Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες!

σεβη χρονια πολλα κ χρονια καλα!!!να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!περαστικα στο μπεμπουλη σου!!

κοριτσια τι να πω για το θεμα του υπνου ή μαλλον της αυπνιας???σας βγαζω το καπελο!!ηρωιδες!!!κ λιγο λεω....

Μας...κ να πρεπει να τα φερεις βολτα ολα....κ δουλεια με παιδια,κ στο σπιτι παιδια κ τα του σπιτιου κ τα του συζηγου.....r e s p e c t...τι να πω!!!!

το ξαναλεγα κ στα κοριτσια πριν μερικες μερες για ενα βιβλιο που με βοηθησε να στρωσω τις μικρες απο νωρις κ βρηκα κ αυτο μπας κ βοηθησει.....http://www.contentedbaby.com/books-Sleep.htm

δεν το χω διαβασει,δεν ξερω τι λεει αλλα λογω εμπειριας απ το βιβλιο της για τα διδυμα ισως να βοηθησει....

κιρα με το καλο!!!!οσο για τις ενεσεις ο καθε γιατρος για την καθε περιπτωση ξερει καλυτερα!!!!κ γω τις εκανα κ γεννησα 38η,δεν ειχα παρενεργειες κ τα μωρουλια ηταν μια χαρα!!

μοριτσακι?!?!?!?!?που εισαι?!!?!?!?ξεκινησατε κ κρεμουλα!!!!?!?!?εσυ τι κανεις???

love μια χαρα με τους γιατρους μια χαρα κ η εκδρομη!!!

κριστυ λιγο οι ορμονες,λιγο ο συζηγος στα ξενα,λιγο τα πεθερικα...υπομονη!!!η βοηθεια ειναι σημαντικη!!!τι κανουν οι μικρουλες???η μεγαλη??

gem στρωνουν ε????αντε μια χαρα!!!κ που σαι ακομα!!!

ιθακη θελουν χρονο με τις τροφες...κ μεις ειχαμε διαφορα για αρκετο καιρο...τυπου η μεγαλη δεν ετρωγε φρουτοκρεμα κ γιαουρτι αν δεν το ζεσταιναμε.... κ σταματουσε κ το φαγητο αν κρυωνε οποτε επρεπε να το ξαναζεστανουμε......:shock:τυχαια το ανακαλυψαμε.... μια μερα τις ειχε η μανα μου,δεν ειχα βγαλει φρουτα απ το ψυγειο κ για να μην τα δωσει κρυα εβαλε την κρεμα σε μπεν μαρι κ την εφαγε ολη....επισης εχουν περιοδους που θελουν να τραγουδαμε τον ρουντολφ.....κ αλλες που θελουν την κουδουνιστρα, τον ανεμομυλο....

mpougos πως ειστε???

καντυ???πως πας??

εμεις χθες καναμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας!ειχε πολυ γελιο!!οι μικρες σουλατσαριζαν με περισεια χαρη στο εξεταστηριο,επαιζαν με το στηθοσκοπιο,με τη μεζουρα,με τη ζυγαρια κ μολις τις πηραμε αγκαλια κ ειδαν τις ενεσουλες.....τους εφυγε η μαγκια!!!!!!....και κλααααααμα η κυρια!!!!!!ευτυχως για λιγο !!!κ αφου φυγαμε καναμε την πρωτη μας βολτα χερακι χερακι!!!!

συγκινηθηκα.....!!!!ειχε κ πανσεληνο χθες.....

ποοοοσσσοοοοοο γρηγορα περναει ο καιρος...περσυ τετοια μερα ημουν με επιπλοκη λοχειας στο μαιευτηριο σε τρελη φρικη κ ουτε που μπορουσα να φανταστω τι θα ζουσα μετα απο ενα χρονο....

ειναι ο απολυτος ερωτας τα μωρουλια!!!

ποσο τυχερες ειμαστε κοριτσια...δοξα τω θεω!

ολα τα παιδια του κοσμου να ναι μια χαρα!!!!

