Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πέρασα μια υπέροχη μέρα.....

Και οι 3 άρρωστοι με 39,5 πυρετό οι 2 και ο άλλος 38, διάρροιες και πονοκέφαλο. Δεν ήξερα πού να πρωτοπάω. Ο Α. στη δουλειά από τις 12 το μεσ. θα έρθει στις 10:30.

Και το κερασάκι στη τούρτα κι εγώ με πυρετό και πονοκέφαλο, δεν ξέρω πόσο δεν έβαλα θερμ. αλλά καίγομαι...... και αδιαθέτησα με πολύ πόνο και αίμα.

Ειλικρινά ας με λυπηθεί ο Θεός γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο.

Τώρα τους κοιμίζω. Για να δούμε τί νύχτα θα περάσουμε....

Σέβη τί έγινε με το μωρό;

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ειχαμε μια ησυχη νυχτα εχθες τελικα! Δεν το περιμεναμε! ξυπνησε μονο το μεγαλο απο τις 5.30 μεχρι τις 6.15! κ κοιμηθηκαν απο τις 10 εως τις 9 το πρωι που τα ξυπνησαμε εμεις!

Τα εξανθηματα του πανε πολυ καλα...σβηνουν! τον βοηθησε το xozal που του δινουμε για τον βηχα του!

Το μικρο δεν μου εκανε πυρετο εκτος απο κατι δεκατακια!

Φροσω ολοι μαζι αρρωστοι;κ χωρις βοηθεια; χαρα στο κουραγιο σου!

Περαστικα σου κ σας ευχομαι μια ηρεμη νυχτα χωρις πυρετο!

καλημερα σε ολες...

σεβη αρα ολα καλα με τα εξανθηματα!ολα καλα λοιπον...

φροσω μου,περαστικα σας!ολοι μαζι αρρωστοι..τι να πω υπομονη και κουραγιο.....να αναρρωσετε πολυ πολυ γρηγορα!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

φροσω περαστικά σας οικογενειακώς! ελπιζα σημερα να ειστε λιγακι καλυτερα τουλαχιστον....

σεβου ολα καλα δηλαδη? μπραβο ρε κοριτσι!

λαβ, μπουγκος καλημερα!!

δεν προλαβαινω πολλα τωρα

φιλιααααααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kαλημέρα. Ψηνόμαστε οικογενεικώς.

Με είχαν βάλει στη μέση οι 2 με 39,7! και έλιωνα.

Ένιωσα σαν hotdog. Αφού με έπιασε δυσφορία στην καρδιά.

Αυτά τα παιδιά πάντως τί είναι! Ξύπνησαν 7 το πρωί και παίζουν μες στην τρελή χαρά.

Κορίτσια μετά το μμρ να περιμένετε σπυθουράκι-δροτσίλες και δέκατα.

Δεν είναι τίποτα από το εμβόλιο.

Φιλιά σε όλες. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Γεια σας κοριτσόπουλα !

Πώπω, τί βλέπω εδώ αρρώστιες και ιώσεις..:?:?

άντε να γίνετε γρήγορα καλά όλες και όλα.

Καλά φρόσω..εσύ περνάς την απόλυτη ταλαιπωρια..

όλοι μαζί ???!!:shock::shock:

Περιμένω να διαβάσω μήνυμα σου ότι είστε καλύτερα αύριο.

Κουράγιο κορίτσι, κουράγιο.

Κίρα με το καλό!

Να σου πω, κι εγώ μπορεί να φοβόμουν φυσιολογικό με δίδυμα, αλλά θα το ήθελα κιόλας από την άλλη..

αυτό που δε θα ήθελα σίγουρα είναι όπως γέννησα τελικά, δηλαδή με ολική..(στο ΄όνομα, γιατί επί της ουσίας..μόνο ολική δεν ήταν..):?

Μπούγε με (υ) γειά το μαλλί ! Ζουλευω..περιποίηση..εγώ θέλω κούρεμα/καθάρισμα φορ σουρ!

Αργυρώ, εμείς μέχρι 11μηνών ντεπόν δεν ξέραμε τί θα πει..

Μετά, δεν προλαβαίναμε να αγοράζουμε που λέει ο λόγος..

Και οι 2 παιδίατροι που είχα μου είχαν πει, ότι εάν γκρινιάζουν πολύ να τους δίνω, να μην πονάνε..

Στον πυρετό όμως από 38,2 και πάνω, όχι πιο πριν.

ΜΑς πόσα δόντια έχουν να βγάλουν ακόμα?

Πιστεύω πάντως ότι είστε κοντά στο να αρχίσετε να κοιμάστε σιγά σιγά καλύτερα από μόνοι σας.

