Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χτες ειχα υπερενταση (με τη σελεστιν το μελεταγαμε:confused:) κ ημουν ξυπνια απ τις 4 μεχρι τις 7:shock::shock: στριφογυριζα, διαβαζα κ βιβλιο κ μετα κοιμηθηκα. Ελεος να ξενυχταω κ απο μονη μου δεν το περιμενα!!

ασε πονεμενη ιστορια εδω και τρεις μηνες ξυπναω απο τις 6!!!!σαν την νυχτεριδα!και τα μικρα ξυπνανε στις 9!!!!!!!!!!!!!!!:?:-?:?:evil::evil::evil:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είμαι άρρωστη συνέχειααα! Από τη συνάντηση και μετά δεν μου έχει περάσει! Πονάει ο λαιμός μου κι βήχω. Σήμερα βράχνιασα κιόλας! Τα μωρά ευτυχώς είναι μια χαρά.. Εγώ ξυπνάω το πρωί με ρίγη και πονοκέφαλο και κοιμάμαι στην ίδια κατάσταση. Μες τη μέρα χαπακώνομαι και το ξεχνάω από την τρεχάλα! Θα ζήσω;;;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σχετικά με τη βάφτιση.

Φρόσω μου έδωσες ιδέα! Θα πάρω ένα μεγάλο ψηφιακό για εμάς και θα φτιάξω από ένα κανονικό στην καθεμία με σχόλια και αναμνηστικά κ.λπ. Θα είναι καλύτερα νομίζω γιατί θα μπορέσω να βάλω περισσότερες φωτογραφίες της καθεμιάς στο δικό της. Θα γίνει πιο προσωπικό έτσι :D(έχω ένα θέμα με το να τονίζω τις ξεχωριστές τους προσωπικότητες).

Σελεστίν κι εγώ προσκλήσεις σκέφτομαι από το χαμόγελο και μπορεί και μπομπονιέρες (θα τις πειράξω και λίγο μάλλον). Βέβαια η αδερφή μου, η καλλιτέχνης, μου στέλνει σχέδια διδυμοπροσκλητηρίων για να το φτιάξουμε μόνες μας το σχέδιο και να το τυπώσουμε. Θα δω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Σεβούσκα περαστικά! Ακόμα ταλαιπωρείται το καημένο;; Κρίμα είναι!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

AΧ!!Τι θα κανω???ειναι φυσιολογικο που πεινανε καθε 3 ωρες???Φαγαμε την φρουτοκρεμα με τα χιλια ζορια(ενα μετριο μπωλ και οι δυο)επισης αναγουλιαζει η μικρη πολυ γρηγορα και μετα απο λιγο δεν ανοιγουν το στομα τους!!Τους βαζω κατι βιντεακια που τις εχω τραβηξει στο κινητο και καπως τρωμε καμμια κουταλια παραπανω.Μετα αρχιζει μια γκρινια και δεν ξερω τι φταιει!!!Τωρα κοιμηθηκαν και κατα της 15 θα φαμε μοσχαρακι.Πολυ γκρινια......μηπως θελουν γαλα???κι αν ναι πρεπει να τους δινω???τοτε ταιζω ολη την μερα και τρελαινομαι!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Φρόσω μου έδωσες ιδέα! Θα πάρω ένα μεγάλο ψηφιακό για εμάς και θα φτιάξω από ένα κανονικό στην καθεμία με σχόλια και αναμνηστικά κ.λπ. Θα είναι καλύτερα νομίζω γιατί θα μπορέσω να βάλω περισσότερες φωτογραφίες της καθεμιάς στο δικό της. Θα γίνει πιο προσωπικό έτσι :-D(έχω ένα θέμα με το να τονίζω τις ξεχωριστές τους προσωπικότητες).