καλαααα....τι επαθα.....πωπωωωωωω.....φιλια σε ολες!

tHOQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις μανάρες, τις όμορφες τις κουκλάρες και στο καλό το παρεάκι!!! Χαίρομαι που ευτυχώς θυμάστε και ποια είμαι. :cool::cool::cool::cool:

Βάρεσα απουσία από το καφέ γιατί το έχω ρίξει στο σπριντ που θυμίζει μαραθώνιο και το βράδυ λυποθυμάω από την κούραση! Με τις βροχές πλημμύρισε και η αποθήκη μου και εδώ και 5 μέρες καθαρίζουμε και ξαναγεμίζουν τα νερά. Πακέτο εν ολίγοις. :evil::evil:

Τα μωρά ζουζουνίζουν, η μικρή λέει ότι είναι μαϊμού που της έμαθε η νταντά μας, ο μικρός κόβει όλες τις λέξεις και προφέρει μόνο την πρώτη συλλαβή. Έχει πολύ γέλιο. Κατα τ'άλλα, προσπαθώ να επιβάλλω πειθαρχία, ομολογώ με αρκετές δυσκολίες αλλά πρέπει. Ταυτόχρονα, έχουμε και τα δόντια μας και βαράμε και τις τσίτες μας συχνά-πυκνά.

Στη δουλειά πήξιμο φουλ κομπλέ, με καινούριες περικοπές απ'οτι λένε και αν σκεφτούμε ότι τα λιοντάρια μέσα στον Μάρτιο θα υποστούν έξτρα τιμωρία από τον Κρόνο στον οικονομικό τομέα, καταλαβαίνετε ότι πρόκειται περί οικονομικής αιμορραγίας. Ίδωμεν...

Πριν κλείσω, να πω περαστικά στα άρρωστα μπεμπέ, υπομονή στις ξενυχτισμένες ψυχές και κουράγιο σε ταλαίπωρες μάνες που τα παιδιά τους είναι στην εκμάθηση κουταλιού! Άβε, Σίζαρ!!!

Υ.Γ. πάω για Σπάρτακο...

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα!!!δεν σας εχω διαβασει ολες.......

χαιρομαι ομως που παρουσιαστηκαν καποιες γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω!!!!!

ΤΖΙΝΙΩ καθε φορα το ιδιο μου λεει κι ο γιατρος μου για τις φρυγανιες αλλα εμενα με πειραζουν ακομα περισσοτερο:evil::evil:μαλλον ειμαι η εξαιρεση:oops:

ΚΥΡΑ τι νοημα εχουν οι ενεσεις στην εβδομαδα που διανυεις???και ο δικος μου που το συζητησαμε σημερα μου ειπε οτι τελικα την εβδομαδα που τις εκανα δεν ειχε νοημα να της κανω αλλα δεν περιμενε να με πειραξουν γιατι η καμπυλη μου ηταν καλη!!

ΛΑΒ τι καλα που ειναι ολα καλα κι απο τους 2 γιατρους μπραβο σας!!!!

ΣΕΒΗ ωτιτιδα???θα ποναει το καημενακι:cry::cry:

δεν θυμαμαι τιποτ αλλο γιατι διαβασα πολυ πολυ γρηγορα:oops::oops:

σημερα ειχα γιατρο εκανα και τον πρωτο καρδιοτοκογραφο 40 λεπτα και ουτε μια συσπαση:rolleyes::rolleyes:να σας ρωτησω....επειδη ακομα δεν εχω καταλαβει πως ειναι οι συσπασεις....αν ειχα μεσα στα 40 λεπτα δεν θα εδειχνε η μπορει να εχω αλλες ωρες και να ετυχε εκεινα τα 40 λεπτα να μην ειχα???

τα μωρα ειναι 2600 ο μπεμπης και 2400 η μπεμπα ο αντρας μου λεει δεν θα κανουμε μωρα μοσχαρακια θα κανουμε:shock::shock:

γενικα παμε μια χαρα και απο την επομενη εβδομαδα θα πηγαινουμε 2 φορες την εβδομαδα και μου ειπε καλου κακου να εχω και την βαλιτσα μαζι......του λεω δεν την εχω ετοιμασει ακομα....:oops::oops:ααα καλα λεει μην βιαζεσαι ασε να γεννησεις πρωτα:(:(

επισσης μου ειπε αν ολα πανε καλα να μπω 15/3 για καισαρικη!!!αλλα ειναι Παρασκευη........βεβαια οταν του το ειπα λεει γιατι δεν γινοντε γεννες την Παρασκευη????αλλα εμενα μου φαινεται καπως:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!!!

για να ειμαι ξυπνια εγω τετοια ωρα καταλαβαινετε τι υπνο εχω κανει:evil::evil:

ερωτηση:με το που θα βγω απο το χειρουργειο θα εχουν φυγει οι καουρες????????????????????????????????????????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!!!

για να ειμαι ξυπνια εγω τετοια ωρα καταλαβαινετε τι υπνο εχω κανει:evil::evil:

ερωτηση:με το που θα βγω απο το χειρουργειο θα εχουν φυγει οι καουρες????????????????????????????????????????????????

καλημερα κοριτσακι...

