Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ κορίτσια!

Δεν είμαι εντελώς ενήμερη ..

δεν προλαβαίνει ο κ..λος μου να κάτσει σε καρέκλα μπορστά εις το πισσίον ντεσκτοπ.. μόνο κινητό και αν..

Δεν είμαι ειδική κορίτσια να δώσω συμβουλές στα τα του ύπνου..διότι κι εγώ έχω θεματάκια με τον υιο. Βέβαια θέλω να πιστεύω ότι θα σταματήσουν όταν θα βγουν όλα τα δόντια γιατί απο τότε χάλασε ο ύπνος μας ενώ πιο πριν ητω κύριος. Η θυγατέρα παραμένει κιουρί εις τον ύπνο εκτός κι αν έχει κάποια μεγάλα ζόρια πόνου/πονόδοντου ή εντερικό (τουτέστιν πριτς και προυτς), αλλά ευτυχώς αυτό είναι σπάνιο..πλην όμως συμβαίνει όταν θα κοιμηθεί καλά ο υιος !

Περίεργα πράγματα εε?

Κι εμένα σηκώνονται όταν ξυπνάνε ή κάθονται καθιστά, ή στα γόνατα. Κλάσσικ.

Περάσαμε και μια φάση που δεν ήθελε κιόλας να πίνει γάλα ο κύριος. Καθολου.

Σχεδόν 6μέρες κράτησε αυτό. Τώρα επανήλθαμε. Ουφ..

Τί άλλο?

Αααα, πήγαμε πολλές βόλτες τώρα που έκανε καλό καιρό.Ηπιαμε και καφεδάκια έξω σε συνδιασμό με κούνιες. Μπορώ να πώ ότι ήταν καλά παιδάκια και μας άφησαν να πιουμε τον καφέ μας.

Μόνο που δε θέλουν να τα πιάνω από το χέρι να πηγαίνουμε. Θέλουν μόνα τους να σουλατσάρουν. Η δε γυνή γιατί την έχει δει ανεξάρτητη (δυνητική υδροχόα βάση πητ) και ο ανήρ εξαιτίας εγωισμού περικαλώ (δυνητικός κρητικο-ριβις..:rolleyes:μη χ3σω), πράγμα που με αγχώνει όταν σκέφτομαι να πρέπει να κυκλοφορώ σε δρόμους με τα παιδιά..

Να πώ ότι γέννησε η ξαδέρφη μου η γκαστρούλα στις 36+4 έναν παίδαρο 3600γρ (φανταστείτε πόσο θα ήταν στις 40εβδ..!!:shock:).

Δυσκολεύτηκε όμως, διότι ενώ πέρασε όλους τους πόνους γέννας για 9ώρες περίπου και χωρίς επισκληρίδιο, τελικά μπήκε με ολική και τώρα τρώει το πακέτο της ανάρρωσης από ολική. (δεν μπορούσε να κάνει επισκληρείδιο για αυτό).

Στα πολύ γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω,

να πώ στην Καντυ, ότι κι εγώ ξέρω για μέχρι τις 32εβδ -33μαχ τις ενέσεις κορτιζόνης.

Σεβ χρόνια πολλά κι από εδώ.

Στον πυρετό της βάφτισης οι περισσότερες!

Ε ρε τι έχει να γίνει!

Καλή προετοιμασία κορίτσια!

Κοιτάξτε εκείνη τη μέρα να το ευχαριστηθείτε όσο δεν πάει.

Σελεστίν άργησα να σου προτείνω ΤΟ μαγαζί.

Ιθάκη καλά μιαμ μιαμ.

Κλαίνε στα φρούτα βλέπω??!!

Μας καλέ τί ωράρια είναι τούτα???

Προσπαθείς να τον ξανακοιμήσεις και δεν κοιμάται?

Την ημέρα π΄'οσες ώρες κοιμάται?

Γεια σας!

Πολλά φιλάκια!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και απο μενα! τελικα την αλλη εβδομαδα..γενναμε!!:shock::shock:

πηγαμε γιατρο,τα μωρα ειναι 2400 το ενα και 2150 το αλλο,τα κεφαλια προς τα κατω κανονικα,ο γιατρος μας ξαναειπε για φυσιολογικο,αλλα εγω του ειπα για καισαρικη μιας και ειμαστε επαρχια και ειμαι και φοβιτσιαρα ,και και..

τελικα μας ειπε επειδη τωρα δεν περιμενουμε να παρουν και πολυ ακομα,μιας και η κοιλια μου ειναι μικρη σχετικα,δεν εχω ανοιξει καθολου να καταλαβετε στα πλαγια,μονο μπροστα φουσκωσε),και ειναι πααααρα πολυ στριμωγμενα,και αφου θελουμε καισαρικη,την αλλη εβδομαδα να παμε για καισαρικη.να παω ομως τελος αυτης της εβδομαδας για μια ενεση για τα πνευμονια,και την δευτερα για μια ακομα,και μετα μαλλον Πεμπτη ή Παρασκευη να γεννησουμε.

εκτος φυσικα να σπασουν τιποτα νερα νωριτερα..