Τί συμβουλές σου έδωσε η Μπουγος? τις έχασα..

αν και κάτι μου λέει ότι σε κανένα δίμηνο δεν θα τις χρειάζεσαι..

Τζόυ τους έφτιαξες μάρτη εσύ με κλωστίτσες ή καμιά γιαγιά?

Είχα σκεφτεί κι εγώ να τους βάλω, μα θα βρουν τρόπο να το κόψουν και να το φάνε.

Ευχούλα για πες, ποια από τις δύο εσένα είναι πιο ζωηρή?

Και ποια πιο δύσκολη στα του ύπνου/φαγητού? Ακολουθούν τον κανόνα του μικρότερου?

Τζεμι είσαι στον πυρετο της προετοιμασίας??

Για πες μας τα νέα σας. Σηκώνεστε τώρα όρθιοι και προχωράτε πιανόμενοι ?

Κάντυ, υπομονή, βάστα γερά . Τα έχεις πάει πολύ καλά, 2-3 βδομάδες ακόμα καούρες, δεν είναι τπτ, μπροστά στην αιωνιότητα!

Ιθάκα τι κανιειειειεις?

Σεβ εμείς για το μμρ τα ψιλο-είπαμε.

Να ξέρεις με έχεις φτιάξει τρελλά τώρα που στρώσατε κάπως στον ύπνο.

Δίνεις ελπίδες παντού..!:) Του το είπα...του μπαμπά μας..;)

λαβ, πήγατε στο νέο σπίτι? έχω χάσει επεισόδια, σόρρυ..

Αν ναι, πώς φάνηκε στα παιδιά??

Εμείς καλά... δόξα τω Θεώ, βόλτες μέχρι χθες. Σήμερα γιοκ :?

Ααα, με δάγκωσε πρώτη φορά σήμερα ο γ. στον ώμο. :rolleyes:

Δε μ'αρεσε αυτό.. φοβάμαι μην αρχίσει τώρα τα δαγκώματα και φοβάμαι για την αδερφή του. Αν και αυτή πιστεύω δαγκώνει πιο δυνατά..

Μπορεί να μπώ και αύριο.

Φιλούθκια και περαστικά σας ρε..

Ζόρι να έχεις άρρωστα μωρά και δη δίδυμα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλά που γράφω εδώ και βλέπω ώρες ώρες το τικεράκι μου..

καλέ...κοντεύουμε 15μηνών ?????????

οιμέ...???????????

πώς περνάει έτσι ο καιρός, όταν δεν προλαβαίνεις ????? εε? πώς???

(εν τω μεταξύ παιδίατρο πρέπει να έχω να τα πάω από 11,5-12σχεδόν.. ούτε πόσο ζυγίζουμε δεν τα μετράω, ούτε και ύψος.. μα τί μάνα είμαι εγώ?)

ΥΓ. Ελίζα με αφορμή το πέρασμα του καιρού..με το καλό τα γενεθλιάκια σας..! 2ετών..αιντε αιντεεεε....γεράσαμε..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!!

Πιστευω οτι τις παρενεργειες του mmr τις περασαμε! 10η μερα σημερα,κανενας δεν εκανε πυρετο κ τα εξανθηματα εφυγαν!

Παπιτσα να εχεις ελπιδες αρκετες! εβγαλε ο Ο. τους 4 κυνοδοντες χωρις να ξυπνησει καμια βραδυα....απο μικρο ηταν πολυ ζωηρο/ατιθασο κ εχει ηρεμησει απο οταν εβγαλε τους πρωτους γομφιους!

Ναι να εχεις ελπιδες!

Το καλοκαιρι η μαμα μου κ η αδερφη μου τα ειδαν ολα απο το ξενυχτι! οχι δεν ξυπναγαν να βοηθησουν αλλα τις ξυπναγε απο το κλαμα του ο Ο.!

Με τον Π. αυτο που μας κανει τωρα πια ειναι οτι ξυπναει 4.30 με 5 το πρωι για κανενα μισαωρακι! υπναρουδικο παιδι απο μωρο αλλα μας ταραξε μεχρι να βγαλει κ αυτος τους πρωτους γομφιους!

Ενα 4μηνο φουλ ξενυχτια!

Θα δουμε πως θα παει αυτος με τους κυνοδοντες γιατι εχει μονο 10 δοντια!

Απο δαγκωματα δεν εχουμε εμεις ακομα κ ελπιζω να την γλυτωσαμε!:tongue:

Οπως δεν μαλωνουν μεταξυ τους! αντε να κλαψουν παραπονιαρικα εαν παρει ο ενας την πιπιλα η το παιχνιδι του αλλου!

Καλημέρα κοπελάρες!!

