Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εμεις καλυτερα,τελευταια μερα αντιβιωσης για ωτιτιδα αλλα καλου κακου θα τον παω να οτν δει η παιδιατρος. Βρε κορίτσια σας εχει ποτε ο παιδιατρος οτι αν το παιδι παιρνει αντιβιωση δεν πρεπει να φαει ψαροσουπα? (δεν λεω για τυχον πυρετο απλα αντιβιωση λογω ωτιτιδας).Στο παιδικο λεει δεν τον ταισανε ψαρι λογω αντιβιωσης,πηρα την παιδιατρο και μου λεει "ας τους να λενε τα τρωει ολα κανονικα..."

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!

Τους πηγαμε παιδικη χαρα σημερα που δεν δουλευε ο μπαμπας μας αλλα νυσταζαν τα καμαρια μου!ξυπνια απο τις 6.30 ο μεγαλος κ στις 7 ο μικρος!

Μετα σουπερ μαρκετ κ πεσανε ξερα το μεσημερι για 2 ωρες! τωρα μολις κοιμηθηκαν....πολυ γκρινια σημερα,παλι απο την νυστα!!!

Νουνουκα μου περαστικα σας!!! τι εχετε εσεις;

Σελεστα μου ετσι μας εκανε εμας ο μεγαλος! εκει που κοιμοταν σερι,τωρα εδω κ κανενα 3μηνο-4μηνο μας ξυπναει! ειναι σιγουρο οτι φταινε τα δοντια του!

Οσο για την βαφτιση ετσι ειμαστε κ εμεις! σημερα μου εφτιαξε μια κοπελα τα ονοματα τους σε αυτοκινητακια απο τσοχα!

Αυτοκινητακι κ γραμμα! Σε μπλε σκουρο για το μικρο κ γαλαζιο για το μεγαλο.....ετσι θα ειναι κ τα ρουχα τους!

Επισης θα παρουμε λευκη βαλιτσα με αυτοκινητακι επανω σε αντιστοιχα χρωματα!!!

Τζεμ σε νιωθουμε οι περισσοτερες!!!

Μpoygos εμενα ποτε δεν μου απαγορευσε κατι με τα φαρμακα η παιδιατρος!!!Υπερβολικο μου φαινεται!

Ιθακη περιμενουμε νεα σου!!!

Φροσω πως ειστε εσεις;

Καλημέρες βιαστικές και νυσταγμένες σε όλες!

Ετοιμασίες για βάφτιση βλέπω, με το καλό κορίτσια. Όλα πολύ όμορφα θα είναι, Σέβη, πολύ μου αρεσει η ιδέα με τα αυτοκινητάκια.

Το Σάββατο πήγαμε πρώτη φορά στο πάρκο του Βεϊκου, πολύ ωραία πέρασαν τα παιδιά, ευχαριστήθηκαν παιχνίδι. Ο Μίλτος έπαιζε μόνο με τα χαλίκια αλλά ο Αλέξανδρος πιο κοινωνικός πήγαινε να παίξει με άλλα παιδάκια -και τον έδιωχναν, μη τυχόν μοιραστούν το κουβαδάκι. Έκανε κι ωραία μέρα μέχρι το μεσημέρι... μετά, την Κυριακή, κλειστήκαμε μέσα. Σέβη, είδα και τις δικές σας τις φωτό από την παιδική χαρά, τι όμορφα προσωπάκια που έχουν τα αγόρια σου, τι γλυκα!

Ταλαιπωρούμαστε όλες με τον ύπνο μου φαίνεται, πολλά πισωγυρίσματα έχουμε. Ακόμα δεν δοκίμασα τίποτα, λέμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε να τον βάλουμε σε μια σειρά στις διακοπές του Πάσχα που τουλάχιστον δεν θα έχουμε να πάμε το πρωί στη δουλειά οπότε θα αντέξουμε να είμαστε ξύπνιοι κι όλη τη νύχτα αν χρειαστεί. Λέμε, γιατί από κουβέντες και σχέδια καλά είμαστε, στην εκτέλεση τα κάνουμε μαντάρα.

Μπούγος, αυτό με την αντιβίωση το λέγανε παλιά, όπως λέγανε και το άλλο με το αυγό και το ψάρι. Και ο δικός μας ο παιδίατρος μας είπε οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πώς είναι όλα τα άρρωστα παιδάκια; Φρόσω, είσαι ηρωιδα, με τρία παιδιά άρρωστα νομίζω θα τρελαινόμουν. Άσε που θα μπερδευόμουν και τελείως. Ποια είπε οτι τα έγραφε όλα; Κι εγώ έτσι τις 2-3 φορές που αρρώστησαν και τα δύο.

