Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα..!!

Διδυμομανούλες κουράγιο με τα θέματα στου ύπνου..

Σας διαβάζω κ βλέπω τιο κουράγιο κ αντοχή χρειάζεται... Ευτυχώς τα μανάρια σας , σας ααποζημιώνουν!!!

Φρόσω , χαίρομαι που είναι όλα καλά!!!!

Επίσης ευχαριστούμε πολύ για την λίστα!!

Πολύ χρήσιμη...!!

Κάντυ κ Κρίστυ μπράβο σας για το θηλασμό..! Βρήκα μια σύμβουλο θηλασμού κ όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα θα την πάρω τηλέφωνο να έρθει στο μαιευτήριο να μου δώσει τα φώτα της μπας κ τα καταφέρω...

Επίσης προμηθεύτηκα το μαξιλάρι θηλασμού San Diego για δίδυμα..

Αύριο πάω στον γιατρό να μας δει κ έχω αγωνία να τσεκάρουμε τα επίπεδα του αμνιακού στον έναν σάκο... ( ήταν στα ανωτερα φυσιολογικά επίπεδα)..

Αυτά τα νέα !!!

Σας φιλώ!!!

WXLGp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και χαρηκα πολυ με τα θετικα αποτελεσματα απο τις εξετασεις την frosobal.

Gemini,τραχανα δεν εχω φαει ποτε μου(την λεξη και μονο την βρισκω αποκρουστικη:cool:)αλλα μπορω να τους δωσω απο τωρα??ρωταω γιατι δεν εχουμε φαει ακομη αβγο.Εκτος κι αν υπαρχει τραχανας και χωρις αβγο.Ελπιζω να εχετε ηρεμησει απο μυξουλες και βολταρετε σημερα.

Linaki,με σκλαβωσες με τις απαντησεις σου,αν και μεγαλωσατε πια εσεις,τα θυμασαι ολα αναλυτικα.Τον κροκο τους τον εδινες σφιχτο??

Σας ζαλιζω και χρονο δεν εχουμε για τα ιδια και τα ιδια,αλλα η παιδιατρος μου ειναι λιγο "βαρυ πεπονι" και οταν πηγαινω και ρωταω διαφορα(μαλλον την ζαλιζω)μου απανταει λιγο με το ζορι.

Εμεις κοιμομαστε το βραδυ,φτου να μην μας ματιασω,αλλα δεν τις αφηνω να κοιμηθουν μετα τον μεσημεριανο υπνο,το παμε σερι μεχρι της 22 που πινουν το γαλα τους και κοιμουνται ξερες.Βεβαια γκρινιαζουν αλλα με απασχοληση περναει η ωρα.Δοκιμασαμε και γιαουρτακι(μηλο-μπανανα)φαγανε μαζι ενα μικρο κεσεδακι,επισης ξετρελαθηκαν με της νουνου,κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο,η αληθεια ηταν πως μοσχομυριζε η ατιμη.Εγω εχθες στο εσωρουχο ειχα λιγα ροζ υγρα,κουραστικα λογω με τα της βαφτισης,μετα τις πηγαμε βολτα και γενικα οσο κι αν προσπαθω να μην πιεζω τον εαυτο μου,καποια πραγματα δεν τα γλιτωνω.

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα,μικροι μεγαλοι και να περνατε ομορφα.Σας φιλω!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

hello!

φροσω μπραβο κοριτσι για τις εξετάσεις!!! ολα καλά και δυναμικά λοιπόν!;)

φλορετα καλη συναντηση κ εσυ με τα μικρα στην κοιλιτσα!

αργυρω ο τραχανας δεν εχει αυγο... φτιαχνεται απο σιταρι και γαλα ή γιαουρτι απ οσο ξερω. Εμενα εφτιαχνε η γιαγια μου και τωρα ειχε φτιαξει η μαμα μου και τους δινω. θεωρειται πολύ θρεπτικος, κ εμενα μου το ειχε πει διατροφολογος οτι μπορω να τους δινω.

