Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ουφφ κορίτσια νομίζω είμαστε εντάξει με τα κουπόνια!

Στην Αγία Σκέπη βάπτισα τον Αλέξανδρο γιατί είναι Αγία Σκέπη και Αγίου Αλεξάνδρου για όσους δεν το ξέρουν ;).

Τραπέζι κάναμε από κάτω ακριβώς στο Winter Garden.

Εξαιρετικός χώρος, περιποιημένος μέσα στη φύση και από την εκκλησία το χωρίζουν λίγα σκαλιά.

Ήταν η πιο ωραία βάπτιση που είχα πάει ποτέ :tongue:.

Και όλι αυτό είπαν. Σοβαρά.

Διαφημίσεις

Γυρισα απο δουλεια.. Τα μωρά ακόμα χάλια. Ψιλοπονάει και ο δικός μου λαιμος!! Σήμερα πάμε παιδιατρος. ότι τους δώσει θα το παρω και εγώ!!!

Ξινη μας βγήκε η Δημητσάνα και το πλατσουρισμα..

Ουφφ κορίτσια νομίζω είμαστε εντάξει με τα κουπόνια!

Στην Αγία Σκέπη βάπτισα τον Αλέξανδρο γιατί είναι Αγία Σκέπη και Αγίου Αλεξάνδρου για όσους δεν το ξέρουν ;).

Τραπέζι κάναμε από κάτω ακριβώς στο Winter Garden.

Εξαιρετικός χώρος, περιποιημένος μέσα στη φύση και από την εκκλησία το χωρίζουν λίγα σκαλιά.

Ήταν η πιο ωραία βάπτιση που είχα πάει ποτέ :tongue:.

Και όλι αυτό είπαν. Σοβαρά.

To ξέρουμε καλέ ότι είναι κ του άγιου του μέγα....

θυμάμαι οτι έιχα ρωτήσει από κάτω κ δεν μου άρεσε η σχέση ποιότητας-τιμής.... σαν χώρος καλός.

Γυρισα απο δουλεια.. Τα μωρά ακόμα χάλια. Ψιλοπονάει και ο δικός μου λαιμος!! Σήμερα πάμε παιδιατρος. ότι τους δώσει θα το παρω και εγώ!!!

Ξινη μας βγήκε η Δημητσάνα και το πλατσουρισμα..

Το αυτό κάνω κ εγώ. Ακολουθώ την ίδια αγωγή ακριβώς στα σκούρα.

ελίζα, έλα κ θα το κάνουμε αφτεράδικο! (κ φτεράδικο!)

Τζεμτζέγα ακόμα ξυπνάνε? Πόσες φορές?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Χαμός με τα κουπόνια!!!

Μας καλη υπομονη σημερα με τους γονεις!

ελενη με το καλο να γεννησεις κ μετα θα δεις θα παρουν ολα το δρομο τους! Εχουμε κ τη τζινι με 3 παιδακια, θα εχεις συμβουλες σιγουρα;)

σελεστιν μην αγχωνεσαι, κλεισε μονο την εκκλησια βασικα κ τα αλλα χαλλαρρα!! Κ εμεις 12/05 γαμοβαφτιζομαστε!!! χαμος! μια φιλη που βαφτισε τον Οκτωβρη μου ειπε ενα μηνα πριν ξεκινησε να τα ετοιμαζει ολα κ μια χαρα προλαβε.

κ η σεβη νομιζω στις 19/05 βαφτιζει...αν δεν κανω λαθος. Ειπαμε θα γινει της βαφτισης!!

περαστικα σου κιολας, μακαρι να μην ειναι τιποτα μωρε κ να μην κολλησουν τα μικρακια...

