Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!!!

και παλι σας ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σας!!!

καλε δεν τ αφηνω εγω νηστικα αλλα βαζοντας τα στο στηθος κουραζοντε και μετα απο το συμπληρωμα πινουν το μισο δεν εχουν μαλλον κουραγιο να πιουν το υπολοιπο γιατι τα παιρνει ο υπνος πανω στο μπιμπερο!!!

η μικρουλα μου εχει πιασει στηθος και τρωει μονο απ αυτο δεν ξερω αν επαρκει παντως μετα δεν δεχεται μπουκαλι τωρα η εχει κουραστει η δεν πειναει παντως και οταν γκρινιαξει και της δωσω μπουκαλι δεν το πιανει ενω αν την βαλω στο στηθος ηρεμει και την παιρνει ο υπνος το προβλημα ειναι οτι πιανει μονο το ενα στηθος το αλλο δεν το θελει μαλλον η θηλη δεν την βολευει!!!

ο μεγαλος επιασε καποια στιγμη το ενα κι αυτος με πεθανε στον πονο και δεν ξαναεπιασε τι να πω.....

ΚΥΡΑ που στο παρεντς???λες να με βοηθησουν κι εμενα??αχχχ μακαρι!!!

εμενα δεν μου ειπαν κατι για τα ισχια...τα εξετασε νεογνολογος στο νοσοκομειο και ο παιδιατρος μας εδω στο σπιτι ειπε ολα μια χαρα τωρα δεν ξερω αν μας πουν κατι αργοτερα

η τομη εμενα ειναι σαν να μην εγινε ποτε ουτε την αισθανομαι πλεον απλα δεν νιωθω εκει το δερμα μου ειναι σαν νεκρο ψιλοποναω ομως ακομα εσωτερικα....

οι οδηγιες του γυναικολογου μου ηταν σιδηρο και ασβεστιο καθημερινα μεχρι να σαραντησω και αν θηλαζω για οσο θα θηλαζω τις ιδιες οδηγιες μου εδωσε και ο γυναικολογος εξω που πηγα να κοψω τα ραμματα επισσης μου ειπε γεν αιματος ουρων σιδηρο θυροειδικο ελεγχο αφου 40ντησω

εγω παιρνω μαγια μπυρας σε χαπια 10 χαπια 4 φορες την ημερα για 7 ημερες τα σταματας για μια εβδομαδα και μετα παλι για 7 ημερες αλλα απο μονα τους δεν βοηθανε πρεπει να υπαρχει το ερεθισμα.εμενα παντως τα γαλατα τρεχουν ασταματητα δηλαδη βαζω το μωρο στο στηθος τρωει κανα 15λεπτο βγαζω το μωρο βαζω το θηλαστρο βγαζει μονο 5ml βαζω το μωρο στο αλλο στηθος δεν πιανει μονο που ακουμπαει ομως το πρωτο στηθος αρχιζει και τρεχει κανω μουσκεμα ενα επιθεμα κανω μουσκεμα το σουτιεν την μλπουζα και αρχιζει και σταζει κατω στο πλακακι:shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα......ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!

ειμαι χαλια η ψυχολογια μου πολυ χαλια κλαιω συνεχεια και δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου.....εχω προβλημα με τον θηλασμο και κανεναν να με βοηθησει....πηρα μια συμβουλο αλλα απο το τηλ τι να μου κανει κι αυτη.....η μικρη πιανει οποτε γουσταρει εχθες ξεκινησε για πρωτη φορα.....και απο εχθες εχει πιασει αλλες 2 φορες...τις υπολοιπες γιατι οχι????ξεχναει πως γινεται???νιωθω τυψεις...κλαινε ταραζουν μπορει να κοιμηθουν και νηστικα κι εγω εκει......ο εγωισμος μου πανω απ ολα.....ντρεπομαι γι αυτο που τους κανω.αραγε θα πιασουν ποτε???

