Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσακια,εμφανιστηκα κι εγω!!καλα να περασετε στην εξοδο σας,πιειτε και κατι και για μενα,οκ??

εγω χαθηκα γιατι με επιασαν τα καταθλιπτηκα μου πάλι,και δεν ειχα ορεξη για τιποτα.σημερα ειμαι λιγο καλυτερα,τις τελευταιες 3 μερες το τί κλαμα εχω ριξει δεν λεγεται.

ολα μου φταινε και ειδικα με την μικρη μου δεν βρισκω ακρη ολο γκρινια και κλαματα ειναι αυτες τις μερες,δεν ακουει κανεναν και τιποτα ,με βγαζει απο τα ρουχα μου και αφου δεν εχω που να ξεσπασω,καθομαι και κλαιω,το θεαμα μεσα σε αυτο το σπιτι ειναι.. αστα να πανε!μια μικρη με νευρα και υστεριες,και μια ..μεγαλη με νευρα και υστεριες επισης!

ηταν και συναχωμενη παλι και δεν την ειχα στειλει παιδικο ολες αυτες τις μερες,και ειμαστε ολη μερα μαζι,ο καιρος χαλια και η κοιλια μου επισης,(για να την παω καμια βολτα να ξεσκασει κι αυτη κι εγω),κι ετσι η κατασταση διαιωνιζεται.

Ο αντρας μου γυριζει αργα απο την δουλεια,δεν εχω και πολλες απαιτησεις,οταν την αφηνω στις γιαγιαδες της κανουν ολα τα χατηρια και γυριζει χειροτερη απο εκει,καταλαβαινετε τί εννοω..

Κατα τ'αλλα πηγα και στον γιατρο μου,ολα καλα τα βλεπει και πάλι,να προσεχω λιγο παραπανω αυτον τον καιρο μου ειπε,και ..ραντεβου σε 15 μερες,που μπαινω στον μηνα μου.

εγω παντως νιωθω χαλια,εχω πεσει πολυ,κουραζομαι πολυ ευκολα,η κοιλια με βαραινει πολυ,και..κλασσικα δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια,γιατι σε οποιο πλευρο και να γυριζω,μετα απο λιγη ωρα με ποναει κατω απο το στηθος μου,τα πλευρα μου πρεπει να ειναι που δεν μπορουν ολο αυτο το βαρος,και κατι ..ποδαρακια που με πιεζουν εκει..

εσεις ειχατε τετοιο προβλημα στους τελευταιους μηνες;αν ναι,πως κοιμοσασταν;κανενα κολπο,κατι ;

και σημερα εχω εναν συνεχομενο πονο κατω απο το αριστερο στηθος,καποιες ωρες μαλακωνει καποιες χειροτερευει ,ολη μερα ομως,ειδικα οταν ειμαι καθιστη.

αχ,να περασει ο καιρος,τιποτε αλλο..

η προηγουμενη εγκυμοσυνη μου..καμια σχεση!!

τελοσπαντων,μην σας κουραζω,ετσι να πω τον πονο μου μπηκα,

επλιζω να ανεβει η ψυχολογια λιγο γιατι δεν παλευομαι καθολου.

Διαφημίσεις

Τζόι, περαστικά ρε μανάρι!!! Η μικρή δεν παραπονιόταν για πόνους? Κι εγώ δεν έχω την καλύτερη άποψη για το Μητέρα. Μόλις γίνετε καλά θα βγούμε ξανά οπωσδήποτε!!! Φιλάκια πολλά!!

120247mcv711uxx1.gif

joy79,περαστικα σας!!!ευχομαι συντομα ναστα καλυτερα!!

Kira,τι να πω...λιγο πολυ ολες εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο...υπομονη ...θα ερθουν τα παιδακια και θα ειναι καλυτερα .τωρα ειναι και ο χορος των ορμονων....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Γελαω με τον αντρα μου. Λεει να φτιαξουν ενα γκρουπ οι διδυμοπατερες και να λενε τα δικα τους...και να κανονιζουν και εκεινοι συναντησεις. Καλο; ζηλεψε ο καλος μου.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

καλησπερααα!!!

τι κανετε?εμεις οχι πολυ καλα εχω τον μικρο αρρωστο απο την δευτερα και ειμαστε με αντιβιωση :mad: χθες εδω περα πλυμηρισαμε και ο αντρας μου ειχε υπηρεσια και δεν ηξερα τι να πρωτοκανω!πραγματικα τα επαιξα!

joy79 περαστικα!!!!να γινετε γρηγορα καλα!

