Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εντάξει γελάω μόνο μου!

Μαρή celestin ποια κούκλα λες;;;;;

Δεν είμαι εγώ αυτή χχαχχαχααα.

Το έβαλα για να δείτε τη βάπτιση ποντικάκι.

Τη φωτογράφο μπορώ να στην προτείνω.

φωτογράφισε τη βάπτιση της βαπτιστήρας μου.

Είναι πολύ καλά αν και ακριβή.

Αν πλοηγηθείς στη σελίδα της θα πάθεις πλάκα!

ωχ...πάλι γκάφα έκανα έ? σόρρυ, ρε φρόσω...σε μπέρδεψα...έχω ένα πρόβλημα...δύσκολα συγκρατώ φυσιογνωμίες...και την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές...

Στείλε μου τα στοιχεία της φωτογράφου...η δικιά μου τελικά έφυγε πράγματι για Αυστραλία!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Τζίνι και Τζέμινι, προς τον παιδικό σταθμό κλείνω και γω...για ιδιωτικό σκέφτομαι γιατί στους δημόσιους τα παίρνουν πολύ δύσκολα πια και βάζουν διάφορα κριτήρια (εισοδηματικά κλπ) και επίσης πρέπει να έχουν κόψει την πάνα που αποκλείεται μέχρι τότε...Τζίνι σκέφτομαι την "χαρούμενη πολιτεία"...την έχεις ακουστα?

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!! ναι ήταν τα γενέθλιά μας το Σάββατο!!! ευτυχώς δεν κόλλησα τα μικρά με τον πυρετο που είχα λίγες μέρες πριν και έτσι καναμε κανονικά το πάρτυ μας!!! ήταν τέλεια!!! ήρθαν φίλοι και συγγενείς, τα μωρά ήταν μες στην τρελή χαρά γιατί είχα καταφέρει να τα κοιμίσω το μεσημέρι και έτσι είχαν όρεξη και καθόλου γκρίνια...φάγαμε, ηπιαμε, κόψαμε την τούρτα μας!!! πολύ το χάρηκα, αν και την επομένη ήμουν πτώμα από την κούραση...

Το ξενύχτι μου καλά κρατεί...δύο βράδια τώρα ο μικρός δε με άφησε να κοιμηθώ ούτε δυο ώρες μέσα στη νύχτα και άκουγα συνέχεια την κοιλίτσα του να κάνει περίεργους ήχους και γουργουρίσματα...παίρνω την παιδίατρο, μου λέει μάλλον ίωση του ξεκινάει...ο μεγάλος τα ίδια και αυτός, αλλά σε πιο ήπια κατάσταση...

Τζίνι μου, τους είχα σε χωριστά δωμάτια...το πρόβλημα είναι το εξής...θέλω να κόψω το βραδινό γάλα στον μικρό που είναι και ο πιο γκρινιάρης...αλλά αν δεν του δίνω γάλα το βράδυ, σηκωνει τον κόσμο από τις φωνές του...γιαυτό προτίμησα αυτές τις μέρες της "προσαρμογής" να στέλνω τον άλλο στην πεθερά μου να κοιμάται εκεί κάπως πιο ήσυχα...θα δω πως θα πάει και αυτή η εβδομάδα και αν δε δω βελτίωση, θα τον πάρω πάλι σπίτι...δεν πιστεύω να συνηθίσει να κοιμάται με τη γιαγια, γιατί όλη την υπόλοιπη μέρα που τον έχω εγώ, μια χαρά κοιμάται και εδώ...

Είδα ότι περάσατε πολύ σούπερ στη συνάντηση και λυπάμαι που δεν τα κατάφερα, αλλά δεν είχα που να τα αφήσω την Παρασκευή το βράδυ...την επόμενη φορά όμως υπόσχομαι να δώσω το παρόν!!! για να αρχίσετε να μας ξεχωρίζετε και με τη σεμινούλα!!!

Κοριτσαρες καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

cristy,να σου ζησουν οι μπεμπουλες σου και καλη δυναμη στο σπιτι!Επειγοντως,μασκουλες για τους αρρωστους ακομη κι αν εχουν υποχωρησει τα συμπτωματα.

celestine,να καμαρωνεις τα παιδακια σου και να τα χαιρεστε με τον αντρουλη σου.Ειναι αρρωστα???ελπιζω κατι περαστικο να ειναι.

Chemin,κι εγω καπως ημουν την επομενη μερα,ευτυχως περασε....αλλα δεν πηγαμε πουθενα,δεν ειχα ορεξη και ενιωθα κουρασμενη....μου αρεσει που θελω και τριτο!!Φροσω,πως την παλευεις????

Σε ολες τις υπολοιπες να εχουμε μια ησυχη εβδομαδα με περισσοτερο υπνο.....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Κρίστυ μου, τώρα είδα ότι γέννησες και όλα πήγαν μια χαρά!!! συγχαρητήρια!!! να σου ζήσουν!!! εύχομαι να προσαρμοστείς γρήγορα στις νέες σου συνήθειες με τα δύο μωρά στο σπίτι και να τα καταφέρεις μια χαρα με το θηλασμό! αν μπορείς, βρες μια βοήθεια σύντομα για να μπορείς κάποιες ώρες να ξεκουράζεσαι και συ μεσα στη μέρα...

