Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

δεν ξερω τι ακριβως παιζει...αλλά εχω στο μυαλο μου κ αλλο ζευγαρι που τους το ειχαν πει αυτο...κ τους βγαλαν ψευτες οχι μια αλλά δυο φορες!

δυστυχως δεν νομιζω οτι ειμαστε σε αυτην την κατηγορια.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλημερα!

τελικα σιδερωσα κ το 3ο πλυντηριο χτες κ ημουν τοσο πτωμα που ξυπνησα μονο 2 φορες. Τις υπολοιπες σηκωθηκε η μαμα μου που κοιμηθηκε χτες για βοηθεια:oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα κορίτσια!!! βλέπω ανεβασμένες και πεσμένες διαθέσεις...

Παπίτσα μου, κι όμως πέρασε ένας χρόνος...θυμάσαι που λέγαμε για καφέ στο καπρίτσιο με τις κοιλιές τούρλα...ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να τον πιούμε αυτόν τον καφέ πριν τους στείλουμε φαντάρους...κι εγώ σε νιώθω ανεβασμένη ψυχολογικά...μάλλον άρχισες να βρίσκεις κάποιους ρυθμούς και ισορροπίες με τη δουλειά και τα μωρά...αλήθεια, ποιος στα κρατάει όταν δουλεύεις? γιαγιάδες?

Τζεμινάκι μου, κι εγω ξεκουράζομαι περισσότερο όταν βγαίνω απτο σπιτι χωρίς τα μωρά, αλλά δε χάνω ποτέ ευκαιρία να τα βγάλω κι αυτά βολτίτσα με το καρότσι τους έστω εδώ κοντα, ειδικά όταν έχει καλό καιρό όπως σήμερα...τρελαίνονται από χαρά μόλις ανοίγει η πόρτα...τα ντύνω με κάτι ολοσωμες χοντρές φόρμες εξόδου και βουρ...πλέον έχω εξοικειωθεί και τα βγάζω και μόνη μου...πήγαμε και σούπερ μάρκετ τις προάλλες εδώ κοντά!

Νάκι μου, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, γιατί τα έχω περάσει...σκέψου όμως ότι όταν άκουσα τη φράση ότι δεν μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος ήμουν μόλις είκοσι χρονών, μικρό κορίτσι με τόσα όνειρα για γάμο και οικογένεια...να σκέφτεσαι ότι έχεις ήδη όχι ένα αλλά δύο παιδάκια και με λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να κάνεις και τρίτο αφού το θέλεις...είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε...μην απογοητεύεσαι...το ότι έχεις περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, κάνει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει να φαντάζει πλέον τεράστιο...είναι λογικό να έχεις κουραστεί πολύ...με ψυχραιμία όμως όλα θα ξεπεραστούν, να το δεις!

εγώ είχα πάλι ένα δύσκολο βράδυ...ξύπνησα στις 12.30, στις 1.30, στις 5, στις 6 και τελικά στις 7.30...και φανταστείτε ότι ο μεγάλος πάλι κοιμήθηκε στη γιαγιά του...αν είχα και τον μεγάλο εδώ, θα γινόταν πανηγύρι...γιατι και αυτός ξύπνησε στις 12, στις 2 και στις 4.30...τι χαρά, τι χαρά, σκίζει η βάρκα τα νερά!!!:shock:

ερώτηση...πρέπει να αλλάξουμε τα καρεκλάκια αυτοκινήτου...ποια έχετε πάρει για μετά τον πρώτο χρόνο? είστε ευχαριστημένες?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

σελεστιν ομοιπαθουσα, καλημερα!!!

εννοειται βγαινουμε βολτες με τα παιδια, αλλά το Σ/Κ. μεσοβδομαδα παμε μονο στις γιαγιαδες. Το ξερω οτι τους αρεσει η βολτα!! Θ ανοιξει ο καιρος κ θα τους βγαζω περισσοτερο. Τωρα δε ρισκαρω για κανενα λογο επιπλεον αυπνια λογω μυξας κτλ...Ας πανε κ μια βολτα λιγοτερη τωρα, η ανοιξη μπροστα μας ειναι;)

εμεις καρεκλακια πηραμε τα maxi cosi που κοιταζουν μονο πισω μεχρι 25κιλα απο το carseat.se. Μια χαρα ειναι, αλλά νομιζω θελουν μεγαλο αυτοκινητο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!

