Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Maybe.....

Σας είχα πει να σας βάλω ένα βιντεάκι με τα αγόρια. Ελπίζω να φαίνεται.

https://www.facebook.com/photo.php?v=2227318813363&set=vb.1559598517&type=3

Χαμός!!!!

Αυτή η μόνιμη φασαρία των μικρών, τρελαίνει τα μεγάλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να μαι και γω! Ηταν πολυ ωραία χθες και χάρηκα που γνωριστηκαμε! Μήπως να βρεθούμε να κόψουμε την πίτα που λέει η Λαερτα?????:D

Μονο εγω ξύπνησα μια χαρα,κεφατη και πήγα για ψώνια??? ε ρε τι κάνει η κλεισουρα!! Βέβαια γυρνώντας σπιτι με περίμενε όλη η οικογένεια!! Κατάλαβαν πως ελειπα και διαμαρτύρονταν :P

Σέβη περαστικα!

Πάω να ταισω τον μεσιε με την ελπιδα να κοιμηθεί σερι! Αμην!

p1Utp3.png

Καλησπέρα...

Περάσετε τέλεια ε;; Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι κ εγώ εκεί...

Gemini κοιμάμαι μεγαλώνω βάζω την μέγιστη δόση.. 3 κοφτες κουταλιες της σούπας.. Μήπως έβαλες λίγο;

Μόλις έφαγαν και κοιμηθηκαν κ εγώ κομμάτια... Από το πρωί δεν έχω σταματήσει καθόλου... Είχαμε παει να δούμε κάποια σπίτια σήμερα και νομίζω ότι καταλήξαμε... Αν όλα πανε καλά τέλος του μήνα μετακομιζουμε...επιτέλους δηλαδή γιατί εδώ που μένουμε νιώθω πολύ αποκομμένη... Επιστροφή στον πολιτισμό λοιπόν..

Αχ δεν σας είπα.. Το πρωτο δοντακι της μικρής μου είναι έτοιμο να σκάσει... Πειράζει που συγκινουμαι;;;;

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια,νυσταζωωωωω....μερικες φορες νομιζω πως με εκδικουντε,ποτε η μια και ποτε η αλλη.περισσοτερο η μεγαλη,ξυπναει συνεχεια για πιπιλα και η μικρη απο τα δοντια!!Με τσουζουν τα ματια μου και περιμενω να ρεφτει για να την παω στην κουνια της,πεινουσε ομως πολυ,νομιζα πως θα καταβροχθησει και το μπουκαλι!!Με την αλλη τι να κανω,θα την ξυπνησω γιατι αλλιως θα κοιμηθω λιγο:rolleyes:....Θα συμφωνησω με την μπυραρια και καπου πιο ησυχα γιατι με αυτο το ηχειο απο πανω μας δεν ακουγα και δεν μιλησα με αρκετα κοριτσια,ελπιζω την επομενη φορα.

Moritsa,μπραβο κουραγιο...βεβαια για ψωνια θα πεταγα την σκουφια μου!!Ενα lastex,θελω να παρω για την βαφτιση τωρα με τις εκπτωσεις και δεν τα εχω καταφερει ακομη,καλα κανω και ψωνιζω απο το inernet.Φιλια.παω για την επομενη....

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερουδια!!εμεις ενω κοιμηθηκαν στις 11 ειναι ξυπνια απο τις 6παρα...το λεω για την φιλη μου την mash. Λοιπον χθες που περασα απο εκέ μεταμορφωση στο εκθεσιακο εχει παγοδρομιο,παιδοτοπο,και λουναπαρκ ωρες 10 εως 10 το βραδυ.για καθημερινες δεν ξερω αν δουλευει.

Καλημέρα κι από μένα!

Σέβη, περαστικά σας. Από ποιον να την κόλλησε καλέ τη γαστρεντερίτιδα ο κακομοίρης; Ταλαιπωρία μεγάλη για τα μωρά, μην κολλήσει κι ο άλλος τώρα.

Μπούγος καρδιά μου, σε νιώθω και σε καταλαβαίνω! Εγώ πάλι γιατί είμαι ευτυχισμένη που ξυπνήσανε στις 6; Γιατί 6 είναι πολύ καλύτερα από 5 και 4, άρα κοιμήθηκα και λιγάκι η μάνα. Όχι ότι δεν με ξυπνήσανε μια δυο φορές τη νύχτα, αλλά τουλάχιστον ήταν για λίγο.

Συμφωνώ για το φαγητό, δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Έπρεπε να είχα φέρει γαριδάκια -όχι της πεθεράς, άλλα, για το γαμώτο του πράγματος- για να στρώσει το στομάχι μας. Πάντως σημασία έχει η παρέα και εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά. Την επόμενη φορά κάπου που να μπορούμε να ακουστούμε όμως, γιατι το μεγάφωνο πανω απ' τα κεφάλια μας μας κούφανε.

