Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σελεστίνιους όντως δείχνουν σημάδια βελτίωσης οι μικροί σου! Μακάρι να πάνε καλύτερα!

Κι εμένα με πιάνουν κάτι αϋπνίες μερικά βράδια.. άλλο πράγμα. Από την υπερένταση και τους πολλούς καφέδες που πίνω για να βγάλω τη μέρα.

Για τα άλμπουμ θέλω να δώσω και στους νονούς. Κι εμάς μας είχαν δώσει ένα μικρότερο όταν γίναμε νονοί και μας άρεσε πολύ. Απλά σκέφτομαι μήπως κάνουμε δύο μεγάλα για να πάρουν κάποια στιγμή κάθεμία το δικό της (οι μπεμπες)... μακριά το πάω, ε;;;

Μην αγχώνεσαι καλέ έχεις χρόνο! Εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψιλοκοιτάω κάποια πράγματα γιατί με πιέζει ο ανήρ! Την Εκκλησία μόνο, καλό θα ήταν να την κλείσετε, ειδικά αν θέλετε κάποια με μεγάλη ζήτηση.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες!!:D

τι κανετε?εμεις κλεισμενοι μεσα μιας και ο καιρος δεν ειναι καθολου καλος!

για την βαφτηση...εμεις καναμε δυο αλμπουμ ωστε αργοτερα ο καθενας να παρει το δικο του..και στους νονους εδωσα απο ενα μικροτερο!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Xρόνια πολλά στα μωρα της σελεστίν και της ευχούλας.

Κάντυ πολύ καλά τα κιλά των μικρών!

Και μένα τόσο ήταν στις εβδομάδες σου και γενήθηκαν μεγάλοι μεγάλοι!

Ένα θα σου πω: θα έκανα και 4ο παιδί αν δεν υπήρχαν οι καούρες, οι εμετοί και η .....φαγούρα :?.

Υπομονή κοριτσάκι.....Στον Αλέξ. είχα 9 μήνες εμετούς :shock: και καούρες φυσικά αφού είχε καεί ο οισοφάγος μου. Και βήχα και ιγμορίτιδα άστα βράστα.

Κρίστυ μπράβο με τις μικρούλες! Είδες ο θηλασμός είναι μεγάλη ευκολία και ....χαρά. Το ρεκόρ το έφτασες αλλά δεν το πέρασες :tongue:. Είδα μέσα γένησα 38+5. Και η τζίνι νομίζω. Γερά να είναι τα παιδάκια σου και ευτυχισμένα πάντα.

Θα ήθελα να δω η Αθηνά διάβασε τα τελευταία νέα :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Κοριτσάκια εγώ σήμερα κοιμήθηκα ως τις 11! Άφησα τα μικρά, γύρισα και την έπεσα. Με ξύπνησε η γάτα που είχε ανέβει στο κρεβάτι και κυνηγούσε την ουρά της. :oops: Πωπω ακόμα θα κοιμόμουν.

Οι άλλες που είναι; Λαέρτα. Τζίνι. Τζόυ, Μορίτσα, Τζίνι, Νουνού, Σέβη; Και όποιες ξεχνάω;

Α άλμπουμ ήταν 3 στην τιμή αλλά έφτιαξα δικά μου από το myikona και έγιναν σούπερ σας λέω, πολύ πιο ωραία από του φωτογράφου.

Kalhspera!

Αν υποψιαστω οτι θα εχουμε θεμετα ΚΑΙ με τον μεσημεριανο υπνο εις το εξης...θα πεθανω!!! Ο μεγαλος μολις ξυπνησε:shock:

Ιθακη προσπαθω να κανω κουραγιο... τελικα η δυναμη μας ειναι ανεξάντλητη!

ευχουλα χρονια πολλά και σε σας!!!

σεμιν σιδερωνω 1/εβδομαδα. καποτε μου αρεσε το σιδερο...τωρα το βλεπω κ συγχιζομαι! Το προτιμω ομως απ το σφουγγαρισμα.. μπιχ!

Σε κανεναν τελικα δεν αρεσει η βοηθεια. Εγω με τη μαμα μου τα κανουμε ολα τοσο διαφορετικα, αναγκαζομαι να ακουω ενα σωρο διαφορετικες αποψεις...αλλά η αληθεια ειναι οτι ειδικα τωρα τελευταια με βοηθαει πολύ.

