Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια... Είπα να κάνω την εμφάνιση μου πάλι... Να ξέρετε σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω γιατί δεν σταματαω όλη μέρα...

Οπως έχω ξαναπεί δεν έχω καθόλου βοήθεια και τα έχω παίξει.. Και επιπλέον πέρασα και μια ίωση με 40 πυρετό και λαιμό που ακόμα απορώ πως την γλίτωσαν τα μωρά μου.. Ο άντρας μου δουλεύει καθημερινά εώς τις 22:00 το βράδυ και έτσι τρώω οοοοολο το πακέτο μονη μου.. Και η πεθερ από κάτω να μην φτιάχνει ούτε ένα πιάτο φαΐ.. Επίσης και τα δυο βγάζουν δόντια και έχουν γκρίνια ειδικά ο μικρός που εξελίσσεται σε μεγαααλο βάσανο.. Εχει ένα κλάμα αυτό το παιδί που νομίζεις ότι θα χάσεις την ακοή σου... Σήμερα από τις φωνές βραχνιασε...

Κανονιζετε έξοδο ε;;; Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθω κ εγώ... Μετακομίζω από Π. Ραφτη στα νπ και έτσι θα είναι πιο εύκολο να έρθω...

Για τον ύπνο θα πω εμένα τι με έσωσε; Δίνω στο τελευταίο γεύμα το νουνου κοιμάμαι μεγαλώνω.. Ξυπνουσαν κ εμένα την νύχτα 2 φορές το καθένα κ όταν ξεκινήσαμε αυτό μέσα σε μια εβδομάδα σταμάτησαν να ξυπνανε... Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κάποια άλλη κοπέλα κ έχει άλλη άποψη...

Ετοιμάζεται κ εσείς τις βαπτισεις σας; Εμείς λέμε για Ιούνιο...

Σεμιν τι τέλεια βαπτιστικα είναι αυτά; Επαθα πλάκα...

Εγώ δεν έχω κοιτάξει τίποτα ακόμα.. Μόνο μπομπονιερες και προσκλητηρια που θα πάρω από το χαμόγελο του παιδιού...

Αχ ρε κορίτσια πολύ μου λειπετε που δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω και να συμμετέχω κ εγώ στην παρέα...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

πωπω, εβελίνα, πόσο σε καταλαβαίνω!!! έτσι κι εγώ τράβαγα όλο το πακέτο μόνη μου με τη διαφορά ότι τα είχα και άρρωστα 4 μήνες! απορώ πως δεν τρελλάθηκα! ευτυχώς είχα τη μάνα μου και ερχόταν όποτε είχε ρεπό και βοηθούσε όσο μπορούσε (παρα πολύ δηλαδή). κουράγιο, θα καλοκαιριάσει και θα πηγαίνετε καμιά βόλτα να ξεφρικάρετε. εμένα μόνο αυτό με έσωνε και με σώζει ακόμα..

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα!!!

σημερα κοριτσια εστω και για λιγο τα ξεχασα ολα!!γιατι: ΠΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελεγα στον μικρο σ'αγαπω και μου λεει ξαφνικα:Παπω!!!!

μπορει να ηταν και τελειως ασυνειδητο αλλα καθολου δεν με νοιαζει!!!

Εγω ερχομαι Αθηνα κυριακη βραδυ και φευγω δευτερα βραδυ.3 γιατρους εχουμε,ελπιζω να προλαβουμε.

τζινι που να παω??δεν καταλαβα.

τζεμ καλη η ιδεα σου και αρχισα σημερα να την εφαρμοζω για την μια σκεψη που εχω ,καλη μου φαινεται μεχρι στιγμης.Θα δειξει..

καντυ εγω μαλλον θα το πουλησω αλλα αργοτερα.Τελικα απο που θα το παρεις?

τζοιπεραστικα σας.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αχ λαερτα πραγματικά αν δεν ήταν και οι βόλτες θα είχα κόψει τις φλέβες μου... Τώρα τελευταία οπότε μπορώ τα παίρνω και τα δυο και βγαίνουμε βόλτες... Το μόνο κακό είναι ότι εδώ που μένω πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι για να πάω πχ σε κανένα mall..

tJYkp3.png

δηλαδη αυριο θα υπαρχει η απολυτη ησυχια εδω μεσα???

