Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αφου περασα μια μαρτυρικη νυχτα.....γιατι ζαλιζομουν ειχα παρει το χρωμα του νεκρου επινα συνεχεια νερα μηπως πεσει ειχα και αυτη την πικριλα στο στομα στο τελος σηκωθηκα και σιδερωνα μεχρι τις 3.....επεσε 160

αλλα απο τις καουρες και τον πονο στο στομαχι δεν μπορουσα να κοιμηθω....σημερα πηρα αρχικα τον ενδοκρινολογο γιατι ο γυναικολογος ειναι στο εξωτερικο αυτος μου ειπε να ξεκινησω ινσουλινη για 3 μερες...να κανω τις ενεσεις κορτιζονης αφου πρεπει...να ελεγχω το σακχαρο μου και την Δευτερα να τον ξαναπαρω......εν τω μεταξυ διαβασα και το φυλλο οδηγιων της κορτιζονης και γραφει οτι γινοντε μεχρι την 32η εβδομαδα και οτι η χρηση της περαν της 32η εβδομαδας ειναι ακομα αμφιλεγομενη οποτε οι γιατροι πρεπει νασταθμιζουν τα οφελει εναντι των πιθανων κινδυνων για την μητερα και το εμβρυο....παω λοιπον στο φαρμακειο να παρω την ινσουλινη ομως δεν ειχε ακριβως αυτη που μου ειπε ο ενδοκρινολογος ετσι αποφασιζω να παρω τον γυναικολογο...ο οποιος μου ειπα να μην κανω τις αλλες δυο κορτιζονες........η να τις κανω μαζι με την ινσουλινη.......αφου ομως δεν την εβρισκα πηρα τον ενδοκρινολογο και του ειπα τι μου ειπε και ο γυναικολογος και αυτος συμφωνησε πως αν δεν κρινοντε απαραιτητες καλυτερα να μην κανω καθολου κορτιζονη ουτως ωστε να μην μπω στην διαδικασια της ινσουλινης....να μετραω το σακχαρο μου συχνα και την Δευτερα να τον ενημερωσω!!!!!

και κατι μου ελεγε μεσα μου οτι τωρα πια δεν επρεπε να τις κανω.....αλλα λεω ας μην κανω οτι τα ξερω ολα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα δεν ειπα......σας ζαλήσα μετα δικα μου και ουτε να εχτε μια καλη μερα δεν ειπα!!!!!

αλλα τωρα βλεπω πως αν δεν κοιμασαι καθολου τη νυχτα χανεις τις ωρες και δεν συνδιαζεις τι πρεπει να πεις και ποτε:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα!!!

Κάντυ μου, δεν ήξερα ότι έχεις θέμα με το ζάχαρο...και γω είχα θέμα και με παρακολουθούσε κάθε μήνα ενδοκρινολόγος και έτσι απέφυγα τις ινσουλίνες...για να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης μου είχε συστήσει ειδική διατροφή για μια εβδομάδα...να είσαι σε συνεχή επαφή μαζί του και με τον γυναικολόγο σου...ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Κίρα μου, σε μένα έσπασαν τα νερά έτσι ξαφνικά...χωρίς πονάκια ή κατι άλλο...νοσοκομείο απευθείας και καισαρική γιατί ο ένας δεν είχε γυρίσει...

Εγω για τον ύπνο την έχω εφαρμόσει τη μέθοδο με το νερό και το χαμομήλι και δεν έχει πιάσει...και οι δύο ξυπνάνε κανονικά...και μέσα στη μέρα ποτέ δεν κοιμούνται πάνω από δύο ώρες, καμιά ώρα το πρωί και άλλη μια ώρα το μεσημέρι...έχω καταλήξει ότι μάλλον δεν τους φτάνει το βραδινό γεύμα τους και πεινάνε...το βιβλιο "κοιμίσου παιδί μου" τι προτείνει? να τα αφήνουμε να κλαίνε μέχρι να ξανακοιμηθούν? έχει καμιά ειδική συμβουλή για δίδυμα?

Τζέμινι, και τα δικά μου τα ίδια....μια στρώνουν και μια χαλάνε...

Χτες βράδυ με έπιασε η υπερένταση και μέχρι τις 5 το πρωί γαρίδα το μάτι μου...κοιμήθηκα το πρωί 2-3 ώρες μόνο και αυτό ηταν ...και τώρα αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι...:cry::cry::cry:

Σεμινακι μου, σε καταλαβαίνω.?'..ζορίστηκες και είναι λογικό να ξεσπάσεις...ειδικά αφού δεν είχες βοήθεια...όλα καλύτερα όμως τώρα, έτσι? για το κρύωμα που δεν περνάει μήπως πρέπει λίγο να το δεις?

Τα φασολάκια οι δικοί μου τα έφαγαν με τα χίλια ζόρια...και μετά από πολλή πίεση...σήμερα ακόμη χειρότερα...θα φτιάξω φακες!!!:o

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλέ τι τρομερή βροχή είναι πάλι αυτή σήμερα? και έχω και κάτι εξωτερικές δουλειές...να δω πως θα πάω...

