Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!!

εχουμε γεννητούρια σημερα?????? ολε!!!!!!!!!!!

καντυ να σου ζησουν τα μπεμπέγια! περιμενουμε νεα σου συντομα!!

χτες ξαπλωσα απ τις 11:30 και ξεκουραστηκα καπως αν κ ηταν γενικως μια δυσκολη μερα...

φιλια σε ολες!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,ολη μερα....

Kanty,να σου ζησουν τα μπεμπουλινια σου και με το καλο να πατε στο σπιτακι σας,να γεμισει απο μωρουδιστικη μυρωδια!!!

Floretta,,με την πρωτη ευκαιρια θα σου στειλω το site,δεν σε εχω ξεχασει,απλα ειναι κατι που εξαρταται απο τον συζυγο που ασχοληθηκε με το θεμα του καροτσιου.Τρεξε τωρα για ο,τι αφορα ψωνια γιατι ετσι και βαρυνεις δεν θα εχεις κουραγιο για τιποτα.Τουλαχιστον ετσι ημουν εγω που τα αφησα ολα τελευταια στιγμη και μετα που κουραγιο και σωματικη δυναμη για ψαξιμο.

Ελπιζω να ειστε ολες(μικροι και μεγαλοι) καλα και να περασετε ομορφα με τα παιδακια σας!!Σας φιλω.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα κ απο μενα! Και καλη σαρακοστη να εχουμε!:D

εμεις βγηκαμε χτες κ τωρα ειμαι σα ζομπι!:tongue: Δεν ηταν κ ωραια στο μαγαζι, δε βαριεστε, γελασαμε τουλάχιστον!!

αργυρω καλά? πως πας με τα συμπτωματα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και καλή Καθαρή Δευτέρα, καλή Σαρακοστή!

Καλέ, πού χαθήκαμε όλες; Μακάρι να έχετε ευχάριστα και να μη σας αφήνουν να γράψετε, αλλά φοβάμαι πως όπως κι εγώ οι περισσότερες τρέχετε και δε φτάνετε με τα καμάρια σας.

Κάντυ και Κίρα, να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Περιμένουμε νέα σας, να μας πείτε πώς πήγαν όλα και πώς τα περνάτε, είμαι σίγουρη οτι και οι δυο αποφύγατε τις θερμοκοιτίδες.

Εμεις τα ίδια, ξενύχτια κι άγιος ο Θεός. Όλα τα χαμε, η γειτόνισσα που κοπανάει τα ντουλάπια της βραδιάτικα και ξυπνάει τον Μίλτο μας έλειπε, έλεος. Ο πρίγκηπας έχει γίνει τελείως αυτοκόλλητος, μόνο αγκαλιά με τη μανούλα κοιμάται, τον πατέρα του τον έχει τελείως στο φτύσιμο.. Αμα σας πω οτι ανυπομονώ για την αλλαγη ώρας την άλλη βδομάδα... τουλάχιστον θα ξυπνάει την ίδια ώρα αλλά το ρολόι θα δείχνιε 6, όχι 5.

Θα πετάξετε αετό σήμερα; Είναι μικρά μωρε, εμείς λέμε για του χρόνου. Ούτε στολές τους πήραμε φέτος, το ψιλομετάνιωσα. Αν δεν βρέξει θα τα πάμε κανα δυο ώρες στο πάρκο να ξεδώσουν γιατί τα τρώει η κλεισούρα τις καθημερινές.

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας εύχομαι μια όμορφη μέρα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα και καλη σαρακοστη και απο μενα!!:D

εμεις βγηκαμε στην αποκριατικη παρελαση χτες το μεσημερι!ηταν πολυ ομορφα αλλα τελικα ειχε πολυ λιγοτερο κοσμο απο περισυ και εκανε και κρυο ..οποτε δεν καθησαμε πολυ!τα μικρα παντως το χαρηκαν!!!;)

σημερα αν εχει καλο καλο χωρις πολυ κρυο θα παμε καμια βολτα προς την θαλασσα!

καντυ και κιρα..να σας ζησουν τα μωρακια σας!!περιμενουμε νεα σας!!!:D:D

φιλια σε ολες!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Kanty και Κύρα, να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να γεμίσουν ευτυχία τα σπιτικά σας και είθε να είναι αστείρευτη η υπομονή σας για το σωστό μεγάλωμα των ζουζουνιών σας!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε…!

Να περάσετε καλά με τις οικογενειές σας κ του χρόνου με υγεία...!!!

Θα πετάξετε χαρταετό...? Είδα έξω κάνει λίγο κρύο σήμερα,..! Ντυθείτε καλά!!

