Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κ απο μας! Και καλό μηνα μιας και δεν μπηκα χτες...

Μας μια απ τα ιδια... κ εμεις πολύυυυυ μυξα εχουν μια εβδομαδα τωρα, το βραδυ δυσκολευονται στον υπνο, βηχουν κιολας γτ δε βγαζουν τα φλεματα, με βλεπουν με το ρουφηχτηρι κ τον ορο κ αρχιζουν!! Περαστικά μας δηλαδη!

Μας ελειψες ωστόσο!

καντυ συμφωνω με φροσο....να κυκλοφορεις σπιτι σαν την αμαζονα γτ η υγρασια δε βοηθαει. επισης η κρεμα κανει τη δουλεια της κ ας μην το καταλαβαινεις, σιγα σιγα δε θα σε ποναει τοσο.

Κ εμενα καποιες φορες εβαζα τον καθενα στο στηθος του ομως οταν ειχε πληγωθει η μια θηλη κ ο ενας ηταν πιο 'ατσουμπαλος' αλλά δεν εγινε τπτ. Να τον βαζεις ομως και στο αλλο στηθος να δεις γιατι καποια στιγμη θα πιασει, μην τα παρατας! Κατα τα αλλα μια χαρα σας διαβαζω!!!

μπουγκος θελω κι εγωωωωωωωωωωω

σεμινακι ελεγα κ εγω, μας ξεχασες??

να σου ζησει η αδερφη!! ευχαριστα τρεξιματα αυτα!!

μπραβο κ στη μεγαλη που περπατησε! πως ειναι τωρα τα πραγματα? κυνηγας περισσοτερο??

γραψ΄την πεθερα μωρε... μη χαλιεσαι!

περιμενουμε νεα σου!

αργυρω ολα καλά με το μωρουλι!! βαλε τικερακι, ζει μεγαλες στιγμες ξανα!

εμεις κατα τα αλλα καλα, μεγαλωνουμε κ μου φαινεται απιστευτο./ Τους εχω αντικριστα και 'μιλανε' εχουν πολυ πλάκα! κανουν παλαμακια!! τςςςς καμαρωνει η χαζομαμα!!:tongue: εχω και πολλες ετοιμασιες τωρα για τη γαμοβαφτιση και δεν πολυπρολαβαινω να μπαινω! σας φιλω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι ήθελα και μίλαγα; Με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου στη δουλειά, πήγε τα παιδιά στον παιδίατρο μόνος του γιατί ο Μϊλτος είχε πυρετό και γκρίνιαζε και δεν έτρωγε. Ελαφρά ωτίτιδα -η πρώτη μας- να κάνει παρέα στην ιωση. Ξεκινάμε και αντιβίωση και βλέπουμε. Στην επιστροφή έκανε και εμετό στο αμάξι και έκανε το κάθισμα καινούριο, τώρα περιμένω να βάλω πλυντήριο.

Δυο πατατούλες έφαγε το μωρό μου και κοιμήθηκε. Μακάρι να βοηθήσει η αντιβίωση και να νιώσει καλύτερα, πρώτη φορά αρρωσταίνει τόσο...

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα σε ολες!εχω χαθει λιγο αλλα την κυριακη τελικα μετακομιζουμε και γινεται ενας χαμος!!!:shock:παντου κουτες και τα μικρα να αλωνιζουν!!αντε να παμε να τακτοποιηθουμε γιατι τωρα ειναι η χειροτερη φαση νομιζω!

mash,περαστικα σας!ελπιζω ναστε καλυτερα!

δεν γραφω για καποια αλλη συγχωρεστε με αλλα δεν ειχα χρονι να σας διαβασω...

φιλια και καλη μερα!παω να μαζεψω κουτες παλι...............

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπέρα κι απο μας!!!

Σεμίν να σας ζήσουν! Και μπράβο στα μικρούλια για το περπάτημα!!! Τα πρώτα βηματάκια ειναι το κάτι άλλο, έτσι?

Αντε, σε λίγο θα τα κυνηγάτε!!!:-P:razz::-P

Μας περαστικά, εύχομαι, σύντομα να ειστε όλοι καλά!

Αυτό με το σκαρφάλωμα σε καναπέδες κ καρεκλες κι εγώ δεν μπορώ να το συνηθίσω... Κι όσο σκέφτομαι ότι σε λίγο θα ξεστρωσουμε.......

