Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρες!

Όχι βρε Τζεμ!!! Τι ωράρια είναι αυτα; Σου την εβγαλαν την πίστη! Αλλά μια που έγινε η αρχη , πιστευω ακραδαντα πως λίγο λιγο θα φτιάξει.

Μορίτσα ούτε εμείς καν υποψια για δόντι ακόμα (ίσως η γκρινια της μικρης οφειλεται τελικά αλλού). Σάλια λίγα.

Σέβη περαστικά! Όχι γαστρεντερίτιδα. ΟΧΙ! Είναι πολύ ζόρικο για τα παιδάκια. Περαστικά, περαστικά!

Εχω κρυάδες και κομμάρες το είπα; (Κι ο εαυτός μου λέει: "Σκάσε και κολύμπα")

Φιλούνια

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Χάθηκα.... γιατί ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!

03/02/2013.

7ωρη προσπάθεια για ΦΤ αυτή τη φορά με κατά τι καλύτερες προϋποθέσεις (είχα πληρη εξάλειψη τραχήλου κ πιο τακτικούς πόνους), αλλά δεν με "πήγε" τελικά.

Οπότε... καισαρική...

38 εβδ κ 4 ημ. (μέσα 39ης εβδομάδας)

2460 γρ η πρώτη (η ξανθιά)

2610 γρ η δεύτερη (η μελαχροινή)

Μονάδα δεν μπήκε καμιά.

Φύγαμε για σπίτι με τα μωρά μαζί!

Θηλάζουμε αποκλειστικά.

Τη "βοήθεια" (πεθερικά) την ... ξαποστείλαμε...

Για την άλλη "βοήθεια" (γονείς) εκδώσαμε απαγορευτικό...

Ο λόγος? Αρρώστησαν ΟΛΟΙ κ μαζί τους κ η κόρη μου η μεγάλη με πυρετό 39. Μόλις το ΣΚ συνήλθε το καμάρι μου κι από αύριο θα είναι έτοιμη να ξαναπάει σχολείο. Ευτυχώς ασχολείται ο -απολυμένος- σύζυγος μαζί της

Κατά τα λοιπά... "Είμαι ακόμη ζωντανή", σας σκέφτομαι συνέχεια: Είστε για μένα πηγή δύναμης κ κουράγιου καθώς και τρανή απόδειξη ότι ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

(Ελπίζω να μη συμβαίνει κάτι άλλο που δεν ξέρω πάνω σ΄ αυτό ε???)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

να σου ζησουν κοπελα μου τα μπουμπουκακια σου!! και μπραβο για τον αποκλειστικο θηλασμο!!μου δινεις απιστευτο κουραγιο,πραγματικα!!!!

εχω ελπίδες..οτι θα ''επιζησω" κι εγω απο διδυμα,χχεχεχεχε!!!:tongue:

Φιλακια!!

Kρίς να σου ζήσουν! Να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!!!

Κ γρήγορα περαστικά στη μικρή σου. (έτσι ακριβώς την πάτησα κ εγώ όταν φέραμε τα δίδυμα από το μαιευτήριο, αλλά δυστυχώς δεν γλίτωσαν)

Τζεμ μή τα ρωτάς τί έφαγε την παρασκευή.

Θα σουπώ μόνο τις απαγορευτικές μπουκίτσες: μια πιρουνιά πολίτικη σαλάτα με λάχανο τουρσί, μια πιρουνιά μελιτζανοσαλάτα, μια πιρουνιά σπετζοφάι κ μια πιρουνιά τηγανιά. Κ μια μπουκίτσα σοκολάτα λάκτα με φράουλα.

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα άλλα κρέας σκέτο κ απλή σαλάτα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Kρίς να σου ζήσουν! Να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!!!

Κ γρήγορα περαστικά στη μικρή σου. (έτσι ακριβώς την πάτησα κ εγώ όταν φέραμε τα δίδυμα από το μαιευτήριο, αλλά δυστυχώς δεν γλίτωσαν)

Τζεμ μή τα ρωτάς τί έφαγε την παρασκευή.

Θα σουπώ μόνο τις απαγορευτικές μπουκίτσες: μια πιρουνιά πολίτικη σαλάτα με λάχανο τουρσί, μια πιρουνιά μελιτζανοσαλάτα, μια πιρουνιά σπετζοφάι κ μια πιρουνιά τηγανιά. Κ μια μπουκίτσα σοκολάτα λάκτα με φράουλα.

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα άλλα κρέας σκέτο κ απλή σαλάτα.

νταξ...μια χαρα εισαι. Οι πηρουνιες δε βλαπτουν...ειναι για να μη στερουμαστε;) Εισαι κορμι εσυ νομιζω!

