Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!

ΣΕΒΗ μια το ενα μια το αλλο εχεις???δεν αλληλοκολανε??

κοριτσια προβληματιζομαι για τις ενεσεις επειδη ειμαι σε προχωρημενες εβδομαδες!!!βαση πρωτοκολλου γινοντε απο την 27-33 και λεω μηπως ειναι λιγο αργα για να τις κανω τωρα??

αποψε δεν εχω κοιμηθει απο την καουρα.....και εχθες απο τις 4 το μεσημερι και μετα εφαγα 1 μηλο και 1 γιαουρτι:evil::evil:

δεν φτανει που περναω πεινα υποφερω κιολας δηλαδη ποια η διαφορα να ετρωγα μια πιτσα να το ευχαριστιομουν κιολας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!! μπήκα στα πεταχτά γιατί τα μικρά με έχουν τρελάνει και έχω και ένα σωρό δουλειές που πρέπει να κάνω...

Κάντυ, κάνε τις ενέσεις σου χωρίς δεύτερη σκέψη...ακόμη δεν είναι διαμορφωμένα τα πνευμονάκια των μικρών και θα τα βοηθήσουν πολύ να αναπτυχθούν...εγώ γέννησα στην εβδομάδα που είσαι εσύ τώρα, δεν είχα προλάβει να τις κάνω...ο γιατρός επέμενε ότι δε θα γεννήσω πριν τις 36 εβδομάδες και μετα ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα μωρά μου...ο ένας έπρεπε να διασωληνωθεί και να έχει μηχανική υποστήριξη στους πνεύμονες για κάποιες μέρες...ευτυχώς όλα καλά...αλλά αν είχα προλάβει να τις κάνω σίγουρα όλα θα ήταν καλύτερα...και να φανταστείς ότι μια μέρα πριν γεννήσω μου είπε ο γιατρός να τις κάνω τελικά...θα τις έκανα, αλλά δεν πρόλαβα τελικά...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Κάντυ, εγώ είχα ρωτήσει σχετικά τον γιατρό και μου είχε πει ότι οι ενέσεις είναι πιο αποτελεσματικές όταν γίνουν όσο γίνεται πιο κοντά στον τοκετό...ο οποίος όμως στα δίδυμα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι (χτυπάω ξύλο φυσικά...και σου εύχομαι από ψυχής να γεννήσεις όσο αργότερα γίνεται!!!)...γιατί προβληματίζεσαι όμως? έχεις διαβάσει κάπου για παρενέργειες? νομίζω ότι μόνο καλό μπορούν να σου προσφέρουν...αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα τον πίεζα και γω περισσότερο να τις κάνω...θα είχα προλάβει καταστάσεις...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

kalhmera!

σεβη ,μπουγκος περαστικά στα αντρακια σας!

καντυ μου συμφωνω με τις αλλες κοπελες, κανε τις ενεσεις, κ γενικα οτι σου λεει ο γιατρος σου. ξερουν αυτοι!

και ναι συμφωνω, φαε μια πιτσα τουλαχιστον να το χαρεις!! εχεις καιρο μετα να φας στη μαπα τα μηλα και τα γιαουρτια:tongue:

λαβ εσεις καλα?

σελεστιν εμεις χαλι χτες παλι με τον υπνο...και ειχα ανακουφιστει τωρα 2-3 μερες:cry:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera!

σεβη ,μπουγκος περαστικά στα αντρακια σας!

καντυ μου συμφωνω με τις αλλες κοπελες, κανε τις ενεσεις, κ γενικα οτι σου λεει ο γιατρος σου. ξερουν αυτοι!

και ναι συμφωνω, φαε μια πιτσα τουλαχιστον να το χαρεις!! εχεις καιρο μετα να φας στη μαπα τα μηλα και τα γιαουρτια:tongue:

λαβ εσεις καλα?

σελεστιν εμεις χαλι χτες παλι με τον υπνο...και ειχα ανακουφιστει τωρα 2-3 μερες:cry:

καλα ειμαστε δοξα το θεο...δεν παμε και παιδικο οποτε για φετο ςδεν εχουμε αρρωστησει καθολου...του χρονου θα δειξει...

ξεκινησαμε τις ετοιμασιες για την μετακομηση.συνδεσαμε ρευμα και νερο και σημερα θα παει υδραυλικος να δει αν ειναι ολα καλα και ηλεκτρολογος..και βλεπουμε!