ΚΡΙΣΤΥ να σου ζησουν γερες και δυνατες!!!!μπραβο σου που τα καταφερνεις χωρις βοηθεια και 1000 φορες μπραβο σου που θηλαζεις μακαρι να το καταφερω κι εγω!!!τι εκανες ολικη η επισκληριδιο????

ΣΕΛΕΣΤΙΝ να σου ζησουν τα μωρακια σου χαρουμενα κι ευτυχισμενα να ειναι σε ολη τους την ζωη!!!

κοριτσακια μου ζω ενα μαρτυριο δεν μπορω να κοιμηθω απο την καουρα μολις ξαπλωνω νιωθω ενα καυτο παχυρευστο πραγμα να ανεβαινει στον οισοφαγο μου αργα και βασανιστηκα μετα να ξανακατεβαινει και φτου κι απ την αρχη ετσι μου ρχεται να κλαιω!!!

σημερα πηγαμε γιατρο ειμαστε 2200 και 2173 και ο τραχηλος 3,9:shock::shock:τωρα πως απο 2,9 που ηταν πριν 2 εβδομαδες πηγε 3,9 δεν ξερω......τις ενεσεις μου ειπε να της αφησω για το επομενο σκ,πολυ το καθυστερει μου φαινεται,και στην 26 να ξαναπαω και τοτε θα κανω και το πρωτο καρδιοτοκογραφημα..........

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, νομίζω κι εγώ ότι πρώτευσα...

βουρ τώρα σειρά για την πρωτιά στον αποκλειστικό θηλασμό! Έχεις γερές "παίχτριες να περάσεις! Τη Τζασμίν και τη Νουνούκα !!

...........

Τώρα άμα σας πω πόσο τη φοβάμαι τη "βοήθεια"...

Ειλικρινά, είμαι πολύ πολύ πιο ήρεμη με την απουσία της "βοήθειας", η οποία συν τοις άλλοις είναι και "παρεμβατικότατη".

Συμφωνώ απολύτως έτσι όπως το θέτεις, άστην τη βοήθεια καλύτερα να λείπει..

Σήμερα μέχρι κ μαγείρεμα έκανα: μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι. Οκ πανεύκολο ήταν, αλλά ήταν φαγάκι.

οκ, θυμίζεις κάτι από αστυνόμο σαίνη και τιραμόλα! :D:):) Καλέ μια χαρά τα καταφέρνεις!!! Φτου φτου!!

Επίσης εκμεταλλεύομαι κ το 10λεπτο ύπνου που μπορεί να μου προκύψει πλέον.

Καλά κάνεις! Έτσι πρέπει! Για να εξασφαλίζεις μεγαλύτερη γαλακτοπαραγωγή!!

γεια σας.μπαινω απο κινητο και δεν εχω διαβασει τα νεα σας.λοιπον εμεις σημερα ακουσαμε και επισημα οτι δεν μπορουμε να κανουμε πλεον φυσιολογικα παιδι. οκ εχω τα αγορισ μου αλλα να σας πω οτι δεν με πειρα:(ξε; με πειραξε και μαλιστα πολυ.

Τώρα τί να σου πώ εσένα εε? Θα σε μαλώσω μου φαίνεται και δε θέλω...

Μα καλά, τί κάθεσαι και σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι ??? Αααααααααααα!!!

Καλημερα!

τελικα σιδερωσα κ το 3ο πλυντηριο χτες κ ημουν τοσο πτωμα που ξυπνησα μονο 2 φορες. Τις υπολοιπες σηκωθηκε η μαμα μου που κοιμηθηκε χτες για βοηθεια:oops:

Μαζόχα! 3ο πληντύριο???? Χαράς το κουράγιο σου!!