μολις ειδα μια χαζοταινια στο μεγκα. Ειχα να δω ταινια ολοκληρη απο εγκυος μη σου πω... αλλά πολύ γλυκαναλατη ρε παιδακι μου...μπιχ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα...

Κριστυ να σου ζήσουν!!!! Μακάρι να γίνουν γρήγορα καλά οι δικοί σου και να έχεις βοήθεια... Μπράβο για τον αποκλειστικό θηλασμο!!!

Gemini εγώ δεν άντεχα άλλο το ξενυχτι.. Επίσης ο μικρός μου που είναι λιγοφαγος και περίεργος στο φαγητό και τρελαινεται γι'αυτο.. Και τρώει πολύ παραπάνω όταν του βάζω απ'αυτο μέσα..

tJYkp3.png

Κρίστυ, να σου ζήσουν κοπέλα μου! Μπράβο που γλιτώσανε θερμοκοιτίδες και μπράβο και για το θηλασμό. Καλό κουράγιο τώρα, οι πρώτοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι. (ενώ οι υπόλοιποι είναι πανεύκολοι, σωστά κορίτσια;)

Κιρα, όλες θα επιζήσουμε με τα δίδυμα. Ελπίζω δηλαδή, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Η φίλη μου από τον Καναδά με τα εννιάχρονα μου λέει οτι νοσταλγεί την εποχή που ήταν μικρά και το άγχος της ήταν αν θα φάνε/κοιμηθουν/μιλήσουν.

Εγώ κλασικά, από τις 4 και κάτι ο Μίλτος χοροπήδαγε. Το τρέναρα λίγο και του έδωσα γάλα στις 5 και τώρα κοιμάται αλλά εγώ τον ύπνο μου τον έχασα. Εχει λίγο βηχαλάκι ακόμα αλλά νομίζω και τα δυο παιδιά μου καλυτερεύουν σιγά σιγά. Αμαν αυτό το βρωμοκρύωμα, μια βδομάδα μας παιδεύει οικογενειακώς. Ακόμα με φωνή φορτηγατζή κυκλοφορώ αλλά που θα πάει, θα επανέλθει. Ευτυχώς τις δυο πρώτες ώρες τους έχω διαγώνισμα να γράψουν, δεν θα χρειαστεί να μιλάω συνέχεια.

Καλημέρα σε όλες και αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Καλή εβδομάδα να έχουμε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες και καληη εβδομαδα!!!:D:D

Καλησπέρα.

Χάθηκα.... γιατί ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!

03/02/2013.

7ωρη προσπάθεια για ΦΤ αυτή τη φορά με κατά τι καλύτερες προϋποθέσεις (είχα πληρη εξάλειψη τραχήλου κ πιο τακτικούς πόνους), αλλά δεν με "πήγε" τελικά.

Οπότε... καισαρική...

38 εβδ κ 4 ημ. (μέσα 39ης εβδομάδας)

2460 γρ η πρώτη (η ξανθιά)

2610 γρ η δεύτερη (η μελαχροινή)

Μονάδα δεν μπήκε καμιά.

Φύγαμε για σπίτι με τα μωρά μαζί!

Θηλάζουμε αποκλειστικά.

να σου ζησουν!!!παντα γερες και καλοτυχες ναναι!!!καλα αναθρεματα τωρα!!!:D:D

Κρίστυ, να σου ζήσουν κοπέλα μου! Μπράβο που γλιτώσανε θερμοκοιτίδες και μπράβο και για το θηλασμό. Καλό κουράγιο τώρα, οι πρώτοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι. (ενώ οι υπόλοιποι είναι πανεύκολοι, σωστά κορίτσια;)

Κιρα, όλες θα επιζήσουμε με τα δίδυμα. Ελπίζω δηλαδή, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Η φίλη μου από τον Καναδά με τα εννιάχρονα μου λέει οτι νοσταλγεί την εποχή που ήταν μικρά και το άγχος της ήταν αν θα φάνε/κοιμηθουν/μιλήσουν.

Καλημέρα σε όλες και αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Καλή εβδομάδα να έχουμε!

και εγω σκεφτομαι πολλες φορες οτι καλυτερα ηταν μικρα!!!καποια στιγμη που θα μεγαλωσουν..θα σκεφτομαι τι ωραια που τα χα σπιτι καιι η μοναδικη μου εννοια ηταν το φαγητο και ο υπνος τους!!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα κοπελιες. Στο δρομο για τη δουλεια, νυσταζω και βαριεμαι απιστευτα. Ποναει και ο λαιμος μου και το κεφαλι μου. Ωραια αρχισε η εβδομαδα... για να δουμε.

Κριστυ να σου ζησουν. Γερα να ναι και καλοτυχα!

4o4op3.png

Καλημέρα συναγωνίστριες!