Για φωτογραφους πιστευω κ εγω δυο ειναι καλα. Για αλμπουμ δεν το χω σκεφτει, αλλά σα να χεις δικιο δυο αλμπουμ. Άλλιως θα ερχονται στη μανουλα να βλεπουν τις φωτο!!:P Ενταξει, θα τους δωσεις κανα δυο φωτο να εχουν:tongue:

οταν εγινα κουμπαρα μου ειχαν δωσει ενα μικρο αλπουμ κ το βρισκω σωστο να πω την αληθεια. και γενικως μου αρεσουν πιο πολύ τα αλμπουμ με τις κλασσικες φωτο, παρα τα ψηφιακα.

σελεστιν κ εμενα με πιανει υπερενταση το βραδυ ενιοτε κ τσαντιζομαι. ειναι ομως κ η ωρα που ησυχαζει το κεφαλι μου οποτε κανω ενα σωρο σκεψεις κ ο εγκεφαλος παθαινει υπερφορτωση!!

μακαρι να σου στρωσουν στον υπνο, ειλικρινα θα το χαρω πολύ:D

δεν μπαίνουν καν σε θερμοκοιτίδα...οπότε, ρώτα και τον γιατρό σου...

Ευχούλα, να σου ζήσουν τα καμάρια σου και να τα καμαρώνεις καθώς θα μεγαλώνουν!!!

κ εγω νομιζω εκκλησια να αρχισεις να κανονιζεις σιγα σιγα!

αρκι τι ειπες τωρα?! ζεστο καφε κ μπισκοτα μονη στο γραφειο?!! αυτο ειναι τελειο!!

το ιδιο μου ειχε πει μια φιλη για τη 'νυχτερινη ζωη' οταν γεννησα κ τοτε δεν το ειχα καταλαβει...τωρα ξερω!!

φροσω 11 η ωρα??? καταπληκτικό!!!

παω γτ ξεκινησε η γκρινια..:evil:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!καλε τι καιρος ειναι αυτος??απο τις 3.30 ριχνει χαλαζι μας κοπηκε και το ρευμα για μια ωρα:evil::evil:

ουφφφφ βαρεθηκα να βρεχει και να ριχνει χαλαζι

ΙΘΑΚΗ το θυμωμουν αλλα για να ειμαι ειλικρινης θεωρησα οτι εγινε λαθος στον υπερυχο και τωρα δηλαδη το ιδιο πιστευω πως την προηγουμενη φορα κατι εκανε λαθος ο γιατρος με τον υπερυχο και το 2,9 που μου ειπε δεν ηταν η σωστη μετρηση:shock::shock:μα ειναι δυνατον??πως γινεται να μακραινει και να κοντενει ετσι μεσα σε 2 εβδομαδες??

ΦΡΟΣΩ εγω δεν ειχα/εχω τιποτ αλλο ουτε εμετους ουτε βηχα ουτε τιποτα αλλα την καουρα την ειχα απο τον πρωτο μηνα ελεος πια:evil::evil:

η μανα μου μου ελεγε σημερα οτι με πειραζει το μηλο οτι και καλα κανει καουρες καλα λεω υποτιθεται οτι το μηλο βοηθαει:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Να με και γώ!! Λοιπόν γυρισαμε απο παιδίατρο και πάμε καλά. Ο μικρός σταματάει αυριο την αντιβίωση η μικρή θα συνεχίσει..

Εγώ νυστάζω και σήμερα με την βροχή πήγα σε ένα μπακάλικο της γειτονιάς και η χαζή δεν έβαλε καμιά κουτα μεσα που ήταν όλο νερά..και έφαγα μια γλίστρα παραλίγο να τσακιστώ κάτω ολόκληρη...όμως τράνταξα την μέση μου και πονάω τώρα.

Εγώ με την εγκυμοσύνη ούτε καούρες έιχα ούτε εμετούς όυτε τίποτα τέτοιο. Κάποιες μυρωδιές με ενοχλόυσαν και ήθελα να τρώω συνεχως!! Ετρωγα τάχα για 3!! Α και με έπιασε για 2 βδομάδες το πόδι μου αλλά μόλις άλλαξε θέση το μωρό συνήλθα!

