Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες σας.

Μ'αρεσει η ιδέα της Duck, αλλά σκεφτόμουνα παλ χρώματα κίτρινο γαλάζιο , και ροζ φιστικί κι έρχονται σε αντίθεση με τα έντονα του ticker μου... Διχάστηκα τώρα... γενικα για χρωμα τη μια σκεφτομαι τα παλ, την άλλη τα έντονα.... Ίδομεν...

Τζεμ, δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε μαζί τους συνέχεια. Εκτός από τις δουλειές του σπιτιού, υπάρχει και η προσωπική γαλήνη (λίγη ώρα στον Η/Υ πχ) Από παιχνίδια, τα μόνα τους: Καρεκλάκι με παιχνίδια πάνω στο τραπεζάκι του, γυμναστήριο (αυτο με τα παιχνίδια που κρέμονται) και τα γυριστά των κρεβατιών τους. Τα μαζί μας: Καθιστά στα πόδια μας ή στον καναπέ, και σχήματα που μπαίνουν σε τρύπες, μπάλες, παιχνίδια που τα χτυπας και πεταγονται κουκλάκια όπου ουσιαστικά τα "καθοδηγούμε" για να τα παίζουμε...

Και για τα παραμύθια που δεν ακούν, παίξ'τους τα κουκλοθέατρο.

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Καλά μου κορίτσια...

Είδα δύο προσωπικά μηνύματα, αλλά θα τα γράψω σε όλες εδώ τα νέα μου...

Το 2013 μας μπήκε να μην πω πώς...

Πολύ άσχημα.

Μέσα σε έναν μήνα έχασα τον πολυαγαπημένο μου θείο, τον αδελφό της μαμάς μου, μόλις στα 53 του. Μπήκε νοσοκομείο 5.1 και "έφυγε" 3.2. Η φόρτιση απερίγραπτη. Α-πε-ρί-γρα-πτη. Δύσκολες μέρες, δύσκολες εικόνες (ήμουν κοντά του συνέχεια...), δύσκολες στιγμές. Μέχρι να πάρουμε μια ανάσα, δέκα μέρες μετά, του Αγίου Βαλεντίνου, έπαθε ο καλός μου ένα ελαφρύ ισχαιμικό (εγκεφαλικό τύπου...). Εφημέρευε το ίδιο νοσοκομείο, κόντεψα να τρελαθώ, όταν μου το είπαν στο τηλέφωνο. Τον πήγα εγώ, γιατί το εκάβ θα καθυστερούσε, μου είπαν. Μεγάλη τρομάρα, ευτυχώς αποδείχθηκε προειδοποίηση, γιατί ο άντρας μου είναι υπερτασικός (το ξέραμε), αλλά ήταν πολύ επιπόλαιος τελικά. Μείναμε μέσα 1 εβδομάδα, βγήκαμε την παρασκευή, παίρνει τα χαπάκια του και τώρα πρέπει να κάνουμε διάφορα (μέτρημα πίεσης πρωί βράδυ για λίγες μέρες, χόλτερ και άλλα). Επαναπροσδιορίζεις τη ζωή σου μέσα σε ένα λεπτό. Μόνο αυτό έχω να σας πω. Αγαπάτε χωρίς όρια, ζήστε όμορφα και ποιοτικά, μην αναβάλετε τίποτα, ούτε για το επόμενο δευτερόλεπτο...

rPPrp3.png

Εύχομαι να είναι πάντα καλά τα παιδάκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου και να είμαστε κι εμείς καλά, να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν!

Σας φιλώ γλυκά.

Αντέχουμε ακόμη....

rPPrp3.png

Α, περάσαμε και μια καταπληκτική ερπητοειδή ουλοστοματίτιδα, άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπετε. 7 μέρες ακατέβατος πυρετός, πληγές που έτρεχαν αίματα στο στόμα, συνολικός χρόνος νόσου-επούλωσης-ανάρρωσης 22 μέρες. Κλάμα, πόνος, αϋπνία, αφαγία, χάσιμο βάρους... Ήταν θαύμα, είπε η γιατρός, που δεν χρειάστηκαν εισαγωγή, για τον φόβο της αφυδάτωσης...

rPPrp3.png

Ωχ Παναγία μου...

Αγοράκια λυπάμαι για το θείο σου, να είστε καλά να τον θυμόσαστε... Κρίμα, πολύ κρίμα , νέος άνθρωπος.

Περαστικά και προσοχή στο σύζυγο, ευτυχώς, ευτυχώς ήταν ελαφρύ.

Περαστικά και στα αγοράκια σου! Είναι καλά τώρα έτσι;

Ζήσατε ζόρια αυτήν την περίοδο, να είναι τα τελευταία για πάρα πολύ πολύ πολύ μεγάλο διάστημα, τουλάχιστον.

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Αγοράκια, συλληπητήρια για το θείο σου, να ζείτε να τον θυμάστε. Ό,τι ηλικία και να έχουν οι αγαπημένοι μας άνθρωποι όταν φεύγουν πονάει, πόσο μάλλον όταν είναι και νέοι και δεν το περιμένουμε.

