Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.Εχθες καναμε την αυχενικη και πηγαν ολα καλα,μας ειπαν πως 80% ειναι μπεμπουλα....να ειμαι ειλικρινης επιθυμουσα να ειναι αγορακι,αλλα σημερα το εχω ξεχασει και με το καλο τωρα να κρατησω μια υγιεστατη μπεμπουλα στην αγκαλια μου.Πληρωσαμε 150 ευρω μαζι με την papp κατι(δεν θυμαμαι πως μου την ειπαν)την οποια δεν την ειχα κανει στις μικρες μου.Παρα λιγο να παθω εγκεφαλικο με το κοστος,αλλα μου βγαλανε μια καρτα οπου θα εχω 50% εκπτωση στις επομενες εξετασεις,για να δουμε γιατι αυτος ο μηνας μαζι με την ΔΕΗ,μας δυσκολεψε,α!ηρθε και η ασφαλεια της μηχανης του αντρα μου που πρεπει επισης να πληρωθει αυτο τον μηνα.Κλαιγομαι το ξερω,αλλα πως θα μαζευτουν τα χρηματα της βαφτισης δεν ξερω...εχω κλεισει και τραπεζι μετα το μυστηριο τρομαρα μου,σε πολυ στενο οικογενιακο κυκλο,αλλα ακομη κι αυτο το σκεφτομαι.

Poeta,καλο ειναι ο παιδιατρος να ειναι σχετικα κοντα σου για ωρα αναγκης.Εγω δοκιμασα αρκετους με το ταμειο μου,γιατι δεν συμφερει αλλιως,ας πουμε δεν πληρωνω επισκεψη οταν κανουμε εμβολια,αλλα τα κανω με το ταμειο μου με μηδεν κοστος.Αν αρρωστησουν ομως,δεν το συζητω ιδιως τωρα που ειναι ακομη πολυ μικρουλες θα την φωναξω στο σπιτι και θα την πληρωσω κανονικα.Επισης,επειδη θα βαρυνεις αρκετα,φαντασου να φτασουν τα 2,000 με 2,500 κιλα το καθενα,θα κουραζεσαι πολυ γρηγορα,οποτε κανε τα ψωνια σου,εχε ετοιμη την βαλιτσουλα του μαιευτηριου και γενικα προετοιμασου γιατι ο καιρος περναει πολυ γρηγορα.

Τωρα εχω πονοκεφαλο....και μηδεν βοηθεια στο σπιτι,η μικρη μου ηπιε πολυ λιγο γαλα,ενω η μεγαλη ξυπνησε στης 4 τα ξημερωματα για γαλα και ξανα ξυπνησε στης 8 και δεν ηπιε ουτε γουλια.Τωρα κοιμουνται και οι δυο,να δω σημερα πως θα τα παμε με την φρουτοκρεμα.Θα φτιαξω για μας τον ωραιοτατο αρακα του μπαρμπα-σταθη,τον ετοιμο που θελει μονο λαδι και ντοματα,για τις μικρες εχω φαγητο απο χθες.

Gemini,κοιταξα στο super για τραχανα και ειδα πως ολοι ειχαν αβγα,συγκεκριμενα αυτος της Ανδριτσαινας(απο τα μερη του αντρα μου)ειχε αβγα και γενικα δεν βρηκα χωρις.Θα επικοινωνησω με την παιδιατρο να δω τι θα μου πει κι αυτη.

Φιλια σε ολες και για ακομη μια φορα σας ζαλισα....εχει μια ωραια ησυχια εδω που νυσταξα....:oops:

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μας!!!!!!!!

Χαθηκα το ξερω αλλα τρεχω με την βαφτιση!

Κλεισαμε τα ρουχαλακια τους,τον σταυρο του μεγαλου,μπομπο μεγαλων και παιδικες,βιβλιο ευχων και φωτογραφο!

Τωρα παλευω να φτιαξω χωνακια!:tongue:

Απο ξενυχτια καλα κραταμε....καθε βραδυ!

