Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας παρακολουθώ καιρό αλλά σήμερα πήρα το θάρρος να σας γράψω....

Χωράω στην όμορφη παρέα σας...?

Είμαι πρώτα ο Θεός μια μέλλουσα διδυμομανούλα...!

Είμαι στην 21η εβδομάδα και περιμένω 2 μπεμπούλες...!

Είμαι αρκετά αγχωμένη με την εγκυμοσύνη γιατί η μήτρα μου είναι μικρή για δίδυμα , αλλά προς το παρόν πάμε καλά...

Είμαι στο σπίτι ( σταμάτησα τη δουλειά ) και με έχει χαλάρά ο γιατρός...

προσέχω όσο παραπάνω γίνεται...

Επίσης μου έχει ήδη πει πως θα μου τα πάρει νωρίς...

Χάρηκα που σας βρήκα γιατί οι ιστορίες σας κ οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες!!!!! Η εμπειρία είναι αλλιώς!!:D

WXLGp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!!Συγγνωμη που μπαινω ξαφνικα στην παρεουλα σας!!!χρειαζομαι αμεσα 2 κουτια μενοπουρ γιατι δυστυχως δεν μπορω να τα βρω πια μεσω ΙΚΑ ...τα χρειαζομαι για την εβδομη μου εξωσωματικη..αν ακουσετε κατι στειλτε μου ενα μηνυματακι!

Σας ευχαριστω!

ναι τετοια με διαφορα πανω!!!!

και εμαθα και κασκολ και σκουφια!!απο you tube!!!

θα το ριξω λοιπον στο πλεξιμο

;);)

κ εγω απο βιντεακια εμαθα...η μαμα μου μια ζωη προσπαθουσε αλλά δεν καταλαβαινα τιποτα!!

Παντως πολλες πλεκουν τελικα, ειναι αγχολυτικο το ατιμο;)

Κορίτσια, τα νεύρα μου.

Η μικρή δεν τρώει τίποτα. ΤΙ - ΠΟ- ΤΑ! Ούτε λαχανικά, ούτε κοτόπουλο, ούτε μοσχάρι, ούτε φρούτα... έχω στερέψει από ιδέες. Μόνο φλαμπέ δεν της τα έχω κάνει, στο τέλος θα κάνω αυτήν φλαμπέ!!! Πώς να της τα φτιάξω για να φάει έστω 50 γραμμάρια; Δεν μπορεί να μεγαλώσει με κρέμα και γάλα μόνο.

αχαχαχαα!!!!!!!!

μη φρικαρεις, θα συνηθισει, ειναι πολύ νωρις ακομα. εσυ επεμενε να τις δινεις εστω λιγο, μια κουταλιτσα να καταλαβει οτι υπαρχει κ αλλο φαγητο! Φαση ειναι, θα περάσει!

ποετα καλωσηρθες στην παρεα μας! θα περασει ο καιρος κ θα εχεις αγκαλια τις μπεμπουλες σου! Ψαχνουμε και για νυφες:tongue:

ΜΙκρη μητρα τι εννοεις?? πρωτη φορα το ακουω...

εντιτ: τωρα θυμηθηκα και τη φλορετα, καλωσηρθες κ εσυ κ με το καλό!

Εγω περιπου 2 μηνες πριν γεννησω παρηγγειλα τις κουνιες, γενικά δεν πηρα κ πολλά πραγματα, ομως. Βασικά νομιζω τα ετοιμασα ολα λιγο πριν μπω στο μηνα μου. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι απο τωρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας παρακολουθώ καιρό αλλά σήμερα πήρα το θάρρος να σας γράψω....

Χωράω στην όμορφη παρέα σας...?

Είμαι πρώτα ο Θεός μια μέλλουσα διδυμομανούλα...!

Είμαι στην 21η εβδομάδα και περιμένω 2 μπεμπούλες...!

Είμαι αρκετά αγχωμένη με την εγκυμοσύνη γιατί η μήτρα μου είναι μικρή για δίδυμα , αλλά προς το παρόν πάμε καλά...

Είμαι στο σπίτι ( σταμάτησα τη δουλειά ) και με έχει χαλάρά ο γιατρός...

προσέχω όσο παραπάνω γίνεται...

Επίσης μου έχει ήδη πει πως θα μου τα πάρει νωρίς...

