Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ σεβη τι μου θυμισες με τη λιστα....τοτε που δεν ξεραμε τι θα ζησουμε!! Πολύ συγκινουμαι με κατι τετοια!

ξαναευχαριστουμε για τα σχόλιά σου!:D

αργυρω ξεκινα το φιλισιν τωρα καλυτερα. Αυτο το παιρνουμε αμεσως ή και πριν την εγκυμοσυνη. Θα στο πει σιγουρα δηλαδη ο γιατρος να πάρεις. Κ εγω νομιζω δικαιολογειται η μεγαλη χοριακή. Ενας μπεμπαρος ερχεται, θα δεις;) Σωστα εμεις τα τραβαμε ολα αλλά και η υποστηριξη δεν ειναι κακή! Ολα οκ θα ειναι, απλά να ζητας βοηθεια. Και προσπαθησε να απολαυσεις αυτη την εγκυμοσυνη χωρις αγχος! Απο συμπτωματα τι εχεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αργυρω λογω της εξωσωματικης νομιζω τα filicine τα επαιρνα κ απο πριν!

Οποτε ξεκινησε τα!!!

Βοηθεια θα εχεις οταν περπατησουν οι μικρες κ εσυ θα εισαι 6-7 μηνων εγκυουλα;

Σιγουρα θα ακουσετε καρδουλα!!!

Τζεμ μια παρομοια λιστα μας ειχαν δωσει απο το καταστημα που πηραμε τις κουνιες και την κοιταγα με απορια...ελεγα τα χρειαζομαστε ολα αυτα;:shock:

Τελικα στην πορεια πηραμε περισσοτερα!:tongue:

Και ακομα παιρνουμε οπως πιπιλες γιατι τα καμαρια μου τις κοβουν! καθε εβδ θελουμε αλλες!

Μοιαζετε απιστευτα με τον μεγαλο σου! κ εγω ετσι με τον δικο μου τον μεγαλο,καρμπον!

Φρόσω, Sevi-gio, Mash, mpougos σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλοσόρισμα!!! Έχω πολλά να μάθω από εσας!

Κοριτσια μου,ειμαι εγκυος....εκανα χοριακη σημερα και ειναι 58000 μοναδες....τα συναισθηματα αναμεικτα,τα εχω χαμενα...σε λιγο θα το πω και στον συζυγο.Προσπαθουσαμε 3 χρονια και αποκτησαμε τις μπεμπουλες μας μετα απο εξωσωματικη και τωρα με μια(αντε 2)επαφες αν ειχαμε εμεινα εγκυος....εχω τα ιδια συμπτωματα που ειχα και στις μικρες μου και πονηρευτηκα...τα εχω στη κυριολεξια χαμενα!

Αργυρώ αυτά είναι φανταστικά νέα!!!! Σημαίνει πως είστε γόνιμοι! Κι εμείς με εξωσωματική πιάσαμε το κοριτσακια μας. Αν μαθαίναμε ότι μπορούμε και μόνοι μας θα κάναμε μεγάλες χαρες!

Filicine εγώ έπαιρνα από την αρχή της εξωσωματικής, 1 χαπακι την ημέρα.

Όσο για τον ύπνο που λες, εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να κοιμηθώ από τώρα! Σηκώνομαι για τουαλέτα 3-4 φορές μέσα στη νύχτα και δεν αναπνέω και καλά, έχω στραβό διάφραγμα και αλλεργίες :rolleyes::rolleyes: Ανυπομονώ να γεννηθούν τα μωράκια, γιατί τότε τουλάχιστον θα ξενυχτάω για ιερό σκοπό!

poetini μου γλυκό, καλή μετακόμιση!!! Εσύ άραξε και δίνε εντολές! Σε φιλώ!

mpougos μπορείς να μου πεις και το site? Το μπαμπίνο είναι;

Sevi σ΄ευχαριστώ πολύ για τη λίστα... ομολογώ πως την είδα και αγχώθηκα λιγάκι... κυρίως για την τσέπη μου που θα αναστενάξει!! :rolleyes::rolleyes:

καλησπερα σε ολες!!οπως σας ειπα εχω τα πεθερικα εδω και δεν μπαινω πολυ!!!

νομιζω καλοσωρισα τις νεες κοπελες...αν οχι σας καλωσοριζο στο κλαμπ!!!:D:D

αργυρω μου...συγχαρητηρια!!ειναι δυσκολο το ξερω αλλα ολα θα πανε καλα!!καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!οσο για την κληρονομικοτητα παει 7 γενιες πισω και μονο αν υπαρχει απο την πλευρα της γυναικας!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα!! μπηκα και διαβασα τοοοσα ευχαριστα,φτου μας,αυξανομαστε οσο παμε!!

