Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Συνεχίζω μια που κοιμήθηκαν και οι δύο!

Κρίστυ ελπίζω να έχεις γεννήσει και όλα να έχουν πάει τέλεια!

Κάντυ δεν ξέρω τα (επιστημονικά) υπέρ και κατά των δύο τύπων νάρκωσης. Αλλά η στιγμή που βλέπεις τα μωρά σου να βγαίνουν από μέσα σου είναι μοναδική! Αν λοιπόν δεν υπάρχει σοβαρός ιατρικός λόγος θα προτιμούσα την επισκληρίδιο.

Σελεστίν πότε βαφτίζεις; Εμείς 19/5!

Τζόυ περαστικά σας!! Τι έχουν τα μικρούλια;

Εμείς καλυτερα. Δεν φάγαμε φρούτο αλλά μετά φάγαμε κοτόσουπα οπότε το θεωρώ καλό σημάδι.

Ωχχχ ξυπν'ησανε!

Σεμινάκι μου, περαστικά σας!!!

παντού πάμε πακέτο...κι εμείς για βάφτιση λέμε 19/5 ή 26/5!!! δεν έχουμε κλείσει όμως ακόμη τίποτε συγκεκριμένο...το ψάχνουμε...εσείς? που θα την κάνετε? μετά λέτε για τραπέζι, για κέτεριγκ ή κάτι τέτοιο? τι θέμα έχεις επιλέξει?...πολλά σε ρωτάω, ε?

Σεβάκι, και γω προσανατολίζομαι σε αυτοκινητάκι ή καραβάκι...κοινότυπα μεν, έχεις πολλές επιλογές δε...πότε τα βαφτίζεις ή τα βάφτισες? έχω και καιρό να μπω...μη με παρεξηγήσεις...:shock:

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Φρόσω η Mpougos τελικά πήρε δικό της; Αν ναι, μου περισσεύει. Θα στείλω μήνυμα στη Σελεστίν και θα σας ενημερώσω. Σόρρυ έχω μπερδευτεί με τα πιμια και τα μην στο κινητό γι αυτό απαντάω εδώ.

Χτες το βράδυ φαινόταν να λήγει η προσφορά. Τελικά συνεχίζεται, έτσι;

Ελένη με το καλό. Ειναι δοκιμασία αλλά θα τα καταφέεερεις!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Αχ Σελεστίν εδώ είσαι; Ωραία. Στη συνάντηση θα έρθεις; Αν ναι έχω κουπόνι. Στείλε μου πμ.

Για τη βάφτιση το ψάχνουμε. Θα την κάνουμε στην Αγία Σκέπη που παντρευτήκαμε κιόλας και είναι κοντά μας. Θέλουμε να κάνουμε κάτι μετά μια που λογικά δεν θα κάνουμε άλλο παιδί και ταλαιπωρηθήκαμε και τόσο. Αλλά από την άλλη η κρίση μας ζορίζει. Σκεφτόμαστε για μεζεδοπωλείομε μουσική για τους κοντινούς.

Αν έχετε καμιά πρόταση κορίτσια πείτε!

Κορίτσια, εγώ χτες ξύπνησα με πυρετό...όχι άλλα συμπτώματα...μόνο πυρετό...πλακώθηκα στα ντεπόν και στα πονστάν και σήμερα είμαι καλύτερα...έχω βέβαια τη ζαβλακωμάρα του πυρετού και της υποθερμίας...τα μωρα τα άφησα στην πεθερά μου για να μην ξενυχτήσω το βράδυ και σε λίγο θα πάω να τα παραλάβω...

Για τη συνάντηση δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, δεν ξέρω δηλαδή πως θα είμαι από άποψη υγείας εγώ και τα μωρά (φοβάμαι μην κολλήσουν)...οπότε καλύτερα μη με υπολογίσετε και αν τα καταφέρω την τελευταία στιγμή θα δούμε αν περισσεύει κανένα κουπόνι...

