Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χαιρετώ σας φιλενάδες μου!!!

Πως πάτε;

Εμείς καλύτερα, τα παιδάκια μας πάλι στο σχολειό μέχρι την επόμενη ιωσούλα...:evil::evil:..

Το δαχτυλάκι μου πάλι, βελτιώνεται αλλά έχω πάθει τα χειρότερα με την αντιβίωση..στομάχι και μύκητες (ξέρετε που):oops: αλλά η θετική πλευρά (που πάντα υπάρχει) τόσο καιρό έχω γλιτώσει τη λάντζα!!! καλά να πάθει ο σύζυξ :D:D:D!!!

Φροσού έχεις ταλέντο σου λέω!!!

φιλιά σε όλες!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Περαστικά στις άρρωστες και κουράγιο στις ξενύχτισσες!

Εμάς κάποιος μας έχει ματιάσει, δεν παίζει κάτι άλλο. Πάνε 6 βδομάδες τώρα που τα παιδιά είναι άρρωστα μια ο ένας μια ο άλλος, κι εμείς μαζί. Πάνω που πέρασε η ωτίτιδα του Μίλτου και ο βήχας του Αλεξ, ξεκινάει από το βράδυ της Πέμπτης ένας βηχας απερίγραπτος του Μίλτου τόσο βαρύς που τρομάξαμε και τον πήγαμε παιδίατρο. Τίποτα, ίωση μας είπε μόνο. Εν τω μεταξύ άρχισε να κάνει και ψιλοπυρετούλη. Δεν κοιμάται από τον βήχα, χτες ειδικά ανά 20-30 λεπτά ξυπνούσε και ήθελε να αλλάζει κρεβάτι, από τον καναπέ στο υπνοδωμάτιο και πάλι πίσω, έκανα τη διαδρομή άπειρες φορές. Τώρα έχει δέκατα αλλά έχει 38,2 ο Αλέξανδρος, και είναι και τα δυο χωρίς όρεξη και με γκρίνια μεγάλη. Κι εγώ κρυωμένη πάλι... κάνουμε ανακύκλωση τα ίδια και τα ίδια μικρόβια που φέρνω από το σχολείο, πού να τα στείλουμε και παιδικό τι έχει να γίνει.

Και πώς να μην κολλάνε, αφού πίνουν ο ένας από το ποτήρι του άλλου συνέχεια. Εσείς με τα μεγαλύτερα παιδιά, πώς τα ξεχωρίζατε στη δικιά μας την ηλικία, είναι δυνατόν;

Ναι, θα μιλήσω στη νονά να τη σημειώση τη γιορτή του Μίλτου. Δε θέλω να την προσβάλλω και δεν είναι το δώρο το θέμα, είναι να τον θυμάται και να του ευχηθει. Ούτε το δεύτερο όνομα το θυμήθηκε το καλοκαίρι...

Νάκι, πολύ χαίρομαι που το ακούω πως τα αγοράκια σου πάνε τόσο καλά, έτσι, ωραία λόγια να ακούς πάντα. Κι εμένα ο Μίλτος τα φρούτα σχεδον τα έχει κόψει, τη μπανανα που το άρεσε την αγνοεί, κανα αχλάδι λίγο να φάει. Βέβαια, είμαστε και τόσο καιρό αδιάθετοι. Αφού να φανταστείς σχεδόν δεν φάγανε το παστίτσιο χτες και σήμερα. Δικά μου παιδιά και να μην τρώνε παστίτσιο; Ημαρτον! Και να μην το ήξερα οτι είναι άρρωστα θα το υποψιαζόμουν.

Φρόσω, για το μπλογκ στα είπα και στο Φεις. Κάποια στιγμή θα μπορέσω κι εγώ να ξαναβρώ τη Μαρία, τώρα είμαι στα πολύ κάτω μου. Ειδικά με τα ξενύχτια τα τελευταία τα τρελά. Θέλω να πάω να κόψω τα μαλλιά μου και δε βρίσκω χρόνο, ο άντρας μου δουλεύει και τα Σάββατα και όλο κάτι συμβαίνει τις Πέμπτες που σχολάω νωρίς, κάτι πιο σημαντικό από τις τρίχες. Γυμναστική να κάνω στο σπίτι με τους ταλιμπάν δεν μπορώ, να τα κρατήσει κάποιος να πάω γυμναστήριο δεν παίζει, όχι σε αυτή την ηλικία και αυτή τη φάση. Οπότε... στο μέλλον.