Χαίρομαι που το περιστατικό με τον άντρα σου δεν ήταν τόσο φοβερό αλλά καταλαβαίνω τον πανικό σου. Εχεις δίκιο. Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας και να τους το δείχνουμε κάθε μέρα, χωρίς να κολλάμε στις μικρολεπτομέρειες και να παρεξηγιόμαστε για μικροπράγματα, γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Περαστικά εύχομαι στο σύζυγο και να προσέχετε τώρα, να κάνετε τις μετρήσεις που πρέπει και να ακολουθείτε οδηγίες γιατρών. Περαστικά και στα παιδάκια σου... τι ταλαιπωρία πέρασες, πώς τα άντεξες όλα;

Μπήκα να πω μια καλημέρα. Ξύπνια από τις 4.30. Του έδωσα γάλα και τελικά κοιμήθηκε πάλι (προς το παρόν, μεγάλη κουβέντα μη λέω) αλλά εμένα δεν με ξαναπήρε ο ύπνος και σηκώθηκα. Τώρα πίνω καφέ και χαζολογάω στο ΙΝτερνετ, θα κάτσω μου φαίνεται να κάνω τίποτα για το σχολείο για την άλλη βδομάδα μια κι έχω ησυχία. Καλημέρα σε όλες και να 'στε καλά.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα σε ολες...

agorakia..τι να πω..πολλα συλληπητηρια.η απωλεια ενος ανθρωπου απο την ζωη μας ποναει και παντα μενει σαν πληγη πανω στην καρδια μας...

καλο του ταξιδι και ναναι καλα εκει που παει...:(:(

οσο για τον αντρα σου περαστικα σας και να προσεχει .πολλες φορες ειμαστε επιπολαιοι σε καποια θεματα ...ευτυχως δεν ηταν τιποτα πιο σοβαρο...

για τα μικρα..περαστικα..πολυ μεγαλο ζορι φαγατε και ευχομαι να εισται καλα τωρα και να ηρεμησετε λιγο....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Kalημέρα!

αγορακια μου τι να πω κ εγω... συλληπητηρια για το θειο. Ετσι πρεπει να κανουμε οπως τα λες αλλά ελα που ο πανδαμαντορας χρονος μας κανει κ ολα τα ξεχνάμε:rolleyes:

Για τον αντρα σου μεγαλη προσοχη τωρα. ισως ηταν καλο που σας ΄προειδοποιησε' για να μην ειναι πλεον επιπόλαιος....

Κ με τα παιδακια σου πολύ ζορικα ε? Πω πω ελπιζω να ειχες τουλαχιστον ατομα κοντα σου να σε στηριξουν...

μας εχεις κανει τη νυχτα μερα...!

χτες παλι ο μεγαλος ξυπνησε!!! Κ μαλιστα ημουν τοσο πτωμα που την πρωτη φορα δεν τον ακουσα... Λεω μηπως τον ενεοχλει κανα δοντι...θα δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αγορίνια μου, σε σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο, πολλά ζεστά συναισθήματα και νοσταλγία..!

Σου στέλνω τη θετική μου σκέψη, παρηγοριά κι ένα φιλί για όλα...

Θα γυρίσει..... πού θα πάει ??

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Αγαπάτε χωρίς όρια, ζήστε όμορφα και ποιοτικά, μην αναβάλετε τίποτα, ούτε για το επόμενο δευτερόλεπτο...

Η πιο όμορφα ειπωμένη και σωστή συμβουλή που έχω πάρει από αυτό το θέμα... Μακάρι να θυμάμαι να την ακολουθώ πάντα.

Κοριτσάκι συλλυπητήρια για το θείο σου και ο,τι καλύτερο για τον άντρα σου, εσένα και τα παιδάκια σας! Εύχομαι να γυρίσει σύντομα όπως είπε και η παπίτσα!

Κρίστυ αυτό που λες για τα δίδυμα δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα. Κάποια μαθαίνουν όπως λες πιο εύκολα και κάποια τσαντίζονται περισσότερο που έχουν τη "μισή" προσοχή. Για άλλη μια φορά νομίζω ότι είναι στο παιδί. Οπότε εύχομαι να σου έχει κάτσει το τυχερό ζευγάρι :D:D!!!

Τζεμ δεν νομίζω ότι τα παραμελείς. Δεν μπορείς να είσαι και συνέχεια μαζί τους. Εμένα καμιά φορά με παρατάνε να παίζω με τα παιχνίδια τους και φεύγουν.. πάνε στο δωμάτιο τους :shock::shock:. Έχουν και την ανάγκη της εξερεύνησης κάποιες φορές (έτσι το ερμηνεύω εγώ όχι πως με βαριούνται που πορώνομαι με κάποια παιχνιδάκια :mrgreen:). Οπότε προσέχουμε να είναι ασφαλή και τα αφήνουμε να εξερευνούν.

