Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αργυρω εγω σε μπερδεψα??? σημερα ειναι η συναντηση.

καντυ θα δεις κ σημερα τι θα σου πει ο γιατρος. Οντως αν χρειαζεσαι αντιβιωση μπορεις να παρεις, αλλά το θεμα ειναι αν χρειαζεσαι. Κ τοσο καιρο που επαιρνες με το παραμικρο να σου πω δεν κανει...

κοριτσια κανονιστε να μας πειτε λέπτομερεις αυριο,ε!!!!! Οχι να φαμε τη νεκρα το βραδυ κ μετα τιποτα:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καντυ θα δεις κ σημερα τι θα σου πει ο γιατρος. Οντως αν χρειαζεσαι αντιβιωση μπορεις να παρεις, αλλά το θεμα ειναι αν χρειαζεσαι. Κ τοσο καιρο που επαιρνες με το παραμικρο να σου πω δεν κανει...

κοριτσια κανονιστε να μας πειτε λέπτομερεις αυριο,ε!!!!! Οχι να φαμε τη νεκρα το βραδυ κ μετα τιποτα:tongue:

ναι συμφωνω μαζι σου....θελουμε λεπτομερειες και φωτο οκ????

επισσης συμφωνω οτι δεν ηταν σωστο που με επαιρνα τοσα φαρμακα αλλα τοσα χρονια μεσα σε φαρμακεια και ιατρεια που δουλευα επρεπε να τα δοκιμαζω πρωτη για να ξερω να προτινω στον κοσμο;)(πλακα κανω φυσικα)εχω θεμα με το αναπνευστικο μου οποτε αν δεν ξεκινουσα κατευθειαν αντιβιωση κορτιζονη εισπνεομενα σιγκιουλερ μετα κατεληγα στο νοσοκομειο οποτε με την παραμικρη ενοχληση πλακωνομουν και ολα οκ τωρα ομως.............κανω την παπια και να σου πω την αληθεια με φοβιζει πολυ αυτος ο πονολαιμος γιατι αν κανει και προχωρησει παρακατω την εβαψα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Mash γιατι κοιμουντε τοσο λιγο; μεσα στη μερα ποσο κοιμουντε; (θα μας πεις κ το βραδυ)

Οσο για το γατο πεθανα στο γελιο.....τελειος!!! αυτος που κοιμαται με τον Μιλτο στη φωτο ειναι;

Φταίω εγώ που μου βγήκανε οι γάτοι μου σεξουλιάρηδες και οι δύο; Τουλάχιστον ο Αμερικάνος είναι χρόνια τώρα πιστός σε ένα γιγάντιο χνουδωτό κουτάβι που ηταν δώρο Αγ Βαλεντίνου, το έχει μαδήσει από το πολυ το φίκι φίκι. Ο καινούρος ο γάτος είναι με ό,τι του καθίσει και ό,τι του γυαλίσει... και όλα του κάνουν κούκου προφανώς. Τι να πω, τέτοια σεξουαλική ζωή οι στειρωμένοι γάτοι, φαντάσου να μην είχαν φάει και μαχαίρι.

Δεν είναι η γάτα στη φωτό, αυτή είναι θηλυκιά. Αυτός είναι τριπλάσιος στο μπόι, τον βρήκα γατάκι νεογέννητο και έχει γίνει γομάρι!

Έλα ντε, γιατί κοιμούνται τα καμάρια μου τόσο λίγο; Ο Μίλτος κυρίως, ο Αλεξ κάνει καλύτερο ύπνο και κοιμάται και 2-3 ώρες το μεσημέρι, ο Μίλτος αν κοιμηθεί 1 κάνουμε πάρτι, και πάντα αγκαλίτσα στον καναπέ. Είναι μετά να μη γκρινιάζει όλη μέρα;

Εγώ τώρα γύρισα από τη δουλειά όπου σερνόμουν και οπου έκλεισε η φωνή μου, γι' αυτό και στο τηλέφωνο με άκουσες σα νταλικιέρη.:P

Πολυ χαίρομαι για την Κρίστυ που πήρε τα μωρά της σπίτι κατευθείαν. Πρέπει να τη βρω κι εγώ στο Φεις, αλλά τώρα στην αρχή δεν θα έχει χρόνο για τίποτα.

Ξεχνάω πολλά, συγχωρέστε με, είναι το μυαλό τελείως κουρκούτι. Πάω να φάω και να δω αν θα με αφησουν τα θηρία να ξεκουραστώ λίγο!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Argyrώ 2108014000.

Λες τον αριθμό τηλεφώνου σου κ τον προοροσμό, αλλά να έχεις χαμηλώσει το σταθερό διότι αν δεν σε βρούν έξω θα πάρουν τφ κ θα ξυπνήσουν τα μπεμπέγια....

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για την απαντηση,εσυ σε αλλη εξοδο αναφεροσουν κι εγω παρανοησα...sorry....:(

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σας πω τα χάλια μας. Ο μικρός τελικά είναι ίωση με ακροαστικά. Πήγα το πρωί και αυτόν για γενική και crp .Αλλά την περνάει βαριά προφανώς γιατι σήμερα παρόλο που πέρνει αντιβίωση έκανε πυρετό. Η μικρή τώρα έχει τα συμπτώματα της ίωσης δηλαδή βήχα-μύξες πυρετό...αλλά έχει και ουρολείμωξη...Κυστίτιδα λεει.Ξεκίνησα και αυτην αντιβίωση. Έδωσα 2 καλλιέργεις για επιβεβαίωση, και άυριο περιμένω αντιβιόγραμμα. Εντωμεταξύ η άλλη η καλλιέργεια του μητέρα..μια απάτη και μισή. Πήραν μαλακία δείγμα και ήταν ακατάλληλο. Τσάμπα η ταλαιπωρία. Το μικροβιολογικό εδώ χίλιες φορές καλύτερο.

Εγώ έχω ταλαιπωρία-ξενύχτι..και καταρροή με λίγο βήχα. Μια χαρά...

Γράφω απο το κινητό και δεν έχω διαβάσει τπτ. τελικά θα έρθω τι ώρα λέτε και πως θα βρεθούμε;

μουρίτσα, δεν έχεις πάρει το πμ με τις οδηγίες? αν όχι, πες μου να σου στείλω το κινητό μου...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...