Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα......ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!

ειμαι χαλια η ψυχολογια μου πολυ χαλια κλαιω συνεχεια και δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου.....εχω προβλημα με τον θηλασμο και κανεναν να με βοηθησει....πηρα μια συμβουλο αλλα απο το τηλ τι να μου κανει κι αυτη.....η μικρη πιανει οποτε γουσταρει εχθες ξεκινησε για πρωτη φορα.....και απο εχθες εχει πιασει αλλες 2 φορες...τις υπολοιπες γιατι οχι????ξεχναει πως γινεται???νιωθω τυψεις...κλαινε ταραζουν μπορει να κοιμηθουν και νηστικα κι εγω εκει......ο εγωισμος μου πανω απ ολα.....ντρεπομαι γι αυτο που τους κανω.αραγε θα πιασουν ποτε???

Κάντυ, κατ' αρχήν ηρέμησε!!!!!!!

Ξέρω ότι ουσιαστικά δε σε βοηθάει σε κάτι, αλλά να ξέρεις οτι η ψυχολογία σου οφειλεται και στις ορμόνες που κάνουν πάρτυ στο σώμα σου κ σχεδόν ολες οι λεχώνες περνούν παρομοιες ή και χειρότερες φάσεις!!!

Ο,τι ξέρω για το θηλασμό ειναι θεωρητικό, απο αυτά που εχω διαβάσει, γι' αυτό το μόνο που θα σου πω ειναι οτι αν τα μωρακια πίνουν όσο γαλα χρειαζεται, το καταλαβαινουμε οταν θηλάζουν απο τις πάνες που βρέχουν.

Η συμβουλος θηλασμού δεν μπορεί να ερθει στο σπίτι σου?

Από το τηλεφωνο τι σου ειπε, σου εδωσε οδηγίες να ακολουθήσεις?

Με τον παιδίατρο εχεις μιλήσει?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

ειμαστε αρρωστοι:cry: Ο μικρος εχει λαιμο, μυξα κ εκανε 2 φορες εμετο χτες. Αναλαστικά ομως απο το βηχα, αφου εχει φλεμα που δεν μπορει να βγαλει. Κ ο μεγαλος εχει μονο μυξα. αυτα!

λινακι ναι ετοιμαζομαστε για γαμοβαφτιση!! χαμος!

φανταζομαι τις δικες σου να τραγουδανε χαχαχα! μα τι σκερτσο εχουν τα κοριτσακια τελοσπαντων!!

Περαστικά στα μικρούλια! Και τα δικά μου ετσι πάνε τους τελευταιους μήνες: μύξα-βήχας-εμετος:confused: Θα περασει ο παλιο-χειμώνας, που θα πάει...

Γαμοβάφτιση, ε? Το καλύτερο! Περισσότερες ετοιμασιες, όμως!!!

Εσύ τι θα κάνεις? Θα φορέσεις νυφικό κ μετα φορεμα? Ή τα βαφτίσια γίνονται ακριβώς μετά το γάμο? (Δεν εχει τυχει να πάω ποτέ!!!)

Όντως τα κοριτσακια εχουν τα σκέρτσα και τη τσαχπινιά τους, αλλα απο ανηψάκια κ βαφτιστήρια εχω καταλάβει οτι τα αγορια ειναι πιο ευκολο να τα χειριστείς, αν τα πιασεις με το καλό, μπορείς να τα φέρεις στα νερά σου! Τα κοριτσια ειναι πιο πονηρα κ δεν "κοροιδεύονται", αν τις πιασει το πεισμα..... δεν τα βγάζεις ευκολά πέρα μαζί τους!!!

Εσύ ως αγορομάνα θα ξέρεις καλύτερα, όμως!!!;)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Κάντυ το τηλεφωνο του Συνδεσμου Θηλασμου ειναι οπως εχει γραψει και η mpougos 210 6003249.

Φαινεται και εδώ:

http://www.thilasmos.net/lll.html

Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς!

Και μη ξεχνάς οτι έχει μεγάλη σημασία και για τα μωρακια η ψυχική και σωματική υγεία της μαμας!!!