Δεν θυμάμαι καθόλου τι άλλο διάβασα, συγχωρέστε με. Καλημέρα και φιλάκια σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα σε ολες και περαστικα στα αρρωστουλικα μικρα!!!

φροσω ειστε καλυτερα??

υπομονη και στις νυσταγμενες μανουλες!!

σεβη μου,τελεια ιδεα με τα αυτοκινητακια!πολυ μου αρεσε!!;);)

εμεις χτες βγηακμε βολτα και περασαμε πολυ ομορφα!σημερα μεσα..

και αφου εμαθα να πλεκω και εχω κανει κασκολ και σκουφια σχεδον για ολους...τωρα που κολλησε να μαθω να κανω κατι βραχιολακια σαν πλεκτα...:D:D

οι προετοιμασιες για το νεο σπιτι συνεχιζονται..τελειωσε ο υδραυλικος ,σημερα θα παει και ο ηλεκτολογος να περασει το αιρκοντισιον...μεσα στην εβδομαδα βαψιμο..και μολις φτιαχτει το παρκε στο παιδικο που μας καθυστερει..ξεκιναμε να μετακομιζουμε!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα!

σεβη κ εμενα μου αρεσε πολύ η ιδεα για τη βαφτιση!

εγω στα προσκλητηρια ειμαι ακομα. εκανα μια προβα κ για τα γλυκα αλλά δε μου βγηκε οπως ηθελα, οποτε μαλλον θα παρω απο ζαχαροπλαστειο.

λαβ με το καλο οι εργασιες. οσο κ αν ειναι κουραστικο ειναι πολύ ευχαριστα ολα αυτα!

κ εγω πλεκω με το βελονακι!! φετος ξεκινησα κ μου αρεσει πολύ... κ εγω σκουφια κτλ

μας οντως οι διακοπες του πασχα θα ειναι ιδανικες αν θες να κανεις τετοια εγχειρηματα. Ας σχεφτουμε αισιοδοξα ομως οτι μπορει μεχρι τοτε να εχουν στρωσει απο μονοι τους!

Ωραια η βολτιτσα με τα μωρα στο παρκο...

ερωτηση οταν περπατησουν στη βολτα να υποθεσω οτι δε θελουν καροτσι αλλά θα θελουν να κατεβουν?

οι εγκυουλες μας τι κανουν?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες διδυμομανουλες!!!!

ΛΑΒ γιορταζε προχθες το κοριτσακι σου????χρονια πολλα να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις οπως επιθυμεις!!!

ΦΡΟΣΑΚΙ τι σας επιασε ολους οικογενειακως???περαστικα σας και γρηγορα!!!

ΣΕΒΗ πως πατε????ενταξη τα αυτακια????

εχετε πιασει τα των βαπτισεων.....εγω με ενα κοριτσι κι ενα αγορι να δω τι θεμα θα κανω:rolleyes::rolleyes:

εχθες πηγαμε για nst το οποιο και παλι ηταν καλο.......ουτε συσπασεις ουτε τιποτα.....ηθελα να ξερα αν δεν με πραγραμματιζε για καισαρικη θα αποφασιζαν να βγουν μονα τους???τωρα θα παμε παλι την Πεμπτη κι αν παλι ειναι ολα καλα την επομενη Πεμπτη εισαγωγη και Παρασκευη καισαρικη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα ομορφες διδυμομανουλες!!!!

ΛΑΒ γιορταζε προχθες το κοριτσακι σου????χρονια πολλα να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις οπως επιθυμεις!!!

εχθες πηγαμε για nst το οποιο και παλι ηταν καλο.......ουτε συσπασεις ουτε τιποτα.....ηθελα να ξερα αν δεν με πραγραμματιζε για καισαρικη θα αποφασιζαν να βγουν μονα τους???τωρα θα παμε παλι την Πεμπτη κι αν παλι ειναι ολα καλα την επομενη Πεμπτη εισαγωγη και Παρασκευη καισαρικη!!!

ναι γιορταζαμε!!!!σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!:D:D

με το καλο να ερθουν τα παιδακια σου !γιατι να βιαστουν??μια χαρα ειναι μεσα στην κοιλιτσα της μαμας!!!:D:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Έφτασε ο καιρός για τις εγκυούλες μας!

Τί ωραία! Θα δείτε τα μωράκια σας σε λίγο!

Σέβη τα είδα τα κουκλάκια στο φβ!

Εμείς είμαστε όλοι καλά! Ευτυχώς.

Η γατούλα μας στειρώθηκε χθες και είναι χάλια....την καημενούλα.

Ελπίζω να μην μας ψωφήσει γιατί θα σκάσουμε.

Σήμερα το πρωί τους άφησα στο σχολείο :D και πήγα το γυμναστήριο μου.