ερωτησούλα...στο χώρο που έχω σκεφτεί για βάφτιση δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία Κυριακή, αλλά μόνο Σάββατο! πειράζει να την κάνω Σάββατο μεσημέρ? ρωτάω γιατί τα βαφτίσια είθισται να γίνονται Κυριακές...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

αργυρω εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει για τον καθενα 1 μηλο,1 αχλαδι ,μιση μπανανα!!πορτοκαλι δεν βαζουμε γιατι εχουμε θεμα αλλεργιας.σαν ποσοτητα μεχρι ενος ετους εφινα περιπου 200-220,πλεον τρωνε 250 και παραπανω ξαμια φορα.

Απο χρηματα πλεον εχουν πεσει πολυ οι τιμες,ζηταγανε 6 ευρω για 2 παιδια και τωρα πλεον εχει παει απο 3,ναι καλα διαβασες!!! Εως 5 για τα 2 παιδια.βλεπεις ο καθενας δινει οτι μπορει πλεον

Καλέ τι τρομερή βροχή είναι πάλι αυτή σήμερα? και έχω και κάτι εξωτερικές δουλειές...να δω πως θα πάω...

ερωτησούλα...στο χώρο που έχω σκεφτεί για βάφτιση δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία Κυριακή, αλλά μόνο Σάββατο! πειράζει να την κάνω Σάββατο μεσημέρ? ρωτάω γιατί τα βαφτίσια είθισται να γίνονται Κυριακές...

Το θεμα ειναι οτι για μεσημερι θα εχεις αρκετες απωλειες λογω οτι μπορει να δουλεουν.μηπως γινεται σαββατο απογευματακι;;

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Κάντυ ελπίζω να είσαι καλά..

Σελεστινάκι καλύτερα είμαι. Πολύ πιο ήρεμη με τα μωρά. Και το κρύωμα σα να υποχωρεί. Μετά από 15 μέρες, καιρός ήταν!!! Μου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Το καλό ήταν ότι είδα τα όριά μου και άλλη φορά θα προσέχω να μην αφήνομαι να φτάσω ως εκεί (όσο είναι δυνατόν). Για τη βάφτιση δεν ξέρω. Εξαρτάται από τους καλεσμένους, όπως είπε και η Μπούγος μπορεί να δουλεύουν. Εσύ ξέρεις. Το απόγευμα είναι καλή ιδέα αλλά το θέμα είναι αν θα βρεις χώρο και εκκλησία Σάββατο απόγευμα που γίνονται και γάμοι..

Αργυρώ, κι εμένα τόσο τρώνε από φρούτα (ντάξει και παραπάνω τώρα πια) αλλά στην ηλικία σας είναι μια χαρά!

Μπούγος καλά είστε σήμερα;;

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλημερα κ απο μενα!

καντυ??τι λαχταρα κ αυτη...δεν ηξερα πως ειχες θεμα με το ζαχαρο..πως εισαι???

celestine οπως λεει κ η mpougos το σαββατο ειναι εργασιμη.το ιδιο προβλήμα ειχε κ η κολλητη μου αλλα τελικα την εκανε σαββατο στις 5:00 -ειναι κ ο εσπερινος στη μεση,δες το κ αυτο!

tHOQp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

με το σακχαρο οχι δεν ειχα θεμα εκτος του οτι εκανα καμπυλη και ηταν φυσιολογικη επειδη εχω μετρητη στο σπιτι το μετρουσα συνεχεια και ποτε δεν ξεπερνουσε τα ορια.....γνωριζα ομως οτι η κορτιζονη ειδικα στην εγκυμοσυνη ανεβαζει το σακχαρο και κανει υπογλικαιμιες στα εμβρυα.

ΜΠΟΥΓΟΣ περαστικα σας και υπομονη!!!

ΣΕΛΕΣΤΙΝ κι εμενα μου αρεσει καλυτερα Σαββατο απογευμα ισως επειδη ετσι το εχω συνηθησει απο τα μερη μου που συνηθως τοτε κανουν βαφτισεις....φυσικα εχω παει και σε αλλα μερη που εχει τυχει να κανουν Κυριακη πρωι-μεσημερακι αλλα δεν μου αρεσε.......συνηθεια ειναι αυτη:rolleyes::rolleyes:

ΣΕΜΙΝ ελπιζω να μην ξαναδοκιμασεις τα ορια σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια επειδή το θέμα το έχω ψάξει πολύ και εγώ και μια ξαδέλφη μου γιατρός που έκανε επίσης δίδυμα μετά την 32η εβδομάδα η κορτιζόνη κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό.

Κάντυ σου τις άργησε πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα να σε επηρεάσω.

Κορίτσια επειδή το θέμα το έχω ψάξει πολύ και εγώ και μια ξαδέλφη μου γιατρός που έκανε επίσης δίδυμα μετά την 32η εβδομάδα η κορτιζόνη κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό.

Κάντυ σου τις άργησε πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα να σε επηρεάσω.

Φροσω που κανουν κακο; σε τι; επειδη το εχεις ψαξει ρωταω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...