Και να μην ντρέπεσαι που κοιμήθηκε η μάμη για βοήθεια! ΑΛίμονο !

Εάν δε μας βοηθήσουν οι μανούλες μας τώρα που μπορούν ποιος θα μας βοηθήσει??

καλημέρα κορίτσια!!! βλέπω ανεβασμένες και πεσμένες διαθέσεις...

Παπίτσα μου, κι όμως πέρασε ένας χρόνος...θυμάσαι που λέγαμε για καφέ στο καπρίτσιο με τις κοιλιές τούρλα...ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να τον πιούμε αυτόν τον καφέ πριν τους στείλουμε φαντάρους...κι εγώ σε νιώθω ανεβασμένη ψυχολογικά...μάλλον άρχισες να βρίσκεις κάποιους ρυθμούς και ισορροπίες με τη δουλειά και τα μωρά...αλήθεια, ποιος στα κρατάει όταν δουλεύεις? γιαγιάδες?

Τζεμινάκι μου, κι εγω ξεκουράζομαι περισσότερο όταν βγαίνω απτο σπιτι χωρίς τα μωρά, αλλά δε χάνω ποτέ ευκαιρία να τα βγάλω κι αυτά βολτίτσα με το καρότσι τους έστω εδώ κοντα, ειδικά όταν έχει καλό καιρό όπως σήμερα...τρελαίνονται από χαρά μόλις ανοίγει η πόρτα...τα ντύνω με κάτι ολοσωμες χοντρές φόρμες εξόδου και βουρ...πλέον έχω εξοικειωθεί και τα βγάζω και μόνη μου...πήγαμε και σούπερ μάρκετ τις προάλλες εδώ κοντά!

Νάκι μου, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, γιατί τα έχω περάσει...σκέψου όμως ότι όταν άκουσα τη φράση ότι δεν μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος ήμουν μόλις είκοσι χρονών, μικρό κορίτσι με τόσα όνειρα για γάμο και οικογένεια...να σκέφτεσαι ότι έχεις ήδη όχι ένα αλλά δύο παιδάκια και με λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να κάνεις και τρίτο αφού το θέλεις...είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε...μην απογοητεύεσαι...το ότι έχεις περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, κάνει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει να φαντάζει πλέον τεράστιο...είναι λογικό να έχεις κουραστεί πολύ...με ψυχραιμία όμως όλα θα ξεπεραστούν, να το δεις!

εγώ είχα πάλι ένα δύσκολο βράδυ...ξύπνησα στις 12.30, στις 1.30, στις 5, στις 6 και τελικά στις 7.30...και φανταστείτε ότι ο μεγάλος πάλι κοιμήθηκε στη γιαγιά του...αν είχα και τον μεγάλο εδώ, θα γινόταν πανηγύρι...γιατι και αυτός ξύπνησε στις 12, στις 2 και στις 4.30...τι χαρά, τι χαρά, σκίζει η βάρκα τα νερά!!!:shock:

ερώτηση...πρέπει να αλλάξουμε τα καρεκλάκια αυτοκινήτου...ποια έχετε πάρει για μετά τον πρώτο χρόνο? είστε ευχαριστημένες?

Τα κρατάει η μαμά μου κι ο μπαμπάς μας, αλλά κατά κύριο λόγο η μαμά μου.

Αυτό με το χωρισμό των διδύμων στον ύπνο δεν το είχα ξανακούσει!

Τί εφευρίσκουν οι διδυμομάνες τελικά ε?

Αν και να σου ομολογήσω πως εγώ δε θα το έκανα, διότι με έχει πιάσει από την αρχή, μια πόρωση τύπου κτητικότητας με τα μωρά (καλώς ή κακώς, μάλλον κακώς..) και δε θα τα άφηνα..ούτε στη μαμά μου, πόσο μάλλον στην πεθερά..

