Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημέρα, κοριτσάκια!!! διάβασα εν τάχει τα νέα σας...

Σεβάκι μου, περαστικά σας! ταλαιπωρείστε πολύ καιρό ρε παιδί μου...που θα πάει, όμως? θα περάσει...

Κάντυ, εγώ είχα πάρει τη ζώνη...την έβαλα μόνο μια φορά...ένα μήνα αφότου γέννησα...δε με βόλευε καθόλου, με έσφιγγε πολύ και δεν την ξαναφόρεσα...μπορεί να φταίει και η ζώνη όμως...

Καούρες δεν είχα για να σε συμβουλεύσω...συσπάσεις επίσης δεν είχα καταλάβει να έχω, ούτε είχε φανεί στον καρδιοτοκογράφο...μου είχαν πει ότι σφίγγεται έντονα η κοιλιά για λίγο (λιγότερο από λεπτό) και μετά χαλαρώνει πάλι...

Με υγεία και χαρά το καροτσάκι σας!!! να γεμίσει με τα όμορφα μωράκια σας!!!

Φρόσω, η ιστορία με το παιδάκι στο κάγκελο της κούνιας με τάραξε...καλύτερα να μην κλείνω μάτι όλη νύχτα, παρά να φοβάμαι ότι κάτι έπαθε το παιδί και δεν πήγα να το δω...

Τζέμινι, μοιάζουν πολύ τα "αγγελούδια" μας...και εμένα ο μικρός ακριβώς έτσι είναι τη νύχτα...τρώει λίγο πριν κοιμηθεί και πεινάει μέσα στη νύχτα...ομως και πάλι δεν πίνει πολύ, οπότε μετά απο λίγες ώρες ξαναξυπνάει...ο μεγάλος μέχρι πρότινος κοιμόταν κανονικά το βράδυ...εδώ και ένα μήνα όμως έχει αρχίσει να ξυπνάει και αυτός και να μην κοιμάται αν δεν πιει έστω χαμομήλι ή νερό...το δε κλαμα του είναι τόσο δυνατό που μπορεί να σηκώσει στο πόδι όλη τη γειτονιά!!!

Για τη βάφτιση θα σου πρότεινα να πεις στις νονές το θέμα και τα βασικά χρώματα της βάφτισης και μετά να τις αφήσεις να επιλέξουν μόνες τους τι θα πάρουν...είναι όμορφο όμως να είναι όλα συνδυασμένα...οι δικές μου όχι μόνο θέλουν να είναι μέσα στο θέμα, αλλά να τα εγκρίνω εγώ τα βαφτιστικά που θα πάρουν...:oops::oops::oops:

Λαέρτα, πολύ γέλιο πρέπει να έχουν τα μικρά σου!!! καλό κουράγιο με το τρέξιμο!!!

Ο δικός μου ο μεγάλος χτες έφυγε από το αυτοσχέδιο πάρκο που έχω φτιάξει και το έχω περιφράξει με μεγάλες μαξιλάρες...ήμουν στην τουαλέτα...και ακούω το μπαμ! είχε τραβήξει ένα φωτιστικό από το καλώδιο και το είχε σπάσει...τον βρήκα μέσα στα γυαλιά...ευτυχώς έσπασε δίπλα του και όχι πάνω του...γιατί θα τρέχαμε και δε θα φτάναμε...

όσο για τα μη και τα όχι...ο μεγάλος δεν ακούει τίποτα ή κάνει πως δεν ακούει...ο μικρός αντιθέτως ακούει το μη και κάνει πίσω αμέσως...μετά με κοιτάει καλά καλά να δει αν το εννοώ, οπότε αν με δει σοβαρή, δεν ξαναπλησιάζει...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Duck να χαίρεσαι το δευτερανηψάκι σου! Ανεξάρτητα τα παιδάκια σου, ε; Μπραβο τους! Κι έτσι να παραμείνουν (στην ανεξαρτησία κι όχι στο πιάσιμο του χεριού. Αυτό να το κρατάνε :) )

Ευχούλα, πόσο τυχερες αλήθεια. Ευλογία είναι ;)

Λαέρτα τι να πω; Πάντως όχι "και πάλι καλά" όπως λένε όλοι. Σκατά τα έχει κάνει το κράτος μας, αυτό θα πω.

Τζεμ, κατα τη γνωμη μου, μην περιορίσεις τα βαφτιστικά. Κάτι όμορφο αρκεί κι ας μη συμβαδίζει με το θέμα σου.

Κάντυ με τέτοιο βάρος, όχι μόνο καούρες, όρθια θα κοιμασαι σε λίγο... Κι επειδή κι εμενα ήταν πμεγάλα για τις εβδομάδες τους (και τον αριθμό τους), ακόμα θυμάμαι τους πόνους. Που να αντεχε ο οργανισμός για περισσότερες εβδομάδες (εμφάνισα λεύκωμα) Όλα θα περάσουν μετά. Πού ξέρεις, μπορεί να φτιάξεις και παστίτσιο την τρίτη μέρα όπως η Κρίστυ!

Σελεστιν, βλέπω κι εσείς θέμα με τον ύπνο τους ή μάλλον με την αϋπνία τους. Κουράγιο, θα περάσει, είναι στα παιδιά.

