Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

περιμενουμε να φτιαχτει το πατωμα στο παιδικο δωματιο και μετα μολις περασει η κ.δευτερα αρχιζω να μαζευω σε κουτες και να μεταφερω αυτα που δεν ειναι απαραιτητα!μεσα σε ενα μηνα θα εχουμε αλλαξει σπτι!:D

αντε με το καλό!

μοριτσα κανεις γυμανστικη-βαρη δηλαδη:tongue:

ναι ολες διαιτα κανουμε, ελα κ εσυ στο κλαμπ! (αν και δε θυμαμαι να ειχες περιττα κιλα:rolleyes:)

σεβη εμενα ο δικος μου δεν ξυπναει γτ φευγει νωρις για δουλεια κ εχει ταξιδι μπροστα του κ δεν την παλευει...μην τον βρω και σε καμια χαραδρα:? ερχεται ομως η μαμα μου ενιοτε και τον ξυπναω τα Σ/Κ.

κ εγω νομιζω ο μεγαλος το εχει πιασει χαλαρα το 10κιλο κ να δω τι θα μας πει ο γιατρος την παρασκευη:rolleyes:

πατε καλυτερα με την augmentin?

σεμιν μαγειρευεις καθε μερα?...εγω προσπαθω οχι και ειναι μεγακη ευκολια. Μηπως να το δοκιμαζες? Δουλεια ξεκινησες απ το σπιτι?

ευχομαστε σε γρηγορο και δικό σου come back!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τζεμ καλα δειχνει με την αντιβιωση! κ την προηγ.φορα καλα εδειχνε! μετα που τελειωσε αρχισε την τρελη γκρινια!

Ουτε εγω μαγειρευω καθε μερα!

Εγω εχω βρεφοζυγο αλλα δεν καθοντε πια ορθια κ ακουνητα να τα ζυγισω!:tongue:

ΣΕΒΗ περαστικα σας,αντε να περασει και αυτο πια!!

NUNU που είσαι?

ΑΡΓΥΡΩ μετά απο διδυμα πιστευω θα σου φανει ολη η εγκυμοσύνη αλλα και το μετα πολυ πιο ευκολη

LOVE καλη μετακόμιση

καλημερα κοριτσια και παιδακια!

εμεις χτες το απογευμα περασαμε τελεια!ντυθηκαμε καρναβαλια ,πηγαμε σε παιδικο μπαλμταφαν και μετα σε λουνα παρκ!τα μικρα ενθουσιαστηκαν και χαρηκαν πολυ πολυ!!:D:D

τωρα περιμενουνε με αγωνια την κυριακη να βγουε στην μεγαλη αποκριατικη παρελαση!

και εγω περιμενω να περασει η κ δευτερα και να αρχισω να μαζευω κουτες....:(:(

εσεις καλα??

σεβη μου περαστικα σας!!

αργυρω μου,νομιζω οτι δεν θα καταλαβεις καν αυτην την εγκυμοσυνη...μετα θαναι λιγο ζορικα με τα τρια...

οσο για το μαγειρεμα...καθε μερα μαγειρευω γιατι τρωνε και το απογευμα φαγητο...μεγαλο δραμμα το τι να φτιαξεις καθε μερα!ευτυχως τρωνε σχεδον απ ολα!;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλά είμαι, δεν έχω διαβάσει νέα αλλά θα επανέλθω είπαμε.

Τα μικρά με αμυγδαλίτιδα παρακαλώ, πολύ ελαφριά ευτυχώς την περνάμε χωρις αντιβίωση μέχρι στιγμής....

σας φιλώ και σας αγαπώ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες τις διδυμομανούλες!!

Έχει καμιά από εσας να μου κάνει πρόταση για καρότσια διδύμων; Θέλει να μας κάνει δώρο η πεθερούλα!

Πήγα στο Πρενατάλ και είχε μόνο 2 :confused::confused: Απογοητεύτηκα!

Βρήκα και κάποια στο ίντερνετ που τα στέλνουν απο Αγγλία, αλλά θα ήθελα και τη δική σας άποψη :P

Kaλημερα!

λαβ δηλαδη τρωνε κ το απογευμα το μεσημεριανο φαγητο? κ μετα το βραδυ μονο γαλα?

νουνουκα περαστικά σας!

