Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα.

Από χτες προσπαθώ να μπω, αλλά χάνεται η σύνδεση.

Κίρα κ Κάντυ κουράγιο.

Εμένα οι τελευταίες βδομάδες της κύησης περιλάμβαναν:

-Καούρες (πιο πολλές απ΄ ότι πρώτα) με οισοφαγίτιδα κ εμετό το πρωί γαστρικά υγρά με αίμα... Είχα κι εγώ ΓΟΠ από πριν. Επίσης ύπνος σε "καθιστη" θέση με 100 περίπου μαξιλάρια στο κρεβάτι- ο σύζυγος κοιμόταν αλλού εννοείται. Με τη γέννα πέρασε η καούρα. Έχω μόνο κάτι "ψιλοενοχλήσεις". Μην ξεχαστούμε κ τελείως κ αρχίσουμε τα απαγορευμένα...

-Πρήξιμο ποδιών σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βαθμό. Δεν λύγιζαν οι αστράγαλοι κ τελευταίες μέρες ακόμη κ τα γόνατα δεν... Πέρασε ΤΕΛΕΙΩΣ σε περίπου 4-5 μέρες από τη γέννα

-Φαγούρα-ξύσιμο-φαγούρα-ξύσιμο-... Πέρασε ΤΕΛΕΙΩΣ την άλλη μέρα της γέννας σχεδόν.

Κάντε υπομονή. Κάθε μέρα που περνάει κ τα ζουζούνια είναι στη φωλίτσα τη δική σας είναι κέρδος.

Κρίστυ συγχαρητήρια για τη γέννα! Όλα καλά, μπράβο. Μια απορία: 38 +4 και μόνο τόσα κιλά; Εμένα στις 36 και ήταν παραπάνω... περίεργο! Όσο για το κοκκινιστό, συμφωνώ: Πολύ εύκολο. Αύριο να φτιάξεις μουσακά!

Από μια εβδομάδα κ μετά έβαζαν βάρος με μικρότερο ρυθμό του μέσου όρου. Προς το τέλος είμασταν περίπου πίσω από τους μ.ο. στο βάρος κατά 3 και 1 εβδομάδες αντίστοιχα. Αν και δεν αξιολογήθηκε ως ανησυχητικό καθώς η υπόλοιπη ανάπτυξη ήταν κανονικότατη, δεν σας κρύβω ότι ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκανε να παλέψω για όσο το δυνατό περισσότερη παραμονή στην κοιλίτσα, μιας και έστω με αργούς ρυθμούς, βάρος έπαιρναν.

Παστίτσιο τελικά έφτιαξα!!!

Έχει πολλά πλεονεκτήματα: Φτιάχνεις μεγάλο ταψί και βάζεις πολλά ταπεράκια κατάψυξη κ έχεις για ώρα ανάγκης.

Ειχα κ μια κατσαρόλα χορτόσουπα βελουτέ που κράτησε μέρες ως ... συμπλήρωμα...

Χτες έκανα γιουβαρλάκια. Σήμερα ο σύζυγος με τη μεγάλη θα πάνε βόλτα κ θα φάνε έξω κ εγώ delivery... έτσι γι΄αλλαγή.

Κρίστυ μπράβο με τις μικρούλες! Είδες ο θηλασμός είναι μεγάλη ευκολία και ....χαρά. Το ρεκόρ το έφτασες αλλά δεν το πέρασες :tongue:. Είδα μέσα γένησα 38+5. Και η τζίνι νομίζω. Γερά να είναι τα παιδάκια σου και ευτυχισμένα πάντα.

Αυτό είναι παραπληροφόρηση!!!

(πλάκα κάνω)

Στη "λίστα" που μου επισυνάψατε φαίνεσαι 38 ακριβώς κ η τζίνι 38 κ 1!!!

Και η τρίτη θέση μου κάνει βέβαια!

