Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κουκλες καλο βραδυ να εχετε και αν δεν καταφερω να μπω καλο σαβ/κο να περασετε ομορφα,ησυχα και ξεκουραστα.

Τα τεκνα μου κοιμηθηκαν και ειπα να σερφαρω λιγο αλλα βαριεμαι λεω να παω να ξαπλωσω κ γω ενα βραδυ νωρις!!!!

Ειμαι και μονη ο αντρας μου εφυγε σημερα και θα γυρισει την Κυριακη το μεσημερι.

Εμενα η μικρη που περπαταει παει πισω απο τον μεγαλο του αρπαζει τα παιχνιδια αλλα μερικες φορες την παιζει κιολας τρεχουν μαζι κανουν χαζομαρες και η αλλη η καημενουλα τους κοιταει και χανεται στα γελια και δωστου μπουσουλημα να τους φτασει εχουν πολυ πλακα. Αλλα τωρα που ειναι μικρες ακομη δε μπορω να κανω τπτ μονη μου ουτε μεχρι τη μαμα μου δε μπορω να παω μωρα να κραταω καροτσι η τα πραματα..............

Αμα περπατησει η μια καλα κ η αλλη μπορει να στηριζεται στα ποδαρακια της γιατι δεν τη βαζω πολυ πολυ θα ειναι λιγο καλυτερα νομιζω............. η κανω λαθος?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Kalhmera και καλο σ/κ να εχουμε!!!

καντυ κανονικα δεν πρεπει να πονας στο θηλασμο...το περασα κ εγω σε καποια φαση και ηταν χαλια....πιστευω οτι δε θα κρατησει για πολύ παντως, κ μαλιστα οσο εδραιωνεται η γαλουχια αυτο δεν πρεπει να συμβαινει. Δες μηπως απλά εχεις κακη σταση...ξερεις τα γνωστα και χιλιοειπωμενα, να ειναι εφαπτεται η κοιλιτσα του μωρου, να εχει στο στομα του ολη τη θηλαια αλω...και δε θυμαμαι και τι αλλα:rolleyes:

συγχαρητηρια παντως γι αυτο που κανεις;)

σεβη κ εμας τοσα μας ειπε και μου φαινονται πολλά να σου πω την αληθεια... Θα παρω σημερα και μια αλλη προσφορα και σκεφτομαι τελικα μηπως δεν εχω επαγγελματικη βιντεοκαλυψη, αλλά βαλω τον ξαδερφο μου να τραβαει!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας!!!!

με θυμαστε???μαλλον οχι:rolleyes::rolleyes:

αχχχ κοριτσακια ξερω πως ειμαι γαιδουρα αλλα δεν προλαβαινω ειλικρινα!!!!

ο θηλασμος πολυ με εχει ταλαιπωρησει αλλα το παλευω......θελω κι εγω να ζησω αυτο το ''υπεροχο συναισθημα'' και οχι να κλαιω να δαγκωνω μαξιλαρια και να μπηγω τα νυχια μου σε οτι κραταω την ωρα που προσπαθουν τα μωρα να πιασουν την θηλη

κατα τ αλλα μια χαρα τα παμε τα μωρα μου γενικα ειναι ησυχουλικα αν κα περασαμε μια εβδομαδα εντονης γκρινιας απο τον μικρο και κυριως τη νυχτα.

μου εχει σπασει και ενα δοντι αλλοι πονοι απο κει.....