εχετε καμια βελτιωση με τον υπνο? εμεις τιποτα ακομα:cry:

Κι εμείς καμία βελτίωση στο θέμα του ύπνου, τζεμινάκι μου...δε στο λέω για να αγχωθείς...κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του...κι ενώ ο μεγάλος μας κοιμόταν μια χαρά μέχρι τις 7 το πρωί και ξύπναγε σπάνια μόνο για την πιπίλα του, τώρα είναι 10 μέρες που ξυπνάει κι αυτός...μάλλον πονάνε τα δοντάκια και τον ξυπνάνε...αλλά αν δεν πιεί το κατιτίς του - έστω και λίγο χαμομηλάκι- δεν ξανακοιμάται με τίποτα...:(:(:(

Εννοείται πως ο μικρός δίνει σόου καθε βράδυ...γκρίνια, κλάματα, γάλατα, χαμομήλια, νανουρίσματα, ραδιοφωνάκι...απ' όλα έχει ο μπαξές...ο άντρας μου επιμένει ότι μόνο με υπνωτικό θα κοιμηθεί αυτό το παιδί!!! Σπάνια βράδια με αφήνει να κοιμηθώ 3-4 ώρες σερί...και λέω "και πάλι καλά"...το σύνηθες είναι να είμαι ανά 1-2 ώρες στο πόδι! Εχω κάνει και τη βλακεία να τον φέρνω στο κρεβάτι μου για να μη σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι...αλλά τι να κανω και γω? πόσο να αντέξω το πάνω κάτω?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Ξυπναμε τζινι μου ξυπναμε...!! Το πρωτο χτυπημα ερχεται κατα τις 12-1, μολις εχω ξαπλωσει δηλαδη, απ τον εναν ή κ απ τους δυο. επειτα εχουμε τον αλλον κατα τις 1:30-2. Το δευτερο χτυπημα ερχεται κατα τις 4:30-5. Εκει προσπαθω να δωσω χαμομηλι παλι αλλά αν πεινανε μετα κ δεν κοιμουνται δινω το πρωινο γαλα. Αν πιουν μονο χαμομηλι μετα ξυπνανε παλι κατα τις 7 για γαλα. το μονο που με σωζει ειναι οτι ξανακοιμουνται κ ξυπνανε΄κατα τις 9...αλλιως δεν την εβγαζα τη μερα!!!

τζαμπα αγωγη κανετε απ τον παιδιατρο βλεπω!!!:tongue::tongue:

αρκι ειναι να μη σου τυχει βλακας μαστορας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εμείς καμία βελτίωση στο θέμα του ύπνου, τζεμινάκι μου...δε στο λέω για να αγχωθείς...κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του...κι ενώ ο μεγάλος μας κοιμόταν μια χαρά μέχρι τις 7 το πρωί και ξύπναγε σπάνια μόνο για την πιπίλα του, τώρα είναι 10 μέρες που ξυπνάει κι αυτός...μάλλον πονάνε τα δοντάκια και τον ξυπνάνε...αλλά αν δεν πιεί το κατιτίς του - έστω και λίγο χαμομηλάκι- δεν ξανακοιμάται με τίποτα...:(:(:(

Εννοείται πως ο μικρός δίνει σόου καθε βράδυ...γκρίνια, κλάματα, γάλατα, χαμομήλια, νανουρίσματα, ραδιοφωνάκι...απ' όλα έχει ο μπαξές...ο άντρας μου επιμένει ότι μόνο με υπνωτικό θα κοιμηθεί αυτό το παιδί!!! Σπάνια βράδια με αφήνει να κοιμηθώ 3-4 ώρες σερί...και λέω "και πάλι καλά"...το σύνηθες είναι να είμαι ανά 1-2 ώρες στο πόδι! Εχω κάνει και τη βλακεία να τον φέρνω στο κρεβάτι μου για να μη σηκώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι...αλλά τι να κανω και γω? πόσο να αντέξω το πάνω κάτω?

ειδες κ τα δικα μου τα χαίρια τα ειπα πιο πανω... υπομονη κ εσυ, τι να πω...μαλλον ειναι στα παιδια τελικα. αλλα να μην πετυχαιναμε κ εμεις εστω το ενα????

