Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, κούκλες! Σπίτι σήμερα γιατί δεν αισθάνομαι καλά, κάτι έχει πάθει κι ο λαιμός μου και είπα να κάτσω. Είχα και την κουμπάρα μου για το ΠΣΚ (πριν λίγο έφυγε) από το Λονδίνο και έτσι δεν π΄ρολαβα να ξεκουραστώ καθόλου.

Το προηγούμενο ΠΣ είχα πάει Λονδίνο σε ένα γάμο αστραπιαία και περιττό να σας πω ότι α/ψόφησα στην κούραση β/γέρασα χωρίς πλάκα τώρα. Επί μερικές ημέρες δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα από την κούραση. Ευτυχώς που πέρασα τέλεια αλλιώς θα έκλαιγα την μοίρα μου...

Στη δουλειά πήζω άσχημα, έχουμε πάρα πολλή δουλειά και παρέα με την προϊσταμένη τρέχουμε όλη μέρα χωρίς ανάσα και πάλι έχουμε εκκρεμότητες. Δεν γίνεται αλλιώς, τι να κάνουμε. Ωστόσο έρχομαι σπίτι και λιώνω στην κούραση, αφού έχω να μαγειρέψω, να "πλυντηριαστώ" κτλ κτλ. 21:30-22:00 συνήθως έχω λιώσει. Όπως καταλαβαίνετε, η ζωή μου αποτελείται μόνο από δουλειά και μωρά. Προσωπικός χρόνος μηδέν, ανύπαρκτος.

Τα μωρά αρχίσαν να ψιλολένε λεξούλες, ωστόσο δεν έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ακόμα και πιστεύω ότι θα αργήσουμε αρκετά. Παρ'ολα αυτά συνεννοούμαστε αρκετά καλά πλέον και έχει γέλιο η όλη φάση. Και φωνές έχει αλλά τι να κάνουμε, δεν είμαι τέλεια. Παιδικό δεν θα πάνε τελικά την άνοιξη, αποφάσισα να περιμένω το Σεπτέμβρη γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να τρέχω πέρα-δώθε και στην υπηρεσία που είμαι τώρα είναι αδύνατον να λείπω, πόσω μάλλον να πάρω και άδεια όλο τον Αύγουστο.

Στα δικά σας τώρα: κατ'αρχάς, καλωσήρθατε οι νέες!! Με το καλό και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχετε!!

Αργυρώ, συγχαρητήρια!! Όλα καλά θα πάνε, απλά αν έχετε τη δυνατότητα να βρείτε βοήθεια το συντομότερο για να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

Αγκοράκια, συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Να ζείτε να τον τιμάτε.

Τζεμτζεμκα, υπομονή! Αυτοί οι μήνες που ακολουθούν είναι αρκετά δύσκολοι, αλλά ευτυχώς έρχεται το καλοκαίρι!!!

Σεβάκι, περαστικά σας και περιμένω σύντομα να δω τους παίδαρους!!!

Μπούγε, περαστικά και σε σας!!! Από τι η διάρροια, καμιά γαστρεντερίτιδα??

Κάντυ, γέννησες??? Κίρα, εσύ??? Αν ναι, να είναι γερά και δυνατά, να τα χαίρονται οι μανούλες τους και να ζείτε όλοι μαζί ευτυχισμένοι!!!

Κρίστυ, την παλεύεις μόνη σου?? Εντάξει όλα?? Πότε μετακομίζετε??

Φρόσω, συγχαρητήρια!!! Ευτυχώς που υπάρχει και η ντούκαν και χάνουμε και κάνα κιλό σ'αυτό το καφέ... Χεχεχεχε.. Έψησα και την κουμπάρα μου να τη δοκιμάσει.

