Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ήθελα να βάλω σήμερα αλλά μου αρρώστησε ο σύζυξ και τρέχω να τον νταντέψω και αυτόν.. Τις έχω σχεδόν έτοιμες η ψωνάρα :oops:!

Πάω να κοιμηθώ δίπλα στο καλοριφέρ (38,5 πριν λίγο) και να ονειρευτώ γάτες που βγαίνουν από καπέλα!!! ΞαναΜπουάααα!

Καληνύχτα!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

προσωπικά διάλεξα ό,τι μου άρεσε και μετά πήρα τον ναρλή τηλέφωνο και μου έκοψε λεφτά από κάθε κομμάτι και ενώ δεν πήρα φτηνά, τα πήρα πολύ πολύ φτηνότερα απ'οτι σε μαγαζιά που είχα πάει. εδώ ψάχνουν για κορόιδα...

120247mcv711uxx1.gif

γεια σας κοριτσια!!!τι μου κανετε?εγω ειμαι λιγο καλυτερα μαλλον.

σημερα το πρωι δεχτηκα ενα τηλεφωνημα που το περιμενα καιρο, αλλα τελικα με επιασε το στομαχι μου απο το αγχος.Σορυ δεν μπορω να γραψω πολλα αλλα το θεμα ειναι οτι καλουμαστε μεσα σε λιγο διαστημα περιπου 10 ημερων να παρουμε αποφαση ζωης.Εγω ειμαι μπερδεμενη ,δεν ξερω τι να κανω και πραγματικα πρωτη φορα βρισκομαι σε τοσο μεγαλο διλλημα.θα ζυγισω σωστα τα πραγαματ ή θα παρω τη λανθασμενη αποφαση?Φοβαμαι γμτ και οταν φοβαμαι δεν σκεπτομαι καλα.

τα μωρα μας ειναι καλα και επιτελους ξεκινησαν παλι να τρωνε σχετικα καλα.

ΥΓ Φροσακι το εφτιαξα επιτελους το μπλοκ θα στο στειλω

ΥΓ θεμα για βαπτιση αγοριων?το διαστημα!!!!!!πρωτοτυπο και ωραιο,το ειχε κανει μια φιλη και πολυ μου αρεσε αλλα τοτε ειχα ηδη φτιαξει τα προσκλητηρια.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Laerta κοίτα το ρολόι σου της ΕΥΔΑΠ αν γυρίζει ενώ τα έχεις όλα κλειστά ή αν έχουν γράψει σωστά τη μέτρηση και την προηγούμενη και την τωρινή. Αν δώσεις το ρολόι για έλεγχο και αλλαγή είναι όπως τα λέει η joy αν και έχω ακούσει περίπτωση που δικαιώθηκε αλλά θέλει τρέξιμο. Πάντως όσα πλυντήρια και να βάλεις δεν δικαιολογείται τέτοιος λογαριασμός...είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!παλι ξυπνησα απο τα γρια χαραματα.....:( τουλαχιστον απολαυμβανω τον καφε μου..απλα μετα κατα τις 12 νιωθω πτωμα...:?

νακι,ειμαι σιγουρη πως ακομη και αν εισαι αγχωμενη η φοβισμενη στο τελος επικρατει η λογικη και θα αποφασισεις σωστα!

το διαστημα....οντως πολυ ομορφη ιδεα για βαφτιση!;)

εγω τα χα κανει ολα μονη μου και η βαφτιση μου βγηκε σχετικα πιο οικονομικη απο οτι αν τα αγοραζα ετοιμα!τα ρουχα ειναι πανακριβα και οντως μεχρι τωρα τα βαλαμε 2 φορες και πλεον δεν μας κανουν....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

αχ πόσα χάνω!!

Η Cristy γέννησε; οι άλλες εγγυούλες μας καλά;

Κάτι γενέθλια έχω χάσει...chemin και mpougos να χαίρεστε τα παιδάκια σας πάντα όμορφα, ζωηρά και υγιή!!!

chemin όντως τα cat in the hat πανακριβού αλλά τέεεεεεεελεια, τα είχα δει και από κοντά σε μαγαζί...αχαχ, δεν αξίζει τον κόπο όμως ειδικά αν δεν τα έχεις να πάρεις κάτι για μια φορά. Θα βρεις κι άλλα ωραία. Να σου πώ εμένα της Νικόλ δε με ξετρέλανε το ρουχαλάκι, αλλά όταν το φόρεσε το ερωτεύτηκα!!!

