Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!!!!

σεβη να σε χαιρομαστε καλε!! πολύχρονη να εισαι κ να σε καμαρωνει η οικογενεια σου!!! Πες μας κ τι τουρτα εκοψε να ζηλέψουμε!

μας κακως εξαφανιστηκες! εδω ειμαστα ολες για συμπαρασταση...δεν ειμαστε μονο για τα καλα. Προσπαθησε να κανει καποια πραγματα που σε αποσυμπιέζουν τουλαχιστον. Κρατα γερά!

νακι περαστικά σας. Υπομονη!

Ηθελα να σε ρωτησω κιολας για το κειμενο του προσκλητηριου σου, να το χρησιμοποιησω γτ μου αρεσε πολυ!! Θα τα φτιαξω μονη μου κ εγω αλλά θα ειναι απλά, τιποτα σπουδαιο...

μπουγκος περαστικά κ σε σας.

καντυ εγω το ειχα διαβασει το φυλλο οδηγιων...αλλά και απο το ντεπον να διαβασεις τις παρενεργειες παλι μπορεις να φρικάρεις! Μη γελιομαστε ολα φαρμακα ειναι κ οι φαρμακοβιομηχανιες γραφουν τα παντα για παν ενδεχομενο.

ετοιμα τα ρουχαλακια σας ε? τι υπεροχο συναισθημα αυτο που σιδερωνεις τα ρουχαλακια τους κ ανυπομονεις να δεις τις φάτσες τους!!!!

εμεις σημερα ειχαμε βγει για καφεδακι -καροτσάδα με τα μωρα. Χαλασε ομως κλασσικα το προγραμμα τους κ τωρα κοιμουνται για μεσημερι..δε μας βλεπω καλά το βραδυ!! τεσπα, ωραια ηταν.!

σας φιλω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

ΛΑΒ τι γινεται προχωρανε οι επισκευες στο σπιτι???

καλησπερα σε ολες!!!

ναι..προχωραμε!!τελειωσε ο υδραυλικος!αυριο μπαινει ηλεκτρολογος και τριτη θα φτιαξουμε λιγο το παρκε στο ενα το δωματιο!τελη του μηνα το βαφουμε και σιγα σιγα μεταφερω πραγματα!!!:D:D

εσυ πως εισαι με το σακχαρο?ολα καλα?

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπερα διδυμομανουλες μου κ μελλουσες!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!! Κ εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

Μεγαλωσα κ εγω......34 πλεον!:tongue:

Mash τα απολαμβανω τα μην σου το πρωι...εαν κ στεναχωριεμαι γιατι ταλαιπωρεισαι παρα πολυ!!!

Δεν θα αντεχα με τπτ τα ωραρια σας! πολυ βαρβαρα!

Που να εχεις ορεξη να γραφεις κιολας.....ολες τραβαμε το ζορι μας!

Αγγελακια δεν τα λες τα δικα μου αλλα εχουν τις φασεις ηρεμιας τους στα καρεκλακια! το θελουν πολυ μολις κουραζοντε!!!!!!!

Mpoygos μας εδωσε την amoxil κ τις 2 φορες....σχετικα αμεσως ηρεμησε!

Ακομα ποναει ο δικος σου;

Καντυ εγω λατρευω το σιδερωμα.....ολα τα κανω εκτος απο καλτσες,δικα μας κ των μικρων!

Τζεμ η τουρτιτσα ηταν μπισκοτο....δεν μπορω να σας ανεβασω φωτο!

Ουτε απο την συναντηση που θελω κιολας.....

Love εγω την θεωρω βαρβαρη αυτη την μεθοδο!!! την δοκιμασα,μου εκανε εμετο ο μικρος πρωτη φορα στη ζωη του κ δεν το δοκιμαζω ξανα! 2 ωρες εκλαιγε!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!

σεβη να σε χαιρομαστε καλε!! πολύχρονη να εισαι κ να σε καμαρωνει η οικογενεια σου!!! Πες μας κ τι τουρτα εκοψε να ζηλέψουμε!

μας κακως εξαφανιστηκες! εδω ειμαστα ολες για συμπαρασταση...δεν ειμαστε μονο για τα καλα. Προσπαθησε να κανει καποια πραγματα που σε αποσυμπιέζουν τουλαχιστον. Κρατα γερά!

νακι περαστικά σας. Υπομονη!

Ηθελα να σε ρωτησω κιολας για το κειμενο του προσκλητηριου σου, να το χρησιμοποιησω γτ μου αρεσε πολυ!! Θα τα φτιαξω μονη μου κ εγω αλλά θα ειναι απλά, τιποτα σπουδαιο...

