Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εννοειται αυτο!

κλαιμε λεφτα σε συνεργειο αυτ/του, μιας κλησης...οχι αυτα!

τωρα νομιζω ηρθε η ωρα για μακαρονακια με κιμα...σλουρπ!!μεχρι την ερχομενη πεμπτη που ξανακανω κορτιζονη,ειπα να χαλαρωσω λιγο διατροφικα..παω!!:P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εννοειται αυτο!

κλαιμε λεφτα σε συνεργειο αυτ/του, μιας κλησης...οχι αυτα!

τωρα νομιζω ηρθε η ωρα για μακαρονακια με κιμα...σλουρπ!!μεχρι την ερχομενη πεμπτη που ξανακανω κορτιζονη,ειπα να χαλαρωσω λιγο διατροφικα..παω!!:P

Μμμμμμμμμ! Μας άνοιξες την όρεξη! Εγώ έχω φέρει μαζί ένα είδος τυρόπιτας (την φτιάχνει η μαμά στο χωριό) αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω τελικά να την φάω, λόγω της ανακατωσούρας που σας έλεγα... Πάντως τα μακαρόνια με κιμά τέλεια ιδέα. Θα κάνω κι εγώ αύριο (ναι, το παραδέχομαι, ζήλεψα)

rPPrp3.png

Επίσης, μπορούμε να βγάζουμε εβδομαδιαίο μενού! Να λέει η καθεμιά από μια ιδέα κι έτσι να μην προβληματιζόμαστε τι να φτιάξουμε κάθε μέρα! Βέβαια, αυτό ίσχυε παλιά (ο προβληματισμός), τώρα μαγειρεύουμε όλες (νομίζω) με βάση την όρεξή μας και το τι πρέπει να φάμε. Εμείς, για παράδειγμα, έχουμε ξεκληρίσει όλα τα βουστάσια, προκειμένου να ανεβάσω αιματοκρίτη, που είχε πέσει κάποια στιγμή! Ενώ παλιότερα, έφτιαχνα συνήθως ό,τι έτρωγε περισσότερο ο αγαπημένος μου, γιατί εγώ είμαι πολύ βολική στο φαγητό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου, την έφαγα κούτσα κούτσα την τυρόπιτα! Καλή όρεξη και στις υπόλοιπες, βγαίνω τώρα γιατί πρέπει να πάω σε άλλο όροφο, να κάνω κι άλλες δουλειές!

Φιλιά, καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση σε μαμάδες και νινάκια!

rPPrp3.png

ουφ.2 μαθηματα στη σειρα και την ακουσα στη καρεκλα.

σημερα τρωω μουσακα!ουουουου!το αγαπημενο μου φαγητο.

πως θα θελα να μου αρεσουν τα γιαουρτια!μονο αν κοψω μια μπανανα μεσα μπορω να τα φαω και παλι σαν φαρμακο.

οποια δει ποτε εχει και το υπολοιπο απο το χθεσινο ντονυμαντερ ας βαλει μια φωνη.

twins θα πας τελικα στο γιατρο σημερα η δεν χρειαζεται?

εγω θα παω δευτερα.βγηκαν και οι εξετασεις μου και ηταν μαλλον καλες απ οσο καταλαβα.ζαχαρο 72 και φεριτινη 20.

age.png

ουφ.2 μαθηματα στη σειρα και την ακουσα στη καρεκλα.

σημερα τρωω μουσακα!ουουουου!το αγαπημενο μου φαγητο.

πως θα θελα να μου αρεσουν τα γιαουρτια!μονο αν κοψω μια μπανανα μεσα μπορω να τα φαω και παλι σαν φαρμακο.

οποια δει ποτε εχει και το υπολοιπο απο το χθεσινο ντονυμαντερ ας βαλει μια φωνη.

twins θα πας τελικα στο γιατρο σημερα η δεν χρειαζεται?

εγω θα παω δευτερα.βγηκαν και οι εξετασεις μου και ηταν μαλλον καλες απ οσο καταλαβα.ζαχαρο 72 και φεριτινη 20.

Η συνέχεια του ντοκιμαντέρ την επόμενη Πέμπτη, την ίδια ώρα, στις 22.00! Μόλις το είδα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ! Και τώρα φεύγω για το σπίτι, κουράστηκα στην καρέκλα σήμερα, δεν ξέρω γιατί! Για να δούμε πόσες ώρες θα κάνω να φτάσω Χαλάνδρι!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Το ξαναγράφω γιατί με πέταξε έξω...

Μόλις γύρισα από το γιατρό αφού αυτή τη φορά είδα πλέον καφε... και τα νέα μας είναι ότι κάνουμε εισαγωγή!!!! Πλευρική αποκόλληση και έχει αρχίσει η διαστολή!!!!!!!!!!

Τώρα, αν θα γυρίσω η ίδια ή τριπλή σε λίγες μέρες δεν ξέρω... και δεν είμαι και καθόλου προετοιμασμένη. Ο ντόκτορ λέει ότι είμαστε οκ, τα μπεμπάκια είναι 2.050 και 2.150.

Τώρα, δεν ξέρω τι να πω.... να χαιρετήσω; να πω εις το επανιδέιν;;;; Τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

:) Twins, μου φαίνεται τα μπεμπάκια σου αποφάσισαν να προλάβουν τα δικά μου!

Το βάρος τους καλό είναι όμως. Κορτιζόνες έκανες έτσι? Τι σου είπε? απλά εισαγωγή για καθυστέρηση ή θα γεννήσεις?

Όλα να πάνε καλά και μην αγχώνεσαι, αν τα μπεμπάκια βιάζονται να δούνε την μανούλα... :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...