αντε να γυρησετε μεθαυριο με νεα και φωτο ετσι????

καλα να περασετε ευχομαι!!!!

ΤΖΟ τι εγινε με τις εξετασεις βγηκαν???

ΤΖΙΝΙ με εχει ριξει ψυχολογικα το οτι ειμαι και αρρωστη τωρα βρηκα κι εγω ν αρρωστησω:evil::evil::evil:δεν μπορω ν ανασανω ποναει κι ο λαιμος:evil::evil::evil::evil:αι στο καλο να περασει να αρχησω να ετοιμαζομαι επιτελους!!!

εν τω μεταξυ ειχα σκοπο ολο τον ρουχισμο να το παρω απο το next διαβασα πολυ καλες κριτικες για την ποιοτητα και φυσικα εχει τις καλυτερες τιμες....ειχα λοιπον επαναπαυτει και παω προχθες να τα παραγγειλω και δεν δεχοντε προπληρωμενη αλλα μονο πιστωτικη και εγω πιστωτικη δεν εχω....εεεεε επαθα σοκ.....μια νυχτα ολοκληρη εκλαιγα!!!!

ΝΑΚΙ απο Ελλαδα δεν εχω βρει ακρη προφανως δεν υπαρχει πουθενα..μεταχειρησμενο βρηκα μονο ενα απο το ρικαρντο και ειναι στο Βολο εκτος απο 2 φωτο δεν μπορω να δω κατι αλλο και το μονο που μπορει να γινει ειναι να στειλω τα χρηματα και να μου το στειλει με κτελ πιαστο αβγο και κουρευτο!!!οποτε κατεληξα απο εδω

https://www.kiddies24.de/shop/shopping_cart.php

κι ελπιζω να μην την πατησω:rolleyes::rolleyes:

για ριξτε μια ματια κι εσεις....

και δεν εχω ουτε καν καταλαβει σε ποια τραπεζα θα βαλω τα χρηματα υποθετω πως αν προχωρησω σε αγορα θα με ενημερωσουν εεεεε?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ιθάκη και μετα σου λενε κριση!!! Τα ιδια λεφτά μου ζητάει το κετερινκ για ορθιο, ε δεν τα δίνω σε αίθουσα και καθιστά?

Τζεμινι εύχομαι να έχετε πολλές επαναλήψεις σαν τον χτεσινο ύπνο!!!!χαχα! Τελικά αγορασα στεγνωτηριο και ας καίει. Ετσι και αλλιώς η αγαπημένη ΔΕΗ, μας "αγαπάει" ....:D

Σελεστιν νομίζω πως ο παιδικός ειναι η μονη λύση. Πάντως ειναι μεγαλο πρόβλημα.

Τζοι περαστικα και καλα αποτελέσματα.

Κάντε μην αγχωνεσαι ολα θα γίνουν!

Εβελινα βαστα γερά. Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και θα φτιάξουν τα πράγματα, ελπίζω...!

Νακι πως να μην τα ξεχάσεις ολα???ολοκληρω παπω ειναι :-)))

Σας καληνυχτω και αύριο αν ο καιρός βοηθήσει θα έρθω!

p1Utp3.png

καλησπερα!!!

σημερα κοριτσια εστω και για λιγο τα ξεχασα ολα!!γιατι: ΠΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελεγα στον μικρο σ'αγαπω και μου λεει ξαφνικα:Παπω!!!!

μπορει να ηταν και τελειως ασυνειδητο αλλα καθολου δεν με νοιαζει!!!

Εγω ερχομαι Αθηνα κυριακη βραδυ και φευγω δευτερα βραδυ.3 γιατρους εχουμε,ελπιζω να προλαβουμε.

Λιώνω, μιλάμε λιώνω και ζηλεύω!!! Ανυπομονώ να το ακούσω κι εγώ. Το λεω στον Αλεξ και ο αλήτης μου κουνάει αρνητικά το κεφάλι. Ούτε φιλιά δεν μου δίνει πια, η απόλυτη άρνηση!