Αργυρώ συγχαρητηρια,σιγουρα ειναι σοκ,αλλα ευχαριστο!!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Poeta και φλορετα, καλωσηρθατε στην παρεα μας,( εγω και η καντυ γενναμε την αλλη εβδομαδα,και ετσι εσεις θα εισαστε οι "αντικαταστατριες" μας,οι καινουριες μελλουσες διδυμομανουλες ,τελεια!)

ευχομαι τα καλυτερα,και ευκολες εγκυμοσυνες κοριτσια!

απο αποριες κτλ,εδω οι παλαιοτερες κοπελες ειναι πολυ προθυμες να τις λυσουν οοολες και με εχουν βοηθησει παρα πολυ,καθως και με εκαναν ενα με την παρεα πολυ γρηγορα.ειμαστε μια ζεστη παρεα,τί να κανουμε!!!:tongue:

τα δικα μου εν συντομια,για να σας ενημερωσω,γιατι αυριο δεν θα μου δωθει η ευκαιρια,θα περασει πολυ γρηγορα η μερα..

Λοιπόν,καναμε και την τριτη ενεσουλα κορτιζονη,τις απαραιτητες προεγχειρητικες εξετασεις,και αυριο βραδυ μπαινω μεσα,και Δευτερα πρωι γενναμε με καισαρικη και ολικη ναρκωση.Δεν κανουν επισκληριδιο εδω που μενω στο νοσοκομειο μας, οποτε δεν υπαρχει επιλογη πανω σε αυτο,η επιλογη μου ηταν φυσιολογικος τοκετος ή καισαρικη,επελεξα καισαρικη για πιο σιγουρα και λογω του τελευταιου,οτι δηλαδη δεν εχουμε επισκληριδιο.

Οποτε τελος τα ψεματα,μεθαυριο θα ειμαι και επισημως τριτεκνη!!:D

φιλακια πολλα ,θα τα ξαναπουμε σε λιγες μερες,με τα καινουρια μου νεα,καλο σαββατοκυριακο!

Διαφημίσεις

KIRA με το καλο να γεννησεις και αν μπορείς να επικοινωνήσεις με καμια κοπελα να μας γραψει τα νεα σου!!

FLORETA ναι το site είναι το bambino.bg

SEVI και σε δημοσιο παιδικο μπορεί να μην εχει τοσες παροχες αλλα μια χαρα είναι(μακαρι να τα έβαζα και εγω να μην εδινα τοσα χρηματα αλλα..)!! Σε σχεση με το σπιτι που τα κραταει ένα άτομο σιγουρα στο σταθμο θα μαθουν παραπανω πραγματα,θα κανουν φιλιες(πολυ σημαντικο στα διδυμα!) και πολλα άλλα θετικα(αν χρειαστεί μπορεί να στα γραψω οποτε θες..φυσικα κατα την γνωμη μου παντα),φιλακια

Καλησπέρα, μανάρες όμορφες, κούκλες και τσαχπίνες!!! Έγραψα την ιστορία της ζωής μου το πρωί, το πόσταρα και το μεσημέρι πήρα γραμμή ότι εμφανίστηκε τζίφος... Θα κάνω ένα ριγουάιντ αύριο!! Σας φιλώ σταυρωτά!!!

120247mcv711uxx1.gif

Ηταν να βγουμε αλλά ακυρωθηκε:cry: Δεν πειραζει, αυριο βολτα με τα μωρα!

σεβη κ εγω για δημοσιο σκεφτομαι, μια φιλη που παει τον γιο της ειναι ευχαριστημενη! Ενταξει μπορει στους ιδιωτικους να κανουν πιο πολλά πραγματα αλλά αυτο δεν σημαινει οτι και στους δημοσιους δε γινεται δουλεια. Και η διαφορα στα χρηματα ειναι τεράστια!

τις πιπιλες εμενα εχουν συνηθισει συγκεκριμενη μαρκα και μαλιστα αυτες που ειναι εως 6 μηνων κ δε θελουν αλλες! Τι να πεις!

κιρα με το καλο να γεννησεις και να εισαι και επισημως τριτεκνη!!!! Στην αρχη ειναι δυσκολα αλλά μετα ειπαμε, θα ανταμοιφθείς!;) Ξερεις εσυ, το χεις ξαναζησει αλλωστε!!

φιλια!

εντιτ: εεεε λαερτα!!!!!!!!!!!!! ματς μουτς!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Περινενα να μας καλημεριζει πρωτη η mash αλλα την προλαβα,μακαρι να κοιμαται σημερα.καλημερα!!!!μερα για βολτες,εμεις ο μικρος σημερα με διαρροιες..

Καλημέρα! Πού ύπνος, μακάρι να κοιμόμουν, είχα τον Μίλτο αγκαλιά και δε με άφηνε να γράψω τίποτα! Από τις 5 που ξύπνησε συνέχεια πάνω μου... Μου έχυσε και τον καφέ πάνω στο γραφείο κι έτρεχα να σώσω το πληκτρολόγιο!

