Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σεβη ευχαρσιτω για τα καλα σου λογια:oops: Δεν ειμαστε και κοντα να σε κερασω τιποτα!;)Τα χω κ εγω τα κιλακια μου...ειχα συνηθισει και πολύ αδυνατη και μου κακοφαινεται:rolleyes:

ακομα παιζουν τα αλματα αναπτυξης? τα ειχα ξεχασει αυτα... ειναι ζορικες παντως οι μερες γκρινιας. κ εμενα τα νευρα μου σπανε. δεν τα πιανεις πουθενα...

κ εγω παντως που δεν εχω εμπειρια στα 3 νομιζω θα δουμε φως:cool:

Για παιδικο συμφωνω. Ειδικα αν εχουν κοψει και την πανα! Κ εγω θελω οταν επανε 2,5 να τους παω... Μην την ξεκανουμε και τη γιαγια!:tongue:

φροσω χορτασες υπνο ε? τυχερουλα!!

την ειχα κοιταξει την ντουκαν αλλά δεν θυμαμαι γιατι δε μου αρεσε... Ειχα κανει και την ατκινς που μοιαζουν καπως αλλά δεν αντεξα και πολύ. Πόσο κρεας να φας πια!! Παντως αφου σου εκατσε καλά και μπορεις μια χαρα! Πόσο καιρο την εφαρμόζεις? Εγω μετα απο ενα σωρο δοκιμες εφαρμοζω τωρα την τακτικη τρωω με μετρο κ φροντιζω να μην ξεπερναω τις 1200 θερμιδες. σεχτικα καλα παει, θα δουμε!

Για το παιδακι τι να σου πω... απο τη μια ειναι καλό να κανουν κ αλλους φιλους και να μην ειναι τοσο προσκολλημενοι ο ενας στον αλλον. Απο την αλλη ειναι και μικροι ακομα και καπου ειχα διαβασει οτι ειναι πολύ θετικο το οτι τα διδυμα οταν πρωτοπανε σχολειο εχει παρεα το ενα το αλλο. Πάλι αυτο το ατιμο το νομισμα με τις 2 οψεις! Κουβεντιασε τον απλά οσο σε παιρνει, πιαστον και στο φιλοτιμο κ εξηγησε οτι τον αδερφουλη τον εχει παρεα και στο σπιτι και πρεπει να τον 'αγαπάμε' συνεχεια...και βλεπεις!

σημερα εχει βολτα στο σουπερμαρκετ οικογενειακως!! Τσσςς πάλι εξοδο!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,ειμαι εγκυος....εκανα χοριακη σημερα και ειναι 58000 μοναδες....τα συναισθηματα αναμεικτα,τα εχω χαμενα...σε λιγο θα το πω και στον συζυγο.Προσπαθουσαμε 3 χρονια και αποκτησαμε τις μπεμπουλες μας μετα απο εξωσωματικη και τωρα με μια(αντε 2)επαφες αν ειχαμε εμεινα εγκυος....εχω τα ιδια συμπτωματα που ειχα και στις μικρες μου και πονηρευτηκα...τα εχω στη κυριολεξια χαμενα!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπερα!!!!!

Φροσω ουτε εγω ειμαι της στερησης! θα μπω να την μελετησω συντομα!

Τζεμ ποια κιλακια εχεις; πλακα μας κανεις;:tongue:

Ναι παιζουν τα αλματα ακομα......

Κ μεις την ιδια εξοδο ειχαμε! τρελο γλεντι!

Αργυρω συγχαρητηρια!!!!!! για πες τι ειπε ο συζυγος;

Τα άλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες:

• η 5η
  • η 8η & η 9η
  • η 12η
  • η 15η-16η-17η-18η-19η συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η
  • η 23η-24η-25η-26η με κορύφωση την 26η
  • η 29η-30η (άγχος αποχωρισμού/προσκόλληση)
  • η 34η-35η-36η-37η με κορύφωση την 36η
  • η 42η-43η-44η-45η-46η-47η με κορύφωση την 44η
  • η 51η-52η-53η-54η με κορύφωση την 53η
  • η 60η-61η-62η-63η-64η με κορύφωση την 62η-63η
  • η 71η-72η-73η-74η-75η με κορύφωση την 72η-73η

Στα άλματα ανάπτυξης τα βρέφη περνούν μια πολύ έντονη περίοδο που τα αναστατώνει. Ετοιμάζουν τα νέα τους κατορθώματα (μπουσούλημα,σήκωμα,περπάτημα,ομιλία) κι αυτό τα αναστατώνει,τα κάνει να φοβούνται και να αναζητούν την αγκαλιά της μητέρας τους. Μόνο εκεί νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά!

