Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα !!!!

Κρίστυ μου, 1000 μπράβο που τα καταφέρνεις τόσο καλά..! Και μάλιστα που θηλάζεις αποκλειστικά...Εχεις και άλλο παιδάκι... Και ο άντρας σου λείπε...

οχι απλά δεν είσαι αξιοθρήνητη, αλλά είσαι ήρωας!!!

Κάντυ κ Κίρα , τι κάνουν τα μπεμπάκια σας..? Εντάξει με τον θηλασμό..? Καλύτερα..?

Gemini, θήλασες 8 μήνες...? Μπράβο βρε θηρίο!!! Θα γίνεις σύντομα νυφούλα ?

Τι καλά!! Κάποιος μου είχε πει πως απαγορεύσαν τις γαμο-βαπτίσεις... Δεν ισχύει προφανώς ε...?

Φρόσω εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!! Περαστικά να είναι όλα κ να χαίρεσαι τα μικρά σου..!!

Φλορετάκι μου εμένα μια φίλη μου , μου έδωσε το San Diego... Μου είπε πως την βόλεψε πολύ....

Με τα μωράκια που είναι πρόωρα κ που κατά συνέπεια θα μείνουν θερμοκοιτίδα , ο αποκλειστικός θηλασμός είναι εφικτός άραγε...?:rolleyes:

Πρέπει να διαβάσω επί του θέματος κ όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα θα μιλήσω κ με μια σύμβουλο θηλασμού που έχω κατά νου μπας κ με βοηθήσει..

Λινάκι το σκηνικό που περιέγραψες στον παιδότοπο το έχω δει αρκετές φορές όταν πήγαινα τα ανήψια μου...Είναι φοβερό ρε συ... Και οι μαμάδες πίναν καφέ τούφα... Εγώ να σου πω σε τέτοια περίπτωση θα έλεγα στην κοπέλα που είναι εκεί να κάνει παρατήρηση στην μαμά του παιδιου που χτυπάει τα μικρότερα...

Είμαι σκληρή...?:tongue:

Φιλάκια σε όλες και καλό Σκ να έχετε!!

WXLGp3.png

Διαφημίσεις

ποετα καλό θα ηταν να διαβασεις τωρα που εχεις χρονο περι θηλασμου για να εχεις γνωση απο πριν μιας κ εκεινη τη στιγμη εισαι και αγχωμενη αλλά δεν προλαβαινεις κιολας! μαξιλαρι εγω δε χρησιμοποιησα αν και ισως θα επρεπε...εβαζα απο δυο μεγαλες μαξιλαρες σε καθε πλευρα.

κ εγω το εχω ακουσει αυτο κ ρωτησα τον παπα αλλά μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα...τωρα τι να πω! παλι καλα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια γεια σας,διαβασα στα πεταχτα τα μηνυματα σας και ευχομαι καταρχην στην Frosobal,η περιπετεια που την ταλαιπωρει να ειναι περαστικη και να εχει θετικα αποτελεσματα με την μαγνητικη.

Cristy,τις βγαζεις και βολτα??εγω στην αρχη δεν τολμουσα ουτε καν να το σκεφτω.Χιλια μπραβο που τα καταφερνεις τοσο καλα και οσο για την ψυχολογια σου ειναι απολυτα φυσιολογικο να αισθανεσαι ετσι αλλα θα καλυτερεψουν τα πραγματα με τις μικρες.Η μεγαλη σου πως τις βλεπει τις μικρουλες αδερφουλες??

Kanty μου,μια χαρα θα τα πας με τον θηλασμο φτανει να εισαι εσυ καλα για να ειναι και τα μπεμπακια σου.

Gemini,παντρευεσαι κιολας???με το καλο!!!

Eμεις ειμαστε καλα,οι μικρες απο προγραμμα μια ετσι και μια αλλιως,εχουν διαρροιες τις τελευταιες μερες,αλλα παιζει να ειναι απο τα δοντια,αφου απο διαθεση για παιχνιδι και απο ορεξη για φαγητο δεν εχει αλλαξει κατι.Καναμε και εμβολια αυτη την εβδομαδα.Την Δευτερα εχω γυναικολογο και ακομη μου φαινεται απιστευτο πως μεγαλωνει μια ζωουλα μεσα μου και ομολογω πως με τις μικρες πολλες φορες το ξεχναω κιολας.