Σημερα μας εκαναν την χαρη και κοιμηθηκαν αλλα ξυπνησαν απο τις 7 παρα!

Τους ακουγαμε απο την ενδοεπικοινωνια που γελαγαν κ ελεγαν τα δικα τους και ξαφνικα ντουπ.......επεσε ο μεγαλος απο την κουνια!

Κλαμα πρωι-πρωι! τρομαξε πολυ!

Αντε να αντεξουν μεχρι τις 2.30 που τους κοιμιζω πια!

Joy εμεις καθισματακια αλλαξαμε 9 μηνων και πηραμε 9-36 κιλα!

Ποετα μια χαρα ειναι τα μωρακια σου!

Η Παιδιατρος μας ειναι κοντα στο σπιτι μας,οποτε οτι χρειαστουμε τα παμε ή ερχεται! ειδικα στις 3 πρωτες επισκεψεις ηρθε εκεινη!

Ειναι στο Ικα κιολας,οποτε οτι φαρμακα θελουμε μας τα γραφει εκεινη!

Εμβολια πια τους τα κανουμε στο κεντρο μανας και παιδιου! μεχρι 8 μηνων μας τα εκανε η παιδιατρος!

Αργυρω στην αυχενικη μας ειχαν πει 95% αγορι ο μεγαλος και 80% κοριτσι ο μικρος! οποτε μην το δενεις ακομα οτι ειναι κοριτσακι! μετα το ειδαμε ξεκαθαρα γυρω στις 20 εβδ....μας εδειχνε τα καλουδια του!:tongue:

Νουνουκα κρεβατι για 4; οχι με τπτ!!!

Ο καθενας το κρεββατι του και οι γονεις μαζι! ξεκαθαρα πραγματα,δεν τους μαθαινω ετσι!

Αυτα θυμαμαι.....τα φιλια μας διδυμομανες και μελλουσες!

POETA εγω επελεξα παιδιατρο με κριτηριο την εμπειρια περισσοτερο,φυσικα να είναι κοντα στη περιοχη που μενω.Το τηλεφωνο της μου το είχε δωσει βεβαια η ξαδερφη μου οποτε είχα συστασεις.Αλλα το σημαντικοτερο για εμενα είναι να σηκωνει το τηλεφωνο οποιαδήποτε ωρα της ημερας...

Καλημέρα καλημέρα! Δε διάβασα πολλά, κουράγιο στις καινούριες μανούλες, οι πρώτοι οι μήνες είναι δύσκολη.

Αργυρώ μου, κοριτσάκι ή αγοράκι, γερό να είναι το μωράκι σου κι ας είναι ότι να ναι. Εξάλλου υπάρχει ακόμα περιθώριο να είναι αυτό που θες. Δες το κι αλλιώς, θα μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα μωρουδιακά που ήδη έχεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να μη το παρακάνεις.

Σέβη, χαθήκαμε! Ξενύχτια κι εσείς, ε; ΤΗν καλύτερη απόφαση πήρατε να μην φέρετε τα παιδιά στο κρεβάτι σας, εμείς που κάναμε το λάθος πέρσι υποφέρουμε. Με το καλό η βάφτιση, θα τα κατεφέρεις όλα τέλεια είμαι σίγουρη. Πόσες βαφτίζετε τον άλλο μήνα καλέ; Εσύ και η Τζεμ σίγουρα, αλλά και κάποιες άλλες θυμάμαι.

Εμείς τα ίδια. Η ωτίτιδα πέρασε αλλά ακόμα ψιλοβήχουν. Ο Μίλτος κοιμήθηκε καλύτερα 2-3 βράδια και χαρήκαμε, μετά ξαναγύρισε στα παλιά του χούγια. Ο Αλεξ έχει αγριέψει πολύ, σκύβει δήθεν να μου δώσει φιλάκι και μου κοπανάει χαστούκι, το έκανε χτες δυο φορές. Έχει αρχίσει ο άτιμος και οτιδήποτε μπορεί να μετακινηθεί στο σαλόνι το παίρνει και το πάει όπου θέλει για να σκαρφαλώσει και να φτάσει τα κλειδια/χαρτιά/κέρματα που έχουμε ψηλά.

