Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ελιζα κρίμα μωρέ! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό αυτό της αδερφής σου. Πού θα πάει θα μας πετύχεις κάποια στιγμή!

Νάκι δύσκολα τα πράγματα με τις αποφάσεις ζωής. Ως αναποφάσιστη σε καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω πως η συμβουλή της Τζεμ είναι καλή.. Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

Συμπεθέρα μεγάλο θέμα ανοίγεις!! Εμένα έχει φίλη μου παιδικό, αλλά είναι σχετικά μακριά, στην Κηφισιά. Απ ό,τι μου λέει δεν έχει θέμα με ιώσεις, ακόμα, γιατί είναι λίγα τα παιδάκια. Θέλω τρελά να τα στείλω εκεί γιατί ξέρω πως θα είναι σαν να είμαι εγώ αλλά δύσκολο το βλέπω. Εντωμεταξύ όπου και να τα στείλω θα είναι μακριά γιατί όπως ξέρεις η δουλειά μου είναι στην άλλη άκρη… Δεν οδηγώ κιόλας.. Άσ΄τα. Και γιαγιά δεν παίζει γιατί με την πεθερά θα πάω σε ψυχολόγο και η μαμά μου μετακομίζει για να μείνει η αδερφή μου με τον άντρα της. Στο σπίτι γυναίκα είναι πολλές οι ώρες για μένα... Δεν ξέρω μάλλον συνδυασμό θα κάνω. Πάντως λεφτά από τη δουλειά μου δεν θα δω, το ξέρω!

Αυτά για τον ύπνο τα έγραψα για να δεις ότι είναι στο παιδί και να μη νομίζεις ότι φταις εσύ σε κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να κάνω την έξυπνη σε αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Εγώ απλώς ήμουν τυχερή. Τα γράφω αυτά για να μην παρεξηγηθώ γενικότερα από τις άυπνες μανούλες της παρέας!

Νούνου καλώς ήρθες!! Πες μου ότι θα σε διαβάζουμε λίγο περισσότερο ξανά!!! Για τα ρουχαλάκια έχεις δίκιο... Θα το εκλογικεύσω σύντομα.

Τζεμ ευχαριστώ. Το έφτιαξα το αλμπουμάκι η ψωνάρα. Εσείς φταίτε, με κάνετε και παίρνουν τα μυαλά μου αέρα :oops::oops::oops:.

Για τα βαφτιστικά: Σιγά μην κάθομαι να τσουρουφλίζομαι μόνη μου!!! Αφού από εσάς τα είδα :tongue::tongue:!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εντάξει γελάω μόνο μου!

Μαρή celestin ποια κούκλα λες;;;;;

Δεν είμαι εγώ αυτή χχαχχαχααα.

Το έβαλα για να δείτε τη βάπτιση ποντικάκι.

Τη φωτογράφο μπορώ να στην προτείνω.

φωτογράφισε τη βάπτιση της βαπτιστήρας μου.

Είναι πολύ καλά αν και ακριβή.

Αν πλοηγηθείς στη σελίδα της θα πάθεις πλάκα!

Ελένη ο Αλέξ. δεν πήγαινε σχολείο τότε που γέννησα γιατί ήταν μικρούλης.

Αν πήγαινε όμως εννοείται θα σταματούσε.

Μια ξαδέλφη μου που γένησε τώρα δίδυμα ο γιος της σταμάτησε από τα Χριστούγεννα με εντολή του παιδιάτρου.

Ξέρεις αν αρρωστήσει νεογέννητο πάει κατευθείαν νοσοκομείο.

Κι αν ο μη γέννητω εσύ που θά είσαι; Στο ένα διδυμάκι ή στο άλλο.

Κι αν θηλάζεις τί θα γίνει.

Μην παίζεις με αυτά τα πράγματα. Έπρεπε ήδη να την έχεις σταματήσει.