Μόλις μου πέταξαν το πιατάκι από το τοστ. Πάω να μαζέψω ψωμιά από το πάτωμα γιατί όλα τα είχαμε, τα μυρμήγκια μας έλειπαν. Φιλάκια πολλά σε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

Το ξενύχτι καλά κρατεί βλέπω!! Η τελευταία μου ελπίδα είναι τα 3, μπας και γίνουμε άνθρωποι. Αν και πλέον η κατάσταση έχει συνηθιστεί θα εκτιμούσα πολύ 6 ώρες ύπνο όπως λέει και η φίλτατη Φρόσω. Κούρα ομορφιάς θα μου φαινότανε!

Για τα φρούτα που λέτε και μένα ειδικά η Νικόλ τα κόβει (μισεί και τα πολύ ώριμα φρούτα) αλλά πάντα προσπαθώ να τους τα δώσω και σε άλλη μορφή. π.χ τώρα με τις φράουλες έφτιαξα γλυκό με καστανή ζάχαρη, σε αναλογία 1 κιλό φράουλες 300γ ζάχαρη και τους το βάζω στο γιαούρτι. Επίσης κάνω εκείνη την κρέμα με βρώμη και βάζω και τριμμένο μήλο. Αλλά μη ξεχνάτε όλα είναι φάσεις, πάνε και έρχονται. Α και να πω ότι όταν μου κόβει τα φρούτα την πλακώνω στα λαχανικά. Τα αγγουράκια πάνε και έρχονται!

Αλλά ρε παιδιά να σας πω τον καημό μου και γω. Τα βράδια που σηκώνετε η Νικόλ και βολοδέρνει στο σπίτι ψάχνει να φάει....και κάποιες φορές βρίσκει σχεδόν πάντοτε γλυκά κεικ, μπισκότα, δημητριακά που μπορεί να τα αφήσω επάνω στους πάγκους. πεινάει το παιδί μου...Αλλά πόσο φαΐ να της δώσω την ώρα που πάει για ύπνο; και να σκεφτείτε έχουμε καθιερώσει βραδινό πάνω από 6μηνο τύπου δημητριακά με γάλα.

Mash βάστα γερά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!!!!!!

Φροσω εγω δεν εχω τετοια λιστα,η Twins θα ειχε αλλα βρηκα αυτο!

Διαβασα τα κατορθωματα σας! υπομονη!

http://www.babyspace.gr/Article/labor-suitcase-list/120-737.html

Οι δικοι μου τρωνε τα παντα αλλα ολα αλεσμενα!:rolleyes:

Καλημερα!!!!!!

Φροσω εγω δεν εχω τετοια λιστα,η Twins θα ειχε αλλα βρηκα αυτο!

Διαβασα τα κατορθωματα σας! υπομονη!

http://www.babyspace.gr/Article/labor-suitcase-list/120-737.html

Οι δικοι μου τρωνε τα παντα αλλα ολα αλεσμενα!:rolleyes:

Σεβουουουουουουσκι ρου ρου!!!!

Αγάδες οι δικοί σου!!!

Στο χεράκι τους πιάνουν ψωμάκι, φρουτάκια, μπισκοτάκια και τέτοια να φάνε;Τα καταφέρνουν ή πνίγονται;

Πάντως πάρτο απόφαση και άρχισε να τους τα πιρουνιάζεις ή να τα κόβεις ψιλά κομμάτια, παιδεύεσαι και συ βρε παιδί μου...μια δυο την τρίτη θα πεινάσουν και θα φάνε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Σεβουουουουουουσκι ρου ρου!!!!

Αγάδες οι δικοί σου!!!

Στο χεράκι τους πιάνουν ψωμάκι, φρουτάκια, μπισκοτάκια και τέτοια να φάνε;Τα καταφέρνουν ή πνίγονται;

Πάντως πάρτο απόφαση και άρχισε να τους τα πιρουνιάζεις ή να τα κόβεις ψιλά κομμάτια, παιδεύεσαι και συ βρε παιδί μου...μια δυο την τρίτη θα πεινάσουν και θα φάνε!!