κατασταση τραχηλου δεν μπορουσε να δει με τιποτα,με τον χαμο που γινοταν στην κοιλια μου.αυταααα....

τωρα τί κανουμε με τις ενεσεις;;;;;τον ρωτησα για το μηπως μου κανουν σακχαρο κτλ,και μου ειπε να μην ανησυχω,η καμπυλη μου ειναι πολυ χαμηλη και δεν υπαρχει λογος

ανησυχιας.

εχω φοβηθει λιγο με αυτα που λεγαμε εδω τωρα τελευταια,αλλα αν ο γιατρος επιμενει,εγω πως να παρω τετοια ευθυνη ,να αρνηθω ή οχι; πως το βλεπετε εσεις,τελευταιες μερες , αυτες τις ενεσεις;

και μια χαζη ερωτηση,αλλα ξεχασα να τον ρωτησω.Νηστικη πρεπει να παω να τις κανω ή δεν παιζει ρολο;και τί πρεπει να προσεξω στην διατροφη μου αυτες τις μερες πριν τις κανω;

Καλησπέρα στα πολύ πεταχτά.

ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μπεμπέγια σας!

Κυρά μήπως επειδή έχουν μικρό βάρος (που απορρέει από μια πλειάδα συνησταμένων που μόνο ο γιατρός σου μπορεί να γνωρίζει) σου λέει να την κάνεις?

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ακούσει για ενέσεις κορτιζόνης σε τόσο μεγάλη βδομάδα, αλλά δεν έχω κ την τρελή εμπειρία από δίδυμα παρά μόνο από το καφέ.

υγ: με το καλό!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα.

Ξαφανίστηκα, αλλά με τα new babies... καταλαβαίνετε...

Επίσης, μούφυγε ο άντρας για τα ξένα για δουλειά κ μούρθαν τα πεθερικά για ενίσχυση.

Η ψυχολογία μου... απλά ΔΕΝ περιγράφεται με λόγια!!!

Σέβη Χρόνια σου Πολλά κ Καλά!!!

...Και ... μην ακούω για πολλά στα 34!!! εγώ που έχω πατήσει τα 40+ τι να πω??? μου φαίνεται είμαι η "γιαγιά" εδώ μέσα...

Μπούγε περαστικά σας!

καλησπέρα, κορίτσια!

ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας στο θέμα της βάφτισης...τελικά το κλείσαμε για Σάββατο μεσημέρι,

Ρε κορίτσια, έχω τρομοκρατηθεί με όσα διαβάζω για τις ενέσεις κορτιζόνης...λέτε κι εγώ που έκανα την πρώτη ένεση στις 33 εβδομάδες και το ίδιο βράδυ γέννησα, να φταίει αυτό? δε νομίζω, αλλά για πείτε...γράφει στις οδηγίες και για πρόωρο τοκετό?:shock:

Μη μασάς στο θέμα "βάφτιση Σάββατο μεσημέρι". Εμείς κάναμε γάμο Σάββατο μεσημέρι (Μάιο μήνα) κ ήταν τέλεια!!! Όσοι ήθελαν πραγματικά να έρθουν ήρθαν. Δεν είχαμε απώλειες. Κι ο γάμος επαρχία και οι περισσότεροι είχαν και ταξίδι. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Οι ενέσεις κορτιζόνης δεν έχουν καμία σχέση με πρόωρο τοκετό. Μην το σκέφτεσαι. Απλά ήταν τυχερό σου...

Για το θέμα του ύπνου, εμείς τη μεγάλη στους 18 μήνες, την αφήσαμε να κλαίει ως εξής:

Ρουτίνα ύπνου: μπάνιο - κρέμα (δεν πίνει γάλα) - δοντάκια - κρεβάτι - διάβασμα παραμυθάκι ή νανούρισμα - καληνύχτισμα κ έξω από το δωμάτιο.

Άρχιζε το κλάμα. Στο 5λεπτο πηγαίναμε, της μιλάγαμε, αλλά δεν την πιάναμε. Μετά ξανά στα 5 λεπτά κ.ο.κ. Ε, στο τέταρτο σταμάταγε (από το 1ο βράδυ) κ μετά έριχνε άλλον ένα γύρο στο μισάωρο και στοπ.

Το ζόρι ήταν στο "ενδιάμεσο" ξύπνημα στις 4 (ώρα που ακόμη κ τώρα ξυπνάει για να πιει νερό). "Συμπτωματικά" είχα πεθερά & κουνιάδα στο σπίτι τότε κ ο σύζυγος δεν ήθελε επ΄ ουδενί να τις "ταλαιπωρήσουμε"...

Τελικά όταν το πήραμε απόφαση, ήταν πιο εύκολο από την αρχή της νύχτας. (εφαρμόστηκε ίδιο σύστημα: Η μανούλα σ΄ αγαπάει-έξω από την πόρτα-κλάμα-είσοδος ανά 5λεπτα)

γεια σας κοριτσια και απο μενα! τελικα την αλλη εβδομαδα..γενναμε!!:shock::shock:

πηγαμε γιατρο,τα μωρα ειναι 2400 το ενα και 2150 το αλλο,τα κεφαλια προς τα κατω κανονικα,ο γιατρος μας ξαναειπε για φυσιολογικο,αλλα εγω του ειπα για καισαρικη μιας και ειμαστε επαρχια και ειμαι και φοβιτσιαρα ,και και..