Κάντυ μου μήπως μπορεί να σε βοηθήσει ο παιδίατρος αφού δεν έχετε κοντά σύμβουλο θηλασμού;

Πάντως συμφωνώ κι εγώ πολύ με αυτό που είπαν τα κορίτσια... καλύτερα χαρούμενα και χορτάτα παιδάκια και κατ΄επέκταση και χαρούμενη μανούλα παρά ένα μαρτύριο για τα μωρά που πεινάνε και για σένα που σε έχουν κατακλύσει οι ορμόνες... Βέβαια αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Κι εγώ παιδί του μπιμπερό είμαι (η μαμά μου δεν είχε γάλα) και δεν είχα ποτέ προβλήματα ούτε με αρρώστιες ούτε με το iq μου :rolleyes:

καλημερα!!!

και παλι σας ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σας!!!

καλε δεν τ αφηνω εγω νηστικα αλλα βαζοντας τα στο στηθος κουραζοντε και μετα απο το συμπληρωμα πινουν το μισο δεν εχουν μαλλον κουραγιο να πιουν το υπολοιπο γιατι τα παιρνει ο υπνος πανω στο μπιμπερο!!!

η μικρουλα μου εχει πιασει στηθος και τρωει μονο απ αυτο δεν ξερω αν επαρκει παντως μετα δεν δεχεται μπουκαλι τωρα η εχει κουραστει η δεν πειναει παντως και οταν γκρινιαξει και της δωσω μπουκαλι δεν το πιανει ενω αν την βαλω στο στηθος ηρεμει και την παιρνει ο υπνος το προβλημα ειναι οτι πιανει μονο το ενα στηθος το αλλο δεν το θελει μαλλον η θηλη δεν την βολευει!!!

ο μεγαλος επιασε καποια στιγμη το ενα κι αυτος με πεθανε στον πονο και δεν ξαναεπιασε τι να πω.....

ΚΥΡΑ που στο παρεντς???λες να με βοηθησουν κι εμενα??αχχχ μακαρι!!!

εμενα δεν μου ειπαν κατι για τα ισχια...τα εξετασε νεογνολογος στο νοσοκομειο και ο παιδιατρος μας εδω στο σπιτι ειπε ολα μια χαρα τωρα δεν ξερω αν μας πουν κατι αργοτερα

η τομη εμενα ειναι σαν να μην εγινε ποτε ουτε την αισθανομαι πλεον απλα δεν νιωθω εκει το δερμα μου ειναι σαν νεκρο ψιλοποναω ομως ακομα εσωτερικα....

οι οδηγιες του γυναικολογου μου ηταν σιδηρο και ασβεστιο καθημερινα μεχρι να σαραντησω και αν θηλαζω για οσο θα θηλαζω τις ιδιες οδηγιες μου εδωσε και ο γυναικολογος εξω που πηγα να κοψω τα ραμματα επισσης μου ειπε γεν αιματος ουρων σιδηρο θυροειδικο ελεγχο αφου 40ντησω

εγω παιρνω μαγια μπυρας σε χαπια 10 χαπια 4 φορες την ημερα για 7 ημερες τα σταματας για μια εβδομαδα και μετα παλι για 7 ημερες αλλα απο μονα τους δεν βοηθανε πρεπει να υπαρχει το ερεθισμα.εμενα παντως τα γαλατα τρεχουν ασταματητα δηλαδη βαζω το μωρο στο στηθος τρωει κανα 15λεπτο βγαζω το μωρο βαζω το θηλαστρο βγαζει μονο 5ml βαζω το μωρο στο αλλο στηθος δεν πιανει μονο που ακουμπαει ομως το πρωτο στηθος αρχιζει και τρεχει κανω μουσκεμα ενα επιθεμα κανω μουσκεμα το σουτιεν την μλπουζα και αρχιζει και σταζει κατω στο πλακακι:shock::shock::shock:

για τον θηλασμο στο parents, σου εστειλα πμ με το λινκ..

οσο για τον πονο στις θηλες στην αρχη ειναι ενοχλητικος,μετα ομως δεν θα καταλαβαινεις τιποτα.βοηθαει πολυ και η αλοιφη purelan 100 να βαζεις.

κι εγω στην τομη νιωθω σαν νεκρο δερμα ,και η τομη δεν ποναει καθολου,απο μεσα λιγο ποναει σε συγκεκριμενες κινησεις.απλα σαν να εχω ενα φουσκωματακι λιγο πιο πανω απο την τομη,σαν να μην εχει ξεπρηστει εντελως.