Καλέ, θα στο πουνε το "μαμά παπάω" και θα λιώσεις!!!;) Οσο για τα φιλιά κι εμενα η μία τα εχει αρκετά πιο "ακριβά" από την άλλη!!!

Τζέμινι ακόμα σας παιδεύει η μύξα? Θα περάσει η παλιο-ίωση που θα παει...!

Οι δικές μου τώρα πια, τον ζητάνε μόνες τους τον ορό στις μύτες για να ανασάνουν!:shock:

εμεις κατα τα αλλα καλα, μεγαλωνουμε κ μου φαινεται απιστευτο./ Τους εχω αντικριστα και 'μιλανε' εχουν πολυ πλάκα! κανουν παλαμακια!! τςςςς καμαρωνει η χαζομαμα!!:tongue: εχω και πολλες ετοιμασιες τωρα για τη γαμοβαφτιση και δεν πολυπρολαβαινω να μπαινω! σας φιλω!!!

Πολύ ωραία εικόνα!!! Ειναι να μην καμαρώνεις? Τα διδυμάκια μεγαλώνοντας ειναι πραγματικά να τα χαζεύεις, πως μιλούν, παιζουν, γελάνε όταν ειναι μαζί!!!

Κοριτσια καλο μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!Εμεις ειμαστε σχετικα καλα,ο γυναικολογος μας βρηκε μια χαρα,η καρδουλα του ηχει απιστευτα ομορφα στα αυτια μου και ο αντρας μου σχολιαζε συνεχεια το χαμογελο μου που δεν εφευγε με τιποτα!Ειναι 3 εκατοστα,ειδαμε πατουσακια και χερακια και το μικρουλη μου ολο κουνιοτανε!!Τωρα εχουμε την αυχενικη διαφανεια και ελπιζω σε καλα αποτελεσματα.Αυτα απο μας τα νεα!!!

Chemin,να ζησει η αδερφουλα σου και πολυ χαρηκα με τα νεα σας....αντε να περπατησουμε κι εμεις...αλλα αργουμε ακομη.

Αργυρώ πως να φύγει το χαμόγελο μια τετοια υπέροχη στιγμή?:D

Τα καλύτερα αποτελέσματα σου ευχομαι κ για την αυχενική!!!

Τα δικά μας νέα, δυστυχως το ξενύχτι της μεγάλης καλά κρατεί, χτες ξύπνησε κατα τις δύο και ηθελε να παιξει!!! Για "νάνι" ούτε κουβέντα.:?

Ειδα κ τραβηξα μεχρι να την κοιμήσω αγκαλιά......

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μας!!!

Σεμίν να σας ζήσουν! Και μπράβο στα μικρούλια για το περπάτημα!!! Τα πρώτα βηματάκια ειναι το κάτι άλλο, έτσι?

Αντε, σε λίγο θα τα κυνηγάτε!!!:-P:razz::-P

Μας περαστικά, εύχομαι, σύντομα να ειστε όλοι καλά!

Αυτό με το σκαρφάλωμα σε καναπέδες κ καρεκλες κι εγώ δεν μπορώ να το συνηθίσω... Κι όσο σκέφτομαι ότι σε λίγο θα ξεστρωσουμε.......

Καλέ, θα στο πουνε το "μαμά παπάω" και θα λιώσεις!!!;) Οσο για τα φιλιά κι εμενα η μία τα εχει αρκετά πιο "ακριβά" από την άλλη!!!

Τζέμινι ακόμα σας παιδεύει η μύξα? Θα περάσει η παλιο-ίωση που θα παει...!

Οι δικές μου τώρα πια, τον ζητάνε μόνες τους τον ορό στις μύτες για να ανασάνουν!:shock:

Πολύ ωραία εικόνα!!! Ειναι να μην καμαρώνεις? Τα διδυμάκια μεγαλώνοντας ειναι πραγματικά να τα χαζεύεις, πως μιλούν, παιζουν, γελάνε όταν ειναι μαζί!!!

Αργυρώ πως να φύγει το χαμόγελο μια τετοια υπέροχη στιγμή?:D

Τα καλύτερα αποτελέσματα σου ευχομαι κ για την αυχενική!!!

Τα δικά μας νέα, δυστυχως το ξενύχτι της μεγάλης καλά κρατεί, χτες ξύπνησε κατα τις δύο και ηθελε να παιξει!!! Για "νάνι" ούτε κουβέντα.:?

