Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα σε ολες και καλο μηνα!ας φερει αυτη η ανοιξη εκτος απο ηλιο και πολλα ομορφα πραγματα για ολους μας!!!

κοριτσια μου το θεμα του υπνου..ειναι ζορι...δεν παιζεται η κατασταση!:(:(

δεν ξερω τι να πω..εμεις ειμαστε οκ και κοιμομαστε παντα και κανονικα ...οποτε θεωρω τον εαυτο μου τυχερο...

απο τοτε που η μικρη ηταν 6 μηνων και εφαρμοσα την μεθοδο του κοιμησου παιδι μου δεν ειχα κανενα θεμα....

υπομονη...ολα θα στρωσουν..

σημερα λενε θα εχει ηλιο εξω και αφου φορεσουμε τον μαρτη μας λεω να τα παω καμια βολτα!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!!!!

αχ κι εδω εχει ηλιο ...μουχλιασαμε πια!!!!!

κοριτσια για το θεμα φαγητου και υπνου ακομα δεν εχω αποψη και γι αυτο δεν σχολιαζω!!!!εχω θεμα ομως με τον δικο μου υπνο και λεω ποσο χειροτερα μπορει να γινει με τα μωρα???αφου τωρα υποφερω και δεν μπορω να κοιμηθω!!!!δεν το αντεχω το κρεβατι γυρναω απο την μια ποναει ο γοφος μου και η κοιλια μου γυρναω απο την αλλη το ιδιο απ την αλλη πλευρα σηκωνομαι πιο πανω πιανεται ο αυχενας μου ξαπλωνω πιο χαμηλα με καιει η καουρα εεεε αι σιχτιρ πια:evil::evil:

ειναι και 3 μερες τωρα που τσουζουν οι ραγαδες μου....μα πολυ τσουξιμο ομως και τι δεν εχω βαλει ολη μερα πασαλειφομαι τι αμυγδαλελαιο τι κρεμες αι στο καλο εν τω μεταξυ το δερμα στην κοιλια μου εχει μουδιασει δεν το αισθανομαι...ηθελα να ξερα πως θα ξαναμαζεψει ολο αυτο:shock::shock:αν αδειασει μετα θα μου κρεμεται μεχρι τα γονατα:oops::oops:

εχθες πηγα οδοντιατρο μου εκανε κι ενα σφραγισμα πεθανα στον πονο ελπιζω να ηταν μεχρι εδω και να μην συνεχιστει!!!

και τωρα εχω κομμωτηριο παω να σουλουπωθω γιατι το μαλλι μου ειναι κατασπρο:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!!!!!και καλη ανοιξη να εχουμε:D:D

Λαβ καλή βολτα;) Οντως μεγαλη τυχη αυτη με τον υπνο...

κάντυ σε λιγο θα πεφτεις στο κρεββατι κ ο υπνος θα σε παιρνει σε δευτερολεπτα!! μακαρι να εχουν κ την ιδια αποψη τα μωρα ομως!!!

για την κοιλια ετσι ελεγα κ εγω πως θα μαζεψει, θα κρεμεται ισαμεχρι κατω...ομως τελικα η φυση ειναι απιστευτη κ δειχνει το μεγαλειο της... οχι οτι δεν εχει μεινει κοιλιά βεβαια, αλλά μαζευει σιγα σιγα.

πηγαινε τωρα κομμωτηριο να φτιαξει η διάθεση σου...σε λιγο εχεις ραντεβου με τα μπεμπεγια σου;)

σεμιν ωραια ιδεα αυτη με το ντουλάπι!

χαιρομαι που λες για τη χαρα της εξερευνησης...να μην εχ κ τυψεις δηλαδη!