Νουνουνουνουνουνουνουκακακακακακακα!!!! Σε χασαμε!

Τρωνε ψωμακι,μπισκοτακια στο χερακι!

Φρουτα οχι,εαν ειμαστε εξω τρωνε μπανανα!

Το αλεσμενο στην παρουσα φαση ειναι ευκολια για μενα γιατι ταιζω 2 παιδια σε 5 λεπτακια!

Την Κυριακη που τρωγαμε στην πεθερα μου ο μικρος που εχει 16 δοντακια εφαγε μισο μπουτι κοτοπουλο! του το εκοβα και το ετρωγε!

Ο μεγαλος που εχει 10 και ετοιμαζεται το 11ο,μου το εφτυνε στο χερι....ψωμακι εφαγε μονος του! και αφου ανεβηκαμε καθαρισε ενα πιατο αλεσμενο!

Δεν ειναι ετοιμα ακομα δυστυχως!

Καλησπέρααααα!

Με θυμάστε ελπίζω!!! :)

Διάβασα για μια αυχενική!!!! Αργυρώ είσαι έγκυος???? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!! Μπεμπούλα; Μπράβο κοπέλα μου! Τα κορίτσια ομορφαίνουν τον κόσμο, το έχω ξαναπεί!!

Σας φιλώ και φεύγω να ετοιμάσω μαμ!!!

Θα επανέλθω :)

jYwYp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα. Σας γράφω με το ένα χέρι μονο. Μηπως ειναι αναδρομος ο Ερμης, καθολου δε με θελει αυτος ο μηνας,

Ειχαμε παει με την ταξη μου εκδρομη και γυρνώντας οπως ανοιγε την πορτα το πουλμαν μου επιασε το μεσαιο δαχτυλο του δεξιου χεριου. Αιμα! Δεν περιγραφεται. Να μην μπορω να κατακαβω αν ειναι σπασμενο, να ζαλιζομαι που εβλεπα το δαχτυλο παραμορφωμενο μες στο αιμα. Τρεις ωρες στο ΚΑΤ, δεν ειναι σπασιμο αλλα λεει αυτα τα συνθλιπτικα τραυματα ειναι επικινδυνα για νεκρωση. Μου το δεσανε και μου ειπανε να ξαναπαω την Παρασκευη.

Μου δεσανε δυο δαχτυλα μαζι και μου ειπανε να μη το βρεξω. Εδω σας θελω, τα παιδια τι τα κάμω; Πώς τα αλλάζω, πώς τα ντυνω, πως τα κοιμιζω που ειμαι μονη μου; Ασε που πανω στο παιχνιδι μου το λιωσανε το δαχτυλο δυο φορες ηδη. Εν τω μεταξυ, ο βηχας βηχας και απο χτες ο Αλεξ πυρετουλη. Απιθανα!

Δε σχολιαζω αλλα γιατι δεν μπορω να γραφω κι εχουν αφηνιασει. Να στε ολες καλα και να προσεχετε, πολυ γκαντεμια κυκλοφορει μου φαινεται!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

MASH περαστικά σου βρε,πραγματικα σε σκεφτομαι με ένα χερι είναι πολυ δυσκολο,χτυπα τουλαχιστον αναρωτικη.

NUNU εμενα που ξυπναγανε για γαλα μεσα στα μαυρα μεσανυχτα,ξεκινησα βραδυνο σε μικρη ποσοτητα φαγητου και τους το δινω νωρις το απογευμα,μετα το βραδυ γαλατακι ετσι τους φτανει μεχρι το πρωι ..(οχι παντα)

Mash περαστικα σου κοπελα μου!!!

Τι ειναι αυτο που επαθες στα ξαφνικα; κουραγιο!!!

Απο τις 2 που ξυπνησε ο μεγαλος και φυσικα ξυπνησε και ο μικρος ακομα δεν εχει κοιμηθει ο μικρος!

Ο μεγαλος ξεραθηκε στο 10λεπτο και αυτο ειναι 3 ωρες τωρα!

Δεν γκρινιαζει,δεν κλαιει αλλα δεν κοιμαται! ειτε κουναω ειτε οχι δεν κοιμαται!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλημέρα δεν ξέρω τι να πω!