Ειδα κ τραβηξα μεχρι να την κοιμήσω αγκαλιά......

Καλησπέρα σε όλες τις διδυμομανούλες (νυν και μέλλουσες)!

Διαβάζω κατά καιρούς το forum και είπα να χτυπήσω και εγώ τη πόρτα...

Εχω και εγώ 2 κοριτσάκια διδυμάκια, έκλεισαν τα 2 χρόνια στις 30/3 και όπως καταλαβαίνετε είμαστε στα φόρτε μας....

έχουμε θέμα και εμείς με τον ύπνο, Linaki, Ενώ μέχρι Οκτώβρη περίπου κοιμόμασταν σερί όλο το βράδυ, από τότε και μετά, ξυπνάμε το βράδυ (ειδικά η μικρή και θέλει αγκαλιά, και προσπάθεια για να κοιμηθεί), ξυπνάει και τη μεγάλη και γίνεται πανηγύρι....:cry:

Καλησπέρα σε όλες τις διδυμομανούλες (νυν και μέλλουσες)!

Διαβάζω κατά καιρούς το forum και είπα να χτυπήσω και εγώ τη πόρτα...

Εχω και εγώ 2 κοριτσάκια διδυμάκια, έκλεισαν τα 2 χρόνια στις 30/3 και όπως καταλαβαίνετε είμαστε στα φόρτε μας....

Καλωσόρισες Μαρτίτσα! Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!!!

Και πολύ καλά εκανες κ μπήκες, να τα λέμε κ να πίνουμε το καφεδάκι μας!:wink:

Ειμαστε κ κοντα ηλικιακά, δύο μήνες διαφορά εχουμε.

Στα φόρτε τους δε λες τιποτα τα ζουζουνια, ζωή να έχουνε!:-P:razz::-P

Ειναι όμως το κάτι άλλο, ετσι? Αρχίζουν να γίνονται παιδάκια κ μας ξετρελαίνουν!!!

έχουμε θέμα και εμείς με τον ύπνο, Linaki, Ενώ μέχρι Οκτώβρη περίπου κοιμόμασταν σερί όλο το βράδυ, από τότε και μετά, ξυπνάμε το βράδυ (ειδικά η μικρή και θέλει αγκαλιά, και προσπάθεια για να κοιμηθεί), ξυπνάει και τη μεγάλη και γίνεται πανηγύρι....:cry:

Απο τον Οκτώβρη???:shock: Κατι τετοιο να μου τύχει... την εβαψα! Τα δικά σου πως ξεκινησαν, χωρις λόγο ή μήπως ήταν απο αδιαθεσία πχ πονο των δοντιών κ μετα τους εγινε συνήθεια? Εσύ πως τα φέρνεις βόλτα με το ξενύχτι τόσους μήνες, εχεις βοήθεια? Το θέμα ειναι, αυτο που γράφεις οτι ξυπνάει το ένα το άλλο κ ποιο να πρωτο-ηρεμήσεις ?!?

Η δικιά μου καθε βραδυ κ χειρότερα...:?

Χτες καθε μιση ωρα πανω κάτω ξυπναγε κ δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί.... Και όλα αυτα στον καναπέ, την κούνια ουτε ζωγραφιστή να τη δει! Το πήρα αποφαση κ την αφησα εκεί, έβαλα μαξιλάρια στο πατωμα, μη τυχόν κ πέσει, εγω επιασα τον άλλο καναπέ μη μεινει μόνη της, αλλα ...δεν!!! Της φωναξα κιολας κάποια στιγμή, μετα ήρθαν οι τύψεις....:cry:

Στις 5 κοιμήθηκε το καμάρι μου, το πρωι δεν ανοιγε το ματι της να παει σταθμό, κι εγώ στη δουλεια με κατι ωραίοτατους μαυρους κύκλους κυκλοφορούσα σα ζόμπι.:evil:

Αντε να δουμε αποψε πως θα πάει......

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μartitsa,να σου ζησουν οι μπουμπουκες σου!!Σαν πιο παλια μανουλα θα εχεις κι εσυ καινουρια πραγματα να μας αναφερεις μιας και το καθε παιδι ειναι μοναδικο και διαφορετικο απο τα αλλα.Καλωσορισες λοιπον!!:P:p:p!!!!!!

