Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Απιστευτη η ερημια τις τελευταιες μερες βρε κοριτσια,που χαθηκατε ολες???Εμεις προσπαθουμε να κοιμισουμε τις μικρες που ειναι σαν να εχουν παρει εκσταση.Τις εβαλα ξυπνιες στις κουνιες τους αλλα ματαια αφου η μια απο την γκρινια δεν αφηνε την αλλη να κοιμηθει,οποτε παλι στα ριλαξ κουνημα και νανι.Σπανια τις εχω βαλει στην κουνια για υπνο να εχουν αποκοιμηθει εκει.Πρεπει να τις ενοχλουν τα δοντια τους για να κανουν ετσι.Η μεγαλη σημερα μου εκανε 3 φορες ευκοιλια,η διαθεση της γενικα ειναι φυσιολογικη,τρωει κανονικα και ειναι απυρετη,αυριο ωστοσο θα παρω την παιδιατρο να δω τι θα μου πει.Καλο ξημερωμα να εχουμε και παλι απο αυριο μονη:(.....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

αχ κ εμεις πολύ γκρινια εχουμε τις τελευταιες μερες και δεν παμε καλά. και δεν ξερω τελικα αν μου αρεσουν οι καθημερινες περισσοτερο που ειμαστε στη ρουτινα μας ή τα Σ/Κ.:rolleyes:

ειναι και να αδιαθετησω και δεν ερχεται και μου εχουν σπασει τα νευρα!:evil:

εχω και να οργανωσω τα τις βαφτισης σιγα σιγα.αυτα!

αργυρω μου υπομονη! τελικα πηγες στο γιατρο?

λαβ αντε καλη αρχη με τη μετακομιση;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα και πάλι!

Αργυρώ μακάρι να μην ειναι τίποτα κ όλα να προερχονται απο τα δοντάκια! Απο αυριο γιατι μόνη? (Εχω χάσει επεισοδια, το ξέρω...)

Τζεμινι ετοιμάζεσαι για βάφτιση? Με το καλό, οι ετοιμασίες ειναι πολλές, αλλά και πολύ ομορφες!!! Εγώ ειχα ξετρελλαθεί όταν δοκίμαζαν φορεματακια-τουαλέτες για να διαλέξουμε(προσπαθουσα να μην δειχνω τόσο χαζομαμα, αλλα δεν χορταινα να τις κοιτάζω...:oops:)!!!

Το ιδιαίτερο στις βαφτίσεις διδύμων ειναι ότι πρεπει να συνενοηθείς και να συντονίζεσαι με δυο "μεριες" κουμπάρων για να διαλέξετε ρουχαλακια κτλ. και γενικά ότι τους αφορά και αυτούς στη βαφτιση. Εχετε ορίσει ημερομηνία?

Oι δικές μου σήμερα αργησαν να κοιμηθούν, η μικρή είχε κέφια, τις εβαλα για υπνο κ κανα μισαωρο αργότερα κάτι ακουγα απο το δωματιο. Η κυρια τραγουδούσε μόνη της τα καβουράκια!!! Η αλήθεια ειναι οτι φταίω κ εγω, τα τελευταια βράδια τους κάνω το χατηρι πριν κοιμηθούν και τραγουδάνε-χορευουν.... Χαρούλα Αλεξιου!:shock:

"Ζήλεια μου" ζητάνε οι ζουζούνες κ γίνονται οι κούνιες...πρώτο τραπέζι πίστα! Πώς να ηρεμήσουν μετά?!?!:-D:grin::-D

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?Candy συγχαρητήρια για τα παιδάκια σου, να σου ζήσουν!!!

εγώ τι να πω... αδικαιολόγητη....χάθηκα.... τρέχω με τα μικρά, με τον σύλλογο, με τα ιταλικά... τα έχω κάνει μπάχαλο... τα έχω παίξει πραγματικά.