Θέμα για βάφτιση αγοριών:

Φρόσω είναι άπαιχτοι στον παιδικό σας...πάνε καλά; Όποιος έχει παράπονο να την κάνει για αλλού πες τους...

Νάκι εύχομαι ότι καλύτερο, κοίτα το θέμα που σε βάζει σε δίλημμα απ έξω. Σαν να μην αφορά εσένα, σαν να συμβαίνει σε άλλους. Όταν είμαστε μέσα στο πρόβλημα συνήθως παίρνουμε συναισθηματικές αποφάσεις. Και να είσαι θετική ε; Φιλάκια και όλα θα πάνε καλά.

Laerta ουδέν σχόλιο περί ΕΥΔΑΠ, περιμένω ΔΕΗ και φοβάααααμαι....

joy σου έστειλα σου έστειλα!!!

Για τη συνάντηση έχουν βρεθεί κοπέλες που μπορούν να πάνε εκείνη την ώρα;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερούδια!

Άντε βρε νουνού κ μου έχει λείψει το πρωινό σου ποστάρισμα!!!!!

Νάκι να πάς! Αφού πρέπει να πάς!

'Αρτσι, λαέρτα κ εγώ εία θέμα με την ευδαπ. Κ καλά το καλοκαίρι είχα την πιτσίνα, οκ. αλλά ο τελευταίος λογαριασμός ήρθε 180!!!!

Τζεμ δεν ξέρω τί φαντάσεζαι.... αλλά ποτέ δεν είχαμε θέμα με τον ύπνο με κανένα παιδί. Στο μήνα πάνω ανοίξαν όλα το ωράριο ύπνου σε 5 ώρες. κ τη μεγάλη τη θήλασα μέχρι λίγο πριν ξεκινήσει στερεές.

Δεν τα άφηνα να γκανιάξουν, αλλά όταν είχαν καθαρά γινάτι (τις περισσότερες φορές ο μικρός πχ) ναι, έκανα κάποιες φορές την κουφή, αφού τα είχα χωρίσει σε δωμάτια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα...

σας ευχαριστω για τις ευχες σας....

ερωτηση:

αυτες που ειχατε ηδη ενα παιδι και κανατε μετα τα διδυμα, σταματησατε το μεγαλο παιδι απο το σχολειο για να μην φερνει ιωσεις στα μικρα????

Καλημέρα! έχω απογπητευτεί τρελά...ο μικρός αποκλείεται ποτέ να με αφήσει να κοιμηθώ...χτες βράδυ του έδωσα γαλατάκι στις 11.30 και ξύπνησε πάλι στις 2, στις 3, στις 4...δεν άντεξα...τον έφερα στο κρεβάτι μου (παρότι προχτές ήμουν με πυρετό και δεν ήθελα να τον φέρω μην τον κολλήσω)...προσπάθησα να του δώσω χαμομήλι...να μην το θέλει με τίποτα...κλάμμα και γκρινια μέχρι τις 5.30...τότε κοιμήθηκε επιτέλους μέχρι τις 7...και αυτό ήταν...τώρα είναι πάλι μέσα στην ενέργεια! μα που τη βρίσκει την όρεξη? αφού δεν κοιμάται καλά τη νύχτα...

το πιο περίεργο είναι ότι το πρωί που ξυπνάει δεν το θέλει το γάλα του, παρότι είναι νηστικός όλη νύχτα και φυσιολογικά θα έπρεπε να πεινάει...προτιμάει φρουτόκρεμα, γιαούρτι ή κάτι άλλο σε στερεά τροφή...είναι λογικό τώρα αυτό?

Επίσης, έχω παρατηρήσει κατι μικρά σπιθουράκια σε κοιλιά και πλάτη...τα είχα ξαναδεί πριν κανένα μήνα, τα είχα αποδώσει στην αντιβίωση που έπαιρνε την οποία και κόψαμε...τώρα όμως? μάλλον σε κάτι είναι αλλεργικός...αλλά σε τι?

Γκρινιάζει πάλι...θα ξαναμπω αργότερα να σας π τα υπόλοιπα...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και περαστικά στις αρρωστούλες.

200 E Ευδάπ?????? Πάμε καλά; Έχουν μουρλαθεί οι άνθρωποι. Θυμάμαι τη ΔΕΗ να είναι φωτια και λαύρα. Τώρα και η ΕΥΔΑΠ? Αίσχος! Και δεν είμαι και σίγουρη ότι πρόκειται για λάθος.