Αλλα βρε κοριτσια,πολυ με απελπιζετε με το θεμα του υπνου,μια η mash,μια το linaki και τωρα η martitsa,πολλα τα παραδειγματα και ανησυχω.Κουτουλαω απο την νυστα και η μικρη που κοιμηθηκε το μεσημερι περιπου μιαμιση ωρα,τωρα τραγουδαει στην κουνια και φοβαμαι μην μου ξυπνησει και την μεγαλη.Δεν τους λειπει υπνος????Αυτη ανεκαθεν ηταν βρυκολακας και τωρα με τα δοντια το κακο εχει παραγινει.Ποτε θα ξανακοιμηθω ξενοιαστα και οχι με το ενα ματι μισανοιχτο??

Σας φιλω και τα λεμε συντομα,α!!ειχαμε κανα νεο απο την frosobal,για την εξεταση που εκανε?

Καλο ξημερωμα.

498ap2.png

nZqvp3.png

καλημερα σε ολες!διαβαζω τα νεα σας αλλα εδω επικρατει ενα χαος και δεν προλαβαινω να γραψω πολλα....:?κουτια παντου,ολα σχεδον μαζεμενα ,τα ταλιμπανακια την εχουν καταβρει και εγω πλεον ειμαι σε νιρβανα!!!:shock:

αντε να ερθει η κυριακη να τελειωνουμε....

τι να πω για τον υπνο...δυσκολη υποθεση...:(

εμεις ειμαστε απο τα παιδακια που κοιμουνται,κανονικα και μονα μας στην κουνια απο την αρχη....μονο για λιγο καιρο ειχα την μικρη που σηκωνοταν ανα μιση ωρα στην κουνια της και με ζητουσε αλλα το ξεπερασαμε....

μανουλες υπομονη..ευχομαι να στρωσει το θεμα του υπνου...

Martitsa,καλως μας ηρθες να χαιρεσε τα κοριτσακια σου!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα κοριτσια. Χαθηκα κι εγω αλλα τρέχω σαν τρελη! Το θεμα με τον υπνο το εχω κι εγω με τον μικρο μου κατι βραδυα. Ξυπναει και ουρλιαζει κ δεν ξερω τι να τον κανω. Ευτυχως η μεγαλη κοιμαται βαρια και δεν καταλαβαινει τιποτα. Να φταινε δοντια; να βλεπει ονειρα; τι να πω! Το βραδυ ξυπνησε κατα τις 3 και τον πηγα στο παρκο του και ξαλβσα κι εγωστο χαλι και απκοιμηθηκα εκει για καμμια ωρα και τωρα φυσικα ειμαι πιασμενη απίστευτα...

Σας αφηνω θα ξαναμπω.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Απο τον Οκτώβρη???:shock: Κατι τετοιο να μου τύχει... την εβαψα! Τα δικά σου πως ξεκινησαν, χωρις λόγο ή μήπως ήταν απο αδιαθεσία πχ πονο των δοντιών κ μετα τους εγινε συνήθεια? Εσύ πως τα φέρνεις βόλτα με το ξενύχτι τόσους μήνες, εχεις βοήθεια? Το θέμα ειναι, αυτο που γράφεις οτι ξυπνάει το ένα το άλλο κ ποιο να πρωτο-ηρεμήσεις ?!?

Η δικιά μου καθε βραδυ κ χειρότερα...:?

Χτες καθε μιση ωρα πανω κάτω ξυπναγε κ δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί.... Και όλα αυτα στον καναπέ, την κούνια ουτε ζωγραφιστή να τη δει! Το πήρα αποφαση κ την αφησα εκεί, έβαλα μαξιλάρια στο πατωμα, μη τυχόν κ πέσει, εγω επιασα τον άλλο καναπέ μη μεινει μόνη της, αλλα ...δεν!!! Της φωναξα κιολας κάποια στιγμή, μετα ήρθαν οι τύψεις....:cry:

Στις 5 κοιμήθηκε το καμάρι μου, το πρωι δεν ανοιγε το ματι της να παει σταθμό, κι εγώ στη δουλεια με κατι ωραίοτατους μαυρους κύκλους κυκλοφορούσα σα ζόμπι.:evil:

Αντε να δουμε αποψε πως θα πάει......

καλημέρα Linaki!