Έχουμε και τα γενέθλια το Σάββατο...και δεν ξέρω αν πρέπει να τα κάνω...θα έρθουν τα παιδάκια κάτι φίλων μας και φοβάμαι μην κολλήσουν...εντάξει να μου πεις θα έχουν περάσει τόσες μέρες, αλλά και πάλι να το ρισκάρω? τι φταίνε τα παιδάκια? αν πω στους γονείς να μην τα φέρουν, θα νομίζουν πως προσπαθώ να τους αποφύγω κλπ...ξέρετε τώρα πως είναι αυτά...

ευχαριστώ για τις ιδέες με τα θέματα βάφτισης!!!

Δεν έχετε ακούσει τίποτα για εκλογές το Μάιο? Μου είπε κατι τέτοιο τις προάλλες η πεθερά μου και ταράχτηκα...για πειτε κι εσείς...δεν ξέρετε κατι τέτοιο? είναι κρίμα να το κανονίζεις τόσο καιρό και τελευταία στιγμή να μην πάει καλά λόγω εκλογών...

Διαφημίσεις

Σεμινάκι, ωραία η εκκλησία που διάλεξες...έχω πάει σε γάμο!

Για μετά και μεις σκεφτόμαστε να κάνουμε τραπέζι...έτσι κι αλλιώς δε θα καλέσουμε πάρα πολύ κόσμο...μόνο οι πιο στενοί συγγενείς και φίλοι θα είμαστε, οπότε πιστεύω ότι κάποια οικονομική και καλή λύση θα βρεθεί για το μετά...αλλά ακόμη δεν έχουμε ψάξει τίποτα...μάλλον τελευταία στιγμή θα τρέχουμε για όλα...κλασικά!!!

Αργυρώ, τον πρώτο καιρό είχαμε θέμα με το κουτάλι...ειδικά ο μικρός...ήθελε το μπουκάλι με το γάλα και το κουτάλι το απεχθανόταν! με τον καιρό όμως συνήθισε...μεγαλώνοντας νομίζω ανοίγει και η όρεξή τους...δεν τον πίεσα καθόλου, απλά προσπαθούσα να είμαι τυπική στα γεύματά του...του έδινα το φαγητό του, όσο ήθελε...και μετά γαλατάκι όσο ήθελε...και σιγά σιγά άρχισε να τρώει όλο και περισσότερο...Αντιθέτως ο μεγάλος (το εύκολο παιδάκι μας) από την αρχή έτρωγε μια χαρά με το κουτάλι...του άρεσε κιόλας και έκανε μμμμ!!!!:D:D:D

Είναι και στο παιδί...

Καλημερα,αν ξεμεινε απο καποια κουπονι θα το ηθελα εγω,αλλιως θα αγορασω.....θα προσπαθησω καλυτερα γιατι με αυτα ειμαι σκραπας.Ελπιζω να ισχυει η προσφορα και για σημερα!!

Ελενη,με το καλο οι μπεμπουληδες σου!!!Θα ειναι πολυ δυσκολα στην αρχη αλλα σιγα σιγα θα μπειτε σε ενα προγραμμα...καλη δυναμη ψυχικη και σωματικη.

498ap2.png

nZqvp3.png

Σεμινάκι, ωραία η εκκλησία που διάλεξες...έχω πάει σε γάμο!

Για μετά και μεις σκεφτόμαστε να κάνουμε τραπέζι...έτσι κι αλλιώς δε θα καλέσουμε πάρα πολύ κόσμο...μόνο οι πιο στενοί συγγενείς και φίλοι θα είμαστε, οπότε πιστεύω ότι κάποια οικονομική και καλή λύση θα βρεθεί για το μετά...αλλά ακόμη δεν έχουμε ψάξει τίποτα...μάλλον τελευταία στιγμή θα τρέχουμε για όλα...κλασικά!!!