φλορετα εγω οπως κ καποιες αλλες κοπελες εδω εχουμε το tfk κ ειμαστε ευχαριστημενες σε γενικες γραμμες. Ειναι πολύυυυ ανετο στο τσουλημα αν και λιγο βαρυ. Πολλες κοπελες απ οσο ξερω εχουν βολευτει και το maclaren καθως και το aria twin. αυτα ειναι καπως πιο μικρα. Δεν προλαβαινω να σου βαλω λινκ, googlare τα και θα τα βρεις!

χαμος σημερα και πάλι ξενυχτι...

φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Floretta,απο Αγγλια πηραμε το δικο μας 200 ευρω κατω παρακαλω απο εδω.Ειναι το Maclaren,σε μπεζ χρωμα που δινει και καποια extra,οπως ποδοσακους,θηκη για ποτηρι που πιανει πανω στο καροτσι και πηραμε επιπλεον μια κουνουπιερα που πιανει πανω στο καροτσι.Αν πας σε πολυκαταστηματα τυπου λητω και mothercare,σιγουρα θα βρεις ποικιλια σε διδυμοκαροτσια.Ελπιζω να βοηθησα,α!ασχολησου απο τωρα με αυτα,γιατι θα βαρυνεις μετα και δεν θα εχεις κουραγιο για τρεξιματα:tongue:

498ap2.png

nZqvp3.png

Κοριτσάκια γεια σας!! Σας διαβάζω στα πεταχτά γιατί τρέχω και δεν φτάνω κυριολεκτικά. Βοήθεια γιοκ!! Μου έκοψαν πάλι και το συγχρονισμό στον ύπνο οπότε δεν προλαβαίνω καθόλου να γράψω. Τώρα έχω τη μικρή αγκαλιά να μου σαμποτάρει το ποστ!!!Το μαγείρεμα κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια!!

Αργυρώ μου συγχαρητήριαααα!!! Όπως και να έχει είναι πολύ όμορφο αυτό που σου συμβαίνει!! Κι εγώ πιστεύω ότι αυτή η εγκυμοσύνη θα είναι πολύ ευκολότερη. Κλή συνέχεια!

Καλωσήρθατε οι καινούριες και πολλά φιλάκια στις παλιές!! Σας σκέφτομαι και μου λείπετε! Ελπίζω να επανακάμψω σύντομα!

Aνοιχτοι ηταν οι ουρανοι οταν σου ελεγα οτι θα ηθελα ενα τριτο μωρο στο μεζεδοπωλειο??Εξαφανιστηκες βρε κοριτσακι αλλα εχεις τα δικια σου.Εσενα κοιμουνται μεσα στην ημερα??Εμενα στο μισαωρο,ακριβως ομως,ξυπνανε και οι δυο.Θεωρω πια πως δεν ειναι καλο που τις εχω μαθει να ειμαι απο πανω τους συνεχεια,αυτο σιγα σιγα πρεπει να αλλαξει.Εγω εχω καθε μερα την πεθερα μου τα πρωινα και φευγει οταν ερχεται ο αντρας μου.Μεγαλη βοηθεια τελικα και ελπιζω να συνεχιστει.

498ap2.png

nZqvp3.png

Kaλημερα!

λαβ δηλαδη τρωνε κ το απογευμα το μεσημεριανο φαγητο? κ μετα το βραδυ μονο γαλα?

χαμος σημερα και πάλι ξενυχτι...

φιλια!

ναι τρωμε μεσημερι και απογευμα το ιδιο και μετα το βραδυ μονο γαλα!οταν εχω φαγητο που δεν τρωνε η δεν φτανει...και το απογευμα τοτε κανενα τοστ,πιτσα σπιτικη και τετοια!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες τις διδυμομανούλες!!

Έχει καμιά από εσας να μου κάνει πρόταση για καρότσια διδύμων; Θέλει να μας κάνει δώρο η πεθερούλα!

Πήγα στο Πρενατάλ και είχε μόνο 2 :confused::confused: Απογοητεύτηκα!

Βρήκα και κάποια στο ίντερνετ που τα στέλνουν απο Αγγλία, αλλά θα ήθελα και τη δική σας άποψη :P

εμεις εχουμε το aria twins και εμεινα πολυ ευχαριστημενη,είναι το πιο ελαφρυ και χωραει σε ασανσερ αλλα και σε πορτπαγκαζ

Gemini σ΄ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τα tfk δεν τα είχα πετύχει κάπου!