Χτες γιόρταζε ο Μιλτιάδης μου - κι ο μπαμπάς μου, φυσικά. Δεν κάναμε κατι σπουδαίο για γιορτή, μόνο έφτιαξε ο άντρας μου αμερικάνικο τσιζκέικ και το πηρα στη δουλειά να κεράσω. Με πείραξε που κάποιοι συγγενείς τον ξέχασαν τελείως τον Μϊλτο μου. Ακόμα πιο πολύ με πείραξε που τον ξέχασε η νονα του... Εντάξει, είναι σπάνιο όνομα και η γιορτή δεν φαίνεται στα ημερολόγια, πρέπει να το ψάξεις. Πέρσι δεν το ήξερε και της το είπα μετά, δεν έπρεπε να το είχε σημειώσει κάπου για φέτος; Τι να κάνω, να της το πω όταν ξαναμιλήσουμε ή να το αφήσω να περάσει έτσι; Αν το αφήσω, αυτό σημαίνει ότι θα το ξεχνάει πάντα;

Αυτά. Πάω να ετοιμαστώ για δουλεια. Εχω ένα κάρο χαρτιά και διαγωνίσματα αδιόρθωτα, δνε με αφήνουν να κάνω τίποτα στο σπίτι, να δω πότε θα τα διορθώσω. Καλή μέρα και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημερα διδυμοναμουλες και μελλουσες εχουμε μιλησει και αλλες φορες αλλα μετα χανομουνα τωρα εχω και νετ και ισως λιγο χρονο και μπορω να συμετεχω!!!

Τα κοριτσακια μου μεγαλωνουν χρονισαμε πριν 2 μηνες η μια περπαταει και η αλλη μπουσουλαει (ειχαμε ενα θεματακι απο τοτε που γεννηθηκε) !!!! Ολα πανε καλα δοξα το θεο και μαλλον το κοριτσακι μου δεν εχει τπτ και μας ειπανε οτι θα εχει καλη εξελιξη!!!!!

Ο μεγαλος μου παει παιδικο ειναι ενα καταπληκτικο παιδι αλλα οταν τον πιανει η ζηλια γινεται αλλο παιδι.....

Φιλία

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,ειχαμε ενα πολυ ησυχο βραδυ και τωρα αφου τους εδωσα γαλατακι,εχω μια ηρεμια...εγω και τα πουλακια που κελαηδανε...

Mash,να χαιρεσαι τον Μιλτο σου,να ειναι παντα γερος και καλοτυχος στην ζωη του.Τωρα για την νονα του παιδιου θεωρω πως κι εμενα θα με ενοχλουσε πολυ.Στην θεση σου θα της το ελεγα για να ειναι προετοιμασμενη για του χρονου.Αν δεν της το πεις,1ον μπορει να βγει κι αποπανω που δεν της το ειπες και 2ον,δεν ειναι κακο να της το πεις γιατι μιλαμε για το παιδι σου που ειναι και βαφτιστηρι της.Καταλαβαινω πως νιωθεις ασχημα και θελεις να εισαι διακριτικη αλλα πιστευω πως η νονα τουλαχιστον σε αυτα(γιορτη και γενεθλια) και αναφερομαι σε ενα τηλεφωνημα που δεν κοστιζει και τιποτα,πρεπει οχι απλως να ειναι τυπικη,αλλα να το κανει και με την καρδια της.Τωρα,για τους υπολοιπους συγγενεις,επειδη σε αυτα ειμαι πολυ ενταξει,οσοι ξεχναγαν τον αντρα μου στην γιορτη του(με ενοχλουσε παρα πολυ)δεν τους θυμομουν κι εγω στην δικη τους γιορτη.Μπορει να ακουγομαι κακια,αλλα δεν γινεται να προσπαθει η μια πλευρα κι αλλη να βολευεται και να αδιαφορει.