σας φιλω ευχομαι να ειστε ολες καλα με τα ζουζουνια σας

Kanty,μπραβο για την προσπαθεια που κανεις!!Ειναι πολυ δυσκολος ο θηλασμος των διδυμων,ποσο μαλλον οταν πονας κιολας.Αλλα η Gemini εχει δικιο,δεν θα επρεπε να πονας,δες μηπως ειναι λαθος η σταση και να πηγαινεις το κεφαλακι και το στομα του μωρου στην θηλη και οχι το αντιθετο.Εγω το ειχα ψαξει πολυ στο internet,ειχα δει και πολλα βιντεακια και με βοηθησε πολυ αυτο,βεβαια πολυτιμη και η βοηθεια της μαιας.Οσο για την γκρινια περισσοτερο απο το απογευμα και ολη την νυχτα παιζει να ειναι κολικοι,τιποτα ανησυχητικο,αλλα για να το ανακουφισεις μπορεις να παρεις καποιες οδηγιες του παιδιατρου.Εγω μαρτυρησα με την μικρη μου με τους κολικους,ισως επειδη εδινα και ξενο,μπορει να ειναι και στο μωρο,παντως η μεγαλη μου δεν ειχε καθολου προβλημα....ειχε αργοτερα...θα περασουν οι μερες,αλλες πιο ευκολα κι αλλες πιο δυσκολα και θα δεις που ο καιρος θα περασει γρηγορα και αυτα θα εχουν ξεπεταχτει.Φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Kαλημερα,το βραδυ μας ειχε ολο βολτες αποψε,με διαλυσανε απο τις 3 και μετα,ασε που ταισα και στης 4 την μεγαλη.

Οι τιμες που λετε για φωτογραφο ειναι για ψηφιακο αλμπουμ?σας ειπαν τιμη και για δυο??Σκεφτομουν πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος,να τους κανω 2 για να εχει αργοτερα η καθεμια το δικο της,αλλα περισσοτερο γιατι ηθελα να ειναι πιο ξεκαθαρο το αλμπουμ,γιατι λογω διδυμων γινεται ενα αλαλουμ.Αλλα τελικα θα τους κανω ενα και θα αυξησω τα σαλονια,αναφερομαι σε ψηφιακο.Εμας οι τιμες που μας εχει πει ειναι χωρις φπα και υπολογιζω πως θα φτασουμε το 1000,βεβαια ειναι απιστευτα τα αλμπουμ του,παω συστημενη σε αυτον γιατι εχω δει την δουλεια του σε συγγενικο μου προσωπο,αλλα βλεπω μεγαλες διαφορες με τις δικες σας τιμες.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα και καλο σαβ/κο να εχουμε!!!!!!

Εμας μας ειπε 650(χωρις φπα) ειναι φωτογραφιση,βιντεο,δειγματα σε ψηφιακη μορφη και δινει 6 dvd,150 φωτο 15x20,10 μεγενθυνσεις 20x30,2 αλμπουμ αναλογικα(κανονικα,οχι ψηφιακο,δεν μου αρεσε σαν παραμυθακι ειναι) με τοποθετηση!

Διαφημίσεις

Αν ειναι ψηφιακο το αλμπουμ,αλλαζει αισθητα την διαφορα στην τιμη απο το κλασσικο τυπο.Εγω ειμαι υπερ του ψηφιακου και μετανιωσα που δεν εκανα το ιδιο και του γαμου μου.Εμας μας δινει 2 μικρα αλμπουμ,ιδια σαν το μεγαλο,αλλα σε πιο μικρο μεγεθος για τους νονους,μια αρκετα μεγαλη μεγενθυνση σε καμβα(δεν θυμαμαι την διασταση)3 dvd,ενω οι επιπλεον φωτο χρεωνονται εxtra.Πηγα κατευθειαν εκει,πηρα και απο αλλου προσφορα αλλα επειδη εχω δει την δουλεια του δεν ρισκαρω(ειμαι καμμενη απο τον φωτογραφο του γαμου)και θελω των κοριτσιων να βγει ομορφο.Θα παμε θεατρο αποψε....μετα απο τοσο καιρο θα αφησω τις μικρες και θα βγουμε με τον αντρα μου...απιστευτο.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα και καλο σαβ/κο να εχουμε!!!!!!

Εμας μας ειπε 650(χωρις φπα) ειναι φωτογραφιση,βιντεο,δειγματα σε ψηφιακη μορφη και δινει 6 dvd,150 φωτο 15x20,10 μεγενθυνσεις 20x30,2 αλμπουμ αναλογικα(κανονικα,οχι ψηφιακο,δεν μου αρεσε σαν παραμυθακι ειναι) με τοποθετηση!

κι εμας καπως ετσι...αλλά με πιο πολλες φωτο (260)και 11 μεγενθυνσεις, και οχι αλμπουμ το διαλεγω λεει εγω για να παρω σε οτι τιμη θελω...

