Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα που σέρνομαι. Από τις 3 το πρωί χοροπήδαγε ο Μίλτος στο κρεβάτι μας, στις 4 ξύπνησε κι ο Αλεξ απο τη φασαρία κι έκλαιγε γοερά. Είδα κι απόειδα, τους έδωσα γάλα τόσο νωρίς (ξέρω ότι δεν κάνει) και μετά ο Μίλτος έκανε κανα μισάωρο να βολευτεί να κοιμηθεί. Ωσπού να πω να με πάρει κι εμενα ο ύπνος έπρεπε να σηκωθώ για τη δουλειά. Δράμα η υπόθεση, και μου τα κάνει αυτά κάθε Τετάρτη που έχω εφημερία. Πού το ξέρει ο άτιμος; Να δω πώς θα αντέξουμε μέχρι το Πάσχα. Να δω αν θα τη γλιτώσει ο σύζυγος, που κοιμάται και βαριά και που κι αν τον ξυπνήσεις ξανακοιμάται αμέσως, ενώ νομίζει οτι είναι ξύπνιος και βοηθάει. Αξίζει να τσακωνόμαστε γι αυτό; Δεν αξίζει, αλλά με πνίγει το παράπονο ώρες ώρες.

Κίρα, τι θηρίο είσαι κορίτσι μου! Σας ζηλεύω όλες εσάς που φτάσατε σε τέτοιες βδομάδες με τα δίδυμα στην κοιλίτσα σας και δεν θα έχετε το άγχος της προωρότητας και της θερμοκοιτίδας. Εμένα τα νερά δε μου σπάσανε και δεν ξέρω να σου πω, αλλά νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις.

Νακι, πολύ καλά νέα με τη βελτίωση στον ύπνο, άντε και στα δικά μας. Σιγά σιγά θα στρώσουν και με το φαγητό, όλα μια ιδέα είναι.

Φρόσω, μπράβο για την απώλεια κιλών! Άντε, να παίρνουμε παράδειγμα και μερικές άλλες, και βασικά για μένα μιλάω, που ανέβηκα στη ζυγαριά προχτές και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Με γεια και το μαλλί! Ελπίζω να πέρασες καλά στην έξοδο. Γιατί να πεθάνει μωρέ το γατί από τη στείρωση; Εμείς τρία έχουμε στειρώσει, όλα έτσι αξιολύπητα δείχνουν τις πρώτες δυο μέρες σαν ετοιμοθάνατα από τη νάρκωση, μετά μια χαρά συνέρχονται.

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλες. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!

εμεις ταλαιπωρηθηκαμε ΠΑΡΑ πολυ με ιωσεις κλπ κλπ και τι δεν επαθαν τα καημενα μου,ευχομαι μμονο να τελειωσαμε με αυτα τωρα που ανοιγει και ο καιρος.χασαμε και 200 γραμ ο καθενας και εγινα ακομα πιο τσιλιβιθρες.

Ζωηροι ζωηροι παντως και ολο με νεες λεξεις στο λεξιλογιο μας!!!!!:D:D

εγω αυτην την περιοδο τρεχω πανικοβλητη,μια κατι σεμιναρια του οαεδ,μια κατι αλλα σεμιναρια με τις κατασκευες μου .λιγο η δουλεια λιγο το σπιτι και πανω απο ολα τα παιδια..Χαμος!!!!

ξεφυγα λιγο βεβαια και ειμαι καλυτερα ψυχολογικα.

εσεις?

ευτυχως περασαν και οι ιωσεις!γρηγορα θα ξαναπαρουν τα πανω τους!!!

μπραβο για τις νεες λεξεις!!!μπραβο και που καταφερνεις να κανεις τοσα!!!!

