Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Φροσω ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

καλα να περασετε στο χωριο! Τους αρεσει ε? Ειναι μακρια?

μοριτσα εδω ειμαστε εμεις, περιμενουμε το come back σου!;)

κ εγω ανα 2 μερες μαγειρευω, αλλά ετσι δυσκολα ειναι, αστα να πάνε!

τι εννοεις 5ψηφιο??

εμεις την παρασκευη παμε στο γιατρο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Gemini,εχεις διαισθηση για το φυλο???απο την αρχη λες για μπεμπη και θα αρχισω να το πιστευω κιολας!!Εγω επειδη επεσα εξω με τις μπεμπουλες,δεν με παιρνει να μιλαω.

Floretta μου,αν δεν κοιμασαι απο τωρα,αλοιμονο για το τι θα τραβηξεις αργοτερα.Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οσο θα μεγαλωνει η κοιλιτσα σου τοσο πιο δυσκολος θα γινεται ο υπνος.

Moritsa,μεγεια τα δοντακια σας!!Εγω φαγητο τους φτιαχνω για 3 μερες γιατι το εχω αγχος.Εχουμε αρχισει και τρωμε περισσοτερη ποσοτητα στο μεσημεριανο.

Εγω,αναγουλες πολλες,ευτυχως δεν εχω εμετους,πολλα σαλια στο στομα και ενα στομαχι χαλια....κατ'αλλα πεταω....τωρα νυσταζω απιστευτα πολυ!!

Η kira,γεννησε???Η Κanty??

498ap2.png

nZqvp3.png

Gemini,εχεις διαισθηση για το φυλο???απο την αρχη λες για μπεμπη και θα αρχισω να το πιστευω κιολας!!Εγω επειδη επεσα εξω με τις μπεμπουλες,δεν με παιρνει να μιλαω.

Floretta μου,αν δεν κοιμασαι απο τωρα,αλοιμονο για το τι θα τραβηξεις αργοτερα.Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οσο θα μεγαλωνει η κοιλιτσα σου τοσο πιο δυσκολος θα γινεται ο υπνος.

Moritsa,μεγεια τα δοντακια σας!!Εγω φαγητο τους φτιαχνω για 3 μερες γιατι το εχω αγχος.Εχουμε αρχισει και τρωμε περισσοτερη ποσοτητα στο μεσημεριανο.

Εγω,αναγουλες πολλες,ευτυχως δεν εχω εμετους,πολλα σαλια στο στομα και ενα στομαχι χαλια....κατ'αλλα πεταω....τωρα νυσταζω απιστευτα πολυ!!

Η kira,γεννησε???Η Κanty??

Argyro τι ευχαριστω νέο!! Χαράς το κουράγιο σου...

Εμείς σκ θα πάμε στα πεθερικά. Πολυ μακρυά στα Μελλίσια!! Αλλά τα μικρά το λένε χωριό. Εχει και μια γάτα η γιαγιά που την έχουν κατσιάσει.

Ρε κορίτσια εγώ είμαι φαν κρέας και μου φαίνεται φοβερή η διαιτα.

Αλλά τρώω και γιαουρτι και γάλα. Είμαι στην Επίθεση τώρα!!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Χάθηκα αλλά νομίζω ότι μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε όταν λέω ότι δεν προλαβαίνω ούτε να ... ξυστώ. Απο όλα έχει ο δικός μας ο μπαχτσές : ιώσεις, ξενύχτι, γεννέθλια, πάρτυ, εκδρομές, ομιλία με προτάσεις. Ευτυχώς που δεν κάνει τόσο κρύο τις νύχτες και το βραδινό ξύπνημα δεν είναι τόσο βάρβαρο πλέον.