Μετακομίσαμε, αρχίσαμε να μπαίνουμε σε σειρά κ ήρθε κ το Ιντερνετ…!

Κίρα κ Κάντυ, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Να είναι γερά και να είστε όλοι μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια…! Όταν μπορέσετε , περιμένουμε νέα σας!!!

Αργυρώ μου, είναι λογικό να ανησυχείς αν θα τα καταφέρεις με 3 μικρά παιδιά…

Μην μασάς όμως …Πιστεύω μετά την εμπειρία με τα διδυμάκια σου, θα είναι παιχνιδάκι να διαχειριστείς και το τρίτο…. Φυσικά οποιαδήποτε βοήθεια έχεις , θα σου κάνει καλό…!

Σέβη μου, ευχαριστώ για την λίστα… όταν την είδα η αλήθεια είναι πως μου ήρθε λίγο ταμπλάς…. :confused:

Μα 12 μπουκάλια…? Ουαου…!! Τόσα πολλά…?

Επίσης ο δοσομετρητης γάλακτοε τι είναι…? Τα μπουκάλια πάνω δεν έχουν μετρητή για να δεις τα ml…?

Οι πάνες βαμβακερές κ αγκαλιάς τι είναι…? Σαν κουβερτούλες…?

Κορίτσια εσείς θηλάσατε…? Είναι εφικτός ο θηλασμός με 2 μωρά…?

Πολλές απορίες όπως βλέπετε....:oops:

Διάβασα κριτικές για το καρότσι arial twin της peg peregon και είδα πως είναι πολύ καλό…

Και καλή η τιμή του θα έλεγα…

Γύρω στα 270 ?… Για διπλό, καλά είναι…

Τα μωράκια όμως μπορούν να μπουν από την αρχή στο καρότσι…? Γιατί θα γεννηθούν πρώτα ο Θεός καλοκαίρι , οπότε οι βόλτες θα είναι απαραίτητες …

Εγώ σήμερα μπήκα στην 23η εβδομάδα κ από την προηγούμενη νιώθω τα μικρά να κουνιούνται… Χάρηκα τόσο!!

WXLGp3.png

εμεις πεταξαμε χαρταετο που εκανε ο μπαμπας μας με μεγαλη χαρα μαζι με τους γιους της.πηγαμε και καναμε πικ νικ και το καταχαρηκαν,βεβαια γυρισαμε και ήταν σαν γουρουνακια βρωμικα..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!!

ολα πηγαν τελεια γεννησα με καισαρικη την προηγουμενη Δευτερα το πρωι,ειχα μπει μεσα πο την κυριακη και με επιασαν και κανονικοι πονοι την Δευτερα το πρωι λιγες ωρες πριν το χειρουργειο!!συγχρονισμος και αυτος ε;;

Οι μπεμπες μια χαρα,δεν χρειαστηκαν Μενν ,ουτε τιποτα,γεννηθηκαν 2,500 και 2,380 ,μαι σταλιτσα μου φαινονται παντως!! 3 μερες μετα γυρισαμε σπιτι μας,και φυσικα τρεχω και δεν φτανω,ουτε που φανταζομουν τετοιο τρεξιμο!!

εχω αρχισει και θηλαζω,οχι αποκλειστικα ομως ,η γιατρος ειπε πρωτα να φτασουν σε ασφαλη κιλα και μετα θα δουμε πως θα παει.

για την ωρα καθε 3ωρο που πεινανε τα βαζω κανενα τεταρτο στο στηθος και μετα πινουν 60 μλ μπιμπερο ,αλλες φορε 40 μλ.ελπίζω να τα καταφερω αν θηλασω αποκλειστικα,αν και αυτη τη στιγμη το θεωρω δυσκολο.

Η καισαρικη ηταν σχετικα ευκολη υποθεση τελικα αφου το ιδιο απογευμα περπατησα,και ουτε η ναρκωση με πειραξε.καμια σχεση βεβαια με το φυσιολογικο που ειχα κανει την μικρη μου,μια εβδομαδα μετα τα ραματα με τραβανε,και προσεχω τις κινησεις μου,ενω με τον φτ πεταγα μετα!

απο κιλα,δεν εχω παραπονο!! εχασα 11 με την εξοδο μου απο το νοσοκομειο,ειμαι -1 απο τα αρχικα μου δηλαδη!!52 κιλα. σκοπευω να το διατηρησω,και να χασω κι αλλα 3 σιγα σιγα,με σωστη διατροφη. για την κοιλιτσα ο γιατρος μου επιμενει στον κορσε οτι κανει θαυματα,ετσι τον εχω κανει "δευτερο δερμα μου" εδω και μια εβδομαδα!!