θα ανεβάσω 1-2 φωτογραφίες που έχω εύκαιρες από τα γενέθλιά μας...όσες πιστές, προσέλθετε...

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στα Σελεστινομωράκια! Γερά και καλότυχα να είναι!

Καλέ κορίτσια, γύρισα σπίτι και βρήκα το Μίλτο γεμάτω δαγκωνιές στα πόδια. Είχε βγάλει το παντελόνι του, ως συνήθως, τον περιελαβε ο αδερφός του και μέχρι και αίμα έβγαλε, και τα δυο τα μπούτια και τις γάμπες δάγκωσε. Τον είδα και θέλω να κλάψω. Ο άντρας μου άπλωνε λέει το πλυντήριο και δεν πρόλαβε να σταματήσει τον καρχαρία. Τώρα ο Μίλτος με το που τον πλησιάζει ο Αλεξ στο ένα μέτρο αρχίζει να κλαίει, είναι τρομοκρατημένος. Τι να κάνω;;;

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Nα ζήσουν τα σελεστινάκια και χρόνια του πολλά!!!

Πέρασε ένας χρόνος σελεστιν????!!!!!!!!!!

Κρίστυ γερές και καλότυχες οι τσούπρες!

Συγχαρητήρια για τον αποκλειστικό θηλασμό!

Μας.. καλά μόνο στην περιγραφή των δαγκωμάτων στεναχωρήθηκα..πόσο μάλλον να το έβλεπα κιόλας.. Εγώ ακόμα δεν ξέρω να σε συμβουλέψω. (κι ελπίζω να μη μάθω..)

Σεμίν θυμάμαι κι εγώ την πρώτη φορά στις κούνιες που είχαν ξετρελαθεί, είχα δακρύσει από συγκίνηση !!! Απίστευτα συναισθήματα !

Τζεμι τζέμι, γιατί δε βγαίνετε βόλτα τις πρωινο-μεσημεριανές ώρες με τα μωρά να αλλάξεις λίγο παραστάσεις ? Όλο επισκέψεις σου έρχονται..εσύ όξω γιοκ?

Χαχα, θυμήθηκα τώρα αυτό που έλεγα..καυτηριάζοντας την ακρίβεια..

έλεγα ότι φέτος είναι μια καλή ευκαιρία να μ@μηθώ στις επισκέψεις για να μην καίω πετρέλαιο..

Καλά τα ξυπνήματα τα βραδυνά είναι σκότωμα, τί να σχολιάσω? να πώ κουράγιο έρμη μάνα?

Κατά τα άλλα...

δεν έχει άλλα..

είμαι μια σούπερ τρεχάτη διδυμομάνα (κι ενίοτε άυπνη).

Τα γνωστά..αλλά και όμορφα!

Καλό βράδυ σε όλες!

Πάω για μπλουμ πριν το μπουμ

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλησπέρα κ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

σελεστίν να σου ζήσουν τα παιδάκια. και του χρόνου με το καλό!!!

cristy να σου ζησουν τα κοριτσια σου!!!!!! αντε ολα καλά πηγαν τελικα! παιρνεις κ τα πρωτεια των εβδομάδων...νομιζω! καλη νεα ζωη τωρα;)

Ναι, νομίζω κι εγώ ότι πρώτευσα...

να σου ζησουν κοπελα μου τα μπουμπουκακια σου!! και μπραβο για τον αποκλειστικο θηλασμο!!μου δινεις απιστευτο κουραγιο,πραγματικα!!!!

εχω ελπίδες..οτι θα ''επιζησω" κι εγω απο διδυμα,χχεχεχεχε!!!:tongue:

Φιλακια!!

Κι εσύ δεν θήλασες το 1ο παιδάκι?

Αν γλιτώσεις την πρωορότητα κ τα έχεις κοντά σου, ο θηλασμός θα σου βγει αυθόρμητα.

Εγώ παρήγγειλα κ το μαξιλάρι θηλασμού san diego από το amazon, ειδικό για ταυτόχρονο θηλασμό διδύμων κ το είχα κ στο μαιευτήριο.

Έτσι όπως είμαι τώρα χωρίς βοήθεια, τα μπιμπερά κ οι αποστειρώσεις νομίζω θα με πέθαιναν...

να σου ζησουν cristy,ολα θα πανε καλα αλλα θελεις σιγουρα βοηθεια ελπιζβ να γινουν ολοι καλα συντομα.Πλυσιμο χερια και μασκουλες πες τους:P

Εννοείται.

Αλλά έτσι κι αλλιώς, μόνο εγώ κ καμιά φορά κι ο άντρας μου "πιάνουμε" τα μωρά.