Αν ειναι ψηφιακο το αλμπουμ,αλλαζει αισθητα την διαφορα στην τιμη απο το κλασσικο τυπο.Εγω ειμαι υπερ του ψηφιακου και μετανιωσα που δεν εκανα το ιδιο και του γαμου μου.Εμας μας δινει 2 μικρα αλμπουμ,ιδια σαν το μεγαλο,αλλα σε πιο μικρο μεγεθος για τους νονους,μια αρκετα μεγαλη μεγενθυνση σε καμβα(δεν θυμαμαι την διασταση)3 dvd,ενω οι επιπλεον φωτο χρεωνονται εxtra.Πηγα κατευθειαν εκει,πηρα και απο αλλου προσφορα αλλα επειδη εχω δει την δουλεια του δεν ρισκαρω(ειμαι καμμενη απο τον φωτογραφο του γαμου)και θελω των κοριτσιων να βγει ομορφο.Θα παμε θεατρο αποψε....μετα απο τοσο καιρο θα αφησω τις μικρες και θα βγουμε με τον αντρα μου...απιστευτο.

τι να πω, εχεις και την προηγουμενη εμπειρια και ξερεις...δηλ τι ειχε ο προηγουμενος φωτογραφος και δε σ αρεσε?? δεν το χω ξανακανει και δεν εχω ιδεα!! και δεν ειμαι και πολύ της φωτογραφιας να πω την αληθεια...ντρεπομαι γενικως και στηνομαι και αστα να πανε!!!

καλα να περασετε στο θεατρο! εμεις εχουμε παιδικο παρτυ αποψε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμεις κοριτσια στην βαπτιση πληρωσαμε 1300ε,2 ψηφιακα μεγαλα αλμπουμ,4μικρα ψηφιακα για νονους τα δυο και τα αλλα δυο τα κραταμε για εμας,5 dvd.στο γΑμο την πατησαμε και εμεις,αστα...

Καλημέρα κ καλή Κυριακή να έχετε όλες!!!

Πως είστε...?

Κάντυ μου, μπράβο σου που το παλεύεις με το θηλασμό.... Αποκλειστικά θηλάζεις...? Καμιά κρεμούλα αν βάζεις μήπως σε ανακουφίσει...?

Αυτές τις μέρες θα κάτσω να διαβάσω κ εγώ τα περί θηλασμού...

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω , όμως θα το προσπαθήσω...

Οι ετοιμασίες γάμου κ βάφτισης πως πάνε...? :P

Παιδίατρο θα ψάξω αρχικά μήπως βρω κάποιον στην περιοχή μου που να είναι και στον ΕΟΠΥΥ μπας κ γλυτώσουμε το κόστος... Ούτως ή άλλως δεν έχω κάποιον στα υπόψη αφού οι παιδίατροι από φίλες μου μένουν στην άλλη άκρη της Αθήνας...

Κατά τα άλλα άρχισαν κάποιες δυσκολίες στον ύπνο , αλλά εντάξει ακόμα είμαι καλά...

Σε λίγο καιρό θα μπω στον 7ο και έλεγα να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου...

Να την αφήσω σε μια γωνιά κ όταν μου χρειαστεί να την πάρω...

Καμιά συμβουλη τι να πάρω/ τι να αφήσω...?

φιλιά σε όλες!

WXLGp3.png

ποέρα έχουμε λίστα. Σέβη θα την βάλεις;

Έγραψα και στο μπλοκ μου. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

http://3boys-froso.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html

http://3boys-froso.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html

http://3boys-froso.blogspot.gr/2013/03/blog-post_20.html

Διαφημίσεις

βρε φροσω τι μου θυμησες βρε,λες και το εγραφα εγω....Οντως οπως τα λες είναι μονο που εγω μπηκα στα 40(το μονο καλο είναι οτι μου λενε οτι δεν μου φαινεται:D),εχω ακομα τα κιλακια που θελω να χασω και δυστυχως δεν εχω κανενα να αφησω τα μωρα για να παω γυμναστηριο,κομμωτηριο,μια βολτα βρε παιδι μου...Παντως φιλεναδα μου εδωσες το "κατι" μηπως ξαναξεκινησω κατι για τον ευατο μου..σε ευχαριστω!!

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!με θυμαστε???