Απο την Mash εχουμε κανα νεο??

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα.

Φρόσω κάτι σου θυμίζουν τα σκηνικά που περιγράφω ε?

Με τη μεγάλη μου περνάμε πολύ "χαριτωμένα".

Πότε την πιάνει το φιλότιμο κι αν της πω και καλά "βοήθα με να μπανιάρουμε τα μωρά" έρχεται και συμμετέχει, άλλοτε τα αγνοεί επιδεικτικά κ άλλοτε την πετυχαίνω με τα δαχτυλάκια της να απειλούν τα ματάκια τους.

Η φάση η μεγάλη είναι που ζήτησε κι αυτή γάλα από τα βυζάκια μου (δεν πίνει γάλα ποτέ, μόνο με κορν φλέικς).

Της λέω οκ, θα βγάλω με το θήλαστρο, να το βάλουμε στο ποτήρι να το πιεις, εντάξει?

Ε λοιπόν το κάναμε, δοκίμασε και το χαρακτήρισε "μπλιαξ".

Της λέω λοιπόν "αυτό το μπλιαξ πίνουν τα μωρά και ζηλεύουν εσένα που είσαι μεγάλη και μπορείς να τρως το καλό γάλα με τα κορν φλέικς".

Πήρε λίγο τα πάνω της, μέχρι τον επόμενο γύρο...

Φλερτάρω έντονα με την ιδέα από τον άλλο μήνα να βάζω το τσούρμο στο αμάξι και να ξαναρχίσουμε κολυμβητήριο (αν δείτε καμιά τρελή στο ΟΑΚΑ να σέρνει καρότσι με δίδυμα και να τα θηλάζει ταυτόχρονα στις κερκίδες ξέρετε ποια θάναι).

Οι γονείς μου πάλι για να ασχοληθούν με την εγγονή τους σ΄ αυτό το επίπεδο, καμία περίπτωση. Παρακαλάω απλά να έρχεται κάποιος μαζί μου για βοήθεια στην πισίνα και με κοιτάνε σαν ούφο, όχι να την πάνε οι ίδιοι!!! (Ναι, με τους γονείς μου μένουμε κοντά, αλλά από βοήθεια...αιτούμαι 100 πράγματα για να λάβω μισό)

Μα και το παιδί ρε γμτ, δίκιο δεν έχει που έχει φρικάρει? Όλο της το πρόγραμμα έχει πάει περίπατο!

Γεια σας προς το παρόν...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kαλησπέρα!

Kalhmera στα γρηγορα!

χτες πηγαμε γιατρο αλλά δεν εχουν τιποτα.. συνεχιζουμε με ορο μονο.

φροσω καλη μου περαστικά! να ειναι ολα καλα ευχομαι! ειχα κ εγω τη συζητηση αυτη χτες με μια κοπελα! μια χαρα θα μεγαλωσουν τα μικρα...

κριστι αξιοθρηνητη εσυ?? εγω θα ελεγα αξιόλογη! κανεις τοοοσα πολλά πραγματα κ μου φαινεται οτι εισαι σε ολα μεσα...μην το ξαναπεις αυτο! ειναι μονο οι ορμόνες;)

λινακι μπορει να περνάνε απλά φαση...

καλο Σ/Κ!!!!!!!!!

Τζέμινι μια χαρά τα μικρούλια, ετσι? Η δική μας παιδιατρος λέει οτι αυτες οι μυξούλες ειναι ελαφριες ιωσεις που τις περνουν στο ποδι! Το έχουμε περάσει αμέτρητες φορές φέτος! Και οι εμετοι προκαλούνται απο τις μυξες και τον βήχα που τα πνίγουν:?

