Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα..!!!

Σήμερα μπαίνει κ επισήμως η άνοιξη!!! Εχει τέλεια μέρα 'έξω... όσες έχετε τη δυνατότητα , πάρτε τα μωράκια σας για βολτίτσα...!!!:P

Κίρα μου, να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!!! Γερά να είναι..!!

Είναι πολύ νωρίς ακόμα κ πιστεύω σιγά- σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς σας κ θα μπορέσεις να παίζεις κ την μεγάλη σου...!

Μπούγος κ Σέβη, θα πάμε μια μέρα με τον άντρα μου να το δούμε το καρότσι από κοντά κ εκεί θα δω την πατέντα με το σχοινί που λέτε...

Σέβη μου, δεν αμφιβάλλω πως χρειάζονται όλα αυτά !!! Και ακόμα περισσότερα στην πράξη...

θεωρητικά θα ήθελα να προσπαθήσω να θηλάσω...

Ελπίζω να καταφέρω κ όλας..!!

Ελίζα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κ ελπίζω να περάσετε τέλεια στα γενεθλιά τους!!!

Φιλάκια σε όλες!!

WXLGp3.png

Διαφημίσεις

Κίρα μου να σου ζήσουν τα μπεμπάκια! Να είναι γερά και τυχερά! Παίρνω πολύ κουράγιο από τις περιγραφές σου... :P

Ποέτα καλορίζικο το καινούργιο σας σπιτάκι! Σύντομα θα γεμίσει χαρούμενες παιδικές φωνούλες!

Εγώ κορίτσια είδα και ένα άλλο καρότσι, το Cosatto! Στα ελληνικά sites είναι πανάκριβο (γύρω στα 440 ευρώ) αλλά το βρήκα στο εγγλέζικο Amazon με 225 ευρώ + έξοδα αποστολής από Αγγλία 30 ευρώ... άρα ερχόμαστε κάπου στα ίδια με τα άλλα! Μου φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο και νομίζω ότι πιάνει λιγότερο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ. Το έχει δει καμια από κοντά;

δυστυχως δεν το εχω δει για να σου πω την γνωμη μου.

Κορίτσια που χαθηκατε ολες?πολυ ησυχια τελευταια στο καφε μας.Εγω σήμερα έγινα θεια ξανα,ο αδερφος μου έκανε το 5ο!!!,πηγα και θυμηθηκα πως ήταν τα δικα μου μικρα και συγκινηθηκα:D

δυστυχως δεν το εχω δει για να σου πω την γνωμη μου.

Κορίτσια που χαθηκατε ολες?πολυ ησυχια τελευταια στο καφε μας.Εγω σήμερα έγινα θεια ξανα,ο αδερφος μου έκανε το 5ο!!!,πηγα και θυμηθηκα πως ήταν τα δικα μου μικρα και συγκινηθηκα:D

να σας ζησει το ανηψακι!!!παντα φερο καο καλοτυχο ναναι!!!

Εγώ κορίτσια είδα και ένα άλλο καρότσι, το Cosatto! Στα ελληνικά sites είναι πανάκριβο (γύρω στα 440 ευρώ) αλλά το βρήκα στο εγγλέζικο Amazon με 225 ευρώ + έξοδα αποστολής από Αγγλία 30 ευρώ... άρα ερχόμαστε κάπου στα ίδια με τα άλλα! Μου φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο και νομίζω ότι πιάνει λιγότερο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ. Το έχει δει καμια από κοντά;

δεν το ξερω για να σου πω...

καλημερα σε ολες!!εμεις απο χτες ειμαστε με πολυυυυ μυξα και με βηχα!!!:(ο μικρος μονο!ολη νυχτα εβηχε...αργα το πρωι σταματησε λιγο και κοιμηθηκε...:(:(

βεβαι να μην ειμαι αδικη..πρωτη φορα ααρωσταινουν φετος...απλα αυτος ο βηχας ολη νυχτα δεν παλευεται!!!:(ορος λοιπον ,σιροπι και αεριους και βλεπουμε...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Τι κανετε??εμεις ακομη να ξυπνησουμε....εβαλα κιμα απο το πρωι,θα φτιαξω και μια μακαροναδα,οι μικρες εχουν φαγητο,οποτε χαλαρα σημερα.Βρισκομαι στην 9η εβδομαδα και απο συμπτωματα εχω πολλες αναγουλες αλλα ευτυχως μεχρι εκει,μυριζω τα παντα απο χιλια μετρα μακρια και εχω ενα στομαχι φουσκωμενο που μου επιτρεπει να τρωω ελαφρια.Την μακαροναδα ωστοσο,θα την τσακισω το μεσημερι:tongue:

Προσπαθησα να βαλω τικερακι αλλα δεν τα καταφερα,θα βαλω τον συζυγο να το κανει.

