Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια επειδή το θέμα το έχω ψάξει πολύ και εγώ και μια ξαδέλφη μου γιατρός που έκανε επίσης δίδυμα μετά την 32η εβδομάδα η κορτιζόνη κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό.

Κάντυ σου τις άργησε πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα να σε επηρεάσω.

αχχχ τι να με επηρεασεις???γιατι μονη μου δεν το ξερα.....δεν σας το ελεγα????πειτε το ενστικτο πειτε με ξερολα αλλα ρε κοριτσια το ηξερα και το ελεγα και το ξαναελεγα οτι αφου δεν τις εκανα μεχρι τωρα δεν εχει νοημα να τις κανω αφου σας το ειπα κ εχθες προχθες νομιζω:rolleyes::rolleyes:βεβαια ξερω και κοπελα σε μονυρη κυηση που τις εκανε στην 37η εβδομαδα γιατι γεννουσε και ο γιατρος της θεωρησε πως πρπει να γινουν αυτη δεν επαθε τιποτα!!!

κι εδω που τα λεμε κι εγω αν δεν ειχα μετρητη σακχαρου σπιτι μου οκ θα ενιωθα αδιαθεσια αλλα μεχρι εκει δεν θα πηγαινα να κανω και εξετασεις ισως καμια φορα η αγνοια βοηθαει??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!

Τελικα καναμε εχθες το mmr κ μας ειπε να περιμενουμε πυρετο στις 6 μερες!

Σελεστιν μου κ εγω απογευμα θα την εκανα εαν ειχα τραπεζι μετα!

Σεμιν πως ειναι η μικρη σου;

Αργυρω για αρχη ειναι καλη η ποσοτητα που τρωνε! σισγα σιγα κ οσο περναει ο καιρος βαζεις κανενα φρουτακι παραπανω!

Θα ξετρελαθουν με τα καλοκαιρινα φρουτα! εγω τους εδωσα περυσι βερικοκο-νεκταρινι-πεπονι-ροδακινο!

Love ενα βραδυ προσπαθησα να αφησω τα μικρα να κοιμηθουν μονα τους,οπου μετα απο 2 ωρες κλαμα μας εκανε εμετο ο μικρος για πρωτη φορα!

Προτιμω να τους κουναω κ σε 2 λεπτακια να κοιμουντε!

καντυ ας πουμε τελος καλο ολα καλά!

σελεστιν κ εγω νομιζω ειναι κ θεμα καλεσμενων αν μπορουν κτλ.

το χαμομηλι κ εμενα το ιδιο..δε μπορω να πω οτι τελικα εκανε δουλεια. θα δουμε!

σεμιν σκεψου οτι ολοι εχουμε τις κακες μας μερες!

μπουγκος περαστικά σας! Οντως χαλια ο καιρος...

φροσω ολα τα φαρμακα ετσι ειναι, ποσο μαλλον οι κορτιζονη που ειναι γενικως αμφιλεγομενο φαρμακο. Πιστευω ομως οτι για να ειναι κοινη πολιτικη των περισσοτερων γιατρων μαλλον τα θετικά ειναι περισσοτερα. Ετσι κ αλλιως εκ των υστερων κρινουμε αλλιως τα πραγματα.

σεβη ειναι στανταρ οτι θα κανουν πυρετο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπούγος περαστικά και κουράγιο!

Σέβη καλύτερα είναι, ο βήχας περιορίστηκε και κοιμάται καλύτερα. Μόνο με το φυσιομέρ για να της το βάλω όταν είμαι μόνη μου, γίνεται μάχη! Εύχομαι ό,τι είναι από το εμβόλιο, να το περάσετε ελαφρά!!

Κάντυ, με δίδυμα μωρά τα όρια έτσι κι αλλιώς δοκιμάζονται πολλές φορές. Ελπίζω πως κάτι έμαθα και την επόμενη φορά θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένη!

Τζεμ έχεις δίκιο. Έχω διαβάσει πολλές φορές κοπέλες να γράφουν για τέτοιες κακές στιγμές. Απλώς θέλεις να πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί σε σένα.. Τες πα όπως είπα νομίζω πως κάτι κατάλαβα..