ποσο σιδηρο και ασβεστιο την ημερα;

την μαγια μπυρας στην εδωσε γιατρος;και για ποσο καιρο αυτο το προγραμμα;απο που την αγοραζεις, στα φαρμακεια;

για τον θηλασμο στο parents, σου εστειλα πμ με το λινκ..

οσο για τον πονο στις θηλες στην αρχη ειναι ενοχλητικος,μετα ομως δεν θα καταλαβαινεις τιποτα.βοηθαει πολυ και η αλοιφη purelan 100 να βαζεις.

κι εγω στην τομη νιωθω σαν νεκρο δερμα ,και η τομη δεν ποναει καθολου,απο μεσα λιγο ποναει σε συγκεκριμενες κινησεις.απλα σαν να εχω ενα φουσκωματακι λιγο πιο πανω απο την τομη,σαν να μην εχει ξεπρηστει εντελως.

ποσο σιδηρο και ασβεστιο την ημερα;

την μαγια μπυρας στην εδωσε γιατρος;και για ποσο καιρο αυτο το προγραμμα;απο που την αγοραζεις, στα φαρμακεια;

εχω πουρελαν αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα.ευχαριστω για τα λινκ.

εγω πινω αμπουλες 2 την ημερα μου εδιναν στο νοσοκομειο 1 πρωι 1 απογευμα και 1 φιλισιν και 1 ασβεστιο τωρα στο σπιτι πινω μια αμπουλα δεν προλαβαινω 2η.

την μαγια μπυρας την παιρνω απο φαρμακειο εχει και η lanes kai health aid kai solgar οποια εταιρια θελεις εσυ δεν μου την εδωσε γιατρος την διαβασα απο συμβουλους θηλασμου αλλα ο παιδιατρος μου ειπε αν με βοηθαει δεν υπαρχει προβλημα να την παιρνω αλλα προσεξε ειναι για 7 μερες και μετα οπωσδηποτε διακοπη για τις επομενες 7 γιατι την συνηθιζει ο οργανισμος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλησπέρα!

sevi μπράβο που αναρρώσατε! Η θεωρία του παιδίατρου, για μας που είμαστε δυο και, λέει ότι ναι μεν κάποιες φορές ξυπνάνε απο δόντια, ενοχλήσεις κτλ αλλά απο ένα σημείο και μετά γίνεται πρόγραμμα γι΄αυτό και ξυπνάνε. Θέλω να πιστεύω πως έχει άδικο....

mpougos σε ευχαριστώ για τον παιδικό άσχετα που δεν βολεύει.:(

gem περαστικά! Είναι καλύτερα τα μικρά σου; Όσο για τις καθημερινές ή τα σκ εγώ προτιμώ τα σκ...

linaki έχω βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση και ακόμα δεν έχω καταλήξει πως πρέπει να αντιδράσω. Με ενδιαφέρει και εμένα μια δεύτερη άποψη.

tzini που είσαι; Μου έχουν λείψει οι περιγραφές σου, αν και για να καταλάβω τι λες ορισμένες φορές καίω και τα τελευταία ενεργά εγκεφαλικά μου κύτταρα!:tongue:

laerta φαντάζομαι πως και εσύ τρέχεις αλλά να γράφεις, ε;

froso στο χωριό;

nunu, duck, chemin, celestine, Ithaki, nufi όλα καλά;;;

kira τη μαγιά μπύρας την αγοράζεις από το φαρμακείο. Εμένα με βοηθούσε με το θηλασμό η μαία που είχα και αυτή μου καθόριζε τη δοσολογία μαζί με τον γυναικολόγο μου. Το πρόγραμμα και η ποσότητα είναι ανάλογα με την παραγωγή που έχεις προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μαστίτιδας απο υπερπαραγωγή γάλακτος.

καντυ δεν υπάρχει στο νοσοκομείο που γέννησες κάποιος γιατρός,παιδίατρος ή μαία να σε βοηθήσει με το θηλασμό; Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν κάποια επιθέματα στήθους που βοηθάνε το μωρό να το πιάσει. Το ξέρω ότι είναι σπαστικό να στο λένε αλλά ειλικρινά μην αγχώνεσαι!!!