Pontikaki,καλημερα και να χαιρεσαι τα κουκλακια σου!!!

Πραγματικα δεν εχω προβλημα με το φυλο, αν ειχα θα ημουν το λιγοτερο αχαριστη.Καλα τα αγορακια,αλλα ειναι λιγο πιο ζωηρα απο τα κοριτσακια,τουλαχιστον απο τα ανηψια μου και απο αυτα που διαβαζω εδω.Βεβαια,εμεις ειμαστε ακομη πολυ μικρουλες και δεν ξερω σε τι τερατακια μπορει να εξελιχθουν,οποτε ας κραταω μικρο καλαθι.Αυτα απο μας σας φιλω γιατι πρεπει να κανω και καμμια δουλεια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Kαλημέρα!!!!!!!

Μας σαν να γράφω εγώ για ακόμα μια φορά....

Ποντικάκι να τα εκατοστήσει και με το καλό να περπατήσει και η άλλη να σας φύγει η έγνοια.

Αργυρώ εμένα και τους 3 στην αυχενική κορίτσια μου τους είχαν πει!!!!!!!.......

Σέβη αναρρώσατε επιτέλους;

Τζέμινι περαστικά και σε σας. Τρέχετε για τη γαμοβάπτιση; Τί ωραία!

Μίνι, Λαέρτα, Τζόυ, Νουνού.........πού είστε καλέ;;;;;;

Καλημερα.......

Mash εχεις απολυτο δικιο για την νονα! επρεπε να το ξερει η ιδια ποτε γιορταζει ο Μιλτος!

Να τον χαιρεστε! Γερο,δυνατο και παντα καλοτυχο να ειναι!

Εννοειται να της το πεις και γρηγορα γιατι εχει και καποιες υποχρεωσεις απεναντι στο παιδι!

Οσο για τον υπνο ειμαστε αυστηροι και καθετοι με τον αντρα μου σ'αυτο!

Ο καθενας στο κρεββατι του.....

Βεβαια εχουμε παρει τον μεγαλο 4-5 φορες οταν ηταν μικρο και αρρωστο αλλα δεν το εμαθε! το μικρο μονο μια φορα τον εχω παρει μαζι μου οταν ηταν 6 μηνων! εαν το κανω τωρα θα το δει παιχνιδι και δεν προκειται να κοιμηθει!

Αργυρω ξερω οτι ειναι στο παιδι εαν θα ειναι ζωηρο η οχι!

Το βαφτιστηρι μας που ειναι αγορακι ειναι ησυχος! εχω ομως 3 ανηψιες που κανουν για 10 αγορακια! η μια κιολας ηθελε και θελει να παιζει μονο με αγορακια!

Φροσω καλα ειμαστε! με τα δοντια και τα ξενυχτια εχουμε θεμα!

Εσυ πως εισαι;

Ποντικακι να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Kaλησπέρα!!

ποντικάκι καλωσηρθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

αργυρω κ εγω θα σου ελεγα οτι θα χρησιμοποιησεις τα μωρουδιακα ολα στο επακρο αν ειναι κ αυτο κοριτσακι και θα ειναι σαν τριδυμούλες!! Γερο να ειναι μωρε!!'Για τα χρηματα δεν το συζητω, ολοι ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης, ολο λογαριασμοι ερχονται κτλ. Κ εμεις για το τραπεζι εχουμε φυλαξει απο παλια χρηματα οταν καναμε τον πολιτικο γαμο αντι θρησκευτικου, αλλιως θα ημασταν σιγουρα πιο συγκρατημενοι!

ποετα παιδιατρο εγω διαλεξα τον γιο του δικου μου παιδιατρου, απο ενστικτο δηλαδη κυριως. γενικα τον βρισκω και συγχρονο και με εμπειρεια κ ειμαι ευχαριστημενη για την ωρα.... Φυσικα δεν ειναι στον εοππυ γτ ετσι κι αλλιως ειναι λιγοι στην πολη μας και το πλαφον τελειωνει σε χρονο μηδεν αρα ειναι δωρον αδωρον!