Η μεγάλη έχει πειστεί πως πρέπει να μεγαλώσουν λίγο ακόμη για να τα πλησιάσει κ φοράει κι αυτή μασκούλα το χρυσό μου. Θέλει να τα χαϊδέψει κ τη λυπάμαι, ευτυχώς τώρα είναι καλά, μάλλον από την επόμενη εβδομάδα θα της επιτρέπουμε λίγο χάιδεμα στα ποδαράκια.

Ασχετο. Κρίστυ, σου έκανα αίτημα φιλίας στο Φεις. Αν καμιά από εδώ μου έχει ξεφύγει ας μου στείλει μήνυμα, οκ;

Νομίζω σε "αποδέχτηκα"

Κρίστυ μου, τώρα είδα ότι γέννησες και όλα πήγαν μια χαρά!!! συγχαρητήρια!!! να σου ζήσουν!!! εύχομαι να προσαρμοστείς γρήγορα στις νέες σου συνήθειες με τα δύο μωρά στο σπίτι και να τα καταφέρεις μια χαρα με το θηλασμό! αν μπορείς, βρες μια βοήθεια σύντομα για να μπορείς κάποιες ώρες να ξεκουράζεσαι και συ μεσα στη μέρα...

Τώρα άμα σας πω πόσο τη φοβάμαι τη "βοήθεια"...

Ειλικρινά, είμαι πολύ πολύ πιο ήρεμη με την απουσία της "βοήθειας", η οποία συν τοις άλλοις είναι και "παρεμβατικότατη".

Σήμερα μέχρι κ μαγείρεμα έκανα: μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι. Οκ πανεύκολο ήταν, αλλά ήταν φαγάκι.

Επίσης εκμεταλλεύομαι κ το 10λεπτο ύπνου που μπορεί να μου προκύψει πλέον.

Αρχές Μάρτη που θα φύγει ο σύζυγος για τα "ξένα" έχουμε κανονίσει η κοπέλα που έρχεται μια φορά την εβδομάδα να έρχεται κάθε 2η ή 3η μέρα από 2 ώρες για μαγείρεμα κ λίγες δουλειές. η μικρή ξαναγύρισε σχολείο κ τρώει εκεί, μια χαρά θα τα καταφέρουμε πιστεύω.

Τα μωρά τελικά είναι ήσυχα.

Λίγη αγωνία έχω για το βάρος τους μόνο, να "καβατζάρουν" τα 3 κιλά έκαστη για να μην έχω το νου μου συνέχεια να τις ξυπνάω για τάισμα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

παπιτσα δεν ξερω αν κουραζεσαι πιο πολύ-που σιγουρα ετσι θα ναι- ομως νομιζω εχει ανεβει η διαθεση σου που ξαναγυρισες στη δουλεια! ή τελοσπαντων σε 'ακουω' πιο ανεβασμένη κ χαιρομαι ιδιαιτερα;)

ασε ειχα να βγω εξω απ το σπιτι απο πεμπτη απογευμα (που πηγα για μαθημα δηλαδη) και σημερα πηγα λιγο στα τζαμπο. Ηταν που ημουν αρρωστη κ πονουσε το στομαχι μου. Γενικως προσπαθω να βγαινω βολτες αλλά προτιμω μονη μου γτ ετσι νιωθω περισσοτερο οτι ξεκουραζομαι. Κ γιατι εχει κρυο νομιζω. κ γιατι απο εδω που μενουμε για να παω καπου με τα παιδια πρεπει να παρω αμαξιο οπωσδηποτε. Αυτα! θ ανοιξει ο καιρος κ θ αλλαξουν αυτα πιστευω!

κριστι επισης αισιοδοξη σε βρισκω! ευχομαι ολα να συνεχισουν ετσι!!

αφου σιδερωσα 2 πλυντηρια, ειμαι σε διλλημα να σιδερωσω κ το 3ο να ξεμπερδευω ή οχι...

δεν ξερω κ τι νυχτα με περιμενει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας.μπαινω απο κινητο και δεν εχω διαβασει τα νεα σας.λοιπον εμεις σημερα ακουσαμε και επισημα οτι δεν μπορουμε να κανουμε πλεον φυσιολογικα παιδι. οκ εχω τα αγορισ μου αλλα να σας πω οτι δεν με πειρα:(ξε; με πειραξε και μαλιστα πολυ.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σας.μπαινω απο κινητο και δεν εχω διαβασει τα νεα σας.λοιπον εμεις σημερα ακουσαμε και επισημα οτι δεν μπορουμε να κανουμε πλεον φυσιολογικα παιδι. οκ εχω τα αγορισ μου αλλα να σας πω οτι δεν με πειρα:(ξε; με πειραξε και μαλιστα πολυ.

δεν ξερω τι ακριβως παιζει...αλλά εχω στο μυαλο μου κ αλλο ζευγαρι που τους το ειχαν πει αυτο...κ τους βγαλαν ψευτες οχι μια αλλά δυο φορες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...