Καλημέρα κι από μένα που σέρνομαι. Από τις 3 το πρωί χοροπήδαγε ο Μίλτος στο κρεβάτι μας, στις 4 ξύπνησε κι ο Αλεξ απο τη φασαρία κι έκλαιγε γοερά. Είδα κι απόειδα, τους έδωσα γάλα τόσο νωρίς (ξέρω ότι δεν κάνει) και μετά ο Μίλτος έκανε κανα μισάωρο να βολευτεί να κοιμηθεί. Ωσπού να πω να με πάρει κι εμενα ο ύπνος έπρεπε να σηκωθώ για τη δουλειά. Δράμα η υπόθεση, και μου τα κάνει αυτά κάθε Τετάρτη που έχω εφημερία. Πού το ξέρει ο άτιμος; Να δω πώς θα αντέξουμε μέχρι το Πάσχα. Να δω αν θα τη γλιτώσει ο σύζυγος, που κοιμάται και βαριά και που κι αν τον ξυπνήσεις ξανακοιμάται αμέσως, ενώ νομίζει οτι είναι ξύπνιος και βοηθάει. Αξίζει να τσακωνόμαστε γι αυτό; Δεν αξίζει, αλλά με πνίγει το παράπονο ώρες ώρες.

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλες. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

οντως ειναι δραμμα η κατασταση...:(:(τι να πω ευχομαι συντομα να στρωσετε στον υπνο!θα ξεκουραζεσαι και εσυ παρα πολυ!οσο για τους τσακωμους με τον συζυγο...σιγουρα δεν αξιζει αλλα και εμεις τα εχουμε αυτα!!για τα παραμικρο πολλες φορες μαλλωνουμε!η κουραση τα κανει αυτα τα παιχνιδια!!υπομονη!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα σε όλες! Μπήκα να πω μια καλημερα και λίγα νεα αλλά μόλις κοίταξα το ρολόϊ του Η/Υ και βλέπω ότι στην καλημερα θα μεινω. Ήρθε - πάλι - η ώρα για φρούτο... Όλο τρώνε αυτα τα παιδιά με το που τελειωνεις το ένα αρχίζει το άλλο....

Κίρα κουραγιο. 200 φορές στο έχω πει, αλλά όλα θα πάνε καλά, να το ξέρεις. Έχουν έναν τρόπο τα πράγματα να μας δείχνουν το πρέπει να κάνουμε και μετα από λίγο ανταποκρινόμαστε αυτόματα σχεδόν...

Μας... ώχου Μας... Και εφημερία και ξενύχτι , τι να σου πω.... ; Θα έρθι και το Πάσχα, πέφτει και μακριά φέτος βλεέπις το άτιμο.

Κάτι άσχετο που δεν το έχω αναφερει γιατι οι περισσότερες με την αϋπνία έχετε "μεγάλα" παιδιά και δεν ξερω αν βοηθάει και γενικώς δεν ξέρω αν θα πιάσει και με τα άλλα παιδιά, αλλά εμας μας είχε βοηθήσει από τις αρχές- και μεχρι τωρα πιάνει- ένας πιγκουϊνος. Αυτός της Fisher Price... Βγάζει μια μουσική τόσο απαλή και γλυκιά που μόλις τον βάζαμε όταν ξύπναγε ο μικρός - που κι εμας ξυπνάει ακόμα μέσα στη νύχτα- ξανακοιμόταν αμέσως... Αν θέλετε το δοκιμάζετε. Εμας μας "έσωσε"... Συγνώμη που δεν το έχω αναφερει, αλλά δεν είναι ακριβώς μεθοδος, απλά πιάνει στον δικό μας. Π.χ. η μικρή τον έχει χεσμένο τον πιγκουϊνο. Αν είναι να ξυπνησει , θα ξυπνησει...

Φιλάκια!!!!

jYwYp3.png

Λοβ... λίγο λίγο ετοιμάζεται το σπίτι. Σε κανενα δίμηνο σας βλέπω μέσα ;)

ελπιζω ναναι νωριτερα!!!!:rolleyes:απλα ο αντρας μου ολη μερα δουλεια και εγω μονη με τα μικρα ....δυσκολο να γινει!!!παντως αυριο το βαφουμε και μετα μολις γινει γινει το παρκε ...φυγαμε!!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Τι κάνετε; πολύ μου έχετε λείψει αλλά φτάνω στο ευτυχές σημείο να πιστεύω ότι σε 15 μέρες θα μιλάμε πάλι περισσότερο!!! χοχο!! Υπομονή λοιπόν!!!

