Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Koριτσια μου,ειμαι στεναχωρημενη με τα αποτελεσματα των εξετασεων και συγκεκριμενα με το νηστικο ζαχαρο που ηταν 95,οσο σκεφτομαι τι θα ακουσω απο τον γιατρο...αλλα πολυ περισσοτερο,στεναχωρηθηκα με την tsh που ηταν τραγικα ανεβασμενη,23,73 με οριο το 2,5!!!Καταλαβαινετε το σοκ μου,επειδη γνωριζω απο την διδυμη κυηση τις επιπτωσεις της υψηλης tsh,οπως αποβολη,αποκολληση πλακουντα ακομη και νοητικη στερηση του εμβρυου,ειμαι στο internet και ψαχνω για πληροφοριες και το μονο που με καθησυχαζει ειναι τα λογια του ενδοκρινολογου που μου ειπε πως πιστευει πως οριακα το προλαβαμε μιας και οι απαιτησεις αλλαζουν απο την 10η-12η εβδομαδα κι εγω ειμαι στην 9η.Μου διπλασιασε την δοση σε 125 και ευχομαι στους προσεχεις υπερυχους να μην εχουμε δυσαρεστες εξελιξεις.Μιλησα και με τον γυναικολογο μου και μου ειπε να κανω κι εναν υπερηχο στον θυροειδη και θα τα πουμε απο κοντα.Τον τελευταιο καιρο σερνομαι,αλλα ειμαι μονη μου τις τελευταιες μερες και το θεωρησα φυσιολογικο με τις μικρες και με την εγκυμοσυνη να νιωθω ετσι και επισης κρυωνω κι ας το σπιτι ζεστη.Ανυπομονω για το ραντεβου με τον γυναικολογο μου να δουμε το μωρο και να ακουσω τι θα μου πει.Σας αφηνω,πρεπει να τα "σερβιραν" κι οι δυο,αναμενομενο μετα την φρουτοκρεμα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από εμένα...!!!

φλορετάκι μου τι κάνεις...? Αν μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το καρότσι, πες μου κ εμένα... λέγαμε μια μέρα με τον άντρα μου να πάμε να δούμε το arial twin από κοντά...

Κορίτσια με έβαλε ο γιατρός κ έκανα μια μικρή καμπύλη ζαχάρου των 60 λεπτών...ήπια 50 ml...

Το ζάχαρο νηστείας μου βγήκε 86 κ της μίας ώρας 112...Το όριο είναι το 120...

Οριακά με βλέπω...:rolleyes:

Εσείς πως το βλέπετε?

Την Τρίτη που θα πάω στον γιατρό, να δούμε τι θα μου πει....

Φυσικά και θα σου πω για το καρότσι :P

Για το ζάχαρο ντεν έκο ιντέα καρντιά μου, είμαι λίγο πιο πίσω από σένα (20η εβδομάδα) και δεν τα έχω κάνει ακόμη....

Kαλησπέρα και απο εμάς!!!!

Βλεπω και νέα μέλη, ευχομαι στις ήδη διδυμομανούλες, να χαιρεστε τα μωράκια σας και στις μέλλουσες με το καλό και με μία τελειομηνη, υπέροχη εγκυμοσύνη !!!

Καλώς σας βρήκαμε linaki! Να χαίρεσαι τα μπουμπουκάκια σου :P:p

Σαν σήμερα (ή μάλλον σαν χθες... είναι περασμένες δώδεκα!) δύο χρόνια πριν, ήρθε η άνοιξη μες στη ζωή μου!!!

Θεέ μου, σ' ευχαριστώ κάθε βράδυ 2 χρόνια τώρα και πάλι δεν είναι αρκετό!

Όσο ζω, θα σε ευγνωμονώ αλλά και θα σε παρακαλώ να είσαι πάντα δίπλα τους, να είναι γεροί και χαρούμενοι σε όλη τους τη ζωή, μέχρι και τα βαθιά τους γεράματα!

Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο τους σκεπάζω, τους κοιτάζω, τους χαϊδεύω και αναρωτιέμαι....πως μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπήσει τόσο πολύ έναν άλλο άνθρωπο.... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα δύο πλασματάκια είναι τα δικά μου παιδιά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ τα αγαπάω.... όταν το σκέφτομαι μου κόβεται η ανάσα, δάκρυα μου έρχονται στα μάτια......

Δύο χρόνια τώρα..............

Χρόνια σας πολλά, να είστε πάντα μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια όπως τώρα! Και φυσικά τα καμαράκια σου να είναι γερά και δυνατά κι εσύ μια τρισευτυχισμένη μανούλα :P

Καλημέρα!!!