Αργυρώ, τον πρώτο καιρό είχαμε θέμα με το κουτάλι...ειδικά ο μικρός...ήθελε το μπουκάλι με το γάλα και το κουτάλι το απεχθανόταν! με τον καιρό όμως συνήθισε...μεγαλώνοντας νομίζω ανοίγει και η όρεξή τους...δεν τον πίεσα καθόλου, απλά προσπαθούσα να είμαι τυπική στα γεύματά του...του έδινα το φαγητό του, όσο ήθελε...και μετά γαλατάκι όσο ήθελε...και σιγά σιγά άρχισε να τρώει όλο και περισσότερο...Αντιθέτως ο μεγάλος (το εύκολο παιδάκι μας) από την αρχή έτρωγε μια χαρά με το κουτάλι...του άρεσε κιόλας και έκανε μμμμ!!!!:D:D:D

Είναι και στο παιδί...

Περαστικουλια και με το καλο τα πρωτα σας γενεθλια!!Ειναι οπως το ειπες στο παιδι,η μικρη ανοιγει μονη της το στομα,η αλλη αντιθετα ειναι πεισματαρα και ενω ειναι πολυ ησυχη,στο φαγητο γκρινιαζει στην αρχη και κλαιει που της δινω με το κουταλι.Δεν πρεπει ομως να επιμεινω??να της φτιαξω κατευθειαν γαλα??Θα το παλεψω,ουτε η πρωτη ειμαι ουτε η τελευταια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα! Χαμός με τα κουπόνια!!!

Μας καλη υπομονη σημερα με τους γονεις!

ελενη με το καλο να γεννησεις κ μετα θα δεις θα παρουν ολα το δρομο τους! Εχουμε κ τη τζινι με 3 παιδακια, θα εχεις συμβουλες σιγουρα;)

σελεστιν μην αγχωνεσαι, κλεισε μονο την εκκλησια βασικα κ τα αλλα χαλλαρρα!! Κ εμεις 12/05 γαμοβαφτιζομαστε!!! χαμος! μια φιλη που βαφτισε τον Οκτωβρη μου ειπε ενα μηνα πριν ξεκινησε να τα ετοιμαζει ολα κ μια χαρα προλαβε.

κ η σεβη νομιζω στις 19/05 βαφτιζει...αν δεν κανω λαθος. Ειπαμε θα γινει της βαφτισης!!

περαστικα σου κιολας, μακαρι να μην ειναι τιποτα μωρε κ να μην κολλησουν τα μικρακια...

εχετε καμια βελτιωση με τον υπνο? εμεις τιποτα ακομα:cry:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σελεστινάκι, περαστικά! Ελπίζω να τα καταφέρετε με το πάρτυ σας! Εγώ θα ενημέρωνα τους γονείς ώστε να είναι δική τους η ευθύνη. Μην τους πεις να μην τα φέρουν. Πες τους, το και το, εμείς θέλουμε να σας δούμε κάντε ο,τι νομίζετε.

Δεν έχω ακούσει για εκλογές το Μάιο. Μόνο αυτό μας έλειπε!! Ή που θα γεννάει η αδερφή μου ή που θα τρέχουμε να ψηφίσουμε! Μήπως να τις αφήσω να επιλέξουν μόνες τους θρησκεία, στα 18 να τελειώνουμε;;;

Αργυρώ, αν δεν έρθει η Σελεστίν, μου περισσεύει εμένα. Ας κάνει κάποιος λογαριασμό, να δούμε αν χρειαζεται να αγοράσουμε κι άλλα. Για ένα άτομο πάνω κάτω δεν έγινε και τίποτα νομίζω. Για το φαγητό, κι εγώ θα σου έλεγα να μην τις ζορίζεις και κυρίως να μην αγχωθείς εσύ γιατί νομίζω ότι αυτό μεταδίδεται στα μωρά. Κι εμένα η μεγαλη στην αρχή δεν το πολυήθελε το κουτάλι αλλά σιγά σιγά συνήθισε και τώρα τρώει περισσότερο από τη μικρή.