Koρίτσια ελπίζω να είστε όοοοοοοολες καλά!

Δεν έχω διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ κ συγγνώμη γι αυτό, αλλά μόλις έμαθα αυτό.

Κοριτσια μου,ειμαι εγκυος....εκανα χοριακη σημερα και ειναι 58000 μοναδες....τα συναισθηματα αναμεικτα,τα εχω χαμενα...σε λιγο θα το πω και στον συζυγο.Προσπαθουσαμε 3 χρονια και αποκτησαμε τις μπεμπουλες μας μετα απο εξωσωματικη και τωρα με μια(αντε 2)επαφες αν ειχαμε εμεινα εγκυος....εχω τα ιδια συμπτωματα που ειχα και στις μικρες μου και πονηρευτηκα...τα εχω στη κυριολεξια χαμενα!

Κοριτσάρα όλα καλά θα πάνε. Αυτό είναι σίγουρο.

Αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστ, δεν είσαι η πρώτη που το παθαίνει αυτό.

Ρε συ έτσι κ έχεις δίδυμα ξανά, θα είσαι εσύ κ η ξεδέρφη μου η Αργυρώ με δίδυμα κ στα καπάκια δίδυμα (φυσιολογικά η ξαδέρφη)!!!!!

Με το καλό να έρθουν όλα.

Έχεις σοκαριστεί, αλλά θα έχεις πιό καθαρό μυαλό αργότερα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Αργυρώ, συγχαρητήρια! Πώς το πήρε ο σύζυγος; Φυσικό είναι να είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, ιδίως αφού για τα πρώτα σου τα παιδιά χρειάστηκε εξωσωματική. Με το καλό να πάνε όλα. Να κλείσεις ραντεβού σε γιατρό σύντομα, να δεις πού βρίσκεσαι.

Μια καλημέρα θα σας πω και θα φύγω. Εδώ κλασικά. Ο Μίλτος σήμερα από τις 4 και ύπνος. Το γάλα του το ήπιε αλλά στο κρεβάτι δεν ήθελε να κάτσει, ειδικά αφού σηκώθηκε η αφεντιά μου που πιάστηκε. Εχει γίνει πολύ μαμάκιας τελικά, θέλει αγκαλίτσες για όλα, κι αν τυχόν κοιμάται και τον αφήσεις μόνο του ξυπνάει και ουρλιάζει. Α, και 13 κιλά ο κύριος, γουρουνάκι είναι.

Τώρα πια μου ανεβαίνουν στην καρέκλα του γραφείου και στο γραφείο το ίδιο, και μετά πειράζουν το κομπιούτερ και τον εκτυπωτή. Ημαρτον. Την τραβάω την καρέκλα στην άλλη άκρη του δωματίου και τη φέρνουν στη θέση τους να σκαρφαλώσουν. Κατα τα άλλα, καλά είμαστε, κάτι μύξες και κάτι βηχαλάκια βλέπω τις τελευταίες δυο μέρες και δε μου αρέσουν καθόλου. Και πολλή, πάρα πολλή γκρινια.

Ποέτα και Φλορέτα καλωσήρθατε, καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι και στις δυο. Εγώ θα έλεγα να μην περιμένετε μέχρι πολύ αργά για τα ψώνια σας. Εγώ από τις αρχές του 7ου και πιο πριν ήμουν ξάπλα γιατί είχα πολλές συσπάσεις, δε θα μπορούσα με τίποτα να βγαίνω για ψώνια. Η καθεμιά έχει και διαφορετική εμπειρία.

Δε θυμάμαι τίποτα άλλω, είδα τα νέα της Αργυρώς και τα ξέχασα όλα. Καλή μέρα και καλό κουράγιο σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Τί ωραία νέα διαβάσα πρωί πρωί!

Αργυρώ συγχαρητήρια!