Κοιτάω για catering βάφτισης και είναι όλα στο Θεό. Μα είναι δυνατόν 25 Ε για το άτομο για ένα μενού της προκοπής; Αφού το χώρο θα τον βάλουμε εμείς. (Στο σπίτι των γονιών μου) Αν ξέρετε τίποτις οικονομικό κορίτσια.....πείτε πρόταση.

jYwYp3.png

Καλημέρα

Η χαρά μου κράτησε μόλις δύο μέρες! Ήταν να μην κάνω εγώ σχέδια... :(

Άκυρο κορίτσια για μένα αύριο! Την Τρίτη θα κάνει μια επέμβαση η αδερφή μου οπότε θα έρθουμε Αθήνα τότε.... και είναι δύσκολο να έρθουμε δύο φορές στο μήνα... από οικονομικής πλευράς (οι βενζίνες του πηγαινέλα πλέον δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό!).

Ίσως την επόμενη φορά να είμαι πιο τυχερή....

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Εδώ είμαι πάλι...

φρόσω, μετά τα τρία θα κοιμηθούμε πάλι? αν υποψιαστώ ότι για άλλα δύο χρόνια θα τραβάω κάθε βράδυ αυτό το μαρτύριο, θα πεθάνω...:o:o:o!!!

Καλά για τον παιδικό, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω...την ασχετοσύνη τους σχετικά με την αλλεργική ρινίτιδα? το θράσσος τους να ζητάνε χαρτί γιατρού? σε ιδιωτικό τα πας? εγώ πάντως περσι που ήμουν χάλια με αλλεργικό άσθμα...έμπαινα κανονικά στη μενν...και ας με κοίταγαν όλοι καλά καλά μη τυχόν και κολλήσω αυτούς ή τα μωρά τους...χρειάζεται και λίγο γράψιμο καμιά φορά!

όσο για τις φωτογραφίες στο fb...τι να πρωτοπεις? είσαι μια κούκλα!!! και το φόρεμά σου φανταστικό!!! καλά και ο γιος σου πανέμορφος!!! αυτός είναι ο πρωτότοκος να φανταστώ? πριν την έλευση των διδύμων, ε? να τον χαίρεσαι, φρόσω μου!!! και τα διδυμάκια σου!!! στείλε μου τα στοιχεία του φωτογράφου σου με πμ...σας έκανε πολύ καλή δουλειά...έχω και γω καλή φωτογράφο, αλλά παίζει να την έκανε για Αυστραλία...

Τζίνι, κάνω την κουφή καμιά φορά...τώρα που κατεβάζω τον έναν στην πεθερά μου και εχω εδώ μόνο τον μικρό...γιατί όταν τους έχεις εδώ και τους δύο, το κλάμα του ενός ξυπνάει τον άλλο...και δεν έχω χειρότερο από δύο μωρά να κλαίνε μέσα στην άγρια νύχτα και να πρέπει να τα ταϊσεις και να τα ηρεμήσεις μέσα στην άγρια νύχτα!!!

Αλλά και που την κάνω...τι καταλαβαίνω? αφού με αυτή την γκρίνια, ούτε γω να κοιμηθώ μπορώ...δωρόν άδωρον δηλαδή...:cry:

Σεμινάκι μου...εκτός από κούκλες, οι δικές σου είναι και καλόβολες απ'οτι φαίνεται...ο δικός μου όχι μόνο έχει μάθει στο κρεβάτι μου, αλλά με το που τον πάμε στο δωμάτιό του, το καταλαβαίνει και στριγκλίζει...αφού πρώτα τον κοιμίζω στο δικό μου δωμάτιο και μετά τον μεταφέρω...

Νάκι κοπέλα μου, τραβάς ζόρια άσχημα απ' ότι καταλαβαίνω...ηρέμησε όσο μπορείς και μη γεμίζεις τον εαυτό σου ενοχές για όσα δεν μπορείς να αλλάξεις...πάρε την απόφαση που θα σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμη και πιο καλά με τον εαυτό σου...συζήτησέ το και με τον ειδικό...κάποια συμβουλή θα μπορεί να σου δώσει παραπάνω...για ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε...

Τζόι, κοριτσάκι μου, περαστικά σας!!!Οπλίσου με υπομονή για την επόμενη βδομάδα...

Σίγουρα κάποιες ξέχασα...θα επανέλθω...

Καλημερα!!!!!!!

Σημερα εγινε ΤΟ θαυμα!!! Εδωσα γαλα στις 12:30 που ξυπνησαν, κ κοιμηθηκαν ως τις 7:30!!!! Τελειο!!!!!! Κ μετα ξυπνησα στι 10:30!! δεν υπαρχει λεμε!!!!!!!!!!!!!! Βεβαια ξερω οτι απλά ετυχε κ απο σημερα παλι τα ιδια, αλλα δε βαριεστε, καλο ηταν κ αυτο!!

