Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Μπηκε στην τελικη ευθεια η twins2010 μας.....Ολα θα πανε καλα...δεν υπαρχει λογος για το αντιθετο!!!!

ΟΛΓΑ τα φιλια μας να δωσεις!!!!!

Εγω ειμαι μια χαρα σημερα.Δεν μπορω να πω βεβαια οτι πειναω και οτι μπορω να φαω τα παντα,νιωθω ενα βαρος στο στομαχι αλλα μπορω και κινουμαι ανετα,χωρις αναγουλες και εμετους.Μεχρι και στο φουρνο πηγα με τον μικρο κ πηραμε ψωμι κ κουλουρι.

Και απο βδομαδα πρεπει να παω απο τη δουλεια μου να μου φτιαξουν τα χαρτια για την αδεια κυησης....ηδη εχω καθυστερησει αρκετα.....

Τα φιλια μου προς το παρον.Δεν ξερω ποτε θα ξαναγραψω γιατι εχω και τον μπομπιριδη μου που δε με πολυαφηνει!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ασχετο,αλλα με συντροφευει κ μια γκαντεμια αυτες τις μερες με τις δουλειες....

σημερα θα βαφαμε το παιδικο, κ ο μπογιατζης αφαντος!!δεν απανταει καν στο τηλ!!:evil:

κ υστερα σου λεει κριση κ αναδουλεια..

33E7p2.png

Ο καρδιοτοκογραφος ειναι μια ζωνη που σου βαζουνε στην κοιλια,ακουνε τα μωρα κ μετρανε τους παλμους τους ενω ταυτοχρονα μετραει κ τις συσπασεις της μητρας.Εχεις κ ενα κουμπακι στο χερι που καθε φορα που νιωθεις κινηση απο τα μωρα το πατας.

Ολες θα το περασουμε αυτο....δεν ειναι τιποτα,ακινδυνο κ ανωδυνο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

giota πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα.

nufi ειναι να μην μπλεξεις με αυτες τις δουλειες και γενικα με μαστορια.

ο καλος μου ειναι ηλεκτρολογος και ο κολλητος του μπογιατζης.τα ξερω απο πρωτο χερι!

αν χρειαστεις παντως σου στελνω τον δικο μου!χα!

age.png

Διαφημίσεις

Μαγισσουλα κι ο δικος μου ηλεκτρολογος ειναι!!!!!

Nufi εχει δικιο η witch....

αληθεια?!και μαλιστα η βαση του ειναι Ν.Κοσμο γιατι εκει ειναι το boss.με κοροιδευαν για οιδιποδειο οταν τον γνωρισα γιατι ειναι και ο μπαμπας μου ηλεκτρολογος.

age.png

Αντε βρε....εμενα η βαση του ειναι Καλλιθεα.Εχει μαγαζι εκει απο τον πατερα του εδω και 20 χρονια.Και ο μπαμπας μου ειναι πλακας-μαρμαρας....της οικοδομης κ αυτος!!!!!χαχαχαχα

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...