Η δικιά μου συνεχίζει το ίδιο τροπάρι : κούνια-ουρλιαχτά-καναπές-ύπνος-κούνια! Φαση πιστεύω κι εγώ ότι ειναι που ξεκίνησε απο τα δοντια, καθώς κατι παρόμοιο το εχει ξανακάνει μικρότερη κ ξαφνικα "εστρωσε" μόνης της... ίδωμεν!

Καλησπέρα.

ΦΡΟΣΩ!!!

Περαστικά σου κοπέλα μου, ότι κι αν έπαθες.

Στην Ελληνική αγορά???

Τι λες τώρα...

Αυτό το μαξιλάρι το είδα στο www.stuff4multiples.com

Είχα όμως ήδη αγοράσει το SanDiego για το οποίο και είχα συστάσεις από γνωστή που τα κατάφερε με αυτό.

By the way, διπλό μάρσιπο (όπως αυτόν που αναφέρεται επίσης στο stuff4multiples) ή sling ή το moby wrap έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας? (Για ταυτόχρονο "κρέμασμα" και των δύο μωρών...)

Οκ με τον κορσέ, αλλά από που τον πήρατε?

Από το νετ ή από φαρμακείο?

Δεν θυμάμαι καθόλου, όμως???:oops:

Να πω επίσης ότι κι εμείς έχουμε πρόβλημα με χαλαρά ισχύα - η μία από τις δύο δίδυμες και φοράμε διπλή πάνα. Σε λίγες μέρες πάμε για επανέλεγχο.

Δεν ειναι τίποτα αυτό, κι η μικρή μου φοραγε τους πρωτους μήνες, απ' ότι εχω ακούσει ειναι συνηθισμένο στα διδυμάκια!

Καρότσι διδύμων δεν αγοράσαμε. Μας έδωσαν το pegperego aria twin και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αναζητώ όμως σκίαστρα γιατί οι τέντες του δεν φτάνουν ούτε για ζήτω όταν βγάζει ήλιο.

Από βιταμίνες παίρνω 2 σίδηρο - 1 ασβέστιο.

Στη μεγάλη μου μου είχε πει ο ντοκ να παίρνω ασβέστιο για όσο καιρό θηλάζω αλλά δεν είχε φανταστεί το πόσο θα θήλαζα κ περίπου στο 8μηνο τόκοψα. Φοβήθηκα πολύ για το στομάχι μου. Και τώρα θ΄ αρχίσω να το αραιώνω μόλις μπούμε στη φάση του απογαλακτισμού (εισαγωγή στερεών τροφών).

Να σας πω ακόμη πως η ψυχολογία μου έχει πέσει στα πατώματα...

Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αισθανθεί τόσο αξιοθρήνητη και μίζερη.

Ούτε αξιοθρήνητη εισαι, ούτε μιζερη! Τα πας περίφημα για μανα με τρία παιδιά κ μόνη! Και ξαναμπράβο σου!!!!

Καλημέρα !!!!

Κρίστυ μου, 1000 μπράβο που τα καταφέρνεις τόσο καλά..! Και μάλιστα που θηλάζεις αποκλειστικά...Εχεις και άλλο παιδάκι... Και ο άντρας σου λείπε...

οχι απλά δεν είσαι αξιοθρήνητη, αλλά είσαι ήρωας!!!

Κάντυ κ Κίρα , τι κάνουν τα μπεμπάκια σας..? Εντάξει με τον θηλασμό..? Καλύτερα..?

Gemini, θήλασες 8 μήνες...? Μπράβο βρε θηρίο!!! Θα γίνεις σύντομα νυφούλα ?

Τι καλά!! Κάποιος μου είχε πει πως απαγορεύσαν τις γαμο-βαπτίσεις... Δεν ισχύει προφανώς ε...?

Φρόσω εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!! Περαστικά να είναι όλα κ να χαίρεσαι τα μικρά σου..!!

Φλορετάκι μου εμένα μια φίλη μου , μου έδωσε το San Diego... Μου είπε πως την βόλεψε πολύ....