Mpougos,να σας ζησει το ανηψακι σας!!!Τον παραδεχομαι τον αδερφο σου!!Η νυφη σου εργαζεται??

Φιλια σε ολες και καλο κουραγιο και σημερα μιας και η πεθερα μου ειναι αρρωστη και την παλευω μονη μου με τις μικρες!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα κ από εμένα...!!!

Αργυρώ μου, ελπίζω οι αναγούλες να περάσουν σύντομα..!! Μια μακαρονάδα παρεμπιπτόντως θα την τσάκιζα κ εγώ..!!

φλορετάκι μου τι κάνεις...? Αν μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το καρότσι, πες μου κ εμένα... λέγαμε μια μέρα με τον άντρα μου να πάμε να δούμε το arial twin από κοντά...

Love twins περαστικά στα μικρά σου κ γρήγορα εύχομαι να αναρρώσουν!!!

Κορίτσια με έβαλε ο γιατρός κ έκανα μια μικρή καμπύλη ζαχάρου των 60 λεπτών...ήπια 50 ml...

Το ζάχαρο νηστείας μου βγήκε 86 κ της μίας ώρας 112...Το όριο είναι το 120...

Οριακά με βλέπω...:rolleyes:

Εσείς πως το βλέπετε?

Την Τρίτη που θα πάω στον γιατρό, να δούμε τι θα μου πει....

WXLGp3.png

Kalhmera!!

floreta το καροτσι αυτο το εχω δε στο δρομο μονο αλλά θυμαμαι μου αρεσε κ εμενα. Περισσοτερα ομως δεν ξερω..

mpougos να σας ζησει το ανηψακι! 5ο??? μωρε μπραβο! χαρα στο κουραγιο τους!

λαβ περαστικά σας! ενταξει τωρα ο χειμωνας περασε αλλά αυτος ο καιρος που δεν κανει ουτε ζεστη ουτε κρυο μου φαινεται πιο επικινδυνος για μικρους και μεγαλους

αργυρω μακαροναδιτσα ε? μιαμ μιαμ!

καλο κουραγιο σημερα, μην κουραζεσαι και πολύ, με ρεγουλο οι δουλειες!

ποετα αφου εισαι εντος οριων δε βλεπω το λογο να ανησυχεις. Θα δεις και τι θα σου πει ο γιατρος βεβαια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εχω μια πεινα που δεν βλεπω μπροστα μου....

Poeta,το ζαχαρο το βλεπω μια χαρα και μενα οριακο ηταν και μπηκα σε διαδικασια μετρησης του ζαχαρου μετα απο καθε γευμα και φυσικα διαιτολογιο απο την γιατρο που με παρακολουθουσε.Αστα,για 2 μηνες ημουνα σε στερηση,ο,τι ηθελα να φαω δεν μπορουσα γιατι θα επρεπε να δικαιολογηθω στην γιατρο και το παλιομηχανημα δεν ελεγε ψεμματα.Τουλαχιστον γλιτωσα τις ενεσεις ινσουλινης.Νομιζω πως και ο γιατρος σου θα ειναι καθησυχαστικος με τα αποτελεσματα.

Gemini,τι κανουν τα μικρουλια σου?πως τα πατε με το φαγητο??νερο πινουν??

Παω να τσιμπησω κατι ελαφρυ για να φαω την μακαροναδα μου,με μπολικο κιμα και μπολικο κεφαλοτυρι απο πανω!!!:D!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Kαλησπέρα και απο εμάς!!!!

Δυστυχώς χαθήκαμε, ο χρόνος ελαχιστος και το ασύρματο ιντερνετ σερνεται....:evil::evil::evil:

Ελπίζω όλες να ειστε καλά, δεν εχω διαβασει τα νέα σας, δεν προλαβαίνω....

Να μας ζήσουν τα καινούργια διδυμάκια, να τα χαίρονται οι γονείς τους και να τα καμαρώνουν!!!!

Βλεπω και νέα μέλη, ευχομαι στις ήδη διδυμομανούλες, να χαιρεστε τα μωράκια σας και στις μέλλουσες με το καλό και με μία τελειομηνη, υπέροχη εγκυμοσύνη !!!

Εμεις μεγαλώσαμε πια, κλείσαμε τα 2, επικοινωνούμε πολύυυυ καλύτερα και εχουμε γίνει ζουζουνια με τα όλα μας αφου δεν ακούμε πια κανένα...!!!