Floreta,απο Αγγλια πηραμε το δικο μας 200 ευρω κατω παρακαλω απο εδω.Ειναι το Maclaren,σε μπεζ χρωμα που δινει και καποια extra,οπως ποδοσακους,θηκη για ποτηρι που πιανει πανω στο καροτσι και πηραμε επιπλεον μια κουνουπιερα που πιανει πανω στο καροτσι.Αν πας σε πολυκαταστηματα τυπου λητω και mothercare,σιγουρα θα βρεις ποικιλια σε διδυμοκαροτσια.Ελπιζω να βοηθησα,α!ασχολησου απο τωρα με αυτα,γιατι θα βαρυνεις μετα και δεν θα εχεις κουραγιο για τρεξιματα:tongue:

Αργυρώ μου σ΄ευχαριστώ, μπορείς να μου στείλεις με π.μ. το site που το πήρατε; Ή πήγατε εκει;

εμεις εχουμε το aria twins και εμεινα πολυ ευχαριστημενη,είναι το πιο ελαφρυ και χωραει σε ασανσερ αλλα και σε πορτπαγκαζ

Ναι όντως έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές :P

Μια επιπλέον ερώτηση. Να υποθέσω ότι στα παραπάνω δεν υπάρχει επιλογή για πολυκαρότσι, ε; Δηλαδή παίρνεις ξεχωριστά καρεκλάκια αυτοκινήτου;; :confused::confused:

ειμαι γαιδουρα και αδικαιολογητη οτι και να πειτε θα εχετε δικιο!!!:oops::oops:

εχει ερθει η μαμα μου και προσπαθουσαμε να συμαζεψουμε να τακτοποιηθουμε και να ειμαστε ετοιμοι γι αυτο χαθηκα:oops::cry:

ΚΥΡΑ να σου ζησουν τα μωρακια σου καλη λοχεια να εχετε και να ειναι γερα και τυχερα!!!!

ΑΡΓΥΡΩ χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου!!!αχχχ στο ειχα πει εγω μην μοιραζεις τα πραγματακια τους γιατι μπορει να τα ξαναχρειαστεις οχι μου ελεγες εσυ αποκλειεται...το θυμασαι????με το καλο να ερθει το μωρακι σου να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!

να καλωσορισω και τις καινουριες και να τους ευχηθω με το καλο να κρατησουν τα μωρακια τους στην αγκαλια τους!!!!

τα νεα μου.......σημερα εκανα εισαγωγη εξετασεις καρδιογραφηματα κτλπ αλλα πηρα αδεια εξοδου και γυρησα σπιτι μου το μεσημερι!!!!αυριο 7 μπαινω στο νοσοκομειο και μεχρι τις 8.30 θα εχω μπει χειρουργειο!!!!

σας φιλω γλυκα και σας ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας αλλα και για την παρεα σας σε αυτο το υπεροχο ταξιδι!!οταν με το καλο επιστρεψουμε σπιτι θα μπω να σας ενημερωσω!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι όντως έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές :P

Μια επιπλέον ερώτηση. Να υποθέσω ότι στα παραπάνω δεν υπάρχει επιλογή για πολυκαρότσι, ε; Δηλαδή παίρνεις ξεχωριστά καρεκλάκια αυτοκινήτου;; :confused::confused:

και εμεις αυτο ειχαμε το aria twin και μας βελεψε πολυ!χωραει σχεδον παντου ανοιχτο και αυτο ειναι μεγαλη βοηθεια!

καντυ μου,ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να παρεις αγκαλια τα μωρακια σου σε λιγες ωρες!!!αυτο το υπεροχο ταξιδι τελειωνει ...ξεκιναει ομως ενα ακομη πιο ομορφο γιατι αυτη την φορα μαζι σου θα εχεις τους πιο υπεροχους συνταξιδιωτες!!!περιμενουμε νεα σας!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

να καλωσορισω και τις καινουριες και να τους ευχηθω με το καλο να κρατησουν τα μωρακια τους στην αγκαλια τους!!!!

τα νεα μου.......σημερα εκανα εισαγωγη εξετασεις καρδιογραφηματα κτλπ αλλα πηρα αδεια εξοδου και γυρησα σπιτι μου το μεσημερι!!!!αυριο 7 μπαινω στο νοσοκομειο και μεχρι τις 8.30 θα εχω μπει χειρουργειο!!!!

Κάντυ καλημέρα και σ΄ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!

Τώρα πια θα έχεις γεννήσει και θα ζείτε τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής σας!!! :P:p:p:p:p

Εύχομαι να είναι καλότυχα και υγειή τα διδυμάκια σου, κι εσύ να αναρρώσεις γρήγορα ωστε να αναλάβεις πλήρως το ρόλο της ευτυχούς μανούλας!

Συγχαρητήρια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...