Να πω και ένα ευχάριστο: Οι μικρές εδώ και καμιά βδομάδα στέκονται για λίγο χωρίς στήριξηη!!! Η μεγάλη περισσότερη ώρα και πιο άνετα αλλά και η μικρή τα καταφέρνει! Έχουν γέλιο γιατί τις χειροκροτάμε και χαίρονται και μετά θέλουν να το κάνουν συνέχεια! Συγκινήθηκα πάλι!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλησπερα κι απο μενα!

μπουγος περαστικα σας και κουραγιο!

καντυ ,τί περιπετεια κι αυτη,τελος καλο ολα καλα,αυτο εχει σημασια..

να δουμε ,εμενα θα μου πει τιποτα για ενεσεις ο δικος μου,ο γιατρος οταν παω;ημουν ετοιμη να επιμεινω εγω ,αλλα λεω να τον αφησω και να δουμε τι θα πει αυτος,αν δεν χρειαζεται οπωσδηποτε, να μην κανω,φοβηθηκα λιγο με αυτα που διαβασα απο εσενα..

κατα τα αλλα τα ιδια,οι μπαταριες επεσαν πολυ ,σημερα ολη μερα σπιτι απο το κρεββατι καναπε και αντιστροφα..

κρατησε και η μητερα μου την μικρη και ετσι ειχα ησυχια.

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες!!Ησυχασα με τις απαντησεις σας,η αληθεια ειναι πως με την φρουτοκρεμα και το φαγητο τις πιεζω μεχρι να μην ανοιγουν το στομα τους,με την απογευματινη κρεμα δεν με νοιαζει,ας φανε οση θελουν.

Νunu,σε ευχαριστω και θα σε παρω τηλ.για καποιες αποριες που εχω:tongue:

Kira,κουραγιο!!Εγω στην 35η γεννησα και δεν την παλευα αλλο....φανταζομαι τι περνας!!

Kanty,εγω τις εκανα 31η εβδομαδα τις ενεσεις λογω προωρων συσπασεων,δεν ηξερα οτι πρεπει να γινονται μεχρι την 32η....

Chemin,συγκινηθηκα κι εγω με τα νεα σας....μπραβοοοοο σας!!Οσο για τα ορια,σε καταλαβαινω και ειναι απολυτα ανθρωπινο....ειμαι κι εγω μονη μου και υπαρχουν στιγμες που εξαντλουμαι.

Περαστικουλια σε οσους ταλαιπωρουνται με ιωσουλες!!Παω να μαγειρεψω!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!

κιρα υπομονη...ειναι οι τελευταιες μερες βασανιστικές! Ευτυχως αν εχεις λιγο βοηθεια για την κορη σου να ξεκουραζεσαι.

σεμινακι μπραβο στα κοριτσια σου! Βουρ για πασαρέλα τωρα!;) Και καλά τρεχαματα φυσικα! Γυμναστικη που εχει να πέσει!!

αργυρω κ εγω το ιδιο...με την κρεμα δεν εχω αγχος γτ γενικα δεν ειμαι και πολυ υπερ. Μιλησα κ με μια διατροφολογο που ειναι στο νοσοκομειο κ μου ειπε γι απογευμα μπορω να δινω κ τραχανα ή βρωμη στη γλυκια ή αλμυρη της εκδοχη. Δετν το χω δοκιμασει ακομα, θα το κανω κ θα σας πω!

τζινι που εισαι ωρε?????? κ οι υπολοιπες??

καλο σ/κ να εχουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

το σακχαρο μου ακομα ''χορευει''που θα παει θα στρωσει!!!!

ΤΖΕΜ κι εγω θελω να το πω αυτο ''το τελος καλο ολα καλα''αλλα δεν σου κρυβω οτι φοβαμαι:rolleyes: κι αν εχει γινει κατι στα μωρα που δεν μπορουμε να το δουμε???ολο αυτο σκεφτομαι και δεν μπορω να ησυχασω!!!