Καθισματάκια, εμείς πήραμε τα recaro young sport και τα χρησιμοποιούμε εδώ και κανένα τρίμηνο και κάτι.

γεια σας κοριτσακια!!!

ΚΡΙΣΤΥ να σου ζησουν γερες και δυνατες!!!!μπραβο σου που τα καταφερνεις χωρις βοηθεια και 1000 φορες μπραβο σου που θηλαζεις μακαρι να το καταφερω κι εγω!!!τι εκανες ολικη η επισκληριδιο????

ΣΕΛΕΣΤΙΝ να σου ζησουν τα μωρακια σου χαρουμενα κι ευτυχισμενα να ειναι σε ολη τους την ζωη!!!

κοριτσακια μου ζω ενα μαρτυριο δεν μπορω να κοιμηθω απο την καουρα μολις ξαπλωνω νιωθω ενα καυτο παχυρευστο πραγμα να ανεβαινει στον οισοφαγο μου αργα και βασανιστηκα μετα να ξανακατεβαινει και φτου κι απ την αρχη ετσι μου ρχεται να κλαιω!!!

σημερα πηγαμε γιατρο ειμαστε 2200 και 2173 και ο τραχηλος 3,9:shock::shock:τωρα πως απο 2,9 που ηταν πριν 2 εβδομαδες πηγε 3,9 δεν ξερω......τις ενεσεις μου ειπε να της αφησω για το επομενο σκ,πολυ το καθυστερει μου φαινεται,και στην 26 να ξαναπαω και τοτε θα κανω και το πρωτο καρδιοτοκογραφημα..........

Μια χαρά είσαι!

Τελεια!

Οι καούρες... αναγκαίο κακό του τελευταίου καιρού..

Μήλο και γάλα και κανένα μαλοξ εάν σε αφήνει ο γιατρός!

Κοολ και άσε τα κλάμματα..για αργότερα!

Ολα βαίνουν καλώς!!!!!! Συγχαρητήρια!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ΠΑΠΙΤΣΑ μου σ ευχαριστω!!!μηλο εφαγα εχθες το βραδυ.....εεε μαρτυρησα ολη νυχτα και ειχα πιει και 2 ποτηρια γαλα που συνηθως το γαλα με βοηθαει....

σημερα του το ειπα οτι εχω φτασει στο απροχωρητο μου ειπε φρυγανιες του λεω ειναι χειροτερα...μου λεει κρακερακια...του λεω με τιποτα εκει ειναι που πεθαινω....εεεε λεει παρε μαλοξ;););)οχι οτι περιμενα να μου το πει βεβαια καρτελες κατεβαζω:D:D

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ μια χαρα σε βρισκω ,και τα κιλακια σας μια χαρα!!

οσο για τις καουρες,εχω κι εγω μπολικες,ειδικα οταν ξαπλωνω απο την δεξια πλευρα,αλλα εχω παρατηρησει οτι ..πανε κι ερχονται.μπορει να εχω 2 μερες στη σειρα και μετα καθολου για αρκετες μερες,και αντε παλι..

τα γλυκα παντως με χαλανε πιο πολυ.

πηγα κι εγω πριν λιγες μερες γιατρο,καμια κουβεντα για ενεσεις (σας φαινεται περιεργο αυτο;

εχετε κανει ολες ενεσεις ; )

με βλεπει λεει να πηγαινω πολυ καλα δεν ανησυχει λεπτομερειες για ολα οταν μπω στον μηνα μου ειπε.

εκει παντως που λεω γλιτωσα απο τις καουρες που εχουν μερες να εμφανιστουν,καθως και απο το δοντι που..με ξεχασε,κατι αλλο θα με πιασει,εχω εναν πονο αριστερα ακριβως κατω απο το στηθος 3-4 μερες τωρα,ποτε με ποναει ποτε σαν σουβλιτσα, ειδικα οταν ειμαι καθιστη ή ξαπλωτη σε καποιες στασεις,κραταει πολλες ωρες παντως,σημερα σχεδον ολη μερα.τί να ειναι αυτο ρε κοριτσια;

επισης το βραδυ οταν αλλαζω πλευρο με ποναει εκεινη τη στιγμη πιο πολυ.να ανυσηχησω;;;

ΚΙΡΑ ......ποια δεξια πλευρα???εγω κοιμαμαι σχεδον καθιστη και παλι εχω καουρες που να ξαπλωσω κιολας:rolleyes::rolleyes:ανεκαθεν ειχα ΓΟΠ ισως γι αυτο τωρα ειναι τοσο χαλια :evil::evil:

για τον πονο δεν εχω ιδεα...