καντυ..να της κανεις..εγω ειχα κανει 6 ανα δυο απλα δεν θυμαμαι ακριβως σε ποιες εβδομαδες...γεννησα στις 34 +3 και τα μικρα ηταν μια χαρα!!δεν ειχαν προβλημα με αναπνοη...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!

Κάντυ κι εγώ λέω να τις κάνεις. Εγώ έκανα μία φορά στην 28η νομίζω (είχα μεγάλο κίνδυνο για πρόωρο) και μία κάπου στην 33η. Τα μωρά δεν έιχαν πρόβλημα με την αναπνοή και έμειναν μόνο μία εβδομάδα στη ΜΕΝΝ και μία κουνάκια κυρίως για να μάθουν να τρώνε και να πάρουν βάρος. Δίπλα μου ήταν μια κοπέλα που δεν τις είχε κάνει και ο παιδίατρος της την είπε και έκανε ολόκληρο θέμα στο γυναικολόγο της γι΄αυτό! Το μωρό της (μονήρης κύηση) γεννήθηκε 2700 και χρειάστηκε να μείνει σε πιο εντατική παρακολούθηση από τα δικά μου που ήταν πιο μικρά και για σχεδόν το ίδιο διάστημα. Και γέννησε και 36η εβδομάδα. Γενικά επειδή πηγαίναμε μαζί να τα δούμε μπορώ να σου πω πως είχε πολύ περισσότερα σκαμπανεβάσματα η εξέλιξή του μέχρι να βγει.

Μπούγος περαστικούλια και σε εσάς!

Σέβη περαστικά και καλά εμβόλια!

Τζέμινι υπομονή αφού δείχνουν σημάδια βελτίωσης θα στρώσουν!

Λαβ καλή μετακόμιση!

Σελεστίν προχτές τους είχα κι εγώ φασολάκια δοκιμαστικά για πρώτη φορά και τα τσάκισαν! Εσένα πώς πήγε;; Εμένα όλα θέλουν να τα φάνε κυρίως η μεγάλη. Το απόγευμα που έρχεται ο άντρας μου στάνταρ της δίνει μεζέ από το πιάτο του γιατί αλλιώς δεν τον αφήνει να φάει :D!

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ;;

Χτες πέρασα μία από τις χειρότερες μου μέρες με τα μωρά. Ήμουν δύο μέρες άυπνη, με πόνους (αυτός κάτω από το στήθος επιμένει) με βήχα και πονόλαιμο και εντελώς μόνη. Κάποια στιγμή έβαλα κάτι φωνές..:oops:. Μετά ένιωθα ΤΟ τέρας :cry::cry::cry:. Εντωμεταξύ το κατάλαβα από το πρωί ότι δεν την πάλευα αλλά δεν υπάρχει κανένας να με βοηθήσει. Κι έρχεται μια στιγμή που δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Τέλος πάντων σήμερα είμαστε κάπως καλύτερα.

Τη μικρή την πήγαμε παιδίατρο κι έχει λέει φυσαλίδες και πρέπει να προσέχουμε για ακροαστικά αλλά προς το παρόν μόνο φυσιομέρ μπορούμε να της βάζουμε και βλέπουμε.. Απλώς το καημένο δεν μπορεί να κοιμηθεί από το βήχα..

Να ρωτήσω, μαξιλαράκι από πότε κάνει να τους βάλουμε;;; (άλλη μία ερώτηση που ξέχασα να κάνω στον παιδίατρο :oops::rolleyes:)

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

κοριτσακια καλημερα!!

περαστικα στα αρρωστουλικα παιδακια,αντε να καλοκαιριασει(γιατι μονο τοτε προβλεπω να φτιαχνει ο καιρος ,και να περασουν και τα κρυωματα ,και να κανουμε και καμια βολτα της προκοπης..)

καντυ αυτες οι καουρες ειχαν την τιμητικη τους φαινεται χθες,κι εγω το ξενυχτησα,ειχα και ταση για εμετο,αστα να πανε.Γυριζα απο το ενα πλευρο στο αλλο,τελικα τωρα το πρωι κοιμηθηκα κανονικα.Ξυπνησε και το "τερατακι" ομως και με ξυπνησε,κλασσικα..:(

μεθαυριο μπαινω στον μηνα μου,και θα παω να με δει παλι ο γιατρος,να δουμε θα κανουμε καμια ενεση;γιατι για πολυ σιγουρο τον βλεπω να ειναι για αυτη την εγκυμοσυνη,ολα καλα τα βλεπει,και τοσο με κανει και ανησυχω..