Mash, αντέχεις ακόμα?? Υπομονή, οι διακοπές του Πάσχα έρχονται σύντομα και τουλάχιστον θα μπορείς να ξεκουράζεσαι λίγο περισσότερο και να ρίχνεις κάναν υπνάκο στα κλεφτά. Εμένα προσωπικά αυτό μου λείπει, μια σιέστα στα μουλωχτά. Ποτέ μα ποτέ από τότε που βγήκα στη δουλειά έχω καταφέρει να ξαπλώσω έστω για 5 λεπτά... Παράπονο το'χω...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Τώρα είδα το μην σου, Αργυρώ! Κάπως θα πρέπει να βρεθεί λύση για τη βοήθεια, αλλιώς θα τα παίξεις. Τύψεις μην έχεις, κάνεις το καλύτερο για όλους αυτή τη στιγμή! Καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα και να σε κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη η σημερινή μέρα και να σου αφήσει την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!!!

120247mcv711uxx1.gif

σήμερα βρε κορίτσια δεν θα εχουμε γεννητουρια??ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχουμε νεα της!!!

Εμεις ο μικρος με ελαχιστη διαρροια αλλα του εδινα γαλα με ρυζονερο και ισως βοηθησε και αυτο.Τωρα ισως κρυωσε ίσως γαστρεντεριτιδα αλλα δεν θα κολλαγε και ο μεγαλος?τεσπα,μακαρι να περασει και αυτο.Ανοιγει ο καιρος και πολυ μου αρεσει.χθες τους πηρα στο δασος και παιξαμε μπαλα:tongue:

Καλησπερα και απο μας!!!

Πηγαμε παιδιατρο σημερα και ο μικρος εχει ωτιτιδα,οποτε αυτη την φορα μας εδωσε augmentin απο amoxil που παιρναμε! πιο δυνατη και ελπιζουμε να τον πιασει!

Ο μεγαλος εχει ερεθισμενο λαιμο αλλα δεν μας εδωσε προς το παρων κατι!

Ξανα την αλλη Τριτη,εκτος εαν επιδεινωθει ο μεγαλος κ παμε Παρασκευη.....

Κοιταξε τα δοντια του μικρου αλλα ακομα δεν δειχνει για την τελευταια 4αδα! εχει 16!

Με ετρωγε να τους παω......περα απο το αλμα αναπτυξης,αυτη η γκρινια φυσιολογικη δεν ηταν!

Κιρα γεννησες σημερα;

Mpougos εμεις οταν ειχαμε τον μεγαλο με γαστρεντεριτιδα,δεν κολλησε ο μικρος! μας ειπε η παιδιατρος να πλενουμε καλα τα χερια μας ολη μερα κ ειδικα μετα την αλλαγη της πανας!

Τζεμ εμεις εχουμε της mam πιπιλες κ τωρα τους βαζω 16+μηνων!

το ειπα στην παιδιατρο οτι τις κοβουν κ μας ειπε οταν εχουμε αντοχες για 3 νυχτες να μην τις δωσουμε κ θα τις κοψουν!

Αργυρω εχεις χιλια δικια......θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

Λαερτακο τα φιλια μας!!! εμεις τα ξερουμε τα νεα σου!:tongue:

Κορίτσια ξεκίνησα και εγώ σήμερα την διάιτα ντουκάν. Εχω ερώτηση τρώς όντως όσο θες απο τα επιτρεπόμενα???? Γιατι πεινάω!!

Ρε συ sevi πολύ αντιβίωση σας έχει δώσει.!! Πάντως πρέπει να κάνει την αγωγή απο την αρχή αν δεν τον έπιασε η πρώτη αντιβίωση!!

Διαφημίσεις

Χαιρετώ σας!

Πολύ ωραια μερα η σημερινη. Πηγα και στο κεντρο κ ηπια και καφεδακι με με φιλη. Οταν ξελαμπικαρεις καμια σχεση η ψυχολογια ρε παιδια...τι ειναι αυτο!