ΚΥΡΑ αφου δεν τις εκανες μεχρι τωρα γιατι να τις κανεις απο δω και περα???και αν σου πει να τις κανεις ρωτησε τον γιατι η ιδια η εταιρια μεσα στο φυλλο οδηγιων γραφει μεχρι την 32η εβδομαδα και οτι μετα καλο θα ηταν να μην γινοντε γιατι υπαρχουν κινδυνοι.....αν και σου ξαναλεω πιστευω πως δεν θα στο πει καν!!σου εχει πει περιπου ποτε θα γεννησεις????

ΑΡΓΥΡΩ εγω για φαγητα και ωραρια δεν μπορω να μιλησω ακομα γι αυτο και δεν συμετεχω φανταζομαι δεν με παρεξηγητε:tongue::tongue:οσο για τις ενεσεις....κι εγω τυχαια ρωτησα την φιλη μου η οποια ειναι γυναικολογος και μου ειπε πως βαση πρωτοκολλου γινοντε απο την 28η εως και την 32η και μαλιστα πως αν τα μωρα γεννηθουν τις ημερες που γινοντε οι ενεσεις τα παρακολουθουν στενα για υπογλυκαιμιες αλλα κι εγω δεν ανοιξα καν το κουτι να διαβασω τι λεει αφου την πατησα πρωτα μετα το ανοιξα και το διαβασα...οποτε για να το γραφει η ιδια η εταιρια κατι παραπανω θα ξερει!!!επισσης ο διαβητολογος εχθες μου ειπε πως αν τυχει και γεννησω μεσα σε αυτες τις 3 μερες να επισημανω το περιστατικο για να παρακολουθουν τα μωρα εντατικα:(:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα και καλο σαβ/κο!!!!!

Χασαμε τις καθημερινες την Νουνου,χασαμε κ την Mash με τα πρωτα πρωινα μην!!!:rolleyes:

Εβγαλε ο μικρος το 16ο δοντακι του! τελος οι κυνοδοντες μας!:tongue:

Σεμιν που να δεις συγκινηση οταν θα περπατανε κ το κ@λαρακι θα πηγαινει περα-δωθε!!!

Ειστε καλυτερα;

Κιρα βαστα γερα.....εισαι ηδη σε πολυ καλη εβδ!

Αργυρω αφου τρωνε καλα κ δεν χρειαζοντε μετα γαλατακι,πανε πολυ καλα!

Εμας μας πηρε 2 εβδ να τους χορταινει μονο το φαγητο τους!

Καντυ χωρις να παρεξηγηθεις....ηρεμησε λιγακι!!!

Τπτ δεν θα εχουν παθει τα μωρα σου! ολες καναμε κ μια χαρα υγιεστατα μωρα εχουμε!

Ασε το αγχος σου για μετα την γεννα.....εκει θα δεις την διαφορα!!!:tongue:

Καλημερα και καλο σαβ/κο!!!!!

Χασαμε τις καθημερινες την Νουνου,χασαμε κ την Mash με τα πρωτα πρωινα μην!!!:rolleyes:

Εβγαλε ο μικρος το 16ο δοντακι του! τελος οι κυνοδοντες μας!:tongue:

Σεμιν που να δεις συγκινηση οταν θα περπατανε κ το κ@λαρακι θα πηγαινει περα-δωθε!!!

Ειστε καλυτερα;

Κιρα βαστα γερα.....εισαι ηδη σε πολυ καλη εβδ!

Αργυρω αφου τρωνε καλα κ δεν χρειαζοντε μετα γαλατακι,πανε πολυ καλα!

Εμας μας πηρε 2 εβδ να τους χορταινει μονο το φαγητο τους!

Καντυ χωρις να παρεξηγηθεις....ηρεμησε λιγακι!!!

Τπτ δεν θα εχουν παθει τα μωρα σου! ολες καναμε κ μια χαρα υγιεστατα μωρα εχουμε!

Ασε το αγχος σου για μετα την γεννα.....εκει θα δεις την διαφορα!!!:tongue:

οχι καλε γιατι να παρεξηγηθω!!!!κι εγω αν τις εκαναν στις εβδομαδες που επρεπε να γινουν δεν θα ανυσηχουσα ισα ισα που εγω επεμενα να τις κανω τοτε...γιατι γνωριζω τα οφελη τωρα ομως γνωρησα και τους κυνδυνους γι αυτο ανησυχω!!!και επειδη ειναι και μερος της δουλειας μου το εψαξα λιγο παραπανω!!αν ειχα πληρη αγνοια εννοειται πως δεν θα ανυσηχουσα και ισως να ηταν και καλυτερα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!