Τα νέα μας... ο Κοσμάς έχει βγάλει την πάνα εδώ και 2-3 μήνες και κάνει μόνο στο γιο γιο. Ούτε νύχτα βάζουμε πάνα. Ο Bill πάλι νομίζω ότι τώρα ξεκινάει να κάνει κάποιες κινήσεις αλλά έτοιμος δεν είναι. Κατά τ' άλλα ζωηρεύουν όλο και περισσότερο και κανείς δεν τα βγάζει πέρα μαζί τους. Η μάνα μου έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και η θεία μου που με βοηθούσε τα ίδια. Δεν έρχονται πλέον.... Μόνη μου τα βγάζω πέρα και όπου πάω σέρνω και τα μικρά από πίσω... φαντάζεστε. Μόνο όταν πάω Ιταλικά δυό φορές την εβδομάδα τα παίρνω στην μάνα μου η οποία με το ζόρι και αναγκαστικά...

Εμένα με έχει πιάσει και η αλλεργική ρινίτιδα και με έχει ρημάξει.. τα νεύρα μου...

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια. Θα διαβάσω και τα νεα σας και θα επανέλθω..

Φιλάκια!!!!

RKdwp3.png

Floreta καλώς όρισες και με το καλό να υποδεχθείς τα μωράκια σου!

Όσο για το πάτημα στην κοιλιά εμένα μου το είχαν περιγράψει ως την χειρότερη εμπειρία της γέννας... Εγώ πάντως ούτε που θυμάμαι να ήταν κάτι το τρομερό και ενώ με πατήσαν 3 φορές, δύο ο γιατρός και μια η μαία.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι!

Αργυρώ μακάρι να μην ειναι τίποτα κ όλα να προερχονται απο τα δοντάκια! Απο αυριο γιατι μόνη? (Εχω χάσει επεισοδια, το ξέρω...)

Τζεμινι ετοιμάζεσαι για βάφτιση? Με το καλό, οι ετοιμασίες ειναι πολλές, αλλά και πολύ ομορφες!!! Εγώ ειχα ξετρελλαθεί όταν δοκίμαζαν φορεματακια-τουαλέτες για να διαλέξουμε(προσπαθουσα να μην δειχνω τόσο χαζομαμα, αλλα δεν χορταινα να τις κοιτάζω...:oops:)!!!

Το ιδιαίτερο στις βαφτίσεις διδύμων ειναι ότι πρεπει να συνενοηθείς και να συντονίζεσαι με δυο "μεριες" κουμπάρων για να διαλέξετε ρουχαλακια κτλ. και γενικά ότι τους αφορά και αυτούς στη βαφτιση. Εχετε ορίσει ημερομηνία?

Oι δικές μου σήμερα αργησαν να κοιμηθούν, η μικρή είχε κέφια, τις εβαλα για υπνο κ κανα μισαωρο αργότερα κάτι ακουγα απο το δωματιο. Η κυρια τραγουδούσε μόνη της τα καβουράκια!!! Η αλήθεια ειναι οτι φταίω κ εγω, τα τελευταια βράδια τους κάνω το χατηρι πριν κοιμηθούν και τραγουδάνε-χορευουν.... Χαρούλα Αλεξιου!:shock:

"Ζήλεια μου" ζητάνε οι ζουζούνες κ γίνονται οι κούνιες...πρώτο τραπέζι πίστα! Πώς να ηρεμήσουν μετά?!?!:-D:grin::-D

Χαχαχα Linaki φοβερές οι μικρές!!! Από τώρα χορευταρούδες?? πολύ πλάκα θα έχουν!!!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα!

Τζασμιν, τι κάνεις? Πως τα περνατε στο όμορφο νησί σας?

Ζωηρεύουν τα αντρακια σου, έ?

Νομίζω οτι η ηλικία αυτή ειναι για γερά πόδια και μεγαλη υπομονή....

Οι δικές μου απο 20 μηνών κ μετα εχουν αλλαξει παρα πολύ, τις κυνηγάμε στο σπιτι, δεν ακουνε όπως παλιά κ εχουν αρχίσει να απαιτουν και να διεκδικούν εντονα πραγματα, κανουν τα γνωστα ψευτο-κλαματα (απιστευτα εκνευριστικά!!!:evil:) και ενιοτε... μαλλιοτραβιούνται!!!