να ρωτησω οσες γεννησατε ξαφνικα ,σαν ειχαν σπασει τα νερα,ειδατε αιμα,ειχατε πονους,πως το καταλαβατε δηλαδη και πηγατε νοσοκομειο,τί συμβαινει συνηθως;

στην μικρη μου,ειχα πονακια 2 μερες πριν την ΠΗΤ και πηγα νοσοκομειο οπου και με κρατησαν μεχρι που γεννησα καποιες ωρες μετα,τωρα με τα διδυμα ομως δεν ξερω τί να περιμενω..

μια αλλη ερωτηση,με..μενν(αχρειαστη να ειναι) και ΕΟΠΠΥ τι γινεται;

θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο,και απ'οσο ξερω δεν θα παρω δηλαδη το επιδομα τοκετου του ταμειου μου,και δεν θα πληρωσω τις μερες νοσηλειας.ειτε γεννησω φυσιολογικα ειτε με καισαρικη,αφου τα χρηματα του ταμειου πανε κατευθειαν εκει,αλλα,αν χρειαστουμε μενν,θα πρεπει να πληρωσουμε;

καλημερα κ απο μενα!!!περαστικα στα μπεμπακια κ στις μανουλες!!κ μεις οικογενειακως βηχα κ μπουκωμα αλλα ευτυχως οι μικρες ελαφρα!!εμενα μ εχει ριξει πολυ αλλα δν πειραζει!

υπομονη μανουλες να περασει κ ο μαρτης κ τα πραγματα θα φτιαξουν!!!

οσο για τις αυπνιες....αυτα που θα σας πω απ αυτα που δαιβασα αφορουν τα μωρουλια μεχρι τον πρωτο χρονο....

τα βασικα που λεει η συγγραφεας ειναι πως αν τα βρεφη τρωνε οσο χρειαζονται απο τις 7π.μ. μεχρι τις 12π.μ κ αν δεν κοιμουνται περισσοτερο απο 2 ωρες μεσα στη μερα δεν εχουν λογο να ξυπνησουν τη νυχτα.προτεινει να υπαρχει μια ρουτινα στο φαγητο κ στον υπνο-συγκεκριμενες ωρες καθε μερα- στην οποια τα βρεφη συνηθιζουν.δεν γραφει πουθενα να αφησεις το παιδι να κλαψει τη νυχτα κ να βολευτει μονο του, αλλα λεει πως αν ξυπναει δινεις ή πιπιλα ή νερό ή χαμομιλι κ σε 5-6 μερες σταματαει.αυτο δε χρειαστηκε να το κανω οποτε δεν εχω προσωπικη εμπειρια για να σας πω...το προγραμμα που δινει αυτη ειναι πολυυυυ αυστηρο!δεν ακολουθησα το προγραμμα της αλλα τη λογικη που σας ειπα παραπανω...κ επισης επειδη ειναι υπναρουδες τις αφηνα να κοιμουνται κ μεσα στη μερα κ ακομα τις αφηνω!!

αυτο ειναι που διαβασα......

http://www.amazon.co.uk/Contented-House-Twins-Alice-Beer/dp/0091906989

και βρηκα κ αυτο.......

http://www.amazon.co.uk/Complete-Sleep-Contented-Babies-Toddlers/dp/0091912679

http://www.ginafordbooks.com/gina-books.htm

μου χουν πει κ γι αυτο......http://www.greekbooks.gr/books/psihologia/kimisu-pedi-mu.product