τελικα μας ειπε επειδη τωρα δεν περιμενουμε να παρουν και πολυ ακομα,μιας και η κοιλια μου ειναι μικρη σχετικα,δεν εχω ανοιξει καθολου να καταλαβετε στα πλαγια,μονο μπροστα φουσκωσε),και ειναι πααααρα πολυ στριμωγμενα,και αφου θελουμε καισαρικη,την αλλη εβδομαδα να παμε για καισαρικη.να παω ομως τελος αυτης της εβδομαδας για μια ενεση για τα πνευμονια,και την δευτερα για μια ακομα,και μετα μαλλον Πεμπτη ή Παρασκευη να γεννησουμε.

εκτος φυσικα να σπασουν τιποτα νερα νωριτερα..

κατασταση τραχηλου δεν μπορουσε να δει με τιποτα,με τον χαμο που γινοταν στην κοιλια μου.αυταααα....

τωρα τί κανουμε με τις ενεσεις;;;;;τον ρωτησα για το μηπως μου κανουν σακχαρο κτλ,και μου ειπε να μην ανησυχω,η καμπυλη μου ειναι πολυ χαμηλη και δεν υπαρχει λογος

ανησυχιας.

εχω φοβηθει λιγο με αυτα που λεγαμε εδω τωρα τελευταια,αλλα αν ο γιατρος επιμενει,εγω πως να παρω τετοια ευθυνη ,να αρνηθω ή οχι; πως το βλεπετε εσεις,τελευταιες μερες , αυτες τις ενεσεις;

και μια χαζη ερωτηση,αλλα ξεχασα να τον ρωτησω.Νηστικη πρεπει να παω να τις κανω ή δεν παιζει ρολο;και τί πρεπει να προσεξω στην διατροφη μου αυτες τις μερες πριν τις κανω;

Με τις ενέσεις, ξεκινάνε απ΄ ότι ξέρω μεταξύ 28ης-32ης εβδομάδας όταν υπάρχει υποψία επικείμενου πρόωρου τοκετού κ επαναλαμβάνονται ανά 2 εβδομάδες (δεν τις κάνεις κ ξενοιάζεις) μέχρι την 36η. Μετά τα μωρά θεωρείται ότι δεν έχουν "θέμα".

Προσωπικά κ έχοντας πλέον εμπειρία και από φυσιολογικό τοκετό και από καισαρική πιστεύω πως αξιζει να δοκιμάσεις αν μπορείς με φυσιολογικό, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις. Αν είσαι από επαρχία, γιατί δεν προσπαθείς με πρόκληση?

Η ανάρρωση μετά από καισαρική ΔΕΝ ΣΤΓΚΡΙΝΕΤΑΙ απ΄ ότι μετά από φυσιολογικό.

Anyway, με το καλό ότι κι αν αποφασίσεις (ή και έρθει φυσικά).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

αληθεια οι υπολοιπες που εχουν εξαφανιστει????

κουκουτσά! Φρυγανίτσες τρώς για τις καούρες? πωπω θυμάμαι τα δικά μου στο τέλος κ μου ρχεται αναγούλα....

δεν νομιζω να παιζει ρολο!! Εμεις τελικα τρεχαμε χθες,με υψηλο πυρετο ο μικρος και μας ειπαν ωτιτιδα.Πρωτη φορα την πατησαμε ετσι γμτ! Και δειχνει να ποναει και σημερα και ο πυρετος επεσε ελαχιστα ομως..

Πώς είστε κορίτσι???

γεια σας κοριτσια!εχω καποιες μερες να μπω και τωρα ειδα οτι θα φαω και αποκλεισμο σε λιγο!!!τα νευρα μου!!!!

ξερετε πως μπορω να απαντησω σε μηνυμα του διαχειριστη γιατι δεν εχει να πατησω απαντηση.:evil::evil::evil::evil::evil:

τεσπα,εμεις απο τις 20/1 δεν εχουμε βρει ησυχια με τον μεγαλο.Ολο αρρωσταινει ρε γμτ!περναει για 4-5 μερες και μετα κολλαει κατι αλλο.Τωρα εχει γαστρεντεριτιδα,ευτυχως ο μικρος βασταει γερα.

κατα τα αλλα ησυχια αλλα και εδω ησυχια βλεπω..

Έρχεται σε επαφή με κόσμο? που τα κολλάει?

Mash Επειδη εχουμε το ιδιο θεμα θα σου γραψω καποια στιγμη αναλυτικα γιατι τωρα γραφω απο το κινητο.σε γενικες γραμμες εγω τον μεγαλο τον αφησα 2-3 βραδιες να κλαιει χωρις να τον βγαλω απο την κουνια και ας ξυπναγε τον μικρο,θελει πολυ υπομονη!!!