στην πεθερα σου που τα ειχες κοιμηθηκαν?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σελεστινάκι, περαστικά! Ελπίζω να τα καταφέρετε με το πάρτυ σας! Εγώ θα ενημέρωνα τους γονείς ώστε να είναι δική τους η ευθύνη. Μην τους πεις να μην τα φέρουν. Πες τους, το και το, εμείς θέλουμε να σας δούμε κάντε ο,τι νομίζετε.

Δεν έχω ακούσει για εκλογές το Μάιο. Μόνο αυτό μας έλειπε!! Ή που θα γεννάει η αδερφή μου ή που θα τρέχουμε να ψηφίσουμε! Μήπως να τις αφήσω να επιλέξουν μόνες τους θρησκεία, στα 18 να τελειώνουμε;;;

Αργυρώ, αν δεν έρθει η Σελεστίν, μου περισσεύει εμένα. Ας κάνει κάποιος λογαριασμό, να δούμε αν χρειαζεται να αγοράσουμε κι άλλα. Για ένα άτομο πάνω κάτω δεν έγινε και τίποτα νομίζω. Για το φαγητό, κι εγώ θα σου έλεγα να μην τις ζορίζεις και κυρίως να μην αγχωθείς εσύ γιατί νομίζω ότι αυτό μεταδίδεται στα μωρά. Κι εμένα η μεγαλη στην αρχή δεν το πολυήθελε το κουτάλι αλλά σιγά σιγά συνήθισε και τώρα τρώει περισσότερο από τη μικρή.

Σεμινάκι μου...και εμένα εκείνη την περίοδο γεννάει η κουνιάδα μου...:P!

Για τους φίλους μας που έχουν παιδιά, δε χρειάστηκε τελικά να τους πω να μην έρθουν...όταν τους πήρα τηλέφνο για να τους ενημερώσω, μου είπαν ότι έχουν το μεγάλο τους παιδάκι άρρωστο με 39 πυρετό και δε θα έρθουν...τους ανέφερα ότι ήμουν και γω με πυρετό και φοβόμουν μην τους κολλήσω...αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα έρχονταν μου είπαν...

Και γω πιστεύω πως το καλύτερο είναι να ενημερώνεις σε αυτές τις περιπτώσεις...και να μην φέρεις το βάρος της ευθύνης εσύ αλλά οι γονείς των παιδιών...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Ύπνος....πονεμένο θέμα.

Μετά τα 3 κοιμούνται καλύτερα. Σας έφτιαξα έτσι;;;;

Οι δικοί μου ακόμα ξυπνάνε για ότι να 'ναι.

Κάθε βράδυ μια νέα περιπέτεια!

Γκρρρρ είμαι τσατισμένη με τον παιδικο σήμερα.

Ο Χρ. έχει συνεχώς μύξες αυτό το ξέρουν. Είναι αλλεργικής φύσης και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε που οφείλεται.

Μας είπαν οι γιατροί μετά τα 5-6 θα δούμε βελτίωση.

Από το Σεπτ. δηλ. είναι συνέχεια με χαρτομάντηλα.

Και σήμερα μου είπαν να φέρω χαρτί από γιατρό ότι δεν είναι ....κολλητικό :shock::confused:....η αλλεργία!

Και τους είπα ότι οποτε πάω θα τους το φέρω διότι δεν θα πληρώσω 40αρι για βλακείες. Ναι λένε αλλά αν τον δει κάποια μαμά με αυτό το συνάχι θα φοβηθεί :shock:. Ε λέω αν φοβηθεί να της εξηγήσετε τί έχει το παιδί.

Αει συχτ........ πια.

Τζεμ κ καλτσάκι, ενίοτε εγώ προσωπικά έκανα την κουφή 2-3 βράδια κ έπιανε!έκλαιγαν αυτά, έκλαιγα κ εγώ παραδίπλα.......!

Ύπνος....πονεμένο θέμα.

Μετά τα 3 κοιμούνται καλύτερα. Σας έφτιαξα έτσι;;;;

Οι δικοί μου ακόμα ξυπνάνε για ότι να 'ναι.

Κάθε βράδυ μια νέα περιπέτεια!

Γκρρρρ είμαι τσατισμένη με τον παιδικο σήμερα.