Γράφω απ το κίν... Ο μικρός ξυπνιος απ τις 4, όπως κ χτες. Εχει κ πυρετο όμως ο καημενος:( κουναω κουναω μπας κ κοιμηθεί αλλα δεν το βλέπω!

Κ ο μεγάλος εχει βήχα γμτ. Απορώ πότε θα γίνουμε καλα...

Μας αουτς πρέπει να πονεσε αυτό... Περαστικά. Χτυπα άδεια που λέει κ η μπουγκος!

Νουνουκα ξυπνάνε ακόμα ε;; Τι μας περιμένει!! 6ωρο σερί ειναι μαγικό δεν το συζητάμε!!

Σέβη οτι σε βολεύει κ εσένα. Ειναι πολυ δελεαστικό να ξεμπερδευεις γρήγορα με το ταισμα. Ααααα σ αυτό κ εγω δεν εχω παράπονο. Μπαμ μπαμ τρώμε!!!!

Ιθάκη δεν ξεχνάμε ! Φιλιά!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερουδια!

Σας έχω πει ότι αντιπαθω το Χειμώνα; Άντε να φύγει γιατί παγώσαμε πάλι.

Δε θα πω όλα τα νέα μας γιατί θα πάρει 5 σελίδες, μόνο το εξής: Μακριά από τα παίδων τα πρωινά. Τα έχουν εγκαταλείψει στο έλεός τους. Μόνο ειδικευόμενοι εξετάζουν κι επιμελητής πουθενά και φυσικά ακούς ΤΙΣ άσχετες διαγνώσεις. Έτσι το κοριτσάκι μου πήρε 14 μερες κορτιζόνη στο ματάκι τζάμπα και βερεσέ. Έλεος!!! Κι εδώ ένα ανέκδοτο: Κράτος Πρόνοιας: Μπουαχαχαχα!!

Κι εμείς πλέον ξυπνάμε τη νύχτα.Ο μικρός κάθε πρωϊ ξυπνάει στο κρεβάτι μας και στο τσακίρ κέφι και η μικρή. Τι να κάνουμε, παιδιά, χρειάζομαι τον ύπνο τον βραδινό, απλά θα πάρουμε μεγαλύτερο κρεβάτι ;)

Η μικρή δυο δόντια, κάνει βαρελάκια ασταμάτητα (μας έπεσε κι από το κρεβάτι), στέκεται για λίγο (κρατημενη από κάπου) , αλλά δεν κάθεται ακόμα μόνη της.

Ο μικρος κανένα δόντι, πιο πίσω από τη μικρή σαφώς , αλλά έχει βελτιώσει τη στάση σώματος του. Σταμάτησε να είναι σαν όμικρον στην αγκαλιά μας και στην καρέκλα και ψιλοτεντώνει τα πόδια όταν τον βάζουμε να πατήσει. Ναι, είναι πίσω αλλά ότι τον βλέπω να βελτιώνεται μου αρκεί.

Τζεμ εσείς, μιλάτε, περπατάτε;

Πολλές ιώσεις ακούω, γμτ, περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια και μωράκια.

Μας, αυτό που έπαθες, δεν υπάρχει... Θα ζοριστείς πολύ. Ηρωϊδα μάνα, κουράγιο!!!

Κάντυ, Κρίστυ συγχαρητηρια για τις γέννες και για το θηλασμό σας! Μπραβο, μπράβο, μπράβο!

Love μετακομίσατε;

Φλορέτα, Ποντικάκι καλώς ήρθατε!!!

jYwYp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Χαθηκα κι εγω για τους γνωστούς λόγους... όπως ολες.

Ιθάκη και εμενα ο μικρος σταβοχυμένος ήταν όπως τον έλεγα αλλά πήρε τα πάνω του απότομα. Μην ανησυχεις θα την φτάσει την μικρη και δεν θα το πιστευεις. Ο δικος μου πίσω ήταν και τώρα μπορώ να πω ότι την εχει φτάσει και προσπεράσει μην σου πω.

Σέβη εγω τους έδινα αλεσμένα όσο έβλεπα οτι δεν ήθελαν καθόλου το άλιωτα. Οταν είδα σιγα σιγά οτι μασάνε όλο και καλύτερα τα κόψαμε τα αλεσμένα. Και εμένα ο δικοςνμου ξυπνάει και κλαίει. Λες να είναι της ηλικίας; δόντια;

Περαστικά Μας. Πω πω τι έπαθες...