Είχες καθυστέρηση ή δεν είχες ακόμα αδιαθετήσεις; Γιατί παίζει με αυτή τη χοριακή να είναι δίδυμα πάλι.

Μπες να μας πεις νέα σου!

Καλημερα!!!!

Αργυρώ πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!!!

Να προσέχεις τώρα και όταν φύγει το πρώτο σοκ να δεις που θα είσαι πολυυυυ χαρούμενη!! Ο σύζυγος πως το πήρε? :D :D

Mash σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!!:P

Να χαίρεσαι τα μικρά σου!!

Δεν αγχώνομαι για τα ψώνια...

Πολλά θα μου τα δώσουν οι φίλες μου...Είναι δύσκολες εποχές για να τα αγοράσεις όλα...Απλά πρέπει να τα βρω όλα διπλά...

Μπας κ έχετε καμιά λίστα με τις ανάγκες των διδυμων...? Πχ μπαίνουν κατευθείαν σε κούνια ή όχι..?

τεσπα όταν έρθει με το καλό εκείνος ο καιρός θα σας ξαναρωτήσω...

Σήμερα μετακομίζουμε...! Περίεργο μου φαίνεται γιατί μένουμε εδώ 7 χρόνια αλλά σκέφτομαι πως ένα κεφάλαιο καινούργιο πρώτα ο Θεός σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει στην ζωή μας σε λίγο καιρό...Και είναι όμορφα...

Δεν θα έχω ιντερνετ τις πρώτες μέρες ...Εχουμε κάνει αίτηση αλλά περιμένουμε να ενεργοποιηθεί...Οποτε βρίσκω διαθέσιμο από την γειτονιά θα μπαίνω!!:tongue::tongue:

WXLGp3.png

Καλημερα!

αααααα συγχαρητήρια!!!!!! Με το καλο! Ολα καλά θα πανε, μην ανησυχεις, τα παιδια ειναι ευλογια! Ερχεται ο μπεμπης πες του αντρα σου;) Απλά θα χρειαστεις βοηθεια στην αρχη.

ΜΕτα απο εγκυμοσυνη ειμαστε εξτρα γονιμες. Ο οργανισμος τεινει να μειμειται τις προηγουμενες καταστασεις,την εγκυμοσυνη δηλαδη, κ πολλες΄μενουν εγκυες ακομα κ οταν σαραντιζουν. Η το περιβαλλον της μητρας ειναι πολύ φιλοξενο τελοσπαντων...κατι τετοιο ειχα διαβάσει. ΟΠως και να χει, μια εγκυμοσυνη ειναι παντα ευπροσδεκτη!! Κ αν σου φαινεται βουνο τωρα, σκεψου οτι το ενα μωρακι θα σου ειναι πανευκολο, τωρα εισαι εμπειρη!!!

σεβη καταλαβα...εχουμε ενα σωρο εβδομαδες μπροστα μας... Μια τα δοντια, μια οι μυξες, μια τα αλματα...ολα κατι υπαρχει παντως:rolleyes:

τζινιω φιλιά! καλα ειστε? να μπαινεις ρε κοριτσι μας ελειψες.!

Μας απορια το εχω....δεν νταγκλιαζουν μετα το γαλα μες στη νυχτα?

Εμεις παμε καλυτερα παντως....δεν εκανα κατι, απλώς ετυχε. Κ ελπιζω και να κρατησει δηλαδη γτ το χω ξαναδει το εργο.

ποετα κ εμενα μου εδωσαν αρκετα πραγματακια.

εμενα κοιμοντουσαν στην αρχη σε πορτ μπεμπε τα οποια τα ειχα βαλει μεσα σε μια κουνια στο δωματιο μου και τα δυο. Δεν κρατησε ομως πολύ, 2 μηνες περιπου, μετα δεν πολυχωραγαν, εκανε και ζεστη...

Με το καλο η μετακομιση! μην κουραστεις πολύ ομως...οσο αυτο ειναι εφικτό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις μανουλες και τις μελλουσες.

ΑΡΓΥΡΩ συγχαρητηρια,να πανε όλα καλα!