κ εγω τον κροκο τον δινω μελατο γτ ειναι δικα μας τα αυγα. συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου τον δινουμε σφιχτο λιωμενο στην κρεμα, αλλά δε μου αρεσει ετσι, θελω να εχουν ξεκαθαρες τις γευσεις και ξετρελαινονται!

εσεις ποτε βαφτιζετε? μην παρακουραζεσαι πάντως!

μπουγκος τελικα πηγατε βολτα? πως περάσατε?

εμεις εδω κλασσικα μυξα ακομα.... και ουτε καν βολτα ο καιρος ειναι χαλια, φυσαει και βρεχει. Ηρθαν τα πεθερικα μου και φαγαμε ομως.

πολλά φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι πηγαμε και ήταν τελεια,ο καιρος βεβαια μας τα χαλασε στο τελος αλλα για λιγο.Κοριτσια να πατε,τα μικρα τρελλάθηκαν απο την χαρα τους που βλεπαν ζωακια που΄είχαν δει μονο στα βιβλια.Κατω των 3 ετων δεν πληρωνουν να ξερετε,αλλα προσοχη να πατε σιγουρα με καροτσια και ας περπατανε τα μωρα σας.Εμεις με γρηγορο ρυθμο καναμε 3 ωρες+ και χωρις να σταματησουμε σε καποια επιδειξη.

κοριτσαααααακια μου καλά!!! τι κάνετε;

διαβάζω κατά καιρούς τα νέα σας μέσω κινητού αλλά μάλλον περνάω τη φάση :cool::cool::cool::cool:και δε γράφω. Από υπολογιστή ακόμα δεν κάναμε τίποτα....φυσικά!!!

Καταρχήν να πω

"Να ζήσουν τα μπεμπέκια που δεν έχω προλάβει να ευχηθώ"

Να ναι καλότυχα! υγιή, σοφά και βολικά!!!!

Δεύτερον:

Καλώς τις καινούργιες μανούλες και μέλλουσες!!!

Πολύ λυπάμαι που δεν μπαίνω αυτόν τον καιρό γιατί διαβάζω ερωτήσεις περί θηλασμού που θα ήθελα πολύ να απαντήσω αλλά δεν..ευτυχώς είμαστε πολλές εδώ τελικά!! Μπράβο σε όλες!!!

Εμείς τα νέα μας...μμμμμμμ πολλά και διάφορα.

Τα μικρά περάσαν μια αμυγδαλίτιδα αλλά ευτυχώς ελαφρά, φυσικά δεν πήγαν σχολείο 2 εβδομάδες και τώρα ξανά είμαστε με μια καινούργια ίωση με τσίμπλες στα μάτια + βήχα + μύξα....δεν ξέρω αν είναι όλα μαζί της ίδια ίωσης πάντως ησυχία δεν προβλέπεται.

Ο ύπνος κλασσικά γίνεται στο διπλό για 4. Εγώ τη βρήκα τη λύση, να πάρουμε πιο μεγάλο κρεβάτι!!!!!:D:D

Εγώ έλιωσα προχτές ένα δαχτυλάκι μου (έκλεισε η πόρτα από τον αέρα) και φαντάζεστε το χάλι μας!! Εγώ άου άου και τα μικρά χαζογελάνε :rolleyes::rolleyes:

Να σχολιάσω τα θέματα της σελίδας μόνο....

Φροσού ευχάριστα τα νέα διαβάζω!! Μη μασάς οι σούπερ μαμάδες δεν παθαίνουν τίποτα!!!! Όσο για τον πρωτότοκο το κανακάρη σου που σε βασανίζει αν του βρεις έξτρα δραστηριότητες; να διοχετεύει την ενέργεια του;

Αργυρώ!!! αχ Αργυρώ!! Μπράβο και πάλι μπράβο και συγχαρητήρια και σούπερ!! αυτά έχω να σου πω!!! αααα και θα σε πάρω και τηλέφωνο!!!