Εμείς μια ο ένας μια ο άλλος μου ανεβάζουν κάτι χαζοπυρετούληδες, από μύξες σούπερ, γκρίνια και αϋπνία είναι τα συνήθη πια!!

Φροσού τέλεια!!! ενθουσιάστηκα και εγώ!!!

Μάς κουράγια!!!

Νάκι μόνο με άλλες ασχολίες περνάει κάπως το ψυχολογικό...και γω είπα ή ψυχολόγο ή photoshop!(ξεκίνησα μαθήματα)!!

Φανταστική ψυχοθεραπεία το άτιμο το έξω!! και άμα θέλετε σας βελτιώνω ή σας κάνω εφέ καμιά φωτό!!!

Ithaki συμφωνώ απόλυτα με τους αυτοματισμούς που περιγράφεις εκεί ;)

lovemtwins καλά έργα!! νωρίτερα θα είναι 2 μήνες για να στρώσουν το παρκέ δηλαδή, τα υπόλοιπα είναι μεροκάματα.

Τζεμ κοπέλα μου τι κάνετε; τι 100 χρονών; εμένα για 20 μου φαίνεσαι!!!

Mpougos και γω όταν πέρνα αντιβίωση παίρνω και το ultra levure όπως και στα παιδιά άμα χρειαστεί υπάρχουν αντίστοιχα κάτι προβιοτικά για να προστατεύσουν την χλωρίδα του στομάχου και του εντέρου νομίζω.

Για το αυγό και το ψάρι με την αντιβίωση δεν ξέρω αλλά εμένα μου έχουν πεί στον πυρετό οχι ψάρι, αυγό, γάλα, σοκολατοειδή..ότι να ναι!

Εγγυούλες κλωσάτε και μη μιλάτε!!! είσαστε καλά τώρα!! Μετά θα είσαστε καλύτερα αλλά πτώματα!!!

Ρε κορίτσια ξέρετε πως μπορούν να αντιμετωπιστούν κρίσεις πανικού;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Την καλησπέρα μου!!

μπουγκος ετσι θελω...ν αναεβαινουμε ολες σιγα σιγα!

νακι το ιδιο κ για σενα;)

σεμιναρια, βελτιωση στον υπνο, νεες κουβεντούλες...φτου φτου σας μη σας ματιάσω!!

κ οι ιωσεις περαστικές να ναι!

δεν ξερω τι περιληψη να κανω...οι εγκυουλες μας καλά κρατουν ακομα. Οι παλιες εχουν εξαφανιστει ομως (γκουχ γκουχ!!) και μας λειπουν!!! Δεν τις ονοματιζω, ξερουν αυτες...

Μας καλή μου εισαι ηρωιδα!! Ξερω βεβαια οτι στη ζωη βρισκουμε τη δυναμη για πραγματα που δεν το εχουμε φανταστει καν, αλλά πραγματικα αυτο που κανεις ειναι πολύυυυ δυσκολο. Μην πιεζεσαι, οσο μπορεις κ αν σε βοηθαει να 'ξεσπας' στον αντρα σου καν το. απλα εξηγησε το του!! Εγω αυτο κανω μερικες φορες, του λεω εχω τα νευρα μου ασε με να πω απλά για να τα πω!! Θυμησε μου δουλευει ολη μερα?

ιθακη οντως μεχρι να φανε κατι ερχεται η ωρα για το επομενο!!

τον πιγκουινο μας τον εχει φερει ο αδερφος μου αλλά ακομα δεν αξιωθηκαμε να βαλουμε μπαταριες:oops: λες να ειναι αποτελεσματικός? νομιζω οτι αυτα ειναι για μικροτερη ηλικια. τους δικους μου τους φανταζομαι αν τον ανοιξω να σηκωθουν κ ν αρχισουν να ΄ψαχνονται' τι συμβαινει:rolleyes:

Μας... ώχου Μας... Και εφημερία και ξενύχτι , τι να σου πω.... ; Θα έρθι και το Πάσχα, πέφτει και μακριά φέτος βλεέπις το άτιμο.