Καλημέρα κορίτσια! Δεύτερη μέρα στη σειρά ξύπνια από τις 4παρά, το βράδυ θα με βλέπετε να κουτουλάω, αν αρχίσω να ροχαλίζω σκουντήστε με! :P

Ο πασάς ο Μίλτος ξυπνάει και τον παίρνω στο κρεβάτι μας και μετά δεν ξανακοιμάται, κι ας του δίνω και γάλα από τις 4.30 που δεν κάνει. Τώρα τον κρατάω αγκαλιά, ξύπνιος κι αυτός από τις 4, ωραία μέρα θα κάνουμε σήμερα! Ακούω και τον Αλεξ να βήχει, του έδωσα κι αυτού το γάλα του πριν λίγο γιατί έκλαιγε. Κι ο καλός μου.... ύπνους.. αχ, πονεμένη ιστορία ο ύπνος.

Σέβη, εσύ μου είπες να χαπακωθώ; Χαπακώνομαι, χαπακώνομαι, αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι.

Ανυπομονώ να σας δω αύριο το βράδυ, να σας γνωρίσω από κοντά. Μέχρι και νύχι έβαψα χτες η γυναίκα, έξοδος είναι αυτή! Τι ώρα είπαμε τελικά, 10 ή 10.30;

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Ακόμα τον κρατάω. Τον ψιλοπήρε ο ύπνος στην αγκαλιά μου, είπα να τον αφήσω στον καναπέ να πάω να βάλω λίγο καφέ και να ξεκινήσω το πλυντήριο, ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει. Εν τω μεταξύ, ο Αλεξ τραγουδάει στην κούνια του.

Ο καλός μου... ύπνους....

Να σας δω να μου πείτε τι κάνω λάθος, καλέ. Είπαμε, γίναμε γονείς, θα χάσουμε τον ύπνο μας. Αλλα σε τετοιο βαθμό;

Το άλλο σας το πα; Οτι τον μεγάλο τον γάτο τον έχει πιάσει το σεξουαλικό του σε υπερβολικό βαθμό, κι ας είναι και στειρωμένος. Μέχρι τώρα εκτωνονόταν στη χνουδωτή ρόμπα μου ή σε κάτι πιτζέμες μαλακες που τον έφτιαχαν πολύ. Τώρα έχει μια βδομάδα και που τη βρίσκει με τα χνουδωτά ζωάκια και αντικείμενα των παιδιών. Τα παίρνει από το δωμάτιο τους και πίτσι πίτσι, κούνα κούνα τα φέρνει σχεδόν στο σαλόνι. Τι χελώνες, τι τεράστια καρότα από το ΙΚΕΑ, τι βάτραχοι... ό,τι βρει του κάνει.

Άβυσσος η ψυχή του γάτου.

ΕΝΤΙΤ Να προσθέσω οτι μπήκα στο δωμάτιο να ντυθώ και είχε ανεβάσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού που κοιμάται συνήθως μια χελωνίτσα. Ετσι, να μην κοιμάται μόνος του, να έχει παρέα το βραδυ κι αυτός....

Σας αφήνω. Πάω να ντυθώ για δουλειά. Οτι νυστάζω το είπα; Αγωνιστικούς χαιρετισμους σε όλες, άρρωστες και μη.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τος διδυμομανουλες και να χαιρεστε τα παιδακια σας...........Ειχα μπει πριν απο καποιο καιρο και σας ρωτουσα για την τιμη της χοριακης σε διδυμα αν θυμαστε.......Τελικα ενα μωρακι εχω........

Ηθελα να σας πω οτι πουλαω εγω ενα καροτσι διδυμων σε πολυ καλη κατασταση!Οταν γεννηθηκε ο δευτερος μου γιος ο πρωτος ηταν 18 μηνων και ετσι πηραμε καροτσι διπλο για να μπορω να τους πηγαινω μονη μου βολτα....το χρησιμοποιησα περιπου ενα χρονο!

Μενω ΑΘηνα στο κεντρο αν καποια κοπελα ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.

Ευχαριστω και καλημερααααααααααααα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Νάκι είναι τέλειο το παπώ!!!!!