Τί λες τώρα?? Σερί κλάμα? εγώ τα χώρισα δωμάτια τελικά κ ησύχασε η γκλάβα μας! (όχι οτι δεν τον άφησα να χτυπηθεί στο κλάμα κ εκεί)

καντυ εγω το ειχα διαβασει το φυλλο οδηγιων...αλλά και απο το ντεπον να διαβασεις τις παρενεργειες παλι μπορεις να φρικάρεις! Μη γελιομαστε ολα φαρμακα ειναι κ οι φαρμακοβιομηχανιες γραφουν τα παντα για παν ενδεχομενο.

ετοιμα τα ρουχαλακια σας ε? τι υπεροχο συναισθημα αυτο που σιδερωνεις τα ρουχαλακια τους κ ανυπομονεις να δεις τις φάτσες τους!!!!

εμεις σημερα ειχαμε βγει για καφεδακι -καροτσάδα με τα μωρα. Χαλασε ομως κλασσικα το προγραμμα τους κ τωρα κοιμουνται για μεσημερι..δε μας βλεπω καλά το βραδυ!! τεσπα, ωραια ηταν.!

σας φιλω!!

Σωστή η τζεμτζέγα!

Καλησπερα διδυμομανουλες μου κ μελλουσες!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!! Κ εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

Μεγαλωσα κ εγω......34 πλεον!:tongue:

Love εγω την θεωρω βαρβαρη αυτη την μεθοδο!!! την δοκιμασα,μου εκανε εμετο ο μικρος πρωτη φορα στη ζωη του κ δεν το δοκιμαζω ξανα! 2 ωρες εκλαιγε!!!

Σιγά ωρέ μαθουσαλίξ 34 ετών!

υγ: ήτο η φάση από το ντεμπούτο του.

Μας είσαι υπέροχη μάνα! Μην ακούω χαζά.

Υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα, σταθερότητα, ηρεμία κ θα τους στρώσεις.

Αρκεί να έχετε κοινή γραμμή πλέυσης με τον σύζυγο.

Ιθάκα σούπες ακοώ?? άντε κ στα κοψίδια!

Μεγαλώσατε κ εσείς, κ οι μουρίτσες κ τα τζεμτζεγάκια... βρε παιδιά, πως περνάει έτσι ο καιρός?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Ξαφανίστηκα, αλλά με τα new babies... καταλαβαίνετε...

Επίσης, μούφυγε ο άντρας για τα ξένα για δουλειά κ μούρθαν τα πεθερικά για ενίσχυση.

Η ψυχολογία μου... απλά ΔΕΝ περιγράφεται με λόγια!!!

Σέβη Χρόνια σου Πολλά κ Καλά!!!

...Και ... μην ακούω για πολλά στα 34!!! εγώ που έχω πατήσει τα 40+ τι να πω??? μου φαίνεται είμαι η "γιαγιά" εδώ μέσα...

Μπούγε περαστικά σας!

Μη μασάς στο θέμα "βάφτιση Σάββατο μεσημέρι". Εμείς κάναμε γάμο Σάββατο μεσημέρι (Μάιο μήνα) κ ήταν τέλεια!!! Όσοι ήθελαν πραγματικά να έρθουν ήρθαν. Δεν είχαμε απώλειες. Κι ο γάμος επαρχία και οι περισσότεροι είχαν και ταξίδι. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Οι ενέσεις κορτιζόνης δεν έχουν καμία σχέση με πρόωρο τοκετό. Μην το σκέφτεσαι. Απλά ήταν τυχερό σου...

Για το θέμα του ύπνου, εμείς τη μεγάλη στους 18 μήνες, την αφήσαμε να κλαίει ως εξής:

Ρουτίνα ύπνου: μπάνιο - κρέμα (δεν πίνει γάλα) - δοντάκια - κρεβάτι - διάβασμα παραμυθάκι ή νανούρισμα - καληνύχτισμα κ έξω από το δωμάτιο.

Άρχιζε το κλάμα. Στο 5λεπτο πηγαίναμε, της μιλάγαμε, αλλά δεν την πιάναμε. Μετά ξανά στα 5 λεπτά κ.ο.κ. Ε, στο τέταρτο σταμάταγε (από το 1ο βράδυ) κ μετά έριχνε άλλον ένα γύρο στο μισάωρο και στοπ.

Το ζόρι ήταν στο "ενδιάμεσο" ξύπνημα στις 4 (ώρα που ακόμη κ τώρα ξυπνάει για να πιει νερό). "Συμπτωματικά" είχα πεθερά & κουνιάδα στο σπίτι τότε κ ο σύζυγος δεν ήθελε επ΄ ουδενί να τις "ταλαιπωρήσουμε"...