μ αρεσε το "χεσμενο τον εχει τον πιγκουινο" ααααχαχαχαχα

νουνουκα αντε να μας συνηθισεις παλι στα καθημερινα σου!

photoshop e? θα σου στελνουμε φωτο να μας καλλωπίζεις:tongue:!χαχα

τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να τις περασω απ το κινητο κ να σας βαλω κ εσας καμια!

το εγω ειναι πραγματικα πολύ καλη ψυχοθεραπεια, αλλά μιας κ ρωτας κ για τις κρισεις πανικου ξερω επισης οτι η ψυχοθεραπεια βοηθαει. Γενικως ειμαι πολύ υπερ των ψυχολογων, εχω κανει συνεδριες κανα 3μηνο κ ηταν φανταστικά! Βεβαια ειναι να τυχεις να ταιριαξεις κ με τον θεραπευτη σου... Τωρα ψαχνομαι πάλι αλλά ειναι πολλά τα λεφτα γμτ κ μου φαινεται δυσκολο...

σημερα πηγα κ ρωτησα για τα γλυκα τις βαφτισης. Μαλλον δε θα βαλω καθολου γλυκο-κερασμα στην εκκλησια. Θα εχω μονο κατι για τα παιδια (πχ γλυφιτζουρια ή χωνακι με σοκολατοειδη), κ μια τουρτα σε καθε τραπεζι στο εστιατοριο μετα.

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Είχα ξανασυστηθεί και παλιότερα αλλά έχει περάσει καιρός!!

Περιμένω δίδυμα κοριτσάκια τον Αύγουστο και μόλις μπήκα στον 5ο μήνα :P:p

Θα ήθελα να ρωτήσω τη συμβουλή σας από εσας που είστε πιο έμπειρες:

ποιά είναι η κατάλληλη στιγμή να φτιάξουμε το παιδικό δωμάτιο;

η αλήθεια είναι ότι δε βιαζόμαστε, αλλά βλέπω ότι η κοιλιά μου μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα... νομίζω ότι αν το αφήσω για 8ο ή 9ο μήνα θα είναι πολύ αργά και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα! Αφήστε που αν μου γεννηθούν προωρούλια τι θα τα κάνω;;

Τι συμβουλές έχετε να μου δώσετε; Από εδώ Θεσσαλονίκη που είμαστε λέμε να κάνουμε ένα ταξιδάκι μια και καλή στη Βουλγαρία που έχει φθηνά είδη μπεμπε και να πάρουμε όλα τα βασικα: κρεββατάκια, αλλαξιέρα, καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσι, ρηλαξ... οπότε το ταξίδι θα γίνει μια και καλή όταν το αποφασίσουμε και θα τα μαζέψουμε όλα τα προικιά μαζί ;);)

εδω κι εγω,μεσημεριανη σημερα!

σπιτι ολη μερα και..κλωσσαω ,σαν υπακουη κοτουλα,χεχε!!

naki82, με καισαρικη τελικα,την Δευτερα,εκτος"απροοπτου"..

ουτε εγω το πιστευω πως περασε τοσος καιρος,και φτασαμε μεχρι εδω.

και επισης ουτε το πιστευω οτι σε λιγες μερες θα εχω τα μωρακια μου,σαν ονειρο μου φαινεται,σαν να μην το ζω εγω.

mash τρελα ξενυχτια διαβαζω,κουραγιο,φανταζομαι τι γινεται καθε βραδυ,εδω εμεις με την 3 1/2 χρονων κορη μας,καθε βραδυ ιστοριες μεχρι να κοιμηθει.τελικα μονο αν την ξυπναω νωρις το πρωι,κοιμαται παλι νωρις το μεσημερι,το βραδυ κοιμαται πιο νωρις χωρις φασαριες.βεβαια εσενα ειναι μικρουλικα ακομα,και μπορει να χρειαζονταιπιο πολυ υπνο,στην ηλικια σας, εκανα το αλλο:της εβαζα νανουρισματα σε ενα mp3 player που ειχα στο δωματιο της ,το εβαζα ολο το βραδυ να παιζει σιγα,και μεχρι να κοιμηθει καθοταν,χαλαρωνε και μετα..ξερη μεχρι το πρωι.(τωρα δεν πιανει αυτο,γιατι μεγαλωσε και δεν δινει σημασια,τα βαρεθηκε,:evil:)

Ithaki ευχομαι να ειναι οπως τα λες,πραγματικα!κι εγω αυτο πιστευω κατα βαθος,αλλα ειναι και ο πανικος που οι μερες πλησιαζουν ,και αυτος μιλαει τωρα τελευταια ,γι αυτο ειμαι ετσι..