Με τα μωράκια που είναι πρόωρα κ που κατά συνέπεια θα μείνουν θερμοκοιτίδα , ο αποκλειστικός θηλασμός είναι εφικτός άραγε...?:rolleyes:

Πρέπει να διαβάσω επί του θέματος κ όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα θα μιλήσω κ με μια σύμβουλο θηλασμού που έχω κατά νου μπας κ με βοηθήσει..

Λινάκι το σκηνικό που περιέγραψες στον παιδότοπο το έχω δει αρκετές φορές όταν πήγαινα τα ανήψια μου...Είναι φοβερό ρε συ... Και οι μαμάδες πίναν καφέ τούφα... Εγώ να σου πω σε τέτοια περίπτωση θα έλεγα στην κοπέλα που είναι εκεί να κάνει παρατήρηση στην μαμά του παιδιου που χτυπάει τα μικρότερα...

Είμαι σκληρή...?:tongue:

Φιλάκια σε όλες και καλό Σκ να έχετε!!

Καθόλου σκληρή δεν εισαι, οντως απο τη στιγμή που υπαρχει ατομο υπευθυνο για την ασφάλεια των μικρών στον παιδότοπο, ας αναλάβει τις ευθυνες του...

Όσο για το θηλασμό διαβασε τώρα που μπορείς!!! Μπες σε σχετικά σαιτ κ ενημερώσου! Για να εισαι προετοιμασμένη!

Αν θέλεις τη δική μου συμβουλη, μιλα νωριτερα με τη συμβουλο θηλασμού, γνώρισέ την και συζήτα μαζί της, νέα μαμά με δύο μωρά θα χρειαστεις σίγουρα βοηθεια κ στην πραξη!

Έμαθα, από τη δική μου εμπειρία δυστυχώς ότι οι πληροφορίες από μονες τους δεν αρκούν...

Την ιδια μέρα που γεννησα παραγγειλα μονη μου νοσοκομειακο θηλαστρο κ αρχισα αντλησεις. Με κοιταζαν σαν ουφο οταν καθε 2-3 ωρες "συνδεόμουν" σε διπλής αντλησης θήλαστρο για να βγάζω... αερα κοπανιστο!!! (Γέννησα 35 εβδομάδα κ δεν ειχα γάλα). Σε δύο μερες (κ αφου αντιμετώπισα απτοητη όλα τα βλέμματα"μα τι προσπαθει η καημενη, δεν εχει γάλα...") αρχισαν οι σταγόνες (μόνο που δεν εκλαψα απο τη συγκίνηση!) κ πριν βγω απο το μαιευτήριο εδινα πολύυυυ λίγο δικό μου γαλα στη ΜΕΝΝ για τα μωρά. 15 μέρες ήμουν στο σπιτι χωρίς τα παιδια η παραγωγή αυξήθηκε τόσο ώστε να πηγαίνω γαλα δικό μου κ να τους δίνω στις επισκέψεις κ να κρατάω κ στην καταψυξη κάποια ποσοτητα για αργοτερα.

Το παιχνίδι το εχασα όταν πήρα τα παιδια στο σπιτι όπου αφενος μεν δεν ειχα βοήθεια ωστε να εχω και χρόνο για αντλήσεις, αφετέρου δε, δεν εφερα στο σπιτι καποια συμβουλο θηλασμου (μέγα λάθος!!!) να μου δειξει πως θα μπορούσα σιγα-σιγα να βάζω τα μωρα στο στήθος κατι που φοβόμουν να κάνω μόνη μου γιατί ηταν μόλις 2 κιλά η καθεμία!

Ετσι δεν θηλασα, αλλα τωρα πια ξέρω ότι δεν ειναι αυτό που με καθορίζει ως καλή η κακή μαμά...

(Οχι τίποτα αλλο, αλλα σκέφτομαι οτι εβγαλα κ ασπροπρόσωπους όσους μου ελεγαν οτι δεν θα μου φτανει το γαλα για δύο μωρά!!!:evil::evil::evil:)

Αφού άπλωσα το μεταμεσονύκτιο σεντονι μου...