Πρόλαβα και έφτιαξα μπιφτεκάκια με πατάτες (hurray!!!) ΚΑΙ τα έβαλα στο φούρνο. Είναι λίγο αγώνας δρόμου το μαγείρεμα αλλά βοηθάει πολύ η μέθοδος "ντουλάπι". Έχουν ένα δικό τους ντουλάπι στην κουζίνα γεμάτο με ακίνδυνα πράγματα για να παίζουν. Ντάξει πέφτει λίγο καυγάς πού και πού αλλά γενικά απασχολούνται εκεί αρκετά.. Τι σας λέω, ε;; Σόρρυ, τώρα ανακαλύπτω την Αμερική!!:oops::rolleyes:

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Μπαίνω στα πεταχτα να πω ενα γεια ;) ελπίζω να είστε όλοι καλα και χωρις άρρωστα μπεμπακια! Εχω πεθάνει στη μουρμουρα!ακομα και οταν κοιμουνται τα αυτιά μου βουηζουν! Στον ύπνο μπορώ να πω πως στρωσαμε, κοιμούνται σχετικά νωρίς κατα τις 10 αλλα και γω είμαι οφ μετα.

Αγοράκια περασατε μια ασχημη περιοδο :( εύχομαι ολα να πανε καλύτερα απο δω και πέρα! Οταν περνάς τέτοιες καταστάσεις βλέπεις τη ζωή αλλιώτικα...

p1Utp3.png

Ζω εφιαλτικες μερες και νυχτες....την μια γυρναμε στην κουνια της και την αλλη φερνουμε στο κρεββατι μας!!Η μεγαλη μου εκανε και πυρετουλη απο τα δοντια,καναμε και εμβολιο...ολη η εβδομαδα εχει απιστευτη γκρινια,κλαμα που σταματα στην αγκαλια και βολτα στο σπιτι....δεν την παλευω,χανω την υπομονη μου και τους φωναζω και ντρεπομαι που σας το γραφω γιατι ειναι μικρουλες και δεν καταλαβαινουν και το μονο που καταφερνω ειναι να τους περασω τον εκνευρισμο μου.Depon δινετε και χωρις να εχει πυρετο?μου περναει απο το μυαλο να δωσω αλλα η παιδιατρος και ο συζυγος,ανενδοτοι!!Ποση η υπομονη να κανω?σημερα ολη μερα μονη μου..:cry:...μου εχουν σπασει και τα νευρα απο την καθυστερηση που εχω 10 μερες τωρα,πρεπει να τσεκαρω τον θυροειδη μου,αλλα ποτε???επισης αν διαβαζει ο administrator,γιατι καθε τρεις και λιγο μου ζηταει κωδικο και username,ελεος πια!!!Κοριτσια μου,ειμαι πολυ αποτομη σημερα...συγχωρεστε με!

498ap2.png

nZqvp3.png

καλησπερα κοριτσια ,

AGORAKIA τα συλληπητηρια μου,τί να πω ευχομαι απο εδω και περα μονο χαρες..

περαστικα και στον αντρα σου,εχει περασει κατι αντιστοιχο η μητερα μου,και καταλαβαινω πως σας ηρθε..

argyro30 και ολες οι αλλες κοπελες που βασανιζονται με το θεμα υπνου, κουραγιο και υπομονη!! εγω με μια(ακομα) ,και δεν την κανουμε καλα κατι ωρες,εκει που ειχαμε στρωσει στο θεμα υπνου τωρα κοιμμαστε στις 01:30 καθε βραδυ,και μεχρι εκεινη την ωρα εχουμε..δρμολογια απο το ενα δωματιο στο αλλο.σταματησαμε και τον παιδικο τωρα που περιμενω να γεννησω,μην αρρωστησουμε παλι,και εχουμε αλλα,και το προγραμμα μας εγινε..μπαχαλο.δεν μπορω πραγματικα να φανταστω πως θα ειναι και με τα αλλα 2 !!!:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα! Αντε να έρθει η Ανοιξη μπας και αλλάξει λίγο η διάθεσή μας.

Αργυρώ, σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου. Κουράγιο να σου πω; Πάλι σήμερα από τις 4 ξύπνιος ο Μίλτος. Τι γάλα ήπιε, τι αγκαλιές, τι την κακόμοιρη τη γάτα την κάναμε θυσία για πάρτη του, αυτός ντούρος, εδώ. Και μετά θα είναι όλη τη μέρα μες στη γκρίνια γιατί νυστάζει.

Ελεγα να ξεκινήσω από απόψε αυτό που μου πρότεινε η Μπούγος για τον ύπνο αλλά έχω να κοιμηθώ πάνω απο 4 ώρες -όχι συνεχόμενες- 4 βράδια τώρα, δεν νομίζω οτι θα αντέξω ολονύχτιο ξενύχτι. Θα δούμε...

Καλή μέρα να έχετε όλες. Αντε, Παρασκευή, πάει και αυτή η βδομάδα. Θα αρχίσω να μετράω πόσες μέρες μένουν για το τέλος της σχολικής χρονιάς νομίζω, έχω κλατάρει.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...