αργυρω περιμενουμε τα νεα σου απ το γιατρο! Τυψεις μην εχεις, δεν παθαινουν τιποτα τα παιδακια και στο ρηλαξ. Απλά συμφωνω με τη λαερτα οταν με το καλο γεννησεις καλο θα ηταν να επαιρνες μια βοηθεια. Πχ μια κοπλεκα λιγες ωρες/εβδομαδα να ξεκουραζεσαι λιγο.

λαερτα παρε με στη βαλιτσουλα σου pls!!!

Μπραβο αφου περασες ωραια, χαλάλι η απουσια σου! μας ελειψεις πάντως...

γερασες επειδη πηγες στην αλλη ακρη της ευρωπης 2-3 μερες κ διασκεδασες κιολας?? Δηλαδη αυτο το βρισκεις πολύ ξεκουραστο!!??

αχ η δουλεια δυσκολο ε?? αρχιζει και με τρωει τι θα κανω απο σεπτεμβρη που θα παω για δουλεια..νομιζω θα ειμαι σα ζομπι κ εγω. Να μπορουσε η μερα να ειχε περισσοτερες ωρες να ξεκουραζομασταν κ εμεις λιγο....

Καλη φαση τωρα που αρχιζετε να συνομιλείτε ε?

μπουγκος κ εγω αγαπώ την ανοιξη! Καλες βολτες! και μπάλα:tongue:

σεβη αντιβιωση? πωπω πολυ ζορι εχετε κ εσεις...περαστικά πάλι...απο γκρινια πως πάτε?

τζου καλη αρχη με τη διαιτα...αν θυμαμαι καλα τρως οση ποσοτητα θες κ αυτο ειναι και το θετικό της!

κιρα γεννησες???? να σου ζησουν!!!!!!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα σε ολες!!!

κιρα γεννησες??να σου ζησουν κοπελα μου!!!

σεβη μου περαστικα σας!!!

joy αλη αρχη με την διαιτα!!!

δεν θυμαμαι τιαλλο διαβασα....:confused::confused::confused:

σημερα εφυγαν τα πεθερικα μου!!!το σπιτι βαφτηκε και ειναι τελειο!!!τον πεθερο δεν τον ειδα και πολυ γιατι ελειπε...πολυ κουραση ο ανθρωπος!!!εβαψε ολο το σπιτι μονος του μεσα στε 3 μερες!!!!

με την πεθερα σχετικα καλα...περιεργο...:shock::shock:

δεν ειπε και πολλα και δεν ανακατευτηκε ιδιαιτερα!!!!

εγω οσο ημουν σπιτι επλεκα οποτε...μια χαρα!!!:D:D

τωρα ξανα στην ρουτινα μας!!!!τα μικρα στεναχωρηθηκαν αρκετα που εφυγαν οι παπουδες....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερουδια,ευτυχως που εχω και σας και με παρηγορητε.Βεβαια,να το ομολογησω πως και ο συζυγος ειναι αρκετα προσγειωμενος με την πραγματικοτητα και ειμαι σιγουρη πως θα με βοηθησει οσο μπορει.Εχετε δικιο,πρεπει να εχω καποιον στο σπιτι τα πρωινα γιατι μονη μου δεν την παλευω.Σημερα θα ερθει παλι η πεθερα μου και το απογευμα η μαμα μου μιας και ο συζυξ,σχολαει αργα.Τα νεα μας απο τον γιατρο ειναι πως ειμαι στην 7η εβδομαδα,ακουσαμε καρδουλα(εκει το συνειδητοποιησα για τα καλα)και αν ολα πανε καλα γενναω μεσα Οκτωβριου.Παει λοιπον κι αυτο το καλοκαιρι που ονειρευομουν τις μικρες στην θαλασσα με τα μαγιουδακια τους.Σκεφτομαι πως θα το πω και στην δουλεια μου....γνωριζετε τι γινεται με τα επιδοματα λοχειας και μητροτητας???τα δικαιουμαι παλι μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα?Σας φιλω και σας ευχαριστω ολες για την ψυχολογικη υποστηριξη,παω για εξετασεις.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη εγκυούλα μας!:D

Αργυρώ μου απόλαυσε το μικρό σου θαυματάκι κι άσε τις ανησυχίες.