Καληνύχτα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Βάζω μια λίστα ...κλεμμένη αλλά χρήσιμη ;).

www.sudocrem.com = διαλέγεις χώρα και ζητάς δείγματα

www.babylino.gr = γίνεσαι μέλος και συμπληρώνεις στην αίτησή σου ότι ζητάς τη βαλίτσα-κουτί με τα δείγματα (δίνουν πάνες, σερβιέτες, βαμβάκι, μωρομάντιλα και εκπτωτικά κουπόνια)

www.nutricia.gr ή 800 11 68800 = ζητάς δείγματα και εκπτωτικά κουπόνια

www.nuk.gr = ζητάς δείγματα από τα προϊόντα τους (στέλνουν μπιμπερό, πιπίλα, θηλή και 2 επιθέματα στήθους)

www.frezyderm.gr = ζητάς να σου στείλουν δείγματα για τη βρεφική φροντίδα

• weleda.gr = το ίδιο με τη frezyderm

• chicco.gr = ζητάς δείγματα (αν σου έχουν δώσει στο μαιευτήριο δεν ξαναστέλνουν)

• babyspace.gr = στέλνουν δείγματα μόνο στις έγκυες

• ΔΕΛΤΑ 800 11 99800 = στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια και την καρτέλα με τις κουκουβάγιες

• mothercare 800 11 82800 = ζητάς το βαλιτσάκι με τα δείγματα για νεογέννητα (το στέλνουν μόνο σε έγκυες κι αν στο δώσουν στο μαιευτήριο, δεν το ξαναστέλνουν)

• planet baby 210 3493999 = στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια

• mambaby.com ή 801 11 52525 = τους τηλεφωνείς και ζητάς δείγματα από τα προϊόντα τους (στέλνουν πιπίλα και μπιμπερό anti-colic)

www.mybabysworld.gr = κάνεις εγγραφή δωρεάν, βάζεις ημερομηνία γέννησης παιδιού και εκτυπώνεις κουπόνια για προϊόντα Johnson (κάθε 2 μήνες σου βγάζουν άλλα κουπόνια να εκτυπώσεις)

www.pampers.gr = κάνεις δωρεάν εγγραφή και σε ενημερώνουν για εκπτωτικά κουπόνια

www.liberoclub.gr = κάνεις δωρεάν εγγραφή και σε ενημερώνουν στο κινητό σε ποια σουπερ μάρκετ έχουν προσφορά τις πάνες τους

http://www.unilever.gr/resource/contact ... index.aspx = συμπληρώνεις στη σελίδα επικοινωνίας τα στοιχεία σου και αφήνεις μήνυμα ότι θέλεις να σου στείλουν δείγματα κι εκπτωτικά κουπόνια από τα προϊόντα προδέρμ για τη βρεφική ανάπτυξη (στέλνουν ένα βαλιτσάκι με ένα βρεφικό σαμπουάν, κρέμα για το σύγκαμα, μωρομάντιλα, ένα μικρό βρεφικό μαλακτικό και ένα φακελάκι με βρεφική σκόνη για το πλυντήριο)

Cristy βρήκα αυτό τυχαία για κορσέ http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Telemarketing-Stores/19732720?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_90&a=1656

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε τα κορίτσια γιατί εγώ δεν φόρεσα λόγω της αλλεργίας.

Ζορίζεσαι ε και η μεγάλη; Λογικό είναι. Τί να κάνεις κι εσύ μία είσαι.

Θα κουραστείς πολύ κορίτσι για 2 χρόνια. Μετά όμως θα καταλάβεις πόσο υπέροχο είναι που έχεις τις 3 μικρούλες να σου γεμίζουν τη ζωή.

Κι όταν θα βλέπεις τη μεγάλη σου να παίζει με τις μικρές και να είναι μια παρεούλα και μια γροθιά τότε θα καταλάβεις ότι της έκανες το μεγαλύτερο δώρο και πλέον δεν θα έχει καμία σημασία ότι άλλαξε το πρόγραμμά της ή ότι ζηλεύει.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

να μαι κι εγω!!!!

δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να σας γραψω και μεχρι που σας ειχα πει.....εχω αποσυντονιστει εντελως δεν ξερω τι μου γινεται!!!!