Οσο μεγαλώνουν τοσο περισσοτερο γέλιο εχουν, μιλούν μεταξύ τους, γελάνε χωρίς να καταλαβαινουμε εμεις το λόγο, χορεύουν χεράκι-χεράκι, που και που πέφτει και κανένα μαλλιοτράβηγμα βέβαια!!! Μη ξεχνιομαστε!!!:-P:razz::-P

Παρόλη την κούραση, το αγχος και όοοοολο το ζόρι του να μεγαλώνεις διδυμα, βλέποντάς τα να μεγαλώνουν, να "ανθίζουν", ξεχνας τα παντα, χάνεσαι σε δύο ζευγαρια ματάκια που σε κοιταζουν ευτυχισμενα και σε τεσσερα χεράκια που απλώνονται να τα πάρεις "αγκαλίσα!".

Κουράγιο νέες διδυμομανούλες, μη σας παίρνει απο κάτω και μην πτοείστε!

Τα καλύτερα ερχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink::-P:razz::-P

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Αργυρω το καλο ειναι οτι τρως οτι θες και δεν σκεφτεσαι τα κιλα!!!!αυτο μου αρεσε στην εγκυμοσυνη.ευχαριστω για τις ευχες,φυσικα η νυφη δεν δουλευει,πως να προλαβει αλλωστε;;εδω με 2,δουλευω και δεν προλαβαινω τιποτα!!

Σαν σήμερα (ή μάλλον σαν χθες... είναι περασμένες δώδεκα!) δύο χρόνια πριν, ήρθε η άνοιξη μες στη ζωή μου!!!

Θεέ μου, σ' ευχαριστώ κάθε βράδυ 2 χρόνια τώρα και πάλι δεν είναι αρκετό!

Όσο ζω, θα σε ευγνωμονώ αλλά και θα σε παρακαλώ να είσαι πάντα δίπλα τους, να είναι γεροί και χαρούμενοι σε όλη τους τη ζωή, μέχρι και τα βαθιά τους γεράματα!

Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο τους σκεπάζω, τους κοιτάζω, τους χαϊδεύω και αναρωτιέμαι....πως μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπήσει τόσο πολύ έναν άλλο άνθρωπο.... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα δύο πλασματάκια είναι τα δικά μου παιδιά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ τα αγαπάω.... όταν το σκέφτομαι μου κόβεται η ανάσα, δάκρυα μου έρχονται στα μάτια......

Δύο χρόνια τώρα..............

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημέρα!!!

Ελίζα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

Υγεία να έχουν κ να τα καμαρώνεις κάθε μέρα!!

Λινάκι όσο μεγαλώνουν τόσο καλύτερα ε..?:D

Να τα χαίρεσαι!!!

Προς το παρόν κορίτσια τρώω κανονικά κ την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω την μεγάλη καμπύλη ζαχάρου κ βλέπουμε...

Επίσης είμαι στην 23η εβδομάδα κ εχω ξεκινήσει από την προηγούμενη να νιώθω τα μωρά....

Τα νιώθατε κάθε μέρα κ συχνά σε αυτή την φάση...?

Γιατί να πχ τώρα έχω να τα νιώσω από χθες το βράδυ κ με πιάνει ένα άγχος ...

WXLGp3.png

Σαν σήμερα (ή μάλλον σαν χθες... είναι περασμένες δώδεκα!) δύο χρόνια πριν, ήρθε η άνοιξη μες στη ζωή μου!!!

Θεέ μου, σ' ευχαριστώ κάθε βράδυ 2 χρόνια τώρα και πάλι δεν είναι αρκετό!

Όσο ζω, θα σε ευγνωμονώ αλλά και θα σε παρακαλώ να είσαι πάντα δίπλα τους, να είναι γεροί και χαρούμενοι σε όλη τους τη ζωή, μέχρι και τα βαθιά τους γεράματα!

Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο τους σκεπάζω, τους κοιτάζω, τους χαϊδεύω και αναρωτιέμαι....πως μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπήσει τόσο πολύ έναν άλλο άνθρωπο.... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα δύο πλασματάκια είναι τα δικά μου παιδιά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ τα αγαπάω.... όταν το σκέφτομαι μου κόβεται η ανάσα, δάκρυα μου έρχονται στα μάτια......

Δύο χρόνια τώρα..............

Να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!Να ειναι γερα,καλοτυχα και να τα καμαρωνετε καθως μεγαλωνουν.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...