Χάρηκα που σας βρήκα γιατί οι ιστορίες σας κ οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες!!!!! Η εμπειρία είναι αλλιώς!!:D

καλως ηρθες ποετα!!!καλη και τελειομηνη κυηση ευχομαι!οτι θελεις ειμαστε εδω!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Gemini k lovetwins ,

σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!:P

Να σας ζήσουν τα μικρά σας...!

Gemini η μήτρα μου είναι μικρότερη από τις φυσιολογικές...Εκ γενετής κ το ανακαλύψαμε στην σαλπιγγογραφία...Και έτσι να μωράκια θα έχουν όσο μεγαλώνουν λιγότερο χώρο να κουνηθούν κτλ.... οπότε γι αυτό θα μου τα πάρουν νωρίτερα....

lovetwins και εγώ έμαθα πλέξιμο από το ιντερνετ!!!:tongue:

μόλις τελείωσα το 2ο κασκόλ μου κ έλεγα να φτιάξω μια εσάρπα ή κουβερτούλα... Σκουφάκια δεν ξέρω ακόμα...Πάντως είναι αγχωλιτική η διαδικασία κ θα σε βοηθήσει τις μέρες που θα είναι σπίτι η πεθερά σου...

Κορίτσια στις αρχές είχατε βοήθεια...?

εμάς οι γονείς μας μένουν επαρχία...

θα πω στην μαμά μου να έρθει φυσικά , αλλά πόσο να κάτσει η γυναίκα...?

Εγώ σκεφτόμουν τους πρώτους 2-3 μηνες αλλά μπας κ λέω λίγο...?:rolleyes:

WXLGp3.png

τωρα θυμηθηκα και τη φλορετα, καλωσηρθες κ εσυ κ με το καλό!

Εγω περιπου 2 μηνες πριν γεννησω παρηγγειλα τις κουνιες, γενικά δεν πηρα κ πολλά πραγματα, ομως. Βασικά νομιζω τα ετοιμασα ολα λιγο πριν μπω στο μηνα μου. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι απο τωρα!

Ναι σαι καλά, σ΄ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! Είμαι στην 18η εβδομάδα τώρα!

Poeta τι εννοεις θα σου τα πάρουν πιο νωρίς; πόσο πιο νωρις;

Εμένα μου είπαν θα με βάλουν για καισαρική 38η εβδομάδα, αν με το καλό καταφέρω να φτάσω μέχρι εκεί...

Καλησπέρα.

Χάθηκα... αλλά καταλαβαίνετε...

Είδα κι έπαθα, αλλά σας διάβασα (δε θυμάμαι όμως πολλά).

Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι επόμενες για γέννα εγκυούλες πάνε πολύ καλά για τελειόμηνα μωράκια. με το καλό κορίτσια.

Περαστικά στις ιώσεις κλπ "ταλαιπωρίες"

Λοβ πεθερόπληκτη... αχ πόσο σε καταλαβαίνω...

Ιθάκη νομίζω είναι πολύ μικρή η κορούλα σου για να αγχώνεσαι. Κι εμένα σ΄ αυτή την ηλικία γάλα (βυζάκι) κ κρεμούλα μόνο. Τα άλλα τα τρώγανε τα ρούχα κ το πάτωμα. Νομίζω κάθε μέρα που περνούσε εκείνη την περίοδο ευχαριστούσα το Θεό που με κρατιόμουνα κ δεν έκοβα τις φλέβες μου.

Τα νέα μου:

1. Ο σύζυγος στα εξωτερικά

2. Είχα βοήθεια - η οποία έφυγε προχτές - τα (παρεμβατικότατα) πεθερικά. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι αρκετά πρακτικά θέματα ήταν επιλυμένα (μεγάλο παιδί-φαγητό-βασικά ψώνια)

3. Ο πεθερός (μετά την πεθερά) αρρώστησε: Πυρετός βήχας κλπ.

4. Εν συνεχεία (κ μάλλον συνεπεία αυτού) αρρώστησε κ η μεγάλη μου κόρη

Στο δια ταύτα:

Σπίτι μόνη με 3 παιδιά. Ένα μεγάλο αρρωστούλικο που δεν πάει σχολείο και θέλει να παίξει με τη μαμά του και 2 βρέφη που φοβάμαι να μην κολλήσουν. (Εννοείται τα βρέφη θηλάζουν κ γεμίζουν πάνες συνέχεια κλπ κλπ)

Ευτυχώς έρχεται η κοπέλα που καθαρίζει - βάζει πλυντήρια - σιδερώνει κλπ κ τεσπά κρατιέται το σπίτι σε μια τάξη.