Και μια ερώτηση για τις παλαίμαχες που έχουν περάσει τα της βάφτισης αλλά και για όσες ετοιμάζουν θέμα. Εγω δε θέλω ακριβως θέμα, αλλά επειδή η αίθουσα που θα κλείσουε (μάλλον) εχει ένα κιτς γκρενά στον τοίχο με κάτι μούσες που παίζουν άρπα, τι να βάλω για να το καλύψω; Α και το τραπέζι που είναι στημενο στο κέντρο είναι ένα άσπρο ύφασμα νοσοκομειακό απ' άκρη σ'άκρη. Τι να κάνω για να το καλύψω/σουλουπώσω λίγο; Κι επίσης, πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων τι να βάλω, έτσι για ομορφιά; Πείτε καμιά ιδέα καλέεεεε!

jYwYp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Σεβη ξανακυλάτε;; Περαστικά και ελπίζω να τη γλιτώσετε!! Κι εμένα η μικρή αν της πεις «μη» επιταχύνει για να προλάβει να κάνει τη ζουζουνια πριν την τσακώσουμε!

Τζεμ καλύτερα να μην περιορίσεις τις νονές. Έτσι κι αλλιώς το θέμα θα υπάρχει σε όλα τα άλλα. Αρκεί να μην έχουν οι λαμπάδες πάνω κάτι χοντρό που να είναι άσχετο (π.χ καραβάκι).

Κάντυ κι εγώ Παρασκευή γέννησα. Μια μέρα είναι και αυτή σαν όλες τις άλλες, πού το περίεργο;; Το μόνο θέμα είναι ότι το ΣΚ πλακώνει πολύς κόσμος στο μαιευτήριο. Αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό. Εμένα λίγο με κούρασε γιατί με κάποιους δεν πρόλαβα να πω ούτε μια κουβέντα.

Κίρα με το καλό να γεννήσεις!!!

Κρίστυ ό,τι και να πω είναι λίγο!! Έχεις την αμέριστη κατανόηση και συμπαράστασή μου ως συμπάσχουσας ακόμα δυστυχώς (πιο αραιά βέβαια αλλά όποτε ζορίζουν τα πράγματα η «βοήθεια» καραδοκεί)..

Παπίτσα να χαίρεσαι τον ανιψιό!! Τι ωραία φάση οι βόλτες με μικρά που σουλατσάρουν (η ψυχούλα σου το ξέρει, βέβαια, αλλά σαν εικόνα είναι όμορφη). Πρότεινε μου εμένα μαγαζί που ψάχνομαι ακόμα για τη βάφτιση!!!

Τζίνι, Νουνου, Λαέρτα καλώς ξανάρθατε!! Μας λέιψατε ωρε!! Λαέρτα κουράγιο με τη δουλειά και το χαμό!!

Φρόσω τρομαχτικό αυτό που περιέγραψες! Κι εγώ δεν τη συμπαθώ αυτή τη μέθοδο αλλά δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής.

Κουράγιο στις ξενύχτισες μάνες! Συμβουλή να δώσω δεν έχω. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά ποτέ δεν ήμουν πολύ αυστηρή με το πρόγραμμα φαγητού-ύπνου. Ακολούθησα την οδηγία του μαιευτηρίου «τρώνε όποτε θέλουν, όσο θέλουν – δεν τα αφήνουμε νηστικά το βράδυ πάνω από 5 ώρες» και τα μωρά ρυθμίστηκαν μόνα τους. Η μεγάλη ήδη από το 2ο μήνα κοιμόταν σερί 7 ώρες. Η μικρή άργησε λίγο και κράτησε τα 6 γεύματα περισσότερο αλλά τελικά έστρωσε. Είχε και το πρόβλημα με τις εξαγωγές και χρειαζόταν περισσότερα και πιο μικρά γεύματα. Τώρα, όταν ξυπνάνε το βράδυ ή θέλουν πιπίλα και τέλος ή αγκαλιά για κανά 5λεπτο (η μικρή, η μεγάλη σχεδόν ποτέ). Όλα αυτά όταν δεν είναι άρρωστες, εννοείται.

Ξανααρρωστήσαμε! Η μεγάλη δηλαδή (που είχε σειρά) έκανε και πυρετό. Και ο άντρας μου ή έπαθε γαστρεντερίτιδα ή δηλητηρίαση από την Κυριακή. Το καλό είναι ότι κάθισε δυο μέρες σπίτι και με βοήθησε αρκετά. Η μάμα μετακόμισε το Σάββατο. Τουτέστιν πλέον τα πρωινά είμαι ολομόναχη στο οίκημα… Θα συνηθίσω πού θα πάει. Επίσης πονάω ακόμα ..Ο νευρόπονος πώς περνάει;;

Λαέρτα ο Φλεβάρης τους πάει μ@μιώντας τους Ζυγούς ή μου φαίνεται;

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Κου-κου, τσα!! όπως κάνουν και τα παπιά πίσω από τις κουρτίνες..:tongue:

Πρωινή (παράνομη) έκπληξη..!;)

καλημερα!!!!!!!

ερωτηση:με το που θα βγω απο το χειρουργειο θα εχουν φυγει οι καουρες????????????????????????????????????????????????

Ναι, θα έχουν φύγει οι καούρες μα θα έρθουν οι ..λιγούρες..για γλυκό/σοκολάτα :cool:, μαζί με πολλά άλλα..

ααα εχω κι αλλη μια ερωτηση.....εσεις που κανατε καισαρικη ειχατε φορεσει μετα καποια ζωνη?????

ναι εγώ φόρεσα από την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα και για 40μέρες περίπου, κατόπιν οδηγιών του γιατρού. Την είχα πάρει από φαρμακείο απέναντι από το μαιευτήριο ~35€, αν θυμάμαι καλά.