Chemin,με αυτο ασχολειται και ο αντρας μου,βεβαια παιρνει χρονο γιατι δεν το κατεχει αλλα πιστευω οτι θα βγει ενα ωραιο αποτελεσμα.Απο το ιδιο site που το εφτιαξε η Φροσω το φτιαχνει κι εκεινος και εχει απιστευτα θεματα!!Εμεις βαζουμε φωτο απο την γεννηση τους μεχρι και σημερα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Για σελεστίν. Δεν μπορούσα να στείλω πμ.

21 0262 1966

http://www.fotografiotexnis.gr

και η σελίδα στο φβ

https://www.facebook.com/fotografiotexnis

Δες εκεί τη βάπτιση της Κλεόνικας. Θα πάθεις πλάκα!

Διαφημίσεις

Πολλές καλημέρες σε όλες! Χαθήκαμε καλέ, που εξαφανιστήκαμε όλες; Η δικιά μου η δικαιολογία είναι ότι τα αγόρια μου έχουν αφηνιάσει και με το που με βλέπουν στον υπολογιστή αρχίζουν να ωρύονται και να στριγκλίζουν να τα πάρω αγκαλιά, και αν ενδώσω πατάνε τα πάντα στο πληκτρολόγιο, σε σημείο να ψάχνω μετά να διορθώσω ό,τι έκαναν. Δεν μ' αφήνουν να κάνω τίποτα, με έχουν άχτι μου φαίνεται. Και τώρα γράφω με τον Μίλτο αγκαλιά και παλεύουμε ταυτόχρονα.

Αργυρώ, περάστικά! Κι εμένα ακόμα με γυροφέρνει το κρύωμα, δε λέει να φύγει με τίποτα. Φταίει και η υγρασία ρε παιδί μου, πόσο νερό θα ρίξει ακόμα; Μήπως περνάνε άλμα ανάπτυξης και πεινάνε συνέχεια; Και μένα έχουν κάτι φάσεις τέτοιες, να λες που το βάζουν όλο αυτό το φαγητό

Τζεμ, ωραία ξενύχτια κάνεις και συ. Χαρά στο κουράγιο σου που σιδερώνεις τόσα πλυντήρια. Εγώ το 'χω πει. Το σιδέρωμα κομμένο, μόνο κανα πουκάμισο που είναι χάλια.

Σέβη, πολύ, πάρα πολύ ταλαιπωρείται το μικρό σου, κρίμα. Μακάρι να συνέλθετε γρήγορα. Ναι, ο Αλέξανδρος δαγκώνει ακόμα, εκεί που είναι όλα καλά σου κοπανάει μια δαγκωνιά και βλέπεις αστράκια. Ασε, οικογενειακώς ψυχίατρο χρειαζόμαστε νομίζω. Βγήκε και ο τελευταίος κυνόδοντας, τώρα του μένουν μόνο οι πίσω τραπεζίτες. Θα του τα βγάλω όλα λέμε και θα του βάλω μασέλα αν συνεχίσει να δαγκώνει τον αδερφό του έτσι...

Ποια ρώτησε για φωτογράφο σε βάφτιση; Εγώ έβαλα έναν γιατί με διαβεβαίωσε ότι θα τα προλάβει όλα, και δεν έχω ούτε μια φωτογραφία από την ώρα που ντύνανε τον Μίλτο γιατί ταυτόχρονα βούταγαν τον Αλεξ. Οταν το είδα πήγα να σκάσω, αλλά τι μπορούσα να κάνω;:( Εγώ πήρα ένα μεγάλο κανονικό άλμπουμ και όχι δύο γιατί σκέφτηκα οτι εφόσον πήρα όλες τις φωτογραφίες μπορώ να τους φτιάξω αργότερα των παιδιών χωριστά δικά τους, και να βάλω και άλλες φωτό μέσα. Στους νουνούς θα έφτιαχνα τάχα μου ψηφιακά μόνη μου αλλά ακόμη να ασχοληθώ η γαϊδούρα, κι έχει περάσει χρόνος.