για τις ενεσεις νομιζω οτι στην εβδομαδα που εισαι δεν εχει νοημα πλεον...δεν ξερω κιολας θα μας πουνε και τα κοριτσια που τα εχουν περασει αυτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ μου ειναι δυσκολο φανταζομαι αλλά πρεπει να κανεις λιιιγη υπομονη ακομα. Τα καλυτερα ερχονται ειπαμε;)

εγω δεν ειχα πολλες καουρες, ομως ουδεποτε με βοηθησαν τα κλασσικα μυστικα πχ μηλο, γαλα, κτλ. Νομιζω ειναι οπως τυχαινε. Το παγωτο θυμαμαι οτι μου αρεσε κ ηταν το τελευταιο πραγμα που εφαγα το βραδυ που μπηκα στο νοσοκομειο! Τι θυμηθηκα κ εγω βραδιατικα!

κιρα δε νομιζω να ειναι τπτ...μαλλον θα εχει κατσει κανα ποδαρακι κ θα σ ενοχλει!! πιεζονται πολύ τα μικρουλια τωρα!

κ εγω εκανα ενεσεις...τι να σου πω..αν ηταν στην τακτικη του θα στο ειχε πει μαλλον:rolleyes:

παπιτσα μιλαμε για τον απολυτο μαζοχισμο, αλλά χαρηκα που ξεμεπρδεψα! Την επομενη εβδομαδα παλι!

καληνυχτουδια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τζεμ, δεν έχω λόγια. Τι να σχολιάσω για τον ύπνο τους; Κουράγιο!

Κάντυ δεν είχες διαβάσει αυτό που σου έγραψα; Κι εμένα αυτό είχε συμβεί με τον τράχηλο

Νάκι, δεν είναι για στενοχώρια παιδί μου.

Παπια, ποσο συμφωνώ. Ως προς την κτητικότητα (κακώς βέβαια) και ως προς τον ύπνο ΕΝΤΕΛΩΣ έτσι όπως το είπες.

Celestine, έστω και αργά χρόνια πολλά για τα παιδιά σου. Πάντα υγεία!

Κρίστυ συγχαρητήρια για τη γέννα! Όλα καλά, μπράβο. Μια απορία: 38 +4 και μόνο τόσα κιλά; Εμένα στις 36 και ήταν παραπάνω... περίεργο! Όσο για το κοκκινιστό, συμφωνώ: Πολύ εύκολο. Αύριο να φτιάξεις μουσακά!

Εμείς προς το παρόν ηρεμία.

Φιλάκιαααααααααα

jYwYp3.png

μια γρηγορη καλημερα σε ολες κ πολλες ευχες στα μωρουλινια που ειχαν τα γενεθλιακια τους!!!

Celestine να τα χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου!!!ειχαμε κ μεις γενεθλια στις 6/2 κ παρτυ στις 9!!!περασαμε τεεελλλεειιιααα!!!!!

λιγο οι ετοιμασιες για το παρτυ, λιγο η δουλεια δε μου μεινε κ πολυς χρονος για να γραψω αλλα σας διαβασα αποσπασματικα!!

κριστυ να σου ζησουν οι κορουλες σου!!!!κ μενα με βολεψε ο ταυτοχρονος θηλασμος κ μαλιστα τις ξυπναγα για να φανε μαζι στην αρχη κ σιγα σιγα συγχρονιστηκαν!!!