Κατ' εμέ, μη βιαστείς να πάρεις από τώρα. Γιατί 1ον δεν ξέρεις τί θα σου πει ο γιατρός και 2ον αυτές υπάρχουν σε νούμερα, έτσι ώστε να υπάρχει η ανάλογη ελαστικότητα/πίεση που πρέπει για την κοιλιά της κάθε λεχώνας. Οπότε περίμενε να δεις πώς θα είσαι μετά το ξεφούσκωμα της γέννας και παίρνεις τότε. Αν την πάρεις από τώρα και δε σου κάνει/εφαρμόζει ως πρέπει μετά, και δουλειά δε θα σου κάνει και δεν ξέρω και αν θα μπορείς να την αλλάξεις μετά από τόσο καιρό..Κρίμα και τα λευτά δηλ.

Καλημερα!

απολαμβανω παρασκευη απογευμα που τους παμε σουπερμαρκετ με τον αντρα μου!!

σουπερ μαρκετ κλασσικ οικογενειακή βόλτα.

Και τζάμπο, ικεα, πρακτικερ, mall, τα πάντα όλα..

Εγώ την άλλη φορά είχα πάει και για προσωπικά μου ψώνια (το οποίο περιελάμβανε μέσα έξω σε δοκιμαστήριο να σου πώ). Εμπειρία..

thanks. ερωτηση για τη βαφτιση. Το θεμα θα υπάρχει στα προσκλητηρια, μπουμπουνιερες κ τραπεζι μετα. Πρεπει να πω κ στις νονες να ειναι ετσι κ τα βαφτιστικά? δε θελω να τις περιορισω...κ παλι αφου ειναι δυο μηοως πηξουμε στην κορωνα?? ή αν δεν το κανω θα γινει αχταρμάς??

!!!

Κορίτσι τί να σου πώ? Εγώ τις περιόρισα τρόπο τινά και ήταν εφικτό, και δεν εππηρέασε τη συνολική τιμή. Δηλαδή για παράδειγμα, στις λαμπάδες ζήτησα αντί να βάλουν κατι τυποποιημένα που είχαν για διακόσμηση, ζήτησα να βάλουν το σχέδιο του θέματος μας (παπάκι δηλ.) από μέταλλο κομμένο. Το ίδιο και στο κουτί/καπελιέρα της μπεμπας.

Και τα λαδόπανα/πετσέτες πχ είχαν την δυνατότητα να μας κεντήσουν επάνω παπάκι σε χρώματα και υφάσματα που επιλέξαμε, χωρίς καμία επιβάρυνση επιπλέον από το να το έπαιρναν σκέτο, ή με κάποιο άλλο.

Τώρα ειδικά που η κρίση έχει προχωρήσει πιο πολύ από πέρυσι που βάφτιζα, πιστεύω ότι μέχρι και τούμπες θα κάνουν χωρίς οικον. επιβάρυνση.

Οκ, εγώ είχα πάει σε όλα εκτός από τους σταυρούς, μαζί με τις νονές, και έκανα εγώ για εκείνες τα οικονομικά negos, για τιμές και τρόπους πληρωμής, ώστε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω, και μάλιστα να κερδίσω και ευνοικούς όρους και τιμές..

QUOTE]

gem η πρωτη μου ξαδερφη ειναι κοινωνικη λειτουργος σε δημοσιο νοσοκομειο κ δουλευει με παιδακια. μου χει πει πως αρχιζουν να συμορφωνονται σιγα σιγα μετα τα 2 κ απο τοτε καταλαβαινουν κ την τιμωρια .αλλα μου ειπε επισης πως δουλεια γινεται απ την αρχη μιλωντας τους αλλα να μην εχω τρελες προσδοκιες!!!!!ααααα!!!!επισης μου ειπε να χρησιμοποιω "οχι" , "μη", "μεχρι εδω", "σε παρακαλω", "σ ευχαριστω"....αλλα τις περισσοτερες φορες που λεω οχι κ μη κανουν ακριβως αυτο που απαγορευω κ μετα αρχιζουν τις γκριματσες κ τα γελια κ το χαααανω :rolleyes::rolleyes:

εγώ από φίλης παιδοψυχολόγο είχα ακούσει ότι μετά τα 3 καταλαβαίνουν περισσότερο την έννοια της τιμωρίας.

Τις λεξούλες αυτές χρησιμοποιούμε κι εμείς. Τα άλλα, ακριβώς τα ίδια, για αυτό και κάποιες φορές τώρα τελευταία έχω εφαρμόσει την αντίθετη μέθοδο, κάνω πως δε με νοιάζει (εφόσον δεν είναι βέβαια επικύνδυνο για τα παιδιά έτσι?) και αυτά μετά από λίγο φεύγουν από εκεί και χάνουν το ενδιαφέρον τους, το οποίο θα το ενίσχυα εάν το απαγόρευα..:rolleyes:

κι έχει πιάσει πολλάκις σας πληροφορώ.

ειμαι στη δουλεια!!!τα λεμε αργοτερα!!

Κι εγώ από δουλειά γράφω...:oops::oops:

Καλημερα!!!!!

Εμεις δεν ειμαστε καλα! ο μεγαλος αρνιοταν να φαει το μεσημεριανο του,οπως εκανε στην γαστρεντεριτιδα κ τελικα μου εκανε εμετο!

Το απογευμα του εδωσα ρυζαλευρο με την προβιοτικη σκονη κ εφαγε μια χαρα!κ το γαλα του το βραδυ μια χαρα κ αυτο!

Αλλα ξεκινησαμε εισπνοες γιατι εχουμε βηχα παραγωγικο! με φλεμματα!

Ο μικρος με την ωτιτιδα του αλλα τουλαχιστον κοιμαται τα βραδυα κ ειναι αρκετα ζωηρος!

Ξανά πάλι βρε Σεβ? πωπω..