ΦΡΟΣΑΚΙ ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και ναμας πεις συντομα ευχαριστα νεα απο την μαγνητικη!!εχω κανει κι εγω 3 στον κεφαλι:(:(:(

εμενα μου απαγορευσε τον κορσε ο γιατρος μου μαλιστα ηταν κατηγορηματικος πανω σε αυτο!!!μου ειπε αν θελω να μαζεψει η κοιλια μου να μην κανω το τραγικο λαθος και βαλω κορσε γιατι χαλαρωνει τους μυς και δεν τους αφηνει να δουλεψουν ουσιαστικα τους τεμπελιαζει!!!

ειλικρινα δεν θυμαμαι κατι αλλο γιατι τα διαβασα πολυ γρηγορα!!

ΚΡΙΣΤΥ ηρωιδα!!!!!!

επιτελους θηλαζουμε!!!!η μπεμπα δεν δεχεται πλεον το μπουκαλι μονο σε στιγμες που θα εχει φαει ο μπεμπης και δεν θα βρισκει γαλα και θα πειναει πολυ στην αρχη κανει πως αναγουλιαζει αλλα τελικα πινει!!!ακουστε τωρα θεμα που εχω!!!το αριστερο στηθος προφανως δεν εχει καλη θηλη η μπεμπα αν και με μεγαλη δυσκολια καποια στιγμη την πιανει και τρωει ο μπεμπης οσο και να τον παιδεψω δεν πιανει. πιανουν και τα 2 στο δεξι στηθος και τρωνε απο εκει κανονικα επειδη ομως ο μπεμπης δεν πιανει απο αριστερα τον βαζω συνεχεια μονο στο δεξι οποτε αναγκαστηκα η μπεμπα τρωει μονο απο αριστερα.αυτο ομως δεν ειναι σωστο....τι να κανω???

και το αλλο ειναι οτι επειδη η μπεμπα ειναι νευρικη και επειδη κανει πολλες προσπαθειες μεχρι να πιασει την αριστερη θηλη εχει αρχισει και με ποναει απο την μια πλευρα ειναι σαν να εχει ξυραφι στο στομα της ενδιαμεσα βαζω πουρελαν αλλα και παλι οταν ερχετε η ωρα του θηλασμου παλι τα ιδια τι να κανω???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kάντυ μια χαρά πας με το θηλασμό!

Προσπάθησε τη θηλή που σε πονάει να την αερίζεις πολύ. Δηλ. να το έχει το στήθος στον...αέρα. Αλλιώς με την υγρασία δεν θα επουλωθεί.

Ξέρω είναι κάπως αλλά πολλές το κάναμε.

Πάντως εγώ κάποια στιγμή είχα 1 στήθος για τον καθένα.

Στην αρχή έβαζα το Φίλ. εναλλάξ γιατί θήλαζε λες και ήταν θήλαστρο.

Έτσι έφερνε το γάλα και ο Χριστ. την επόμενη το είχε έτοιμο.

Μετά ο καθένας είχε τη μεριά του.

κορίτσια αντε παλι ξεκιναει η εβδομαδα,παντως διαβαζω για τις νεες μανουλες και θυμαμαι και εγω τοτε πως ετρεχαααα,αλλα βρε κορίτσια υπομονή ο καιρος περναει και τα μωρα μεγαλωνουν,πλεον τρελαινομαι με φωναζουν μανουλα μου και λιωνωωωωωωωωωωω:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Τα νέα μου:

βρήκα πατέντα να κουνάω 2 ρηλάξ μ΄ ένα πόδι

τις έμαθα πιπίλα (κ προσπαθώ να μην αισθάνομαι τύψεις γι΄ αυτό

Κάντυ μπράβο για το θηλασμό!!!

Νομίζω κι εγώ πως είσαι σε καλό δρόμο.

Συνέχισε να προσφέρεις και τα δυο στήθη και κάτι μπορεί να πιάσεις. Εντωμεταξύ να ερεθίζεις το πιο παραμελημένο με θήλαστρο (όποτε μπορείς).