Επίσης είμαι στην 23η εβδομάδα κ εχω ξεκινήσει από την προηγούμενη να νιώθω τα μωρά....

Τα νιώθατε κάθε μέρα κ συχνά σε αυτή την φάση...?

Γιατί να πχ τώρα έχω να τα νιώσω από χθες το βράδυ κ με πιάνει ένα άγχος ...

Εγώ poetini έχω αρχίσει να τα νιώθω εδώ και μια εβδομάδα επίσης. Τις πρώτες μέρες δεν τα ένιωθα κάθε μέρα, αλλά τώρα που έχουν περάσει κάπου 10 μέρες τα νιώθω κάμποσες φορές καθημερινά. Αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς, από χτες το βράδυ δεν είναι δα και μεγάλο διάστημα... ίσως είναι ησυχούλια τα μικρούλια. Ίσως να σε κλότσησαν και το βράδυ αλλα να μην τα κατάλαβες γιατι κοιμόσουν!

Koριτσια μου,ειμαι στεναχωρημενη με τα αποτελεσματα των εξετασεων και συγκεκριμενα με το νηστικο ζαχαρο που ηταν 95,οσο σκεφτομαι τι θα ακουσω απο τον γιατρο...αλλα πολυ περισσοτερο,στεναχωρηθηκα με την tsh που ηταν τραγικα ανεβασμενη,23,73 με οριο το 2,5!!!Καταλαβαινετε το σοκ μου,επειδη γνωριζω απο την διδυμη κυηση τις επιπτωσεις της υψηλης tsh,οπως αποβολη,αποκολληση πλακουντα ακομη και νοητικη στερηση του εμβρυου,ειμαι στο internet και ψαχνω για πληροφοριες και το μονο που με καθησυχαζει ειναι τα λογια του ενδοκρινολογου που μου ειπε πως πιστευει πως οριακα το προλαβαμε μιας και οι απαιτησεις αλλαζουν απο την 10η-12η εβδομαδα κι εγω ειμαι στην 9η.Μου διπλασιασε την δοση σε 125 και ευχομαι στους προσεχεις υπερυχους να μην εχουμε δυσαρεστες εξελιξεις.Μιλησα και με τον γυναικολογο μου και μου ειπε να κανω κι εναν υπερηχο στον θυροειδη και θα τα πουμε απο κοντα.Τον τελευταιο καιρο σερνομαι,αλλα ειμαι μονη μου τις τελευταιες μερες και το θεωρησα φυσιολογικο με τις μικρες και με την εγκυμοσυνη να νιωθω ετσι και επισης κρυωνω κι ας το σπιτι ζεστη.Ανυπομονω για το ραντεβου με τον γυναικολογο μου να δουμε το μωρο και να ακουσω τι θα μου πει.Σας αφηνω,πρεπει να τα "σερβιραν" κι οι δυο,αναμενομενο μετα την φρουτοκρεμα.

Ποπο! Καλά που το προλάβατε! Έχω και κι εγώ εδώ και χρόνια προβλήματα με την TSH και καταλαβαίνω! Αφού λέει ο ενδικρινολόγος ότι όλα καλά, εμπιστεύσου τον :P Άσε το ίντερνετ καλύτερα, μπορεί να σε αγχώσει τζάμπα!

Κορίτσια πονάω πάρα πολύ στα κόκαλα της λεκάνης και τα ισχία! Είναι που ανοίγει η λεκάνη μου, λέει η γυναικολόγος. Εν τω μεταξύ δε με πιάνει καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο στη μέση της νύχτας και ξυπνάω από τον πόνο :cry: Το παθαίνατε κι εσεις; Κανένα γιατρικό υπάρχει;

Kαλησπέρα!

Μολις κοιμήθηκαν κ χαλαρώνω πρίν ξεκινήσω δουλειες...

Μην αγχωνεσαι έτσι Αργυρώ! Απο τη στιγμή που ο ενδοκρινολόγος σου σε καθησυχαζει, σου λέει οτι το προλάβατε, σκεψου θετικά, τώρα θα το αντιμετωπίσετε και όλα θα πάνε καλά.

Δεν μπορώ να πω ότι δε σε καταλαβαίνω, αφου κι εγω ειμαι φοβερα αγχωδης και ιδιαιτερα στην εγκυμοσύνη ειμαστε περισσοτερο "στην τσιτα".

Όσο για το ιντερνετ που αναφέρεις, επειδή ειμαι κατα κάποιο τροπο "καμένη" θα σε συμβούλευα να ακους ΜΟΝΟ το γιατρό σου και να μην επηρεάζεσαι απο αυτά που διαβάζεις.