ΠΟΕΤΑ - ΦΛΟΡΕΤΑ καλωσήρθατε στην παρεα μας.Εγω λογω καποιου θεματος σε σχεση με την εγκυμοσυνη τα πηρα ολα τελευταια στιγμη,καροτσι μετα την γεννα,απλα αφου καθομουνα έιχα ενημερωθει πληρως απο το ιντερεντ σχετικα με τιμες και καταστηματα.Σχεδον όλα τα δανειστηκα γιατι τα ηθελα διπλα και οτι δεν μπορουσα το αγορασα,καντε λίστες με τα πραγματα που ισως σας δωσουνε.Εμενα κοιμοντουσαν στην καλαθουνα μεχρι 6 μηνων,βοηθεια δεν είχαμε καμια,συμβουλη ζητα απο όπου μπορείς!!!! Site βουλγαρικο ξερω αν θελετε για ψωνια πολυ καλο και ψωνιζει φιλη μου που είναι Σιδηροκαστρο.

SEVI μετα τα 2 με 2,5 θεωρω σημαντικο να πανε παιδικο,εμενα πανε απο 8 μηνων αλλα μιλανε απιστευτα πλειν σε σχεση με αλλα παιδακια της ηλικιας τους,τρωνε μονα τους τα παντα,εκει κανουν χορο,γυμναστικουλα,εχουν κουκλοθεατρο μία φορα το μηνα και σχεδον καθε μερα φτιαχνουν κατι και φερνουν σπιτι (φυσικα όχι μονα τους μαζί με την δασκαλα τους),μαθαινουν τροπους,ασε που εμεις τουλαχιστον μεσα στηντιμη ειναι παιδοψυχολογος,συμβουλος γονεων,παιδιατρος 1 φορα τον μηνα.Ειμαι καταευχαριστημενη με την προοδο τους..

ΤΖΙΝΙ που είσαι χαμενη,δεν πιστευω να βολταρεις και να μην μας λες τίποτα?:D

FROSOBAL θελω να ακουλουθησω διαιτα αλλα βρε παιδι μου,μου φαινεται δυσκολη η συγκεκριμενη..παντως τα περιττα κιλα στην κοιλια μου εξακολουθουν να είναι εκει!!

MASH νωρις,νωρις και εσεις ε? Μην ανησυχεις όλες καπως ετσι είμαστε.

DUCK-LAERTA που είστε?

newborn twin list!!!

Για τον ύπνο

Πανωσέντονα - κατωσέντονα καλαθούνας

6 κατωσέντονα κρεβατιού

6 πανωσέντονα κρεβατιού

4 μεγάλα αδιάβροχα σελτεδάκια κρεβατιού

Κουβέρτα κρεβατιού

6 μαξιλαροθήκες

2 Μαξιλάρια (μετά το χρόνο)

Σφηνάκια μαξιλάρι

2 κουνουπιέρες

ενδοεπικοινωνία

Για το δωμάτιο

Καλαθούνα

Κρεβατάκι

Πάπλωμα κρεβατιού (μετά το χρόνο)

Πάντα

Κουνουπιέρα

Καλαθάκι για τα καλλυντικά

Συρταριέρα

αλλαξιέρα

Φωτιστικό

Ντουλάπα

Ριλάξ

Πάρκο, παρκο-κρέβατο

Θερμόμετρο χώρου

Βρεφοζυγός

Υγραντήρας

Φωτάκι νυκτός

Για την βόλτα

Πορτ - μπεμπέ

Καρότσι

Κάθισματα αυτοκινήτου

Τσάντα

αλλαξιέρα

Σκουφάκια!

Για το παιχνίδι

Μομπίλ

Κουδουνίστρες

Παιχνίδια κρεβατιού

Παιχνίδια καροτσιού

Παιχνίδια «εκπαιδευτικά»