Κι εγώ κάποια στιγμή είχα πιστέψει (μπορεί να ίσχυε κιόλας) πως και οι δυο προτιμούσαν το δεξί γιατί κάθονταν περισσότερη ώρα σ΄ αυτό. Τελικά ήταν τυχαίο.

συμβουλή προς τις ακόμη έγκυες:

Βρείτε σύμβουλο θηλασμού από τώρα και οργανωθείτε σχετικά.

Στο μαιευτήριο ήμαστε πολύ ευάλωτες και με τα δίδυμα ακόμη πιο πολύ και πολύ εύκολα το χάνουμε το παιχνίδι.

Εγώ πχ, πήγα τόσο πολύ πορωμένη, οργανωμένη και διαβασμένη με τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό και παρόλα αυτά βρέθηκε μια "έξπερτ" του μαιευτηρίου να μου αναφέρει το μωρό της Λέρου που είχε πεθάνει από ασιτία (αυτό η ιατροδικαστική μελέτη έδειξε πως είχε γενικότερη παραμέληση αλλά τεσπά) προκειμένου να με πείσει να δώσω συμπλήρωμα...

Εννοείται δεν με έπεισε, αλλά δεν έλαβε και την απάντηση που της άξιζε η "κυρία".

Φρόσω τη λίστα την έκανα clopy-paste

Με το link που μου έστειλες για τη ζώνη-δεν είναι ειδική για μετά από καισάρικα-σκέφτηκα ότι κάπου έχω καταχωνιασμένη μια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη -φυσιολογικά είχα γεννήσει- να τη βάλω προς το παρόν κι ότι γίνει. Μέχρι να το μελετήσω περαιτέρω το θέμα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κοριτσάκια γεια σας!! Με θυμάστε;;

Χάθηκα λόγω έλλειψης βοήθειας και κουράγιου να διαβάσω και να σχολιάσω τα τόσα νέα. Επίσης προχτές παντρεύτηκε η αδερφή μου με πολιτικό και είχαμε τρελό τρέξιμο και με αυτό.

Να πω στις νέες διδυμομανούλες του καφέ Κρίστυ και Κάντυ: Να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε τα μωράκια σας!!! Καλά γλέντια τώρα! Μπράβο σας για το θηλασμό! Σας θαυμάζω απεριόριστα!!

Φρόσω τι ήταν αυτό που διάβασα;; Ελπίζω να είσαι καλά! Έχεις δίκιο, η υγεία είναι πάνω από όλα αλλά συνήθως το ξεχνάμε μέχρι να μας χτυπήσουν καμπανάκια..

Αργυρώ ελπίζω ο γυναικολόγος να τα βρει όλα τέλεια!

Εμάς τα νέα μα ς είναι καλά. Η μικρή επιτέλους περπάτησε και η μεγάλη κοντεύει.. Έχουυν πολύ γέλιο! Σήμερα έχουμε εμβόλια. Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά . Κατάφερε και πάλι η πεθερά μου να με συγχύσει. Τες πα, αν έχω χρόνο θα σας τα πω το βράδυ γιατί τώρα πρέπει να τρέξω..

Φιλάκια πολλά και καλό μήνα σε όλεεες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Κοριτσια καλο μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!Εμεις ειμαστε σχετικα καλα,ο γυναικολογος μας βρηκε μια χαρα,η καρδουλα του ηχει απιστευτα ομορφα στα αυτια μου και ο αντρας μου σχολιαζε συνεχεια το χαμογελο μου που δεν εφευγε με τιποτα!Ειναι 3 εκατοστα,ειδαμε πατουσακια και χερακια και το μικρουλη μου ολο κουνιοτανε!!Τωρα εχουμε την αυχενικη διαφανεια και ελπιζω σε καλα αποτελεσματα.Αυτα απο μας τα νεα!!!

