Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλε τι διαβαζουν τα πανεμορφα μου ματια?????

Αχ συγκινήθηκα θα με παρουν τα ζουμια!!!

Κοριτσακι μου γλυκο με το καλο να αγκαλιασεις τα ζουζουνια σου!!!!Να μην ανησυχεις για τποτα θα ειναι μια χαρα!!!!!

Και μην μου στενοχωρηθείς που θα χρειαστουν θερμοκοιτιδα.Θα στα μεγαλωσουν λιγο και θα στα παραδωσουν να τα παρετε σπιτακι σας!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Δεν το πιστευω!!!!!!!

Twins2010 ευχομαι γρηγορα να αγκαλιασεις τα διδυμακια σου!!!!!

Jasmini εσενα περιμεναμε αλλα μας την εσκασε η twins......

Αντε σιγα σιγα να παιρνουμε σειρα οι υπολοιπες!!!!!!

Εχω κι εγω ενα ευχαριστο!Εκτος απ τον εμετο που εκανα το πρωι δεν εκανα αλλον ολοκληρη μερα!!!!!!Το στομαχι μου το νιωθω καλυτερα και πιστευω αυριο να ειναι ολα ενα κακο ονειρο!

Βεβαια δεν ξεθαρευω....θα φαω παλι λιγη σουπιτσα το βραδυ,θα βαλω και το υποθετακι μου κ ελπιζω σε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!!!!!

Εχω αφησει και τον μικρο απο χτες στην μαμα μου κ ανυπομονω να τον δω σε καμια ωρα που θα ερθει!!!!!Αχ μου ελειψε ο μπομπιριδης!!!!!!

Σας φιλω!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια, εχει καμιά ανταλλάξει τηλέφωνο με την twins να μαθαίνουμε κανένα νέο ή θα μείνουμε με την αγωνία μέχρι να επιστρέψει?

Τελικά τα δικά μου αγοράκια αποδείχτηκαν πιο υπομονετικά ή την έχουν καταβρει εκεί μέσα! :)

Η θετική μας ενέργεια και σκέψη ας είναι κοντά στην twins να έχει έναν εύκολο τοκετό και να αγκαλιάσει τα μωράκια της!!!

RKdwp3.png

κι εγω jasmini εχω πολυ αγωνια για την twins.δυστυχως τηλ δεν εχω ουτε εγω.ολα καλα θα πανε.εχει προσπαθησει πολυ και ηταν πολυ προσεκτικη για να μην πανε ολα καλα.μακαρι να μην ταλαιπωρηθει ουτε αυτη ουτε τα ζουζουνια της.θα γινει μανουλα!!!

αχ βρε jasmini την ιδια λαχταρα ειχαμε τραβηξει και με σενα.

προς το παρον καλο βραδυ...

age.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου μην αγχωνεστε ολα καλα θα πανε με την twins μας.Το βαρος των μωρων ειναι καλο και εχει κανει και τις ενεσουλες της

Και μην ξεχνατε και να παιρνετε παραδειγμα εμενα που χωρις ενεσεις γεννησα την 34η δυο υγειέστατα μωρακια

Θα επικοινωνησω εγω μαζι της αυριο πρωτα θεος και με το πο θα εχω νεα θα σας τα γραψω αμεσως!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...