Καταρχάς να καλωσορίσω τις νέες αφίξεις στην παρέα. Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Κατα δεύτερον να ευχηθώ στην kira και την kanty αν έχουν γεννήσει να τους ζήσουν και να είναι γέρα και τυχερά!!!

argyro συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα σου!!!

gem είστε πραγματικά μοντέλα οικογενειακώς!!!

sevi περαστικά σας. Και εμείς έχουμε παιδο ΟΡΛ αυτή την εβδομάδα επειδή ήταν ερεθισμένο το αυτάκι του μικρού. Πώς την πατήσαμε ούτε που το κατάλαβα.

moritsa αν και έχω γίνει ο άνθρωπος ορχήστρα δεν τα προλαβαίνω. Τα θαύματα τα έχω αφήσει για αύριο. Μπράβο και για την βάφτιση σας. Με το καλό!

froso να περάσετε τέλεια στο χωριό!!! Να ξέρεις ότι συνήθως τα νέα σου μου δίνουν κουράγιο.

joy ξεγνιασιά μάλλον θα πρέπει να ανοίξω το λεξικό πλέον για να θυμηθώ τι σημαίνει. Εδώ έναν καφέ θέλω να πιώ χωρίς να γυρίζουν τα πράγματα πάνω στο τραπέζι λες και είναι ο τροχός της τύχης.

mash σου εύχομαι καλή επιτυχία για το πασχαλινό σου εγχείρημα μια βετεράνα της αυπνίας.

mpougos αν είναι β. προάστια ο παιδικός σας θα με ενδιέφεραν κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Και όποιος άλλος παιδικός που είστε ευχαριστημένες με ενδιαφέρει.

love με το δεξί στο καινούριο σας σπίτι!

laerta περαστικά! Συγχαρητήρια και για την ομιλία σας! Διακοπές ή ρεπό παίζει στη δουλειά σου;

tzini , duck, chemin, celestine, Ithaki όλα καλά;

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

laerta περαστικά! Συγχαρητήρια και για την ομιλία σας! Διακοπές ή ρεπό παίζει στη δουλειά σου;

αντί να πάρω ασθένεια, πήρα άδεια γιατί ήταν Δευτέρα. για να πάρω μια μέρα άδεια πρέπει να τη ζητήσω ένα μήνα πριν και βάλε μη σου πω...

120247mcv711uxx1.gif

γεια σας!!!τι κανετε?

εμεις καλα,αλλα εγω κατι εχω παθει τελευταια ,δεν ξερω τι και δεν προλαβαινω τιποτα αλλα τιποτα!!!περναει η μερα και λεω οκ τι εκανα?και δεν θυμαμαι κατι.Παει το προγραμμα μου!

τα μωρα εχουν ξεσαλλωσει εντελως ομως!!!τρωνε λιγο καλυτερα,κοιμουνται τη νυχτα αλλα ο μεγαλος μεχρι να κοιμηθει μου βγαζει την πιστη!!

εχουμε παρει και στολες αλλα ακομα δεν εχουμε παει πουθενα.

σκεφτομαι μηπως απο σεπτεμβρη τους βαλω βρεφικο,οχι καθε μερα,2-3 φορες την βδομαδα(δεν ξερω βεβαια αν δεχονται ετσι).Εσεις τι λετε?

το λεω για να μπουν σε ενα πραγραμματακι,να φυγουν λιγο γιατιε ειναι εντελως προσκολλημενοι ειδικα στον αντρα μου,να ηρεμω κι εγω λιγο και μηπως παρασυρινται και τρωνε βλεποντας τα αλλα παιδακια.

Φοβαμαι βεβαια μην ειναι συνεχεια αρρωστα.

Για πειτε γνωμες!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα βιαστική και κουρασμένη σε όλες!

Αργυρώ, όλα καλά θα πάνε, θα δεις. Νομίζω κι εγώ ότι θα χρειαστείς βοήθεια με τρια μικρά παιδιά, τουλάχιστον στην αρχή. Αυτή την εγκυμοσύνη νομίζω θα την περάσεις τελείως διαφορετικά από την προηγούμενη, θα σου φανεί παιχνιδάκι! Αγοράκι, κοριτσάκι, δεν έχει σημασία, γερό να γεννηθεί το μωράκι σου και να έχετε δυνάμεις εσύ κι ο σύζυγος.