εγω δεν ειχα καθολου καουρες αλλα νομισω μετα την γεννα θα φυγουν....;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

ααα εχω κι αλλη μια ερωτηση.....εσεις που κανατε καισαρικη ειχατε φορεσει μετα καποια ζωνη?????

ειχα παρει αλλα δεν την εβαλα αμεσως..γιατι ειχα βγαλει κατι εξανθηματα παντου και με ενοχλουσε...εκανε και πολυ ζεστη..οποτε την φορεσα λιγο αργοτερα...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

ειχα παρει αλλα δεν την εβαλα αμεσως..γιατι ειχα βγαλει κατι εξανθηματα παντου και με ενοχλουσε...εκανε και πολυ ζεστη..οποτε την φορεσα λιγο αργοτερα...

δηλαδη χρειαζετε μετα απο καισαρικη???δεν ποναει που ακουμπα πανω στην τομη???ποια ειχες παρει θυμασαι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δηλαδη χρειαζετε μετα απο καισαρικη???δεν ποναει που ακουμπα πανω στην τομη???ποια ειχες παρει θυμασαι???

ο γιατρος θα σου πει ποτε μπορεις να βαλεις!δεν θυμαμαι τωρα ποτε μου χε πει οτι μπορω να βαλω...:confused::confused:

εγω ειχα παρει απο φαρμακειο με ορθοπεδικα ειδη..Jonh s λεγεται!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

σ ευχαριστω!!!!θα θυμηθω να τον ρωτησω την επομενη φορα!!!!

ετοιμαζομαι να παω εξω να κανω καμια δουλεια!!!!

αααα δεν σας ειπα θα καταθεσω τα χρηματα για το καροτσι σημερα!!!!!!!!επιτελους!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

λαβ αντε ολα καλά εν τελει με τους γιατρούς!;) μπράβο σας!

μπουγκος ωραιες οι οικογενειακες βολτες! Εγω τωρα τελευταια απολαμβανω παρασκευη απογευμα που τους παμε σουπερμαρκετ με τον αντρα μου!!

thanks. ερωτηση για τη βαφτιση. Το θεμα θα υπάρχει στα προσκλητηρια, μπουμπουνιερες κ τραπεζι μετα. Πρεπει να πω κ στις νονες να ειναι ετσι κ τα βαφτιστικά? δε θελω να τις περιορισω...κ παλι αφου ειναι δυο μηοως πηξουμε στην κορωνα?? ή αν δεν το κανω θα γινει αχταρμάς??

!!!

ευχουλα οντως ειμαστε πολύ τυχερες...και η διπλη χαρά ειναι παργματι διπλή:D:D φαντάζομαι κ τις δικές σου στο ιατρειο! χαχαχα πολύ γελιο!!

συλλαβή. Έχει πολύ γέλιο. Κατα τ'άλλα, προσπαθώ να επιβάλλω πειθαρχία, ομολογώ με αρκετές δυσκολίες αλλά πρέπει. Ταυτόχρονα, έχουμε και τα δόντια μας και βαράμε και τις τσίτες μας συχνά-πυκνά.

λαερτα keep writing! ειμαστε ψυχοθεραπέια!!

μας θα ερθει κ η ωρα να κοιμηθουμε κ εμεις...που θα πάει!!

συμφωνω με το respect απο την ευχούλα!! παίρνεις κ απο μενα!

καντυ για τις συσπασεις δεν ξερω να σου πω κ πολλά γτ οταν πηγα μου ειπε οτι εχω πονους κ θα με κρατησει να γεννησω κ δεν το ειχα καταλαβει... Ομως το βραδυ που με ειχαν συνεχεια στο nst ειχα...τι να πω!

κ για τις καουρες δεν ειχα πολλές για να σε βοηθησω, αλλά αν κρινω απο την τρελη φαγουρα, εξαφανιστηκε την αλλη μερα κιολας!!

ζωνη δε φορεσα, ο γιατρος μ ειχε πει οτι δεν κανει τπτ οποτε το αφησα...δεν ειχα κ εκει το μυαλο μου αυτες τις μερες. Ειχα χασει κ ολα τα κιλα κ ημουν πολύ χαρουμενη!! Μετά την πάτησα!

μεγεια το καροτσι!!