Εμείς καλά! Αν εξαιρέσει κανείς το βραδινό ξύπνημα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο εύκολα αλλά είναι σίγουρα διαφορετικά και ίσως πιο διαχειρίσιμα. Μιλάνε και παίζουν μαζί, και το καλύτερο, συνεννοούνται και κάνουν επιθέσεις αγάπης με αγκαλιές και φιλιά. Μαμά σε αγαπώ, μου ψιθυριζούν καθώς τους παίρνει ο ύπνος και λιώνω...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπέρα και πάλι, την προηγούμενη φορά δεν είδα και πολλα ποστ αλλα τώρα κάτι διάβασα... Καταρχήν να καλωσορίσω και τις νέες μέλλουσα μανουλες του φόρουμ, να ευχηθώ και στην Kira να σου ζήσουν τα μωράκια σου και να συγχαρώ την Αργυρω για την εγκυμοσύνη :)

Σχετικά με τον Θηλασμο θα ήθελα να πω στα κορίτσια κάποια πραγματάκια μόνο απο εμπειρία... Θηλασα 7 μήνες αποκλειστικά και μέχρι 2 σου και να συγχαρώ την Αργυρω για την εγκυμοσύνη :)

Σχετικά με τον Θηλασμο θα ήθελα να πω στα κορίτσια κάποια πραγματάκια μόνο απο εμπειρία... Θηλασα 7 μήνες αποκλειστικά και μέχρι 22 μηνών παράλληλα με τις στερεες.

Η αλήθεια ειναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Ο πρώτος μήνας και κάτι ειναι σίγουρα ο δυσκολότερος και γιατί ειναι κάτι νέο για κάθε μανούλα κ γιατί προσπαθείς να μάθεις και να βρεις τις στάσεις και τον τρόπο που βολεύει εσένα να θηλάσεις και γιατί έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες τα μικρά και απαιτούν να ανακαλύψεις τον τρόπο για να τα μυήσεις στον θηλασμό. Κάθε μωράκι είναι διαφορετικό, άλλα είναι πιό εύκολα και άλλα πιο δύσκολα. Παράδειγμα η ξαδέρφη μου αντιμετώπισε το εξής... ο γιός της ήθελε να θηλάζει μόνο από το ένα στήθος, στο άλλο έκανε σαν τρελό... τώρα γιατί... ποιός ξέρει... κατέληξε λοιπόν να θηλάζει από το ένα και να κάνει ελάχιστες αντλήσεις από το άλλο. Αποτέλεσμα να μειωθεί το γάλα στον ένα μαστό και να μην την ενοχλεί και από τον άλλο μαστό να τον θηλάσει μέχρι τα 2.5 χρόνια του.

Στην δική μου περίπτωση τώρα... ο Bill μου, πολύ εύκολα μπορώ να πω δέχτηκε τον θηλασμό από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι. Ο άλλος ήταν πιο ανυπόμονος, δεν ξέρω αλλά θήλαζε για δευτερόλεπτα και μετά ούρλιαζε. Κατέληξα να φτιάχνω ένα μπουκάλι γάλα για τον Κοσμά και να το έχω μπροστά μου για να του το δώσω αμέσως μόλις κλάψει. Αρχικά τους θήλαζα έναν έναν, περίπου μία ώρα τον καθένα... Αυτό όμως με εξαντλούσε τρομερά και δεν είχα χρόνο να κοιμηθώ παρά μόνο μια ώρα στο 24ωρο. Αφού μίλησα με σύμβουλο θηλασμού μου είπε να δοκιμάσω ταυτόχρονο θηλασμό. Με βόλεψε πολύ και τελείωνα σε μια ώρα και είχα περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστώ κι εγώ. Ο Κοσμάς επειδή τον πίεσα λίγο παραπάνω σε λίγες μέρες ξεκίνησε κι εκείνος τον αποκλειστικό... Αυτό όμως που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι θηλασμός+συμπλήρωμα ξένο ή θηλασμός+άντληση...μειώνουν την παραγωγή μέχρι να κόψουν το γάλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άρα για να αυξήσουμε την παραγωγή πρέπει να αυξήσουμε τους θηλασμούς, ανα μία ώρα αν γίνεται και για όσο θέλει το παιδί, αυτό βέβαια για κανένα 40ήμερο μέχρι να εδραιωθεί μετά μειώνεται ο χρόνος θηλασμού και γίνεται παιχνιδάκι.