Δεν σας έχω πει ότι κάνω δίαιτα. Σήμερα λοιπόν γιόρτασα το 10ο χαμένο μου κιλό! Πήγα κομμωτήριο και το βράδυ έξοδο με φίλους.

Άντε γιατί λίγο ακόμα και θα πάρω τα βουνά :rolleyes:.

froso αντε να ανακαμψεις κ εσυ λιγο!!

μεγεια κ το μαλλι!! εντιτ: ειπες γυμναστηριο κ διαβασα κομμωτηριο!!!!!! χαχαχα

κ εγω σε διαιτα τον τελευταιο μηνα, εχασα 3 κιλα κ ειχε αρχισει να φαινεται κ ολα καλα....ΟΜΩς απ το Σ/Κ τρωω τον αμπακο κ πρεπει να τα οηρα ολα πισω:cry: Δε βαριεσαι...νεα αρχη σημερα...μπας κ ειμαι της προκοπης στη βαφτιση!!!

εσυ σε ποσο καιρο εχασες 10?

λαβ να τη χαιρεσαι την κορη σου!!

καντυ νωρις εισαι ακομα για συσπασεις, μην αγχωνεσαι...μια χαρα ειναι τα μικρουλια εκει μεσα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Tι κανετε βρε τσουπρες??πολλα αρρωστα παιδακια ρε γαμωτο...κουραγιο μανουλες....τρεμω στην σκεψη και μονο οταν θα μου αρρωστησουν την πρωτη φορα.Ξενυχτια,κλεισουρα....γκρινια...γκρινια....και περιοδος αφαντη εδω και 15 μερες και εχω αρχισει να ανησυχω.Επισης,εχω ενα στομαχι χαλια,απο το πρωι που θα πιω το γαλα μου μεχρι το βραδυ το νιωθω βαρυ με φουσκωμα...

Gemini,σε καταλαβαινω....τοσο πολυ ομως!

Froso,εισαι μια κουκλα και χωρις την διαιτα,κομμωτηριο και εξοδους διαβαζω και ζηλευω!!

Mash,καλη αρχη και καλο κουραγιο με τον συζυγο διαλεξατε την καλυτερη περιοδο για να εχετε και τα επιθυμητα αποτελεσματα.

Παω να ετοιμασω το φαγητακι τους σας φιλω ολες!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακι και παιδακια!!

lovemtwins χρονια σας πολλα!!! οτι επιθυμειτε, και παντα καλα!!

frosobal...γυμναστηρια,διαιτες,κομμωτηρια ,καφεδες διαβαζω,πολυ ανανεωση λεμεεεεε!!!:D:D φτου φτου σου,...σε 5 χρονακια απο τωρα μπορει και να τα καταφερω κι εγω!!(ή μηπωςε 10;;;;):rolleyes::rolleyes:

για την ωρα νιωθω 100 κιλα φαλαινα,και 100 χρονων γρια!!

mpougos με γεια το μαλλακι!!οσο για την αντιβιωση,η μικρη μου μια φορα που επινε augmentin , και της εδωσα ψαρι,εκανε ενα απιστευτο συγκαμα στον πωπο,που εξελιχθηκε σε μηκυτα.με dactarin σε λιγες μερες εφυγε,αλλα ταλαιπωρηθηκαμε γιατι την ετσουζε πολυ εκει,ξυνοταν, και κοντεψε να κανει πληγη.

ο γιατρος μας ειπε οτι καλυτερα αβγο και ψαρι να αποφευγονται οταν πινουμε αντιβιωση,αλλα ειναι και στο παιδι,δεν ειναι απολυτο..

απο τοτε ομως,φετος που ετυχε να παρει παλι αντιβιωση,μας εδωσε και κατι σκονακια (ultra levure),για να αποφυγουμε να την πειραξει στο εντερο ή να κανει παρομοια ιστορια με μυκητες.

Αυτα βγαινουν και σε καψουλες για ενηλικες,αν τα εχεις παρει ποτε.

καντυ ..κονταρομαχια βλεπω για το ποια μας θα γεννησει πρωτη τελικα!!!

κι εγω που πηγα να με δει,και εκανα και την δευτερη ενεση,τελικα Δευτέρα μου ειπε,ουτε συσπασεις κι εγω,τιποτα,μια χαρα εχουν βολευτει εκει οι κυριες μου φαινεται..

και μια ασχετη ερωτηση,οταν εγραφες στα ..+4 πιο πανω,εννοουσες οτι στο συνολο εχεις παρει μονο 4 κιλα;;;; θα τρελλαθω,αυτο κι αν ειναι ρεκορ!!

