Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γυρισα απο παιδιατρο. η μικρή την γλίτωσε με μπουκωμα και σταγόνες ζιρτεκ και αερολιν. Ο μικρός ακροαστικα. Αντιβιωση αναπνοες με αερολιν και φλεξοταιτ ζιρτεκ σταγονεσ. Τα πάντα όλα!!!

Πακέτο αν δεν κοιμούνται τη νυχτα αλλα κάποια στιγμή θα στρωσουν, που θα παει....? Οταν πανε σχολείο θα παρακαλανε να κοιμηθούν μια ωρα παραπάνω :tongue: αλλα τότε θα ειναι αργά.

Της βαφτισεως γινεται! και μεις λέγαμε για 19 Μαΐου αλλα καταλήξαμε αρχές Ιουνίου.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισα απο παιδιατρο. η μικρή την γλίτωσε με μπουκωμα και σταγόνες ζιρτεκ και αερολιν. Ο μικρός ακροαστικα. Αντιβιωση αναπνοες με αερολιν και φλεξοταιτ ζιρτεκ σταγονεσ. Τα πάντα όλα!!!

κι εμείς έτσι ημασταν μέχρι και προχτές, απλά χωρίς την αντιβίωση. τώρα με μάσκες! κουράγιο, μάνα!!!

120247mcv711uxx1.gif

200 ευρώ μου ήρθε η ΕΥΔΑΠ!!! σοβαρολογούμε τώρα????!!!!

Εμάς πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε 700!! Αλλά δώσαμε το ρολόι για έλεγχο..και λεει ήταν μικρή η απόκλιση και δεν το δεχτήκαν!! Οταν ήρθε ένας να μετρήσει και έκατσα μπάστακασ απο πάνω και του είπα τι πάθαμε μου λεει σιγά μην έβγαζεσς άκρη. Τελικά αλλάξαμε ρολόι πληρώσαμε και το 700. Αλλά οι βλάκες πρεπει να μην είχαν κάνει καποια μέτρηση. Και μετά απο κάποια κυβικά η χρεωση πάει διπλή ταρίφα και...Γιατι το πλυντήριο και εμείς το λιώνουμε!! Δηλαδή πλένω καθημερινά. 2 και 3 πλυντηρια. Βάλε και 3 φορές την βδομάδα πιάτων.

Ασε μην μιλά γιατι δεν μας έχει έρθει ακόμα εμάς!!

Τζόυ κουράγιο και περαστικά!

Καλά Φρόσω φοβεροί αυτοί στον παιδικό!! Και τι θα το κάνουν το χαρτί;; Θα του το φορέσουν κολάρο σε μεγέθυνση για να μη λένε οι γονείς;;;

Σελεστίν μην έχεις τύψεις που τα παίρνεις στο κρεβάτι. Κι εμείς το κάνουμε και ποτέ δεν συνήθισαν. Την Κυριακή το βράδυ τη μικρή την πήραμε στο κρεβάτι μας λόγω πυρετού. Τη Δευτέρα κοιμήθηκε κανονικά στο δικό της χωρίς κανένα πρόβλημα. Κι άλλες φορές έχει συμβεί αν κλαίει πολύ να την πάρουμε γιατί δεν αντέχω όρθια μες το κρύο. Πάντα ξανακοιμάται και την πηγαίνουμε στο δικό της (εκτός αν μας πάρει κι εμάς ύπνος :oops:). Είναι στο παιδί.

Εμένα σήμερα η μικρή δεν πολυέτρωγε. Ενώ χτες τρελή όρεξη! Ουφ!! Πυρετό δεν ξαναανέβασε. Τι έχει πάθει δεν καταλαβαίνω. Εντωμεταξύ ξύπνησε με το ένα μάτι κλειστό από κάτι τρελές τσίμπλες! Και μετά έβγαλε και η άλλη. Και ο άντρας μου έχει πυρετό. Αύριο μάλλον θα πάρω τον παιδίατρο. Τι θα του πρωτοπώ, δεν ξέρω!! Ό,τι να ΄ναι!!

Εντωμεταξύ στην τούρλα του Σαββάτου, εγώ κοιτάω βαφτιστικά...

Ομολογήστε!!! Ποια κακούργα ήταν που έβαλε αυτά http://catinthehat.gr/ ;;;; (γιατί από εδώ τα είδα, το θυμάμαι) και έχω ΧΑ ΖΕ ΨΕΙ!! Είναι πανέμορφα αλλά μου μοιάζουν και πανάκριβα. Όποια ευθύνεται να με ενημερώσει :tongue::tongue::tongue:!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Μην τα βλέπω και συγχίζομαι τώρα που δεν έχω μια κόρη.....

Πανάκριβα είναι. 350 μόνο το φορεματάκι που θα το φορέσουν 1 φορά.

Οι δικες σου κόρες πάντως είναι τόσο καρακουκλάρες που και γυμνούλες που θα είναι θα ξετρελάνουν τα πλήθη ;)

Μην τα βλέπω και συγχίζομαι τώρα που δεν έχω μια κόρη.....

Πανάκριβα είναι. 350 μόνο το φορεματάκι που θα το φορέσουν 1 φορά.

Οι δικες σου κόρες πάντως είναι τόσο καρακουκλάρες που και γυμνούλες που θα είναι θα ξετρελάνουν τα πλήθη ;)

Αχχχχχχ! Το φαντάστηκα!! Λέει κάπου τιμές και δεν το είδα η γκαβή ή τα ξέρεις από αλλου; Κολάς όμως ρε γαμ@το!!! Και τα κουτιά και όλα είναι πολύ όμορφα! Μπουάααα!!

Ευχαριστώ για τα καλά (και παρηγορητικά) σου λόγια!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Αχχχχχχ! Το φαντάστηκα!! Λέει κάπου τιμές και δεν το είδα η γκαβή ή τα ξέρεις από αλλου; Κολάς όμως ρε γαμ@το!!! Και τα κουτιά και όλα είναι πολύ όμορφα! Μπουάααα!!

Ευχαριστώ για τα καλά (και παρηγορητικά) σου λόγια!!

Το ξέρω γιατί είχα γίνει πέρισυ νονά και είχα ρωτήσει.

Τα λόγια δεν είναι παρηγορητικά και ο λαός απαιτεί να βάλεις νέες φωτό να καμαρώσουμε τις κούκλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...