Εξάλλου παιδικό πάει δεν θα μείνει η πρόοδος της πίσω.;)

ΛΑΕΡΤΑ εχω παθει σοκ με το λογαριασμο!!!!κι εγω βαζω πολλα πλυντηρια αλλα οκ μεχρι τωρα ερχεται μεχρι 70 το 4μηνο

επισσης καποια ρωτησε για στεγνωτηριο...η αληθεια ειναι οτι καιει αλλα οχι και φοβερα πραγματα εμενα το ρευμα ερχεται γυρω στα 150 καιω κουζινα και θερμοσιφωνα καθε μερα και φυσικα πλυντηριο στεγνωτηριο τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα

τι ωραια που κανονησατε συναντηση ζηλευω σας το ειπα???

εγω προσπαθω να συνελθω...και οσο ειμαι ετσι δεν εχω και ορεξη να κανω τιποτα δεν εχω τελειωσει τις αγορες μου και εχω ψιλοαγχωθει τελικα αυτες οι παραγγελειες απο εξωτερικο ειναι λιγο μπερδεμα αν δεν γνωριζεις και καλα την γλωσσα αστα να πανε!!!

ερωτηση πριν παραγγειλω το καροτσι:

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ??????

η ΚΡΥΣΤΙ ποτε λετε να βγει???

ΚΥΡΑ που χαθηκες????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι να σκάσω. Δεν θα έρθω αυριο στην συνάντηση. Τα μικρά χάλια. Μόλις γύρισα απο Μητέρα. Περιμένω το απόγευμα crp και καλλιεργεια.

Αν δεν βγαίνεται με τα κουπόνια να σασ δώσω με καποιο τροπο το δικο μου

Καλησπέρα!

Εγραφα, έγραφα... είχα τον Αλέξανδρο αγκαλιά, κοπανησε το πληκτρολόγιο και χάθηκαν όλα. Κόλλησε κι αυτός το κρύωμα του αδερφού του και είναι απίστευτα γκρινιάρης. Κόλλησα κι εγώ λίγο, μπούκωμα και συνάχι και μια φωνή χάρμα.

Τζόι, κρίμα καλέ... Περαστικά στα μικρά σου!

Θα ξαναμπώ μετά αν μπορώ να γράψω τα σβησμένα, εδώ γίνεται ο κακός χαμός. Άντρες παιδάκι μου, από την κούνια ακόμα, όλο απαιτήσεις είναι...

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Μπαινω βιαστικα με τον μπεμπη παρεα να κοπαναει. καλα ελεγα εγω, πως σε λιγο θα τρωμε ξυλο. Δεν εχω διαβασει τπτ θα μπω μετα που θα κοιμηθουν (το ελπιζω...!!).

Σκεφτομαι αν με θετε και χοραω να ερθω στην αυριανη συναντηση.

p1Utp3.png

Περαστικά να είναι βρε τζό. Τί παθατε ρε γμτ?

Μπαινω βιαστικα με τον μπεμπη παρεα να κοπαναει. καλα ελεγα εγω, πως σε λιγο θα τρωμε ξυλο. Δεν εχω διαβασει τπτ θα μπω μετα που θα κοιμηθουν (το ελπιζω...!!).

Σκεφτομαι αν με θετε και χοραω να ερθω στην αυριανη συναντηση.

Όλοι οι καλοί χωράνε καλέ!!!!!!!

Μας περαστικά κ σε εσάς! Αύριο δίπλα στο παράθυρο θα είσαι.... ντύσου καλά!:oops:

Το έπιασα απο τη τζό κ κάτω, Μισό να πάω πιό πάνω....

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα...

Εχετε γραψει παρα πολλα.....θα μπω κ πιο μετα!

Μash περαστικα σου! χαπακωσου!

Τζοι περαστικα στα μικρα! ποτε θα μαθεις τις απαντησεις;

Σεμιν οι μικρες σου ειναι κουκλιτσες! σαν ψευτικες! να τις χαιρεστε!

Μοριτσα εννοειται χωρας κ οποια αλλη θελει φυσικα!