εχω πολυ καιρο να σας μπα και το μονο που θυμαμαι να σχολιασω ειναι:

Μας μου πρεπει να το πεις στη νονα γιατι θα το ξεχναει συνεχεια!Εγω τους το εχω πει γιατι δεν θυμηθηκαν την γιορτη του ενος (γιορταζε το 2ο ονομα και λογικα ολοι το ξεχασαν αλλα εγω το ειπα,μονο για τα χρονια πολλα δηλ αλλωστε τους εχουμε πει οτι δεν θελουμε δωρα τοτε)

Εμεις δοξα τον Θεο ειμαστε καλα.Πηγαμε στην παιδιατρο προχτες και μας βρηκε μια χαρα και ειδικα ψυχοκινητικα ειμαστε αψογοι,πανω και απο την ηλικια μας!!!το πως φουσκωσα απο υπερηφανεια δεν λεγεται!!!

βεβαια τωρα πθια που οι μερες ειναι καλες δεν δεχονται να μεινουν μεσα με τιποτα!!!Μολις ξυπνησουμε λεμε:τατω -τατω κο-κο μπε-μπε(να πανε κατω δηλ στις κοτες και στα κατσικακια)χαμος!!

Το μονο μου θεμα ειναι οτι εκοψαν μαχαιρι τα φρουτα!!!Μονο αν τους κυνηγαω με καμια μπανανα ή λιγο χυμο πορτοκαλι αλλα δεν βγαζω και πολλα.

Εγω κλασικα τρεχω πανικοβλητη γιατι δεν με εφταναν ολα ,με καλεσαν και απο το γυμνασιο για να κανω ενισχυτικη μεχρι να κλεισουν για εξετασεις.Πηγα για την εμπειρια περισσοτερο ,μιας και δεν ειχα ξαναμπει σε ταξη σχολειου.

Ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα!!

Πολλα φιλια σε ολες!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχετε όλες...!!!

Φρόσω μου τι ωραίο το μπλογκ σου!!!!

Διάβασα με συγκίνηση..! Συγχαρτητήρια που με 3 παιδιά έφτιαξες κ μπλογκ...

Και αυτό πολύτιμο το βρίσκω!!

Σέβη μου εσύ εχεις την λίστα...?

Στείλε μου όταν μπορέσεις !!!

Κορίτσια είχατε ταχυπαλμίες στην εγκυμοσύνη...? Εχω εδώ κ 2 εβδομάδες κ είναι πολύ άσχημο συναίσθημα... Νιώθεις να πνίγεσαι... Χθες βράδυ έμεινα σχεδόν άυπνη...

WXLGp3.png

Καλημερα και καλη εβδομ'αδα!~

φροσω θα διαβασω οσονουπω το μπλογκ..

νακι βγαινετε βολτουλες ε/! Μπραβο στα θηριακια για την αναπτυξη τους! να ξαναμπεις οποτε μπορεις!

ποετα δεν ξερω για ταχυπαλμιες...ομως γενικα οσο προχωραει η εγκυμοσυνη μια δυσφορια την εχεις:rolleyes:

παω γτ δεν εχω βοηθεια...η μαμα μου ειναι αρρωστη με πυρετο κ ελπιζω να μην κολλησαν και τα μπεμπε!!

εντιτ: φροσω ειδικα αυτο με την αγνωστη κυρια που σε κοιταει στον καθερφτη....τι να πω...κ εγω πασχιζω να την αναγνωρισω!! Μπραβο σου ομως που τα καταφερες, δωσε κ σε μας κουραγιο γιατι χανομαστεεεε!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!! Ναι επιτελους καταφερα να μπω και να γραψω μια καλημερα πια...!!!!! Εννοειται πως δεν ξερω τι γινεται εδω και δεν μπορω να σχολιασω τπτ :( Ελπιζω να ειστε ολοι καλα μικροι+μεγαλοι και να εχω χασει μονο ευχαριστα γεγονοτα. Εμεις καλα ειμαστε θεριευουμε και πλεον κουτρουβαλαμε, στεκομαστε, βγαζουμε δοντια, μιλαμε ακαταλαβιστικα αλλα και χτυπιουνται μεταξυ τους. Μονο που τα εχω παιξει και δεν μενει χρονος για τιποτα... Ελπιζω να ημερευσουν λιγο για να μπαινω. Φιλια και αγωνιστικους χαιρετισμους :D

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...