Εχω περάσει μια μεγαλη περιοδο καταθλιψης και στρες, επειδη ειχα κολλήσει με αυτά που εβρισκα στο γουγλη για κάτι που μου ειχε συμβεί. Ειχα ρωτήσει για τη συγκεκριμένη περιπτωση ενα σωρό γιατρους, όλοι μου έλεγαν ότι αυτά που λέω δεν ισχύουν, ότι δεν εχω κανέναν απολύτως λόγο να ανησυχώ και εγω συνέχιζα να αμφιβάλλω...:shock:

Καλημέρα!!!

Ελίζα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

Υγεία να έχουν κ να τα καμαρώνεις κάθε μέρα!!

Λινάκι όσο μεγαλώνουν τόσο καλύτερα ε..?:D

Να τα χαίρεσαι!!!

Προς το παρόν κορίτσια τρώω κανονικά κ την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω την μεγάλη καμπύλη ζαχάρου κ βλέπουμε...

Επίσης είμαι στην 23η εβδομάδα κ εχω ξεκινήσει από την προηγούμενη να νιώθω τα μωρά....

Τα νιώθατε κάθε μέρα κ συχνά σε αυτή την φάση...?

Γιατί να πχ τώρα έχω να τα νιώσω από χθες το βράδυ κ με πιάνει ένα άγχος ...

Ετσι ειναι: Όσο μεγαλώνουν τόσο καλύτερα, ποέτα!

Το λέω κ το τονίζω στις νεες διδυμομανούλες, γιατί οι πρώτοι μήνες ειναι πραγματικά ζόρικοι!

Θυμαμαι πολύ εντονα ότι όταν τα ειχα τόσο μικρά, τα ειχα βρει σκούρα καθώς δεν ειχα βοηθεια, ελαχιστη απο τον αντρα μου. Και μία ήταν η ερώτηση που εκανα απελπισμένη σε όσες ειχαν μεγαλύτερα παιδιά: παντα έτσι θα ειναι??? θα ειναι καλύτερα τα πραγματα αργότερα???

Τωρα με την εμπειρία που εχω απο τις δικές μου (γιατί κάθε παιδί ειναι διαφορετικό) θα απαντουσα ότι μεγαλώνοντας τα πραγματα καλυτερεύουν παρα πολύ, και τα μωρα ανταποκρινονται, και η μαμα παίρνει το "κολάι" και η ψυχολογία ανεβαίνει.

Ωστόσο πολύ ευκολότερα δεν είναι, απλά ειναι... διαφορετικά δύσκολά!

Κορίτσια πονάω πάρα πολύ στα κόκαλα της λεκάνης και τα ισχία! Είναι που ανοίγει η λεκάνη μου, λέει η γυναικολόγος. Εν τω μεταξύ δε με πιάνει καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνο στη μέση της νύχτας και ξυπνάω από τον πόνο :cry: Το παθαίνατε κι εσεις; Κανένα γιατρικό υπάρχει;

Κι εγώ ειχα πόνους στη λεκάνη, αλλά όχι τόσο εντονους όπως περιγράφεις!

Κάποιο παυσιπονο δεν σου εδωσε η γιατρός σου, που να επιτρεπεται να παιρνεις, ωστε να μπορείς να κοιμάσαι?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Kalhmera κοριτσια!!

ελιζα να χαιρεσαι τ αγορια σου!! να ειναι πολυχρονοι κ εσυ να τους καμαρωνεις;)

λινακι καιρο ειχαμε να σε διαβασουμε! μεγαλωσατε κ εσεις! ελπιζουμε σιγα σιγα να επανελθεις οσο κ αν ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος..

αργυρω κ εγω το ιδιο θα σου ελεγα...ΜΗ διαβαζεις πραγματα στο ιντερνετ. εκει λενα ενα σωρο περιπτωσεις που αντιστοιχουν σε ελαχιστο ρεαλιστικο ποσοστο. Κ εγω την εχω πατησει δηλαδη κ ρωτουσα το γιατρο κ μου ελεγε οτι δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωση μεσω ιντερνετ. Θα δεις τι θα σου πει κ θα ακολουθεις τις οδηγιες του. να σκεφτεσαι μονο τι θα φας το μεσημερι!:tongue:

φλορετα δεν ειχα τετοιους πονους που λες, κ δεν μπορω να σε βοηθησω..

χρονια πολλά κ σε οσους γιορταζουν. εμενα (θα) γιορταζει ο μικρος!!!:D:D Σημερα δεν κανουμε κατι βεβαια, θα παμε επισκεψη στον πεθερο μου, κ μετα εχουμε παιδικο παρτυ!!