μπουγκος περαστικά κ σε σας.

καντυ εγω το ειχα διαβασει το φυλλο οδηγιων...αλλά και απο το ντεπον να διαβασεις τις παρενεργειες παλι μπορεις να φρικάρεις! Μη γελιομαστε ολα φαρμακα ειναι κ οι φαρμακοβιομηχανιες γραφουν τα παντα για παν ενδεχομενο.

ετοιμα τα ρουχαλακια σας ε? τι υπεροχο συναισθημα αυτο που σιδερωνεις τα ρουχαλακια τους κ ανυπομονεις να δεις τις φάτσες τους!!!!

εμεις σημερα ειχαμε βγει για καφεδακι -καροτσάδα με τα μωρα. Χαλασε ομως κλασσικα το προγραμμα τους κ τωρα κοιμουνται για μεσημερι..δε μας βλεπω καλά το βραδυ!! τεσπα, ωραια ηταν.!

σας φιλω!!

μονο αν γραψεις σε παρενθεση :εμπνευση της naki!!! (πλακα κανω ,βαλτο) αλλα θελω και φωτο ε!!!:D

ποτε με το καλο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα κορίτσια μου, καλή βδομάδα να χουμε!

MASH σου εστειλα πμ

Το διάβασα και σου απάντησα και σε χιλιοευχαριστώ. Να δω πότε θα καταφέρουμε να ακολουθήσουμε τις συμβουλές σου.

Είναι καλύτερα το παιδί τώρα με την αντιβίωση;

Καλησπερα διδυμομανουλες μου κ μελλουσες!!!!!!!!

Μεγαλωσα κ εγω......34 πλεον!:tongue:

Mash τα απολαμβανω τα μην σου το πρωι...εαν κ στεναχωριεμαι γιατι ταλαιπωρεισαι παρα πολυ!!!

Δεν θα αντεχα με τπτ τα ωραρια σας! πολυ βαρβαρα!

Που να εχεις ορεξη να γραφεις κιολας.....ολες τραβαμε το ζορι μας!

Αγγελακια δεν τα λες τα δικα μου αλλα εχουν τις φασεις ηρεμιας τους στα καρεκλακια! το θελουν πολυ μολις κουραζοντε!!!!!!!

Σιγά τα χρόνια, 34, εγώ είμαι μεγαλύτερη! Ορίστε, γράφω για να ξεκινήσει η μερα σου καλά αλλά τον Μίλτο τον έχω εδώ ντούρο εδώ και μια ώρα περίπου. Τώρα του άνοιξα τηλεόραση η γαϊδούρα μάνα για να μπορέσω να σας γράψω. Πήραμε κι εμείς τραπεζάκι και καρεκλάκια, να δούμε αν θα τους αρέσουν.

Κάντυ, να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που διαβάζει τα χαρτάκια με τις παρενέργειες και τις οδηγίες στα φάρμακα, εγώ τα διαβάζω όλα. Ξέρω όμως οτι οι φαρμακευτικές εταιρίες είναι υποχρεωμένες να γράφουν πολλά για να είναι καλυμμένες νομικά σε περιπτωση που κάτι πάει στραβά, έστω και αν το ποσοστό είναι απειροελάχιστό. Να δεις τα φάρμακα της εξωσωματικής τι παρενέργειες και κινδύνους έλεγαν... Το θέμα είναι αν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου να ξέρει τι είναι καλύτερο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όσα και να διαβάσουμε και όσα και να ξέρουμε εμεις, γιατροί δεν είμαστε.

Πάω να τοιμαστώ για δουλειά. Ελπίζω να είχατε όλες μια ωραία Κυριακή. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες, καλημέρα!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα!:D

σημερα παμε θεσσαλονικη... δευτερο ραντεβου με παιδοοφθαλμιατρο για το μικρο...μετα ειπε να μας παρακολουθει εδω ενας!

και αφου παμε και παμε..εκλεισα και ενα ραντεβου με παιδοαλλεργιολογο γιατι αν και δεν εχει κανει ποτε καποιο επεισοδιο αλλεργιας..τα νατισωματ που δειχνουν ταση προς αλλεργια ειναι στο φουλ!!!

μερα γιατρων λοιπον η σημερινη...:|

σεβη ..μικρη εισαι ακομη!!!εγω μεγαλυτερη ειμαι...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

Εχει ηλιο σημερα αλλά εναν αερα αλλο πράγμα:?