Περιμενουμε νεα σου!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καντυ, ηρέμησε!!!! 'Ολες θέλαμε να θηλάσουμε. Κάποιες το παλέψαμε πάρα πολύ και δεν το καταφέραμε όμως. Δεν πειράζει... Κοιτώντας πίσω λέω στον εαυτό μου: κακώς είχα φρικάρει τόσο και χαράμισα νύχτες ολόκληρες που θα μπορούσα να ξεκουράζομαι και αντ'αυτού καθόμουν και έκανα αντλήσεις και πρωτόκολλα και δεν ξέρω τι άλλο και ζοριζόμουν τόσο. Καλά και γερά να είναι τα παιδάκια σου, αν δεν τα καταφέρεις δεν χάλασε και ο κόσμος. Ναι, είναι καλύτερο να θηλάζεις παρά να δίνεις ξένο αλλά όχι και με το τίμημα που περιγράφεις. Αν είναι να σκας τόσο πολύ, πίστεψέ με, δεν αξίζει. Κοίτα να ευχαριστηθείς τώρα τη νέα σελίδα στη ζωή σου και άσε τα πρέπει στην άκρη. Το αν θηλάζεις αποκλειστικά ή όχι, δίνεις συμπλήρωμα ή μόνο ξένο, δεν σε κάνει ούτε τέλεια μαμά ούτε τελευταία. Παρ'το αλλιώς και κοίτα αυτό που μπορείς να προσφέρεις με χαρά και διάθεση γιατί η επιλόχειος παραμονεύει και αν σε πάρει από κάτω τώρα, δύσκολα στρώνεις μετά και ειδικά όταν δεν έχεις βοήθεια.... Μη μασάς ρε!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καντυ, ηρέμησε!!!! 'Ολες θέλαμε να θηλάσουμε. Κάποιες το παλέψαμε πάρα πολύ και δεν το καταφέραμε όμως. Δεν πειράζει... Κοιτώντας πίσω λέω στον εαυτό μου: κακώς είχα φρικάρει τόσο και χαράμισα νύχτες ολόκληρες που θα μπορούσα να ξεκουράζομαι και αντ'αυτού καθόμουν και έκανα αντλήσεις και πρωτόκολλα και δεν ξέρω τι άλλο και ζοριζόμουν τόσο. Καλά και γερά να είναι τα παιδάκια σου, αν δεν τα καταφέρεις δεν χάλασε και ο κόσμος. Ναι, είναι καλύτερο να θηλάζεις παρά να δίνεις ξένο αλλά όχι και με το τίμημα που περιγράφεις. Αν είναι να σκας τόσο πολύ, πίστεψέ με, δεν αξίζει. Κοίτα να ευχαριστηθείς τώρα τη νέα σελίδα στη ζωή σου και άσε τα πρέπει στην άκρη. Το αν θηλάζεις αποκλειστικά ή όχι, δίνεις συμπλήρωμα ή μόνο ξένο, δεν σε κάνει ούτε τέλεια μαμά ούτε τελευταία. Παρ'το αλλιώς και κοίτα αυτό που μπορείς να προσφέρεις με χαρά και διάθεση γιατί η επιλόχειος παραμονεύει και αν σε πάρει από κάτω τώρα, δύσκολα στρώνεις μετά και ειδικά όταν δεν έχεις βοήθεια.... Μη μασάς ρε!!!!

Διαβάζοντας το μήνυμά σου καταλαβαίνω ότι θα μπορούσα να το εχω γράψει κι εγώ... Εχασα το παιχνίδι νωρίς γιατί δεν προλαβαινα να αντλήσω κ σταματησε το γάλα κ ειχα φαει τετοιο κόλλημα που μεχρι να γίνουν τα παιδια 5 μηνών νοικιαζα το νοσοκομειακό θηλαστρο κ εκανα προσπαθειες επαναγαλακτισμού με αντλήσεις κ χάπια. Είχα τόσες τύψεις, είχα παθει τετοια ψύχωση, που νόμιζα ότι φοβερά πράγματα θα συμβούν στα παιδια μου αν δεν θηλάσουν! Φυσικα δεν ισχύει κάτι τετοιο, ο θηλασμός ειναι ο,τι καλύτερο, αλλα όχι με αυτό το τίμημα...