Κρίστυ σε καταλαβαίνω! Κι εγώ δεν την ήθελα τη βοήθεια και αναγκάστηκα να τη δεχτώ λόγω ενός συνδυασμού προβλημάτων των μωρών και μου έσπασαν τα νεύρα.. Το καλύτερο μου ήταν όταν ήμουν μόνη μαζί τους! Μακάρι να μπορέσεις να συνεχίσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις!

Αχ, αυτός ο "συνδυασμός προβλημάτων" που αναφέρεις είναι από τους χειρότερους εφιάλτες μου... Το ξέρω ότι θα αναγκαστώ έτσι και... να σκύψω κεφάλι κ να υποστώ πολλά... Πόσο μάλλον όταν ήδη "ακονίζουν" τα όπλα τους κ διατυμπανίζουν: "μια βοήθεια θα τη χρειαστείς - εδώ εδώ είμαστε εμείς"

Χθες το βράδυ πάλι λαχτάρες είχα....:(

Πήγε ο μεγάλος να κοιμηθεί και πήρε μαζί τη γάτα. Κάποια στιγμή πάει η γάτα να φύγει και όπως πήδησε του πάτησε το μάτι με τα νύχια της.

Άρχισε να κλαίει, ανοίγω το φως και κυλούσαν δάκρυα από αίμα.

Έχασα πάλι τη μισή μου ζωή τί να σας λέω....

Τον βούτηξα στο παίδων. Ευτυχώς ήταν επιπόλαιο, του το κλείσανε και θα βάζει κωλύριο κάποιες μέρες.

Στο σπίτι με άκουσε να λέω ότι θα διώξουμε τη γάτα και έρχεται και μου λέει μαμά της ζήτησα συγνώμη μην τη διώξεις δεν θα την ξαναπειράξω. Η ψυχούλα μου....

Α ρε Φρόσω τι τραβάς...

τι να πω. Κι εγώ τα σκέφτομαι κ προσπαθώ να μην το κάνω. Με τη μία κόρη μόνο κ όλο χτυπήματα κ 2 φορές ράμματα στο κεφάλι κλπ κλπ. Και είναι κι από τα "ήσυχα" κορίτσια...

Σόρυ που θα "χωθώ" για το θέμα της βάφτισης-φωτογραφίας.

Από πείρας θεωρώ ότι ένας φωτογράφος είναι ρίσκο.

Έχω "καεί" στο γάμο με μονό φωτογράφο/κάμεραμαν...

Με δύο οκ, το κόστος είναι μεγαλύτερο, αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Φιλάκια.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+1480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Argyro30 κοριτσι+κοριτσι 35!2440+2600.....(χωρις μενν)!

Architwins αγορι+αγορι,34+6! 2200+1900....8+4 μερες μενν(κουνακια)!

Τzini αγορι+κοριτσι, 38+1! 2980+2950....(χωρις μενν)!

Taz34 αγορι+κοριτσι, 37+5! 2560+2980..(χωρις μενν)!

Linaki G κοριτσι+κοριτσι, 34+4! 2080+2180...15 μερες μενν!

Cristy κοριτσι+κοριτσι, 38+4! 2460+2610....(χωρις μενν)!

Euxoula κοριτσι+κοριτσι,38 ! 2800+3040....(χωρις μενν)!

φροσακι??τι ηταν αυτο...????περαστικα σας!!ανατριχιασα μονο που το διαβασα...

celestine το βραδακι θα σου πω αναλυτικα τι εκανα κ θα ξαναβαλω τα λινκ..περιεργο που δεν κανουν κλικ....

κριστυ???σουπερ μαμα!!!!πως τα καταφερνεις!?!?!?!?ρισπεκτ!!!!....για να μαγειρεψω..... πρεπει να περασαν κ 5 μηνες.....

κ για τη λιστα κοριτσι+κοριτσι,38 ! 2800+3040....(χωρις μενν)

tHOQp2.png

Mash... πόνεσα κι εγώ... !

Φρόσω κορίτσι μου, γερά νεύρα μιλάμε. Θα είχα παγώσει! Για να μην πω χεστεί πάνω μου.