Εμένα ο Κων ήταν να μην ξεκινήσει να το λέει, όπου με βρει με πιάνει στο πρόσωπο με τα δυο χέρια και μου λέει πώωωω!!! Η άλλη η τσούχτρα όποτε τι μαλώσω...

Τζοι περαστικά στα παιδάκια τα γλυκά, ίωση θα είναι και θα περάσει.

Κόρες τώρα για τη συνάντηση ήθελα να ρωτήσω ποιες θα μπορούν να πάνε νωρίς; και με τα κουπόνια τι γίνεται;

Λίσταgirl που βρισκόμαστε;:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τζόυ περαστικά!! Κρίμα για τη συνάντηση! Τα αποτελέσματα ελπίζω να είναι καλά πάντως!

Τζίνι σε μένα λες ότι αδυνάτισα;;; Μπαααα! Φώτοσοπ!

Όταν λες κοντά μας για τον παιδικό, τι εννοείς; Δεν έχει σχολικό και είναι Κηφισιά. Εγώ μένω Παπάγου και δουλεύω Πειραιά. Το γύρο του κόσμου, δηλαδή! Παρ όλα αυτά ψάχνω τρόπο να τα στείλω..

Μορίτσα να έρθεις! Εγώ με ποιον θα μοιραστώ το κουπόνι τελικά, δεν έχω καταλάβει! Αν δεν έρθει η συμπεθέρα εννοώ.

Anyway, δεν γράφω άλλα και πάω για νάνι γιατί αύριο δεν προβλέπεται ύπνος!

Σωστά;; :tongue::tongue::tongue:

Φιλούρς!

Καλά, έτσι κ ξεμπερδευτώ εγώ με εσένα κ τη σελεστίν να μου τρυπίσετε τη μύτη!!!!

Εβελίνα έρχεται το καλοκαιράκι.......

Μας ξεράθηκα με το γάτο!χαχχαχχαχαχχαχαχχα

Νάκι νόμιζα οτι θα φεύγατε για βόρεια....

Μόρίτσα για δες τη διαφορά θα εχεις στην ακτανάλωση κ πές μου. Ποιό πήρες?

Κάντυ από κάρτες, παίζει να είμαι κ ο πιό άσχετος άνθρωπος στον κόσμο.

Καλημερούδια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα σε ολες!!!:D

ολα ειναι τα ιδια και κυλανε ησυχα οποτε δεν εχω νεα να πω...

ειμαστε σε αναμονη να παρουμε το τελικο χαρτι για τα ΣΟΑ και να ξεκινησουμε το γολγοθα της μετακομησης!

βρηκα ηδη κουρτινα και μπορντουρα γι ατο παιδικο ,εχω διαλεξει χρωματα να βαψουμε το σπιτι και περιμενουμε....

ενω τωρα βαριεμαι σε λιγο καιρο δεν θα προλαβαινω!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!!

χμμ...παλι κοιμηθηκαν καλα τα τζεμτζεμια...δηλ ο μεγαλος δεν ξυπνησε...κ ο μικρος μονο μια φορα στις 2:30, με πολύ κλαμα ομως...ποναγαν τα δοντακια τον καημενο:cry: Κ μετα στις 8 για γαλα κ οι δυο, κ τωρα ξανακοιμουνται:shock: μ εχουν εκπαιδευσει ομως με λιγο υπνο κ δεν μπορω να κοιμηθω αλλο...6ωρο σερι εχω να το δω απ οταν ημουν εγκυος! Για να δουμε!!!

τζου περαστικά σας...τι εγινε τελικα με τις εξετασεις? δεν ακολουθουσατε αγωγη απ τον παιδιατρο σας? τι προεκυψε?

εβελινα δυσκολο να εισαι μονη σου. Ευτυχως βγαινεις κ καμια βολτα, κανει πολύ καλο στον εαυτο σου!!

εγω το ειχα δοκιμασει το κοιμαμαι μεγαλωνω. Εβαζα στο βραδινο γαλα μια μεζουρα απο αυτο επιπλεον. Δεν μπορω να πω οτι επιασε....εσυ ποσο βαζεις?

