Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Παρασκευη 08/02 στις 22:00 με 22:30!!!!!

Joy79

Frosobal

Laerta

Tzini

Evi

Mash

Celestine

Chemin

Sevi

Duckface

Mpougos

Nunu

Αργυρώ

Ελίζα

τουινς και νουφι αναμένουμε!

Ειναι καποια τσουπρα που ξεχναω; για να στειλω με πμ το μαγαζι!

Οι μαύρες έχουν κουπόνι!

Και έχω κι εγώ 1 έξτρα για 2 άτομα.

Μας σου έστειλα πμ να έρθεις με το δικό μου κουπόνι.

Διαφημίσεις

ARCHITWINS εγω περσυ τα πηρα απο εργαστηριο και ήταν σαν σπιτικα!! Φετος λογω χρονου τα πηρα απο το σουπερ μαρκετ και τα στειλα για ψησιμο στο φουρνο,οποτε το μονο που χρειαστηκα σπιτι ήταν απλα να τα ζεστανω

βολτιτσα διαβαζω κ ζουλευω!!!!:tongue::P

Μας ολες εχουμε μκα τετοια ιστορια να διηγηθουμε:? γιατι πολύ απλα μερικες πωλητριες ειναι στον κοσμο τους! μη χαλιεσαι, κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου...οσο γινεται. Καφες στη δουλεια? ποτε δεν προλαβαινεις! Κ ολοι μας βριζουν οτι καθομαστε!!

Σεμιν αφου εφαγαν με ορεξη τα κοριτσια σου σημαινει ολα πανε τελεια!

Ασχετο: επειδη εγω τωρα αρχισα να πινω γαλλικο, ποσες κουτ βαζετε για μια κουπα του νεσκαφε ας πουμε? μια μου βγαινει ελαφρυς κ μια βαρυς:|

αργυρω μην απογοητευεσαι...συνεχως αλλαζουν συνηθειες, ειναι μικρα ακομα, κ μικρο το διαστημα που αρχισατε. Εγω παρα την κουραση με βολεψε που ξεκινησαμε τροφες γτ ειχαμε κουρσατει ολιγον απ το θηλασμο... κ αυτα μαλλον ηταν πολύ πεινασμενα!!!

Παω να την πεσω γτ ακομα ξυπναμε τα βραδια εννοειται. Απλά ειμαι στις καλες μου κ εχω παψει να το αναφερω!

φιλιααααααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μας σου έστειλα πμ να έρθεις με το δικό μου κουπόνι.

:) Ανυπομονώ! Η πρώτη κανονική έξοδος εδώ και χρόνια, δυο φορές που πήγαμε για φαγητό με τον άντρα μου ήταν μεσημέρι! Και θέλω πάρα, μα πάρα πολύ να σας γνωρίσω όλες!

Καλημέρα ξενυχτισμένη και ξεψυχισμένη από μένα. Θα με δείτε την Παρασκευή, όλο μαύρους κύκλους είμαι. Κι έχω και Συναντηση Γονέων σήμερα μετά το μάθημα, καλές 4 θα γυρίσω σπίτι.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα κοριτσια...

δεν ξερω αν με θυμαστε...

διανυω την 36 εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και το σαββατο εχω προγραμματιστει για να φερω στον κοσμο τα διδυμα αγορακια μου....

τα συναισθηματα μου αναμεικτα... απο την μια ανακουφιση γιατι η αληθεια ειναι οτι νιωθω τα πλευρα μου σπασμενα και απο την αλλη φοβος για το αν θα τα καταφερω με τρια παιδια....

φροσω βοηθεια ε????

Joy79

Frosobal

Laerta

Tzini

Evi

Mash

Celestine

Chemin

Sevi

Duckface

Mpougos

Nunu

Αργυρώ

Ελίζα

τουινς και νουφι αναμένουμε!

σελεστίν και chemin 1 κουπόνι έκλεισαν

μπούγκος έχει 1 κουπόνι που θα το μοιραστεί με κάποια άλλη Εύη, Ελίζα ποια θέλει;

Άρα αν πάρουμε ακόμα 1-2 είμαστε οκ

καλημερα κοριτσια...

δεν ξερω αν με θυμαστε...

διανυω την 36 εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και το σαββατο εχω προγραμματιστει για να φερω στον κοσμο τα διδυμα αγορακια μου....

τα συναισθηματα μου αναμεικτα... απο την μια ανακουφιση γιατι η αληθεια ειναι οτι νιωθω τα πλευρα μου σπασμενα και απο την αλλη φοβος για το αν θα τα καταφερω με τρια παιδια....

φροσω βοηθεια ε????

Ελένη έφτασε ο καιρός ε;

Με το καλό!

Μην φοβάσαι τίποτα. Έχεις αρκετή βοήθεια εκεί τουλάχιστον για την Ρηνούλα.

Ρώτα μας ότι θες να σου πούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...