Η μικρη μου το πηρε σχετικα καλα,αν και κανει καποιες εκδηλωσεις επιθετικοτητας απεναντι στους μεγαλους ,οχι στα μωρα,το κακο ειναι οτι δεν βρισκω ακι χρονο να ασχοληθω μαζι της,ελπίζω μετα απο κανενα μηνα να στρωσουν τα πραγματα και να λασκαρω λιγο ,να μπορω να της αφιερωνω πιο πολυ χρονο.

ποτε περναει η μεγαλη ..μπορα;;;

και με το ταισμα ,πως βολευοσαστε στην αρχη;;και τα 2 μαζι ή ενα ενα με κανενα μισωρο διαφορα;

εγω μεχρι στιγμης,οταν αρχισει η μια να κλαιει,φτιαχνω γαλα και για τις 2 να εχω ετοιμα στα μπιμπερο,,μετα θηλαζω την μια κανενα 15λεπτο ,την βαζω σε ενα μαξιλαρι να εχει κλιση και κραταω το μπιμπερο ,ενω παραλληλα θηλαζω την αλλη και μετα μπιμπερο την αλλη,πως σας φαινεται;

ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες!!!;)

τα εγραψα λιγο μαζεμενα,γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω,

φιλακια πολλα σε ολες,

καντυ γεννησες;;;;;ολα καλα;;;;

ξαναφιλια,και ευχαριστω οοολες για το ενδιαφερον,θα τα πουμε με την πρωτη ευκαιρια

Διαφημίσεις

KIRA,να σας ζησουν τα μωρακια σας!!Τελεια πηγαν απο βαρος κι εσυ μια χαρα απο κιλα!!!Το σιγουρο ειναι πως με το τρεξιμο θα χασεις κι αλλα,απλα αν συνεχισεις τον θηλασμο πρεπει να προσεξεις τα συχνα γευματα και τα πολλα υγρα για να μην σου κοπει το γαλα.Τις μικρες εγω δεν τις θηλαζα μαζι,αφου στην μια το εβγαζα με θηλαστρο και η αλλη κανονικα στηθος,αλλα φανταζομαι πως με τον ταυτοχρονο θηλασμο ξεμπερδευεις πιο γρηγορα.Μακαρι να μην περασετε κολικους,γιατι τουλαχιστον για μενα ηταν ενα μαρτυριο!!Η μεγαλη μπορα για εμας ηταν το 1ο τριμηνο,μετα φτιαξαν καπως τα πραγματα.Ολα θα πανε καλα,θα περασουν οι δυσκολες μερες και σιγα-σιγα θα μπειτε σε ενα προγραμμα.Ο κορσες κανει μετα απο καισαρικη?εμενα δεν μου το επετρεψε και φυσικα μου εμεινε κοιλιτσα που τωρα βεβαια θα φουσκωσει με το τριτο μπεμπε που μας ερχεται.Καλη δυναμη και παλι να σας ζησουν!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα!!

παει και το τριημερο τωρα βουρ για πασχα και για τις ετοιμασιες των βαφτισεων!!

κιρα ολα καλά λοιπον να σου ζησουΝ!!!!!

εγω τα θηλαζα ταυτοχαρονα, νομιζω δεν την παλευα αλλιως...

για τα κιλα σουπερ εισαι, προσεχε τωρα με το θηλασμο γιατι πρεπει να τρως αλλά και να προσεχεις ταυτοχρονα, τωρα πως γινεται αυτο δεν ξερω, γι αυτο και την πατησα! χαχα!

εγω νομιζω οι 4-5 μηνες ηταν οι δυσκολοι, αλλά πιστευω οτι οταν εισαι δευτεροτοκος ειναι καλυτερα γιατι εισαι πιο υποψιασμενη και ξερεις τι σου γινεται!

μπουγκος φανταζομαι καμαρι ο μπαμπας με τους γιους!!!

μας μονο η αλλαγη ωρας λες θα σε σωσει ε?

ειχαμα κ εμεις τα θεματα μας αλλά παλι χτες κοιμηθηκαν σερι οποτε δεν λεω τπτ. ολο με ξαφνιάζουν αυτα τα παιδια!!

αργυρω μη σε νοιαζει θα τα χασεις μετα ολα μαζι;) εκ πειρας πλεον νομιζω οτι τελικα οι εγκυμοσυνες δε σου αφηνουν κιλα, αλλά το φαγητο!!