Celestine, με το καλό στο φαγητό των μεγάλων ;)

Κρίστυ, πιστεύω πως η παραπληροφόρηση ήταν συντονισμένη προσπάθεια για να μην πρωτεύσεις. Για το παστίτσιο ήμουν σίγουρη. Γλυκό; Αν όχι, δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Κανένα της προκοπής, όμως.Του Παρλιάρου.

Σεβού, πώς πάει η γαστρεντεριτιδα; Η παλιοαρρώστια, τα λιώνει τα παιδάκια γμτ!

Εμείς, στον πυρετό της βάφτισης, η οποία μετατέθηκε για Ιούνιο.

Φιλούνια!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ξανα.....

Επιτελους μετα απο 8 μερες το παιδακι μου εφαγε το φαγητο κ ηπιε το γαλα του!

Μπορει να ακουγεται χαζο αυτο που λεω αλλα δεν ηθελε τπτ....4 μερες ετρωγε μονο φρυγανιες κ τις αλλες 3 μπανανα+μηλο κ γιαουρτι!

Απο εχθες του πηραμε προβιοτικη σκονη κ ησυχασε το καημενο!

Μου το ελεγε η Λαερτα παρε τις biogaia(τις ηξερα απο τους κολικους) αλλα δεν την ακουσα απο την αρχη,βεβαια εχουν ελειψη μας ειπαν κ πηραμε της frezyderm!

Ιθακη μια χαρα ειναι τον Ιουνιο!!! εδω θα τα λεμε ολα!:tongue:

καλησπερα!!

φροσω τι να πω...λαχταρα που θα περασες! δε μπορω να το κανω εικονα ακομα τα παιδια με αιματα..μου φαινεται βουνο!

ευτυχως ολα καλα...

κριστι κ εγω να δεις τι εφτιαχνα οταν ηταν ημερων! μεχρι και τραπεζια εκανα! κ ελεγα 'καλα αυτο ειναι? τοσο ευκολο!!' Τωρα να με δεις, ερειπιο!! Ομως η αληθεια ειναι αν δεν ηθελα να βαλω φερμουαρ μπας κ χασω κανα κιλο, κ τωρα θα εφτιαχνα διαφορα γτ με ξεκουραζει η μαγειροζαχαροπλαστικη;)

παρε τη βοηθεια κ μη φοβου!!

ευχουλα γραψε συμβουλες για μας τις αυπνες!!! οχι ομως να κλαινε.. κ να ηθελα βασικα ξυπναει κ ο αλλος...

σελεστιν εμενα ο γιατρος μου γραφει απο 10 μηνων μπορω καποια μπαχαρικα οπως ριγανη κ βασιλικο. Λιγη κανελιτσα νορμαλ μου ακουγεται, κ εγω βαζω κ με συμφερει δηλαδη!!:tongue:

σεβη μου αρεσεις με τις λιστες σου;)

πηρε τα πανω του μωρε η ψυχουλα κ εφαγε! Τι ταλαιπωρια κ αυτο...

ιθακη μια χαρα τον ιουνιο...δεν εχεις κ ρισκο τον καιρο!

το ξερω οτι κυνηγαω την τυχη μου αλλα λεμε να παμε για ενα κρασι με τον αντρα μου. Μετα θα κουτουλαω ακομα περισσοτερο βεβαια γτ μετα τις1-2 αρχιζει το ρεπερτοριο αλλα τη να κανω...μπουχτισα!

το πρωι ειχαμε παει με τα μωρα καροτσαδα κ ηταν ωραια...τωρα ξυλιασα παλι...

φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Sevi ευχαριστώ για την προσθήκη μου στη λίστα

Ithaki γλυκό ασε καλύτερα...

Σιγά σιγά. έτσι κι αλλιώς δεν έφτιαχνα πολυ μπελαλίδικα γλυκά κ πρώτα: κανένα κρουασάν σοκολάτα, ή κέικ, ή κρητικά καλιτσούνια κ στοπ.

Τραπεζώματα ε?