μήπως να κάνεις καμία εξειδικευμένη εξέταση? καλλιέργεια κοπράνων πχ?

τί στο καλό πια αυτό με το εντερικό?

όλα μαζί κι εσείς, και τα δύο νινιά..από κάτι..

ταλαιπωρία μεγάλη και για αυτά και για εσάς..!

Τζέμινι, μοιάζουν πολύ τα "αγγελούδια" μας...και εμένα ο μικρός ακριβώς έτσι είναι τη νύχτα...τρώει λίγο πριν κοιμηθεί και πεινάει μέσα στη νύχτα...ομως και πάλι δεν πίνει πολύ, οπότε μετά απο λίγες ώρες ξαναξυπνάει...ο μεγάλος μέχρι πρότινος κοιμόταν κανονικά το βράδυ...εδώ και ένα μήνα όμως έχει αρχίσει να ξυπνάει και αυτός και να μην κοιμάται αν δεν πιει έστω χαμομήλι ή νερό...το δε κλαμα του είναι τόσο δυνατό που μπορεί να σηκώσει στο πόδι όλη τη γειτονιά!!!

Για τη βάφτιση θα σου πρότεινα να πεις στις νονές το θέμα και τα βασικά χρώματα της βάφτισης και μετά να τις αφήσεις να επιλέξουν μόνες τους τι θα πάρουν...είναι όμορφο όμως να είναι όλα συνδυασμένα...οι δικές μου όχι μόνο θέλουν να είναι μέσα στο θέμα, αλλά να τα εγκρίνω εγώ τα βαφτιστικά που θα πάρουν...:oops::oops::oops:

Λαέρτα, πολύ γέλιο πρέπει να έχουν τα μικρά σου!!! καλό κουράγιο με το τρέξιμο!!!

Ο δικός μου ο μεγάλος χτες έφυγε από το αυτοσχέδιο πάρκο που έχω φτιάξει και το έχω περιφράξει με μεγάλες μαξιλάρες...ήμουν στην τουαλέτα...και ακούω το μπαμ! είχε τραβήξει ένα φωτιστικό από το καλώδιο και το είχε σπάσει...τον βρήκα μέσα στα γυαλιά...ευτυχώς έσπασε δίπλα του και όχι πάνω του...γιατί θα τρέχαμε και δε θα φτάναμε...

όσο για τα μη και τα όχι...ο μεγάλος δεν ακούει τίποτα ή κάνει πως δεν ακούει...ο μικρός αντιθέτως ακούει το μη και κάνει πίσω αμέσως...μετά με κοιτάει καλά καλά να δει αν το εννοώ, οπότε αν με δει σοβαρή, δεν ξαναπλησιάζει...

Κι εμένα τα ίδια μου έκανε με το γάλα. Δεν έπινε πολύ και μετά πεινούσε κατά τη διάρκεια της νύχτας κι έτρωγε τότε το περισσότερό του.

Τώρα ξανα-αρχισε να πίνει όλο το γάλα του πριν κοιμηθεί κι έτσι αργεί κάπως να ξυπνήσει (γιατί και πάλι ξυπνάει και πίνει..). Αν δεν πιει δεν ξανακοιμάται με τπτ ό,τι κι αν κάνω. Οπότε του δίνω και τελειώνει το θέμα.

σήμερα κοιμηθήκαμε σερύ όμως! Για να δούμε αν θα κρατήσει.

Πάντως τώρα τελευταία διακρίνω μια βελτίωση στον ορίζοντα! Φτου-φτου !

Τώρα για το σπάσιμο και τα γυαλιά..

2 φορές έχει σπάσει ποτήρι ο μικρός.

Μία σε δημόσιο χώρο με άλλα παιδάκια :oops::oops: (έχω και μάρτυρες από εδώ..)

και μία στο σπίτι. Και τις δύο φορές έπεσε δίπλα του και όχι πάνω του.

Πάντως εγώ προς μεγάλη εντύπωση άλλων και δική μου, ήμουν ψυχραιμότατη :confused:

Duck να χαίρεσαι το δευτερανηψάκι σου! Ανεξάρτητα τα παιδάκια σου, ε; Μπραβο τους! Κι έτσι να παραμείνουν (στην ανεξαρτησία κι όχι στο πιάσιμο του χεριού. Αυτό να το κρατάνε :) )

Σε ευχαριστώ πολύ !

Ευχούλα, πόσο τυχερες αλήθεια. Ευλογία είναι ;)

Λαέρτα τι να πω; Πάντως όχι "και πάλι καλά" όπως λένε όλοι. Σκατά τα έχει κάνει το κράτος μας, αυτό θα πω.

Τζεμ, κατα τη γνωμη μου, μην περιορίσεις τα βαφτιστικά. Κάτι όμορφο αρκεί κι ας μη συμβαδίζει με το θέμα σου.

Κάντυ με τέτοιο βάρος, όχι μόνο καούρες, όρθια θα κοιμασαι σε λίγο... Κι επειδή κι εμενα ήταν πμεγάλα για τις εβδομάδες τους (και τον αριθμό τους), ακόμα θυμάμαι τους πόνους. Που να αντεχε ο οργανισμός για περισσότερες εβδομάδες (εμφάνισα λεύκωμα) Όλα θα περάσουν μετά. Πού ξέρεις, μπορεί να φτιάξεις και παστίτσιο την τρίτη μέρα όπως η Κρίστυ!

Λάικ ίθακα!

Κάντυ και δε μένεις και κοντά να μας καλέσεις να φάμε τπτ αν αυτό συμβεί, διότι έχω να φάω...προ τοκετού παστίτσιο ! μιαμ μιαμ!!