Περαστικά στο αγοράκι σου!

Κίρα, με το καλό τα μωράκια σου!!! Να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ!

Κι εγώ το σκέφτομαι για παιδικό αλλά μόνο δημόσιο, για ιδιωτικό δεν μας παίρνει με τίποτα. Πότε κάνουν τις αιτησεις, ξέρετε;

Σας αφήνω γιατί έχω δουλειές με φούντες πριν πάμε εκκλησία, άσε που ξύπνησε επιτέλους ο συζυγος και θέλει να κάτσει στον υπολογιστή να κάνει τα δικά του. Καλημέρα σε όλες! Λαέρτα, περιμένουμε να μάθουμε τα νέα σου.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα! και καλη κυριακΉ!!

μπουγκος περαστικά σας...πως κ ετσι διαρροιες? ιωση?

μας καθε φορς που γραφεις πολύ σε σκεφτομαι να ξερεις! Γιατι δε δοκιμαζεις να κοιμηθεις κ εσυ νωρις οταν κοιμουνται κ αυτα?

σημερα λεμε να παμε καροτσαδα στο κεντρο και μετα για φαγητο στην πεθερα μου! ετσι να φανει η μερα δηλαδη. Ελπιζω να μην βρεξει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!! μπηκα και διαβασα τοοοσα ευχαριστα,φτου μας,αυξανομαστε οσο παμε!!

Αργυρώ συγχαρητηρια,σιγουρα ειναι σοκ,αλλα ευχαριστο!!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Poeta και φλορετα, καλωσηρθατε στην παρεα μας,( εγω και η καντυ γενναμε την αλλη εβδομαδα,και ετσι εσεις θα εισαστε οι "αντικαταστατριες" μας,οι καινουριες μελλουσες διδυμομανουλες ,τελεια!)

ευχομαι τα καλυτερα,και ευκολες εγκυμοσυνες κοριτσια!

απο αποριες κτλ,εδω οι παλαιοτερες κοπελες ειναι πολυ προθυμες να τις λυσουν οοολες και με εχουν βοηθησει παρα πολυ,καθως και με εκαναν ενα με την παρεα πολυ γρηγορα.ειμαστε μια ζεστη παρεα,τί να κανουμε!!!:tongue:

τα δικα μου εν συντομια,για να σας ενημερωσω,γιατι αυριο δεν θα μου δωθει η ευκαιρια,θα περασει πολυ γρηγορα η μερα..

Λοιπόν,καναμε και την τριτη ενεσουλα κορτιζονη,τις απαραιτητες προεγχειρητικες εξετασεις,και αυριο βραδυ μπαινω μεσα,και Δευτερα πρωι γενναμε με καισαρικη και ολικη ναρκωση.Δεν κανουν επισκληριδιο εδω που μενω στο νοσοκομειο μας, οποτε δεν υπαρχει επιλογη πανω σε αυτο,η επιλογη μου ηταν φυσιολογικος τοκετος ή καισαρικη,επελεξα καισαρικη για πιο σιγουρα και λογω του τελευταιου,οτι δηλαδη δεν εχουμε επισκληριδιο.

Οποτε τελος τα ψεματα,μεθαυριο θα ειμαι και επισημως τριτεκνη!!:D

φιλακια πολλα ,θα τα ξαναπουμε σε λιγες μερες,με τα καινουρια μου νεα,καλο σαββατοκυριακο!

Με το καλό Κίρα μου, να υποδεχθείτε τα μωράκια σας!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά -που είμαι σίγουρη! Οπότε πάνω απ΄όλα εύχομαι να έχεις καλή ψυχολογία και να όλα να σου έρθουν εύκολα :P:p

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε,σημερα εχουμε γιατρο....αντε να δουμε.....κοριτσια,ολα μου φαινονται βουνο,πως θα τα καταφερουμε με τον συζυγο??βοηθεια γνωριζετε πως δεν εχω,εκτος απο την πεθερα μου που βοηθαει οσο μπορει αλλα 2 με 3 φορες την εβδομαδα που ερχεται για λιγο.Δεν αλλαζει τις μικρες αλλα ουτε και τις ταιζει,μονο καμμια δουλιτσα στο σπιτι και φαγητο που μας φερνει η γυναικα.Οι μικρες εφαγαν την φρουτοκρεμα και γκρινιαζουν,τις εχω στα ριλαξ και το εχω τυψεις,αλλα φοβαμαι τωρα με την εγκυμοσυνη να τις πολυ-σηκωνω.Ελπιζω να μπω αργοτερα να σας πω τα νεα απο τον γιατρο,φοβερη μερα σημερα,αλλα η ψυχολογια μου στα ταρταρα....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...