αργυρω δυσκολη η γκρινια κ τα δοντια επισης. εγω δινω ντεπον σε αυτες τις περιπτωσεις κ ας μην εχουν πυρετο κ μπορω να πω οτι ηρεμουν. Ο γιατρος μου ειπε δηλαδη ντεπον οχι κρεμα. Αν κ να σου πω την αληθεια εχω δελεαστει κ με την κρεμα που βαζει η σεβη κ την βρισκει καλη , τη mundisal (ή κάπως ετσι...)

κατα τα αλλα...υπομονη....οσα περιγραφεις μας ειναι πολύ οικεια!!

κιρα ποτε γεννας?? μπερδευτηκα! η καντυ ηταν για παρασκευη??

μας πες μας τα νεα απ τον υπνο σας αν τι κανεις...

τελειωνει η χρονια μην το συζητας...αυτο λεω στον αντρα μου συνεχεια!!

χτες ξυπνησε ο μεγαλος παλι...δεν παμε καλα λεω εγω, φτιαχνει ο ενας χαλαει ο αλλος.:rolleyes: Θα μου πεις μη μιλας τουλαχιστον εχουν χωρισει τις νυχτες κ δεν ξυπνανε κ οι δυο...κατι ειναι κ αυτο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

graphics-spring-713537.gifgraphics-sunbathing-979264.gif

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!

Να βλεπουμε λιγο παραπανω ηλιο απο δω κ περα!!!

Agorakia συλληπητηρια για τον θειο σου!

Περαστικα στους αντρες σου! πολυ ταλαιπωρηθηκατε!!!

Οταν εχεις χρονο να μας γραφεις τα νεα σου!

Mash εαν ημουν στη θεση σου θα ειχα καταρρευσει! δοκιμασε τις συμβουλες της mpoygos!

Χαρα στο κουραγιο κ στην υπομονη σου!

Moritsa στην ηλικια σας κ μενα βουιζαν τα αυτια μου! θα ερθουν καλυτερες μερες!!!

Aργυρω στη ηλικια σας ντεπον εδινα μια φορα στις 10 μερες! εφτασε ομως να δινουμε κ καθε μερα! δεν αντεχαν απο τον πονο!

Ρωτα την γιατρο σου για την mundisal,η οποια αλλη φυτικη κρεμουλα να παρεις για τα ουλα τους! θα τις βοηθησουν....

Οι δικοι μου χωρις κρεμα δεν κοιμουντε! φυσικα τις εχουμε δοκιμασει ολες!

Κιρα 37 εβδ; μπραβο σου!!!! ποτε με το καλο γεννας;

Καντυ εμενα δεν μαζεψε η κοιλια....απο την εγκυμοσυνη φαινοταν το χαλι της! εαν θες σου στελνω φωτο πως ηταν!:shock:

Τζεμ χωρις την mundisal δεν παμε πουθενα! περυσι για κανενα 2μηνο ειχε ελλειψη! δοκιμασε οτι υπηρχε,σαν αυτη ομως καμια!

Αφου μου εχει στρωσει στον υπνο ο μικρος θεωρω οτι ολα τα παιδακια θα κοιμουντε σερι!!! απειρα βραδυα ολονυχτια...φυσικα εφταιγαν τα δοντια!

γεια σας,μεσημεριανη και φουριοζα κι εγω σημερα,στην τσιτα απο το πρωι!! μπερδευτηκατε για το ποτε γενναω;;; εγω να δειτε πως μπερδευτηκα!!πηγα την προηγουμενη εβδομαδα,μου ειχε πει, σημερα για ενεση,την Δευτερα επισης για ενεση,και την παρασκευη ή Πεμπτη για καισαρικη,αφου δεν θελω φυσιολογικα.Σημερα ομως που πηγα,εκανα την πρωτη, μου ειπε την Δευτερα ενεση,την Παρασκευη ενεση και γέννα την ααααλη Δευτερα!! (11 Μαρτιου!)κι αν δεν αντεξωωωωωωω;;;;τί κανουμε;;;φυσιολογικο;;

εχω μια -μεγαλη -υποψια οτι με παει για ΦΤ απο μονος του,αφου βλεπει πως εγω δεν θελω.. λετε να ειναι η ιδεα μου;

τα μωρα ειναι τωρα 2500 και 2450,τί αλλο να περιμενουμε;;εχω παρει μονο 10 κιλα,οποτε φανταζεστε με 63 κιλα και υψος 1,60 τί ζορι τραβαω...