μας να τον χαιρεσαι τον μιλτο σου!!! λεω να το πεις αλλη μια φορα στη νουνα ...ναι μεν επρεπε να το θυμηθει αλλά ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν το 'χουν΄με αυτα! (εγω καμια σχεση, τα θυμαμαι ολα!) και δεν μπορει, θα το σημειωσει και του χρονου θα το θυμηθει. Ειδαλλως θα ειναι απαράδεκτη...

αμερικανικο τσιζκεικ ε?? σλουρπ!!!

σεβη ψαχνω κ εγω φωτογραφο και μου φαινονται πολλά τα λεφτα....λεω να μην εχω βιντεο καλυψη μπας και μιεωσω λιγο το κοστος και να πω στον ξαδερφο μου να τραβαει βιντεο με της μαμας μου...

ξενυχτατε κ εσεις ε?

εγω να σου πω τους παιρνω στο κρεββατι μου ενιοτε γτ ετσι ξεκουραζομαι περισσοτερο. Εχουν κ ακομα αυτη τη μυξα και βηχουν στον υπνο τους και νιωθω καλυτερα ετσι...

φροσω χαχαχα εισαι και πολύ κοριτσομανα λεμε!!:tongue::tongue::tongue:

εμεις ειμαστε καλά, στον πυρετο των ετοιμασιων! εχω και τα ψυχολογικα μου καπου καπου, ο πλουτωνας φταιει!!:rolleyes:

Τ αγορια μου μεγαλωνουν και δνε το πιστευω...ο μεγαλος πλεον σηκωνεται και περπαταει οταν κρατιεται απο καναπε για παραδειγμα. Αυτο βεβαια σημαινει οτι πλεον τον αφηνω κατω και τον βρισκω ορθιο με κινδυνο συνεχως να πεφτει προς τα πισω... λετε να του βαλω κρανος??:tongue: Μα δεν μπορουμε πλεον ουτε τουαλετα να παμε!

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!

froso πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Να είσαι πάντα γερή και δυνατή! Όσο για την αυχενική 100% επιτυχία...:tongue:

argyro και poeta μπράβο για τα μωράκια σας! Με το καλό και καλή συνέχεια!

mash να χαίρεσαι το Μίλτο σου και τον μπαμπά σου!

sevi και εγώ παλεύω με τα χωνάκια... παγωτού!;) Είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα υπέροχα! Πότε με το καλό;

gem μπράβο για τα βηματάκια σας! Και για έσενα πιστεύω ότι θα είναι όλα τέλεια! Δεν φτιάχνετε μια λίστα όσες βαφτίζετε;

linaki είμαστε κοντά στην ηλικία. Πρέπει να φτιάξω το τικεράκι μου...

Φιλιά σε όλες

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!

με θυμαστε???μαλλον οχι:rolleyes::rolleyes:

αχχχ κοριτσακια ξερω πως ειμαι γαιδουρα αλλα δεν προλαβαινω ειλικρινα!!!!

ο θηλασμος πολυ με εχει ταλαιπωρησει αλλα το παλευω......θελω κι εγω να ζησω αυτο το ''υπεροχο συναισθημα'' και οχι να κλαιω να δαγκωνω μαξιλαρια και να μπηγω τα νυχια μου σε οτι κραταω την ωρα που προσπαθουν τα μωρα να πιασουν την θηλη

κατα τ αλλα μια χαρα τα παμε τα μωρα μου γενικα ειναι ησυχουλικα αν κα περασαμε μια εβδομαδα εντονης γκρινιας απο τον μικρο και κυριως τη νυχτα.

μου εχει σπασει και ενα δοντι αλλοι πονοι απο κει.....

σας φιλω ευχομαι να ειστε ολες καλα με τα ζουζουνια σας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα ομορφες!!!!