Νομίζω ότι η Λαέρτα τα ειπε όλα με τον καλύτερο τρόπο!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Σωστή!

καντυ μην αφήνεις νηστικά τα μωρα.

Παιδίατρος τα ξαναείδε; μπορεί να έχει κοντό χαλινο γλώσσας.

χίλια δυό, αλλά μην την αφήνεις νηστική. είναι πολύ μικρή κ είναι πολύ επικίνδυνο αυτό.

τζεμ περαστικά σας!

λιν μια χαρά είμαστε!

κυρά να σας ζήσουν οι τσούπρες!

πόετα με το καλό! δεν ξέρω από ζαχαρό κ ενέσεις κρτ για τα μπεμπε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καντυ μου,νομιζω οτι η λαερτα τα ειπε οπως ακριβως θα τα ελεγα και εγω!κοιτα πρωτα απ ολα νασαι καλα εσυ ψυχικα!και μην σκας τοσο πολυ !δεν ειναι ο θηλασμος που σε κανει καλη η κακη μανα!

οτι θες ειμαστε εδω!

καλημερα σε ολες...εχω ψιλοχαθει αλλα μαζευω πραγματα και γινεται χαμος!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα και απο μας......χαθηκαμε λιγακι!!!:oops:

Τα μικρα πια ειναι καλα....το αυτακι του μικρου περασε με την claripen και εχθες καναμε διπλο εμβολιο!

Τελειωσαμε με τον πνευμονιοκοκκο και τον μηνιγγιτιδοκοκκο!

Αλλα 2 εμειναν για τους επομενους 2 μηνες και της ηπατιτιδας Α που ειναι απο 2 ετων+.....

Απο ξενυχτι ομως κραταμε καλα......επιασαν τον μικρο οι πισω γομφιοι!!!

Εκει που κοιμοταν αυτο το παιδι σερι και εβγαλε κυνοδοντες,τωρα καθε βραδυ εχουμε ενα δυωρακι ορθιοι......και κανενα μισαωρο ο μεγαλος!!! καλα παμε!

Σας εχω διαβασει αλλα τωρα δεν θυμαμαι και πολλα.......

Λαερτα συμφωνω και εγω με τα λογια σου!!!

Καντυ μην αφηνεις τα μικρα να κοιμουντε νηστικα!προσεξε το αυτο!

Love καλα μαζεματα...

Τζεμ περαστικα σας! ειναι καλυτερα τα μικρα τωρα;

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μας......χαθηκαμε λιγακι!!!:oops:

Τα μικρα πια ειναι καλα....το αυτακι του μικρου περασε με την claripen και εχθες καναμε διπλο εμβολιο!

Τελειωσαμε με τον πνευμονιοκοκκο και τον μηνιγγιτιδοκοκκο!

Αλλα 2 εμειναν για τους επομενους 2 μηνες και της ηπατιτιδας Α που ειναι απο 2 ετων+.....

Απο ξενυχτι ομως κραταμε καλα......επιασαν τον μικρο οι πισω γομφιοι!!!

Εκει που κοιμοταν αυτο το παιδι σερι και εβγαλε κυνοδοντες,τωρα καθε βραδυ εχουμε ενα δυωρακι ορθιοι......και κανενα μισαωρο ο μεγαλος!!! καλα παμε!

σας χασαμε!!ευτυχως ειστε καλα!:D

οσο για τα δοντια ...υπομονη!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

σας χασαμε!!ευτυχως ειστε καλα!:D

οσο για τα δοντια ...υπομονη!!!

Ναι τωρα ειμαστε καλα!!!

Ποσο υπομονη; απο 4 μηνων αρχισαμε!!! ο μικρος εχει 16 δοντακια,ο μεγαλος εχει μεινει στα 10!!!:shock:

Χασαμε τα πρωινα την Νουνου,χασαμε και την Mash.....

Καλημέρα κι απο μας!