Οτι καταφέρνω, μόνο με τη τιμωρία, οι φωνές μου δεν κάνουν τιποτα! Τουλαχιστον προσπαθώ να μην εκνευριζομαι, οχι παντα με επιτυχία!!!:?

Κατα τ' αλλα, ναι, στο χορό κ το τραγούδι πρώτα, τα νούμερα!!!:-P:razz::-P

Αλλα για να μην λέω μόνο τα κακα, πρώτες και σε γέλια, αγκαλίτσες και φιλάκια, που μας τρελλαίνουν!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καντυ

να σας ζήσουν τα μπεμπε! γερά κ καλότυχα να είναι πάντα!

μια χαρά όλα πήγαν. μπράβο σου!

τζεμ χρόνια πολλά στον γιόκα! πολύχρονος με υγεία!

Ελιζ να σας ζήσουν κ ότι επιθυμούν κ α εδώ!

αργυρώ κλείσε νετ.

τζας σαλλούτοθ!

σας φιλώ όλες!

τρέχω κυριολεκτικά. διάδρομο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Kαλημέρα!!!!

Σήμερα έχω αδεια, ευκαιρία για δουλειες στο σπίτι, επιτέλους χαλαρά, χωρίς να φοβάμαι μήπως τις ξυπνήσω και όοοοολο το πρωινό δικό μου!

Τζίνι τι κάνεις???

Τα παιδάκια σου καλά, ελπίζω! Βρε θηρίο, νυχτιατικα τρέχεις??? Μπραβο, πάντως, το έχεις πάρει ζεστά φαίνεται!!!! Ωραία φάση ο διαδρομος στο σπιτι, ε? Εγώ να δω πότε θα ξεκινησω δίαιτα, ο χρόνος λιγοστευει για το καλοκαιρι, τα περιθώρια (κ τα παντελόνια:rolleyes:) εχουν στενέψει!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Αφού δεν υπαρχουν νέα, εριξα ενα βλεφαρο σε προηγουμενες σελίδες κ εκ των υστερων σχολιάζω....:cool::cool::cool:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!!

ολα πηγαν τελεια γεννησα με καισαρικη την προηγουμενη Δευτερα το πρωι,ειχα μπει μεσα πο την κυριακη και με επιασαν και κανονικοι πονοι την Δευτερα το πρωι λιγες ωρες πριν το χειρουργειο!!συγχρονισμος και αυτος ε;;

Οι μπεμπες μια χαρα,δεν χρειαστηκαν Μενν ,ουτε τιποτα,γεννηθηκαν 2,500 και 2,380 ,μαι σταλιτσα μου φαινονται παντως!! 3 μερες μετα γυρισαμε σπιτι μας,και φυσικα τρεχω και δεν φτανω,ουτε που φανταζομουν τετοιο τρεξιμο!!

εχω αρχισει και θηλαζω,οχι αποκλειστικα ομως ,η γιατρος ειπε πρωτα να φτασουν σε ασφαλη κιλα και μετα θα δουμε πως θα παει.

για την ωρα καθε 3ωρο που πεινανε τα βαζω κανενα τεταρτο στο στηθος και μετα πινουν 60 μλ μπιμπερο ,αλλες φορε 40 μλ.ελπίζω να τα καταφερω αν θηλασω αποκλειστικα,αν και αυτη τη στιγμη το θεωρω δυσκολο.

Η καισαρικη ηταν σχετικα ευκολη υποθεση τελικα αφου το ιδιο απογευμα περπατησα,και ουτε η ναρκωση με πειραξε.καμια σχεση βεβαια με το φυσιολογικο που ειχα κανει την μικρη μου,μια εβδομαδα μετα τα ραματα με τραβανε,και προσεχω τις κινησεις μου,ενω με τον φτ πεταγα μετα!