Καλό μήνα να έχουμε, να έρθουν όμορφες μέρες χωρις ιώσεις, πολλές βόλτες, συναντήσεις και χαρές!!!

Αγοράκια τι να πω; συλλυπητήρια και περαστικά σε όλους. Ελπίζω να έχουμε νεα σου το συντομότερο!!

Και εμείς λίγο άρρωστοι το Σ.Κ...άντε να δούμε!

Φιλιά σε όλες και κουράγια!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα, κορίτσια μου και καλό μήνα να έχουμε!!!

πάντως τη χτεσινή μέρα για ανοιξιάτικη δεν τη λες...πολύ κρύο και αέρας!!! είχαμε αποφασίσει να πάμε βόλτα οικογενειακώς και το ακυρώσαμε μόλις είδαμε τον καιρό το πρωί...:evil:

Agorakia, συλληπητήρια σου εύχομαι για τον θείο σου! εύχομαι ολόψυχα να έρθουν για την οικογένειά σου καλύτερες μέρες από αυτές που περνάτε...

Πολλά άρρωστα μωράκια έχουμε ακόμη...φρόσω μου, εύχομαι περαστικά να είναι!!!και γρήγορα!!! να μπορέσεις να ηρεμήσεις και συ...

Σέβη μου επίσης περαστικά σας, αν και μάλλον ήταν από το εμβόλιο και πάει πέρασε...

όταν έχω άρρωστα τα δικά μου, ψοφάω στην κούραση...σε ποιον να πρωτοκάνεις φυσιολογικούς ορούς, να δώσεις φαρμακάκια, να κάνεις εισπνοές? θυμάμαι πριν κάτι μήνες που αρρωστησαν και οι δύο που έγραφα σε χαρτί τι πρέπει να κάνω σε καθέναν και τι ώρα...για να μην τα μπερδέψω...αφήστε τη γκρίνια και το ξενυχτι...

Και μιας και λέμε για ξενύχτι...τι να κάνω που τον τελευταίο μήνα ξυπνάει μέσα στη νύχτα και ο μεγάλος? από 5 μηνών κοιμόταν κάθε βράδυ σερί μέχρι τις 7 το πρωί...και εγώ ασχολούμουν μόνο με τον μικρό που ξυπνούσε και ακόμη ξυπνάει μέσα στη νύχτα 2-3 φορές τουλάχιστον...μαρτύριο κανονικό δηλαδή...λέτε να φταίνε τα δόντια και να ξαναστρώσει? προσπαθώ να μην του δίνω γάλα, αλλά χαμομηλάκι ή νερό...αλλά και πάλι ξυπνάει...:cry:

Μας, αν εφαρμόσεις κάποια αποτελεσματική μεθοδο, πες τη και σε μας να παίρνουμε ελπίδες...

Στο μόνο που ελπίζω πια είναι ο παιδικός σταθμός...θα πηγαίνουν εκεί να κουράζονται και θα ξυπνάνε νωρίς κάθε πρωί, οπότε λογικά θα κοιμούνται και το βράδυ...με αυτό το πλευρό να κοιμάμαι?;);)

Κατά τ' άλλα, ζούμε στον πυρετό της βάφτισης...όχι ότι τρέχω ιδιαίτερα...αλλά τρέχει το μυαλό μου σε διάφορα...ιδέες κλπ...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Kalhmera!

παλι δεν προλαβαινω γμτ...

ειμαστε καλά...αλλά περασα το worst σ/κ ever. Δεν ειμαστε αρρωστοι βεβαια, δεν εχω παραπονο αλλά πολύ γκρινια, καθολου βοηθεια, κ κλεισουρα. Γενικως ψυχολογια στα ταρταρα...

περαστικα σε ολα τα μωρακια κ υπομονη στις ξενυχτισσες (κ εγω μεσα σα αυτες:?)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Nunu περαστικά σας!

Duck, χαρα στο κουράγιο σου να μας διαβάσεις όλες... Εγω συνηθως την τελευταία σελίδα. Αρχισαν τα δαγκώματα διαβάζω :)

Φρόσω πώς είστε;

Σέβη διαβάζω αναρρωνετε. Η ωτίτιδα του μικρού πέρασε; (Εχω ασχημες αναμνησεις από την ωτιτιδα της αδερφης μου και τη φοβαμαι. Ειχε ευαισθησία και κάθε τρις και λίγο κλάμαααα

Τζεμ, μη μιλάς, τουλάχιστον έχουν χωρίσει τις νύχτες ;)

lovemtwins, τελικά βολτίτσα πήγατε;

Φιλούσκια, θα επανέλθω με τα νέα μας (ελπίζω δηλαδή, με τη βοήθεια του βούδα)

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...