H ιστορία ξεκίνησε με δόντια που είχε η μεγάλη και την παίρναμε στο κρεββάτι μαζί μας. Η μικρή δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γίνεται και κοιμόταν στην κούνια της αμέριμνη. Κάποια βράδυα όμως η μεγάλη δεν ησύχαζε και έτσι έμαθε να ξυπνάει και η μικρή. Βέβαια το λάθος είναι και του άντρα μου που με το παραμικρό κλάμα των κοριτσιών σηκωνόταν και δεν τις άφηνε να αποκοιμηθούν μόνες τους.

Εχουμε καταλήξει πολλά βράδυα να κοιμόμαστε 4 στο κρεββάτι. Χθές ξύπναγαν κάθε λίγο και οι δύο και η μεγάλη ήθελε να μένουμε ξαπλωμένες και οι δύο στο καναπέ και να κοιμόμαστε εκεί. Δεν έμπαινε με τίποτα στη κούνια της. Τη μικρή την πήρε ο μπαμπάς της στο κρεββάτι για να ηρεμήσει.

Και να σκεφτείς ότι πάντα λέγαμε τι τυχεροί που είμαστε και κοιμούνται τα παιδιά από μικρά στη κούνια τους σερί όλο το βράδυ.... Παλιές καλές εποχές!!!

Με την παιδίατρο που μίλησα μου είπε ότι τα παιδάκια που γεννήθηκαν μικρά (εμείς γεννηθήκαμε πρόωρα) έχουν γενικά διαταραχές στον ύπνο και χρειάζεται υπομονή. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου πρότεινε επίσης να πάρουμε μονά κρεββατάκια και όταν ξυπνάνε να πηγαίνουμε στο κρεββάτι μαζί τους και να κοιμίζουμε εκεί. Σιγά σιγά αύτο θα σταματήσει και θα μάθουν να κοιμούνται μόνα τους. Το κακό είναι ότι κοιμούνται και 2-2,5 ώρες το πρωί από τις 12,30-14,30. Ετσι έχουν μάθει και δύσκολα αλλάζεται αυτό. Μέσα στην ημέρα κοιμούνται τα δικά σου?

Μartitsa,να σου ζησουν οι μπουμπουκες σου!!Σαν πιο παλια μανουλα θα εχεις κι εσυ καινουρια πραγματα να μας αναφερεις μιας και το καθε παιδι ειναι μοναδικο και διαφορετικο απο τα αλλα.Καλωσορισες λοιπον!!:P:p:p!!!!!!

Αλλα βρε κοριτσια,πολυ με απελπιζετε με το θεμα του υπνου,μια η mash,μια το linaki και τωρα η martitsa,πολλα τα παραδειγματα και ανησυχω.Κουτουλαω απο την νυστα και η μικρη που κοιμηθηκε το μεσημερι περιπου μιαμιση ωρα,τωρα τραγουδαει στην κουνια και φοβαμαι μην μου ξυπνησει και την μεγαλη.Δεν τους λειπει υπνος????Αυτη ανεκαθεν ηταν βρυκολακας και τωρα με τα δοντια το κακο εχει παραγινει.Ποτε θα ξανακοιμηθω ξενοιαστα και οχι με το ενα ματι μισανοιχτο??

Σας φιλω και τα λεμε συντομα,α!!ειχαμε κανα νεο απο την frosobal,για την εξεταση που εκανε?

Καλο ξημερωμα.

Καλώς σας βρήκα !! Ευχαριστώ για τις ευχές argyro! Να χαίρεσαι και εσύ τα κοριτσάκια σου! Φοβάμαι ότι έχουμε καιρό μπροστά μας μέχρι να κοιμηθούμε ξένοιστα. Απ'ότι λένε πολλοί γονείς ηρεμούν μετά τα 4 χρόνια..... και πάλι όμως κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και μοναδικό και δεν υπάρχουν νόμοι και καλούπια σε θέματα ύπνου, φαγητού κλπ. Για να δούμε ....

καλημερα σε ολες!διαβαζω τα νεα σας αλλα εδω επικρατει ενα χαος και δεν προλαβαινω να γραψω πολλα....:?κουτια παντου,ολα σχεδον μαζεμενα ,τα ταλιμπανακια την εχουν καταβρει και εγω πλεον ειμαι σε νιρβανα!!!:shock:

αντε να ερθει η κυριακη να τελειωνουμε....