Κρίστυ συγχαρητήρια!!Να τα χαίρεσαι!! Μια χαρά από κιλά, γλιτώσατε και τις θερμοκοιτίδες! Φτου φτου!! Μην ανησυχείς, τουλάχιστον από δω μέσα δεν πέθανε καμία, οπότε η πρόγνωση είναι καλή! Απλώς τα 5, 6,7 ,8, 9… χρόνια είναι δύσκολα!

Νομίζω ότι το Σάββατο είχανε γενέθλια τα Σελεστινομωρά! Συμπεθέρα να χαίρεσαι τους γιους! Να τα εκατοστήσουν και να είναι πολύ πολύ ευτυχισμένοι!! (Θα έλεγα με τις κόρες μου αλλά πρέπει να ξέρεις ότι στη συνάντηση δέχτηκα συντονισμένες πιέσεις να μη σε λέω συμπεθέρα γιατί έχουμε μεγάλη ζήτηση!Ακόμα αντιιστέκομαι! :tongue:)

Το πάρτυ πώς πήγε;;

Σέβη πώς είναι ο μικρός σου;; Ελπίζω καλύτερα! Δύσκολη η γαστρεντερίτιδα.. Φωτογραφίες θα βάλεις καπου να δούμε;

Για τη συνάντηση θέλω να πω ότι κι εγώ πέρασα πολύ καλά. Χάρηκα που γνώρισα κι άλλα κορίτσια. Το φαγητό ψιλοχάλια ήταν αλλά το φάγαμε για ….το κρασί! Κατά τα άλλα πολύ μπίρι μπίρι και δεν ακουγόμασταν κιόλας! Εγώ την άλλη μέρα ήμουν άρρωστη και …συνεχίζω.. Τρελός πονόλαιμος και νιώθω σα να με έχουν δείρει. Παρ΄ όλα αυτά το ΣΚ πήγαμε βόλτα και βάλαμε τις μικρές για πρώτη φορά σε κούνιες!! Πολύ γέλιο! Τους άρεσεεε! Συγκινήθηκα η χαζομαμά!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα!

Δε γραφω ποσες φορες ξυπνησα χτες γτ θα συγχιστω κ δε θελω να ξεκινησει ετσι η εβδομαδα...

Gemini εγώ δεν άντεχα άλλο το ξενυχτι.. Επίσης ο μικρός μου που είναι λιγοφαγος και περίεργος στο φαγητό και τρελαινεται γι'αυτο.. Και τρώει πολύ παραπάνω όταν του βάζω απ'αυτο μέσα..

και ποιος το αντεχει το ξενυχτι?? θα δω αν ειναι να το δοκιμασω πάλι!

σεμιν καλα που μας το θυμισες για τη [σελεστιν: πολύχρονα τ αγορια σου, να τους καμαρωσεις οπω επιθυμεις και...καλου υπνους σιγα σιγα, στο ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου!!!!]

πηγατε κουνιες, καλη αρχη στι βολτες τωρα!!

αντε ν ανοιξει ο καιρος να βγουμε λιγο εξω απ το σπιτι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!

έχω μέρες να μπω, οπότε θα σχολιάσω ένα ένα τα μηνύματά σας, γιατί στο τέλος θα τα ξεχάσω...

Συμπεθέρα μεγάλο θέμα ανοίγεις!! Εμένα έχει φίλη μου παιδικό, αλλά είναι σχετικά μακριά, στην Κηφισιά. Απ ό,τι μου λέει δεν έχει θέμα με ιώσεις, ακόμα, γιατί είναι λίγα τα παιδάκια. Θέλω τρελά να τα στείλω εκεί γιατί ξέρω πως θα είναι σαν να είμαι εγώ αλλά δύσκολο το βλέπω. Εντωμεταξύ όπου και να τα στείλω θα είναι μακριά γιατί όπως ξέρεις η δουλειά μου είναι στην άλλη άκρη… Δεν οδηγώ κιόλας.. Άσ΄τα. Και γιαγιά δεν παίζει γιατί με την πεθερά θα πάω σε ψυχολόγο και η μαμά μου μετακομίζει για να μείνει η αδερφή μου με τον άντρα της. Στο σπίτι γυναίκα είναι πολλές οι ώρες για μένα... Δεν ξέρω μάλλον συνδυασμό θα κάνω. Πάντως λεφτά από τη δουλειά μου δεν θα δω, το ξέρω!

Σεμινάκι μου, και γω έχω φίλη που δουλεύει σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην Κηφισιά...και μου πέφτει και σχετικά κοντά, αλλά όλοι με έχουν φάει ότι θα είναι συνέχεια άρρωστα...γιαυτό έχω προβληματιστεί...για γυναίκα θεωρώ είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...