Σελεστιν, βλέπω κι εσείς θέμα με τον ύπνο τους ή μάλλον με την αϋπνία τους. Κουράγιο, θα περάσει, είναι στα παιδιά.

Και μια ερώτηση για τις παλαίμαχες που έχουν περάσει τα της βάφτισης αλλά και για όσες ετοιμάζουν θέμα. Εγω δε θέλω ακριβως θέμα, αλλά επειδή η αίθουσα που θα κλείσουε (μάλλον) εχει ένα κιτς γκρενά στον τοίχο με κάτι μούσες που παίζουν άρπα, τι να βάλω για να το καλύψω; Α και το τραπέζι που είναι στημενο στο κέντρο είναι ένα άσπρο ύφασμα νοσοκομειακό απ' άκρη σ'άκρη. Τι να κάνω για να το καλύψω/σουλουπώσω λίγο; Κι επίσης, πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων τι να βάλω, έτσι για ομορφιά; Πείτε καμιά ιδέα καλέεεεε!

Μαιο κι εσύ? Πότε ? για πες..

σκέφτομαι..πλησιάζει έμπνευση οσονούπω πιστεύω..

θα σου γράψω

Καλημέρα σε όλες!

Σεβη ξανακυλάτε;; Περαστικά και ελπίζω να τη γλιτώσετε!! Κι εμένα η μικρή αν της πεις «μη» επιταχύνει για να προλάβει να κάνει τη ζουζουνια πριν την τσακώσουμε!

:) χαχα! μα καλά όλα τα ίδια κάνουν έτσι ???!!! λες κι έχουν προγραμματιστεί!!

Κάντυ κι εγώ Παρασκευή γέννησα. Μια μέρα είναι και αυτή σαν όλες τις άλλες, πού το περίεργο;; Το μόνο θέμα είναι ότι το ΣΚ πλακώνει πολύς κόσμος στο μαιευτήριο. Αλλά αυτό μπορεί να είναι και καλό. Εμένα λίγο με κούρασε γιατί με κάποιους δεν πρόλαβα να πω ούτε μια κουβέντα.

Κι εμένα με κουρασαν οι επισκέψεις το ΣΚ.. Δεν μπορούσα να θηλάσω/αντλήσω δηλ. με την ησυχία μου, δεν προλάβαινα να φάω τα γεύματα ζεστά..άστα βράστα. Χειρότερα με κουρασαν. Είχα και τις επισκέψεις στη ΜΕΝΝ κι εγώ σε πολλούςδεν πρόλαβα να πολυ-μιλήσω..

Παπίτσα να χαίρεσαι τον ανιψιό!! Τι ωραία φάση οι βόλτες με μικρά που σουλατσάρουν (η ψυχούλα σου το ξέρει, βέβαια, αλλά σαν εικόνα είναι όμορφη). Πρότεινε μου εμένα μαγαζί που ψάχνομαι ακόμα για τη βάφτιση!!!

έχω να προτείνω κλειστό χώρο εάν ενδιαφέρεσαι.

Πες μου περιοχή κοντά που σε βολεύει σε πιμιο και θα σου στείλω πμ.

Περαστικά σας βρε κορίτσι !

Λαέρτα κι εγώ τη δικιά μου μαιμου τη λέω μέσα σε όλα όσα την αποκαλλώ πλην του ονόματός της.

Εμένα τώρα τελευταία έχουν ξετρελαθεί με το πληντύριο. Και αυτή τη λέξη προσπαθούν να πουν -ανεπιτυχώς φυσικά. Η μ. πλησιάζει πιο πολύ βέβαια στη ΄μίμηση ηχιτικά της λέξης, λέγοντας, τιντίριο (ρ -αχνό) :P:p

Κίρα με το καλό η γέννα σας την άλλη εβδομάδα!

Ξεκίνα μποτέ, να είσαι φρέσκια μετά!

Τζίνι ήθελα να 'ξερα γιατί έγραφες χθες βραδυάτικα και δεν είχες ύπνο :tongue::tongue:;)

Μας respect κι από μένα. Είναι καλό μάθημα το όλο σκηνικό για το εκάστωτε ζευγάρι..διδυμογονιών αύπνων τη σημερινή εποχή ιδίως..

Λαβ μπράβο για τα καλά ιατρικά σας αποτελέσματα

κάποιες ξέχασα......

θα ξαναδιαβάσω..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Σελεστινούλα, δεν είδα ότι είχες γράψει πριν από μένα. Φαντάζομαι την τρομάρα σου με αυτό που αντίκρισες. Αυτό είναι που φοβάμαι πάντα. Το τι καινούριο θα κάνουν από μέρα σε μέρα. Ευτυχώς τέλος καλό!

Ιθάκη πού κλείσατε; Κάτι μου θυμίζει αυτό που περιγράφεις!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!! Θα δω τι θα κανω οταν αρχισουμε/αρχισουν το ψαξιμο πιο εντατικά μέσα Μάρτη...

γραφω στα γρηγορα μπας κ προλαβω να ξεκουραστω τωρα που κοιμουνται κ οι δυο.

σελεστιν το χω καταλαβει κ εγω οτι μοιαζουν καπως..ελπίζω να κοιμηθουμε κ οι δυο σερι συντομα!!:D

Ηταν η πρωτη σας ζημια?? Θελουν συνεχεια προσοχη...αλιμονο μας!!

σεβη γιατι πάλι?? υπομονη ρε κοριτσι...ειναι που δεν μπορεις να τα βλεπεις να ταλαιπωρούνται κιολας!

σεμινακι αστο εισαι τυχερη! νομιζω οτι απλα ειναι στα παιδια γτ κ εγω δεν ημουν ποτε μερκελ στο προγραμμα. νυσταζουν κ τους παω για υπνο.