Λαέρτα, ζηλεύω εκδρομούλες στο Λονδίνο. Εμείς θέλουμε να πάμε τον Αυγουστο ένα τριήμερο αλλά αγχώνομαι οτι δεν θα μπορέσουν καθόλου οι δικοί μου να τα κάνουν ζάφτι τα τερατάκια μου. Μιλάτε, ε; Εμείς μόνο ο Αλεξ κάποιες λεξούλες, ο Μίλτος του μουγκρίσματος ακόμη.

Αντί να καλυτερεύουμε στον ύπνο χειροτερεύουμε, έχει προσκολληθεί απάνω μου τελείως και δεν ηρεμεί αν δεν τον ακουμπάω, ακόμα και το βράδυ που ξαπλώνει τινάζεται και τεντώνει τη μέση του κλαίγοντας μέχρι να τον ακουμπήσω, μετά ηρεμεί. Αλλά ξυπνάει τη νύχτα κι αρχίζει το πανηγύρι... Φταίνε και οι κυνόδοντες που φουσκώνουν, αλλά πόσο να αντέξω; Δεν ξέρω που πατω και πού βρίσκομαι. Όπως λέει και Νάκι, περνάει η μέρα και δεν ξέρω τι έκανα με το χρόνο μου, γυρίζω απ τη δουλειά και περνάει όλο το απόγευμα χωρίς να κάνω τίποτα.

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και κουράγιο σε όλες τις μανούλες και τις μέλλουσες μανούλες. Θέλω να γράψω πιο πολλά αλλά έχω τον Μίλτο αγκαλιά από τις 5.30 κι έχει αφηνιάσει, πατάει ό,τι να ναι και φοβάμαι οτι θα μου σβήσει κι αυτά που έγραψα. Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα σε ολες!

λαερτα ποσο που θαθελα και εγω ενα ταξιδακι!!!προς το παρον θα αρκετσω μαλλον μονο σε μια ομορφη και γεματη κουρσαη μετακομηση!!!;)

mash,πολυ ζορι αυτο με τον υπνο....τι να πω...υπομονη...:(

naki,το ειχα σκεφτει και εγω να τα στελω μονο 2-3 μερες αλλα μετα δεν το εκανα γιατι φοβηθηκα πως θα χασουν το προγραμμα τους και θα μπεδευτουν αφου μια μερα θαταν ετσι και μια αλλιως...δεν ξερω αν τελικα εκανα το σωστο...:confused::confused:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

αργυρω ετσι νομιζω οτι θα ειναι αγορι, αλλά μη με παιρνεις και πολύ στα σοβαρα!:tongue: Οπως και να εχεις παντως υπαρχουν θετικά!

τζου αν εισαι φαν του κρεατος τοτε μια χαρα θα σου παει η διαιτα! καλη συνεχεια!

αρκι οντως εχετε απ ολα! τωρα ηρεμησατε καθολου? αντε γιατι μας ελειψες κ εσυ!

λαερτα καταλαβα....τοοοσο καλά με τις αδειες:rolleyes:

νακι γεματες οι μερες ε? καπως ετσι ειμαστε ολες νομιζω.,..κ περισσοτερο οσες δουλευουν.

Για τον παιδικο εγω ειμαι υπερ, θα ειναι και 2ετων τα παιδακια σου, καλα μου φαινεται. Τωρα για το σχολιο της λαβ παρακατω οτι μπορει να μπερδευτουν τι ναπω...μπορει να εχει δικιο:rolleyes:

μας δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλά κ εμεις χειροτερα τα παμε με τον υπνο:cry: Σημερα παλι ξυπνησανε. Και οι δυο. Και ο μεγαλος εχει πιο ενα σωρο γαλα, αντε να παμε στον παιδιατρο να τους ζυγισει να δω που ειμαστε...

να πατε 3ημερο, δνε το συζητω! Ειναι το καλυτερο ξελαμπικαρισμα. Οσο και να τους ζορισουν τους δικους σου 3μερες ειναι, θα περασουν. Ή καντες δυο τελοσπαντων!

λαβ καλημερα! ποτε μετακομιζεις με το καλο?

παω για μαγειρεμα!........

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!

λαβ καλημερα! ποτε μετακομιζεις με το καλο?

παω για μαγειρεμα!........