tHOQp2.png

Να μαι κι εγω!!!!Τι κανετε βρε κοριτσια??εμεις την παλευουμε οπως-οπως!!!Σημερα μονη μεχρι αργα το βραδυ που θα ερθει ο μπαμπακας μας απο την δουλεια.Στο φαγητο τα παμε ποτε πολυ καλα και ποτε σχετικα καλα.Απο γκρινια τα παμε περιφημα!!!Κοριτσια,δεν προλαβαινω να αλλαζω πανες απο τοτε που ξεκινησαμε στερεες τροφες....ελεος...Δευτερα εχουμε εμβολια και εχω περιεργεια για το πως θα τις βρει απο βαρος γιατι δεν εχω πια ζυγαρια και δεν αξιωθηκα να παρω αλλη.Το χειροτερο μου ειναι το βραδυ που σηκωνομαι συνεχεια για πιπιλα.Εχω μια εβδομαδα που σταματησα το γαλα πολυ αργα το βραδυ και προσπαθω το αργοτερο στις εντεκα να κοιμουνται.Το πρωι 7-8,οποια ξυπνησει πρωτη(συνηθως η μεγαλη) μετα ακολουθει και η δευτερη με το ζορι,πεινουμε το γαλα και κατα της 11 με 12 τρωμε φρουτοκρεμα.Λοιπον,τους βαζω μια μπανανα,ενα μηλο,ενα αχλαδι,στυβω και ενα μικρο πορτοκαλι,το οποιο δεν το σουρωνω.Αυτο το τρωνε μαζι,ειναι καλο σαν ποσοτητα?Το φαγητο επειδη μετραω τις κουταλιες ειμαστε μεταξυ 30 με 40 η καθεμια...πως μας βλεπετε εσεις οι εμπειρες???Κοψαμε επιτελους και το συμπληρωμα γαλα.Επισης,ειμαι σε αναζητηση κοπελας για τις μικρες μιας και η κοπελα που ειχα βρει παει τελικα σε παιδικο σταθμο και εμεινα ξεκρεμαστη.Οσες εχετε κοπελα,πως πληρωνετε??με την ωρα??Εγω χρειαζομαι για 25 ωρες την εβδομαδα,μονο πρωι και οχι Σ/Κ και Δευτερα που εχω ρεπο.Τα οικονομικα μου δεν μπορουν να υπερβουν με τιποτα τα 500 ευρω,δηλ.5 ευρω την ωρα.Αν γνωριζει καποια κοπελα,εμπιστο ατομο και με εμπειρια στα διδυμα ας μου στειλει πμ.

Καντυ,θα συμφωνησω με τις προλαλησασες για τις ενεσεις,μην τις καθυστερεις αλλο γιατι οπως ειπε και η Celestine,ποτε δεν ξερεις ποτε θα αποφασισουν τα μπεμπακια να κανουν την μεγαλη εξοδο!!

Κira,εμενα μου εσπασαν τα νερα και δεν ειχα καθολου πονακια αλλα ουτε και διαστολη.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

εγω εφαρμοσα την μεθοδο απο το κοιμησου παιδι μου για 3 βραδια και απο τοτε ο υπνος της μικρης εστρωσε μα την μια!!!

ειναι ομως λιγο σκληρη σαν μεθοδο και ξερω πολλες φιλες μου που δεν μπορεσαν να την εφαρμοσουν...:|

εγω ειμαι φαν του βιβλιου γιατι επιασε...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

κοριτσακια μου τελικα τις εκανα τις 2 πρωτες σημερα....εχω μια πικριλα στο στομα και μια φρικτη ζαλαδα!!αυριο αλλες 2 και τελος!!

ευχαριστω που μου απαντησατε!!!!κι εγω συμφωνω με τις ενεσεις απλα εχω τις αμφιβολιες μου για την εβδομαδα που τις κανω!!!εγω ειχα λυσσαξει απο την 28η να τις κανω αλλα καθε φορα που με εξεταζε ελεγε οχι ακομα γιατι δεν χρειαζεται οχι ακομα και οχι ακομα εε τωρα μου λεει καντες μα τωρα τι νοημα εχει???

οσο για παρενεργειες.....εκτος του οτι ανεβαζει πολυ το σακχαρο της μαμας αλλα και την πιεση και οτι κανει υπογλυκεμιες στα μωρα οχι αλλη παρενεργεια δεν εχει!!!ελπιζω να μην μου ανεβασει καμια πιεση και κανενα σακχαρο τραγικα γιατι ο γιατρος μου λειπει στο εξωτερικο θα γυρησει την Κυριακη δεν θα ξερω τι να κανω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το σακχαρο μου εχει φτασει 337 μηπως πρεπει να παω νοσοκομειο?????

??????? toso polυ? τι εγινε τελικα?

Καλημερα!

ξενυχτι πάλι...

αργυρω τα φρουτα μια χαρα μου φαινονται κ εγω τοσο τους βαζω. για τις κουταλιες δεν τις μετραω.

αφου κοιμαστε τοσο καλα, μια χαρα σας βρισκω!!

λαβ δεν ξερω κ εγω αν θα μπορουσα να το εφαρμοσω να πω την αληθεια. Ακομα εχω αποθεμα ενεργειας για την αυπνια φαινεται!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...