Τζεμ εμας ο φωτογραφος μαζι με βιντεο μας παει στα 650 ευρω!

Ξενυχταμε με τον μεγαλο καθημερινα!

Οσο για το νανι σας,οτι σε ξεκουραζει εσενα!;)

Αρτσι 19 Μαιου ειμαστε εμεις! και πολυ το αργησαμε!

Καντυ τα θηλαζεις αποκλειστικα; νομιζω τα πας μια χαρα!

Που ειστε καλε ολες;:rolleyes:

καλησπέρα κορίτσια !

τι κάνετε ?

είμαι πολύ κουρασμένη είπα να ηρεμήσω λίγο τώρα, περιμένω να τελειώσει και το φαγητό.

Τα Σαββατοκύριακα τελικά όταν έρχονται είναι πολύ πιο κουραστικά από τις καθημερινές. Ολες οι δουλειές του σπιτιού να γίνουν, να βγείς καμμία βόλτα, θέλεις να προλάβεις τόσα... και έρχεται η Κυριακή βράδυ και είσαι κομμάτια...

οι μικρές κοιμήθηκαν πρίν από 1/2 ώρα, θα ξυπνήσουν ωραία ωραία γύρω στις 2 και τις βλέπω πάλι για το διπλό, όλοι μαζί .... τι φτιάξαμε δωμάτιο άδικα... σκέφτομαι δεν παίρναμε ένα ωραίο υπέρδιπλο κρεββάτι να το ευχαριστηθούμε όλοι... συμφωνείς Nunu?

Τα διδυμάκια σας είναι όμοια ? (άσχετο έ?) μου ήρθε να σας ρωτήσω. Οι δικές μου ήταν διαμνιακές μονοχοριακές (ένας πλακούντας). Δύσκολη πολύ εγκυμοσύνη. Εμφανίστηκε και το σύνδρομο της υποκλοπής και πήγαμε και Αγγλία στον 5ο μήνα για laser, στον καταπληκτικό Κύπρο Νικολαίδη.!

Μη σας κουράζω μ'αυτά συγνώμη ![/QUOT

Ναι,ιδια περιπτωση εμεις μονοχοριακα,σε διαφορετικο σακο,με ενα πλακουντα.ξερω ακριβως τι τραβηξες το ειχα ψαξει και εγω το θεμα.ευτυχως ξεκινησε αργα η υποκλοπη.εμενα μοιαζουν πολυ αλλα η διαφορα 1,5κιλο υπαρχει ακομα.απο χαρακτηρες τελειως διαφορετικοι!!!εσεις;

καλημέρα, συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά δεν έμπαινα γιατί απλά δεν προλάβαινα...

και οι δικές μου μοιάζουν αρκετά αν και τις ξεχωρίζεις και φυσικά είναι δύο διαφορετικά παιδιά. Η μέρα με τη νύχτα... Η μια τελείως ανεξάρτητη και η άλλη κρέμεται από πάνω μας. Φυσικά και υπάρχει πάντα διαφορά βάρους. Γεννήθηκαν με διαφορά 100 γρ. και η διαφορά των 700-900 γρ. υπάρχει πάντα. Η μεγάλη παραμένει μεγάλη (γεννήθηκε πρώτη και πιο βαρυά) και η μικρή παραμένει μικρή (γεννήθηκε δεύτερη και με διαφορά 100 γρ.).

Τι είναι ή φύση τελικά ?

Βέβαια η παιδίατρος μου είχε πει ότι στα 5 τους δεν θα φαίνεται καμμία διαφορά.

Παίζουν μαζί ή πλακώνονται? Οι δικές μου κάνουν και τα δύο !!!

Εως πριν 2 μηνες πλακωνοντουσαν συνεχεια,τωρα ειναι πολυ καλυτερα.αρχισαν να παιζουν μαζι ακομα και κρυφτο.αλλα το κακο ειναι οτι ο μεγαλος εξαρταται πολυ απο τον μικρο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...