Τελικά όταν το πήραμε απόφαση, ήταν πιο εύκολο από την αρχή της νύχτας. (εφαρμόστηκε ίδιο σύστημα: Η μανούλα σ΄ αγαπάει-έξω από την πόρτα-κλάμα-είσοδος ανά 5λεπτα)

Με τις ενέσεις, ξεκινάνε απ΄ ότι ξέρω μεταξύ 28ης-32ης εβδομάδας όταν υπάρχει υποψία επικείμενου πρόωρου τοκετού κ επαναλαμβάνονται ανά 2 εβδομάδες (δεν τις κάνεις κ ξενοιάζεις) μέχρι την 36η. Μετά τα μωρά θεωρείται ότι δεν έχουν "θέμα".

Προσωπικά κ έχοντας πλέον εμπειρία και από φυσιολογικό τοκετό και από καισαρική πιστεύω πως αξιζει να δοκιμάσεις αν μπορείς με φυσιολογικό, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις. Αν είσαι από επαρχία, γιατί δεν προσπαθείς με πρόκληση?

Η ανάρρωση μετά από καισαρική ΔΕΝ ΣΤΓΚΡΙΝΕΤΑΙ απ΄ ότι μετά από φυσιολογικό.

Anyway, με το καλό ότι κι αν αποφασίσεις (ή και έρθει φυσικά).

Φαντάζομαι ψυχολογία! Στους 2 μήνες είχε φύγει ο δικός μου χασμπάνος.

(Αλλά μονο η μάδα μου βοήθεια κ αυτή το βράδυ)

Για την καισαρική να σου πώ την αλήθεια, αν εξαιρέσεις το πρώτο βράδυ, μετά πέταγα σχεδόν. Καμία σχέση με το μετέωρο βημα του πελεκάνου πελαργού δηλ.

Γλυκάκι έφτιαξες?

Καλτσάκι την βάφτιση των διδύμων την κάναμε σάββατο. Όλοι ήρθαν κ περάσαμε τέλεια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα στα πεταχτά κοριτσάκια!!

Το υπόσχομαι θα επανέλθω σύντομα!!

σας φιλώ και μου λείπετε!!!!!

Χρόνια πολλά στη Σεβού!!!!

Περαστικά στη Μπούγος μας!!

Κάντυ μην τις κάνεις τις ενέσεις!! Απλά πές στον γιατρό ότι δε θες!!! Και αυτοί μη Νομίζεις ότι ξέρουν, τα πειραματόζωα τους είμαστε. Και μένα ο ντοκ μου το έλεγε ότι δεν είναι και σίγουρο ότι οφελούν....

Νάκι γιατί παιδί μου να σε αποκλείσουν;

Cristy υπομονή!!!!!

Κίρα σε λίγο θα δεις τα μπεμπέ σου!!! ρου ρου!!!

Τζίνι, τζεμ, Μας, Μορίτσα, Αργυρώ, Φροσού, Πάπια, και όοοοοοολες σας χαιρετώ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα, κορίτσια μου!

Νουνούκα, σε περιμένουμε πίσω στην παρέα μας...

Τζινάκι, τι κάνουν τα δικά σου παιδάκια? όντως μεγαλώνουν γρήγορα πάντως...

Κρίστυ, χαρά στην υπομονή σου...Με τρία παιδιά, χωρίς σύζυγο και με τα πεθερικά μέσα στα πόδια σου! κουράγιο...

ευχαριστώ για τις συμβουλές στο θέμα του ύπνου...το δικό μου πρόβλημα και με τα δύο παιδιά δεν είναι την ώρα που τους βάζω για ύπνο...τότε πίνουν το γαλατάκι τους και κοιμούνται στην αγκαλιά μου χωρίς πολύ κόπο, μετά τους βάζω στις κούνιες τους σε χωριστά δωμάτια και όλα καλά...το πρόβλημα είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας που ξυπνάνε πότε ο ένας πότε ο άλλος, πότε και τα δύο μαζί...με αποτέλεσμα να είμαι όλη νύχτα στο πόδι και να ταίζω πότε τον έναν πότε τον άλλον...αν δεν πιουν γάλα, χαμομήλι ή έστω νερό, δεν ξανακοιμούνται, όσο κι αν προσπαθώ...Να τους αφήσω να κλαίνε δεν έχω δοκιμάσει, αλλά ίσως να πρέπει να δοκιμάσω τελικά...

Κίρα με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου!!! αν έχεις ανησυχία για τις ενέσεις, καλό θα είναι να το ξανασυζητήσεις με τον γιατρό σου...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημερα!!!

τζινι , παπιτσα, νουνουκα επιτελους!!!!!!! παραλιγο να σας αναζητησω με τη Νικολούλη!!! μας εχετε λειψει πάααααρα πολύ!! καλα να ειστε βεβαια κ δεν πειραζει... ελπιζουμε οτι θα γινει η επάνοδος;)

Τη λαερτα περιμενουμε τωρα!

κιρα εγω οταν εκανα τις ενεσεις εκοψα ζαχαρη κ αλατι για 4-5 μερες. Δεν αντεξα παραπάνω. μετα την επεσα σε φαγητα με τα μουτρα κ δεν επαθα τιποτα. τωρα για την εβδομαδα που εισαι κτλ δεν εχω ιδεα.

σελεστιν μια απ τα ιδια κ εγω...στην αρχη κοιμουνται πολύ ωραια...σε ξεγελάνε!!