Μ αρεσε αυτο που ειπες για τον αντρα σου!! Ποτε θ αρρωστησει κ εμενα να εχω λιγη βοηθεια παραπάνω?:tongue:χιχιχι Μα ειμαστε τοσο κουρασμενες πραγματικά....

Μονη σου τωρα? εχεις κ το μαγειρεμα ε?δε μετακομισε η αδερφη σου?? Σουπερ παντως να εχεις την αδερφη σου απο πανω. Παρεα κ βοηθεια ολη την ωρα!!;)

παπιτσα κ ευχουλα να μπαινετε απ τη δουλεια εστω κ λιγο! Φανταζομαι ειναι πιο ησυχα απ το σπιτι!

καλα εγω που λεω 'μη' απλα ξαφνιαζονται κ μετα απο λιγο κανουν οτι θελουν αυτα κανονικοτατα. Καπου ειχα διαβασει οτι ακομα δεν εχει αναπτυχθει η μνημη τους να θυμουνται οτι πχ ο φουρνος καιει κτλ οποτε απλά τους λες μη κ τους απασχολεις με κατι αλλο για να φυγουν...

ιθακη δε χρειαζεται να εχεις συγκεκριμενο θεμα, μπορεις απλά να εχεις χρωμα.Τωρα για στολισμο στον τοιχο δεν εχω σκεφτει....στο τραπεζι τωρα το ψαχνω. Εγω λεω να βαλω γυαλες με αμμο στικ κ κορωνες πανω, κ να παρουμε υφασμα του μετρου να κανω τραβερσες στα τραπεζια δεμενες κομπο δεξια κ αριστερα... Το ψαχνω ομως ακομα. Θελω να μην ξεφυγω οικοκομικα...

φιλακια σε ολες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν...λέω τώρα εγώ...

μιας και δεν έχεις θέμα βάπτισης..

τί θα έλεγες να κάνεις ένα runner για το τραπέζι με θέμα το τικεράκι σου?

(για να το έχεις επιλέξει, θα σε εκφράζει κιόλας..)

και να προσθέσεις τα ονόματα που θα βαπτιστούν ?

Καλά ντε, μή βαράς..

θα επανέλθω και με καλύτερη - πλην όμως υδροχοίστικη - ιδέα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

σεμινακι αστο εισαι τυχερη! νομιζω οτι απλα ειναι στα παιδια γτ κ εγω δεν ημουν ποτε μερκελ στο προγραμμα. νυσταζουν κ τους παω για υπνο.

Μ αρεσε αυτο που ειπες για τον αντρα σου!! Ποτε θ αρρωστησει κ εμενα να εχω λιγη βοηθεια παραπάνω?:tongue:χιχιχι Μα ειμαστε τοσο κουρασμενες πραγματικά....

Μονη σου τωρα? εχεις κ το μαγειρεμα ε?δε μετακομισε η αδερφη σου?? Σουπερ παντως να εχεις την αδερφη σου απο πανω. Παρεα κ βοηθεια ολη την ωρα!!;)

Το ξέρω ότι είμαι τυχερή αλλά είπα να πω τι κάνω μη νομίζετε ότι κρατάω κανένα φοβερό μυστικό και δεν σας το λέω :D!!

Έχω και το μαγείρεμα αλλά ευτυχώς τα μωρά πλέον τρώνε ό,τι και εμεις οπότε μου ήρθε μία η άλλη.

Η αδερφή μου έμενε έτσι κι αλλιώς εδώ αλλά δουλεύει πολλές ώρες, είναι έγκυος στον έκτο και προσπαθεί να ανακαινίσει το σπίτι μένοντας μέσα και να ετοιμάσει γάμο. Παρ΄όλα αυτά όταν απελπίζομαι έρχεται να βοηθήσει όσο μπορεί η καημένη! Άσε, το καλοκαίρι με βλέπω να τα κρατάω και τα τρία γιατί πρέπει να γυρίσει και γρήγορα στη δουλειά!!! Εκεί να με δω :shock::D:D!!

Chemin, είναι στη Βαρυμπόμπη. Σου θυμίζει κάτι;

Duck what is Runner? Η ιδέα σου μου αρεσει πολύ, αλλά πώς να το φτιάξω; Ίσως κάτι σε χαρτοκοπτική με αυτη την εικόνα για πάνω στα τραπέζια γυρω γυρω από ό,τι βάλουμε στο κέντρο...

Πάντως με την ιδεα σου αρχίζω κι εγω το brainstorming να δω τι θα προκυψει...

(Πςςςς , πως το μιλώ πως το μιλώ το αγγλικό! :tongue:)

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

παπίτσα πίνει γάλα ο μικρός τώρα;

Ίσως κατι να τον ενοχλούσε. Ποιος ξέρει;

Η ιδέα σου για το τικεράκι είναι πολύ καλή.

Το προσκλητήριο των διδύμων μου ήταν εμπνευσμένα από το δικό μου τίκερ με τα 2 μελισσάκια.

Ιθάκη μπορείς να βάλεις μια μεγάλη γάζα που να έχεις καρφιτσώσει πεταλούδες, λουλούδια, νεράιδες κτλ. Το τραπέζι θα γεμίσει από τα φαγητά αλλά και ράνερ μπορείς να βάλεις ή να καρφιτσώσεις μπροστά μεγάλους φιόγκους ή πάλι πεταλούδες, λουλούδια κτλ.

Σε τί χρωματισμούς ή θέμα θα κινηθείς;

Σέβη είναι ένας χρόνος που τα μικρά όλο αρρωσταίνουν. Άστα....κολάνε τη μια ίωση μετά την άλλη εεπιδή το αμυντικό τους σύστημα είναι "κουρασμένο".