λαερτα κοιτα τι παιζει με το ρολοι. εμας που ειχε ερθει πολύ ειχαμα παρει τηλ κ μας ειπαν οτι δεν μετρησαν γτ ειχαμε κλειστα (?) κ το εβαλαν κατα προσεγγιση. Δεν τον πληρωσαμε κ μετα διορθωθηκε στον επομενο λογαριασμο. Βεβαια νομιζω οτι ηταν πιο πολλά απο σενα, οποτε εβγαζε ματι τοι ηταν λαθος, αλλα κ εσενα ειναι πολλά τα λεφτα!

μοριτσα χαχαχα για το σχολειο θα τα ξυπναμε κ θα παιρνουμε το αιμα μας πισω:mrgreen:

το στεγνωτηριο αν ειναι Α κλασης νομιζω δεν καιει τοσο πολλά...αλλά ποτε δεν καταλαβα ακριβως γτ η Δεη αυξανεται συνεχεια... τωρα μας ηρθε 317Ε :shock:

τζου βαζεις τοσα πλυντηρια τη μερα?? πως κ ετσι? λερωνονται τα παιδια?

Μην τα βλέπω και συγχίζομαι τώρα που δεν έχω μια κόρη.....

Πανάκριβα είναι. 350 μόνο το φορεματάκι που θα το φορέσουν 1 φορά.

Οι δικες σου κόρες πάντως είναι τόσο καρακουκλάρες που και γυμνούλες που θα είναι θα ξετρελάνουν τα πλήθη ;)

ω ναι....συμφωνω σε οοοοολα!!!!

νακι ευχομαι τα καλυτερα!

Ειχα διαβασει καπου, οταν δεν μπορεις ν αποφασισεις (ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ αναποφασιστη) κανε για λιγο οτι εχεις παρει τη μια επιλογη, κ σκεψου πως νιωθεις. Αν εισαι οκ, σημαινει αυτο θες, αν τρωγεσαι δοκιμασε την αλλη! Δεν ξερω αλλά εμενα μ εχει βοηθησει ενίοτε!

νουνουκα μας ελειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλά?

εμας δηλαδη που δε θα σε δουμε απο κοντα, πως θα μας αποζημιώσεις?:tongue:

τζινι μια χαρα λειττουργησες με τον υπνο..

σελεστιν μην απογοητευεσαι... απλά μαλλον θα ειναι απο τα παιδακια που δεν τα εχουν καλα με τον υπνο... Κανε οτι νομιζεις προκειμενου να ξεκουραζεσαι λιγο. Κ εμεις που παιρναμε τον μικρο στο κρεββατι δεν συνηθισε...

ιθακη κ εμενα πολλά μου φαινονται αλλά δεν ξερω απο κετερινγκ. Εμας το μαγαζι που θα κανουμε το τραπεζι μας ειπε 20Ε/ατομο. Κ το φαγητο του ειναι πολυ καλο, δηλ το επιλεγουν πολλοι απλα σαν εστιατοριο..

εντιτ: σεμιν καλα εσυ κολλησες με τα βαφτιστικα...επρεπε να μας τα θυμισεις κ εμας?????? ντροπή σου! χαχαχα

φιλια!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σημαντική ερωτησούλα που με απασχολεί πολύ τελευταία...τι θα κάνω με τα παιδιά το Σεπτέμβρη που πιανω δουλειά? για παιδικό όλοι μου λένε ότι είναι μικρά (19 μηνών θα είναι) και θα είναι συνέχεια άρρωστα... όμως έχει τα πλεονεκτήματά του...θα αλλάζουν παραστάσεις, θα κουράζονται και ίσως μπει σε πρόγραμμα και ο υπνος τους το βράδυ, θα μάθουν και πέντε πράγματα...τώρα για γυναίκα στο σπίτι το σκέφτομαι διπλά...που να βρω μια γυναίκα εμπιστοσύνης? θα μπορεί να τα κρατήσει και τα δύο και να ασχολείται και εποικοδομητικά μαζί τους? θέλω να μιλάει καλά ελληνικά, να έχει μια σχετική εμπειρία και να είναι και κάποιας ηλικίας που να μπορείς να εμπιστευτείς (ούτε πολύ μικρή, ούτε πολύ μεγάλη)...

Γιαγια δεν παίζει του χρόνου...δυστυχως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...