ποια η γνωμη σας;;

πλακα παντως εχω,αλλες να παρακαλανε για φτ,και εγω να παρακαλαω για καισαρικη!!

κατα την γνωμη του παντως μου ειχε πει απο καιρο,εφοσων εχουν παρει θεση,ειναι ολα καλα,κτλ,θα ειναι πολυ απλο με φυσιολογικο,αξιζει τον κοπο να παμε ετσι,να μην ταλαιπωρηθω μετα απο την καισαρικη,και δεν καταλαβαινει γιατι δισταζω και δεν τον εμπιστευομαι.Εγω απο την μερια μου,επειδη ειμαστε σε επαρχια,δεν εχουμε ολα τα μεσα, αν κατι παει στραβα,επισης δεν κανουν επισκληριδιο εδω,και κυριως επειδη ειναι 2,φοβαμαι πολυ..

την μικρη την γεννησα με κανονικο τοκετο και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα,με τον ιδιο γιατρο,δεν μπορω να πω οτι εχω καποια ασχημη εμειρια δηλαδη,αλλα τωρα θεωρω οτι ειναι αλλιως..

ουουοφφφφφφ...πολυ αγχος αυτες τις μερες!!σιριαλ το καναμε πια..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλό μήνα!

Αγοράκια στενάχωρα πράγματα....ο άνδρας σου πόσο ετών είναι;

Ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα και να μαθαίνουμε τα νέα σου.

Τί να πει κανείς για τον ύπνο και την γκρίνια;

Εγώ είμαι μάλλον η πιο ακατάλληλη να δώσω συμβουλές.

Τα έχω κάνει delete από τον εγκέφαλό μου, αλλά όταν σας διαβάζω μου ξαναέρχονται πάλι.....:cry:

Πολύ κούραση πέρα από τα όρια και τις αντοχές μας.

Κάθε φορά που άρχιζε να νυχτώνει έπαιρνα βαθειά ανάσα γιατί ήξερα τί θα περάσω. Μια ο ένας μια ο άλλος μια οι τσιρίδες και τα κλάματα του μεγάλου.

Είμασταν ένα πανηγύρι ολονύκτιο....

Νομίζω ότι τα δόντια μια δικαιολογία είναι....

Μας πώς αντέχεις και με το σχολείο;

Ευτυχώς στην ηλικία των δικών σου ήμουν στη δευτεροβάθμια με απόσπαση σε γραφείο και πάλι πτώμα ήμουν.....είχα και δράματα κάθε πρωί με τον μεγάλο που δεν ήθελε να πάει παιδικό.

Άσχετο: σήμερα και οι 2 δίδυμοι χέστηκαν πάνω τους στο σχολείο :shock:.

Έχουν κόψει πάνες από 18μηνών. Πώς τους ήρθε τώρα. Και η δασκάλα μου το είπε με ένα αυστηρό ύφος και υπονόησε ότι στο σπίτι τους φοράω πάνες.

Ε και της την είπα. Λέω τα παιδιά έχουν 2 χρόνια να φορέσουν πάνα. Μάλλον κάτι έγινε εδώ. Τα μαλώσατε; Τα φοβήσατε; Τα τιμωρήσατε; Μόνο έτσι εξηγείται. Την είδα και πειράχτηκε. όχι όχι λέει ε δεν πειράζει μια φορά μπορεί να τα πείραξε κάτι, να είναι άρρωστα κτλ.