σεβη τουρτα μπισκότο!! μιαμ μιαμ!!!!!! Αγαπημενη γευση μπορω να πω!

νακι σ ευχαριστώ;) Ετσι κ αλλιως σε μια φιλη μ που το εχω πει, της ειπα οτι δεν ειναι δικό μου...ετσι κ αλλιως δεν το χω με τετοια!

12/05 βαφτιζομαστε. το θεμα ειναι πριγκηπες κ εχω πει να φτιαξω τα προσκλητηρια κ τη διακοσμηση στο τραπεζι. θα ειναι ομως ολα πολυ λιτα. Κανω κ μια σκεψη να φταξω cupcakes για γλυκο. Ειδαλλως μπορει κ να μην εχω καθολου γλυκο στην εκκλησια μιας και θα ειναι ολοι καλεσμενοι στο τραπεζι...

Μας κ εγω συμφωνω με τη σεβη...μου αρεσουν τα πρωινα μνμ σου. Σε θεωρω ηρωα να ξερεις!! αξιζεις πολλά!

Λαβ δειτε το και σαν εκδορμη σημερα!!

εμει χτες ξυπνησαν μονο μια φορα, αλλά ειχαν τοσο πολύ βγει απ το προγραμμα χτες που κοιμηθηκαν κ οι δυο κατα τις 12:shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

Σεβούλα, χρόνια πολλά για χτες!! Να τα εκατοστήσεις και να σε χαίρονται οι άντρες σου, μικροί και μεγάλοι! Κι εγώ μεγαλύτερη είμαι!!! Ορίστε, έχουμε εκετεθεί όλες για να σε παρηγορήσουμε!! Τι άλλο θες;;;

Αχ είχα να γράψω διάφορα αλλά μόλις ξύπνησε η μεγάλη!

Φιλάκια σε όλες και ελπίζω να τα πούμε αργότερα!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Ησυχια επεσε εδω ή ιδεα μου??

Σεβη πολυχρονη, να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!! :D

Λοβ καλα νεα απο τις επισκεψεις σας στους γιατρους.

Τζεμινι χαρας το κουραγιο σου με τις ετοιμασιες παρολο τα ξενυχτια!!!

κιρα και Καντυ υπομονη, ειστε στην τελικη ευθεια!!

Συγνωμη αν ξεχνω καποια αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι :P. Χαθηκα γιατι τα ζουζουνια εχουν βαλθει να με ξεκανουν. Ολη μερα ξυπνια και ποτε γκρινιαζει ο ενας ποτε η αλλη, ευτυχως σπανια και οι δυο μαζι :tongue: Ολο το φταιξιμο το ριχνουμε στα δοντια που ακομα δεν εχουν βγαλει. Επισης ενω ξεκινησαμε καλα με τις κρεμες τωρα δεν μου τις πολυτρωνε, παλι καλα που εχουμε αποθεματα βαρους.

αυτα τα ολιγα

p1Utp3.png

καλησπέρα, κοριτσάκια μου!!!

Σεβη μου, χιλιόχρονη να είσαι και να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!

Μας, έτσι είμαι και γω τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας...με χάλια ψυχολογία και όλα να μου φταίνε...η αυπνία σίγουρα συμβάλλει στην κακή σου ψυχολογία και στο να τα βλέπεις όλα μαύρα...να σκέφτεσαι όμως ότι όσο μεγαλώνουν, λογικά θα βελτιώνεται η κατάσταση του ύπνου...όσο για το σώμα σου, όταν θα νιώσεις καλύτερα και θα αρχίσεις να κοιμάσαι το βράδυ και να ξεκουράζεσαι, θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με αυτό...προς το παρόν, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν και προσπάθησε να αποβάλλεις τις αρνητικές σου σκέψεις...

Πάντως, σε θαυμάζω που δουλεύεις παράλληλα...εγώ θα ξεκινήσω το σεπτέμβρη και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα την παλέψω με το ξενύχτι...αν δεν έχουν στρώσει μέχρι τότε τα πράγματα...μου φαίνεται θα παίρνω μαξιλαράκι στο γραφείο για να κοιμάμαι εκεί όταν δεν θα έχω πελάτη...