Επίσης κάτι που βοηθάει πάρα πολύ είναι το τσάι μάραθου και μελισσόχορτου 5-6 φορές την ημέρα αν γίνεται. Επίσης ο άνιθος βοηθάει πολύ. Αντιθέτως αποφύγετε τον μαιντανό, το φασκόμηλο, την μέντα, τον δυόσμο....

Προσπαθήστε το όσο μπορείτε, παλέψτε το αλλά και πάλι αν δεν τα καταφέρετε μην αισθάνεστε άσχημα. Τα μωράκια μας μεγαλώνουν κυρίως με την αγάπη μας και την αφοσίωσή μας, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο!

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.

Σας φιλώ γιατί σκαρφαλώσαν πάνω μου και κλαινε και πρέπει να τα πάω και για ύπνο... με το ζόρι γράφω ... :)

RKdwp3.png

Καλημέρα.

Χάθηκα... αλλά νομίζω δε χρειάζομαι δικαιολογίες, με καταλαβαίνετε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε Κύρα κ Κάντυ!!!

Τέλεια ακούγονται τα μωράκια σας.

Κορίτσια θηλάζω αποκλειστικά κ ταυτόχρονα τις περισσότερες φορές. Σημαντικό βοήθημα το μαξιλάρι θηλασμού San Diego (το παραγγέλνεις από ίντερνετ).

Βοήθεια αναζητήστε από το parents κ συγκεκριμένα από τα ποστ της Αγλαΐας.

Επίσης και από τη la leche league Ελλάδος. Στο Αγγλόφωνο team που συναντιέται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα στη Ν. Ερυθραία, μια εκ των "ομαδαρχών" να το πω έτσι, έχει θηλάσει αποκλειστικά δίδυμα κ γνωρίζει πολλά περί αυτού. Βέβαια για μετατροπή μικτού θηλασμού σε αποκλειστικό, είναι άλλο θέμα (το οποίο υποψιάζομαι πως ούτε κι αυτές που προτείνουν αρχικά το μεικτό σύστημα το γνωρίζουν, αλλά αυτό είναι επίσης άλλο θέμα).

Για να επιτύχω αποκλειστικό θηλασμό εξαρχής χρειάστηκε να καυγαδίσω με μαιευτήριο κ "σχετικούς", αλλά τα κατάφερα. Δε δέχτηκα κανενός είδους πρόταση για συμπλήρωμα μέχρι "να πιάσουν βάρος" που μόνο πίσω στην προσπάθεια μπορούν να σε πάνε. Τώρα προσπαθώ να εισάγω στις μικρές μπουκάλι - με το δικό μου γάλα κι αυτό δύσκολο, αλλά πιστεύω όχι ακατόρθωτο.

Τεσπά νομίζω απλά πρέπει να δεχτείτε πως θα κάνετε ότι μπορείτε περισσότερο για τα μωράκια σας στα πλαίσια του εφικτού πάντα και του γεγονότος ότι είστε μάνες και δεν είστε τέλειες κ επομένως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα - ακόμη και ξένο γάλα κατ΄ αποκλειστικότητα - είναι αποδεκτό.

Κατά τα λοιπά:

είμαι απολύτως μόνη στο σπίτι με βοήθεια την κοπέλα που κάνει καθαριότητα κ μερικές δουλίτσες μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Ο σύζυγος στα ξένα.

Η μεγάλη κόρη έχει φρικάρει.

Τις μικρές τις "πετάω" στο καρότσι και βγαίνουμε βόλτες όσο πιο συχνά γίνεται για να μη μου στρίψει.