το σακχαρο μου ακομα ''χορευει''που θα παει θα στρωσει!!!!

ΤΖΕΜ κι εγω θελω να το πω αυτο ''το τελος καλο ολα καλα''αλλα δεν σου κρυβω οτι φοβαμαι:rolleyes: κι αν εχει γινει κατι στα μωρα που δεν μπορουμε να το δουμε???ολο αυτο σκεφτομαι και δεν μπορω να ησυχασω!!!

ΚΥΡΑ αφου δεν τις εκανες μεχρι τωρα γιατι να τις κανεις απο δω και περα???και αν σου πει να τις κανεις ρωτησε τον γιατι η ιδια η εταιρια μεσα στο φυλλο οδηγιων γραφει μεχρι την 32η εβδομαδα και οτι μετα καλο θα ηταν να μην γινοντε γιατι υπαρχουν κινδυνοι.....αν και σου ξαναλεω πιστευω πως δεν θα στο πει καν!!σου εχει πει περιπου ποτε θα γεννησεις????

ΑΡΓΥΡΩ εγω για φαγητα και ωραρια δεν μπορω να μιλησω ακομα γι αυτο και δεν συμετεχω φανταζομαι δεν με παρεξηγητε:tongue::tongue:οσο για τις ενεσεις....κι εγω τυχαια ρωτησα την φιλη μου η οποια ειναι γυναικολογος και μου ειπε πως βαση πρωτοκολλου γινοντε απο την 28η εως και την 32η και μαλιστα πως αν τα μωρα γεννηθουν τις ημερες που γινοντε οι ενεσεις τα παρακολουθουν στενα για υπογλυκαιμιες αλλα κι εγω δεν ανοιξα καν το κουτι να διαβασω τι λεει αφου την πατησα πρωτα μετα το ανοιξα και το διαβασα...οποτε για να το γραφει η ιδια η εταιρια κατι παραπανω θα ξερει!!!επισσης ο διαβητολογος εχθες μου ειπε πως αν τυχει και γεννησω μεσα σε αυτες τις 3 μερες να επισημανω το περιστατικο για να παρακολουθουν τα μωρα εντατικα:(:(

καλημερα!! κουραγιο με το σακχαρο,πολυ καλο αυτο που το καταλαβες απο μονη σου ,και μιλησες και με τους γιατρους,δεν θα ανησυχουσα στην θεση σου.

εμενα μου ειπε στις 22 Μαρτιου ειναι η πιθανη ημερα τοκετου,αλλα την Δευτερα που θα με δει θα ξερουμε και περισσοτερες λεπτομερειες,που βρισκομαστε δηλαδη.

ελεγα για τις ενεσεις,γιατι διαβαζα οτι πολλες απο εδω τις εχουν κανει,αλλα οπως λες κι εσυ,εφοσων πιθανων να μην χρειαζονται στην εβδομαδα που ειμαι,τοτε δνε υπαρχει λογος να μπω σε αυτη την διαδικασια.

εσυ ποτε γεννας; σου εχει πει ο γιατρος;

καλημερα!! κουραγιο με το σακχαρο,πολυ καλο αυτο που το καταλαβες απο μονη σου ,και μιλησες και με τους γιατρους,δεν θα ανησυχουσα στην θεση σου.

εμενα μου ειπε στις 22 Μαρτιου ειναι η πιθανη ημερα τοκετου,αλλα την Δευτερα που θα με δει θα ξερουμε και περισσοτερες λεπτομερειες,που βρισκομαστε δηλαδη.

ελεγα για τις ενεσεις,γιατι διαβαζα οτι πολλες απο εδω τις εχουν κανει,αλλα οπως λες κι εσυ,εφοσων πιθανων να μην χρειαζονται στην εβδομαδα που ειμαι,τοτε δνε υπαρχει λογος να μπω σε αυτη την διαδικασια.