εγω ενα ερειπιο σκετο,με επιασαν και τα ψυχολογικα μου αυτες τις μερες,ολα μου φταινε,οτι δεν θα τα καταφερω σκεφτομαι ,τα οικονομικα μας σκεφτομαι,πως θα θηλασω αν τα καταφερω,πως η μικρη μου θα το παρει το ολο θεμα ,και να μην νιωσει παραμελημενη,κι αφηστε να πανε.εναν πανικο τον εχω,δεν λεω,δεν εχω κανει ποτε χειρουργειο,και ψιλοφοβαμαι,αλλα και φτ φοβαμαι ακομα περισσοτερο,καπως πρεπει ομως να βγουν ε;;;;

μποριε τελικα να μην χρειαστω και κλυσματακι,μαλλον θα τα κανω πανω μου απο τον φοβο πολυ πιο πριν!!

σημερα παντως ειμαι καλυτερα,πάλι καλα..

nounouka περαστικα σας επισης!

και οσες μανουλες πηγατε βολτουλες με αυτον τον οραιο καιρο,καλη αρχη,καντε και καμια βολτα για μας,ε;;;

και μια ερωτηση.αν σπασουν τα νερα..θα το καταλαβω;;;;:oops::oops:αν κοιμαμαι,δηλαδη,αυτο εννοω!!θα ειναι πολλα δηλαδη,οπως οταν σπανε με ενα παιδι;γιατι εφοσων ειναι 2 οι σακοι,μηπως σπασει ο ενας,και ειναι πολυ λιγα και δεν τα καταλαβω,αυτο εννοω.

ειμαι πολυ χαζη,ε;;;;

κατανοηση στην πανικοβλητη ετοιμογεννη please!!!!:tongue:

αργυρω να περιμενεις περιοδο κ να μην ερχεται ειναι το χειροτερο μου...παρτυ ορμονών λεμε!! Εξ ου και τα νευρα...υπομονη!

κιρα αστα κ εγω 100χρονων νιωθω ωρες ωρες:rolleyes:

τα ultra levure εγω τα παιρνω πλεον καθε φορα που πινω αντιβιωση, ειναι καταπληκτικα!!

κ εγω ρωτουσα για τα νερα αλλά απ οτι μου ειπαν δεν παιζει να μην το καταλαβεις...εκτος αν εχει απλα ρωγμη ο σακος. Προσωπικη εμπειρια δεν εχω ομως...

ψυχολογικα παντως αυτες τις μερες πολλοι δεν ηταν καλα....κατι θα παιχτηκε με τους πλανητες (που εισαι λαερτα?) εγω σημερα ισιωσα πάντως:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kαι εμενα αλλαξε η διαθεση μου προς το καλυτερο γιατι ο Φεβρουαριος δεν με πηγαινε με τιποτα!!!! Επιτελους καλυτερευει και ο καιρος να βγαζω εξω τα αγορακια μου. ultra παιρνουν και εμενα οταν τους δινει augmentin γιατι τους δημιουργει διαρροια.

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!τι κανετε????

εχω μερες να μπω παλι και δεν ξερω τιποτα!παρακαλω καποια να μου κανει μια περιληψη!!!πλιζ...

το μονο που ειδα ειναι οτι η Κιρα δεν γεννησει ακομα!θηριο εισαι βρε!!!!τελικα θα κανεις φτ?εγω παρακαλαγα παντως αλλα οι γιοι μου δεν φροντισαν να παρουν σωστη θεση.

εμεις ταλαιπωρηθηκαμε ΠΑΡΑ πολυ με ιωσεις κλπ κλπ και τι δεν επαθαν τα καημενα μου,ευχομαι μμονο να τελειωσαμε με αυτα τωρα που ανοιγει και ο καιρος.χασαμε και 200 γραμ ο καθενας και εγινα ακομα πιο τσιλιβιθρες.

Ζωηροι ζωηροι παντως και ολο με νεες λεξεις στο λεξιλογιο μας!!!!!:D:D

εγω αυτην την περιοδο τρεχω πανικοβλητη,μια κατι σεμιναρια του οαεδ,μια κατι αλλα σεμιναρια με τις κατασκευες μου .λιγο η δουλεια λιγο το σπιτι και πανω απο ολα τα παιδια..Χαμος!!!!

ξεφυγα λιγο βεβαια και ειμαι καλυτερα ψυχολογικα.

εσεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

και δεν λεω μεγαλη κουβεντα (δεν λεω) αλλα παμε πολυ καλυτερα με τον υπνο!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

με το φαγητο βεβαια τα ιδια χαλια.

σεβη πως πατε με τα μη αλεσμενα?εμεις με τις ιωσεις πηγαμε πισω παλι,να δω ποτε θα φανε φαγητο σε μπουκιες!!ακομα παταω με το πιρουνι....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...