τι ωραια που συναντηθηκατε!!!!!!!!ελπιζω την επομενη φορα να καταφερω να ρθω κ γω!!!!

archi - τεκτονας να υποθεσω!!!?!?!?κ γω το ιδιο!!!θα σου στειλω πμ για τα του τσμεδε γιατι πολυ μ εχουν ταλαιπωρησει.....

καλημεεεερρρρεεεςςςς!!!!!!

tHOQp2.png

Καλημέρα!

Τζέμινι ένα θα σου πω! με κάνεις και ντρέπομαι η ανοικοκύρευτη! Πότε σιδερώνεις;;; Εγώ γιατί δεν προλαβαίνω ποτέ ;;;;

Ευχούλα να τα εκατοστήσετε!

Κάντυ υπομονη!! Κι εγώ είχα καούρες και δεν επιτρεπόταν λόγω άλλου προβλήματος να είμαι καθιστή. Αντιθέτως έπρεπε να έχω ψηλά τη λεκάνη :shock:. Άσ΄τα βράσ΄τα!! Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο!!! Και με τα δίδυμα γενικώς θα σου χρειαστεί μπόλικη υπομονή, οπότε κάνε ασκήσεις ;)! Τα κιλάκια σας είναι τέλειααα!!

Κρίστυ σε καταλαβαίνω! Κι εγώ δεν την ήθελα τη βοήθεια και αναγκάστηκα να τη δεχτώ λόγω ενός συνδυασμού προβλημάτων των μωρών και μου έσπασαν τα νεύρα.. Το καλύτερο μου ήταν όταν ήμουν μόνη μαζί τους! Μακάρι να μπορέσεις να συνεχίσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις!

Τι αστραπή ήταν αυτή που έπεσε μόλις :shock::shock::shock:;;;; Τα παιξα!!! Ευτυχώς τα μωρά κοιμούνται!

Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τη βάφτιση;

1: Ένας κάμεραμαν και ένας φωτογράφος αρκούν για δίδυμα;

2: Πόσα άλμπουμ φτιάξατε; Δύο, ένα για το καθένα ή ένα μόνο για εσάς;;

3: Έχετε να μου προτείνετε κανένα μαγαζί σε στυλ μουσικό μεζεδοπωλείο κατάλληλο για την περίσταση;

Αν σκεφτώ κι άλλα θα σας ρωτήσω.Φιλάκια!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

γειά σας διδυμομανούλες...

Αυπνη άλλο ένα βράδυ...και αυτή τη φορά χωρίς τη συνδρομή των μωρών...με έπιασε μια υπερένταση άλλο πράγμα...κι ενώ ήμουν πτώμα, το μάτι μου γαρίδα...το σιχαίνομαι όταν συμβαίνει αυτό...και τελευταία συμβαίνει συχνά, ρε παιδιά...νομίζω πως έχω αρχίσει να τα παιζω...κλασικά το πρωί σηκώθηκα ένα ράκος...

Παπίτσα μου, εγώ από την αρχή δεν ήμουν ιδιαίτερα κτητική με τα μικρά...και τη μαμά μου και την πεθερά μου τις εμπιστεύομαι πολύ...ειδικά η πεθερά μου που μένει από κάτω βοηθάει αρκετά...τους χώρισα για λόγους τακτικής, μήπως κόψουν επιτέλους το βραδινό γάλα...πάμε κάπως καλύτερα είναι η αλήθεια...απόψε ο μικρός ξύπνησε μόνο δύο φορές και μάλιστα τη μία δεν ήπιε καν γαλα, ξανακοιμήθηκε αμέσως...ο μεγάλος το πήρε σερί από τις 9.30 το βράδυ ως τις 7 το πρωί...μακάρι να στρώσουν...

Κάντυ, τα κιλάκια σας είναι πολύ πολύ καλά!!! μπράβο!!! για τις καούρες δεν μπορώ να βοηθήσω μιας και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα...