Chemin,να ζησει η αδερφουλα σου και πολυ χαρηκα με τα νεα σας....αντε να περπατησουμε κι εμεις...αλλα αργουμε ακομη.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κοριτσια καλο μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!Εμεις ειμαστε σχετικα καλα,ο γυναικολογος μας βρηκε μια χαρα,η καρδουλα του ηχει απιστευτα ομορφα στα αυτια μου και ο αντρας μου σχολιαζε συνεχεια το χαμογελο μου που δεν εφευγε με τιποτα!Ειναι 3 εκατοστα,ειδαμε πατουσακια και χερακια και το μικρουλη μου ολο κουνιοτανε!!Τωρα εχουμε την αυχενικη διαφανεια και ελπιζω σε καλα αποτελεσματα.Αυτα απο μας τα νεα!!!

Chemin,να ζησει η αδερφουλα σου και πολυ χαρηκα με τα νεα σας....αντε να περπατησουμε κι εμεις...αλλα αργουμε ακομη.

Αργυρουλα σε βλεπω σίγουρη οτι είναι αγορι ε??:D:D

Καλημέρα κορίτσια! Χαθηκα, το ξέρω, αλλά τρέχω και δε φτάνω. Από ύπνο είμαστε τα ίδια χάλια και χειρότερα, είμαστε και οι 4 κρυωμένοι και ο Αλέξανδρος ειδικά βήχει πάνω από μια βδομάδα, πήγαμε γιατρό και είπε απλή ιωσούλα και να βάζουμε ορό, αλλά υποφέρουμε οικογενειακώς. Εχουμε ξεσαλώσει, σκαρφαλώνουμε στα πάντα και πέφτουμε με το κεφάλι κάτω, τσιρίζουμε όταν δεν περνάει το δικό μας, τρώμε μόνο όταν και ό,τι θέλουμε, τα άλλα τα πετάμε σε όλο το σπίτι... περνάμε καλά δηλαδή. Σ'αγαπώ δε μου λένε με τίποτα, ο Μϊλτος μου δίνει φιλιά, ο Αλεξ τις περισσότερες φορές μου κουνάει αρνητικά το κεφάλι όταν του ζητάω ένα. Κάνε παιδιά, σου λεν μετά. Ο Αλεξ λέει κάποιες λεξούλες, όλο και πιο πολλές, ο Μίλτος σχεδόν τίποτα, μόνο μουγκρίζει και δείχνει τι θέλει.

Αυτά εμείς, εν ολίγοις. Πολλή ξενύχτι, πάλι από τις 4 είμαι όρθια, τώρα ξανακοιμήθηκε ο Μίλτος. Τι να το κάνω, που σε μισή ώρα φεύγω για δουλειά; Δε βρίσκω χρόνο να σας γράφω γιατί αφηνιάζουν και τα δύο με τον υπολογιστή, 3 ποντίκια έχουμε αλλάξει σε ένα μήνα, όπου βρουν κοπανάνε.

Αργυρώ μου, πολύ τα χαίρομαι τα νέα σου. Αντε, με το καλό και η αυχενική τώρα! :) Βάλε καλέ κι ένα τικεράκι για το σποράκι σου, να βλέπουμε σε ποια βδομάδα είσαι.

Κουράγιο στις καινούριες μανούλες και συγχαρητήρια για τις προσπάθειες θηλασμού. Επιμονή και υπομονή θέλει. Μην την πατήσετε σα και μένα, που επειδή δεν έπιαναν δεν επέμεινα και παιδευόμουν με το θήλαστρο 6 μήνες. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε ή κουραστείτε, μην σας πιάσει κατάθλιψη. Δεν είναι ο θηλασμός που μας κάνει καλές μάνες, αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι, ακολουθούν πολλά περισσότερα.

Φρόσω, όλα καλά με το θέμα της υγείας σου; Ελπίζω ό,τι και να ναι να είναι περαστικό.

Δε θυμάμαι ρε κορίτσια τι άλλο είπατε, όλα είναι αχταρμάς στο κεφάλι μου. Ξενύχτια, αρρώστιες, εμβόλια, παιδάκια που περπάτησαν και παιδάκια που μιλήσανε... όλα καλά να πάνε σε όλες μας. Σας εύχομαι καλή μέρα και καλό κουράγιο σε όλες και σας δίνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...