Η πιο συνηθισμένη εικόνα το βράδυ:

Στο τραπέζι της κουζίνας, ένα μωρό στο στήθος, ένα μωρό στο ρηλάξ, πόδι κουνάει ρηλάξ, ελεύθερο χέρι ταΐζει κορν-φλέικς τη μεγάλη...

Ευτυχώς η μεγάλη όταν πάει για ύπνο το βράδυ "στήνω" το λαπτοπ απέναντί της και ο μπαμπάς της διαβάζει παραμύθια μέσω skype. Το περιμένει πως και τι.

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΤΕ???

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

Η κοιλιά πότε "στρώνει"???

Εγώ κιλά δεν έχω, αλλά η τομή μου έχε κάνει μια κοιλιά "διπλωμένη", το δέρμα στο σημείο δεν το αισθάνομαι, η κοιλίτσα είναι σα να είμαι έγκυος 4-5 μηνών, ευτυχώς σφιχτή κ όχι χαλαρή. Στο γιατρό δεν έχω πάει ακόμη αν και σαραντίσαμε - κομματάκι δύσκολο με δυο μωρά να "κρέμονται" από τα βυζιά μου κ χωρίς τον σύζυγο.

Περαστικά στα αρρωστούλικα.

Φιλιά πολλά σε όλες.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kalhmera! ειμαστε κααααπως καλυτερα σημερα. Τουλαχιστον κοιμηθηκαν λιγο περισσοτερο, δεν προλαβαινω να γραψω πολλα...

ποετα με το καλο οι εξετασεις, μην αγχωνεσαι για το υγρο, θα σου πει ο γιατρος αν χρειαζεται κατι.

καντυ θα σου πω μονο οτι ολες τα εχουμε περασει αυτα που περνας και τωρα ειμαστε μες σωας τας φρενας τουλάχιστον!!! ετσι ειναι οι πρωτες μερες, μην ανησυχεις. Βασικα συμφωνω και με τη λαερτα κ με τη τζασμιν! Αφ ενος γιατι σιγουρα το αν θα θηλασεις δε θα σε κανει καλη μανα ή οχι. Κ επισης ο θηλασμος διδυμων μοιαζει με αθλο! Αλλά και αφ ετερου, γιατι για να καταφερεις να θηλασεις αποκλειστικά πρεπει να κανεις πολλους θηλασμους και το συμπληρωμα τα υπονομευει αυτο. Επισης προσπαθησε να θηλαζεις ταυτοχρονα για να σου μενει περισσοτερος χρονος. Γνωμη μου ειναι να κανονισεις με το γιατρο σου να κανετε εβδομαδιαιες ζυγισεις ωστε να μη χαθει ο ελεγχος και να σταματησεις το συμπληρωμα αν ετσι κ αλλιως πινει πολυ λιγο. Αυτο εκανα τουλαχιστον εγω, μολις επεστερψα απο το νοσοκομειο σταματησα να δινω ξενο -επιναν γυρω στα 50μλ- και μετα απο πολύυυυυ υπομονη καταφερα να θηλασω 8 μηνες αποκλειστικά. Φυσικα οι πρωτοι 1-2 μηνες ειναι οι δυσκολοι, ματα παει μια χαρα το πραγμα! ΔΕν καταλαβαινουμε ποσο πινουν απο το στηθος αλλά αυτο ενδεχεται να ειναι επαρκες, και μετα το πολύ πολύ ξαναπινανε πιο γρηγορα( εκει σωζει ο ταυτοχρονος θηκασμος) αλλά με αυτον τον τροπο αυξανεται η παραγωγη. Συζητησε και με τις κοπελες στο παρεντς μπορει να βοηθηθεις

λινακι νυφικο θα φορεσω, ασε μεγααααλη ιστορια. Βασικα το γαμο δεν τον χαιρομαι καθολου, στη βαφτιση εχω επικεντρωθει!

οσο για τον παιδοτοπο δεν ξερω να σου πω...πολλά εχω πει στο παρελθον κ εχω αναιρεσει μετα!!

σεβη αντε να ξεμπερδευετε κ εσεις! με το ξενυχτι τι να πω...παιρνεις βραβειο κ εσυ!

κιρα μια χαρα τα πας με τα κοριτσια σου!!!