Κρίστυ μου, εγώ γέννησα στις 33 εβδομάδες και δεν είχα προλάβει να κάνω τις ενέσεις ...δυστυχώς...εξαιτίας αυτού, ο μεγάλος μου χρειάστηκε να διασωληνωθεί και επί 2 ημέρες να έχει μηχανική υποστήριξη στην αναπνοή...επίσης, κάτσανε στις θερμοκοιτίδες 20 μέρες...βέβαια, στην εβδομάδα που είσαι τώρα δεν ξέρω αν έχουν νόημα οι ενέσεις ή αν έχουν αναπτυχθεί επαρκώς οι πνεύμονες...θεωρητικά, μετά την 35η εβδομαδα δεν μπαίνουν καν σε θερμοκοιτίδα...οπότε, ρώτα και τον γιατρό σου...

Ευχούλα, να σου ζήσουν τα καμάρια σου και να τα καμαρώνεις καθώς θα μεγαλώνουν!!!

Σεμινάκι ...και γω το ίδιο ανοικοκύρευτη νιώθω πολλές φορές...αλλά μου περνάει...:D:D:D

Για τις ερωτήσεις που κάνεις σχετικά με τη βάφτιση, δεν έχω ιδέα...εμείς ουτε εκκλησία δεν έχουμε κλείσει...μήπως πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι? Για το άλμπουμ, γνώμη μου είναι ότι και ένα άλμπουμ είναι αρκετό...κοινή βάφτιση, κοινό άλμπουμ...στους κουμπάρους θα δώσεις άλμπουμ? πρόσφατα έγινα νονά και η κουμπάρα μου έδωσε ένα μικρό ψηφιακό άλμπουμ...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημέρα, καλημέρα! Δεν θα πω για τη βροχή που πέφτει πάνω στα τζάμια που έκανα εχτές, δεν θα πω για τη λίστα με υποχρεώσεις που έχω μπροστά μου, δεν θα πω για τις άυπνες νύχτες μας... θα πω όμως για την μισή ώρα που είμαι μόνη στο γραφείο πίσω απο μια κούπα ζεστού καφέ με τρεις κουταλιές ζάχαρη παρακαλώ και ένα κουτί μπισκότα με γεμισή σοκολάτας...ένας γλυκός θάνατος. Την Κυριακή πήγαμε εδώ

http://www.paramithohora.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=120&Itemid=48

και ήταν πολύ ωραία. Ο μεγαλός δεν έκατσε επειδή ήταν κουρασμένος και καθυστέρησε να ξεκινήσει, ο μικρός όμως έδωσε ρέστα (παλαμάκια,χορό,κτλ). Αυτά τα νέα μας!

cristy να σου ζήσουν! Τώρα ο όρος νυχτερινή ζωή θα αποκτίσει άλλο νόημα!

celestin να τους χαίρεσαι και να τους καμαρώνεις πάντα! Χρόνια πολλά (καθύστερημένα)!

euxoula Χρόνια πολλά (επίσης καθυστερημένα)! Να είναι τυχερές και ευτυχισμένες στη ζωή τους! Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω γιατί απο τότε που μπήκαμε εοπυυ έχω χάσει την μπάλα και εγώ...

joy ελπίζω να είναι καλύτερα τα μικρά σου!

sevi και εσείς πως πάτε; Είστε καλύτερα;

chemin μόνο για το φωτογράφο μπορώ να απαντήσω. Θέλεις 2 φωτογράφους εκτός και αν είναι ο φλας των κομικς και είναι ταυτόχρονα σε δύο σημεία όπως πίστευε ο δικός μου φωτογράφος:(...μεταξεταστέα στα υπόλοιπα...:oops:

gem δεν είναι μόνο ότι σιδερώνεις αλλά και η ποσότητα και κυρίως οι ώρες που σιδερώνεις.Θυμάμαι και κάτι πολύ πρωινές ώρες που σιδερώνεις ...εγώ θα καιγόμουν σαν την Σπυριδούλα...:tongue:

froso πως περνάς στην άδεια σου;

Θα μπώ και αργότερα...Καλημέρες!!!!!!!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...