Θα δεις ότι αυτή την εγκυμοσύνη ούτε που θα την καταλάβεις.

Άλλο 1 άλλο 2. Και διακοπές θα πας και θα περάσεις και τέλεια!

Εγώ στον Αλέξ. και αθλητισμό έκανα μέχρι και τον 8ο. Δεν συγκρίνω τις εγκυμοσύνες με τίποτα.

Χαρά καλή αρχή. Αν την τηρήσεις θα δεις πόσο γρήγορα θα χάσεις αν και δεν έχεις και πολύ να χάσεις!

Λαέρτα σούπερ το ταξιδάκι. Άντε μην παραπονιέσαι.

Σεβη πάλι αντιβίωση ε; Τί να κάνεις αρκεί να μην ταλιαπωρείται το παιδί.

Η Κίρα θα έχει γεννήσει. Να σου ζήσουν!!!!!

Λαβ μπράβο στον πεθερό! Σπανίζουν τέτοια πεθερικά.

Μπούγκος και Τζεμ τα φιλιά μου στα ανδράκια μας!

Καλημερα!!

ο μεγαλος ξυπνησε απ τις 7..και τωρα ειναι ολο γκρινια...τα νευρα μου:evil:

λαβ αντε με το καλό στο σπιτι τωρα!

σουπερ μαστορας ο πεθερός δηλαδη!!;)

τι καλο επλεξες?

τζου κ εμενα η ξεγνοιασια αυτη νομιζω μου λειπει...

για το ζαμπον ρε σεις εμενα μ επιανε εμετιλα στο τελος. Ποσο κρεας να φας πια?? για να μην παρεξηγηθω ομως, οποιος μπορει να την κανει πιάνει αρκετα μπορω να πω! go for it;)

argyrο μπραβο στον μπεμπερο! (βλεπεις εγω ξερω και το φυλο:cool:) κ εγω αυτο θα σου ελεγα, πιστευω αυτη την εγκυμοσυνη θα την περασεις πολύ πιο χαλαρα γιατι και εμπειρη εισαι, αλλά και χωρις αγχος!

Συγχαρητρηρια και στον αντρα σου που ξερει τι του γινεται, αρα και σιγουρα θα σε βοηθησει!

Τα επιδοματα γιατι να μην τα παρεις? Οτι εχουν αφησει δηλαδη ορθιο θα το παρεις κανονικα, δεν κοιτανε ποτε ειχες ξαναμεινει εγκυος. Κ εσενα σου φαινεται βουνο αλλά πολλες κοπελες τα κανουν διαδοχικα τα μωρακια για να ξεμπερδευουν που λενε!

φροσω φιλια! απολαυσε την αδειά σου;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ax αυτά τα πρωινά ξυπνήματα .....

Τζεμ τα αγοράκια σου τα είδα και δεν πρόλαβα να σχολιάσω.

Είναι απίθανα! Και μεγάλωσαν τόσο πολύ. Κι εσύ μια κούκλα μαμά!

Απορώ γιατί αγχώνεσαι με το σώμα σου. :confused:

Με τα επιδόματα τα λες σωστά.

Στη δίαιτα εγώ γενικά επειδή κι εγώ δεν το 'χω με το κρέας τρώω κυρίως ψάρι (σολωμό), λίγο κοτόπουλο και απράδια αυγών. Αλλά τώρα πια δεν πεινάω και τρώω λίγο.

Αύριο πάμε στο χωριό οικογενειακώς και τα παιδιά ανυπομονούν.