Διαφημίσεις

Περαστικουλια και με το καλο τα πρωτα σας γενεθλια!!Ειναι οπως το ειπες στο παιδι,η μικρη ανοιγει μονη της το στομα,η αλλη αντιθετα ειναι πεισματαρα και ενω ειναι πολυ ησυχη,στο φαγητο γκρινιαζει στην αρχη και κλαιει που της δινω με το κουταλι.Δεν πρεπει ομως να επιμεινω??να της φτιαξω κατευθειαν γαλα??Θα το παλεψω,ουτε η πρωτη ειμαι ουτε η τελευταια.

οπως ειπε η σελεστιν κ εμενα ο ενας αμεσως εφαγε αλλά ο μεγαλος βυζαινε το κουταλι κ του επεφτε ολο εξω!! Φαντασου η μανα μου νευριαζε οτι δεν του εχω μαθει να τρωει...μα πως μαθαινεις σ ενα παιδι να τρωει?:confused::confused: Βασικα επειδη ψιλοετρωγε, ελαχιστες φορες του εδινα και γαλα, κ μετα συνηθισε. Στοχος μου παντα ηταν πχ να φαει το μισο.

Τωρα ομως εχω θεμα με τα φρουτα με τον μικρο, που μεχρι τωρα μοορω να πω ηταν παμφαγος!!!. Με την πρωτη κουταλια κλειδωνει το στομα κ τελος. Μου σπρωχνει κ το κουταλι με τα χερια του:shock: Χτες για να φαει του εβαλα μεσα κ λιγη φαριν λακτε:?

Με λιγα λογια ακολουθα το ενστικτο σου κ εξοπλισου με υπομονη!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!

mpougos ευχαριστώ! Δεν το είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να το κάνω έτσι. Μου έδωσες ιδέα!

eleni με το καλό να υποδεχτείς τα αγόρια σου!

celestine chemin περαστικά!

mash όπως λέει και στον μπομπ το σφουγκαράκι...συνέχισε να αναπνέεις...ζεν

Έχω σήμερα ένα μάστορα όλα τα λεφτά...πάω να τσακωθώ:evil::evil::evil:

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!

mpougos ευχαριστώ! Δεν το είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να το κάνω έτσι. Μου έδωσες ιδέα!

eleni με το καλό να υποδεχτείς τα αγόρια σου!

celestine chemin περαστικά!

mash όπως λέει και στον μπομπ το σφουγκαράκι...συνέχισε να αναπνέεις...ζεν

Έχω σήμερα ένα μάστορα όλα τα λεφτά...πάω να τσακωθώ:evil::evil::evil:

Έμπαινε γιούυυυυτσο!!!! Χώσε!

Σεμίν εκεί παντρεύτηκα κ εγώ!!!!

Καλημέεεεεερες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Έμπαινε γιούυυυυτσο!!!! Χώσε!

Σεμίν εκεί παντρεύτηκα κ εγώ!!!!

Καλημέεεεεερες!

Σοβαρά; Όχι να το παινευτούμε αλλά νομίζω ότι είναι από τις πιο ωραίες εκκλησίες που έχω πάει στην Αθήνα. Εκεί βαφτίστηκα κιόλας :-D...

Archi, ωραία ευκαιρία να εκτονωθείς! Δωσ΄του να καταλάβει!

Καλημέρα.

Κορίτσια... εάν θα έρθω... που θα το προσπαθήσω, μη με υπολογίζετε για φαγητό γιατί σε κάθε περίπτωση, θα είναι αφού κοιμηθούν τα αγόρια δηλαδή...αργάμιση....(καλώς εχόντων των πραγμάτων γύρω στις 11 με 11:30). Δε φαντάζομαι να χρειάζεται κουπόνι για ένα ποτό ε???

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...