απο κιλα,δεν εχω παραπονο!! εχασα 11 με την εξοδο μου απο το νοσοκομειο,ειμαι -1 απο τα αρχικα μου δηλαδη!!52 κιλα. σκοπευω να το διατηρησω,και να χασω κι αλλα 3 σιγα σιγα,με σωστη διατροφη. για την κοιλιτσα ο γιατρος μου επιμενει στον κορσε οτι κανει θαυματα,ετσι τον εχω κανει "δευτερο δερμα μου" εδω και μια εβδομαδα!!

Η μικρη μου το πηρε σχετικα καλα,αν και κανει καποιες εκδηλωσεις επιθετικοτητας απεναντι στους μεγαλους ,οχι στα μωρα,το κακο ειναι οτι δεν βρισκω ακι χρονο να ασχοληθω μαζι της,ελπίζω μετα απο κανενα μηνα να στρωσουν τα πραγματα και να λασκαρω λιγο ,να μπορω να της αφιερωνω πιο πολυ χρονο.

ποτε περναει η μεγαλη ..μπορα;;;

και με το ταισμα ,πως βολευοσαστε στην αρχη;;και τα 2 μαζι ή ενα ενα με κανενα μισωρο διαφορα;

εγω μεχρι στιγμης,οταν αρχισει η μια να κλαιει,φτιαχνω γαλα και για τις 2 να εχω ετοιμα στα μπιμπερο,,μετα θηλαζω την μια κανενα 15λεπτο ,την βαζω σε ενα μαξιλαρι να εχει κλιση και κραταω το μπιμπερο ,ενω παραλληλα θηλαζω την αλλη και μετα μπιμπερο την αλλη,πως σας φαινεται;

ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες!!!:wink:

τα εγραψα λιγο μαζεμενα,γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω,

φιλακια πολλα σε ολες,

καντυ γεννησες;;;;;ολα καλα;;;;

ξαναφιλια,και ευχαριστω οοολες για το ενδιαφερον,θα τα πουμε με την πρωτη ευκαιρια

Καταρχήν να σου ζήσουν, κοπέλα μου, να ειναι παντα υγιή και καλότυχα!!!!!

Σου ευχομαι να τα καταφερεις με τον αποκλειστικό θηλασμο, υπαρχουν εδώ κοπέλες που θήλασαν πολλούς μήνες (εγω δεν τα καταφερα), για να σε συμβουλέψουν, αλλά καλό θα ήταν να απευθυνθεις για βοήθεια και σε κάποιον ειδικό. Κάπου εχει γραψει η μπουγκος ενα τηλ, του Συνδεσμου Θηλασμου, νομίζω καπου το πήρε το μάτι μου. Σε κάθε περιπτωση να θυμασαι ότι το πιο σημαντικό απο όλα ειναι να ειστε καλά εσύ κ τα μπεμπέ σου!!!

Για το τάισμα, όπως τα γραφεις φαίνεται ότι μια χαρά τα καταφέρνεις!

Καλύτερα απο μένα, τουλάχιστον! Εγώ τις ταιζα μία-μία, εφτιαχνα το γαλα για την πρώτη, την τάιζα, την κραταγα να ρευτει, κ μετα εφτιαχνα το γαλα για τη δευτερη (γιατί αργουσαν να το πιουν κ θα κρύωνε αν το εφτιαχνα στην αρχή)κ.ο.κ. Η ολη υπόθεση στην καλύτερη περίπτωση(δυστυχώς σπάνια!) μου επαιρνε καμιά ώρα. Στην χειρότερη... αστα! Είχα χτυπήσει κ δίωρο!!!

Μια χαρά εισαι κ με τα κιλά, και μπραβο σου που αντεχεις τον κορσε,εγώ δεν τον αντεχα!

δυστυχως δεν το εχω δει για να σου πω την γνωμη μου.

Κορίτσια που χαθηκατε ολες?πολυ ησυχια τελευταια στο καφε μας.Εγω σήμερα έγινα θεια ξανα,ο αδερφος μου έκανε το 5ο!!!,πηγα και θυμηθηκα πως ήταν τα δικα μου μικρα και συγκινηθηκα:-D

Συγχαρητήρια, να σας ζήσει!!! Τα παιδακια ειναι ευλογία! Να ειναι καλά οι γονείς τους και να τα χαιρονται και τα πεντε!!!