περιμενουμε να φτιαχτει το πατωμα στο παιδικο δωματιο και μετα μολις περασει η κ.δευτερα αρχιζω να μαζευω σε κουτες και να μεταφερω αυτα που δεν ειναι απαραιτητα!μεσα σε ενα μηνα θα εχουμε αλλαξει σπτι!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα!! Διαβασα χτες τα νεα σας αλλα δεν μπορεσα να γραψω με προλαβε ο μπεμπης!!

Αργυρω συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη, ειναι ευλογια!!! Σιγουρα ειναι πολυ δυσκολα σε αυτη τη φαση με δυο μωρα με απαιτησεις αλλα απολαυσε το οσο γινεται. Ασε που δεν θα την καταλαβεις. Με το καλο να ερθει και με πολλα κουραγια για σας!

Η Καντυ και η Κιρα λογικα θα γεννησαν αλλα δεν εχουμε νεα τους? Να σας ζησουν!!

Να καλωσορισω τα νεα κοριτσια και να εχουν μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Ειναι εποχη διαιτας βλεπω για τις περισοτερες, εγω να δω ποτε θα το παρω αποφαση που ειμαι σαν 5 μηνων!!

τζεμινι ο μπεμπης ειναι 11300 και η μικρα 10100!! σκιζω απο μπρατσα!!

p1Utp3.png

Καλημερα και απο μας!!!

Αργυρω ολα καλα θα πανε!!! λιγη βοηθεια να εχεις μονο κ θα τα καταφερετε!!! κ εγω για αγορακι λεω!

Μοριτσα σε θυμοναστε καλε!:tongue: αλλα οχι κοιλια 5 μηνων! υπερβαλεις!

5ψηφιο στο βαρος; η παιδιατρος τι λεει; εμενα μου ελεγε διαιτα που στον χρονο ηταν 10600 ο μικρος κ 11200 ο μεγαλος!

Φλορετα απο τωρα δεν κοιμασαι καλα; υπομονη τοτε!

Τα δυσκολα δεν εχουν ερθει ακομα!

Αρτσι εμας μας ειπε οτι το επαθε απο βαθιες μυξουλες που εχει κ δεν βγαινουν με τον αποφρακτηρα!

Δεν τον επιασε η amoxil πριν 2 εβδ κ τωρα την augmentin μας εδωσε!

Καλοπερνατε και εσεις! παραπονο δεν εχεις!:tongue:

Νακι εγω πιστευω οτι το λουκι με τις αρρωστιες του παιδικου θα τις περασουμε ετσι και αλλιως! τι 2χρ,τι 3χρ;

Η παιδιατρος μας μου ειπε για να αποκτησουν γερο ανοσοποιητικο και να μην αρρωσταινουν θα φτασουν να ειναι αρρωστα καθε εβδ!:rolleyes:

Μας....εχεις ζορικα αντρακια τελικα!!!

Μηπως να εκανες την μεθοδο της Mpoygos; αφου ετσι κ αλλιως ξενυχτατε!

Τζεμ και οι δικοι μου ξυπνανε αλλα πολλα βραδυα αναλαμβανει ο μπαμπας μας που το αντεχει το ξενυχτι!

Κοριτσάκια γεια σας!! Σας διαβάζω στα πεταχτά γιατί τρέχω και δεν φτάνω κυριολεκτικά. Βοήθεια γιοκ!! Μου έκοψαν πάλι και το συγχρονισμό στον ύπνο οπότε δεν προλαβαίνω καθόλου να γράψω. Τώρα έχω τη μικρή αγκαλιά να μου σαμποτάρει το ποστ!!!Το μαγείρεμα κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια!!

Αργυρώ μου συγχαρητήριαααα!!! Όπως και να έχει είναι πολύ όμορφο αυτό που σου συμβαίνει!! Κι εγώ πιστεύω ότι αυτή η εγκυμοσύνη θα είναι πολύ ευκολότερη. Κλή συνέχεια!

Καλωσήρθατε οι καινούριες και πολλά φιλάκια στις παλιές!! Σας σκέφτομαι και μου λείπετε! Ελπίζω να επανακάμψω σύντομα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...