Ο Αλέξανδρος μεγάλη γκρίνια και σήμερα. Ο τελευταίος κυνόδοντας έχει σχεδόν σκάσει. Να ναι αυτό, να 'ναι το κρύωμα; Δεν ξέρω. Πάω να πάρω αγκαλίτσα, μετά θα τους βγάλουμε να τους πάμε εκκλησια και κούνιες.

Καλημέρα σε όλες, καλή Κυριακή να έχουμε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο οτι φαίνεται έχει ωραία μέρα! Αχ πονάει η μέση μου γμτ κάθε πρωί περισσότερο απ'ολη τη μέρα, μάλλον βγαίνει η κούραση της μέρας. Εμείς ποτέ θα βγάλουμε δόντι? σαλια εχουμε εδώ και ένα μήνα, τωρα δεν μου καλοτρωνε αλλα ευτυχώς εχουμε αποθέματα, συνέχεια δαγκωνουν, νομίζω πως ειναι η ωρα μας..

Εβελινα σε καταλαβαίνω! Με το καλο και να δεις πως θα ανέβεις ψυχολογικά!

Εγω εξαρχής είπα να το ξηλωσουμε το ηχειο, μας πήρε τα αυτιά!

p1Utp3.png

Καλημέρα!!! Λοιπόν αφου δεν πάθαμε και εμείς γαστρεντερίτιδα πάλι καλά να λες!!!

Τώρα θέλω βοήθεια.

Κατα ρχήν μπέρδεψα με τόσα φάρμακα την δόση στον μικρό και αντί για 3μλ κάθε 8ωρω του έδινα 5μλ. Δε θυμαμαι απο πότε δίνω 5....

Το χειρότερο είναι με την μικρή όμως που βγήκε το αντιβιογραμμα και μας έδωσε την ζιναντόλ....

Δεν πίνετε με την καμία όμως!!! Είναι πυχτή, έχει κόκκους και είναι και πικρή.

Το πρωί την κρατούσαμε χειροπόδαρα και της έκλεινα την μύτη!! ΜΑΡΤΎΡΙΟ.

Τι σοκολάτα της έδωσα, τι χυμό , τι νερό το φαρμάκι δεν κατεβαίνει. Ειναι 5μλ ανα 12 ωρω. Εχω να δώσω άλλες 18 φορές!!!!

ΤΙ Να κανω????????

Σκέφτηκα αλλαγή αντιβίωσης αλλά ήδη έιχαμε ξεκινήσει με άλλη αλλά τελικά ήταν μετρια ευαισθητο το μικρόβιο και μας έδωσε την ζιναντολ που είναι λεει η καλύτερη.

Καλημέρα!

Μαζί με το στομάχι με έπιασε και πονοκέφαλος :? σήμερα.

Τζόυ είναι η καλύτερη αντιβίωση. Μην το σκέφτεσαι δεν παθαίνει τίποτα.

Ο Χριστόφορος ο ταλαίπωρος την έπινε μωρό με το ζόρι αλλά την έπινε.

Έλεγα να τους βγάλουμε μια βόλτα αλλά το κεφάλι μου θα σπάσει.

Μόνο στην ιδέα να βγω στον ήλιο.....

καλημερα!!!

περαστικά στα μωρα! μονο εδω δεν εχει σημερα ηλιο??:cry:

περιμενω τον αδερφο μου με την κοπελα του να ερθουν για φαγητο...

αντε να φτιαξει ο καιρος να πηγαινουμε καμια βολτα!

εβελινα μαλλον θα εβαλα λιγο, αλλά γενικα ημουν κατα αυτης της ιδεας, μου φαινεται φαγητο με το ζορι! βεβαια κ το ξυπνημα δε μου αρεσει εξισου. Σημερα ηταν καπως καλυτερα...εδωσα γαλα κατα τις κ μετα ξυπνησε ο μικρος στις 5 κ ο μεγαλος στος 7:00.

τζινι τι εφαγες παλι?:tongue:

μοριτσα ανανεωθηκες ε?? ετσι ειναι η ατιμη η βολτα!!ξελογιαστρα!!!

θα βγαλετε κ εσεις δοντακια.. το παιδακι μιας φιλης ειναι 11 μηνων κ δεν εχει κανενα. Δεν ειναι ανησυχητικο...

μας ειδες πως αλλαζουν τα στανταρ σου με τον υπνο? 6 το πρωι και σου φαινεται νορμάλ:shock: Τι αλλες θυσιες να κανουμε τελοσπάντων?!

δεν ξερω αν ξεχασα καμια, θα επσναλθω!!

καλη κυριακή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...