Μορίτσα βόλτες θα κόβουν σε λίγο. Μεγάλωσαν πολύ ε;

Στις υπόλοιπες φιλιά πολλά θα ξαναγράψω σύντομα.

4o4op3.png

Kαλημερα...τι επαθε η Mash???πρεπει να κατσω να διαβασω τα νεα σας.

Παλι για ξενυχτια διαβαζω,για αρρωστα μωρακια:(....εμεις ειμαστε καλα,κοιμομαστε νωρις το βραδυ και ξυπναμε 7-8 για γαλα.Αυτο βεβαια συμβαινει τις τελευταιες μερες και εχω αρχισει να συνηθιζω,αλλα τιποτα δεν ειναι σταθερο με τα μικρα γι'αυτο ας μην το κακομελεταω.Τα απογευματα περνανε δυσκολα γιατι τις κραταω με το ζορι ξυπνιες για να πιουν το γαλα και να μου κοιμηθουν σερι το βραδυ.Καθομαστε στον πωπο μας πια και τις βαζω λιγο στο παρκο για να κανω καμμια δουλεια.

Ξεκιναω δουλεια το Σαββατο:P:p:p:p.....γιουπι!!!!!!Θα τις εχει ο αντρας μου,αλλα βλεπω να ερχεται και η μαμα του για βοηθεια...του εχει και αδυναμια μεγαλη!Και θελω να ρωτησω κατα ποσο θα ειναι εφικτο να δουλευω μετα την γεννηση του 3ου,τωρα απο πληρες ωραριο θα ειμαι 4ωρο,το οποιο ηταν επιλογη δικη μου.Τουλαχιστον θα μπορω εστω αυτο???μηπως τελικα θα ειναι πολυ δυσκολο και θα πρεπει να την ξεχασω τελειως την δουλεια??οι απαντησεις σας πολυτιμες!!

Επισης,θελω να ρωτησω για στρατα,ποσο βολεψε οσες την χρησιμοποιησαν??διαβαζω διαφορα στο internet και δεν ξερω τι να αποφασισω.Φιλια σε ολες!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα. Σας γράφω με το ένα χέρι μονο. Μηπως ειναι αναδρομος ο Ερμης, καθολου δε με θελει αυτος ο μηνας,

Ειχαμε παει με την ταξη μου εκδρομη και γυρνώντας οπως ανοιγε την πορτα το πουλμαν μου επιασε το μεσαιο δαχτυλο του δεξιου χεριου. Αιμα! Δεν περιγραφεται. Να μην μπορω να κατακαβω αν ειναι σπασμενο, να ζαλιζομαι που εβλεπα το δαχτυλο παραμορφωμενο μες στο αιμα. Τρεις ωρες στο ΚΑΤ, δεν ειναι σπασιμο αλλα λεει αυτα τα συνθλιπτικα τραυματα ειναι επικινδυνα για νεκρωση. Μου το δεσανε και μου ειπανε να ξαναπαω την Παρασκευη.

Μου δεσανε δυο δαχτυλα μαζι και μου ειπανε να μη το βρεξω. Εδω σας θελω, τα παιδια τι τα κάμω; Πώς τα αλλάζω, πώς τα ντυνω, πως τα κοιμιζω που ειμαι μονη μου; Ασε που πανω στο παιχνιδι μου το λιωσανε το δαχτυλο δυο φορες ηδη. Εν τω μεταξυ, ο βηχας βηχας και απο χτες ο Αλεξ πυρετουλη. Απιθανα!

Δε σχολιαζω αλλα γιατι δεν μπορω να γραφω κι εχουν αφηνιασει. Να στε ολες καλα και να προσεχετε, πολυ γκαντεμια κυκλοφορει μου φαινεται!

Τι να πω...περαστικα σου και καλη δυναμη,θα περασουν οι μερες...δυσκολα πολυ αφου δεν εχεις βοηθεια,αλλα ελπιζω τουλαχιστον να πηρες αναρρωτικη.Ουτε στον χειροτερο εχθρο αυτο που επαθες!!!Πρεπει να εκανε τρελο πονο!!Περαστικα κι αγυριστα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...