Ο χαρακτηρας μου παντως ειναι ετσι,να αγχωνομαι πολυ πριν απο καποιο σημαντικο γεγονος στην ζωη μου,αλλα την ωρα που ερχεται αυτο το γεγονος,φευγει ολος ο πανικος,και ανταποκρινομαι πολυ καλα..

Gemini85 το βραδυ φοβαμαι μην την παθω,και δεν καταλαβω αν σπασουν, ετσι οπως κουκουλωνομαι το βραδυ,μες στον ιδρωτα ξυπναω,και εχω την απορια ,μηπως και..

κατα τ'αλλα,παλι αρρωστη η μικρη,αν και της ειχα κοψει τον παιδικο εδω και αρκετο καιρο,παλι δεν γλιτωσαμε.εχω κι εγω ενα μικρο μπουκωμα-κολλησα για αλλη μια φορα εννοειται-,αλλα μεχρι την Δευτερα,ευελπιστω να ειμαστε ολοι καλα.αν ειμαι λιγο μπουκωμενη,θα μπορω να κανω ολικη ναρκωση;γιατι επισκληριδιο εδω δεν κανουν..

Kίρα Δευτέρα η μεγάλη μέρα λοιπόν!

Προετοιμάσου ότι θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή με το μεγάλο σου κοριτσάκι αλλά θα δεις ξαφνικά ότι γέμισε το σπίτι σου και η καρδιά σου!

Χαίρομαι κορίτσια που όλες έχουμε ανέβει!

Μας έχεις κουραστεί πολύ. Το έχω περάσει κι εγώ αυτό το στάδιο και τα νεύρα και την εξόντωση. Σε συμπονώ κοριτσάκι μου να το ξέρεις!

Όσο για τη δίαιτα μην αγχώνεσαι. Εμένα τόσο καιρό μου την έλεγαν όλοι πρέπει να αδυνατήσεις κτλ. Όμως με τέτοια κούραση και αυπνία ο οργανισμός μου μόνο δίαιτα δεν σήκωνε.

Τώρα που πήρα και την άδεια και κοιμάμαι και είμαι χαλαρή να που έκανα τελικά.

Θα έρθει αυτή η μέρα και για σένα. ;)

Αργυρώ ευχαριστώ για το κοπλιμάν.

Εχθές βράδυ πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!

Πήγαμε στο μαγαζί του Σεργουλόπουλου στο Γκάζι που είχε μουσικοχορευτική σάτυρα με τη Βογιατζάκη και τον Παντελή Kαναράκη. Μιλάμε σκάσαμε στα γέλια. Και ήταν εκεί στο κοινό η Βανδή η οποία τραγούδησε κιόλας (αν και δεν μου αρέσει) ο Νοκολόπουλος, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Καπουτζίδης και πολλοί ηθοποιοί.

Σήμερα είμαι λίγο κομμάτια αλλά χαλάλι!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!που χαθηκατε!??

φροσω ,τι καλα που βγηκατε και περασατε καλα!!!αχ ποσο καιρο εχω να βγω με τον αντρουλη μου!!!:(:(:(

σημερα το απογευματακι ερχονται τα πεθερικα μου για 2-3 μερες!να βαψει ο πεθερος το νεο σπιτι....

και ενω φυσικα ειμαι ευγνωμων στον ανθρωπο...δεν ξερω πως θα αντεξω με την πεθερα μεσα στο σπιτι!!!και δεν παιζει να κανω βολτες γιατι εχειι ηδη δηλωσει πως μονη της δεν μπορει να μενει με τα μικρα!!!:?:-?

θα το ριξω στο πλεξιμο και στην κατασκευη βραχιολιων να μην της δινω σημασια!!!!:?:-?