Geminακο πως είστε; αρρωστούλικα λίγο απ ότι καταλαβαίνω! κουράγιο!!

Μπούγος αττικό; και μεις θέλουμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! θα σε πάρω και σένα τηλ!!!

Mash σου χω νύφη παιδί μου να αλληλοαγκαλιαστούν τα παιδιά μας και να μας αφήσουν στην ησυχία μας!!!:-P:razz:

υπομονηηηηηηηη σε όλες!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μας!!!

Τζεμινι, Μας το πρωινο ξύπνημα τόσο νωρίς, ειναι όντως πιο αγριο απο το ξενύχτι... Τουλαχιστον το βραδυ ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα κοιμηθουν! Κ μετα δεν ξυπνανε(τα δικά μου τουλαχιστον) με τιποτα. Εχει τύχει μετα απο ξενύχτι να κοιμηθουμε κ οι τρεις μεχρι τις 12!:shock:

Φρόσω ολα καλά, ετσι? Μπραβο, παντα γερή κ δυνατή, ευχομαι!

Αργυρω μην το σύζητας! Γι' αυτο ειμαστε εδώ, να ενημερωνουμε κ να ενημερωνόμαστε! Ακομα κι αν δε βρίσκουμε τις απαντήσεις που θέλουμε, παιρνουμε ιδέες απο τις εμπειριες των άλλων!

Τον κρόκο τον εδινα μελάτο, 4 1/2 λεπτα εβραζα τα αυγα (δικά μας). Σφιχτο ακόμα κ τωρα το αναγουλιαζουν...

Οσο για τη γιατρο, μην σκεφτεσαι ότι τη ζαλίζεις, η δουλεια της ειναι να σε ενημερώνει για τα παντα! Καλά κανεις κ ρωτάς εδω, αλλα να ξερεις ότι αρμόδια να σου δωσει τις σωστες απαντήσεις για τα μωρά σου, που τα γνωρίζει κ τα παρακολουθεί ειναι η παιδίατρος τους!

Η δική μου, τουλαχιστον, μεχρι να πανε ενος ετους μόνη της καθε φορά μου ελεγε τι να προσθέσω στη διατροφή τους, ακόμα κ πως να το μαγειρεύω, μου τα εγραφε όλα αναλυτικά.

Ξεκαθαρισέ το μαζί της κ μην κ@λ@νεις να τη ρωτας ακόμα κ πραγματα που φοβασαι μήπως ακουστουν "χαζά", ειναι υποχρεωμενη να σου απαντήσει κ να σε καθοδηγήσει, γι' αυτο την πληρώνεις!

Εγω προσωπικά δε θα μπορούσα να εχω γιατρό (κ ειδικά παιδίατρο!) που θα με εκανε να νιωθω αβολα να ρωτήσω το ο,τιδήποτε...

Ποέτα ολα καλά με την εξέταση?

Νουνου περαστικα στα μικρά σου, μακάρι να μην ειναι τπτ παραπάνω απο μια ιωσουλα που την περνανε "στο ποδι"! Ευχομαι να περνατε καλά!

Εμεις μια ετσι, μια αλλιώς, χτες παλι ξενυχτησαμε. Ξυπνησε στις τρεις κ κοιμηθηκε 5- 5,30:evil:

Αντε να δουμε που θα παει αυτο το βιολί........

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Κορίτσια εμείς με τα λίγο μεγαλύτερα μωρά. Πότε αλλάξατε ή θα αλλάξετε καθισματάκι αυτοκινητου>?>Αυτα που έχουμε είναι μέχρι 18 κιλά. Η Ιωάννα είναι 17. Πρεπει να ψάχνω το επόμενο? Η ακόμα? Ποια έχετε εσείς?

Καλησπέρα Τζόυ!

Εφοσον το καθισματακια ειναι μεχρι 18 κιλα, γνωμη μου ειναι να μην τα αφήσεις για παραπάνω απο τόσο, γιατί τα καρεκλακια αυτα εχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές απο τον κατασκευαστή τους. Το παιδί πως ειναι στο κάθισμα? Βλέπεις να στριμώχνεταί ή να μην χωράει λόγω ύψους?

