Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τυχερες, τουλαχιστον εσεις δε ξεμενετε με τα καλωδια στο χερι!!

καλε witch τα παρελαβες τα στρωματακια?θα παω κ γω λητω για τα διαφορα αναλωσιμα(κρεμες,αφρολουτρα μπεμπε κτκ) κ θα ρωτησω γενικα..

μ επιασε απο χθες μια μανια να παρω μεχρι κ τ απορρυπαντικα προδερμ, να μαι ετοιμη γιατι ποτε δε ξερεις!!:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Απορρυπαντικα εχει και στα τζαμπο να ξερεις αν σε βγαλει ο δρομος σου!

Εγω μεχρι τωρα πλενω του Τασου με προδερμ απορρυπαντικο κ μαλακτικο κ μυριζοουν τελεια!!!!!Και ξερετε ε?Μετα τη Δυση του ηλιου μην αφηνετε απλωμενα τα ρουχα των μωρων.....ο μυθος λεει οτι τα βλεπουν οι γειτονισσες και τα ματιαζουν....τουλαχιστον μεχρι να σαραντησουν.....εγω το κρατησα κανενα τριμηνο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota μυριζουν μωρουδιλα τελεια!!!

κρεμα για συγκαματα απ οτι διαβασα sudocream προτιματε πολλες,ε?

witch κ γω θα τα ηθελα αμεσως στη θεση σου,να τα βαλω,μη σου πω κ τα σεντονακια για προβα!!!!!! αλλα δε πειραζει,αμα ειναι για δουλεια,τι να πεις!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Λενε οτι ειναι καλο αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει,βολευτηκα με το προδερμ.

Παντως το persil kids που διαφημιζουν δε μου αρεσει καθολου.Το ειχα δοκιμασει σε δειγμα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

κρεμα για συγκαματα απ οτι διαβασα sudocream προτιματε πολλες,ε?

Sudocrem και ξερο ψωμι.Ποτε δεν κοκκινισε.Την χρησιμοποιουμε πολυ στη δουλεια κ μου αρεσει κ η μυρωδια της.(ειμαι νοσηλευτρια).Μπορεις επισης να βαζεις penaten αλλα παραειναι πηχτη....κ αν θες ακομη πιο αραιη bepanthol την γαλαζια.Αλλα εγω τη sudocrem δεν την αλλαζω....εδω και 16 μηνες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

εισαι νοσηλευτρια καλε? ε, τοτε εχεις προβαδισμα στις γνωσεις για τη φροντιδα ουτως η αλλως!!μονο τον εαυτο σου μη παραμελεις ομως..τρωγε κ καμια μπουκιτσα οτιδηποτε οσο τα λεμε!!!

πρεπει να παρουμε κ εσωρουχα μιας χρησεως κ tena lady σερβιετες λεει...τις σουπερ γιατι θα γινεται χαμος κατω...

θα μας φαινονται σερβιετακια οι παλιες καλες περιοδου!τι κ αν τις ξεχασαμε τωρα!

33E7p2.png

αληθεια?!και μαλιστα η βαση του ειναι Ν.Κοσμο γιατι εκει ειναι το boss.με κοροιδευαν για οιδιποδειο οταν τον γνωρισα γιατι ειναι και ο μπαμπας μου ηλεκτρολογος.

Κι εμένα ο πατέρας μου ηλεκτρολόγος ήταν! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...