καντυ κ εγω ειμαι σκραπας απο αγορες ιντερνετ. Μονο τα καθισματα πηαμε απο σουηδια.

κ εγω το καροτσι θα ηθελα να το πουλησω αλλά οχι ακομα...

Κατα τα αλλα μη συγχιζεσαι. Τελειωνει το ταξιδι της εγκυμοσυνης κ ο λαιμος σου θα σου φαινεται πταισμα!!

μοριτσα μεγεια το στεγνωτηριο!! Εγω το ειχα παρει απο την αρχη αλλά τωρα με τα παιδια το εκτιμησα παρα πολύ σα συσκευη! Τη δεη δεν την γλιτωνουμε ετσι κι αλλιως καλά λες!!!

νακι χαιρομαι αν βοηθησα εστω και λιγο!!;) Νομιζω δεν υπαρχει πιο αναποφασιστο ατομο απο εμενα...

την ακουσες τη πολυποθητη λεξη!!! Ειναι να μη συγκινεισαι....εγω νομιζω θα φορεσω παμπερς:tongue:

νουνουκα σιφουνα θα σε λεμε εις το εξης!!! μπαινεις κ βγαινεις μπαμ μπαμ!!:tongue:

τζινι μακαρι να κρατησει αυτο με τον υπνο...ειδες, κ χτες βραδυ καλα πηγε!!

ασχετο: τι κανει η μικρη σου ανηψια??

σελεστιν κ εγω ειμαι υπερ του σταθμου... Ποσο θα ειναι τα δικα σου τον σεπτεμβρη. Οκ ιδανικα λενε ειναι καλά μετα τα 2,5-3 να πηγαινουν, αλλά και παλι, ειδικα αν το πας σε καλο ιδιωτικο, δε θα εχεις προβλημα. Νομιζω τα υπερ ειναι περισσοτερα. απλά σιγουρα η γυναικα θα σου κοστισει λιγοτερο.

Τους δημοσιους σταθμους τους σκεφτεστε? εδω εχουμε καποιες φιλες που τα πηγαινουν κ ειναι πολύ ευχαριστημενες....απλά πρεπει να εχουν βγαλει την πανα (~2,5χρονων).

σεμιν κανεις ολοκληρο ταξιδι για τη δουλεια!!

δεν ξερω αν αδυνατισες, αλλά εμενα μου φανηκες πολύυυυυ αδυνατη. Κ αν εχεις κανει φοτοσοπ, φερτο να το κανω κ εγω:tongue::tongue:

λαβ ξεκουρασου τωρα γιατι με τη μετακομιση σε βλεπω πτωμα!!!

μεγεια κ τα πραγματακια.!! τι ομορφο να ψωνιζεις για παιδικο δωμάτιο!!!

λαερτα τα ειχες 4 μηνες αρρωστα?? δεν το θυμαμαι αυτο... πολύ ζορικο.

το σινγκουλερ τι ειναι??

μας ετσι σε θελω, ανεβασμενη σημερα!!!!!!!!!!

ο γατος ολα τα λεφτα ε!! Φαντασου να μην ηταν κ στειρωμενος...δε θα ηθξερες απο που να φυλαχτείς:tongue: Κ λες, αντρες...το μυαλο τους ολο εκει!!!

αχ κοριτσια στειλτε ενα ταπεινο ιδιωτικο τζετ να ερθω κ εγω!!:tongue::tongue:

θελω τοσο πολύ να σας γνωρισω κ δε βλεπω φως να συμβαινει συντομα...

Ηταν ν ανεβω αθηνα ενα πρωι με τον αδερφο μου να δω τη μπεμπα μιας φιλης μου, κ σκεφτομουν αν θα μπορουσε καμια για καφε το πρωι.. ΑΛλά τελικα δεν ανεβηκα:cry: ΒΕβαια δυσκολο να μπορουσατε κιολας!

Ειχα κ τυψεις που θα αφηνα τα μικρα..

πωπω σεντονι πρωι πρωι!!! βρηκα ησυχια κ εγραψα!! μα ακομα κοιμουνται??!

τι το ειπα? ξυπνησε!!!

καλημερες!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...