Αν ημουν στη θεση σου θα ξεκινουσα τωρα την ερευνα αγοράς.

Εμεις εχουμε της ΒeSafe το ιzi combi. Ειναι 9-18, κ τα βαλαμε όταν ήταν κατι λιγότερο απο 9 κιλά. Οι δικές μου ειναι λιγο... μινιον για την ηλικία τους 10-11 κιλά, οποτε εχουμε καιρό ακόμα για την επομενη αλλαγή!

Σκεφτομαι να τα αλλαξω οταν ειναι γύρω στα 18 κιλά, αναλογα ομως κ με το σωματότυπο του παιδιου, αν δω ότι η μια απο τις δύο στριμώχνεται, ή το κεφαλι εχει αρχίσει να προεξέχει, θα τα αλλαξω νωρίτερα.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

καλησπέρα κορίτσια !

τι κάνετε ?

είμαι πολύ κουρασμένη είπα να ηρεμήσω λίγο τώρα, περιμένω να τελειώσει και το φαγητό.

Τα Σαββατοκύριακα τελικά όταν έρχονται είναι πολύ πιο κουραστικά από τις καθημερινές. Ολες οι δουλειές του σπιτιού να γίνουν, να βγείς καμμία βόλτα, θέλεις να προλάβεις τόσα... και έρχεται η Κυριακή βράδυ και είσαι κομμάτια...

οι μικρές κοιμήθηκαν πρίν από 1/2 ώρα, θα ξυπνήσουν ωραία ωραία γύρω στις 2 και τις βλέπω πάλι για το διπλό, όλοι μαζί .... τι φτιάξαμε δωμάτιο άδικα... σκέφτομαι δεν παίρναμε ένα ωραίο υπέρδιπλο κρεββάτι να το ευχαριστηθούμε όλοι... συμφωνείς Nunu?

Τα διδυμάκια σας είναι όμοια ? (άσχετο έ?) μου ήρθε να σας ρωτήσω. Οι δικές μου ήταν διαμνιακές μονοχοριακές (ένας πλακούντας). Δύσκολη πολύ εγκυμοσύνη. Εμφανίστηκε και το σύνδρομο της υποκλοπής και πήγαμε και Αγγλία στον 5ο μήνα για laser, στον καταπληκτικό Κύπρο Νικολαίδη.!

Μη σας κουράζω μ'αυτά συγνώμη !

Κορίτσια εμείς με τα λίγο μεγαλύτερα μωρά. Πότε αλλάξατε ή θα αλλάξετε καθισματάκι αυτοκινητου>?>Αυτα που έχουμε είναι μέχρι 18 κιλά. Η Ιωάννα είναι 17. Πρεπει να ψάχνω το επόμενο? Η ακόμα? Ποια έχετε εσείς?

Καλησπέρα joy!

τα καθισματάκια έχουν να κάνουν όχι μόνο με το βάρος αλλά και με ύψος του παιδιού.

και οι δικές μου είναι μινιον αλλά τα αλλάξαμε όταν ήταν 9 κιλά περίπου γιατί ήταν ψηλές και στριμώχνονταν στα πρώτα καθισματάκια.

Τα αρχικά που είχαμε πάρει ήταν ακριβα της per perego. Tώρα πήραμε τις mothercare, πιο οικονομικά, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι.

Αρέσει στα μικρά σου να κάθονται στα καθισματάκια. Γιατί εγώ έχω θέμα με τη μικρή. Θυμώνει όταν κάθεται ώρα και γκρινιάζει....

Διαφημίσεις

kaλημερα κοριτσια!

εμεις σα να ειμαστε λιγο καλυτερα...για να δουμε!!

νουνουκα περαστικά σας...

κρεββατι για 4?? πλεον το βρισκω πολύ πρακτικό κ εγω!