Πάντα μου αρεσαν οι μεγάλες οικογένειες, αλλα με τη σημερινή κατάσταση ουτε καν το συζηταμε..:evil:

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε…!

Να περάσετε καλά με τις οικογενειές σας κ του χρόνου με υγεία...!!!

Θα πετάξετε χαρταετό...? Είδα έξω κάνει λίγο κρύο σήμερα,..! Ντυθείτε καλά!!

Μετακομίσαμε, αρχίσαμε να μπαίνουμε σε σειρά κ ήρθε κ το Ιντερνετ…!

Κίρα κ Κάντυ, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Να είναι γερά και να είστε όλοι μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια…! Όταν μπορέσετε , περιμένουμε νέα σας!!!

Αργυρώ μου, είναι λογικό να ανησυχείς αν θα τα καταφέρεις με 3 μικρά παιδιά…

Μην μασάς όμως …Πιστεύω μετά την εμπειρία με τα διδυμάκια σου, θα είναι παιχνιδάκι να διαχειριστείς και το τρίτο…. Φυσικά οποιαδήποτε βοήθεια έχεις , θα σου κάνει καλό…!

Σέβη μου, ευχαριστώ για την λίστα… όταν την είδα η αλήθεια είναι πως μου ήρθε λίγο ταμπλάς…. :confused:

Μα 12 μπουκάλια…? Ουαου…!! Τόσα πολλά…?

Επίσης ο δοσομετρητης γάλακτοε τι είναι…? Τα μπουκάλια πάνω δεν έχουν μετρητή για να δεις τα ml…?

Οι πάνες βαμβακερές κ αγκαλιάς τι είναι…? Σαν κουβερτούλες…?

Κορίτσια εσείς θηλάσατε…? Είναι εφικτός ο θηλασμός με 2 μωρά…?

Πολλές απορίες όπως βλέπετε....:oops:

Διάβασα κριτικές για το καρότσι arial twin της peg peregon και είδα πως είναι πολύ καλό…

Και καλή η τιμή του θα έλεγα…

Γύρω στα 270 ?… Για διπλό, καλά είναι…

Τα μωράκια όμως μπορούν να μπουν από την αρχή στο καρότσι…? Γιατί θα γεννηθούν πρώτα ο Θεός καλοκαίρι , οπότε οι βόλτες θα είναι απαραίτητες …

Εγώ σήμερα μπήκα στην 23η εβδομάδα κ από την προηγούμενη νιώθω τα μικρά να κουνιούνται… Χάρηκα τόσο!!

Κι εγώ τοσα είχα! Είχα σιχαθεί να πλένω κ να αποστειρώνω μπιμπερό!

Ο δοσομετρητης ειναι ενα μικρο πλαστικό μπωλάκι με χωρίσματα. Βάζεις μεσα τη σωστή δοση σκόνης γαλακτος κ το εχεις έτοιμο μετρημένο, σε περιπτωση πχ που εισαι εξώ κ θελεις να ταίσεις!!!

καλημερα!! Διαβασα χτες τα νεα σας αλλα δεν μπορεσα να γραψω με προλαβε ο μπεμπης!!

Αργυρω συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη, ειναι ευλογια!!! Σιγουρα ειναι πολυ δυσκολα σε αυτη τη φαση με δυο μωρα με απαιτησεις αλλα απολαυσε το οσο γινεται. Ασε που δεν θα την καταλαβεις. Με το καλο να ερθει και με πολλα κουραγια για σας!

Η Καντυ και η Κιρα λογικα θα γεννησαν αλλα δεν εχουμε νεα τους? Να σας ζησουν!!

Να καλωσορισω τα νεα κοριτσια και να εχουν μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Ειναι εποχη διαιτας βλεπω για τις περισοτερες, εγω να δω ποτε θα το παρω αποφαση που ειμαι σαν 5 μηνων!!

τζεμινι ο μπεμπης ειναι 11300 και η μικρα 10100!! σκιζω απο μπρατσα!!