κιρα υπομονη κοντευεις!δεν ειναι και ευκολη η φαση που εισαι τωρα αλλα πρεπει να ηρεμησεις και να κανεις λιγο υπομονη και σε λιγο καιρο ολα θα ειναι μια χαρα παλι!

evizorg και μενα μου τα λεει ο δικος μου αυτα!ποτε μου λεει για διδυμομπαδες ,ποτε για πολυτεκνους μπαμπαδες,ποτε για στρατιωτικους......μου τα λεει και γελαω!

Καλησπέρα σε ένα πολύ ήσυχο τοπικ ;) Ελπίζω να περάσετε σούπερ κούκλες!

Τζόϋ περαστικά στα παιδιά σου.. Ακούγεται πολύ ζόρικο. Υπομονή κι εξετάσεις! Το Μητέρα κι εμενα δε μου πολυαρέσει είναι η αλήθεια.

Τζεμ ΜΠΡΑΒΟ !! Πολύ χαίρομαι που ... κοιμήθηκες επιτέλους το βράδυ και που άρχισε να στρώνει κατα πως φαίνεται ο ύπνος τους.. Και το έλεγες με μια ψυχραιμία και ηρεμια το ότι δεν κοιμόσουν που έμενα. Ήρωας. Εγω κοιμάμαι και είμαι κομμάτια. Πώς αντεχεις τόσα ξενυχτια σερί ιδεα δεν έχω.. Άντε, εύχομαι να το κρατήσουν!

Νάκι, ΠΑΠΩ βρε! ΠΑΠΩ! Νομίζω πως πρέπει να γίνει το σήμα κατατεθεν των διδυμομανούλων. Η πιο γλυκιά λεξούλα που υπάρχει!!!

Μορίτσα, βρηκα ένα πολύ ωραιο μενού σε μια φαινομενικα τουλάχιστον καλή τιμή. Κι αφού θέλεις όρθιο θα σου ταιριάζει. Μπες στο site αν σε ενδιαφερει και πάρτους ενα τηλέφωνο. Εγω που του μίλησα καλό μου φάνηκε, δλδ σοβαρός. Είναι finger food ως επι το πλείστον.

http://www.petit-catering.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=11&Itemid=77

Κίρα, κουράγιο! Μια φάση είναι , θα περάσει.

Κάντυ μου περαστικά. Κράτα γερά!

Είμαι κομμάτια , κομμάτια, κομμάτια. Γρίπη είναι ή η μικρή που ειναι 8,5 κιλά και τη σηκωνω, την πηγαινοφερνω , την κανω μπανιο σκυμενη και κοιμάται πάνω μου!!!! Πάντως ... ωχ, ωχ τα πλευράκια μου!

Φιλιά

jYwYp3.png

αλλες γλεντουν και αλλες σπιτι με το λαπτοπ ανοιχτο:tongue: αααααχχχ ατιμη κοινωνια!!:tongue:χαχαχα

καλα να περασετε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

κιρα ολα οσα περιγραφεις ειναι τοσο μα τοσο φυσιολογικά!!! τι να πω...εισαι στο τελος τωρα υπομονη. Για τον υπνο εγω εβαζα 2 μαξιλαρια...

Α! να μπαινεις να ξεσπας και να γκρινιαζεις! Κανει καλό;)

ιθακη ετσι τωρα τελευταια που ερχοταν κ η μαμα μου γτ κι εγω κουραστηκα, μου λεει αντε να στρωσουν δεν μπορω κτλ....κ λεω τι νομιζεις οτι κανω 8,5 μηνες τωρα????????????? νομιζω οτιο επειδη απ την αρχη ηταν ετσι μου φαινεται πλεον φυσιολογικο:? Βασικα νομιζω οτι δε θα ξανακοιμηθω ποτε 8ωρο:?

τζου αχ βρε συ περαστικα στα μικρουλια.. και ουρολοιμωξη, τι κουλο ειναι αυτο τωρα?

Περαστικα κ σε σενα...θες δυναμεις τωρα...