εχει γνωμη για ολα ,ανακατευεταιι στα παντα και σχολιαζει....

πρεπει να οπλιστω με υπομονη!!!ευτυχως που την εχω μακρια!!!!;)

ασε που δεν συζυτω οτι τα μικρα για 3 μερες θα αλλαξουν εντελως το προγραμμα τους....

τι να πω ...μηπως ειμαι κακια???:confused::confused::rolleyes::rolleyes:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα.......σημερα εχω γιατρο και nst.......2 φορες την εβδομαδα μηπως ειναι υπερβολη????λεω εγω τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και εχει παλι εναν σκ@τοκαιρο:evil::evil: δεν θα φτιαξει αυτος ο καιρος φετος:cry::cry:

ο γιατρος μου μου ειχε πει απο την προηγουμενη εβδομαδα να πηγαινω με την βαλιτσα μου αυτη την εβδομαδα αλλα εγω δεν την εχω τελειωσει ακομα:oops:καλα στον κοσμο μου εγω......μεχρι και τραπεζι εκλεισα αποψε να παω σε ταβερνα:Pζω λιγο στον κοσμο μου??????

αααα δεν σας ειπα εχει και η μαμα μου απο προχθες......

ΛΑΒ σε καταλαβαινω απολυτα με την πεθερα!!!!!εγω δεν θα αντεχα κανεναν απο τους 2 ουτε την πεθερα μου ουτρε τον πεθερο μου ειναι και οι 2 τα ιδια σκ....α καμια φορα σκεφτομαι πως αν γινουμε τετοιοι γονεις καλυτερα να μην ζησουμε πολυ...και το εννοω!!!!!!!

οι υπολοιπες που ειστε παλι???ΤΖΙΝΙ......ΘΕΑ ΛΑΕΡΤΑ........ΠΑΠΙΤΣΑ???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα κ απο μενα!

Λαβ κ εγω που δεν εχω κανενα παραπονο δε θα αντεχα με τιποτα!! Κ δε μ αρεσει που το λεω, αλλά τι να κανουμε! Υπομονή!

βραχιολακια πλεκεις? τυπου μακραμε? (ετσι δεν το λενε?)

εγω δεν προλαβαινω.:?

Φροσω πολύ ωραια η εξοδος που περιεγραψες! Παιζει να σε δουμε κ σε κανα κουτσομπολιστικο περιοδικο δηλαδη?:tongue: Χωρις πλακα τωρα, ειναι πολύ ευχαριστο που ανανεωνεσαι, κ δινεις κ σε μας κουραγιο για το μελλον!

καντυ δεν εισαι στον κοσμο σου...αφου δεν εχεις συσπάσεις, δεν εχεις μπει στο μηνα σου, βγες καμια βολτα γιατι μετα σκουρα τα πραγματα... τον πρωτο καιρο τουλαχιστον!

εμεις σημερα μεσα.

εβαλα μερικες φωτο.

τα φιλιά μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κ απο μενα!

Λαβ κ εγω που δεν εχω κανενα παραπονο δε θα αντεχα με τιποτα!! Κ δε μ αρεσει που το λεω, αλλά τι να κανουμε! Υπομονή!

βραχιολακια πλεκεις? τυπου μακραμε? (ετσι δεν το λενε?)

εγω δεν προλαβαινω.:?

εβαλα μερικες φωτο.

τα φιλιά μου!

ναι τετοια με διαφορα πανω!!!!

και εμαθα και κασκολ και σκουφια!!απο you tube!!!

θα το ριξω λοιπον στο πλεξιμο

;);)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Κορίτσια, τα νεύρα μου.

Η μικρή δεν τρώει τίποτα. ΤΙ - ΠΟ- ΤΑ! Ούτε λαχανικά, ούτε κοτόπουλο, ούτε μοσχάρι, ούτε φρούτα... έχω στερέψει από ιδέες. Μόνο φλαμπέ δεν της τα έχω κάνει, στο τέλος θα κάνω αυτήν φλαμπέ!!! Πώς να της τα φτιάξω για να φάει έστω 50 γραμμάρια; Δεν μπορεί να μεγαλώσει με κρέμα και γάλα μόνο.

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...