γεια σας,μεσημεριανη και φουριοζα κι εγω σημερα,στην τσιτα απο το πρωι!! μπερδευτηκατε για το ποτε γενναω;;; εγω να δειτε πως μπερδευτηκα!!πηγα την προηγουμενη εβδομαδα,μου ειχε πει, σημερα για ενεση,την Δευτερα επισης για ενεση,και την παρασκευη ή Πεμπτη για καισαρικη,αφου δεν θελω φυσιολογικα.Σημερα ομως που πηγα,εκανα την πρωτη, μου ειπε την Δευτερα ενεση,την Παρασκευη ενεση και γέννα την ααααλη Δευτερα!! (11 Μαρτιου!)κι αν δεν αντεξωωωωωωω;;;;τί κανουμε;;;φυσιολογικο;;

εχω μια -μεγαλη -υποψια οτι με παει για ΦΤ απο μονος του,αφου βλεπει πως εγω δεν θελω.. λετε να ειναι η ιδεα μου;

τα μωρα ειναι τωρα 2500 και 2450,τί αλλο να περιμενουμε;;εχω παρει μονο 10 κιλα,οποτε φανταζεστε με 63 κιλα και υψος 1,60 τί ζορι τραβαω...

ποια η γνωμη σας;;

πλακα παντως εχω,αλλες να παρακαλανε για φτ,και εγω να παρακαλαω για καισαρικη!!

κατα την γνωμη του παντως μου ειχε πει απο καιρο,εφοσων εχουν παρει θεση,ειναι ολα καλα,κτλ,θα ειναι πολυ απλο με φυσιολογικο,αξιζει τον κοπο να παμε ετσι,να μην ταλαιπωρηθω μετα απο την καισαρικη,και δεν καταλαβαινει γιατι δισταζω και δεν τον εμπιστευομαι.Εγω απο την μερια μου,επειδη ειμαστε σε επαρχια,δεν εχουμε ολα τα μεσα, αν κατι παει στραβα,επισης δεν κανουν επισκληριδιο εδω,και κυριως επειδη ειναι 2,φοβαμαι πολυ..

την μικρη την γεννησα με κανονικο τοκετο και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα,με τον ιδιο γιατρο,δεν μπορω να πω οτι εχω καποια ασχημη εμειρια δηλαδη,αλλα τωρα θεωρω οτι ειναι αλλιως..

ουουοφφφφφφ...πολυ αγχος αυτες τις μερες!!σιριαλ το καναμε πια..:rolleyes:

Καλά εσύ είσαι ανάποδη χαχαααα. Οι περισσότερες θέλαμε φυσιολογικό και οι γιατροί μας όχι.

Προτιμάς καισαρική γιατί δεν έχεις κάνει :rolleyes:.

Αφού ο γιατρός σου δίνει το πράσινο φως γιατί όχι; Κι αν έχουν και καλή θέση!

Βέβαια όπως εσύ νιώθεις ασφαλής.

Κάντυ αυτά που περιγράφεις μου είναι πολύ γνώριμα. Σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Θα περάσουν οι μέρες, βασανιστικά αλλά θα περάσουν οι άτιμες!

καλο μηνα κ απο μεναααα!!!!!!

αντε να τελειωνουν οι ιωσεις κ να κανουμε πολλες πολλες βολτες!!!

αγορακια συλληπητηρια για το θειο σου...

περαστικα για το συζηγο,γρηγορη κ καλη αναρωση!!τα αγορακια σου πως ειναι??

κιρα με το καλοοο!!!!σε καταλαβαινω για την καισαρικη!!!κ γω καισαρικη ηθελα αλλα ουτως ή αλλως δεν γινοταν διαφορετικα γιατι η μια ηταν σε εγκαρσια κ η αλλη σε ισχυακη προβολη!!!κ μπορω να πω οτι ουτε που καταλαβα πονο στην τομη!!!γενικα δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου απ την καισαρικη!!πως τα χεις καταφερει 10κιλα μονο στην 37????εγω στις 38 πηγα να γεννησω +26:shock::shock:

μας με το καλο να ξεκινησεις τις προσπαθειες για τον υπνο κ σου ευχομαι να συνεργαστουν αψογα τα μικρουλια!!!!να επιμεινεις γιατι αν δεν εισαι συ καλα πως θα ναι τα μικρα?!?!!?