Όχι, δεν θα μπω στον πειρασμό.

Όπου νάναι θα φύγει κι ο μπαμπάς μας για τα ξένα, οπότε θα στοχεύσω σε "εφικτά" πράγματα, προς οικονομία δυνάμεων κατά το δυνατόν.

Η βοηθεια (επαγγελματική) που θα έχω θα είναι τότε της τάξεως 3 φορές την εβδομάδα από 2 ή 3 ώρες.

Διαφορετικά "καραδοκεί" η βοήθεια που πάει πακέτο -πιθανότατα- με ψυχοθεραπεία...

ώρα για ύπνο πάλι... ρε κορίτσια όμως... πολλές φορές αντί να κοιμάμαι όταν κοιμούνται κάθομαι κ τις χαζεύω... αυτό φυσιολογικό είναι???

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

SEVI Μου χαρηκα που τα μπουμπουκακια σου είναι καλυτερα!!! Αντε να περασει και αυτο γιατι πολλες μερες κρατησε. Μια χαρα η λίστα μας που εφτιαξες,βλεπω στην ΜΕΝΝ κραταω τα πρωτια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πως τα πανε οι εγκυουλες; Οι μανουλες και τα νινακια; Εμείς καλα είμαστε γκρινιάζουμε λίγο, ξυπναμε τα βραδια 1-2 φορές αλλα αντέχουμε! Εγώ που γέννησα πρώτη κερδιζω τίποτα; :-P

Ιθάκη μαζι θα κάνουμε μπλουμ :-) ευχαριστώ και για το λινκ, θα το έχω στα υπόψιν.

Εμείς κλείσαμε έναν φωτογράφο, θα τα προλάβει μας είπε εξάλλου έχει και αυτός δίδυμα!!

Φροσω τι να πω;;;; Η γάτα έχει 7 ζωές εσύ πόσες; Φτηνά την γλίτωσε ο μικρός!

Σέβη μια βδομάδα με γαστρεντεριτιδα μεγάλη ταλαιπωρία.

p1Utp3.png

Καλημερα κ από μενα!!

σα να βελτιωνομστε καπως απο θεμα υπνου... ο μεγαλος ξυπνησε μονο μια φορα, κ ο μικρος καθολου. Μονο μια φορα κ αυτος δηλαδη αλλα του εβαλα την πιπιλα κ ξανακοινηθηκε. Βεβαια εφαγε ενα γιαουρτι πριν κοιμηθει κ 100μλ περιπου γαλα.

κριστι νομιζω οτι ετσι ολες τα χαζευουμε! ειναι κ δυο κ η χαρα ειναι διπλή!!

μοριτσα μεγαλωσατε κ εσεις...7 μηνων!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!!

σεβη ...αντε τελειωσε η ταλαιπωρια...οντως μια εβδομαδα ειναι πολυ!!

φροσω αυτο με την γατα...τι να πω ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο!!

κριστυ..οντως ειναι ερωτας να τα κοιτας οταν κοιμουνται!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Καναμε το mantoux σημερα κ την Πεμπτη εχουμε το mmr!

Πολυ κλαμα μολις ειδαν την ενεση....

Οσο για την γαστρεντεριτιδα μας κρατησε πολλες μερες,οχι τοσο διαρροιες κ εμετοι,οσοι οι πονοι που ειχε! τον επιαναν μεγαλες κρισεις κ ουρλιαζε για ωρες!

Ειχε τοση μεγαλη αδυναμια που δεν ηθελε τπτ,ουτε αγκαλια μας!

Φυσικα ατελειωτη γκρινια.....παλι καλα που πηραμε τα προβιοτικα!

Cristy απολυτα φυσιολογικο αλλα ριχνε κανεναν υπνακο!!!Καλο κανει!

Μοριτσα κατι θα σκεφτουμε να σου κανουμε δωρακι!:tongue:

Να κοιμαστε καθε βραδυ!

Τζεμ σε καλο δρομο ειστε κ εσεις! φτου-φτου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...