Ιθάκη χαααααα για το μουσακά ρε!

Φρόσω 38+1 γ'εννησα τα δίδυμα, αλλά από κιλά ήταν 2980 κ 2950.

Κρίς κ εγώ είχα την ίδια απορία με ιθάκα πώς κ τέτοιο για τις βδομάδες σου? Σου είπε?

Tζό πώς είναι τα παιδιά?

Καλτσάκι τον σταθμό δεν τον ξέρω,αλλά τον έχω ακούσει για καλό...

Τραπέζι στις βαφτίσεις είχα κάνει στην άγονη γραμμή στα φιλαδέλεια.

Με ζωντανή μουσική κ σάββατο πρωί κατόπιν συνεννόησης.

Ωραίο φαγητό, καλή τιμή 25 περίπου το άτομο.

Κ χρόνια πολλά για τα μαναράκια σου!!!!!!

Κάντυ, τζεμ, κυρά, άρτσι, ντόρα εξερευνήτρια, φιλούρες!

Βρε φρόσω τί την μελετάς την χαμένη???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

joy μου αντε περαστικά σας να ναι!

εσυ χτυπησες πολύ? κατσε λιγο να την ξεκουρασεις τη μεση...θα περασει!

κοριτσια γιατι νεκρα?? που ειστε ολες??

Γλέπω το the killing.....

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,σας μελετησα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα γιατι νυσταζω....2 ωρες λειψαμε με τον αντρα μου και αφησαμε τις μικρες στα πεθερικα μου και το σκυλομετανιωσαμε,εγω δηλ.που σηκωνομουν ολη την νυχτα!!Μολις αποκοιμηθει και η μικρη θα παω να την ξαναπεσω!!Ασε το γαλα που εχω πεταξει σημερα!!

chemin κι εμεις ενα φωτογραφο,μας εδωσε κι ενα dvd απο βαφτιση διδυμων για να δουμε....το απολυτο χαος επικρατει....αλλα το σημαντικοτερο δεν εχασε στιγμες και εμεις πηραμε μια ιδεα για το τι μας περιμενει:tongue:Οσο για τραπεζι θα κανουμε μονο για τις οικογενειες και τις νονες στην Παρνηθα σε εναν πολυ ωραιο χωρο,αν και προτιμησα τον κλειστο χωρο γιατι ο καιρος ειναι ρισκο.Ο εξωτερικος ηταν πολυ πιο ωραιος αλλα η βαφτιση ειναι 12,οποτε παιζει εκεινη την μερα να χτυπησει κανα 40αρι.Παω για νανι...φιλια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε;

Εμεις τα ιδια με το μεγαλο....δεν λεει να του περασει η γαστρεντεριτιδα!

Μας εκανε εμετο εχθες ενω δεν επρεπε.....ουφ!

Εγω κρυωσα,εχω μπουκωμα κ φωνουλα νταλικερης!

Εβελινα εγω σε καθε νεο δοντακι συγκινουμαι! 10 ο μεγαλος,15 ο μικρος!

Ο μεγαλος εβγαλε το πρωτο του 11 1/2 μηνων κ ο μικρος 8 μηνων!

Joy πως ειστε εσεις; τι απαισια αντιβιωση!

Κριστυ να σου ζησουν οι κορες! τι μαγειρευεις σημερα;

Εγω εκανα 4 μηνες να μαγειρεψω! δεν προλαβαινα!

Mash τι κανουν τα καμαρια σου; δαγκωνοντε ακομα;

Παπιτσα τρεχεις κ δεν φτανεις; τουλαχιστον ανανεωνεσαι λιγακι!

Τζεμ με το σιδερωμα ετσι κανω κ εγω! σε 2 πρωινα ξεπεταξα 6 πλυντηρια! δεν μπορω να βλεπω στοιβα τα ασιδερωτα!

Celestine βγαζεις τα αγορια σου μονη; εγω δεν μπορω! δεν εχουμε ασανσερ,οποτε δεν παιζει κατι τετοιο! παντα χρειαζομαι βοηθεια!