λαβ κ εδω ειχε κρυο αλλά οι καρναβαλιστες δεν πτοήθηκαν!!

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα και καλη Σαρακοστη να εχουμε!!!!!!!

Περασατε καλα;

Εμεις ησυχα,στην μαμα μου πηγαμε Κυριακη κ Δευτερα για φαγητο....

Σημερα παιδιατρο να δει τον μικρο με την ωτιτιδα και δεν μας εκανε τπτ η augmentin! μας εδωσε την claripen τωρα!

Κιρα και Καντυ να σας ζησουν τα παιδακια σας!!!

Κιρα χαιρομαι που ολα πηγανε καλα!!! γραψε μου καποια στιγμη ποσο εβδ γεννησες να σε βαλω στην λιστα!

Φλορετα εμεις εχουμε το peg perego aria twin!

Καθισματακια αυτοκινητου πηραμε απο 0-9 κιλα της fp με 60 ευρω το ενα,στους 9 μηνες περασαμε στο 9-36 κιλα!

Τζεμ απο ξενυχτι αλλο τπτ και εμεις!!! ρωτησα την παιδιατρο σημερα,ποτε θα ησυχασουν με τα δοντιακια; κ μου ειπε οταν βγουν και τα 20!:shock:

Αργυρω οταν ευχοσουν για 3ο μωρακι,δεν εκανες και μια ευχη να πιασετε το τζοκερ;:tongue: πως εισαι; πως νιωθεις; σε ποια εβδ εισαι τωρα;

Mash ουτε εμεις τους πηραμε στολες φετος,ουτε πεταξαμε χαρταετο!

Του χρονου τωρα!

Εγω περιμενω την αλλαγη της ωρας για να κανουμε βολτουλες με τα ποδηλατακια το απογευμα!

Ποετα σε κανενα χρονο ξαναδες την λιστα κ πες μου τι δεν θα εχεις παρει!!!

Μπιμπερο σιγουρα εχουμε χρησιμοποιησει καμια 20αρια μεχρι τωρα!

Εαν δεν θηλαζεις ο δοσομετρητης γαλακτος ειναι σαν ταπερακι με χωρισματα που βαζεις τις μεζουρες το γαλα οταν δεν εισαι στο σπιτι! εχει στο jumbo με 2 ευρω νομιζω!

Το σκοινακι το εκοψα κ εγω στο καροτσι!

Διδυμομανούλες μου.....

Πόσο καιρό έχω να γράψω?????? ούτε που θυμάμαι.

Καταρχάς........Καλή Σαρακοστή!!!!

Να είστε καλά εσείς και τα παιδάκια σας!!!!

Κατά δεύτερον.... συγχαρητήρια για τις νέες αφίξεις!!!! Να ζήσουν τα νέα μωράκια του καφέ!!!! Να είναι γερά και καλότυχα και οι μανούλες τους να χαρούν το διπλό αυτό όνειρο!

Κατά τρίτον.... έχω χάσει επεισόδια από τις ζωές σας, είμαι σίγουρη. Έχω να γράψω από τότε που έγινε η συνάντησή σας (η οποία έμαθα πως ήταν πολύ πετυχημένη). Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εμείς μεγαλώνουμε. Μάθαμε το "ζε σέλω" και το "ζε σέλουμε" και πλέον για όλα έχουμε άποψη! Για να αλλάξουμε πάνα και ρούχα γίνονται κάθε φορά μεγάλες μάχες!!!! Νικάμε βέβαια πάντα όμως δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη από τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνουμε τη νίκη αυτή... :?! Όμως... από το να γίνει ο κ....ος μας σαν τον κ...ο της μαϊμούς...

Ας είναι.

Εδώ και λίγο καιρό, ζούμε στους ρυθμούς των γενεθλίων μας! Γινόμαστε 2!!! Και φέτος, αποφάσισα για τη μικρή γιορτούλα, να τα φτιάξω όλα εγώ.... μα όλα... Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα γιατί θα στενοχωρηθώ πολύ εάν στραβώσει κάτι. Θέλω πολύ να το κάνω αυτό....

Αυτά στα γρήγορα. Να περνάτε πολύ πολύ όμορφα!

Η άνοιξη είναι προ των πυλών!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

ELISA εφτασε σε λιγο ο καιρος ε?? περιμενουμε φωτο απο την τουρτα

KIRA να σου ζήσουν,οντως στην αρχη είναι δυσκολα και με τους κολικους αλλα μετα απο κανενα 4μηνο ολα θα μπουν σε ταξη!!

ARGYRO πρεπει να φτιαξεις και άλλο τιλκερακι για το νεο μπεμπε βρε:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...