εσυ ποτε γεννας; σου εχει πει ο γιατρος;

22 Μαρτιου εννοεις για τις 40 εβδομαδες???

εμενα δεν θα με αφησει τοσο....ισως επειδη ο υπερυχος τα βγαζει μεγαλουτσικα...βασικα αυτο που μου ειπε ειναι οτι θελει να φτασω στην 37η οποτε μου ειπε καλο θα ηταν να αντεξω μεχρι 15/3 εμενα μου εχει καθησει το 20/3....δεν ξερω γιατι ισως να μου αρεσει σαν ημερομηνια γενεθλιων:rolleyes::rolleyes:εεε να εχουν περασει και οι αποκριες!!!πλακα κανω...απλα θεωρω πως αν γινεται να μεινουν εστω και λιγο παραπανω καλο θα ειναι για τα ιδια!!!δεν ξερω κιολας!!!σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι καλυτερα στην θερμοκοιτιδα παρα στην μητρα....πιστευω στην πορεια θα δειξει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

22 Μαρτιου εννοεις για τις 40 εβδομαδες???

εμενα δεν θα με αφησει τοσο....ισως επειδη ο υπερυχος τα βγαζει μεγαλουτσικα...βασικα αυτο που μου ειπε ειναι οτι θελει να φτασω στην 37η οποτε μου ειπε καλο θα ηταν να αντεξω μεχρι 15/3 εμενα μου εχει καθησει το 20/3....δεν ξερω γιατι ισως να μου αρεσει σαν ημερομηνια γενεθλιων:rolleyes::rolleyes:εεε να εχουν περασει και οι αποκριες!!!πλακα κανω...απλα θεωρω πως αν γινεται να μεινουν εστω και λιγο παραπανω καλο θα ειναι για τα ιδια!!!δεν ξερω κιολας!!!σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι καλυτερα στην θερμοκοιτιδα παρα στην μητρα....πιστευω στην πορεια θα δειξει!!!

ναι,εννοω για τις 40 εβδομαδες ειναι πητ η 22 Μαρτιου.δεν θα φτασουμε τοσο μακρια εννοειται..απλα μου ειπε οτι τωρα που μπηκα στον μηνα μου και θα με δει,θα δουμε μεχρι που θα φτασουμε.Απο κιλα μου εχει πει καλα πανε,πριν 15 μερες που με ειδε ηταν 2,050 και 2,150.

οπως το λες κι εσυ ,στην πορεια θα δειξουν ολα,τι ειναι καλο και τι κακο.εγω παντως νιωθω οτι απο ωρα σε ωρα θα εκραγω,πολυ τσιτωμα αυτη η κοιλια μου,το βραδυ δεν κοιμαμαι καλα,την μερα δεν μπορω να κατσω καλα,αστα βραστα!

ναι,εννοω για τις 40 εβδομαδες ειναι πητ η 22 Μαρτιου.δεν θα φτασουμε τοσο μακρια εννοειται..απλα μου ειπε οτι τωρα που μπηκα στον μηνα μου και θα με δει,θα δουμε μεχρι που θα φτασουμε.Απο κιλα μου εχει πει καλα πανε,πριν 15 μερες που με ειδε ηταν 2,050 και 2,150.

οπως το λες κι εσυ ,στην πορεια θα δειξουν ολα,τι ειναι καλο και τι κακο.εγω παντως νιωθω οτι απο ωρα σε ωρα θα εκραγω,πολυ τσιτωμα αυτη η κοιλια μου,το βραδυ δεν κοιμαμαι καλα,την μερα δεν μπορω να κατσω καλα,αστα βραστα!

εγω τα βραδια πλεον δεν κοιμαμαι....σιδερωνω....αλλα τουλαχιστον μεσα σε 3 24ωρα εχω πλυνει σχεδον ολα τα μωρουδιακα τα εχω σιδερωσει και εχουν μπει και στην θεση τους....σωτηριο αυτο το στεγνωτηριο γιατι εδω δεν εχει σταματησει να βρεχει οποτε δεν θα στεγνωναν:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...