Σας αφήνω γιατί θα μου τα σβήσει όλα ο Μιλτος και θα κλαίω μετά. Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά, να βγω στο δρόμο να πλατσουρίσω λίγο. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες και φιλιά. Βαστατε γερά, ωρε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καταρχην να πω μια καλημερα σε ολες!:-D

εγω παλι χωρις λογο απο τις 6 στο ποδι....δεν πειραζει ομως γιατι ειμαι χαρουμενη απο χτες...αντρας μου..μου εκανε εκπληξη με λουλουδια ,σοκολατα και δωρο!ακομη δεν το πιστευω!!!:-D:grin:

Ποια ρώτησε για φωτογράφο σε βάφτιση; Εγώ έβαλα έναν γιατί με διαβεβαίωσε ότι θα τα προλάβει όλα, και δεν έχω ούτε μια φωτογραφία από την ώρα που ντύνανε τον Μίλτο γιατί ταυτόχρονα βούταγαν τον Αλεξ. Οταν το είδα πήγα να σκάσω, αλλά τι μπορούσα να κάνω;:(

οσο για την βαφτιση ενας φωτογραφος ..αλλα ημουν πολυ τυχερη γιατι δεν εχασα ουτε στιγμη απο την βαφτιση και εχω φωτο απο ολο το μυστηριο...

μετα την βουτια του γιου μου..ο παππας ειπε να περιμενει αγκαλια στον νοννο και να μην ντυθει..εγινε το μπλουμ της κορης και μετα τα πηγα μαζι για ντυσιμο...οποτε ειδα ολοο το μυστηριο και ειχα με φωτο και απο τους δυο!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημέρα, συναγωνίστριες!!! μετά από άλλο ένα εφιαλτικό βράδυ...στη διάρκεια του οποίου ξυπνούσαν ο ένας μετά τον άλλον διαρκώς...και είχαν τρελή γκρίνια...φταιει ότι έκαναν εμβόλια χτες? φταίει ότι η παιδίατρος κατέβασε το πετσάκι στο πουλάκι του μικρού που ήταν κλειστό και με προειδοποίησε ότι θα πονάει κάθε φορά που κατουράει? λίγο απ'όλα μάλλον...οπότε δεν έκλεισα μάτι...και τα μικρά, παρα τον λιγοστό υπνο τους, μέσα στην όρεξη...για φασαρία και παιχνίδια...:shock::shock::shock:!!!

Νομίζω πάντως πλεον ότι ειναι στο παιδί ...να κοιμάται το βράδυ ή να ξυπνάει κάθε τόσο...επίσης, η γιατρός με συμβούλεψε να τους δίνω διπλή δόση κρέμας το απόγευμα μήπως χορταίνουν περισσότερο και δεν ξυπνάνε...χλωμό το κόβω πάντως...

Από σήμερα ξεκινάμε να τρώμε όλοι το ίδιο φαγητό...με το αλατάκι μας, το πιπεράκι μας, τα πάντα όλα, αλλά ελαφριά (όσο γίνεται)...για να δουμε πως θα τους φανεί η αλλαγή...

Επίσης, ποιο γάλα τους δώσατε μετά τον χρόνο?προτιμησατε σκόνη ή έτοιμο? για φρέσκο μου είπε όχι ακόμη γιατί δεν έχει τον απαραίτητο σίδηρο που χρειάζονται ακόμα...

Αργυρώ, κανε λίγη υπομονή με το φαγητό και σιγά σιγά θα στρώσουν...αν βλέπεις ότι δεν χορταίνουν με το φαγητό τους ή τη φρουτόκρεμα, δίνε συμπληρωματικά λίγο γάλα...πάντως και τα δικα μου που είναι μεγαλύτερα, τρώνε κάθε 3-4 ώρες...πχ. η φρουτόκρεμα δεν τους κρατάει για πολύ, το ίδιο και η απογευματινή κρέμα...με το μεσημεριανό μόνο που χορταίνουν για περισσότερο...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές περί βάπτισης...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπερα

νυσταζω ρε κοριτσια...νυσταζω! που θα παει ολο αυτο?