μία φορα προσπαθησα να εφαρμοσω τη μεθοδο κλαματος...αλλά να πω την αληθεια δεν εγινε και τιποτα. Βεβαια τι να γινει κ με μια φορα μονο? απλά ειχε γινει με τον μεγαλο ο οποιος δεν κλαιει συχνα αλλά οταν κλαιει θελει κτ πολύ συγκεκριμενο κ τελος. Κλεινει τα ματια κ δε βλεπει μπροστα του κ πολύ αμφιβαλλω αν ειχε καταλαβει οτι εμπαινα στο δωματιο του να τον καθησυχάζω...αν θυμαμαι η ολη φαση ειχε κρατησει 7-10 λεπτα.

κριστι κουραγιο! παιρνε μαθηματα απ τη τζινι μας!!

ιθακη κ εμενα τωρα τα φρουτα τα τρωνε λιγοτερο. γι αυτο κοιταζω οσο περναει απ το χερι μου να πεινανε πριν φανε. Μπορει να περνάνε κ φασεις....

νακι, μπουγκος ειστε καλυτερα?

παπιτσα να σας ζησει το ανηψάκι!

αφου σας αφηνουν τα παπια να πιειτε κ καφε μην το συζητάς, τελεια!!

δε θυμαμαι αν ηθελα να πω τπτ αλλο.

ο μεγαλος φαινεται να στρωνει καπως στον υπνο. Ξυπναει ενδιαμεσα αλλά δεν πηγαινω στο δωματιο κ νανουριζεται μονος του!

για τον μικρο εχω καταληξει τελευταια οτι πειναει αφου δεν πινει πολύ γαλα...γυρω στα 100-150 μλ. Παω να του δωσω κοιμισμενο πριν κοιμηθω, αλλά δεν πινει πολύ ~80 μλ. Οποτε κατα τις 4 ξυπναει παλι κ τρωει λαιμαργα αλλά κ παλι γυρω στα 100.. τι να πεις!

φιλακια!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα.......

Τι μου κανετε;

Τελικα πηγαμε το μικρο στη παιδιατρο κ εχουμε ελαφρα ωτιτιδα! μας εδωσε amoxil παλι! απορησε που δεν μας εβγαλε γκρινια,παρα μονο κατι ξενυχτια αλλα χωρις κλαμα! αντεχει τοσο;

Το μεγαλο εχθες μας ξεκανε.......απο τις 2 εως τις 6! ολο πριτς κ προυτς....κλαμα!!!

Δεν σας ειπα τα χρονια μου για να με παρηγορησετε καλε!:tongue: απλα το ανεφερα!

Mash πως τα πηγαν τα αγορια σου με τα καρεκλακια κ το τραπεζακι; πανω ηταν συνεχεια; ετσι τους φανταζομαι!:rolleyes:

Love τι εγινε με τους γιατρους;ολα καλα;

Τζεμ πως αντεξαν μεχρι τις 12;

Μοριτσα ριξτο στα δοντια!!! πονανε πολυ!

Σελεστα εγω συμβουλες για τον υπνο δεν εχω να σου δωσω....τωρα τελευταια μολις ξυπνανε τους βαζω mundisal στη πιπιλα,λεω νανι,τα σκεπαζω κ μερικες φορες πιανει αμεσως!!! εκτος εαν πονανε πολυ!

Απο 3 μηνων μας ειχε απαγορεψει η παιδιατρος να τα ταιζουμε το βραδυ!!!

Ετσι σιγουρα δεν ξυπνανε οι δικοι μου για να φανε,ουτε νερο δεν θελουν!

Παπιτσα να σας ζησει το ανηψακι!!!

Κιρα δεν ξερω να σε βοηθησω αλλα θα εκανα οτι μου λεει ο γιατρος!!!

Με το καλο!!!

Εγω που τις εκανα 35+ ετρωγα κανονικα κ δεν με πειραξαν οι ενεσεις!:rolleyes:

Cristy οταν εχεις ενα παιδακι να την κανεις αυτη την μεθοδο,εαν αντεχεις!

Τωρα με δυο μου φαινεται τρομακτικα δυσκολο!

Νουνουκα καλημερα!!!!! ετσι να βρισκουμε παλι τους ρυθμους μας!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Πολλά άρρωστα μωράκια....περαστικά!

Διαβάζω τη λέξη ωτίτιδα και κάτι με πιάνει ουφ...

Κίρα σε λίγες μέρες θα πάρεις τα μωράκια σου αγκαλίτσα.

Τί ωραία! Με το καλό!

Σέβη θα σου στείλω πμ γι'αυτό που με ρώτησες.

Αυτή τη μέθοδο με το κλαμα την είχαμε κάνει κι εμείς για 1-2 μέρες με πολύ κλάμα και από μένα. Όμως τα μικρά ξανακύλησαν και εμείς το ίδιο.

Αφήστε που όταν αρχίσουν να πηδάνε τα κάγκελα ποιος τους πιάνει!