εμας ειχαν ερθει κατι φιλοι σπιτι κ τωρα εφυγαν, κοιμηθηκαν κ τα μωρα, κ λεω να χαλαρωσω κ εγω...αντε να δουμε τι νυχτα θα εχουμε αποψε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα,ποια κοιμαται ακομη??κοριτσια περασα πολυ ομορφα και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα.Γιατι ειμαι λιγο σαν κοτοπουλο???δεν μου παει το ξενυχτι....την επομενη φορα θα κοιμηθω το μεσημερι γιατι ηθελα να κατσω περισσοτερο αλλα εκλειναν τα ματια μου.Ταισα τις μικρες και μπηκα για μια γρηγορη καλημερα.Φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!μη μου πειτε οτι ακομα κοιμαστε;χθες περασα τελεια,αντε και στην επομενη συναντηση!!

Καλημερα,εχετε γενεθλια σημερα???Αν ναι,να τα εκατοστησετε!!!!Γερα και καλοτυχα να ειναι τα παιδακια σας!!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρες!

Τζεμ, πες! Κοιμήθηκαν?

Βρε Μπουγος όντως κι εγω ειχα μπερδευτεί. Το τικεράκι λέει 2 χρονων εδω και μερες..

Κοιμηθηκα το βραδυ ευτυχώς. Τα mesulid εκαναν δουλειά!

jYwYp3.png

Πολλές βραχνιασμένες καλημέρες! Ήταν που ήταν η φωνή μου, το χτεσινο την αποτελείωσε. Καλύτερα, λέει ο άντρας μου, να βάλω και λίγο γλώσσα μέσα. Του δίνεις μια σφαλιάρα τώρα; :P

Καλημερα!μη μου πειτε οτι ακομα κοιμαστε;χθες περασα τελεια,αντε και στην επομενη συναντηση!!

Εδώ γελάμε! Από τις 6.30 όρθια, και πάλι καλά να λέω. 2μιση ώρες ύπνος, φτάνουν, δε φτάνουν;

Καλημερα,ποια κοιμαται ακομη??κοριτσια περασα πολυ ομορφα και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα.Γιατι ειμαι λιγο σαν κοτοπουλο???δεν μου παει το ξενυχτι....την επομενη φορα θα κοιμηθω το μεσημερι γιατι ηθελα να κατσω περισσοτερο αλλα εκλειναν τα ματια μου.Ταισα τις μικρες και μπηκα για μια γρηγορη καλημερα.Φιλια!!

Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλες, πέρασα πολύ καλά και θέλω να το ξανακάνουμε. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι που δεν μπόρεσα να μιλήσω με όλες. Την επόμενη φορά!

Με έφερε η Τζίνι σπίτι στις 4παρά -θεά η Τζίνι!- και βρήκα τον άντρα μου να κοιμάται στον καναπέ με τον Μίλτο. Μου είπε τώρα το πρωί οτι από τις 12 μέχρι τις 2και δεν ησύχαζε με τίποτα, οπότε βολευτήκανε τελικά στον καναπέ. Τουλάχιστον κοιμήθηκε εκεί και έκλεισα κι εγώ τα μάτια μου για λίγο, αν σηκωνόταν πάλι από τις 4 όπως τις προηγουμενες μέρες δεν θα κοιμόμουν καθόλου.

Αργυρώ, κι εγώ κομμάτια είμαι. Έχει ωραία μέρα σήμερα και θα ήταν καλό να βγάλουμε τα παιδιά καμια βόλτα μια που δε δουλεύει και το έτερον ήμισυ, αλλά ενέργεια πού; Θα δούμε πώς θα νιώθω αργότερα.

Ταζ, περαστικά στον μικρό! Ολο αναποδιές σας τυχαίνουν!

Κίρα, υπομονή, αυτό και μόνο αυτό. Κοντεύεις!

Ιθάκη, τουλάχιστον κοιμήθηκες, κάτι είναι κι αυτό. Για τα μεσουλίντ έχω ακούσει οτι κάνουν δουλειά.

Μπήκα βιαστικά και βγαίνω, τα έβαλα λίγο στο δωμάτιό τους να στεγνώσει το σφουγγαρισμένο πάτωμα και τα ακούω που το κατεδαφίζουν. Γιατί ρε κορίτσια εμένα μου βγήκαν και τα δύο διαολάκια; Καλά τα λέω εγώ διδυδαιμόνια.

Φιλάκια πολλά!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα!

Γράφω απο κίν... Χαίρομαι που περάσετε ωραία.. Διδυμομανουλες ενωθείτε!!

Ιθάκη ξύπνησαν 1:30, 2:30, 4:30 κ 5:30 εναλλάξ. Κ σηκώθηκαν κ απο τις 8:-(

Περιττό να πω είμαι κομμάτια κ κάνω κ φασινα. Τέλεια!

Καλο σ/κ να έχουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...