λινακι συμφωνω για τον παιδιατρο...κ εγω ρωταω οτι μου ερχεται, αν ειναι δυνατον, δεν εχουμε ξανακανει μανες!!!

μαρτιτσα εμενα ειναι διχοριακα και δεν μοιαζουν σε τιποτα!!!

τζου κ εγω νομιζω παιζει ρολο και το υψος για τα καθισματακια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπέρα κορίτσια !

τι κάνετε ?

είμαι πολύ κουρασμένη είπα να ηρεμήσω λίγο τώρα, περιμένω να τελειώσει και το φαγητό.

Τα Σαββατοκύριακα τελικά όταν έρχονται είναι πολύ πιο κουραστικά από τις καθημερινές. Ολες οι δουλειές του σπιτιού να γίνουν, να βγείς καμμία βόλτα, θέλεις να προλάβεις τόσα... και έρχεται η Κυριακή βράδυ και είσαι κομμάτια...

οι μικρές κοιμήθηκαν πρίν από 1/2 ώρα, θα ξυπνήσουν ωραία ωραία γύρω στις 2 και τις βλέπω πάλι για το διπλό, όλοι μαζί .... τι φτιάξαμε δωμάτιο άδικα... σκέφτομαι δεν παίρναμε ένα ωραίο υπέρδιπλο κρεββάτι να το ευχαριστηθούμε όλοι... συμφωνείς Nunu?

Τα διδυμάκια σας είναι όμοια ? (άσχετο έ?) μου ήρθε να σας ρωτήσω. Οι δικές μου ήταν διαμνιακές μονοχοριακές (ένας πλακούντας). Δύσκολη πολύ εγκυμοσύνη. Εμφανίστηκε και το σύνδρομο της υποκλοπής και πήγαμε και Αγγλία στον 5ο μήνα για laser, στον καταπληκτικό Κύπρο Νικολαίδη.!

Μη σας κουράζω μ'αυτά συγνώμη ![/QUOT

Ναι,ιδια περιπτωση εμεις μονοχοριακα,σε διαφορετικο σακο,με ενα πλακουντα.ξερω ακριβως τι τραβηξες το ειχα ψαξει και εγω το θεμα.ευτυχως ξεκινησε αργα η υποκλοπη.εμενα μοιαζουν πολυ αλλα η διαφορα 1,5κιλο υπαρχει ακομα.απο χαρακτηρες τελειως διαφορετικοι!!!εσεις;

Nunu σε σκεφτομαστε και ας μην μας γραφεις συχνα.περαστικα σας!!!

Joy εγω πηρα το maxi cosi που ειναι μεχρι 36 κιλα το εφερα απο γερμανια με σχεδον τα μισα χρηματα σε σχεση με εδω

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Κουράγιο με τα παιδάκια σας... Πολύ κούραση βλέπω...

Πάιρνω μια ιδέα για το τι με περιμένει...:mrgreen:

Εμείς πήγαμε στον γιατρό κ ευτυχώς το αμνιακό είχε μειωθεί...

Τα μωράκια είναι μια χαρά, μεγάλωσαν και είναι 800 γρ το καθένα...

Αύριο θα κάνουμε την ένεση κορτιζόνης για τα πνευμόνια τους να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο... Κατά τα άλλα προσοχή , μετράω πίεση 2 φορές την ημέρα για να την παρακολουθώ και ξεκούραση...

Σιγά - σιγά λέω να φτιάξω μια λίστα με το τι μου χρειάζεται να είμαι έτοιμη...

όσο βαραίνω ( όσοι με βλέπουν μου λένε πως η κοιλιά μου ειναι μεγάλη) δυσκολεύομαι στην αναπνοή και στο περπάτημα...

Κορίτσια παιδίατρο βρήκατε από αδερφές , φίλες σας κτλ...?

Η περιοχή που έχει ιατρείο είναι κριτηριο στην επιλογή? Με την έννοια να είναι αρκετά κοντά στο σπίτι....

WXLGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...