Απο ξενυχτια καλα κρατατε κ εσεις! τα ιδια ωραρια εχουμε!

Καθισματακια αλλαξαμε απο 9 μηνων! κ ειναι απο 9-36 κιλα της ferrari!

Kαντυ μια χαρα ειναι οι μικρες σου! λιγο υπομονη ακομα!

Κιρα εγω εκανα ενεσεις κορτιζονης στην 28η κ στην 35η, 2 μερες πριν γεννησω!

Μπορεις κ αλλαζεις μονη σου πλευρο; εμενα με γυρναγε ο Γιωργος!

Κ εαν ηθελα να σηκωθω για πιπι,παλι με εσπρωχνε! εν τω μεταξυ υπεφερα για καιρο με το δεξι μου ποδι! δεν μπορουσα να περπατησω οταν σηκωνομουν για κανενα τεταρτο!

Ιθακη πολυ γελασα!!!!!!!

Σεμιν ενα φωτογραφο κ ενα καμεραμαν κλεισαμε!

2 αλμπουμ κανονικα,δεν μας αρεσει το ψηφιακο! σαν παραμυθι μου κανει!

Για τους νονους δεν κανονισα τπτ γιατι εγω ελεγα για photobook κ μαλλον δεν τους αρεσει! προτιμουν κλασσικη φωτο!

Αργυρω τελικα κοιμηθηκες;

Καλημερα!

τζινι καλο το killing?

ζωντανη μουσικη! Τελεια θα ηταν! Εχει κ το μαγαζι που κλεισαμε...λες να τους κανω κουβεντα??

εμεις δεν εχουμε κανει γαμο οποτε θα ειμαστε 100-120 ατομα.

αργυρω πως κ ετσι ξενυχτι εσεις? βγηκαν απ το προγραμμα?\εμενα ξυπνησαν μονο 3 φορες χτες, αλλα ειχαμε παει στην πεθερα μου κ κοιμηθηκαν στο αυτοκινητο οποτε ο μικρος την επεσε στις 12:30:shock:

σεβη κ εγω (δε θυμαμαι αν το ειπα!) μου αρεσει το κλασσικο, κ μαλιστα να γραψω κ απο κατω εγω σχολια!! μη χασω!!:tongue:

περαστικά μωρε στα αντρακια σου..βασανιζονται!

περαστικά κ σε σενα!

χτες ειχα υπερενταση (με τη σελεστιν το μελεταγαμε:confused:) κ ημουν ξυπνια απ τις 4 μεχρι τις 7:shock::shock: στριφογυριζα, διαβαζα κ βιβλιο κ μετα κοιμηθηκα. Ελεος να ξενυχταω κ απο μονη μου δεν το περιμενα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!!αχ..αποψε κοιμηθηκα απο τις 2-7 σαν ανθρωπος...και ειμαιμαι μες την ενεργεια τωρα...εβαλα πλυντηριο,μαγειρεψα,σκουπισα...προσπαθω να κανω οτι μπορω απο δουλειες γιατι τις επομενες 3-4 μερες θα εχω μονη μου τα μικρα και θα τρεχω...

Περιμενουμε και την παιδιατρο σημερα για εμβολιο...για να δουμε....

Αχ λετε για βαφτισεις και αγχωνομαι...νιωθω οτι δε θα προλαβω...Απο βδομαδα πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι....φροσω,στειλε με πμ τα στοιχεια του φωτογραφου...αι οι υπολοιπες στειλτε μου αν εχετε καποιον καλο!

Σεβη μου,ποσες μερες ειστε με γαστρεντεριτιδα?περαστικα σας!

Τζοι,σιδερενια τα μικρα σου...και προσοχη στα μικροατυχηματα (που λενε και στα ζωδια)...

Τζεμ,δεν εχω χειροτερο απτο να μη με παιρνει ο υπνος την ωρα που θελω να κοιμηθω...εν τω μεταξυ τωρα με τα μωρα,δεν εχουμε την πολυτελεια να πουμε "δεν πειραζει...κοιμαμαι αργοτερα..."!!!

Που να κοιταξω για μπουμπουνιερες εδω στα βορεια?πειτε κανενα καλο μαγαζι...για προσκλητηρια λεω στο χαμογελο του παιδιου....

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...