Χτες το βραδυ ειχαμε ξενύχτι ξυπνουσε με ουρλιαχτα η μεγάλη κ ήθελε αγκαλίτσες για να ηρεμήσει... Αυτο απο τις 3 μεχρι 4 - 4μιση, στο τελος της εδωσα ντεπόν κ κοιμηθηκε! Υποθετω ότι ήταν λόγω δοντιων, η παιδιατρος μου ειπε οτι τώρα εχει πεταξει 2 τραπεζίτες, κι αυτή μου δειχνει συχνά το στομα της κ λέει πονάω! Η καημένη κοιμόταν ορθια στο δρόμο για το σταθμό!

Μια ερώτηση, βρε κορίτσια για εσας που εχετε παιδάκια αρκετα μεγαλα να πηγαίνουν σε παιδότοπο! Την περασμένη βδομαδα ειχαμε πάει σε έναν και ενώ περνούσαμε μια χαρά, ήρθε να κοριτσάκι γύρω στα 3μιση- 4, πολύ ζωηρό που "εβαλε στο ματι" τη μεγάλη μου... Την ακολουθούσε σε όποιο παιχνίδι πήγαινε, εκανε ότι την αγκάλιαζε και την εσπρωχνε,επεφτε πανω της και κανα-δυο φορές απλωσε χέρι να τη χτύπησει. Η κοπέλα εκει ανελαβε δράση κ δεν την αφηνε, προσπάθησα κι εγώ με καλό τρόπο να της πω ότι ειναι κακό αυτο κ δεν το κάνουμε, αλλα δεν μου ειχε ξανατύχει και... μου κακοφάνηκε πολύ!!!

Όχι για το παιδάκι, παιδάκι ειναι στο κάτω-κάτω! Για τους γονείς που καθονταν παραπέρα κ το εβλεπαν αταραχοι να κυνηγάει τη δική μου, χωρίς να πουν κατι!

Ευτυχως δεν κράτησε πολύ, δεν ξέρω αν τη μάλωσε η κοπέλα του παιδότοπου, αλλα΄σε λίγο βγήκε η δική μου απο το στόχαστρό της.

Εσεις πώς θα αντιμετωπιζατε μια τετοια κατάσταση? Εγώ αν συνεχιζε, ήμουν ετοιμη να παώ στη μανα του που επινε αμεριμνη το καφεδάκι της, ενω το καμαρι της τρομοκρατούσε ενα μικρότερο παιδάκι, κ να της πω να το μαζέψει. Στο ξένο παιδάκι τι να πω? Να το μαλώσω? Σκέφτομαι οτι όπως κι εγώ δε θέλω να μαλώνουν ξένοι τα δικά μου παιδιά, ετσι κι εγω δεν μπορώ να μαλώνω τα ξένα!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

καλημερα......ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!

ειμαι χαλια η ψυχολογια μου πολυ χαλια κλαιω συνεχεια και δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου.....εχω προβλημα με τον θηλασμο και κανεναν να με βοηθησει....πηρα μια συμβουλο αλλα απο το τηλ τι να μου κανει κι αυτη.....η μικρη πιανει οποτε γουσταρει εχθες ξεκινησε για πρωτη φορα.....και απο εχθες εχει πιασει αλλες 2 φορες...τις υπολοιπες γιατι οχι????ξεχναει πως γινεται???νιωθω τυψεις...κλαινε ταραζουν μπορει να κοιμηθουν και νηστικα κι εγω εκει......ο εγωισμος μου πανω απ ολα.....ντρεπομαι γι αυτο που τους κανω.αραγε θα πιασουν ποτε???

Αχ,κοριτσακι μου λιγο-πολυ,ολα αυτα που περιγραφεις τα εχουμε περασει.Κι εγω περασα απο διαφορες ψυχολογικες καταστασεις και ειχα την πολυτιμη βοηθεια του αντρουλη μου,αλλα παρολαυτα ειναι μεγαλο ζορι αυτο που περνας αλλα πρεπει να καταλαβεις πως εισαι ανθρωπος και οχι μηχανη!!Μην ζοριζεσαι με τον θηλασμο τοσο πολυ,ολες θελαμε να θηλασουμε αποκλειστηκα αλλα με τα διδυμα αυτο δεν ειναι ευκολο,ιδιως αν δεν εχεις βοηθεια στο σπιτι.Προσφερε το στηθος,αλλα οπωσδηποτε δινε συμπληρωμα ξενο γαλα για να μην χασουν βαρος τα μωρα.Καλη δυναμη κοπελα μου και εμεις εδω ειμαστε για σενα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Γεια σας κοριτσακια!! διαβαζω τα νεα σας,δεν πολυπρολαβαινω να γραψω,τωρα βρηκα παλι ευκαιρια.