Μια φίλη έκανε αυτή τη μέθοδο η οποία λέει ότι φτάνεις και στο μισάωρο σταδιακά. Έκλαιγε ο μικρός της και δεν πήγαν μέσα. Λένε στο 5λεπτο.

Σε 2 λεπτά σταμάτησε να κλαίει και την πέσανε να κοιμηθούν πάλι.

Ο άνδρας της αφού ξύπνησε πήγε τουαλέτα. Κάνει μια έτσι να δει το παιδί (πώς του κοψε;) και ο μικρός είχε σφηνώσει το λαιμό του στα κάγκελα από κάτω όχι ανάμεσα με κάποιον ακαταλαβίστικο τρόπο και πνιγόταν γιάυτό και δεν έκλαιγε....

Μετά από αυτό την κόψανε τη μέθοδο.

σεβη ωτιτιδα κ εσεις....ωχου μωρε περαστικά!

περιμενω να παμε στο γιατρο να δω πως ειμαστε απο βαρις για να δω τι θα κανω με το βραδινο γαλα...

φροσω φρικιαστικο αυτο που λες!!! απαπα, να μη σου τυχει που λενε!

παλι βρεχει κοριτσια εχουμε μουλιάσει λεμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα σε ολες σας!!!

εμεις γυρισαμε χτες αργα το βραδυ απο θεσσαλονικη και ευτυχως ολα καλα και με τους δυο γιατρους!

η αλλεργιολογος μας ειπε οτι ναι ειναι αλλεργικος αλλα απο την στιγμη που δεν εχει κλινικα συμπτωματα

δεν χρειαζεται να το κοιταξουμε παραπανω.

τον μαιο μονο να ξαναπαμε να του κανει κατι τεστ και αν ακαι εκεινα δεν δειξουν κατι το αφηνουμε και βλεπουμε!

για τα ματια με τα γυαλια παει πολυ καλα!!!βλεπει τελεια και ειναι οκ!

συνεχιζουμε ετσι και τον ιουνιο παμε απλα για επισκεψη αλλα δεν χρειαζεται να παμε ξανα θεσσαλονικη,θα παμε εδω σε εναν γιατρο!:D:D

οποτε ολα καλα!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κίρα, με το καλό κοπέλα μου, την άλλη βδομάδα θα κρατάς τα μωράκια σου αγκαλιά! Με καισαρική ή με φυσιολογικό, δεν έχει σημασία, σημασία έχει να είναι τα μωρά σου γερά και τίποτα άλλο. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε με ανυπομονησία.

Κρίστυ, οι πρώτες βδομάδες/μήνες με δίδυμα είναι κόλαση, κι εσύ έχεις και το μεγαλύτερο το παιδί... κουράγιο. Τα πεθερικά είναι αναγκαίο κακό, κι ας σου κάνουν την ψυχολογία χάλια. Βάστα γερά!

Φρόσω, τι ιστορία ήταν αυτή; Ανατρίχιασα. Αυτό με το κλάμα δυο φορές που το δοκίμασα το καλοκαίρι σπάραξε η καρδιά μου και δεν άντεξε. Εκλαιγε 75 λεπτά χωρίς σταματημό όρθιος στην κούνια του, ούτε παρηγοριά είχε ούτε τίποτα. Ήταν τότε που ήθελε κούνημα με τις ώρες για να κοιμηθεί και μας είχαν πέσει τα χέρια. Τώρα... τώρα άλλο βάσανο. Δεν ξέρω στα αλήθεια τι θα κάνουμε, θα δοκιμάσουμε ίσως τις συμβουλές της Μπούγος αν αντέξουμε.

Να 'μαι κι εγώ κορίτσια!

Αααα, πήγαμε πολλές βόλτες τώρα που έκανε καλό καιρό.Ηπιαμε και καφεδάκια έξω σε συνδιασμό με κούνιες. Μπορώ να πώ ότι ήταν καλά παιδάκια και μας άφησαν να πιουμε τον καφέ μας.

Μόνο που δε θέλουν να τα πιάνω από το χέρι να πηγαίνουμε. Θέλουν μόνα τους να σουλατσάρουν. Η δε γυνή γιατί την έχει δει ανεξάρτητη (δυνητική υδροχόα βάση πητ) και ο ανήρ εξαιτίας εγωισμού περικαλώ (δυνητικός κρητικο-ριβις..:rolleyes:μη χ3σω), πράγμα που με αγχώνει όταν σκέφτομαι να πρέπει να κυκλοφορώ σε δρόμους με τα παιδιά..

Μας καλέ τί ωράρια είναι τούτα???

Προσπαθείς να τον ξανακοιμήσεις και δεν κοιμάται?

Την ημέρα π΄'οσες ώρες κοιμάται?

Γεια σας!

Πολλά φιλάκια!!

Να σας ζήσει ο ανηψιος! Ωραίο πράγμα οι βόλτες, τώρα που κάθονται ακόμα και σε ακούν. Ούτε εμένα μου δίνουν το χέρι τους όταν βγαίνουμε έξω. Καποιες φορες τους πιάνω από την κουκούλα, αλλά είναι λύση αυτή; Την Κυριακή κυνηγάγανε περιστέρια και πέσανε στις λάσπες, αν είχα το κινητό μαζί θα τους έβγαζα μια φωτογραφία μούρλια.