επαιρνα ενα μασωμενο δισκιο ασβεστιο. Σιδηρο επειδη παντα εχω πολύ καλο, κ υψηλο αιματοκριτη το σταματησα αφου εκανα γεν αιματος τον Σεπτεμβρη.

για τα ισχια που λες ιδεα δεν εχω....

η τομη ηταν κ εμενα λιγο φουσκωμενη κ ισως ακομα ειναι αλλά ελαχιστο. Μου φαινεται ομως φυσιολογικο να σου πω την αληθεια...

αρκι κραταω την τελευταια περιγραφη σου και τα ψιθυριστα σ'αγαπω.....λιωνωωωωωωωωωωωωω ΚαΙ δεν πανε να καουνε τα εγκεφαλικά κυτταρα ολα!:tongue::P:p

αργυρω πως παει η εγκυμονυνη?

λαερτα μη χανεσαι;)

φιλια σε οοοοολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Jasmini σ΄ευχαριστώ για το καλοσόρισμα ;) είμαι ακόμη άπειρη και έχω πολλά να μάθω από εσας!!!

Για μαξιλάρι θηλασμού-ταίσματος εγώ μάλλον θα πάρω αυτό

http://www.twinnursingpillow.org/index.html

(το βίντεο δείχνει όλες τις χρήσεις του)

γιατί κάνει και για θηλασμό και για μπιμπερό. Το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ. Φυσικά θα προσπαθήσω να θηλάσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καφέρω, οπότε το μαξιλάρι αυτό κάνει για όλες τις περιπτώσεις.

Αν έχετε δει κάτι παρόμοιο στην ελληνική αγορά ενημερώστε με.

φιλιαααα!

Διαφημίσεις

Tί κάνετε κοριτσάκια;

Κάντυ και Κύρα να σας ζήσουν τα παιδάκια σας.

Κάντυ συμφωνώ με τη Λαέρτα 100%.

Από ότι διάβασα όμως πιο πάνω μια χαρά τα καταφέρνεις κι ας λες!

Κρίστυ αυτή η σκηνή που περιγράφεις μου είναι πολύ γνώριμη.

Μόνο που ο Αλέξ. μου ήταν μόλις 2 ετών άρα κι αυτός μωράκι.

Ο άνδρας μου με βοηθούσε πολύ αλλά δεδομένο ότι δουλεύει βάρδιες και νύχτες καταλαβαίνεις....

Χάθηκα λίγο γιατί μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, δυστυχώς. Σήμερα να φανταστείτε έκανα μαγνητική εγκεφάλου.

Εύχομαι/ελπίζω μόνο τα αποτελέσματα να είναι καλά.

Σας φιλώ. Θα επανέλθω. Και κορίτσια προσέξτε τον εαυτό σας πάρα πολύ. Τα παιδάκια μας θα μεγαλώσουν αλλά δεν χρειάζεται να διαλυθούμε.

Καλησπέρα!!!

Απ' οτι βλέπω δεν ειμαστε οι μόνοι με προβλήματα στον υπνο. Τα ξενύχτια της μεγάλης μας συνεχίζονται και αποκτήσαμε κακή συνήθεια, να κοιμαται στον καναπε κ αφου την παρει ο υπνος στην κουνια...

Κρίστυ, μπραβο, απο αυτά που γράφεις φαίνεται οτι τα καταφέρνεις μια χαρά!Τι εικόνα κι αυτή με τα τρια ταυτοχρονα!!! Και εισαι κ μόνη σου! Μόνο μπράβο μπορώ να σου πω!!! Και καλή δύναμη να συνεχίσεις ετσι!

Ο σύζυγος εργαζεται στο εξωτερικό?

Η ζωνη αυτή ειναι ενας κορσες, σαν φαρδια ζωνη που πιανει ολη την κοιλια και κλεινει με "σκρατς".

Εμείς καλά! Αν εξαιρέσει κανείς το βραδινό ξύπνημα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο εύκολα αλλά είναι σίγουρα διαφορετικά και ίσως πιο διαχειρίσιμα. Μιλάνε και παίζουν μαζί, και το καλύτερο, συνεννοούνται και κάνουν επιθέσεις αγάπης με αγκαλιές και φιλιά. Μαμά σε αγαπώ, μου ψιθυριζούν καθώς τους παίρνει ο ύπνος και λιώνω...