σημερα ενω δεν ξυπνησε ο μικρος, ξυπνησε ο μεγαλος:shock: ετσι για να μην παιρνουμε θαρρος δηλαδη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημεεεεεερααα!!!!!!!!:D:D:D

καντυ εμενα μου σταματησαν οι καουρες αμεσως!!!ζωνη εβαλα μετα τις 40 μερες που με ειδε ο ντοκ κ μου δωσε το οκ!!!με ανακουφιζε μπορω να πω!!!

tHOQp2.png

gem η πρωτη μου ξαδερφη ειναι κοινωνικη λειτουργος σε δημοσιο νοσοκομειο κ δουλευει με παιδακια. μου χει πει πως αρχιζουν να συμορφωνονται σιγα σιγα μετα τα 2 κ απο τοτε καταλαβαινουν κ την τιμωρια .αλλα μου ειπε επισης πως δουλεια γινεται απ την αρχη μιλωντας τους αλλα να μην εχω τρελες προσδοκιες!!!!!ααααα!!!!επισης μου ειπε να χρησιμοποιω "οχι" , "μη", "μεχρι εδω", "σε παρακαλω", "σ ευχαριστω"....αλλα τις περισσοτερες φορες που λεω οχι κ μη κανουν ακριβως αυτο που απαγορευω κ μετα αρχιζουν τις γκριματσες κ τα γελια κ το χαααανω :rolleyes::rolleyes:

ειμαι στη δουλεια!!!τα λεμε αργοτερα!!

tHOQp2.png

Καλημερα!!!!!

Εμεις δεν ειμαστε καλα! ο μεγαλος αρνιοταν να φαει το μεσημεριανο του,οπως εκανε στην γαστρεντεριτιδα κ τελικα μου εκανε εμετο!

Το απογευμα του εδωσα ρυζαλευρο με την προβιοτικη σκονη κ εφαγε μια χαρα!κ το γαλα του το βραδυ μια χαρα κ αυτο!

Αλλα ξεκινησαμε εισπνοες γιατι εχουμε βηχα παραγωγικο! με φλεμματα!

Ο μικρος με την ωτιτιδα του αλλα τουλαχιστον κοιμαται τα βραδυα κ ειναι αρκετα ζωηρος!

Φροσω θα σου απαντησω σε λιγο στο πμ.....οσο για την ιστορια με το παιδακι ανατριχιασα!!! δεν ειμαι φαν εξαλλου αυτης της μεθοδου!!!

Love μια χαρα τα νεα σας!!!

Mash εχουμε κ αλλες οπως εγραψα επανω! να μην εχω παραπονο!:tongue:

Mproygos ο βηχας δεν θα φυγει με την αντιβιωση δυστυχως!

Εμεις κανουμε εισπνοες παντα....οπως κ τωρα!

Ευχουλα το καλο σε μας ειναι οτι ξυπναει τα περισσοτερα βραδυα ο μπαμπας μας που αντεχει το ξενυχτι! εγω τις περισσοτερες φορες δεν τους ακουω γιατι με το κιχ που κανουν τα μικρα μου παιρνει την ενδοεπικοινωνια κ κατεβαινει κατω.....

Λαερτακο λεει οτι ειναι μαιμου η μικρη; αχου φιλησε μου την!!!

Κ ο μικρος λεει τα δικα του!!!

Παλι εμεις δεν λεμε σχεδον τπτ!:rolleyes:

Καντυ οσες φορες εκανα το Nst ποτε δεν ειχα συσπασεις! πετρωματα ειχα πολλα στη κοιλια απο την 28η εβδ....

Μια χαρα βαρος εχουν τα μικρα αλλα υπαρχει παντα η αποκλιση +-!

Την βαλιτσα την εφτιαξα οταν εμαθα ποτε θα γεννησω....δλδ 2 μερες πριν!

Τωρα για την Παρασκευη που εγραψες με μπερδεψες!:tongue:

Τπτ δεν θα εχεις απο καουρες! αλλα θα σκεφτεσαι μετα!

Ζωνη ναι πηρα αλλα λογω της αλλεργιας απο τις ορμονες ξυνομουν οποτε δεν με βολευε κιολας.....βλ@κεια εκανα που δεν την εβαλα αλλα τωρα παει πια!Θα σου πει ο γυναικολογος!

Σιγουρα την φορεσα μετα τις 40 μερες γιατι μεχρι τον μηνα ειχα ανοιχτη πληγη στη καισαρικη! απο το φαρμακειο την πηρα 50 ευρω....

Τζεμ καλυτερα να ειναι κ τα βαφτιστικα στο ιδιο θεμα αλλα σε αλλο χρωμα!

Ευχουλα αυτα τους τα λεμε κ εμεις!

Ο μικρος καπως ακουει το οχι κ το μη! ο μεγαλος σηκωνει τα ποδια εαν θελει να φτασει κατι κ να προλαβει να κανει ζημια οταν εχουμε πει μη!:tongue:

Θα μαθουν που θα παει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...