τι να πω για τον υπνο...δυσκολη υποθεση...:(

εμεις ειμαστε απο τα παιδακια που κοιμουνται,κανονικα και μονα μας στην κουνια απο την αρχη....μονο για λιγο καιρο ειχα την μικρη που σηκωνοταν ανα μιση ωρα στην κουνια της και με ζητουσε αλλα το ξεπερασαμε....

μανουλες υπομονη..ευχομαι να στρωσει το θεμα του υπνου...

Martitsa,καλως μας ηρθες να χαιρεσε τα κοριτσακια σου!

Καλώς σας βρήκα! να χαίρεσαι τα ταλιμπανάκια σου !!!

ευχαριστούμε για την ευχή της υπομονής και αυτό θα κάνουμε για τις κουκλίτσες μας !!

Πως ηταν το βραδυ σας??το δικο μας πολυ ηρεμο μπορω να πω...αν και η μικρη μου δεν μου ηπιε γαλα εχθες,αλλα μονο νερο:shock:,κοιμηθηκαν μεχρι της 8 η μεγαλη που ηπιε γαλα και ξανακοιμηθηκε μεχρι της 10 και ξυπνησα την μικρη μιση ωρα αργοτερα να πιει γαλα και δεν ηθελε,αλλα μονο οταν της το εβαλα στο μπουκαλι που πινει νερο,τοτε το ηπιε:cool:!!Γιατι αυτο??Κανω λαθος που την ξυπναω μετα την μεγαλη για γαλα??μετα θελω να φανε μαζι φρουτοκρεμα και γενικα να εχουμε συγχρονισμο στο φαγητο.Εσεις τι λετε??Την φρουτοκρεμα η μεγαλη απο την αρχη την τρωει γκρινιαζοντας μεχρι που σφραγιζει το στομα της,η αλλη ευτυχως ειναι πιο βολικη,μονο με το φαγητο τα παμε πολυ καλα.Τωρα με το φαγητο,εχετε να μου προτεινετε καποια συνταγη??Τρωμε χορτοσουπα,κοτοπουλο,μοσχαρι,ρυζακι,πεπονακι και δοκιμασαμε φακες για πρωτη φορα και φαγανε απο 5-6 κουταλιες και μετα συμπληρωμα γαλα.Απορω πως φαγανε κι αυτες τις κουταλιες μιας και δοκιμασα και ηταν χαλια.Τον κροκο απο το αβγο πως το δωσατε??το δινουμε σκετο στην αρχη??Γιαουρτακι να τους ξεκινησω??με τις απογευματινες κρεμες δεν τα παμε πολυ καλα κι ας τις εχω δοκιμασει ολες!Αν καποια φτιαχνει καποια κρεμουλα,σπιτικη,ας μου γραψει την συνταγη.Βομβαρδισμος ερωτησεων,εχω κι αλλες....αλλα για την επομενη φορα:tongue::tongue::tongue:

498ap2.png

nZqvp3.png

Kalησπέρα!

μαρτιτσα καλως ηρθες!!! να χαιρεσαι τα ζουζούνια σου!

για τον υπνο ειμαι κ εγω παθουσα , οποτε συμβουλες δεν παιζουν. Κ απλά τωρα πιστευω ειναι στα παιδια...ή το χουν με τον υπνο ή οχι!! Τα δικα μου καθολου δηλαδη, το χω παρει αποφαση:?

αααα αν θες μποριεις να κανεις multiquote πατώντας σε καθε μνμ τα εισαγωγικά που εχει απο κάτω και μετα 'απάντηση'!

αργυρω για απογευμα τους δινω εναλλάξ κρεμα, γιαουρτι αγελαδινο πλήρες και τραχανα. αλλά γενικα η διατροφη εχει να κανει και με τον γιατρο σου τι σε αφηνει και τι οχι. παντως θεμα δεν εχουν ολα τρωνε!! ειδικα με τον τραχανα τρελαινονται!!!

λαβ ξεμπερδευεις την κυριακη? αντε να τελειωνεις κ εσυ!

λινακι ασε, οταν παντρευτουν θα ηρεμησουμε και αν!:tongue::tongue:

εμεις εχουμε ακομα μυξα αλλά καπως καλυτερα τα παμε! πηγα σημερα εκλεισα μπουμπουνιερες κτλ και γυρισα πτωμα. Τα μικρα κοιμηθηκαν μια ωρα ισα ισα να φαω μια μπουκια και μετα ξυπνησαν...μες στη μερα δηλαδη 1 ωρα κοιμουνται αμα πια!!!

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...