Επίσης, ήθελα να πω ότι η ωτίτιδα δεν κάνει απαραιτήτως πυρετό...τα δικά μου και τις τρεις φορές που κρύωσαν φέτος έκαναν ωτίτιδες χωρίς πυρετό...σύμφωνα με την παιδίατρο μας δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου, χωρίς να δει το παιδί γιατρός...μια ένδειξη είναι να πετάγεται στον ύπνο του και να κλαίει γοερά...αν τώρα ανήκει στα παιδιά που ξυπνάνε και κλαίνε, καλύτερα να το βλέπει γιατρός...

lovemtwins, γιατί σε παιδοφθαλμίατρο? τι θέμα έχετε? ρωτάω γιατί ένας από τους δικούς μου, μου φαίνεται πως αληθωρίζει που και που...να τον πάω να τον δει κανένας γιατρός ή είναι νωρίς ακόμη?

Τζέμινι, ωραίο το θέμα για τη βάφτιση και χαρά στο κουράγιο σου που θα κάνεις τόσα πράγματα με τα χεράκια σου...εγώ σκέφτομαι κάτι σχετικό με ναυτάκια ή πειρατές...κάτι θαλασσινό εν ολίγοις...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

να ρωτήσω και γω κάτι σχετικό με τον ύπνο? τις μανούλες που τα κατάφεραν με τη μέθοδο του κλάμματος...όταν ξυπνήσει το παιδί και κλαίει, το αφήνεις ή πας κοντά του και το καθησυχάζεις? το παίρνεις αγκαλιτσα ή το αφήνεις στην κούνια του?και αν το αφήσεις στην κούνια, πως ξανακοιμάται? γιατί τα δικά μου δεν κλαίνει απλώς, σηκώνονται κιόλας όρθια και στηρίζονται στα κάγκελα...έχω ελπίδες δηλαδή να ξαναξαπλώσουν κάτω μόνα τοςυ γιατί μου φαίνεται απίθανο...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπέρα κορίτσια, αλήθεια, έχω καιρό να διαβάσω τη Τζίνι, τη Λαέρτα, τη Νουνού, την Duck. Πού γυρνάτε;

Κάντυ μου είσαι καλύτερα; Άσχημο αυτο με την κορτιζόνη, ομολογώ ότι ούτε εγώ ήξερα τις παρενέργειες της προχωρημένης χορηγησής της. Κι εγώ αργά τις έκανα. Στην 34η εβδομάδα τη δεύτερη...

Κίρα κουράγιο, κοντεύεις!

Τζεμ, ειδες που σιγα σιγα φτιάχνει; Κουράγιο ωρέ! Όσο πάει και καλύτερα θα είναι.

Όσο κι αν εκτιμω το βραδυνό ύπνο, η αλήθεια είναι ότι η μέθοδος του βιβλίου μου φαίνεται βάρβαρη. Δε θα το έκανα. Θα έβρισκα άλλο τρόπο. Δεν ξέρω ποιον βέβαια, αλλά όχι αυτόν.

Δε φαντάζομαι να πιστέψατε ότι θα κάνω τη βάφτιση Ιούνιο; Οπως φαίνεται όταν αρχίζεις να τα οργανώνεις, δεν έρχονται όπως τα θέλεις ακριβώς. Τη μια βρισκεις χώρο και όχι εκκλιησία, την αλλη εκκλησία και όχι χώρο κλπ... Λέμε τωρα για Μάϊο, άντε να δούμε. Μπορεί και να ξαναλλάξει

Μορίτσα, σχετικά με το λινκ που σου έβαλα εμας μας έκανε μια καλή προσφορά για Μάϊο μόνο τελικά, ο Ιούνιος ήταν ακριβός - για τις δυνατότητες μας. Τι να το κάνω όμως καλέ μου το Μάϊο, που παίζεις τόμπολα με τον καιρό για έξω; Κι αν δε σου κάτσει; Οπότε λέμε για μέσα σε μια αίθουσα σχετικά φτηνή, πως τη βρήκαμε δεν ξέρω, τυχεροί ήμασταν.

Την Πέμπτη μπαίνουμε στις σούπες, σούπες που λέει ο λόγος, φαϊ ουσιαστικά νια νια. Τα νεοτερά μας είναι λατρεύουμε την κρέμα , κλαίμε στα φρούτα... άντε να δούμε τις τροφές.

Σας φιλώ στρουμπηχτά.

Υ.Γ. Μας... τι να σου πω κορίτσι μου; Μόνο κουράγιο δε φτάνει , πρέπει να έχετε βγει μπι ε λαρ με τον άστατο ύπνο τους... Πάντως η μέθοδος του βιβλίου μου φαίνεται ζόρικη... Θα βρεις όμως έναν τρόπο, ειμαι σίγουρη

Φιλάκια σε όλες

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...