σελεστιν κ εγω ετσι νομιζω τελικα. Ειναι στο παιδι αν θα ξυπναει κ θα βρει το λογο: ταισμα, αγκαλια, τσια, ονειρα. Να μη σου τυχει που λενε! δε βαριεσαι, καλά να ειναι τα παιδακια μας... Καααααποια στιγμη θα κοιμηθουμε κανονικα.

λαβ μπραβο στον αντρα σου! Εμενα το ειχε ξεκαθαρισει απ την αρχη της σχεσης οτι δεν του αρεσει αυτη η γιορτη! Οποτε δεν περιμενα κ τπτ! Πηγαμε ομως βολτα στο σουπερμαρκετ!!:tongue: Μεγαλεία!:tongue:

εξυπνο αυτο με τον παπα. Φανταζομαι εκανε λιγη ωρα μην ξυλιάσει κ το παιδι! Μονο αυτη η στιγμη ειναι που ανησυχουμε αν την πιασουν οι φωτογραφοι??

κοιμουνται...για ποσο ακομα αραγε? παω να ξεκουραστω λιγο, αν κ στατιστικά μολις παει να με παρει ο υπνος καποιος θα ξυπνησει...:?

φ

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερααα!!!

ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!:-D:grin:

αυπνιες διαβαζω...εμεις σταθηκαμε τυχεροι σ αυτο κ σιγουρα ειναι στο παιδι!!

ειχα διαβασει ενα βιβλιο που μου προτεινε η κολλητη μου-διδυμομανα κ αυτη- κ μας βοηθησε κ τις δυο...ριξτε μια ματια αν θελετε!!!ισως σας κανει...

η κυρια -gina ford- τα γραφει ποοοολυ αυστηρα!!δεν ακολουθησα το προγραμμα της αλλα καποιες συμβουλες κ νομιζω πως κ αυτο εκανε δουλεια...

αυτο χρησιμοποιησα κ ειναι για τον πρωτο χρονο.......

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0091906989/contentedba0b-21

αλλα βρηκα κ αυτο.....

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0091912679/contentedba0b-21

εμεις αρχισαμε τις ζηλιες...η μικρη ζηλευει κ η μεγαλη της τραβαει τα μαλλια αλλα οταν δε με βλεπει...!!!κ δεν ξερω πως να το χειριστω..

η μανα μου λεει πως θα περασει αλλα σαν πρωταρα ανησυχω...εσεις τι κανετε σε παρομοιες καταστασεις??κ εκτος απ τη ζηλια η μικρη βγαζει 3 δοντια μαζεμενα!!!!εναν κυνοδοντα κ δυο γομφιους...παιζει να ναι απ τις ενοχλησεις η συμπεριφορα της??

κιρα κ γω εκανα τις ενεσεις 2-3 μερες πριν γεννησω(38η) αλλα κ μενα τελευταια στιγμη μου το πε...

chemin ,celestine κ μεις ενα φωτογραφο ειχαμε κ ηταν τοσο διακριτικος που ουτε καταλαβαινα οτι υπηρχε!!!αναρωτιομουν μαλιστα αν ηταν εκει!!!αχαχαχαχαχ!!!αλλα τελικα τα χει βγαλει ολααα!!!!οσο για τα αλμπουμ θα κανω απο ενα για την καθε μια κ απο ενα για τους νονους!

Αργυρώ για το φαγητο ειμαστε κ μεις ακριβως οπω τα λεει η celestine!!!

κοριτσια σας καληνυχτιζω!!περαστικα στα μωρουλια κ στις μαμαδες!!

καλο ξημερωμα να εχουμε!!

tHOQp2.png

Αχ αυτοί οι τσακωμοί....δεν σταματάνε ποτέ!