Ο Χρ. έχει συνεχώς μύξες αυτό το ξέρουν. Είναι αλλεργικής φύσης και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε που οφείλεται.

Μας είπαν οι γιατροί μετά τα 5-6 θα δούμε βελτίωση.

Από το Σεπτ. δηλ. είναι συνέχεια με χαρτομάντηλα.

Και σήμερα μου είπαν να φέρω χαρτί από γιατρό ότι δεν είναι ....κολλητικό :shock::confused:....η αλλεργία!

Και τους είπα ότι οποτε πάω θα τους το φέρω διότι δεν θα πληρώσω 40αρι για βλακείες. Ναι λένε αλλά αν τον δει κάποια μαμά με αυτό το συνάχι θα φοβηθεί :shock:. Ε λέω αν φοβηθεί να της εξηγήσετε τί έχει το παιδί.

Αει συχτ........ πια.

Σοβαρά μιλάς τώρα?

Μου θυμίζουν τη γνωστή κουμπάρα μου, που ενώ της είχαμε πεί για ένα παιδί με αλλεργική ρινίτιδα σε συγκέντρωση στο σπίτι μου.... ήρθε κ εκεί.... μπίρι μπίρι μπίρι!

υγ: έτσι κ μου κοιμόντουσαν καλά μετά τα τρία.... θα είχα ήδη πηδηχτεί!

υγ2: από το παράθυρο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Kοριτσια πηρα κι εγω κουπονι....πρεπει να το εκτυπωσω:oops:???πρεπει να παρω τηλ.και το μαγαζι?Τελικα θα παρω ταξι για να μην χαθω και να μην αγχωθω με το παρκαρισμα.Αν ερθω λιγο αργοτερα δεν πειραζει φανταζομαι...θα ειναι ευκολο να σας εντοπισω:tongue:....παμε για μπανιο....αν θελει καποια κοπελα το αλλο,πολυ ευχαριστως!!

498ap2.png

nZqvp3.png

φροσω μετα τα 3 ε? κατι ειναι κ αυτο. Εγω υπολογιζω μετα τα 5 για να ειμαι μεσα κ να μην απογοητευτω:tongue:

παντως τελικα με τη μικρη εμπειρια που εχω ως μητερα, νομιζω σου δειχνουν τα παιδια απο νωρις. πχ παιδακια στην ιδια ηλικια με τα δικα μου κοιμοντουσαν απο σχεδον 3μηνων σερι...κ ετσι συνεχιζουν. Ενω εμενα ποτέ, παρα μονο σε μερικες αναλαμπες!

για τον παιδικο τι να πω...λες και δεν ξερουν! Και λες κ οι αλλοι γονεις θα ζητησουν χαρτι!!!

τζινι το χω σκεφτει αυτο που λες. αλλά θα το κανω

1ον οταν ειμαι προετοιμασμενη κ εγω να κλαψω.

2ον αν κλαινε ταυτοχρονα κ δε με νοιαζει αν ξυπνησει ο αλλος και

3ον αν ειμαι σιγουρη οτι οντως δεν τα ενοχλει κατι πχ ο μικρος βγαζει 5 δοντια (ναι ανακαλυψα και δυο κατω:shock:) κ τον δικαιολογω οτι τον ενοχλει αυτο..Βεβαια ολο και κατι θα φταιει!!

εσεις ησασταν μια χαρα με τον υπνο φανταζομαι,ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τρελό κομμάτι ο μάστορας σήμερα!!! Αν ήταν απο τους δικούς μου θα είχε φύγει απο έχθες που ήρθε να πάρει τα σχέδια απο το γραφείο. Νόμιζε ότι επειδή είναι μακρινός μπάρμπας του ιδιοκτήτη και πολύ μεγαλύτερος θα κάνει ότι γουστάρει! Τον απογείωσα και ήρθε στα ίσια του. Έχω όμως ένα πονοκέφαλο από τότε...πάω να ξεραθώ στον ύπνο τώρα...(ανέκδοτο):tongue::tongue::tongue:

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...