Εννοείται έχω ζητήσει τη συνδρομή της μάμας μου, η οποία δυστυχώς "κολλάει". Δεν τα καταφέρνει βρε κορίτσια, αγχώνεται, πελαγώνει, δε συγκεντρώνεται, της αναθέτω μόνο την απασχόληση της μεγάλης κι ακόμη κι εκεί μου τα κάνει "μπάχαλο" ώρες ώρες.

Άσχετο:

Από κιλά είμαι όπου ήμουν προ εγκυμοσύνης, μείον ένα. Δεν φαίνεται να παίρνω/χάνω άλλο, καθώς τρώω γιατί πεινάω όλη την ώρα, πράγμα λογικό αφού ταΐζω άλλους δύο. Η κοιλιά όμως, πότε θα "μαζέψει"??? Γιατί μου έχει μείνει αρκετή. Δεν είναι "χλαπάτσα", σφιχτή σφιχτή την αισθάνομαι, αλλά είναι κοιλίτσα... Δεν θάπρεπε να έχει μαζέψει μέχρι τώρα? ή λόγω διδύμων δεν πρόκειται να μαζέψει ποτέ???

Τι ρωτάω κι εγώ ε???

Σας χαιρετώ.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα! Παρασκευη σημερα, τι ωραια!!

ποετα αν μπορεις να εχεις βοηθεια τους πρωτους μηνες ειναι οκ. Μαμα ειναι κ αυτη θα βοηθησει, τι να κανουμε!

κριστι περαστικά στη μικρη...δυσκολο ολο αυτο που περιγραφεις...

Οσο για την κοιλια θυμαμαι κ εγω οτι ηταν για ενα διαστημα φουσκωτη σα να ημουν 4 μηνων εγκυος πχ αλλά μετα επεσε. Προσεχε το φαγητο στο θηλασμο, εγω τα ειχα χασει ολα κ πηρα 9 κιλα:shock: αλλά ετρωγα περα απο καθε φαντασια για να πω την αληθεια κ πολλά γλυκα κιολας....:rolleyes: Θυσια βεβαια να ταιζεις αλλά 2 ατομα, ειναι μαγικο.

εμεις σα να τα παμε καλυτερα με τον υπνο. Δεν το λεω ομως μηπως το ματιάσω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα διδυμοκοριτσα και χρονια μας πολλα!!!

Φροσω εχασες 10 κιλα; πως καλε; λεγε!!!

Ευγε και μπραβο σου!

Τζεμ ειδα τις φωτο σας αλλα δεν εχω προλαβει να σχολιασω!!!

Αλλα εχω μια απορια; εσυ γιατι κανεις διαιτα;:rolleyes: μια χαρα κουκλαρα εισαι!!!

Επισης κ οι γιοι σου φατσες απιστευες!!! κουκλακια!!!

Μου αρεσει η ιδεα να εχεις μονο γλυκο μετα στο τραπεζι!

Κιρα εμενα δεν μου εσπασαν τα νερα κ δεν ξερω να σου πω!!! Κοντευεις!

Για νεο ρεκορ πας εσυ!!!:P

Δεν κανουν σε σας επισκληριδιο; γιατι;

Mpoygos πως ειστε εσεις;

Νακι εμεις δεν κοψαμε τα αλεσμενα!!! Μας ειπε η παιδιατρος να μην ανησυχω.απλα μερικα παιδακια καθυστερουν λιγακι κ δεν την πειραζει!!!

Mash θα αντεξεις τοσο ξενυχτι μεχρι το Πασχα; χαρα στο κουραγιο σου!!!

Ιθακη οι δικοι μου οταν ηταν στην ηλικια σας κοιμοντουσαν καμια φορα με την μουσικη απο το περιστρεφομενο!!! τωρα ουτε να το χ@σουν που λες κ συ....ασε που τα εβγαλα απο την κουνια γιατι ηθελαν να τα ξηλωσουν μονοι τους!!!

Οσο για το φαγητο κ οι δικοι μου καναν 2 εβδ να συνηθισουν τις γευσεις!

Νουνουκα εγω δεν ξερω να σου πω για κρισεις πανικου! ποιος επαθε;

Περαστικα κ σε σας!!!

Φλορετα θα αντεχεις κ σε μεγαλυτερο μηνα να πας για ψωνια!

Οχι στον 9ο αλλα απο τον 7ο κ μετα ειναι καλα!

Καλη η ιδεα σας να πατε Βουλγαρια να ψωνισετε!