Αρτσι τι ομορφη εικόνα!!!

Κάτι τετοια κάνουν κ τα ξεχναμε όλα τ' αλλα, κούραση, τρεξιμο, έτσι δεν είναι???:-P:razz::-P

Τι ηλικία έχουν τα μικρά σου?

Φρόσω ευχομαι τα καλύτερα αποτελεσματα για την εξεταση! Να εισαι παντα γερή κ δυνατή να χαιρεσαι τα παιδάκια σου...!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα.

ΦΡΟΣΩ!!!

Περαστικά σου κοπέλα μου, ότι κι αν έπαθες.

Για μαξιλάρι θηλασμού-ταίσματος εγώ μάλλον θα πάρω αυτό

http://www.twinnursingpillow.org/index.html

(το βίντεο δείχνει όλες τις χρήσεις του)

γιατί κάνει και για θηλασμό και για μπιμπερό. Το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ. Φυσικά θα προσπαθήσω να θηλάσω αλλά δεν ξέρω αν θα τα καφέρω, οπότε το μαξιλάρι αυτό κάνει για όλες τις περιπτώσεις.

Αν έχετε δει κάτι παρόμοιο στην ελληνική αγορά ενημερώστε με.

Στην Ελληνική αγορά???

Τι λες τώρα...

Αυτό το μαξιλάρι το είδα στο www.stuff4multiples.com

Είχα όμως ήδη αγοράσει το SanDiego για το οποίο και είχα συστάσεις από γνωστή που τα κατάφερε με αυτό.

By the way, διπλό μάρσιπο (όπως αυτόν που αναφέρεται επίσης στο stuff4multiples) ή sling ή το moby wrap έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας? (Για ταυτόχρονο "κρέμασμα" και των δύο μωρών...)

Οκ με τον κορσέ, αλλά από που τον πήρατε?

Από το νετ ή από φαρμακείο?

Να πω επίσης ότι κι εμείς έχουμε πρόβλημα με χαλαρά ισχύα - η μία από τις δύο δίδυμες και φοράμε διπλή πάνα. Σε λίγες μέρες πάμε για επανέλεγχο.

Καρότσι διδύμων δεν αγοράσαμε. Μας έδωσαν το pegperego aria twin και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αναζητώ όμως σκίαστρα γιατί οι τέντες του δεν φτάνουν ούτε για ζήτω όταν βγάζει ήλιο.

Από βιταμίνες παίρνω 2 σίδηρο - 1 ασβέστιο.

Στη μεγάλη μου μου είχε πει ο ντοκ να παίρνω ασβέστιο για όσο καιρό θηλάζω αλλά δεν είχε φανταστεί το πόσο θα θήλαζα κ περίπου στο 8μηνο τόκοψα. Φοβήθηκα πολύ για το στομάχι μου. Και τώρα θ΄ αρχίσω να το αραιώνω μόλις μπούμε στη φάση του απογαλακτισμού (εισαγωγή στερεών τροφών).

Να σας πω ακόμη πως η ψυχολογία μου έχει πέσει στα πατώματα...

Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αισθανθεί τόσο αξιοθρήνητη και μίζερη.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kalhmera στα γρηγορα!

χτες πηγαμε γιατρο αλλά δεν εχουν τιποτα.. συνεχιζουμε με ορο μονο.

φροσω καλη μου περαστικά! να ειναι ολα καλα ευχομαι! ειχα κ εγω τη συζητηση αυτη χτες με μια κοπελα! μια χαρα θα μεγαλωσουν τα μικρα...

κριστι αξιοθρηνητη εσυ?? εγω θα ελεγα αξιόλογη! κανεις τοοοσα πολλά πραγματα κ μου φαινεται οτι εισαι σε ολα μεσα...μην το ξαναπεις αυτο! ειναι μονο οι ορμόνες;)

λινακι μπορει να περνάνε απλά φαση...

καλο Σ/Κ!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...