Οντως σκίζετε!!! Οι δικές μου 25 μηνών κ εχουν σχεδόν το ίδιο βάρος!!! 11,500 η μεγάλη και 10,800 η μικρή, αν θυμαμαι καλά!:shock::shock::shock:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημερα!

ειμαστε αρρωστοι:cry: Ο μικρος εχει λαιμο, μυξα κ εκανε 2 φορες εμετο χτες. Αναλαστικά ομως απο το βηχα, αφου εχει φλεμα που δεν μπορει να βγαλει. Κ ο μεγαλος εχει μονο μυξα. αυτα!

λινακι ναι ετοιμαζομαστε για γαμοβαφτιση!! χαμος!

φανταζομαι τις δικες σου να τραγουδανε χαχαχα! μα τι σκερτσο εχουν τα κοριτσακια τελοσπαντων!!

τζασμιν δεν πειραζει που τα σερνεις, δεν εχεις κ αναγκη κανεναν!! αρκει να καθονται (σχετικά) κ να εχεις κ εσυ καποιες δικες σου στιγμες... Και ιταλικα ε? μπραβο ρε θηριο!! Τι ποιητικη γλώσσα! Ειχα προσπαθησει να μαθω μονη μου πριν 2-3 χρονια, αλλά δεν!

τζινι διαδρομιζεσαι?? τα φιλιά μου!

αγωνιστικούς χαιρετισμους σε οοοοολες! Παω για σιδερωμα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Πως είστε...? Τα μικρά σας...?

Δόντια διαβάζω να βγαίνουν, ετοιμασίες βάπτισης...Χαρούλες... Δυσκολιες στον ύπνο....! Όλα καλά!!!:D:D

Κάντυ μου, να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!!!! Γερά κ ευτυχισμένα να είναι πάντα!!!

Αυτό με το πάτημα της κοιλιάς δεν το είχα ξανακούσει....

Σε κάθε καισαρική γίνεται ή μόνο στα δίδυμα...?

4 καισαρικές έκανε η αδερφή μου κ δεν μου το ανέφερε ποτέ...:rolleyes:

Εμείς χθες πήγαμε στον γιατρό.. τα μωρά είναι καλά... 600 γρ το καθένα... Μου βρήκε όμως στον ένα σάκο το αμνιακό υγρό να είναι στα ανώτατα φυσιολογικά όρια... Αυτό πολλές φορές σχετίζεται με διαβήτη κύησης , πράγμα που εμένα μου είπε πως τελικά δεν έχω... Τελικά το όριο ήταν 140 την πρώτη μέτρηση κ εγώ είχα 112.. Εκανα την μικρή με τα 50 μλ..

Ούτε την μεγάλη μου είπε να μην κάνω...

Τεσπα κ δεδομένου πως η Β επιπεδου ειναι καλή, μου ειπε να παίρνω 1 υπόθετο την ημέρα κ σε 2 εβδομάδες να ξαναπάω να με δει... Ελπίζω να μην είναι κάτι ανησυχητικό...

Έχετε ακούσει τίποτα επί του θέματος...?

Επίσης μου έγραψε να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πενυμονάκια τους σε 2 εβδομάδες ... (26η εβδομάδα κύησης)....

WXLGp3.png

καλημερα......ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!

ειμαι χαλια η ψυχολογια μου πολυ χαλια κλαιω συνεχεια και δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου.....εχω προβλημα με τον θηλασμο και κανεναν να με βοηθησει....πηρα μια συμβουλο αλλα απο το τηλ τι να μου κανει κι αυτη.....η μικρη πιανει οποτε γουσταρει εχθες ξεκινησε για πρωτη φορα.....και απο εχθες εχει πιασει αλλες 2 φορες...τις υπολοιπες γιατι οχι????ξεχναει πως γινεται???νιωθω τυψεις...κλαινε ταραζουν μπορει να κοιμηθουν και νηστικα κι εγω εκει......ο εγωισμος μου πανω απ ολα.....ντρεπομαι γι αυτο που τους κανω.αραγε θα πιασουν ποτε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...