Love υπομονη θα περασουν οι μερες κ θα φυγουν τα πεθερικα!!!

Poeta καλως ηρθες στην παρεα μας κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Κριστυ θα μαζεψει η κοιλια,εαν προσεχεις φυσικα!!! εγω την εχω ακομη!:rolleyes:

:tongue:

Διαφημίσεις

Τα δικα μας νεα ειναι χαλια.....

Χαλασε ο μικρος τον υπνο του! καλα κοιμοταν σερι τοσο καιρο!

Ατελειωτη γκρινια με κλαμα ολη μερα!Δεν τους αρεσει τπτ,δεν ευχαρισιουντε με τπτ!!!

Ειδα τα αλματα ανπτυξης κ ειμαστε σε εβδ ζορικη! ελπιζω να ειναι αυτο κ να τους περασει γρηγορα!!!

Ελπιζω το σαβ/κο να μην εχει βροχες να τους βγαλουμε εξω μπας κ ηρεμησουμε ολοι μας!

Ξεράθηκα στον ύπνο σήμερα. Τους πήγα σχολείο, γύρισα την έπεσα και 12 ευτυχώς με ξύπνησε η γάτα, που παρεπιπτόντως ζει και βασιλεύει :D!

Σέβη γκρίνιες έχετε ε; Τί να σας πω κοριτσάκια κάθε φορά που τα γράφετε.....είναι όλα τόσο γνώριμα....κρατάτε γερά και αν έχετε νεύρα μην κακιώνεται τον εαυτό σας. Η αυπνία και η εξάντληση είναι κακός σύμβουλος.

Καλώς ήρθαν και οι νέες εγκυούλες μας. Με το καλό!

Αυτό τώρα με την μικρή μήτρα θα το δείτε στην πορεία. Η μήτρα έχει απίστευτη ελαστικότητα, αν θυμηθώ και τη δικιά μου :rolleyes::shock:, οπότε μπορεί να τα καταφέρεις και ως το τέλος.

Από ψώνια καλή ιδέα η Βουλγαρία αρκεί να έχει ποιοτικά πράγματα γιατί δεν βάζεις το μωρό όπου να ναι, σε πλαστικά και τέτοια εννοώ.

Κρίστυ όπως σου είπε και η Τζεμ πρόσεχε με τα κιλά τώρα. Την έχουν πατήσει κι άλλοι.... καλώς ήρθες κι εσύ πάντως στο κλαμπ των σούπερ μαμάδων!.....

λαβ πεθερικά ε; :evil:

Σέβη μου με την περιβόητη ντουκάν τα έχασα και συνεχίζω....

Εγώ έχω άλλο θέμα.

Ο ένας από τους διδύμους έχει έναν φίλο στο σχολείο και δεν κάνει παρέα στον αδελφό του και έχουμε σκοτωμούς έτσι όχι αστεία.

Και στο σπίτι όλη την ώρα τσακώνονται.

Αυτός ο φίλος εντωμεταξύ είναι παιδί με δεπυ διάσπαση προσοχής δηλ. και έχει κάνει και τον δικό μου ατίθασο και "καθικάκι".

Φροσω ποτε λες να στρωσουν τα μικρα;

Εννοω υπνο,γκρινια,δοντια!

Ρωτησα μια φιλη μου μαμα με γιο 5 χρονων κ μου ειπε στα 3 τους χρονια!

Μακρινο μου φαινεται....

Αρχισα να σκεφτομαι τον Σεπτεμβρη που θα ειναι 2 χρονων να τους παμε παιδικο...τι λετε;

Με την διαιτα αυτη τι τρως;μια χαρα σου παει!!!

Οι δικοί μου ακόμα ξυπνάνε τη νύχτα άλλος για τσίσα (έχουμε μετά κι αυτά βλέπεις), άλλο για νερό άλλος για μανούλα. Πολλές φορές τους ακούω που τσακώνονται κι όλας. Αλλά ξυπνάμε για δευτερόλεπτα. Πέφτουν μετά στο κρεβάτι τους και κοιμούνται ξανά.

Θα έλεγα κι εγώ στα 3.

Μπορείς να γκουγκλάρεις τη δίαιτα ντουκάν γιατί είναι αρκετά αυτά που τρως.

Αυτό που μου αρέσει είναι οι απεριόριστες ποσότητες γιατί εγώ άνθρωπος της στέρησης ΔΕΝ είμαι γενικότερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...