φροσω 18 μηνων κοψατε πανα?!?!!?!?ποσο τεεελλλεεειιααα!!!!περιμενω πως κ πως!!!!

μοριτσακι μια χαρα με τον υπνο σας!!!αυτο το βουητοοοοοο...πωπωωωω...σε νιωθω...

κ μεις πολυ γκρινια....ωρες ωρες δλδ με κολλανε στον τοιχο απ τη γκρινια....δεν το πιστευω πως δυο τοσο μικρα πλασματακια μπορουν να κανουν τοοοοοσσσσοοοοο σαματα......:shock:

εεεεεεε....αρχισα κ γω τα οοοομμ κ τη γιογκα!!!!κ ψαρωνουνε κ κανουν κ αυτες!!!!!πολυ γελιο!!!!!;);)

παω να απλωσω κ να τις ξυπνησω σιγα σιγα για να φαμε το γιαουρτακι μας!!!

καλο απογευμα στα μωρουλινια κ στις μαμαδες!!

tHOQp2.png

Διαφημίσεις

Διδυμομανούλες μου καλησπέρα!!!

Έχω πάάάάρα πολύ καιρό να μπω, να σας διαβάσω, να σας γράψω... ούτε τώρα προλαβαίνω να σας διαβάσω!

Μπήκα μόνο για να σας ευχηθώ

452502-%C3%8A%C3%8A%20148978_10150787203487259_273304107258_9528325_775208904_n.jpg

Μόλις ξεκίνησε ο γένεθλιός μας μήνας!!!!! :P

Ελπίζω να είστε όλες καλά, το ίδιο και τα αγγελούδια σας!!!!

Εμείς μεγαλώνουμε, λέμε κάθε μέρα νέες λέξεις (απίστευτο το θαύμα της εκμάθησης της ομιλίας... ούτε που το είχα ποτέ φανταστεί!) ανυπομονούμε πότε θα αφήσουμε πίσω μας τις ιώσεις και προσπαθούμε να οργανώσουμε τα γενέθλιά μας!

Αυτά στα πολύ γρήγορα!

Να περνάτε καλά!!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπερα!!!!!

Σημερα ειναι η 8η μερα μετα το mmr...μας ειπαν απο την 6η μερα μπορει να κανουν πυρετο!

Μας φανηκε ζεστος ο μικρος κ ειχε 37,αλλα ο μεγαλος γεμισε εξανθηματα μεσα σε λιγη ωρα....ειδικα στο λαιμο κ στον αυχενα εχει φουντωσει!

Κανω τπτ γι'αυτα; αγχωθηκα τωρα!

Κιρα κραταω οτι γεννας μεχρι τις 11/03! γιατι με τις μερες παλι μπερδευτηκα!

Πας να κανεις ρεκορ;

Γιατι προτιμας την καισαρικη; εγω εαν γενναγα ποτε ξανα,δεν θα την εκανα!

Πολυ πονο....

Φροσω τοσο μικρα εκοψαν την πανα; θυμαμαι οτι ειχες πει οτι τα ειχε βοηθησει ο μεγαλος!

Εμενα μου φαινεται βουνο αυτη η διαδικασια!

Καλα εκανες κ μιλησες στη δασκαλα! εσυ ξερεις καλυτερα τα παιδια σου!

Mpoygos μεγεια το μαλλι!!!!!!

ΑΓΟΡΑΚΙΑ συλληπητηρια για τον θειο σου!!!!και περαστικα στον αντρα σου το βασικοτερο ειναι να προσεχει για να μην ξαναεχετε περιπετειες!!ευχομαι οτι καλυτερο!!!!