Δεν θα είναι πάντα έτσι. Θα στρώσουν.

Οι δικοί μου πέρυσι συνέχεια ήταν άρρωστοι σαν τους δικούς σου. Φέτος παρόλο που άρχισαν και παιδικό ακόμα δεν έχουν κολλήσει τίποτα.

Σεμίν είσαι πραγματικά τυχερή :D.

Τζέμινι νομίζω πώς πρέπει να συνεννοηθείς με τις νονές για το θέμα. Ανάλογα τί θάρρος έχετε μπορείς απλά να τους πει θα έχω αυτό αν μπορείτε κινηθείτε εκεί γύρω ή να πάτε μαζί να διαλέξεις.

Μας τί να πω; Όλες τα περάσαμε/περνάμε λίγο πολύ όλα αυτά.

Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, απλά, όπως έχω ξαναπεί, υπάρχει φως στο τούνελ.

Ευχούλα καλά τα λέει η κοινωνική λειτουργός αλλά αυτό το όχι και μη πώς βγαίνει τόσο αυθόρμητα :rolleyes:

Ευχαριστώ για το ρεσπεκτ και το κουράγιο, αλλά έχω αρχίσει και τα χάνω μιλάμε. Θα στρώσουμε ή θα πεθάνουμε, πού θα πάει;

Για ζημιές διαβάζω... το τι ζημιές μας έχουν κάνει εμάς, από πού να ξεκινήσω. Και τώρα μόλις ειδα οτι μου σκίσανε την καλή την κουρτίνα του σαλονιού σ'ενα σημείο. Πώς το έκαναν τα άτιμα;

Δεν έχω χρόνο για να γράψω, έχουμε μεγάλη γκρίνια. Φιλάκια!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Το ξέρω ότι είμαι τυχερή αλλά είπα να πω τι κάνω μη νομίζετε ότι κρατάω κανένα φοβερό μυστικό και δεν σας το λέω :D!!

Έχω και το μαγείρεμα αλλά ευτυχώς τα μωρά πλέον τρώνε ό,τι και εμεις οπότε μου ήρθε μία η άλλη.

Η αδερφή μου έμενε έτσι κι αλλιώς εδώ αλλά δουλεύει πολλές ώρες, είναι έγκυος στον έκτο και προσπαθεί να ανακαινίσει το σπίτι μένοντας μέσα και να ετοιμάσει γάμο. Παρ΄όλα αυτά όταν απελπίζομαι έρχεται να βοηθήσει όσο μπορεί η καημένη! Άσε, το καλοκαίρι με βλέπω να τα κρατάω και τα τρία γιατί πρέπει να γυρίσει και γρήγορα στη δουλειά!!! Εκεί να με δω :shock::D:D!!

καλά εκανες και το ειπες!! εδω τη γνωμη μας λεμε ετσι κ αλλιως για να βοηθηθούμε!

ωχ να σε δω με 3 μωρα...Η μουρλια!!

Chemin, είναι στη Βαρυμπόμπη. Σου θυμίζει κάτι;

Duck what is Runner? Η ιδέα σου μου αρεσει πολύ, αλλά πώς να το φτιάξω; Ίσως κάτι σε χαρτοκοπτική με αυτη την εικόνα για πάνω στα τραπέζια γυρω γυρω από ό,τι βάλουμε στο κέντρο...

Πάντως με την ιδεα σου αρχίζω κι εγω το brainstorming να δω τι θα προκυψει...

(Πςςςς , πως το μιλώ πως το μιλώ το αγγλικό! :tongue:)

ρανερ ειναι μια λωρίδα 'τραπεζομαντηλο'. δεν προλαβαινω να ψαξω για κανα λινκ τωρα...

τσςςς μ αρεσε η ιδεα της παπιτσας πάντως!! κ γενικα αν αρχισεις θα σου ερχονται ιδέες... Λεει κ η φροσω μερικες παρακάτω!

παπίτσα πίνει γάλα ο μικρός τώρα;

Ίσως κατι να τον ενοχλούσε. Ποιος ξέρει;

Η ιδέα σου για το τικεράκι είναι πολύ καλή.

Το προσκλητήριο των διδύμων μου ήταν εμπνευσμένα από το δικό μου τίκερ με τα 2 μελισσάκια.

Ιθάκη μπορείς να βάλεις μια μεγάλη γάζα που να έχεις καρφιτσώσει πεταλούδες, λουλούδια, νεράιδες κτλ. Το τραπέζι θα γεμίσει από τα φαγητά αλλά και ράνερ μπορείς να βάλεις ή να καρφιτσώσεις μπροστά μεγάλους φιόγκους ή πάλι πεταλούδες, λουλούδια κτλ.

Σε τί χρωματισμούς ή θέμα θα κινηθείς;

Σέβη είναι ένας χρόνος που τα μικρά όλο αρρωσταίνουν. Άστα....κολάνε τη μια ίωση μετά την άλλη εεπιδή το αμυντικό τους σύστημα είναι "κουρασμένο".

Δεν θα είναι πάντα έτσι. Θα στρώσουν.

Οι δικοί μου πέρυσι συνέχεια ήταν άρρωστοι σαν τους δικούς σου. Φέτος παρόλο που άρχισαν και παιδικό ακόμα δεν έχουν κολλήσει τίποτα.

Σεμίν είσαι πραγματικά τυχερή :D.

Τζέμινι νομίζω πώς πρέπει να συνεννοηθείς με τις νονές για το θέμα. Ανάλογα τί θάρρος έχετε μπορείς απλά να τους πει θα έχω αυτό αν μπορείτε κινηθείτε εκεί γύρω ή να πάτε μαζί να διαλέξεις.