φιλακια κ καλο Σ/Κ να εχουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα!!!!!

σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!να ειστε ολες καλα με τις οικογενειες σας!!!

γεννησα 15/3/2013 8:45 τον μπεμπη μου 3170

και 8:47 την μπεμπα μου 2970

με ολικη ναρκωση και ευτυχως που το ειχα επιλεξει νωριτερα γιατι αν επελγα επισκληριδιο θα ετρωγα και την επισκληριδιο και την ολικη:shock:

την ωρα της ναρκωσης με επιασε δυσπνοια λογω ΧΑΠ βεβαια εγω το καταλαβα ελαχιστα γιατι εκεινη την ωρα ξεκινουσαν να με ναρκωνουν αλλα χρειαστηκε να με διασωληνωσουν οποτε ξυπνοντας πονουσα παρα πολυ στον λαιμο ηταν γδαρμενος δεν μπορουσα να καταπιω σχεδον ουτε να μιλησω οποτε οι πονοι της καισαρικης ηταν λιγο λιγοτεροι.....απιστευτο!!!!

γενικα η ναρκωση δεν με πονεσε εκει που πονουσα πολυ ηταν οταν η μαια με πιεσε στην κοιλια και μου εβαλε χερι για να αρχισει η ροη του αιματος

βγηκα απο το χειρουργειο 11-11,30 αγκαλια με τα μωρα μου και με κοιτουσαν ολοι στον διαδρομο μεχρι το δωματιο:oops::oops:

στις 3 σηκωθηκα βεβαια λιποθυμησα οποτε ξαναξαπλωσα αμεσως αλλα μετα καθε 1 ωρα επρεπε να σηκωνομαι και να περπαταω

το ιδιο απογευμα επιασα τα μωρα να τα ταισω αφου ειχα καθησει και σε καρεκλα οι μαιες τα ειχαν χασει δεν το πιστευαν:shock::shock:

το επομενο πρωι μου εβγαλαν τον καθετηρα και το ιδιο μεσημερι και τον φλεβοκαθετηρα και ορο γιατι ειχαν σπασει ολες μου οι φλεβες και την αντιβιωση αναγκαστηκα την επαιρνα πλεον απο το στομα!!!

ειμαστε σπιτι μας απο την Τριτη και ειμαστε πολυ καλα εγω εχθες εκοψα τα ραματα ο γυναικολογος μου ειπε πως η τομη εχει θρεψει πληρως και δεν φαινεται καν!!!!

η κοιλια μου ομως εχει κρεμασει σαν σαμπρελα πως θα βγω εξω???ντρεπομαι:oops::oops::oops:

και τωρα κατι πολυ ασχημο:cry::cry::cry:τα μωρα μου δεν εχουν πιασει στηθος:cry::cry:

πριν φυγουμε απο το νοσοκομειο τα παιδευε μια συμβουλος θηλασμου 1 ωρα αλλα αυτα τιποτα.....οι θηλες μου δεν ειναι και τοσο πεταχτες προς τα εξω και τους γλιστρανε!!!!εχω απο εχθες νοσοκομειακο θηλαστρο και καθε 3 ωρες βγαζω γυρω στα 50 ml και απο τα 2 αναγκαστηκα τους δινω απο μισο σε καθε γευμα με μπουκαλι και φυσικα το υπολοιπο ξενο.....η μπεμπα πινει γυρω στα 80-90 ο μπεμπης 60-80

ειναι πολυ ησυχα και κοιμουντε πολλες ωρες μονα τους στην κουνια χωρις κουνηματα και νανουρισματα!!!αυτα τα νεα μου!!!!

φιλια πολλα σε ολες!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ τι ωραια που τα γραφεις...μου θυμισες τις περσινες μου μεγαλες στιγμες!! ειμαι και πολύ ευσυγκινητη σημερα.τεσπα.

να σου ζησουν και πάλι και καλη αρχη στη νεα ζωη!

για το θηλασμο προσπαθησε οσο μπορεις να τα βαζεις στο στηθος. θελει λιγο υπομονη βεβαια αλλά ακομα ειναι αρχη και πιστευω εχεις αρκετη!!!

θυμηθηκα κ εγω εκεινο το πατημα της κοιλιας να βγει το αιμα:shock::shock: νομιζω ειναι ο πονοςτης φυσιολογικης γεννας που δε ζησαμε...εγω τοσο πολύ παντως πόνεσα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κάντυ μου να χαίρεσαι τα μπεμπακια σου! Είναι τόσο συγκινητικά αυτά που περιγράφεις!! Εύχομαι να είναι γερά και να τα καμαρώνεις κάθε μέρα καθώς μεγαλώνουν!!