CD

Τα ρουχαλάκια

Φορμάκια εσώρουχα

Φορμάκια εξώρουχα

Εσωτερικά φανελάκια

Ζακετάκια

Υπνόσακος

Φορμάκια ύπνου

Σκουφάκια ύπνου

Γαντάκια ύπνου

Καλτσάκια

Παπουτσάκια

Παραμάνες ασφαλείας

Πάνες βαμβακερές

Πάνες αγκαλιάς

Μικρά αδιάβροχα σελτεδάκια

Μεσαία αδιάβροχα σελτεδάκια

Κουβέρτα ύπνου

Κουβέρτα αγκαλιάς

Ρουχαλάκια εξόδου

Για το φαγάκι του

12 μπιμπερό μεγάλα, με όλα τα εξαρτήματα

4 μπιμπερό μικρά, με όλα τα εξαρτήματα

Βούρτσα μπιμπερό & βούρτσα θηλής

Κουτί αποθήκευσης μπιμπερό

Αποστειρωτήρας μπιμπερό

Λαβίδα μπιμπερό

Θερμός μπιμπερό, θήκη μπιμπερό

Θερμαντήρας

12 θηλές μπιμπερό

Τρυπητήρι θηλών

Δοσομετρητής γάλακτος

Σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος

Θήλαστρο (για αρχή θα πρότεινα ενοικίαση νοσοκομειακού για τρίμηνο κ στη συνέχεια ΑΝ χρειάζεται αγορά απλού)

Πιπίλες, αλυσίδα πιπίλας, θήκη πιπίλας

Σαλιάρες

Ρεψόπανα

επίσης...

Ομφαλεπίδεσμος (απλές γαζούλες ή βαμβάκι)

Οινόπνευμα

Θερμόμετρο σώματος

Αποφρακτήρας μύτης

Φυσιολογικούς ορούς

Σαπούνι πλυντηρίου

Βιβλία φροντίδας μωρού

Ημερολόγιο μωρού

Κορνίζες και άλμπουμ για φωτογραφίες

Καλησπερα και καλο σαβ/κο να εχουμε!

Οτι πρεπει για βολτουλες με τον ηλιο! εμεις πηγαμε παιδικη χαρα κ ο μικρος κυνηγαγε τα κοριτσακια! τωρα κοιμουντε!

Mash ορο κ ρουφηκτηρι μηπως το προλαβεις! κουραγιο!

Poeta εγω τους εβαλα μαζι στην ιδια κουνια! φυσικα ειχαμε παρει 2 απο την αρχη! μετα τα χωρισα για λιγο που κακως εκανα τελικα κ παλι μαζι μεχρι 7 μηνων! ο ενας πανω,ο αλλος κατω!

Λιστα σου εβαλα,ειναι ενδεικτικη! καποια ισως να μην τα χρειαζεσαι!

Στην μετακομιση κουνα το δαχτυλο σου μονο κ αυτο για να δειχνεις που να βαλουν τα πραγματα!

Τζεμ παντα θα τους φταιει κατι!

Mpoygos εγω λεω για δημοσιο σταθμο! δεν μας παιρνει για ιδιωτικο!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας,ο συζυγος μπορω να πω οτι το δεχτηκε πολυ καλα,εγω ειμαι το θεμα,γιατι κακα τα ψεμματα εμεις τα τραβαμε ολα.Ακομη εχω φρεσκους τους πονους της καισαρικης,τους κολικους,τον θηλασμο,τα απιστευτα ξενυχτια....τα παιδια ειναι ευλογια,απλα μας ηρθε πολυ γρηγορα και ξαφνικα.Αλλα αυτα τελικα ειναι και τυχερα,βρε κοπελιες,απο την μερια μου δεν παιζει κληρονομικοτητα για διδυμα,υπαρχει περιπτωση??τελευταια περιοδος 18 γεναρη και ειχα περιπου 18 μερες καθυστερηση,αρα λογικα δικαιολογειται η χοριακη να ειναι ανεβασμενη.Την Τεταρτη θα παω πιθανοτατα στον γιατρο και ισως ακουσουμε και καρδουλα!!Η χοριακη με δειχνει 8 εβδομαδων.Να ρωτησω,οσες παιρνατε felicine,ποτε πρεπει να το παιρνω??

498ap2.png

nZqvp3.png

Floreta και Poeta1,μελλουσες διδυμομαμουλες καλωσορισατε!!!!κοιμηθητε και ξεκουραστητε τωρα που μπορειτε....ο υπνος ειναι ανεκτιμητη αξια!!

Καποια απο τις δυο ρωτησε για βοηθεια στο σπιτι,οσον αφορα τον πρωτο καιρο,θεωρω πως ειναι απαραιτητη.Χρειαζεται πολυ κουραγιο για να την παλεψεις μονη σου,αργοτερα που θα βρεις τον ρυθμο σου θα μπορεις να τα καταφερεις και μονη σου.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...