Στη βάπτιση μόλις μου έδωσαν το Χριστ. να τον ντύσω, τον κράτησα αγκαλιά και περίμενα να τελειώσει και ο Φίλ. Τα ντύσαμε μετά μαζί.

Οι 2 φωτογράφοι μου φάνηκαν υπερβολή και σαν ιδέα και σαν χρήματα.

Χθες το βράδυ πάλι λαχτάρες είχα....:(

Πήγε ο μεγάλος να κοιμηθεί και πήρε μαζί τη γάτα. Κάποια στιγμή πάει η γάτα να φύγει και όπως πήδησε του πάτησε το μάτι με τα νύχια της.

Άρχισε να κλαίει, ανοίγω το φως και κυλούσαν δάκρυα από αίμα.

Έχασα πάλι τη μισή μου ζωή τί να σας λέω....

Τον βούτηξα στο παίδων. Ευτυχώς ήταν επιπόλαιο, του το κλείσανε και θα βάζει κωλύριο κάποιες μέρες.

Στο σπίτι με άκουσε να λέω ότι θα διώξουμε τη γάτα και έρχεται και μου λέει μαμά της ζήτησα συγνώμη μην τη διώξεις δεν θα την ξαναπειράξω. Η ψυχούλα μου....

Καλημεριζω!!! Φωτογραφω ειχα κανονισει 2 και ηρθε ενας και αυτος που τραβαγε βιντεο.εχασε πολλες σκηνες και τα ειχα παρει στο κρανιο μετα!!γαλα μετα το ετος εδινα νουλακ

καλημέρα!!! ξύπνησα πολύ κεφάτη σήμερα μιας και κοιμήθηκα πολύ καλύτερα από χτες...βοήθησε και ο άντρας μου όμως που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον μεγάλο, οπότε ξύπνησα μόνο στις 1.30 και στις 5 για τον μικρό...και ξυπνήσανε και τα δύο το πρωί στις 8! τώρα παίζουνε όμορφα τα γλυκούλια μου...(τι γλυκά που είναι όλα όταν έχεις ψιλοκοιμηθεί!!!):D

να κάνω μια ερώτηση...τα φαγητά που μαγειρεύετε για εσάς και για τα μωρά, που πλέον είναι κοινά, τα φτιάχνετε κανονικά? εννοώ από μπαχαρικά βάζετε τίποτα? εμένα μου είπε να τα κάνω ελαφριά...αλλά πως? μόνο αλάτι και πιπέρι? πχ η ρίγανη επιτρέπεται? εντάξει δεν είπα να φτιάξω και στιφάδο...αλλά στον κιμά για τη μακαρονάδα να βάλω κανελίτσα που βάζω συνήθως ή όχι?

Φρόσω, φαντάζομαι τη λαχτάρα που πήρες...αφού ήταν ελαφρύ όμως, πάλι καλά!!! και ο καημενούλης μετά είχε τύψεις για τη γάτα...το γλυκό μου!

Ευχούλα, ξαναπέρασε τα λινκ αν μπορείς, γιατί δεν έχουν βγει ωστε να πατήσεις πάνω...για πες καμιά συμβουλή για τον ύπνο από όσα διάβασες...κάνε μας μια σύνοψη των βασικών κανόνων...αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω προσπαθήσει για να μην ξυπνάνε τη νύχτα...χωριστά δωμάτια, χαμομήλι ή νερό μέσα στη νύχτα, τα μικρά καταρχήν στα κρεβάτια τους...το μόνο που δεν κάνω είναι να τα αφήνω να κλαίνε...αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να το εφαρμόσω...:|

Από τσακώματα και μεις μία από τα ίδια...ο ένας τραβάει τα μαλλιά του άλλου, του κοπανάει παιχνίδια στο κεφάλι, τον δαγκώνει...τα πάντα όλα...αλλά νομίζω ότι το βλέπουν σαν παιχνίδι και όχι από ζήλια ή ανταγωνισμό..

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...