ΚΥΡΑ δεν εχω εμπειρια ουτε φυσιολογικου ουτε καισαρικης αν υπηρχαν ομως οι καταλληλες προυπουθεσεις και ειχα την επιλογη να επιλεξω θα προτιμουσα τον φυσιολογικο!!!!πωπω θα πας μεχρι 11/3????αν αντεξεις μπραβο σου!!!!!

εκεινη την εβδομαδα λογικα θα με βαλει κι εμενα εκτος αν εχουμε τιποτα απροοπτο νωριτερα!!!

ΕΥΧΟΥΛΑ εγω τωρα ειμαι στα +4 κιλα και ελπιζω να μην παρω αλλα ηδη το δερμα μου τσουζει αισθανομαι στις ραγαδες σαν να με τρυπανε χιλιαδες καρφιτσες!!!!

ΦΡΟΣΩ μου οι μερες κουτσα στραβα περνανε αυτες οι νυχτες ομως ειναι ατελειωτες!!!!!!!

σημερα εφαγα αγγουρι και βραστο αβγο για μεσημερι....εεεε το απογευμα πεθανα οχι πειτε μου γιατι θα τρελλαθω τι με πειραξε το αβγο η το αγγουρι??????

ΜΠΟΥΓΟΣ μεγεια!!!!!κι εγω εκανα αποπειρα βαφης αλλα ηταν φυτικη και τα λευκα μου δεν τα επιασε:evil::evil:ευτυχως εκανα και ανταυειες και καπως μπερδευοντε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπερα!!!!!

Σημερα ειναι η 8η μερα μετα το mmr...μας ειπαν απο την 6η μερα μπορει να κανουν πυρετο!

Μας φανηκε ζεστος ο μικρος κ ειχε 37,αλλα ο μεγαλος γεμισε εξανθηματα μεσα σε λιγη ωρα....ειδικα στο λαιμο κ στον αυχενα εχει φουντωσει!

Κανω τπτ γι'αυτα; αγχωθηκα τωρα!

...

Φροσω τοσο μικρα εκοψαν την πανα; θυμαμαι οτι ειχες πει οτι τα ειχε βοηθησει ο μεγαλος!

Καλημέρα!

Σεβη μην ανησυχείς από το μμρ είναι. Το είχαν πάθει και οι δικοί μου. Ο χριστ. μάλιστα πέρασε σχεδόν κανονικά την ερυθρά :?.

Σε 2 μέρες θα σβήσουν. Απλά θα σου έλεγα μην τον βγάλεις στον ήλιο μην τυχόν και του αφήσουν σημαδάκια.

Όσο για την πάνα έβλεπαν όντως τον μεγάλο. Όταν μια μέρα τους είπα κάντε κι εσείς έτσι τσίσα έκαναν!

Μετά τους έπιασα στην πάρλα ότι μεγάλωσαν και τα κακά τους πρέπει να τα κάνουν εκεί όπως τον Αλέξ. Την επόμενη φορά που ήθελαν με φώναξαν και είχαν πλάκα γιατί χοροπηδούσαν στα 2 ποδαράκια τους για να κρατηθούν :D. Είχαμε κάποια ατυχήματα στην αρχή απλά επειδή πλησίαζε καλοκαίρι δεν με ένοιαζε, μην κρυωσουν δηλ.

Για τη νυχτερινή δεν έκανα πάλι τίποτα. Περίμενα να μεγαλώσουν λίγο. Κάθε πρωί έβρισκα τις πάνες πεταμένες έξω από την τουαλέτα στεγνές :shock:. Αφού αυτό συνεχίστηκε για 1-2 εβδομάδες δεν τους ξαναφόρεσα πάνες.

Ήμουν πολύ τυχερή! Ο Αλέξ,. έκοψε 2 ετών την ημερίσια και 3,5! τη βραδινή.

Κάντυ δεν σε πειράζουν τα φαγητά καθε αυτά αλλά τα γαστρικά υγρά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...