Ο Μίλτος κοιμάται 1-2 ώρες το μεσημέρι -αγκαλίτσα στον καναπέ πάντα. Καποιες φορές τον παίρνει ο ύπνος για 10-15 λεπτά και την ώρα των φρούτων στο καρεκλάκι του αλλά δεν τον αφήνει ο άντρας μου περισσότερο γιατί αλλιώς δεν θα κοιμόταν καθόλου το μεσημέρι.

κ

Μας είσαι υπέροχη μάνα! Μην ακούω χαζά.

Υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα, σταθερότητα, ηρεμία κ θα τους στρώσεις.

Αρκεί να έχετε κοινή γραμμή πλέυσης με τον σύζυγο.

Υπομονή και επιμονή... το ξέρω. Στα λόγια εύκολο είναι, στην πράξη πολύ πιο δύσκολο. Κοντεύουμε να φάμε και τα μουστάκια μας με το σύζυγο, από το πολύ ξενύχτι έχουμε γίνει και οι δυο πολύ ευερέθιστοι, έτοιμοι για καβγά με το παραμικρό.

Καλημερα.......

Τι μου κανετε;

Τελικα πηγαμε το μικρο στη παιδιατρο κ εχουμε ελαφρα ωτιτιδα! μας εδωσε amoxil παλι! απορησε που δεν μας εβγαλε γκρινια,παρα μονο κατι ξενυχτια αλλα χωρις κλαμα! αντεχει τοσο;

Το μεγαλο εχθες μας ξεκανε.......απο τις 2 εως τις 6! ολο πριτς κ προυτς....κλαμα!!!

Mash πως τα πηγαν τα αγορια σου με τα καρεκλακια κ το τραπεζακι; πανω ηταν συνεχεια; ετσι τους φανταζομαι!:rolleyes:

!

Ωχου ο καημένος! Περαστικά σας! Όλο ταλαιπωρίες είστε τώρα τελευταία, μακάρι να μην έχετε άλλες.

Το τραπεζάκι και τα καρεκλάκια τα λατρεύουν προς το παρόν, όλο πάνω τους είναι, οπως το φαντάζεσαι. Ακόμα δεν τα έχω βρει όρθια πάνω στο τραπεζάκι αλλά πού θα πάει, θα συμβεί κι αυτό. Απανωτά εγκεφαλικά η μάνα μετά...

Λοβ, πολύ το χαίρομαι που έχετε ευχάριστα νέα από τους γιατρούς! Μακάρι να μη δείξουν τίποτα και τα επόμενα τα τεστ και να μην έχετε άλλα τρεχάματα.

Σελεστίν, κουράγιο με τα βραδινά ξυπνήματα... το ξέρεις πως σε καταλαβαίνω. Είναι και στα παιδιά. Αν δεν μπορούν να ξανακοιμηθούν χωρίς να πιουν κάτι, τότε την έχεις βάψει. Από όλες εδώ εγώ είμαι η πλεον ακατάλληλη για συμβουλές σε θέματα ύπνου γιατί τα έχω κάνει μαντάρα.

Αυτά τα ολίγα. Γυρίζω στα τερατίνια μου που αλωνίζουν. Φιλάκια πολλά σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

τι κανετε διδυμομανες μας? που χαθηκαν μερικες βρε??? εμεις πηγαμε σημερα οικογενειακως να δουμε για παιδικη μοκετα.Αλλα σε γενικες γραμμες είμαστε καλυτερα.Ο βηχας βρε παιδια θα φυγει με την αντιβιωση που μας εχει δωσει για την ωτιτιδα?:confused::confused:

CELESTINE εμεις εχει κανει επεμβαση ο μεγαλος στο ματι του,και ειχαμε παει σε 3 παιδοοφθαλμιατρους,η μια απο αυτους ήταν η Φωτοπουλου γνωση παιδοοφθαλμιατρος σε βλεπει στο παιδων επι πληρωμη ή στο ιατρειο της. Οσο για τον υπνο εγω εχω ακουλουθησει την μεθοδο και σε γενικες γραμμες δουλεψε,μερικα λεπτα μετα τον καθησυχαζω και του μιλαω ελαχιστα..

NUNU-DUCK-TZINI μου λειψατε,δεν γραφετε συχνα.

LAERTA που εισαι???

GEMINI και εμεις αυτο το θεμα καναμε του πριγκηπα,αν χρειαστεις κατι πες μου.

CRISTY τον πρωτο καιρο είναι δυσκολα,λιγο οι ορμονες,λιγο το προγραμμα των παιδιων,λιγο τα πεθερικα..αλλα πιστευω καλυτερα να τους εχεις γιατι αν ήσουν μονη σου θα τα έπαιζες τελειως απο την κουραση (προσωπικη γνωμη φυσικα)

ΚΙΡΑ με το καλο να ερθουν τα μπουμπουκακια σου

MASH εμεις τα δυο μας με πμ βρε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...