Απ΄ότι φαίνεται ταλαιπωρήθηκες, αλλά ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά!!! Τωρα για το θηλασμό δεν μπορώ να πω κάτι λόγω άγνοιας, αλλά αν δεν τα καταφέρεις σίγουρα δε χάθηκε ο κόσμος ;);)

καλησπερα σε ολες!!ειμαι λιγο εξαγανισμενη γιατι αρχισαμ ενα μαζευουμε για την μετακομιση και γινεται....ΧΑΜΟΣ!!:?:-?

καντυ μου με συγκινησες και με εκανες να ξαναζησω στιγμες ομορφες!!να σου ζησουν τα κουκλια σου παντα γερα και τυχερα!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΔΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ!!!ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!

οσο για το θηλασμο...προσπαθησε αλλα μην σε πιανει αγχος...;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Kάντυ, να σου ζήσουν τα μπεμπάκια!!!!

Μια χαρά τα κατάφερες, μπράβο!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Όσο για το θηλασμό, μην αγχώνεσαι, βαζε τα στο στήθος και κατα τη γνώμη μου ειναι πολύ σημαντικό να σε βοηθήσει μια μαια ή σύμβουλος θηλασμού για το πως θα συνεχίσεις. Εγώ δεν το έκανα κ το εχω μετανιωσει. Το νοσοκομειακό θήλαστρο που ειχα με βοηθησε πολύ γιατί ήταν πρόωρα κ δεν ειχα γάλα, αλλα τελικά δεν μπορούσα να το χρησιμοποιώ όσο συχνα χρειαζόταν, λόγω έλλειψης χρόνου...

Ότι κι αν γίνει όμως να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό απο όλα ειναι να είστε καλά εσύ κ τα μωρακια σου, σωματικά κ ψυχολογικά! Και όλα θα πάνε καλά!!!;):P:p

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

α, και μια ακόμη ερώτηση: Αυτό περι ¨πατήματος¨ της κοιλιάς δεν το ήξερα! Στο κάνουν μετά την καισαρική; Δεν έχεις επισκληρίδιο; :confused::confused:

Ήμουν έτοιμη να απαντήσω ότι δεν το θυμαμαι καθόλου, αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα....... ναι, κι εμενα ο γιατρός ειχε ερθει και μου πιεζε την κοιλια, καποια στιγμή μετα τη γεννα κ νομίζω μου ειχε πει ότι ειναι για να βγει το αίμα. Δεν ξέρω αν ειναι το ίδιο με αυτο που περιγράφουν τα κορίτσια. Εγώ πόνεσα, αλλα μόνο εκεινη τη στιγμή, δεν το θυμαμαι σαν κατι φοβερα οδυνηρό (μάλλον γι' αυτό το ειχα ξεχάσει!!!!!!!!!:D:D:D)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες....Gemini,να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου.

Καντυ,τι μου θυμησαν ολα οσα περιεγραψες...αλλα εκεινος ο αξεχαστος πονος στον αφαλο οσο σκεφτομαι πως θα το ξαναζησω!!

Οσο για τον θηλασμο,προσπαθησε να τα βαζεις συχνα στο στηθος να μην χανουν την επαφη και θα δεις πως θα το πιασουν καποια στιγμη.Ειχα παρει,γιατι φοβομουν μην μου ματωσουν τις θηλες,της Avent κατι σαν ψευδοθηλες,αλλα δεν μου χρειαστηκαν τελικα,ρωτα την μαια σου αν σου προτεινει κατι που να μπορει να βοηθησει τα μωρα.

Να σας ζησουν τα μωρακια σας κοριτσακι μου!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

ΚΑΝΤΥ να σου ζησουν!!! Να τις βαζεις στο στηθος και παρε ψευδοθηκες.αν θες παρε το συνδεσμο θηλασμου για συμβουλες νομιζω ειναι το 210 6003249.

eLISE να τα εκατοστησουν με υγεια!

POETA θα τα αισθανεσαι σε λιγο καθημερινα απλα να θυμασαι οσο μαγαλωμουν θα μειωνεται ο χωρος που εχουν για να κινηθουν

Kαλησπερα! Καλέ τι ερημια ειναι αυτή???

Ειναι καμμία εδώωωωωωωω?????? :shock:

Ελπίζω όλες να ειστε καλά κ να γιορτασατε την 25η με τους αγαπημένους σας! Α, και χρονια πολλά στους εορταζοντες Βαγγέληδες, Ευαγγελίες και σε όσες Αγγελικές γιορταζουν σήμερα (ξέρω κανα-δυο!).

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...