ειμαστε μια χαρα,εφτασαν τα 3 κιλα και οι 2,και γενικα ειναι πολυ φαγανες,ανα 3ωρο σταθερα ζητανε φαγητο,πως περναει η μερα τοσο γρηγορα,ουτε που το καταλαβαινω..

με τον θηλασμο εχω θεμα κι εγω καντυ ,μην ανησυχεις τοσο πολύ,κακο μονο θα σου κανει κι οχι καλο.εγω που λες,αν και θηλασα την πρωτη μου αποκλειστικα για γυρω στον χρονο,δυσκολευτηκα παααρα πολυ στην αρχη,δεν ειχα πολυ γαλα,και δινοντας συμπληρωμα συνεχεια, χειροτερεψε η κατασταση.συμβουλο θηλασμου δεν εχουμε ουτε εδω που μενω,και τελικα μπηκα στο parents στην ενοτητα για τον θηλασμο οπου και με βοηθησαν παρα πολυ,με αποτελεσμα να καταφερω να θηλασω αποκλειστικα τοσο καιρο.

Τωρα με τις μικρες,παλι δεν εχω πολυ γαλα,για την ωρα ακουω τον παιδιατρο μας που λεει να θηλαζω οσο θελω αλλα να δινω και συμπληρωμα οταν δω οτι δεν χορτασαν,μεχρι να παρουν καλο βαρος,κι μετα οταν γινει και αυτο, οσο μπορω να προσπαθω να μειωνω το συμπληρωμα.οποτε ειμαι σε ενα ενδιαμεσο σταδιο,πολυ κουραστικη φαση και αυτη παντως.Γιατι ανα τριωρο πεινανε(και το βραδυ ανα τριωρο επισης),θηλαζω αρκετη ωρα,δινω και συμπληρωμα,το ολο σκηνικο μου παιρνει μια ωρα καθε φορα ,βαλε και τις αποστειρωσεις κτλ,καταλαβαινετε τι γινεται..

σκοπευω παλι να ζητησω την βοηθεια απο τις κοπελες στο parents οταν ερθει η ωρα ,να προσπαθησω για αποκλειστικο,αν ομως δεν τα καταφερω ,δεν πειραζει,τί να κανουμε ,τουλαχιστον θα εχω προσπαθησει..

και το λιγο που εχουν πιει καλο ειναι κι αυτο..

Ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα,μηπως και μπορειτε να βοηθησετε..

1.οσο καιρο θηλαζατε πινατε ασβεστιο και σιδηρο,και αν ναι, ποσο απο το καθενα την ημερα;

2.μας ειπε ο γιατρος οτι εχουν χαλαρα ισχια και οτι στα διδυμα γινεται συνηθως υπερηχος ισχιων στον μηνα περιπου ,και αν υπαρχει προβλημα φορανε συνηθως ειδικο παντελονακι και διπλη πανα μεχρι να φτιαξει το προβλημα.

για την ωρα μας ειπε να φορανε διπλη πανα,και οτι εχουν φτιαξει πολυ μεσα σε 15 μερες,και δεν ανησυχει,μαλλον θα σφιξουν απο μονα τους.

εχει καμια σας εμπειρια απο αυτο,και αν ναι ,μπορειτε γραψτε πιο πολλες λεπτομερειες..

3.εκει που εχω την τομη απο την καισαρικη,δεν εχει.."ξεφουσκωσει" ακομα το σημειο,οπως το πιανω δηλαδη ειναι λιγο φουσκωτο ακομα,18 μερες μετα,ειναι φυσιολογικο αυτο;

4.ξερουμε κανενα ροφημα που να αυξανει την παραγωγη γαλακτος;

αυτα απο μενα και τις αποριες μου,φιλια σε ολες και σας ευχαριστω για τις ευχες σας και πάλι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...