Το βράδυ κοιμήθηκαν με τις βαλίτσες αγκαλιά :tongue:

Καλημερααα!! Με θυμαστε ή να ξανασυστηθω???:tongue: Φανταζομαι εχω χασει πολλα γεγονοτα και να δω πως θα επανακαμψω....μαλλον βραδινες ωρες που κοιμουνται τα μπεμπε. Μιας και δεν ξερω τα δικα σας νεα θα σας πω τα δικα μας. Τα μπεμπε βιαζονται να μεγαλωσουν,η γκρινια μετριαστηκε, αρχισαμε μεσημεριανο φαγητο και γω κανω αρση βαρων και οι δυο πενταψηφιο στα κιλα!! ο μπεμπης εβγαλε 2 δοντια, θελει να στεκεται ολο ορθιος και τρωει μια χαρα με το κουταλι. Η μπεμπα εβγαλε 1 δοντι αλλα κοντευει να φαει και μας, οτι βρει μεσα στο στομα. Με το κουταλι δεν τρελαινεται και ειναι με τα κεφια της. Κοριτσια πως τα προλαβενεται ολα? μεχρι να φτιαξω την φρουτοκρεμα, βουρ να ετοιμασω το μεσημεριανο τους, το πρωινο δεν κοιμουνται και θελουν παιχνιδια-απασχοληση. Τα γευματα τα φτιαχνω ανα 2 μερες και ετσι προλαβαινω να μαγειρεψω και για μας. Επισης κανονισαμε τα της βαφτισης και θελω να πω, πως σ'αυτο το τομεα η κριση δεν τους εχει αγγιξει γιατι οι τιμες ειναι ιδιες με προ κριση.

Μου λειψατε και θα προσπαθησω να μπαινω τακτικα :D φιλια!

p1Utp3.png

Καλημέρα σε όλες!!

Στα δικά σας τώρα: κατ'αρχάς, καλωσήρθατε οι νέες!! Με το καλό και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχετε!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!

Κι εγώ τρελαίνομαι για Λονδίνο! Μέχρι πέρισυ πηγαίναμε κάθε χρόνο γιατί έχουμε φίλους εκεί και μας φιλοξενούσαν... αλλά τώρα μάλλον θα περάσουν μερικά χρόνια που δε θα μπορούμε να κουνήσουμε ρούπι.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα εφυγαν τα πεθερικα μου!!!το σπιτι βαφτηκε και ειναι τελειο!!!τον πεθερο δεν τον ειδα και πολυ γιατι ελειπε...πολυ κουραση ο ανθρωπος!!!εβαψε ολο το σπιτι μονος του μεσα στε 3 μερες!!!!

με την πεθερα σχετικα καλα...περιεργο...:shock::shock:

δεν ειπε και πολλα και δεν ανακατευτηκε ιδιαιτερα!!!!

καλορίζικο!!! όσο για την πεθερά, είναι να μη δίνεις πολύ σημασία, όπως ξυπνήσουν είναι :rolleyes::rolleyes: Κι εμένα παρότι είναι είναι αρκετά στριμμένη και χώνεται παντού κάποιες φορές είναι παναγίτσα!

Αργυρώ μου ναι, πιστεύω θα χρειαστείς κάποιον για βοήθεια!! Σίγουρα η μονή εγκυμοσύνη θα σου φανεί πολύ πιο εύκολη από τη δίδυμα. Αν πάτε για διακοπές νωρίς το καλοκαίρι ίσως τα καταφέρετε για κάποιες μέρες... Αλλά είναι τόσο τέλειο το νέο σου!!! :P:p:p

Κορίτσια κοιμάμαι πολύ άσχημα! Από τη μια η συχνοουρία, από την άλλη πόνος στα ισχία (μήπως γιατί μεγαλώνει η λεκάνη;;), και στο καπάκι δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά γιατί η μύτη μου είναι συνέχεια βουλωμένη... ξυπνάω κάθε μια ώρα γιατί κάτι με ενοχλεί. Ούτε και πριν ήμουν βολική στον ύπνο αλλά τωρα απόειδα!

Και έχω ακόμη 4,5 μήνες να αντέξω!!

Κι εσείς έτσι ήσασταν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...