Να σου στειλω με πμ το μαγαζι; που μενεις;

Eλένη η μεγάλη ήταν 22 μηνών όταν έκανα τα δίδυμα. Δεν πήγαινε παιδικό, αλλά παρόλα αυτά μου τα κόλλησε 2 φορές συνάχι πριν σαραντήσουν, κ η πρώτη φορά ήταν μόλις γυρίσαμε από το μαιευτήριο. Κ έχω την εντύπωση οτι είναι αιτία για την ευαισθησία που έχει, ειδικά ο μικρός δίδυμος στα κολλητικά κρυώματα κλπο...... Από την εμπειρία μου κ μόνο, ναι, θα οτ σταμάταγα τουλάχιστον 3 μήνες.

Πότε γεννάς με το καλό? εγώ δεν βλέπω τίκερ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε Τζόι, κρίμα ρε συ!!! Όχι, ρε φίλε!!! Μακάρι να μη δείξουν τίποτα οι καλλιέργειες και να αναρρώσετε σύντομα. Πάντως με τέτοια ευαισθησία θα έπρεπε κι εσείς να παίρνετε σινγκουλέρ, τουλάχιστον να τις περνάτε όσο γίνεται στο πόδι.. Δες το με την παιδίατρο. Εγώ όπως και να έχει θα σε περιμένω... Έστω για μια ωρίτσα...

120247mcv711uxx1.gif

Καλτσάκι μπας κ πέρασε καμιά ίωση κ έβγαλε ξανά σπυθούρια?

Δεν υπάρχει κάποιος χώρος να τα χωρίσεις δωμάτιαγια ύπνο? Κ αν μάθει να κοιμάται μόνο στη γιαγιά?

Σελέστ θα τα πήγαινα παιδικό. Μια χαρά ηλικία είναι. Αρκεί να είσαι σίγουρη για το σταθμό που θα τα πάς. Καθαρός, να τα προσέχουν κλπο

Ιθάκα πάμε καλά? 25 για κάτερινγ??? Κρίση ρε!

Ελίσα να είναι καλά η αδερφή σου κ θα σε ξαναδούμε άλλη φορά...

Τζεμ τόσες ώρες ύπνος? Μια χαρά!

Η αρχή είναι να γίνει. Μετά όλα πέρνουν το δρόμο τους...

Σεμίν έχεις φίλη που έχει παιδικό σταθμό? Γιατί να μην τα πάς εκεί?

Δίπλα μας είναι....

Καντυ άντε κ τον έφαγες τον γάιδαρο. Η ουρά σου έμεινε.

'Ελα να ανεβαίνουμε!

Ρε τζό πολύ στενοχωρήθηκα! Ελπίζω να έχετε καλά αποτελέσματα.

Πώς σου πρότειναν αυτή την εξέταση? Κ σε ποιό γιατρό πήγες?

Με ενδιαφέρει.

εντίτ: σεμίν, ζάχαρη οι κόρες σου!!!!

υγ: ρε συ ....αδυνάτισες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζόυ περαστικά!! Κρίμα για τη συνάντηση! Τα αποτελέσματα ελπίζω να είναι καλά πάντως!

Τζίνι σε μένα λες ότι αδυνάτισα;;; Μπαααα! Φώτοσοπ!

Όταν λες κοντά μας για τον παιδικό, τι εννοείς; Δεν έχει σχολικό και είναι Κηφισιά. Εγώ μένω Παπάγου και δουλεύω Πειραιά. Το γύρο του κόσμου, δηλαδή! Παρ όλα αυτά ψάχνω τρόπο να τα στείλω..

Μορίτσα να έρθεις! Εγώ με ποιον θα μοιραστώ το κουπόνι τελικά, δεν έχω καταλάβει! Αν δεν έρθει η συμπεθέρα εννοώ.

Anyway, δεν γράφω άλλα και πάω για νάνι γιατί αύριο δεν προβλέπεται ύπνος!

Σωστά;; :tongue::tongue::tongue:

Φιλούρς!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...