Μας τί να πω; Όλες τα περάσαμε/περνάμε λίγο πολύ όλα αυτά.

Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, απλά, όπως έχω ξαναπεί, υπάρχει φως στο τούνελ.

Ευχούλα καλά τα λέει η κοινωνική λειτουργός αλλά αυτό το όχι και μη πώς βγαίνει τόσο αυθόρμητα :rolleyes:

εχω πει για το θεμα..τους εχω θαρρος αλλά γενικα επειδη νιωθω οτι με τετοια οικονομικα προβληματα ειναι μεγαλη η τιμη που μας κανουν, ε δε θελω να κανω κ τον ΄μπαστακα'! Κ εγω οταν ειχα βαφτισει ειχα παρει την κουμπαρα μου μαζι κ τα διαλεξε ουσιαστικά μονη της.

κοριτσια δεν ξερω τι να παιζω μαζι τους ολη την ωρα... Προσπαθω να διαβασουμε κανα βιβλιαρακι, πώς κανουν τα ζωακια, κουκουτσα με καμια πετσετουλα (εχω βρει καπου στο ιντερνετ παιχνιδια για μωρα) αλλά ολα αυτα γινονται πολύ γρηγορα κ ειμαι σχεδον ολη μερα μαζι τους.... τ αφηνω κ στην περπατουρα κ αλωνιζουν, ή στο παρκο αυτο σημαινει οτι τους παραμελώ??:confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα.

Και θηλάζω θηλάζω... και νυστάζω ζυστάζω...

Το "σόι" θα αναχωρήσει για το νησί πριν τις 15 Μάρτη...

Τουλάχιστον δεν πονάω από την καισάρικα.

Τζίνι κι εσύ χωρίς σύζυγο? στα ξένα κι ο δικός σου ή απλά έτυχε εκείνη την περίοδο να είναι "ταξιδιάρης"?

Cristy οταν εχεις ενα παιδακι να την κανεις αυτη την μεθοδο,εαν αντεχεις!

Τωρα με δυο μου φαινεται τρομακτικα δυσκολο!

Μήπως είμαι πολύ αισιόδοξη - κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου κλπ?

Νόμιζα ότι τα δίδυμα σε τέτοια θέματα "στρώνουν" πιο εύκολα από τα μονά... δεν ισχύει???

(λογική μου: αφού έτσι κι αλλιώς είναι δύο κ δεν μπορώ να τα έχω αγκαλιά-θηλάζω-καλοπιάνω κ τα δύο ταυτόχρονα κλπ, θα είναι λιγότερο απαιτητικά κ θα "στρώνουν" πιο εύκολα. κούνια που με κούναγε???)

Μια φίλη έκανε αυτή τη μέθοδο η οποία λέει ότι φτάνεις και στο μισάωρο σταδιακά. Έκλαιγε ο μικρός της και δεν πήγαν μέσα. Λένε στο 5λεπτο.

Σε 2 λεπτά σταμάτησε να κλαίει και την πέσανε να κοιμηθούν πάλι.

Ο άνδρας της αφού ξύπνησε πήγε τουαλέτα. Κάνει μια έτσι να δει το παιδί (πώς του κοψε;) και ο μικρός είχε σφηνώσει το λαιμό του στα κάγκελα από κάτω όχι ανάμεσα με κάποιον ακαταλαβίστικο τρόπο και πνιγόταν γιάυτό και δεν έκλαιγε....

Μετά από αυτό την κόψανε τη μέθοδο.

Παναΐτσα μου θρίλερ!!! Μπρρρ...

τα λιοντάρια μέσα στον Μάρτιο θα υποστούν έξτρα τιμωρία από τον Κρόνο στον οικονομικό τομέα, καταλαβαίνετε ότι πρόκειται περί οικονομικής αιμορραγίας. Ίδωμεν...

ΤΩΡΑ "ΦΤΙΑΧΤΗΚΑ" ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Αυτό μας έλειπε...

ερωτηση:με το που θα βγω απο το χειρουργειο θα εχουν φυγει οι καουρες????????????????????????????????????????????????

ΝΑΙ!!!

Βέβαια αν έχεις πάθει οισοφαγίτιδα, έλκος στομάχου κλπ, (εγώ πχ τώρα μια οισοφαγίτιδα την έπαθα") θέλει λιγουλάκι χρόνο για ανάρρωση.

Επίσης επανέρχονται οι γεύσεις αν τις είχες χάσει, μαζί κ διάθεση για φαγητά που δεν έτρωγες ούτε προ εγκυμοσύνης.

Μεταξυ μας, τρώω σα βουβάλα!!!

ααα εχω κι αλλη μια ερωτηση.....εσεις που κανατε καισαρικη ειχατε φορεσει μετα καποια ζωνη?????

Το θεματάκι ενδιαφέρει κι εμένα... Υπάρχουν ειδικές για μετά την καισαρική??? Σκόπευα να Σαραντίσω κ μετά να βάλω αυτή που κάνει για "μάζεμα" μετά την εγκυμοσύνη γενικά...

Γάζα σε χρώμα ταιριαστό με το θέμα σου.

Στα τραπέζια τη χρησιμοποιείς ως ράνερ.

Καρφιτσώνεις πολύ εύκολα ότι θες για να ταιριάξεις με το θέμα:φιόγκους, κορδελάκια, πεταλούδες, καρδούλες κλπ κλπ κλπ

Ερώτηση:

Τόλμησε καμιά baby swimming με δίδυμα?

Χαιρετώ σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...